Global Oneness Community          
Otomatik çevirileri tarafından yapılan Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Küresel Oneness Toplum > Küresel Oneness Ana > Belirli Sorular
Üye ol Bloglar Makaleler Fotoğraflar Videos Hediyeler SSS Üye Bugünün Mesajlar Aramak Bugünün Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et Sohbet Odası

Belirli Sorular Sorularınız yaşam, kişisel gelişim veya durumla ilgili her türlü size başkalarından yardım istiyorum. Ayrıca, lütfen herkes bir soru olan yardım çekinmeyin - genellikle biz tek bir form veya diğer tüm deneyimli benzer şeyler var ...

Hızlı Haberler
Welcome Küresel Oneness Topluluğa! Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için: Forum Anasayfa, Sosyal Gruplar, Bloglar, Makaleler, Fotoğraflar, Videos, Video Arama, İletişim, SSS , Istatistikleri. İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!

Not: Bu reklam kayıtlı üye için görüntülenen değildir

Etiketler
Konular: Bölmek , Forgive
Videos: Bölmek , Forgive ,

Reply

LinkBack Konu Araçları Ekran Modu
Old 07-02-2009, 03:36   #1 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Yer: Burlington
Teşekkür 86 Defa 49 Mesaj
Ourself is on a distinguished road

O bize bölmek istiyorsunuz affeder mi?

Ben bağışlayıp. Bin Ladin, Bush, Hitler ... Herhangi bir savaş çıkaran yapacağız.

Çünkü onlar ne yaptığını anlamak sanmıyorum ben onları bağışla olabilir. Eğer kendileri de nefret edildi ve zarar olduğunu biliyordum, orada bir sorun olduğunu görürler. Çünkü dış içinde önce sabit olmalıdır düşünüyorum Onlar sorunu düzeltemez.

Acı yalvarmak için delilik olduğunu. Yaşayan bir kabus. Bir şey zararlı ise bilinçsiz yapmak için biri bağışlayıp. Kadar Awake Ama yine de onları kilitlemek istiyorsunuz.

Ne düşünüyorsun?
amani313 (07-25-2009), Özü  (07-02-2009), Kathleen ann (07-02-2009), Venu Nair (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 05:03   #2 (permalink)
Üye
Kıdemli Üye
Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50
Activity: 27%Activity: 27%Activity: 27%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
5/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss362
Teşekkür 448 Defa 230 Mesaj
kathleen ann is on a distinguished road

Re: edenler Hakkımızda bölmek istiyorsunuz affeder mi?

Quote:
Originally Posted by Kendimiz View Post
Ben bağışlayıp. Bin Ladin, Bush, Hitler ... Herhangi bir savaş çıkaran yapacağız.

Çünkü onlar ne yaptığını anlamak sanmıyorum ben onları bağışla olabilir. Eğer kendileri de nefret edildi ve zarar olduğunu biliyordum, orada bir sorun olduğunu görürler. Çünkü dış içinde önce sabit olmalıdır düşünüyorum Onlar sorunu düzeltemez.

Acı yalvarmak için delilik olduğunu. Yaşayan bir kabus. Bir şey zararlı ise bilinçsiz yapmak için biri bağışlayıp. Kadar Awake Ama yine de onları kilitlemek istiyorsunuz.

Ne düşünüyorsun?
Hello Everyone,

Ben senin düşünce kendimizi katılıyorum. Mağfiret bence hepimiz için bir şifacı olduğunu. Eğer ağrı hala ham yapmaya Bazen kolay bir şey değil ve duyguları bir yerlerde, affetmeyi duydum .. yüksek siz / onlar ne yaptı olduğunu söyleyerek değil / haklıydı. Ama, biz artık ağrı, affetmezlik kendi ruh beslemelerini / ruhunu taşıyacak. Ama bir kişisel note.My duygularını değindi Çok çok daha zor olmalı mağfiret vardır geri ruhları gücü hissetmek ve iyi yapmak ... Ama ben özellikle çocuklar her yerde savunmasız karşı bir koruma hissediyorum verir. Dolayısıyla evet, bu zarar uzak onlar bu zarardan kim tutulmalıdır hissediyorum. belki de kendilerini ........ Sadece düşüncelerimi elbette dahil

