Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Специфична питања

Специфична питања Било каквих питања везаних за свој живот, лични развој, или ситуације које желите да имате помоћ од других. Такође, молимо Вас да помогну свакоме има питање - обично смо све доживели сличне ствари у једном облику или друге ...

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Подели , Опрости
Видео: Подели , Опрости ,

Reply

ЛинкБацк Алати тхреад Приказ Модови
Old 07-02-2009, 03:36 ПМ   #1 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Локација: Пхиллипс
Хвала: 84
Захваљено 86 пута на 49 порука
Ourself is on a distinguished road

Могу да вам опрости онима који би нас дели?

Ја могу опростити. Бин Ладен, Бусх је Хитлер ... Било који рат Продавац ће учинити.

Могу да им опрости, јер не мислим да они разумеју шта раде. Ако су знали да је сами су склони и мрзе, они ће видети да постоји проблем. Они не може да реши проблем, јер они мисле ван мора да буде фиксне пре унутра.

Да жуде патња је лудило. Живе кошмар. Не могу опростити некоме за нешто раде, док су штетни несвесног. Али ја још увек би их до блокаде су Пробуди се.

Шта мислите?
амани313 (07-25-2009), Суштина  (07-02-2009), Катхлеен Анн (07-02-2009), Вену Наир (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 05:03 ПМ   #2 (Пермалинк)
Члан
Виши члан
Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50
Activity: 19%Activity: 19%Activity: 19%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
5/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss362
Хвала: 1.414
Захваљено 449 пута на 231 порука
kathleen ann is on a distinguished road

Одг: Да ли можете опростити онима који би нас дели?

Куоте:
Оригиналлы постед бы Собом View Post
Ја могу опростити. Бин Ладен, Бусх је Хитлер ... Било који рат Продавац ће учинити.

Могу да им опрости, јер не мислим да они разумеју шта раде. Ако су знали да је сами су склони и мрзе, они ће видети да постоји проблем. Они не може да реши проблем, јер они мисле ван мора да буде фиксне пре унутра.

Да жуде патња је лудило. Живе кошмар. Не могу опростити некоме за нешто раде, док су штетни несвесног. Али ја још увек би их до блокаде су Пробуди се.

Шта мислите?
Поздрав свима,

Слажем се са себе мисли. Видар је опроштај за све нас, по мом мишљењу. Понекад није лако нешто урадити ако је бол још увијек сирови, и емоција .. висок сам негде чуо, да опрости не говори оно што сте / су урадили је / био у праву. Али, да ми не би више носе бол унфоргивенесс изводи сопствене душе / духа. Мора бити много теже али када се он додирне на лични ноте.Мы осећања су праштања враћа духове моћи да се осећају добро и не ... Али, ја не осећам у правцу заштите угрожених свуда, посебно деце. Стога да, ја не осећам онима који зло треба држати далеко од оне које штете. можда укључујући и себе ........ Само моје мисли наравно

Љубав и мир вам, как и све ....
kathleen ann está offline   Reply With Quote
Следећих 4 корисника Реци Хвала Катхлеен Анн За Корисникове Постове
амани313 (07-25-2009), Суштина  (07-02-2009), Нарније (07-04-2009), Собом (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 03:15 АМ   #3 (Пермалинк)
Супер члан
Модератор
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Локација: Дубоко Нортх Тексас
Текстова у блогу: 3
Хвала: 1.381
Захваљено 1.321 пута на 709 порука
Essence is on a distinguished road

Куоте:

Шта мислите?
Поздрави Мој духовни Кин,

Моје мишљење о овој теми:
Опроштај није проблем. Баш као Катх рекао да опрости је да излечи себе, око ситуације и многима другима који су укључени. Моја лична искуства су ми показала да када је пробуђени појединац духовно на неком месту, чак и опроштај постаје нем тачку. Да осећа потребу да се "опрости", други да треба да буде неки акт који је лично узети онај који прашта. Када је овај плато ауакенмент је достигао је потребно да се обради догађаја као лични престаје да постоји. Чак и ако ћемо користити реч "нападач" нема фокуса злонамерни директно и лично према другом појединцу, "пробуђене аттацкее ... намењена жртвама" види догађај на шта је то, илузија, (за буђење и реализацију Бога. Они су један аватариц свести у два тела Они представљају Божански женску и мушку Божански Заједно Амма Бхагав) Чиме сви треба да придају енергију догађај у лични начин се губе. Ове перспективе, не ствара енергију обвезница које треба опрост. (за буђење и реализацију Бога. Они су један аватариц свести у два тела Они представљају Божански женску и мушку Божански Заједно Амма БхагавСтрану напомена овде: увек илузија да је игра одређени део за учење и раст оних који су укључени).
Мој следећи мислио на ову нит:
Нисам сигуран да се многи од ових људи, нарочито у, ми ћемо га описали као .... "На врху ланца командовања" нису у потпуности свесни баш тачно шта је то што они раде и једноставно спремни да "платите цену" за енергетске пустош своје акције жању, сваки за своје различитих личних разлога. И да, ја говорим на нивоу који је, у најмању руку, енергетски пробудила.
Сада, на следећи ниво познавања, ниво који у потпуности разуме и послује од места прихватања и знања да смо сви једно, ту је створена део самоуправе који може да види, разуме и прихвати драматичан догађај за оно што је. Овај део самоуправе могу ни да имају саосећање и захвалност за духовно биће, који је пристала да игра улогу "злонамерни један" у овој Илузија зовемо Треће дименсионал реалиты. То је веома тешко да препозна концепт, обухвати, и држите је истина на енергетски ниво трећа димензија, али то је истина сви исти.
На овом вибрациони ниво светлости високог Само да и нема, видите да је "један злонамерни" је једноставно духовна колега који је пристао за различите разлоге сопствених, да физички оваплоти у овом густом трећи димензионална нивоа постојања и игре део, онај који већина нас не би брига да преузму. Из ове равни "стварност" долази разумевање где можемо даље Прозивка из нас, чак у трећу димензију, емоције саосећање и захвалност за овај брат или сестра сам говорио пре. Да ли то значи да одобрава њихове активности на трећем димензионалном нивоу? Не Да ли то значи да дозволи физички оваплоти се да су у више наврата да нашкоди другима? Не Да ли то значи да има део за игру и одговорност да се имају одговорност за своје поступке, или не-акције, у илузорне драме смо сви учествују у? Да.
Па видиш, када смо започели нашу ауакенмент духовне, можемо почети са радом од нивоа ми никада није ни мислио на пре, много мање веровао постојао. Као пробуђени и буђење треће димензионалне физичког бића смо манифестују као, имамо одговорност и много посла. Време је да почнемо озбиљно да се о томе шта смо овде дошли из високог царства учинити.

Много љубави, светлост и многи благослови све вас,

Намасте

Суштина
Essence está offline   Reply With Quote
Након 5 Усерс саы Хвала Суштина За Корисникове Постове
амани313 (07-25-2009), Катхлеен Анн (07-05-2009), Нарније (07-04-2009), Собом (07-02-2009), умаыбрт (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:33 АМ   #4 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Хвала за одговоре промишљено, браћо моја;

Кетлин Ен;

Куоте:
Мора бити много теже али када се он додирне на лични ноте.Мы осећања су праштања враћа духове моћи да се осећају добро и не ... Али, ја не осећам у правцу заштите угрожених свуда, посебно деце. Стога да, ја не осећам онима који зло треба држати далеко од оне које штете. можда укључујући и себе ........ Само моје мисли наравно
Знам шта мислиш ... Ја сам чуо да људи који им опростити злостављачи деца имају веће шансе да се пробије ланац злостављања од оних који држе бес у.

Када достигну прави осећај за саосећање, то је смешно како се може одузети све што значи и гледати објективно на сваку ситуацију и видети праву ствар. В.д. уместо да реагује. Чуо сам да су неки људи када одузмете све што значи пре постизања праве Самилости постане нхилистиц и заправо може се повредити.

То је моје разумевање да је то скоро десило Сидхартха Сидарта под тим дрветом.

