Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Pyetjet specifike
Regjistrohu Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Kërkimi Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Pyetjet specifike Çdo lloj pyetje lidhur me jetën tuaj, zhvillimin personal apo situata që ju dëshironi të keni ndihmë nga të tjerët. Gjithashtu, ju lutem mos ngurroni të ndihmuar askënd të paturit e një pyetje - zakonisht kemi të gjitha gjërat me përvojë të ngjashme në një formë apo tjetër ...

Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home ,Social Groups ,Social Groups BlogsSocial Groups ArtikujSocial Groups PhotosSocial Groups VideosSocial Groups ,Social Groups ,Social Groups FAQ Social Groups Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit! Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags

Threads:
, Divide Social Groups Fal
, Divide Social Groups Fal Social Groups

Reply

Thread Tools 11-11-2008, 10:10 Display Modes
Old 07-02-2009, 03:36   1( permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Vendndodhja: Burlington
Ourself is on a distinguished road

Mund ta fal ata që do ta ndante ne?

Unë mund të fal. Bin Laden, Bush, Hitleri ... Çdo tregtar të luftës do të bëjë.

Unë mund të fal, sepse unë nuk mendoj se ata e kuptojnë se çfarë ata po bëjnë. Nëse ata e dinin se ishte vetë ata ishin urren dhe dëmtuar, ata do të shohin se ka një problem. Ata nuk mund ta fix problemin sepse ata mendojnë se jashtë ka të fiksuar para brenda.

Për të vdes për vuajtje është marrëzi. Living një makth. Unë mund të fal dikush për të bërë diçka të dëmshme, ndërsa pa ndjenja. Por unë ende do të bllokohet deri sa ata janë të Awake.

Çfarë mendoni ju?
amani313 (07-25-2009), Thelbi  (07-02-2009), Ann Kathleen (07-02-2009), Venu Nair (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 05:03   12 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member
Points: 5,456, Level: 50Points: 5,456, Level: 50Points: 5,456, Level: 50
Activity: 34%Activity: 34%Activity: 34%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
5/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss358
kathleen ann is on a distinguished road

Re: A mund ti falim ata që do ta ndante ne?

Quote:
Originally Posted by Ourself View Post

Unë mund të fal, sepse unë nuk mendoj se ata e kuptojnë se çfarë ata po bëjnë. Nëse ata e dinin se ishte vetë ata ishin urren dhe dëmtuar, ata do të shohin se ka një problem. Ata nuk mund ta fix problemin sepse ata mendojnë se jashtë ka të fiksuar para brenda.

Për të vdes për vuajtje është marrëzi. Living një makth. Unë mund të fal dikush për të bërë diçka të dëmshme, ndërsa pa ndjenja. Por unë ende do të bllokohet deri sa ata janë të Awake.

Çfarë mendoni ju?
Hello gjithkush

Unë pajtohem me mendimet tuaja Ourself. Falja është një ilaç për të gjithë ne sipas mendimit tim. Ndonjëherë nuk janë një gjë e lehtë të bëni nëse dhimbja është ende gjallë, dhe emocionet e lartë .. kam dëgjuar diku, të fal nuk është e thënë atë që ju / ata bënë është / ishte e drejtë. Por, që ne nuk do të më mbajnë dhimbjen që ushqen unforgiveness shpirtit tonë / frymë. Ajo duhet të jetë në mënyrë shumë më të vështirë edhe pse kur preku në një note.My ndjenjat personale janë prapa falje jep fuqi shpirtërore për të ndihen dhe bëni mirë ... Por, unë do të ndjehen një mbrojtje ndaj të rrezikuara sidomos fëmijët kudo. Prandaj po, unë do të ndjehen ata që dëmtojnë duhet të mbahen larg nga ata që dëmtojnë. ndoshta duke përfshirë veten ........ vetem mendimet e mia sigurisht