Aşk, sen ve Barış tüm .... kak
kathleen ann está offline   Reply With Quote
4 Kullanıcılar takiben Bu Useful Post Ann kathleen için teşekkür ederiz ki:
amani313 (07-25-2009), Özü  (07-02-2009), Narnia (07-04-2009), Kendimiz (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 03:15   #3 (permalink)
Süper Üye
Moderatör
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 38%Activity: 38%Activity: 38%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Yer: Derin East Texas
Blog Entries: 3
Greetings Yağmurlu, Luminous Bahçe benim Glorious Sister,
Essence is on a distinguished road

Quote:

Ne düşünüyorsun?
Greetings ruhsal Kin,

Bu konuda Düşüncelerim:
Mağfiret bir sorun değildir. Kath gibi, kendinden iyileşmek için affetmeyi, çevredeki durum ve diğerleri de dahil "dedi. Benim kişisel deneyimlerim kez bireysel bir ruhsal belli bir yere uyandırdı ki, mağfiret bile sessiz noktası olur bana göstermiştir. Gerek "" başka bundan şahsen tarafından alınmıştır bazı hareket gerekir affetmeyi hissetmek için kim bir bağışlar. Bir kez awakenment bu yayla ihtiyaç olarak kişisel biri vazgeçti olaylar süreci elde edilmiştir. Olsa bile, biz "saldırgan" doğrudan kötü niyetli odak öğrenin ve kişisel bir başka doğru kelime kullanırız, "uyanmış attackee ... kurbanı amaçlanmaktadır" What It Is için olay görür; Illusion, (İki araya geldi ve denemeye karar verdiler.) Böylece tüm ihtiyaç olayın enerji kişisel bir şekilde eklemek kaybolur. Bu açıdan bakıldığında hiçbir bağ enerji ihtiyacı mağfiret oluşturur. (İki araya geldi ve denemeye karar verdiler.Burada bir kenara not: bu öğrenme ve bu yer büyüme için belirli bir rol oynamaya her zaman bir Illusion).
Bu thread üzerinde sonraki düşünülmektedir:
Ben o kadar emin, bu kişilerin, özellikle birçok kulüpler, biz olarak anlatacağım .... "Emir komuta zincirinin üst at" tam olarak sadece tam olarak neyi ve sadece "eylemlerinin biçmek enerjik tahribat, her biri için kendi kişisel nedenleri için farklı fiyat ödemek yapıyorsun farkında değildir. Ve evet, bir düzeyi olduğuna, en azından, enerjik uyandırdı konuşuyorum.
Şimdi, bilmek sonraki düzeyinde, hangi anlar ve faaliyet kabul ve bilgi yerine hepimizin bir olduğunu tam olarak gelen seviyesi, orada, yani görebilirsiniz anlamak Öz bölümü oluşturulur ve dramatik olay kabul ne olmak. Kendi kendine bu bölümü için bile Ruhani kim "Bu Illusion üçüncü Boyutlu Gerçeği arama" kötü niyetli biri düşeni yapmayı kabul etti olmak şefkat ve şükran tutabilir. Bu, tanımak için içine çok sert bir kavram, ve gerçeği olarak üçüncü boyutun enerjik düzeyde tutun, ama bir gerçeği tüm aynıdır.
Işık Bu titreşimli düzeyinde, Yüksek Benlik ve bu "kötü niyetli bir" basit bir manevi kim kabul etti, kendi nedenleri değişen, fiziksel varlığı ve oyun bu yoğun üçüncü boyutlu düzeyinde somutlaştırmak için eş görmek demek olabilir bir parçası; biri bizi çoğunda almak bakım olmazdı. "Reality" Bu uçaktan anlayış nerede ileri bizi içinden toplayabilecek gibi, üçüncü boyutu bile geldiğinde, bu erkek kardeş veya kız kardeş daha önce söz için şefkat ve şükran duyguları. Bu bizim üçüncü boyutlu düzeyinde eylemlerinin göz yummak anlamına mı geliyor? Hayır bu bizim fiziksel kılığındaki izin anlamına mı geliyor, tekrar tekrar başkalarına zarar vermek için vardır mu? Hayır, bu demek BİZ mu ve sorumluluk oynamak için kendimizi bizim eylemler veya olmayan sorumlu tutmak için eylemler aldatıcı drama hepimiz katılan bir parçası mı? Evet.
Böylece, bir kere bizim manevi awakenment başlamak Bak, biz bile hiç düşünmemiştim düzeylerinden çalışmasına başlamadan önce, çok daha az var inanıyordu. Olarak uyanmış ve biz olarak tezahür üçüncü boyutlu fiziksel varlıkların uyanışı, biz ve yapacak iş çok sorumlulukları vardır. Bu mutlulukla başlar burada yüksek krallıkları dan ne geldi üstlenme zamanıdır.