Суштина;

Куоте:
Сада, на следећи ниво познавања, ниво који у потпуности разуме и послује од места прихватања и знања да смо сви једно, ту је створена део самоуправе који може да види, разуме и прихвати драматичан догађај за оно што је. Овај део самоуправе могу ни да имају саосећање и захвалност за духовно биће, који је пристала да игра улогу "злонамерни један" у овој Илузија зовемо Треће дименсионал реалиты. То је веома тешко да препозна концепт, обухвати, и држите је истина на енергетски ниво трећа димензија, али то је истина сви исти.
На овом вибрациони ниво светлости високог Само да и нема, видите да је "један злонамерни" је једноставно духовна колега који је пристао за различите разлоге сопствених, да физички оваплоти у овом густом трећи димензионална нивоа постојања и игре део, онај који већина нас не би брига да преузму. Из ове равни "стварност" долази разумевање где можемо даље Прозивка из нас, чак у трећу димензију, емоције саосећање и захвалност за овај брат или сестра сам говорио пре. Да ли то значи да одобрава њихове активности на трећем димензионалном нивоу? Не Да ли то значи да дозволи физички оваплоти се да су у више наврата да нашкоди другима? Не Да ли то значи да има део за игру и одговорност да се имају одговорност за своје поступке, или не-акције, у илузорне драме смо сви учествују у? Да.
Хвала, то је управо оно што мислим. То је у овом тренутку када Самилости нема уопште везе са како се осећате према нешто тако више не на основу емоција. То је само чиста логика ... Здрав разум.

Куоте:
Па видиш, када смо започели нашу ауакенмент духовне, можемо почети са радом од нивоа ми никада није ни мислио на пре, много мање веровао постојао. Као пробуђени и буђење треће димензионалне физичког бића смо манифестују као, имамо одговорност и много посла. Време је да почнемо озбиљно да се о томе шта смо овде дошли из високог царства учинити.

Ја свесрдно слажем. Мој једини проблем покушавају да схвате како бих бити најкорисније за целини.
амани313 (07-25-2009), Суштина  (07-03-2009), Катхлеен Анн (07-05-2009)
Old 07-03-2009, 06:01 ПМ   #5 (Пермалинк)
Супер члан
Модератор

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Куоте:

Хвала, то је управо оно што мислим. То је у овом тренутку када Самилости нема уопште везе са како се осећате према нешто тако више не на основу емоција. То је само чиста логика ... Здрав разум.

Ја свесрдно слажем. Мој једини проблем покушавају да схвате како бих бити најкорисније за целини.
Поздрав Себи и добродошли назад. Дуго се нисмо видели .....

Хтео бих да коментар о вашим речима ја су истакли у "Ројал плава" боја ....
Иако ја не разумем на интелектуалном нивоу шта значи ваш текст сам осетио потребу да се можда објаснити и разјаснити мало тако да нема неспоразума било ко било где. То не значи да ћете се сложити са мном, то само значи "ја" видим овако ...... ЛОЛ
Ја једноставно не видим како "саосећање" може бити емотионлесс. Као ствари, без обзира колико сам га анализирати, на висок степен духовне фреквенције говоримо о ја бих рекао да је немогућност. Сада ћу да се слажем "сажаљење" води на потпуно нов на овом нивоу енергије, и као да је изјавио да Катх, правом смислу саосећања ствара објективност и разјашњава одговарајуће радње из једног, јер они местима одлучивања у режиму за "предузимање акције" уместо једноставно "реагују" на бази емоција.
Мислим шта ја покушавам да кажем, ми, прави духовни саосећање исијава из истински духовни емоција, из праве духовне безусловна љубав. Ја "знам" да смо "саосећање са одред" и сам предавач је ово место ми сви треба да тежимо. Можемо да имамо разумевање логичког саосећање, ми можемо показати самилост не постане упецан у драме која је створила потребу за саосјећање на првом месту, али саосећање овог нивоа је креирана у Високом чакра срца и више, и не могу бити све обухвата лечење вибрацијама говоримо о ако је то једино дели од логичког нивоа нашег бића. Она мора доћи из наше божанске Извор Безусловна љубав, и све и сви који су икада доживели за себе ову фреквенцију вибрација љубави, ја бих да кажем подухват би дефинитивно највише изједначавати то "духовни емоција".
Ја сам уморан и то је оно што сам касно покушати да делите моје мишљење о овој, тако Надам се да сам објаснио своје мишљење о овом адекватно.

