|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Duchovní probuzení Diskutujte a sdílejte nebo zeptat na cokoliv vztahující se k duchovnímu probuzení. |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
DT-017 Daily Thoughts - OdjezdDT-017 - Odjezd:
Dnešní úvahy jsou o: Odjezd. V okamžiku smrti - co se stane? Pro Zen buddhisty, je nesmírně důležitá událost, kdy duchovní tělo odděluje od fyzického jeden. Můžeme si to představit jako out-of-body zkušeností, s tou výjimkou, že duch nebude re-sjednotit s tělem znovu? ... Po Lectum: Představte si, že modlitba je nabídka energie z materiálního světa k duchovní, který obsahuje požadovaný obraz budoucnosti. Denní myšlenek Po. Rasz 07/2009 Po. Rasz Kanál uživatele: YouTube - Kanál uživatele MonRasz Naposledy upravil MonRasz, v 07-19-2009 12:34 AM.. Důvod: Update |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
DT-018 Daily Thoughts - VzděláváníDT-018 - Vzdělání:
Dnešní úvahy jsou o: Školství. I když je to jeden z mých hlavních priorit problémů, Odstrčil jsem tak daleko za sebou, protože jsem cítil, že je třeba vyložit základy první, jako základ myšlenkami na zasedání 5. a 6.. Úspěšné vzdělání začíná se dává učitelům správné školení a doufám, že moje úvahy v předchozí relaci pomohl trochu orat, aby na silnici. ... Shrnutí: Nechte dítě, dítě, děti, nebo dospívající mladík, je důležitý člen vaší rodiny - po celou dobu. Ukažte svou pravou lásku a pravé lásky budou vráceny. ... Po Lectum: Nic na tomto světě, je cennější než přivítat nový život a dát mu šanci rozvíjet a růst, od narození až do smrti. Nic. Denní myšlenek Po. Rasz 07/2009 Po. Rasz Kanál uživatele: YouTube - Kanál uživatele MonRasz Naposledy upravil MonRasz, v 07-19-2009 12:36 AM.. Důvod: Update |
||
|
|
|
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
DT-019: Daily Thoughts - Den nezávislostiDT-019 - Independence Day:
Dnešní úvahy jsou o: Den nezávislosti. ... Dovolte mi dokončit dnešní krátké zasedání se jen jednu kapitolu deklarace nezávislosti: My držíme tyto pravdy být self-zřejmé, že všichni lidé jsou stvořeni sobě rovni, že jsou nadáni určitými nezadatelná práva, mezi něž patří život, svobodu a hledání štěstí. Že k zajištění těchto práv se ustavují mezi muži vlády, odvozující svou oprávněnou moc ze souhlasu ovládaných, že vždy, když nějaká forma vlády stane destruktivní těchto cílů, je Právo lidu změnit nebo zrušit, a zahájily novou vládu, kterou její základy na takových zásadách a organizaci svých pravomocí v takové formě, jak k nim se zdá, s největší pravděpodobností provést jejich bezpečnost a štěstí. Denní myšlenek Po. Rasz 07/2009 Po. Rasz Kanál uživatele: YouTube - Kanál uživatele MonRasz Naposledy upravil MonRasz, v 07-19-2009 12:36 AM.. Důvod: Update |
||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Vezměte si poslechnout toto shrnutí předchozí 9 Daily Thoughts, včetně náznak toho, coDT-020 - Recenze 11-19:
Jaké síly v životě řídit nás? Zodpovězení této otázky, bylo cílem, jak jsem uvedl, že v posledním hodnocení, Daily myšlenky ne. 10. Už jsem zápas až na to? No, Daily Myšlenky č.11 nese titul: 3 viry, což se odrazilo na problém nedorozumění způsobené předpokladů, přesvědčení a emoce. Jedná se o velmi silné síly v rámci naší společnosti a pro překonání tohoto vyžaduje uvědomění a sebe-řízení. ... Po Lectum: Musím myslet, přemýšlet a přemýšlet, co v životě má účinek. Musím hledat a analyzovat bez přestávky, které věci věci a jejich příčiny. Ať najdu budu akceptovat, nastavení mé myšlenky založeny na skutečnosti. Já se objeví, moudrý a připraven, být silný, když život není stabilní. Denní myšlenek Po. Rasz 07/2009 Další Denní myšlenky si můžete prohlédnout na kanálu Po. Rasz na: YouTube - Kanál uživatele MonRasz a zde: Až do příštího Daily Myšlenky Yours truly Post Scriptum: Naposledy upravil MonRasz, v 10-31-2009 09:59.. Důvod: Update & Typo |
||
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Denní Úvahy o Po. RaszWow .........