|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Конкретні питання Будь-які питання, що стосуються вашого життя, розвиток особистості, або ситуації, які ви хочете, щоб допомогти з іншими. Також, будь ласка, за допомогою будь-якого питання - як правило, всі ми випробували на собі подібні речі в тій чи іншій ... |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#1 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Чи можете ви пробачити тих, хто розділить з нами?Я можу пробачити. Бен Ладен, Буш, Гітлер ... Будь-яка війна палій буде робити.
Я можу пробачити їм, тому що я не думаю, що вони розуміють, що вони роблять. Якщо б вони знали, що самі по собі вони були ненавидіти і завдають шкоду, вони побачили б, є проблема. Вони не можуть виправити цю проблему, оскільки вони вважають, що за межами повинна бути встановлена до всередину. Для жадають страждань божевілля. Життя в кошмар. Я можу пробачити когось за щось робити шкідливо в той час як несвідоме. Але я б ще замкнути їх, поки вони не сплять. Що ви думаєте?
|
|
| Після 4 Користувач сказав Спасибо Ourself за цей пост: |
amani313 (07-25-2009),
Сутності
(07-02-2009),
Кетлін Енн (07-02-2009),
Відні Наїр 07-02-2009, 04:43 AM
|
|
|
#2 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: Чи можна пробачити тих, хто розділить з нами?Цитата:
Я згоден з вашими думками Ourself. Прощення є цілителем для всіх нас, на мій погляд. Іноді не легко зробити, якщо біль все ще сирий, і високі емоції .. я почув десь, треба пробачити, це не те, що ви / вони зробили це / була права. Але, що ми більше не буде носити більше, що невдачі канали для наших власних душа і дух. Так і повинно бути набагато складніше, хоча, коли зачіпаються особисті почуття note.My є прощення віддає владу духів відчувати і творити добро ... Але, я відчуваю себе в справі захисту дітей, особливо вразливі у всьому світі. Тому так, я відчуваю себе тих, хто збиток слід тримати подалі від тих, кого вони шкоди. можливо, включаючи себе ........ Тільки мої думки, звичайно, Любов і Мир вам і всім .... як ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#3 (Постійне посилання) | |||||||||||
|
Супер Член
Модератор
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1306 таймс "в 703 повідомленнях
|
Мої думки з цього приводу: Прощення не є проблемою. Як сказала Кет, щоб пробачити зцілити себе, навколишнього оточення і багато інших також бере участь. Мій особистий досвід показав мені, що як тільки людина духовно розбудили в певне місце, прощення стає ще ньому крапку. Щоб відчувати необхідність "прости" іншим там має бути якась дія, яка була прийнята особисто той, хто прощає. Як тільки ця плата awakenment досягнута потрібно обробляти події, як особисті, перестає існувати. Навіть якщо ми будемо використовувати слово "Зловмисник" не злим умислом уваги безпосередньо і особисто до іншої особи, "прокинулися ... attackee наміченої жертвою" бачить події, що це, ілюзія, (*Втрачена) Таким чином, всі повинні докласти до енергії подія в особистому способом. Такий підхід не створює енергію зв'язку, яка потребує прощення. (*Відзначимо тут, в сторону: завжди ілюзія, в яку грають певну частину за навчання і підвищення кваліфікації тих, хто займається). Моя така думка на цій темі є: Я не впевнений, що багато хто з цих людей, особливо, ми будемо описувати її як .... "У верхній частині вертикалі", не повною мірою усвідомлює саме те, що саме вони роблять, і просто готова "заплатити ціну" за енергійні хаосу пожинати їхні дії, кожна на свій особистий різних причин. І так, я кажу на рівні, який є, по крайней мере, енергійно розбудили. Тепер, на наступному рівні пізнання, того рівня, який розуміє і працює повністю від місця прийняття і знання, які ми всі єдині, то створюється частиною себе, що можна бачити, розуміти і приймати драматичних подій за те, що вона бути. Ця частина Я може навіть провести співчуття і подяки за духовне істота, яка погодилася грати роль "злісне один" у цій ілюзії ми називаємо Третьою реальності. Це дуже жорстка концепція визнати, охоплюють, а також залучення як істину в енергетичному рівні третього виміру, але це правда все те ж саме. На цьому вібраційні рівня освітленості, Вище Я може і не бачать, що "злісні один" це просто сукупність духовних, який погодився, з різних причин їх власних, фізично втілені в