Љубав, и светлост, благослови

Намасте

Суштина

ОШ Можда можемо говорити касније, о томе како сви можемо најбоље служити целини?

Ласт едитед Суштина је, на 07-03-2009 04:15 АМ..
Након 3 Усерс саы Хвала Суштина За Корисникове Постове
амани313 (07-25-2009), Катхлеен Анн (07-05-2009), Собом (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 04:22 АМ   #6 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Суштина хи!

Унапред се радујем том разговору.

Видим, где год да долазите на ову, али и даље мора да љубављу се не слажу само врло мали мало.

Куоте:
Ја једноставно не видим како "саосећање" може бити емотионлесс. Као ствари, без обзира колико сам га анализирати, на висок степен духовне фреквенције говоримо о ја бих рекао да је немогућност. Сада ћу да се слажем "сажаљење" води на потпуно нов на овом нивоу енергије, и као да је изјавио да Катх, правом смислу саосећања ствара објективност и разјашњава одговарајуће радње из једног, јер они местима одлучивања у режиму за "предузимање акције" уместо једноставно "реагују" на бази емоција.
Мислим шта ја покушавам да кажем, ми, прави духовни саосећање исијава из истински духовни емоција, из праве духовне безусловна љубав.

Осе са емоцијама и осећањем са сензације су две различите ствари, по мом мишљењу. Ако је повређен ваше ноге, да ли је потребно да видим емоцију је потребно лецење? Ја не мислим тако ... Осећате бол кроз ноге и делује на њега. Исто као да видите особу повредити на улици. Осећате бол кроз ту особу и делују на њега.

Ви не треба да је жао особа више него што треба да је жао за ногу. Осећате бол и делује у складу са тим. Мислим да ако је на основу емоција, то ће бити реакција а не акција.

Начин на који ја то видим, ако су емоције је потребно да се осећају безусловну љубав, то је на основу стања како се осећате за време и не могу бити објективни.

Колико стварно емоцију не морате да се показују у стављање на јакну јер је хладно? Чак и већина бездушан особа ће обући рукавице на Арктику, али не знајући то, они су саосећајни својим рукама.

За мене, то је само здрав разум.
амани313 (07-25-2009), Суштина  (07-03-2009), Катхлеен Анн (07-05-2009), Нарније (07-04-2009)
Old 07-03-2009, 05:26 АМ   #7 (Пермалинк)
Супер члан
Модератор

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Поздрав јос једном себе,

Добро, дај да видим да ли сам те правилно разумем .... Јер мислим да се представи исти концепт, само ми то радимо на основу наших индивидуалних схватања и од 3. димензионалном нивоу, тако да смо потребе да користе 3. димензионалном облику комуникације, који, нажалост, не функционише и да добро функционише у нивоу концепта које смо ... ... Лол. (Ускоро ... веома ускоро., сви ћемо заједно у формама које много боље одговара за ову врсту дискусије ... ... лол)

Прво, слажем се ... .. осећање емоција и осећања са сензацију су заиста врло различите ствари. У недостатку бољег начина да се опишу разлике брзо ћу користити овај пример. Осећање емоција је "људска"; феелинг со осећајем је "Вулкан". Да ли сте љубитељ Звезданих стаза? Баш смешно