Much Love, Işık ve All Many Blessings,

Namaste

Özü
Essence está offline   Reply With Quote
5 Kullanıcılar ardından Öz Bu Useful Post Thank You ki:
amani313 (07-25-2009), Kathleen ann (07-04-2009) Narnia (07-04-2009), Kendimiz (07-02-2009), umaybrt (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:33   #4 (permalink)
Üye
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Dışarı düşünce için teşekkürler cevaplar, benim kardeşleri;

Kathleen Anne;

Quote:
Ama bir kişisel note.My duygularını değindi Çok çok daha zor olmalı mağfiret vardır geri ruhları gücü hissetmek ve iyi yapmak ... Ama ben özellikle çocuklar her yerde savunmasız karşı bir koruma hissediyorum verir. Dolayısıyla evet, bu zarar uzak onlar bu zarardan kim tutulmalıdır hissediyorum. belki de kendilerini ........ Sadece düşüncelerimi elbette dahil
Ne demek istediğini biliyorum ... Ben insanların kendi çocukluk bağımlısı affet duydum daha fazla olan öfke tutmak olanlardan daha kötüye inç zinciri kırılmak olasılığı

Bir kez sen Merhamet gerçek bir anlamda ulaşmak, nasıl tüm anlamını ortadan kaldırmak ve objektif bir durum bakmak ve yapmak doğru şeyi görmek komik. Yerine Vekili tepki. Bazı insanlar zaman onlar gerçek Merhamet nhilistic haline ulaşma öncesi ve bütün anlam taşıyan gerçekte kendileri zarar veremez duydum.

Benim anlayış bu neredeyse SIDHARTHA Gautama o ağacın altında olduğu oldu.

Özü;

Quote:
Şimdi, bilmek sonraki düzeyinde, hangi anlar ve faaliyet kabul ve bilgi yerine hepimizin bir olduğunu tam olarak gelen seviyesi, orada, yani görebilirsiniz anlamak Öz bölümü oluşturulur ve dramatik olay kabul ne olmak. Kendi kendine bu bölümü için bile Ruhani kim "Bu Illusion üçüncü Boyutlu Gerçeği arama" kötü niyetli biri düşeni yapmayı kabul etti olmak şefkat ve şükran tutabilir. Bu, tanımak için içine çok sert bir kavram, ve gerçeği olarak üçüncü boyutun enerjik düzeyde tutun, ama bir gerçeği tüm aynıdır.
Işık Bu titreşimli düzeyinde, Yüksek Benlik ve bu "kötü niyetli bir" basit bir manevi kim kabul etti, kendi nedenleri değişen, fiziksel varlığı ve oyun bu yoğun üçüncü boyutlu düzeyinde somutlaştırmak için eş görmek demek olabilir bir parçası; biri bizi çoğunda almak bakım olmazdı. "Reality" Bu uçaktan anlayış nerede ileri bizi içinden toplayabilecek gibi, üçüncü boyutu bile geldiğinde, bu erkek kardeş veya kız kardeş daha önce söz için şefkat ve şükran duyguları. Bu bizim üçüncü boyutlu düzeyinde eylemlerinin göz yummak anlamına mı geliyor? Hayır bu bizim fiziksel kılığındaki izin anlamına mı geliyor, tekrar tekrar başkalarına zarar vermek için vardır mu? Hayır, bu demek BİZ mu ve sorumluluk oynamak için kendimizi bizim eylemler veya olmayan sorumlu tutmak için eylemler aldatıcı drama hepimiz katılan bir parçası mı? Evet.
, Bu sadece ne demek size teşekkür ederiz. Bu noktada Merhamet at all nasıl bir şey doğru Feel So artık duygu dayanır ilgisi yoktur's. Sadece saf mantıktır ... Common sense.