цьому щільному третього виміру рівня існування, і грають частини: одна, що більшість з нас не захоче взяти на себе. Від цієї площини "реальності" приходить розуміння, де ми можемо зібратися із зазначених у нас, навіть у третьому вимірі, почуття співчуття і подяки за цей брат або сестра, я говорив раніше. Чи означає це, ми виправдовувати свої дії в тривимірному рівні? NO. Чи означає це, ми дозволяємо фізично втілені час вони заподіяти шкоду іншій неодноразово? NO. Чи означає це, МИ повинні зіграти свою роль і відповідальність тримати себе відповідальність за свої дії або бездіяльності, в ілюзорній драмі ми всі брали участь в? Так. Таким чином, ви бачите, як тільки ми починаємо наш духовний awakenment, ми починаємо працювати з рівнями ми навіть не думали раніше, а тим більше вважав існувало. Як прокинулися і пробудження третього виміру фізичної істоти, яких ми повинні виявитися як, у нас велику відповідальність і робота. Цей час ми починаємо серйозно прийняти те, що ми прийшли сюди з вищих сфер робити. Багато що любов, світло і багато благословінь для всіх вас, Namaste Сутності |
|||||||||||
|
|
|
| Після 5 Користувачів Say Thank You суті за цей пост: |
amani313 (07-25-2009),
Кетлін Енн (07-05-2009),
Нарнія (07-04-2009),
Ourself (07-02-2009),
umaybrt 07-02-2009, 04:43 AM
|
|
|
#4 (Постійне посилання) | |||||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Чи можна пробачити тих, хто розділить з нами?Дякуємо за продуманий відповідь, брати мої;
Кетлін Енн; Цитата:
Після досягнення істинного почуття жалю, що це смішно, як можна позбавити будь-якого змісту і подивитися об'єктивно на будь-яку ситуацію і бачити те, що потрібно робити. Обов'язки, а не реакції. Я чув, що деякі люди, коли заберуть всі значення до досягнення щире співчуття стало nhilistic і фактично може завдати шкоди собі. Наскільки я розумію, що це сталося майже на Sidhartha Гаутама під цим деревом. Сутність; Цитата:
Цитата:
Я повністю згоден. Моя єдина проблема це, намагаючись зрозуміти, як я був би дуже корисним в цілому.
|
|
| Після 3 Користувач сказав Спасибо Ourself за цей пост: |
|
|
#5 (Постійне посилання) | |||||||||||
|
Супер Член
Модератор
|
![]() Я хотів би зробити зауваження щодо ваших слів я підкреслив у "Royal Blue" колір .... Хоча я розумію, на інтелектуальному рівні, що ви мали на увазі вашу формулювання я відчув необхідність, може бути, з'ясувати і уточнити небагато, щоб там не будь-які непорозуміння в будь-якому місці. Це не означає, що ви погодитеся зі мною, це означає "я" побачити це так ...... LOL Я просто не бачу, як "співчуття" може бути емоцій. Справді, як я не аналізувати її, на високому рівні духовної частоти ми говоримо Я хотів би сказати, що це неможливо. Тепер, я згоден, що "співчуття" набуває зовсім нову енергію на цьому рівні, а так само, як Ви заявили Kath, щире почуття жалю створює об'єктивність і уточнює належних заходів з одного, тому що ті місця прийняття рішень в режимі "вживати заходів", а не просто "реагує" на базі емоцій. Я думаю, що я намагаюся сказати, для мене щире співчуття духовних виходить від істинно духовними емоціями, з істинним духовним безумовної любові. Я "знають", що ми можемо мати "співчуття з загоном", і я викладаю, це місце, ми всі повинні прагнути. Ми можемо мати логічне розуміння співчуття, ми можемо виявляти співчуття, не стаючи підключили в драмах, що викликає необхідність розробки співчуття, в першу чергу, але співчуття цьому рівні створюється до Верховного серцеву чакру і вище, і не може бути все охоплює зцілення вібрації ми говоримо, якщо воно тільки загальні з логічних рівнів нашого буття. Воно має виходити від нашого джерела Божественної безумовної любові, і все і всіх, хто коли-небудь відчували на собі цю частоту вібрації любові, я б ризикнув би сказати точно прирівнювати це "духовне Emotion". Я втомився і вже пізно, як я намагаюся поділитися своїми думками з цього питання, тому я сподіваюся, мені вдалося пояснити свої думки на це адекватно. Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності PS Може бути, ми поговоримо пізніше про те, як ми всі могли краще служити в цілому? Остання редакція сутність; на 07-03-2009 04:15 PM.. |
|||||||||||
|
|
|
| (09-20-2009), |
|
|
#6 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Чи можна пробачити тих, хто розділить з нами?Привіт суть!