Други начин на који говоре "парадајз", а ја сам рекао: "ножни-Ждријело-шлеп" (Фоничан правопис ...) је у изјави: "Не треба да је жао особа више него што треба да се осећају Извини за ногу ". Слажем се. Али ...
Ниво саосећања што говорим није родила за жаљење. Саосећање и самилост родила је креирана из базе емоција и веома је густа у својој енергије у односу на ниво духовне Самилости ја говорим. Овај нижи степен саосећања је креирана у 3. и 4. Чакре, односно Соларни Плексус и срце Чакре. (То је изазвало и запалила на 3. чакра, а затим расте и сели у 4. чакра, и она је одатле да га даље исијава од нас да се дели са другима). Ова врста саосећања има своје потребе у нижим сферама постојања и истине; недостатак овај ниво саосећања је оно што је донео човјечности и нама на месту где је сада. (То би могло избећи, ово је можда био Божанског плана Извор, али да је још један разговор ... ЛОЛ.)
Ако ререад мој задњи пост, видећете да сам споменуо "чињенице / идеје / концепта", да је ниво саосећања сам говорио створеног и исијава из нивоа Високог срца Цхарка и горе. То није исто што и саосећање створен од наших физичке густине емоције. Није створена ни из наше бриге алтруистички емоције које су висок ниво енергије 3. димензију, коју је за овај начин ниво саосећања је сада потребно на планети пуном снагом да помогне у лечењу човечанства и буђења.
Могу ли вам понудити да вас, ако сте упознати са рад и употреба 7. чакра систем, пробајте ово .... Медитирају на и дишу кроз области између Високог срца чакра и грло чакра. Високи Срчана чакра је 8. чакра и налази се отприлике на пола пута између срца и чакра грла чакра. Погледајте шта, ако је искуство било шта са овим.
Морам рећи, ја сам заиста уживајући овом разговору. Хвала вам за то. Који поклон.

Ја нестрпљиво очекују твој и ником другом коментаре на овом чудесном размену концепата. Хвала вам за почетак ову нит.

Намасте

Суштина

Ласт едитед Суштина је, на 07-03-2009 05:51 АМ..
Након 2 Усерс саы Хвала Суштина За Корисникове Постове
амани313 (07-25-2009), Собом (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:52 АМ   #8 (Пермалинк)
Супер члан
Модератор

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

ПС готово заборавио .... Не верујем емоције су неопходне да се осећају Безусловна божанске љубави, бар не 3. димензионалном емоције густине. Али ја мислим да су спрингбоардс људи да их користе катапулт на место где су отворени до енергије безусловне божанске љубави.

Намасте

Суштина
Након 2 Усерс саы Хвала Суштина За Корисникове Постове
амани313 (07-25-2009), Собом (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:02 АМ   #9 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Здраво опет, суштина! Искрено се надам имате фантастичан дан.

Ово може бити мало дуже ... Просе све помиловања.

Куоте:
Добро, дај да видим да ли сам те правилно разумем .... Јер мислим да се представи исти концепт, само ми то радимо на основу наших индивидуалних схватања и од 3. димензионалном нивоу, тако да смо потребе да користе 3. димензионалном облику комуникације, који, нажалост, не функционише и да добро функционише у нивоу концепта које смо ... ... Лол. (Ускоро ... веома ускоро., сви ћемо заједно у формама које много боље одговара за ову врсту дискусије ... ... лол)
Слажем се ... То може бити порески комуникацији са речима. А ја се слажу да је један од наредних корака је чиме је потребна. Питам се како већина би се прилагоде немогућности дециеве.

Куоте:
Прво, слажем се ... .. осећање емоција и осећања са сензацију су заиста врло различите ствари. У недостатку бољег начина да се опишу разлике брзо ћу користити овај пример. Осећање емоција је "људска"; феелинг со осећајем је "Вулкан". Да ли сте љубитељ Звезданих стаза? Баш смешно

Сада знам Говоримо исти концепт! Покушавао сам веома тешко долази до Вулкан начин да стави саосећање. Само један ја мислим да је од мог ... Избор који ствара најмањи износ штете је етички један. Ох, сачекајте минут ... Није ми се иде несто као "потреба многих надмашују потребе неколико" Да Кирка који је одговорио: "Понекад потребе надилазе потребе једне од многих" Споцк само кинд подигао обрве, ако сам у праву не заборавите (Споцк Кирка је била један био рефферинг да, ЛОЛ).