Quote:
Böylece, bir kere bizim manevi awakenment başlamak Bak, biz bile hiç düşünmemiştim düzeylerinden çalışmasına başlamadan önce, çok daha az var inanıyordu. Olarak uyanmış ve biz olarak tezahür üçüncü boyutlu fiziksel varlıkların uyanışı, biz ve yapacak iş çok sorumlulukları vardır. Bu mutlulukla başlar burada yüksek krallıkları dan ne geldi üstlenme zamanıdır.

Ben bütün kalbiyle katılıyorum. Benim tek sorun nasıl en bütün yararlı olacağını anlamaya çalışıyor.
amani313 (07-25-2009), Özü  (07-03-2009), Kathleen ann Re: Lisa Renee Temmuz Ascension güncelleme
Old 07-03-2009, 06:01   #5 (permalink)
Süper Üye
Moderatör

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Quote:

, Bu sadece ne demek size teşekkür ederiz. Bu noktada Merhamet at all nasıl bir şey doğru Feel So artık duygu dayanır ilgisi yoktur's. Sadece saf mantıktır ... Common sense.

Ben bütün kalbiyle katılıyorum. Benim tek sorun nasıl en bütün yararlı olacağını anlamaya çalışıyor.
Greetings kendimiz ve tekrar edilir. Uzun zamandır görmedim .....

I "Royal Blue" renk .... vurgulanır varsa ve kelimeleri hakkında bir yorum yapmak istiyorum
Her ne kadar ben size ifade tarafından böylece herkes tarafından her yerde yanlış anlama değil ben gerek belki aydınlatmak ve biraz açıklık hissettim ne anlama geldiğini bir entelektüel seviyede anlıyorum. Bu beni kabul anlamına gelmez, sadece "ben" bu şekilde ...... lol görmek anlamına gelir
Ben ne kadar "şefkat" duygusuz olabilir görmüyorum. Nitekim olarak, nasıl olursa olsun, biz bir imkansız olduğunu söyleyebilirim söz vardır manevi frekans yüksek düzeyde analiz. Şimdi, bu "şefkat" kabul edecek yepyeni bir enerji bu seviyede ve alır gibi size Kath, merhamet ve gerçek anlamda belirtildiği nesnellik oluşturur ve birinden diğerine uygun eylemleri açıklar, çünkü olanlar karar modunda yapma yerleri "" yerine sadece "eylem alarak" temel duygulara tepki.
Ben, benim için, gerçek manevi şefkat gerçek manevi duygu dan, gerçek manevi koşulsuz sevgisinden kaynaklanmaktadır söylediklerini çalışıyorum sanırım. Ben "" biz "dekolmanı şefkat olabilir" ve bu hepimizin karar vermiş gereken bir yerdir öğretmek biliyorum. Biz, biz gösterebilir ki ilk etapta merhamet için ihtiyaç oluşturulan dramaları içine kanca olmadan, ama şefkat merhamet mantıklı bir anlayış olabilir Bu düzeyin şefkat Yüksek Kalp Chakra ve üstü oluşturulur ve olamaz tüm Biz konuşuyoruz şifa titreşim kapsayan eğer sadece mantıksal bir seviyeden paylaşılan bizim varlık. Bu İlahi Koşulsuz Sevgi bizim Kaynaktan ve gelmelidir her türlü kim hiç kendileri için Love titreşim bu frekans yaşamış, ben kesinlikle bu eşit söylemedi girişim bir "Ruhani Emotion".
I am tired ve ben bu konuda düşüncelerimi paylaşmaya çalışırsanız bunu geç, bu yüzden bu yeterli benim düşüncelerini açıkladı olduğunu umuyorum.