Dashuria, dhe Paqe për ju dhe të gjithë kak ....
kathleen ann está offline   Reply With Quote
Pas 4 Users Say Thank You to Kathleen Ann për këtë post të dobishme:
amani313 (07-25-2009), Thelbi  (07-02-2009), Narnia (07-04-2009), Ourself (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 03:15   13 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Vendndodhja: Thellë East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.307 Times in 703 Posts
Essence is on a distinguished road

Quote:

Çfarë mendoni ju?
Përshëndetjet e mia shpirtërore Kin,

Mendimet e mia mbi këtë subjekt:
Falja nuk është një çështje. Ashtu si tha Kath, të falësh është shëruar vetë, situata përreth dhe shumë të tjerë të përfshirë gjithashtu. Përvojat e mia personale kanë treguar se kur një individ i zgjuar shpirtërisht në një vend të caktuar, falje bëhet edhe një pikë memec. Për të ndjeni nevojën për të "fal" tjetër nuk duhet të jetë një akt që është marrë personalisht nga ai që falë. Pasi kjo pllajë ka qenë e awakenment arritur nevojë për një proces ngjarjeve personale të pushojë së ekzistuari. Edhe në qoftë se, ne do të përdorim fjalën "sulmues" nuk përqëndrohet qëllim direkt dhe personalisht me qëllim të keq ndaj një individ, "attackee zgjuar ... me qëllim viktimë" e sheh ngjarje për atë që është, iluzion, (*) Kështu të gjithë duhet të bashkangjitet me energji e ngjarje në një mënyrë personale është e humbur. Kjo perspektivë nuk krijon lidhje të energjisë që ka nevojë për falje. (*Një shënim anash këtu: gjithmonë një iluzion që është duke luajtur një pjesë të veçanta për mësimin dhe rritjen e atyre që janë përfshirë).
Mendimi im e ardhshme mbi this thread është:
Unë nuk jam aq i sigurt se shumë prej këtyre individëve, sidomos në, ne do të përshkruajnë atë si .... "Në krye të zinxhirit të komandës" nuk janë plotësisht të vetëdijshëm për vetëm pikërisht ajo që ajo është se ata bëjnë dhe janë thjesht të gatshëm të "paguajnë çmimin" për shkatërrim energjik veprimet e tyre korrur, secili e tyre të ndryshme për arsye personale. Dhe po, unë jam duke folur në një nivel që është, të paktën, zgjuar me energji.
Tani, në nivel tjetër të ditur, nivel i cili e kupton dhe vepron plotësisht nga vendi i pranimit dhe dijeni se ne jemi të gjithë një, ka krijuar një pjesë të vetë që mund të shihni, e kuptojnë dhe pranojnë ngjarje dramatike për atë që është. Kjo pjesë e vetë mund të mbajë edhe mëshirë dhe mirënjohje për Shpirtërore jesh i cili ka rënë dakord të luajnë pjesë e një "qëllim të keq" në këtë iluzion që ne e quajmë Realiteti i tretë Dimensional. Ky është një koncept shumë i vështirë për të njohin, të përfshijë, dhe mbajnë si vërtetën në nivel energjik të dimensionit të tretë, por kjo është një e vërtetë të gjithë të njëjtë.
Në këtë nivel dridhës e dritës, Vetë e lartë nuk mund dhe, shih se "një qëllim të keq" është thjesht një shpirtëror i kolegëve që ka rënë dakord, për arsyet e ndryshme të tyre, që fizikisht i mishëruar në këtë nivel të dendura e tretë dimensionale të ekzistencës dhe të luajë një pjesë, e që shumica prej nesh nuk do të kujdeset për të marrë. Nga ky aeroplan të "Reality" vjen kuptim ku ne mund të grumbullojë parashtruara nga brenda nesh, madje edhe në dimensionin e tretë, emocionet e dhembshurinë dhe mirënjohje për këtë vëlla ose motër unë foli e para. A do të thotë kjo ne fal veprimet e tyre në nivelin e tretë dimensionale? Nr. A thotë që ne të lejojë fizikisht i mishëruar që ata do të dëmtojnë të tjerët në mënyrë të përsëritur? Nr. A JEMI do të thotë të ketë një pjesë për të luajtur dhe një përgjegjësi për të mbajtur veten të përgjegjshëm për veprimet tona, ose jo veprime, në dramë iluzor ne të gjithë jemi marrë pjesë në? Po.
Kështu që ju shihni, pasi ne fillojmë awakenment tonë shpirtërore, ne fillojmë të operojnë nga nivelet e kemi menduar kurrë madje e para, shumë më pak të besohet se ka ekzistuar. Si zgjuar dhe zgjimin qenieve tretë dimensionale fizike ne jemi të sigurt si, ne kemi shumë përgjegjësi dhe punë për të bërë. Është koha që të fillojë me zell për të marrë atë që kemi ardhur këtu nga Realms më të lartë për të bërë.