Ја стварно не волим Звездане стазе. Верујем да ћемо се преко хране репликатори негде ускоро. Једном смо на точено Вечито кретање, енергија, ресурсима и пренасељености проблем бити ствар легенди.

Куоте:
Ниво саосећања што говорим није родила за жаљење. Саосећање и самилост родила је креирана из базе емоција и веома је густа у својој енергије у односу на ниво духовне Самилости ја говорим. Овај нижи степен саосећања је креирана у 3. и 4. Чакре, односно Соларни Плексус и срце Чакре. (То је изазвало и запалила на 3. чакра, а затим расте и сели у 4. чакра, и она је одатле да га даље исијава од нас да се дели са другима). Ова врста саосећања има своје потребе у нижим сферама постојања и истине; недостатак овај ниво саосећања је оно што је донео човјечности и нама на месту где је сада. (То би могло избећи, ово је можда био Божанског плана Извор, али да је још један разговор ... ЛОЛ.)

Ја опет слажем. Тек недавно сам погледао у Чакре. Имају много сам чуо о њима, али не довољно да знам шта сам говорио. Знам шта мислиш о самилости ипак. Ако је основа Самилости само на основу сажаљења, и даље је учвршћивању нас и "њих" болести.

Куоте:
Морам да признам, мислим да овај концепт интересантан. Држим идеали су углавном засноване логику (све се једно ...) и то је привлачан да чује исти концепт Самилости произилазе из схватања Чакре. Није да нисам већ знате Мудрост Чакре је користан, али да сам можда потцењен

како корисни заиста може бити. Могу ли вам понудити да вас, ако сте упознати са рад и употреба 7. чакра систем, пробајте ово .... Медитирају на и дишу кроз области између Високог срца чакра и грло чакра. Високи Срчана чакра је 8. чакра и налази се отприлике на пола пута између срца и чакра грла чакра. Погледајте шта, ако је искуство било шта са овим.

Куоте:
Много хвала! Ја ћу учинити сутра на ручак. Сада сам превише уморан и желим бити у могућности да исправно фокусира (радим ноћна смена, бла).

Морам рећи, ја сам заиста уживајући овом разговору. Хвала вам за то. Који поклон.

Куоте:
Ја нестрпљиво очекују твој и ником другом коментаре на овом чудесном размену концепата. Хвала вам за почетак ову нит.

Ја сам се превише ужива. Хвала вам за одговор!

ПС готово заборавио .... Не верујем емоције су неопходне да се осећају Безусловна божанске љубави, бар не 3. димензионалном емоције густине. Али ја мислим да су спрингбоардс људи да их користе катапулт на место где су отворени до енергије безусловне божанске љубави.

Намасте

Куоте:
Заиста ... Бол нас учи да зарасте.

Ласт едитед од себе, на 07-03-2009

3.1.0 06:05 АМ..
Ourself está offline   Reply With Quote
Након 2 Усерс саы Хвала на себе На Корисникове Постове
амани313 (07-25-2009), Суштина  (07-03-2009)
Reply

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Послова: Опростите афера - зашто би требало? Editor Новости - Љубав & Везе 0 06-18-2009 04:20 АМ
Питања: Како да опрости аферу - Да ли је уопште могућа афера да се опрости? Editor Новости - Љубав & Везе 0 05-13-2009 08:10 ПМ
Послове: Ја сам Немогуће Опростите невјесто Варка - Савети и савете који могу да помогну Editor Новости - Љубав & Везе 0 03-23-2009 05:50 АМ
Релације: Тајне везе Успешни - Део 17 - Опрости и заборави Editor Вести - Релације 0 03-11-2009 01:30 ПМ

Тагс
Подели , Опрости
Подели , Опрости ,

Алати тхреад
Приказ Модови

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ББ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 02:05 АМ.

Контакт Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Архива Глобална Јединство заједнице Врх

НЛП-ЕР уживајте аутоматским преводима Поуеред бы вБуллетин ® ®? 3.8.1
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Мацхинес 3.1.0
Мисхед.цо.ук Ентер ыоур сеарцх термс
Google