Love, Işık ve Blessings,

Namaste

Özü

PS Belki daha sonra nasıl hepimiz bütün iyi hizmet verebilmemiz için konuşabiliriz?

Özü Last edited; 07-03-2009 de 04:15..
3 Kullanıcılar ardından Öz Bu Useful Post Thank You ki:
amani313 (07-25-2009), Kathleen ann (07-04-2009) Kendimiz (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 04:22   #6 (permalink)
Üye
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Hi Essence!

Ben ileri bir konuşma bekliyoruz.

Nerede itibaren geldiğini görmek bu ama hala Lovingly sadece bir ufacık biraz katılmıyorum gerekir.

Quote:
Ben ne kadar "şefkat" duygusuz olabilir görmüyorum. Nitekim olarak, nasıl olursa olsun, biz bir imkansız olduğunu söyleyebilirim söz vardır manevi frekans yüksek düzeyde analiz. Şimdi, bu "şefkat" kabul edecek yepyeni bir enerji bu seviyede ve alır gibi size Kath, merhamet ve gerçek anlamda belirtildiği nesnellik oluşturur ve birinden diğerine uygun eylemleri açıklar, çünkü olanlar karar modunda yapma yerleri "" yerine sadece "eylem alarak" temel duygulara tepki.
Ben, benim için, gerçek manevi şefkat gerçek manevi duygu dan, gerçek manevi koşulsuz sevgisinden kaynaklanmaktadır söylediklerini çalışıyorum sanırım.

Duyguları ile duygu ve duyu ile duygu iki farklı şeyler, benim fikir bulunmaktadır. Eğer bacak yaralandı, onu şifa ihtiyaçlarını görmek duygu almak istiyorsunuz? I don't think so ... Size bacak arasında ağrı hissediyorum ve bu hareket. Aynı şeyi sanki bir kişi sokakta zarar görmek. Sen ile ağrı hissediyorum o kişi ve hareket üzerinde.

Senden daha Üzgün bacak için hissetmek için üzgünüz kişi herhangi bir daha hissetmek gerek yoktur. Bu ağrı hissediyorum ve buna göre hareket ederler. Eğer o duygu dayalı Bence, bu bir tepki değil, bir eylem olacaktı.

I see it şekilde, koşulsuz sevgi duygularını hissetmek için gerekli, bu durumuna nasıl zamanda ve hissetmek amacı olamazdı dayanır.

Çünkü soğuk ne kadar gerçek duygu bir ceket koyarak gösterilmesini gerekiyor? Eldivenlerini koymak olacaktır bile en kalpsiz kişi kutup ama bilmeden, onlar ediliyor Şefkatli ellerini için.

Benim için, sadece ortak duygusu.
amani313 (07-25-2009), Özü  (07-03-2009), Kathleen ann (07-04-2009) Narnia Thanked 1.190 Times in 650 Posts
Old 07-03-2009, 05:26   #7 (permalink)
Süper Üye
Moderatör

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Yine kendimiz sonra Selamlar,

Tamam, eğer doğru anlıyor bakayım .... Çünkü aslında aynı kavramı sunmak olduğunu düşünüyorsanız, sadece bizim bireysel algıları dayalı ve 3. boyutlu seviyesinden yapıyoruz, bu yüzden biz maalesef çalışmıyor ve iyi fonksiyon olarak iletişim, ve 3. boyutlu formu kullanarak yaşıyorsanız biz görüşüyorlar kavramının düzeyi ... .... LOL (Yakında .... çok yakında, biz her türlü iletişim edecek olan bu çok daha iyi tartışma bu tip ... ... LOL için uygundur)