Dashuria e madhe, lehta dhe bekimi i Shumë të gjithë ju,

Namaste

Thelbi
Essence está offline   Reply With Quote
Pas 5 Users Say Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme:
amani313 (07-25-2009), Ann Kathleen (07-01-2009), Narnia (07-04-2009), Ourself (07-02-2009), umaybrt (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:33   14 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Thanks for menduar nga përgjigjet, vëllezërit e mi;

Kathleen Anne;

Quote:
Ajo duhet të jetë në mënyrë shumë më të vështirë edhe pse kur preku në një note.My ndjenjat personale janë prapa falje jep fuqi shpirtërore për të ndihen dhe bëni mirë ... Por, unë do të ndjehen një mbrojtje ndaj të rrezikuara sidomos fëmijët kudo. Prandaj po, unë do të ndjehen ata që dëmtojnë duhet të mbahen larg nga ata që dëmtojnë. ndoshta duke përfshirë veten ........ vetem mendimet e mia sigurisht
Unë e di se çfarë do të thotë ... Unë kam dëgjuar se njerëzit që fal fëmijëri abuzuesit e tyre kanë më shumë gjasa për të thyer zinxhiri e abuzimit se ata që mbajnë zemërim in

Pasi të keni arritur një ndjenjë e vërtetë e sensibile, it's funny si ju mund të merrni të gjitha larg kuptimit dhe shikojnë objektivisht në çdo situatë dhe të shohin gjë e drejtë për të bërë. Duke vepruar në vend të reaguar. Unë kam dëgjuar se disa njerëz kur ata marrin larg të gjithë do të thotë para se të bëhet e vërtetë realizimin sensibile nhilistic dhe në fakt mund të dëmtojë veten.

Është mendja ime se kjo ka ndodhur pothuajse për Sidhartha Gautama nën këtë pemë.

Thelbi;