Я з нетерпінням чекаю цієї розмови. Я бачу, де ви і звідки на це, але я все ще повинна погодитися з любов'ю тільки маленький біт. Цитата:
Почуттям, з емоціями та почуттям, з відчуттями це дві різні речі, на мій погляд. Якщо була поранена нога, він буде приймати емоції, щоб він потребує зцілення? Я так не думаю ... Ви відчуваєте біль у нозі, і ви дієте на ньому. Те ж саме, якщо ви бачите людей постраждали на вулиці. Ви відчуваєте біль через цю людину і діяти по ньому. Вам не треба шкодувати для людини більше, ніж у вас шкода ваших ніг. Ви відчуваєте біль і діяти відповідно. Я думаю, якщо він заснований на емоціях, це була б реакція, а не дій. The Way I See It, якщо емоції необхідно відчути безумовну любов, вона заснована на умови, що ви відчуваєте в даний момент і не може бути об'єктивним. Скільки емоцій фактичної потрібно показати в одягати куртку, оскільки це холодно? Навіть самий безсердечний людина буде надів рукавички в Арктиці, але не знаючи про це, вони були милостиві їхніх руках. Для мене це просто здоровий глузд.
|
|
| Після 4 Користувач сказав Спасибо Ourself за цей пост: |
|
|
#7 (Постійне посилання) | ||||||||||
|
Супер Член
Модератор
|
Re: Чи можна пробачити тих, хто розділить з нами?Привіт Once Again Ourself,
Добре, давайте мені побачити, якщо я правильно вас зрозумів .... Тому що я дійсно думаю, що ми представляємо ту ж концепцію, ми просто робимо це на основі наших індивідуальних сприймань і з 3 мірної рівні, тому ми змушені використовувати 3-й розмірної формі комунікації, яка, на жаль, не працює і добре функціонують на Рівень концепції ми обговорюємо ... .... LOL (Скоро .... дуже скоро всі ми будемо спілкуватися в формах, які набагато краще підходить для такого роду обговорень ... ... LOL) По-перше, я згоден ... .. почуттям, з емоціями та почуттям, з відчуттям дійсно дуже різні речі. Через брак кращого способу швидко описати різницю я буду використовувати цей приклад. Почуттям, з емоціями "Право"; почуття, відчуття "Вулкан". Ви шанувальник Star Trek? Ха-ха-хаІнакше ви кажете, "томат", і я сказав: "сходження пасти буксирування" (звукове правопис ...) у своєму виступі: "Вам не треба шкодувати для людини більше, ніж ви повинні відчувати себе Вибачте за ногу ". Я згоден. Але ... Рівень співчуття, про який я кажу, не підтверджується жалю. Співчуття нести жалю створюється з бази емоцій і дуже щільно у своїй енергії в порівнянні з рівнем духовного Співчуття я говорю. Цей більш низький рівень співчуття створений в 3-м і 4-й чакри, відповідно, в сонячне сплетіння і серце чакр. (Це викликало і спалюють у 3-й чакри, а потім зростає і рухається на 4-й чакри і саме звідти, що воно виходить від нас, далі буде спільно з іншими). Цей тип співчуття має свою необхідність в нижчих світах існування і насправді, відсутність такого рівня співчуття що призвело людство і наш світ до того місця, де він зараз. (Це можна було б уникнути, це могло б план був божественним джерелом, але це вже інша розмова .... LOL) Якщо Ви перечитайте моє останнє повідомлення, яке Ви побачите, що я згадав про "факт / ідею / концепцію, що" рівень співчуття, я кажу про створення і виходить з рівня Верховного Серце Чарка і вище. Це не те ж саме, співчуття створений з наших емоцій фізичної щільності. Це навіть не створена з альтруїстичних турбота наших емоцій, які мають високий рівень енергетичної 3-го вимірювання; яка, до речі, цей рівень співчуття необхідно зараз на планеті в повну силу, щоб допомогти людству в зцілення і пробудження. Чи можу я запропонувати вам, якщо ви знайомі з роботою і використанням 7 системі чакри, спробуйте це .... Медитуйте на і дихайте через область між Верховним чакри серця і горла чакри. Високі серцева чакра є 8-м і чакра знаходиться приблизно на півдорозі між серцевої чакри і горло чакри. Подивіться, що, якщо ви нічого з цим досвідом. Я повинен сказати, я дійсно насолоджуюся розмови. Спасибо Вам за це. Який подарунок. З нетерпінням чекаю ваших і чужих коментарів до цієї дивної обмін концепціями. Дякуємо за подання цієї теми. Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності Остання редакція сутність; на 07-03-2009 05:51 PM.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#8 (Постійне посилання) | ||||||||||
|
Супер Член
Модератор
|
Re: Чи можна пробачити тих, хто розділить з нами?PS Ледь не забув .... Я не вважаю, емоції необхідно відчувати безумовної Божественної Любові, принаймні не емоціями 3 мірної щільності. Але я думаю, що вони трампліни люди використовують катапультуватися їх до місця, де вони відкриті до енергії безумовної Божественної Любові.
Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності |
||||||||||
|
|
|
|
|
#9 (Постійне посилання) | |||||||||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: Чи можна пробачити тих, хто розділить з нами?Привіт знову, суть! Я щиро сподіваюся, у вас фантастичний день.
![]() Це може бути трохи довго ... Begging все про помилування. Цитата:
Цитата:
Тепер я знаю, що ми говоримо те ж поняття! Я дуже намагався придумати Вулкан спосіб покласти Співчуття. Тільки одне я можу думати тільки про мою власної ... Вибір, який створює найменшу кількість шкоду етичним. Ой, зачекайте хвилину ... Чи не It Go щось на зразок "потреби багатьох переважують потреби небагатьох" На що Кірк відповів: "Іноді потреби однієї переважують потреби багатьох" Спок просто цікавим підняв брови, якщо я правильно пам'ятаю (Спок Було одне Кірк був призводити до LOL). Мені дуже подобається Star Trek. Я вважаю, що ми будемо використовувати продовольство реплікатори найближчим часом. Ми використовуємо тільки в вічного руху, енергії, ресурсів і перенаселення проблема буде річ легенд. Цитата:
Я згоден знову. Я тільки недавно подивився в чакри. Я багато чув про них, але не настільки, щоб знати, що я говорю. Я знаю, що ви маєте на увазі з приводу хоча жаль. Якщо підставою Співчуття засноване виключно на жалість, вона все ще з нами зміцнення і "їх" хвороба ". Цитата:
Я мушу зізнатися, я знаходжу цю цікаву концепцію. Я дотримуюся ідеалів в основному логіку, засновану (всі вони одна ...), і він звертається до почути ту ж концепцію Співчуття випливає з розуміння чакр. Не те щоб я вже не знаю мудрості чакр є корисним, але що я, можливо, недооцінюють як корисним він дійсно може бути. Цитата:
Большое спасибо! Я зроблю це на обід завтра. Я дуже втомився, і тепер я хочу, щоб мати можливість зосередити справедливо (я працюю нічну зміну, бла). Цитата:
Я насолоджуюся його занадто. Дякуємо за відповіді! ![]() Namaste Цитата:
Істинно ... Болі вчить нас, щоб залікувати.
Ом Мані Падме Хум Остання редакція Ourself; на 07-03-2009 06:05 PM.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Справ: простий Affair - Навіщо? | Editor | Новини - Любов & Відносини | 0 | 06-18-2009 04:20 PM |
| Справ: як пробачити Affair - Чи можливо взагалі пробачити справа? | Editor | Новини - Любов & Відносини | 0 | 05-13-2009 08:10 AM |
| Справи: Я не можу пробачити мене Обман дружина - Консультації та поради, які допомагають травня | Editor | Новини - Любов & Відносини | 0 | 03-23-2009 05:50 PM |
| Стосунки: секрети успішних відносин - Частина 17 - пробачити і забути | Editor | Новини - Відносини | 0 | 03-11-2009 01:30 AM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|