Ilk, kabul ediyorum ... .. duygu ve duygu hissi ile duygu gerçekten çok farklı şeylerdir. Daha iyi bir yol olmaması için hızlı bir şekilde bu örnek kullanacağız farkı açıklamak için. Duyguyla Feeling "İnsan"; hissi Feeling "olduğunu Vulcan". Bir Star Trek fan? Çok komik

Siz "domates" ve "E-anne-tow" (sese yazım söylüyorum ...) sizin açıklamada ise: "Siz daha sizi hissetmek için üzgünüz kişi herhangi bir daha hissetmek gerek yok diyorsun başka yolu bacak için "üzgünüm. Katılıyorum. Ama ...
Merhametin düzeyde Ben merhamet kaynaklı değildir konuşma AM. Şefkat merhamet temel duygu ve çok enerji yoğun olduğunu oluşturulur Ruhani Merhamet I bahsediyorum seviyesine göre karşılanır. Şefkat Bu düşük seviyeli 3. ve 4. Çakralar içinde sırasıyla Solar Plexus ve Kalp Çakralar oluşturulur. (Bu yol açtı ve 3. Çakra de ateşledi ve daha sonra büyür ve 4. Çakra gider ve oradan bunun ileri bizden başkalarıyla paylaşmak için çıkmakla is). Şefkat Bu tür varlığı alt alemlerine onun gereği ve gerçeği vardır; şefkat bu düzeyde olmaması ne ve nerede şimdi yere bizim Dünya İnsanlık getirmiş olmasıdır. (Bu kaçınılması olabilir, bu olabilir edilmiş İlahi Kaynak's Plan var, ancak başka bir konuşma olduğunu .... Lol)
Eğer ki / fikir / kavram "olduğu Merhamet I bahsediyorum düzeyi oluşturulur ve Yüksek Kalp Charka ve üzerindeki seviyesinden çıkmakla" Aslında söz yapılmış göreceksiniz benim son posta okudu. O şefkat fiziksel duygu yoğunluğu oluşturulan aynı değildir. Hatta bizim fedakar bakmakta duygulardan bu 3. boyutun enerjisi yüksek bir düzeyde oluşturulur değildir; olan şefkat bu seviyede artık gezegen üzerinde tam güçle şifa ve uyanış insanlığa yardım için gereken way.
Senin için, çalışma ve 7 Çakra sistemini kullanan bildiğiniz, bu deneyin teklif Mayıs .... Meditasyon ve Yüksek Kalp Chakra ve Boğaz Chakra arasındaki bölgede nefes. Yüksek Kalp Çakra 8. Çakra ve Kalp Chakra ve Boğaz Chakra arasında yaklaşık yarım bulunmaktadır. Bu ne, eğer bir şey deneyimi bakın.
I must say, ben gerçekten bu konuşma tadını am. Bunun için teşekkür ederiz. Ne bir hediye.

Ben endişeyle's kavramlar bu inanılmaz değişimi üzerine yorum sizin ve herkesten bekliyor. Bu thread başlangıç için teşekkür ederiz.

Love, Işık ve Blessings,

Namaste

Özü

Özü Last edited; 07-03-2009 de 05:51..
2 Kullanıcılar ardından Öz Bu Useful Post Thank You ki:
amani313 (07-25-2009), Kendimiz (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:52   #8 (permalink)
Süper Üye
Moderatör

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

PS neredeyse .... unuttum Ben duygu Koşulsuz İlahi Sevgi hissetmek için gerekli inanmıyorum; en azından 3 boyutlu duygu yoğunluğu. Ama ne onlar springboards insanlar nerede Koşulsuz İlahi Love enerji kadar açmak yerine onları mancınık kullanmak düşünüyorum.

Love, Işık ve Blessings,

Namaste

Özü
2 Kullanıcılar ardından Öz Bu Useful Post Thank You ki:
amani313 (07-25-2009), Kendimiz (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:02   #9 (permalink)
Üye
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Hi again, Esans! Seni gerçekten harika bir gün yaşıyorsanız umuyoruz.

Bu biraz uzun olabilir ... Tüm af Begging.

Quote:
Tamam, eğer doğru anlıyor bakayım .... Çünkü aslında aynı kavramı sunmak olduğunu düşünüyorsanız, sadece bizim bireysel algıları dayalı ve 3. boyutlu seviyesinden yapıyoruz, bu yüzden biz maalesef çalışmıyor ve iyi fonksiyon olarak iletişim, ve 3. boyutlu formu kullanarak yaşıyorsanız biz görüşüyorlar kavramının düzeyi ... .... LOL (Yakında .... çok yakında, biz her türlü iletişim edecek olan bu çok daha iyi tartışma bu tip ... ... LOL için uygundur)
Kabul ediyorum ... Bu kelime ile iletişimde vergi olabilir. Ve ben de bir sonraki adım ihtiyacı ortadan yapıyor katılıyorum. Nasıl çoğunluk yetersizlik decieve için adapte olur merak ediyorum.

Quote:
Ilk, kabul ediyorum ... .. duygu ve duygu hissi ile duygu gerçekten çok farklı şeylerdir. Daha iyi bir yol olmaması için hızlı bir şekilde bu örnek kullanacağız farkı açıklamak için. Duyguyla Feeling "İnsan"; hissi Feeling "olduğunu Vulcan". Bir Star Trek fan? Çok komik

Şu anda biz aynı kavram konuştuğunu biliyorum! Ben çok bir Vulcan Way ile gelmek zor Merhamet koymak için çalışıyordu. Tek ben benim kendi olduğunu düşünüyor olabilir ... Bu zarar ve en az oluşturur seçimi etik olanıdır. Oh bir dakika ... Değil bunun birçok ihtiyaçları ağır basar gerekiyor "gibi bir gittin mi" hangi Kirk "kaşlarını eğer sağ (Spock hatırlıyorum kaldırdı Bazen birinin ihtiyaçlarını çok" Spock sadece tür ihtiyaçları ağır basar yanıtladı birkaç için, reffering olarak bir Kirk vardı lol).

Gerçekten Star Trek gibi yapmak. Sanırım bazen yakında gıda replicator kullanarak olacağına inanıyoruz. Biz bir zamanlar sürekli hareket, enerji, kaynak ve aşırı nüfus sorunu içine efsane bir şey olacak dokunun.

Quote:
Merhametin düzeyde Ben merhamet kaynaklı değildir konuşma AM. Şefkat merhamet temel duygu ve çok enerji yoğun olduğunu oluşturulur Ruhani Merhamet I bahsediyorum seviyesine göre karşılanır. Şefkat Bu düşük seviyeli 3. ve 4. Çakralar içinde sırasıyla Solar Plexus ve Kalp Çakralar oluşturulur. (Bu yol açtı ve 3. Çakra de ateşledi ve daha sonra büyür ve 4. Çakra gider ve oradan bunun ileri bizden başkalarıyla paylaşmak için çıkmakla is). Şefkat Bu tür varlığı alt alemlerine onun gereği ve gerçeği vardır; şefkat bu düzeyde olmaması ne ve nerede şimdi yere bizim Dünya İnsanlık getirmiş olmasıdır. (Bu kaçınılması olabilir, bu olabilir edilmiş İlahi Kaynak's Plan var, ancak başka bir konuşma olduğunu .... Lol)

Tekrar katılıyorum biliyorum. Sadece son Çakralar baktı var. Ben çok onlar hakkında, duydum ama ben neden bahsettiğimi bilmek yeterli. Sana yazık ilgili olsa ne demek istediğimi biliyorsun. Eğer Merhamet temelinde yalnızca yazık dayanan, hala Hakkımızda ve "onlar" hastalığı takviye olduğunu.

Quote:
Eğer ki / fikir / kavram "olduğu Merhamet I bahsediyorum düzeyi oluşturulur ve Yüksek Kalp Charka ve üzerindeki seviyesinden çıkmakla" Aslında söz yapılmış göreceksiniz benim son posta okudu. O şefkat fiziksel duygu yoğunluğu oluşturulan aynı değildir. Hatta bizim fedakar bakmakta duygulardan bu 3. boyutun enerjisi yüksek bir düzeyde oluşturulur değildir; olan şefkat bu seviyede artık gezegen üzerinde tam güçle şifa ve uyanış insanlığa yardım için gereken way.

Yani, bu kavram bulmak ilginç itiraf etmeliyim. Ben tutun idealler çoğunlukla mantık (Tüm varlık Bir ...) tabanlı ve Çakralar bir anlayış kaynaklanan Merhamet aynı kavramı duymak için itiraz ediyor. Değil ki zaten Hikmet çakraların bilmiyordu, ama yararlı olduğuna hafife olabilir nasıl gerçekten faydalı olabilir.

Quote:
Senin için, çalışma ve 7 Çakra sistemini kullanan bildiğiniz, bu deneyin teklif Mayıs .... Meditasyon ve Yüksek Kalp Chakra ve Boğaz Chakra arasındaki bölgede nefes. Yüksek Kalp Çakra 8. Çakra ve Kalp Chakra ve Boğaz Chakra arasında yaklaşık yarım bulunmaktadır. Bu ne, eğer bir şey deneyimi bakın.

Çok teşekkür ederim! Yemek yarın bu yapacaktır. Ben de şimdi yorgun ve ben haklı odak muktedir istiyorsanız (ben gece vardiyasında, blah) çalışır.

Quote:
I must say, ben gerçekten bu konuşma tadını am. Bunun için teşekkür ederiz. Ne bir hediye.

Ben endişeyle's kavramlar bu inanılmaz değişimi üzerine yorum sizin ve herkesten bekliyor. Bu thread başlangıç için teşekkür ederiz.

Ben de hoşuma gidiyor. Yanıt için teşekkür ederiz!

Namaste

Quote:
PS neredeyse .... unuttum Ben duygu Koşulsuz İlahi Sevgi hissetmek için gerekli inanmıyorum; en azından 3 boyutlu duygu yoğunluğu. Ama ne onlar springboards insanlar nerede Koşulsuz İlahi Love enerji kadar açmak yerine onları mancınık kullanmak düşünüyorum.

En kesinlikle ... Ağrı Hakkımızda iyileşmek için öğretir.

Düzenlenmiş kendimiz Son; 07-03-2009 de 06:05..
Ourself está offline   Reply With Quote
2 Kullanıcılar ardından kendimiz Bu Useful Post Thank You ki:
amani313 (07-25-2009), Özü  (07-03-2009)
Reply

Benzer Threads
Iplik Thread Starter Forum Cevaplar Son Mesaj
İşleri: An Affair bağışlayın - Neden mi Sen? Editor Haberler - Love & Relationships 0 06-18-2009 04:20
İşler: Nasıl bir ilişki için bağışlayın - bile bir Affair affedin Olası mı? Editor Haberler - Love & Relationships 0 05-13-2009 08:10
İşleri: Ben benim cheating spouse affedin kuramıyorum - tavsiye ve ipuçları, Mayıs Yardım Editor Haberler - Love & Relationships 0 03-23-2009 05:50
Ilişkiler: Başarılı İlişki - Bölüm 17 - Secrets of bağışla ve unut Editor Haberler - İlişkiler 0 03-11-2009 01:30

Etiketler
Bölmek , Forgive
Bölmek , Forgive ,

Konu Araçları
Ekran Modu

Gönderme Kuralları
Sen olmayabilir Yeni Mesaj yazma yetkiniz
Sen olmayabilir Mesaj Cevaplar
Sen olmayabilir posta ekleri
Sen olmayabilir your posts değiştir

BB kodu olmak Üzerinde
Smilies onlar Üzerinde
[IMG] kodu Üzerinde
HTML kodu şudur: Kapalı
Trackbacks onlar Üzerinde
Pingbacks onlar Üzerinde
Refbacks onlar Üzerinde

All times are GMT. Time is now 08:03.

İletişim Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Arşiv Küresel Oneness Toplum Üst

NLP-er sen tadını çıkarabilirsiniz NLP-ER zevk Powered by ®? 3.8.1