Quote:
Tani, në nivel tjetër të ditur, nivel i cili e kupton dhe vepron plotësisht nga vendi i pranimit dhe dijeni se ne jemi të gjithë një, ka krijuar një pjesë të vetë që mund të shihni, e kuptojnë dhe pranojnë ngjarje dramatike për atë që është. Kjo pjesë e vetë mund të mbajë edhe mëshirë dhe mirënjohje për Shpirtërore jesh i cili ka rënë dakord të luajnë pjesë e një "qëllim të keq" në këtë iluzion që ne e quajmë Realiteti i tretë Dimensional. Ky është një koncept shumë i vështirë për të njohin, të përfshijë, dhe mbajnë si vërtetën në nivel energjik të dimensionit të tretë, por kjo është një e vërtetë të gjithë të njëjtë.
Në këtë nivel dridhës e dritës, Vetë e lartë nuk mund dhe, shih se "një qëllim të keq" është thjesht një shpirtëror i kolegëve që ka rënë dakord, për arsyet e ndryshme të tyre, që fizikisht i mishëruar në këtë nivel të dendura e tretë dimensionale të ekzistencës dhe të luajë një pjesë, e që shumica prej nesh nuk do të kujdeset për të marrë. Nga ky aeroplan të "Reality" vjen kuptim ku ne mund të grumbullojë parashtruara nga brenda nesh, madje edhe në dimensionin e tretë, emocionet e dhembshurinë dhe mirënjohje për këtë vëlla ose motër unë foli e para. A do të thotë kjo ne fal veprimet e tyre në nivelin e tretë dimensionale? Nr. A thotë që ne të lejojë fizikisht i mishëruar që ata do të dëmtojnë të tjerët në mënyrë të përsëritur? Nr. A JEMI do të thotë të ketë një pjesë për të luajtur dhe një përgjegjësi për të mbajtur veten të përgjegjshëm për veprimet tona, ose jo veprime, në dramë iluzor ne të gjithë jemi marrë pjesë në? Po.
Thank you, që është vetëm ajo që dua të them. Është në këtë pikë ku sensibile ka asgjë të bëjë me se si ju ndiheni kështu ndaj asgjë nuk është emocioni më i bazuar. Ajo është vetëm logjikë e pastër ... Kuptim të përbashkët.

Quote:
Kështu që ju shihni, pasi ne fillojmë awakenment tonë shpirtërore, ne fillojmë të operojnë nga nivelet e kemi menduar kurrë madje e para, shumë më pak të besohet se ka ekzistuar. Si zgjuar dhe zgjimin qenieve tretë dimensionale fizike ne jemi të sigurt si, ne kemi shumë përgjegjësi dhe punë për të bërë. Është koha që të fillojë me zell për të marrë atë që kemi ardhur këtu nga Realms më të lartë për të bërë.

Unë plotësisht pajtohem. Problemi im i vetëm është duke u përpjekur të kuptoj se si unë do të jetë më e dobishme për të gjithë.
amani313 (07-25-2009), Thelbi  (07-03-2009), Ann Kathleen (07-05-2009)
Old 07-03-2009, 06:01   15 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Quote:

Thank you, që është vetëm ajo që dua të them. Është në këtë pikë ku sensibile ka asgjë të bëjë me se si ju ndiheni kështu ndaj asgjë nuk është emocioni më i bazuar. Ajo është vetëm logjikë e pastër ... Kuptim të përbashkët.

Unë plotësisht pajtohem. Problemi im i vetëm është duke u përpjekur të kuptoj se si unë do të jetë më e dobishme për të gjithë.
Përshëndetje Ourself dhe mirëpresim mbrapa. Kemi kohë pa u parë .....

Unë do të doja të bëjë një koment në lidhje me fjalët e tua i kanë nxjerrë në pah në ".... Royal Blue" ngjyrë
Edhe pse unë nuk kuptoj në një nivel intelektual se çfarë nënkuptohet me formulimin tuaj kam ndjerë nevojën për të shpjeguar dhe sqaruar ndoshta pak kështu që nuk ka keqkuptim nga dikush kudo. Kjo nuk do të thotë që ju do të jetë dakord me mua, ai thjesht do të thotë "unë" shoh në këtë mënyrë ...... lol
Unë thjesht nuk shoh se si "mëshirë" mund të jetë emotionless. Si një çështje të vërtetë, pa marrë parasysh se sa kam analizuar atë, në nivelin e lartë të frekuencave shpirtërore ne jemi duke folur e unë do të thoja se është një pamundësi. Tani, unë do të pajtohem se dhembshuri "" merr energji krejt të re në këtë nivel, dhe ashtu si ju tha te Kath, një kuptim i vërtetë i dhembshurisë krijon objektivitet dhe sqaron veprimet e duhura nga një, sepse ai ato vende të vendim marrjes në mënyrë për "marrjen e masave" në vend të thjesht "reaguar" në bazë të emocioneve.
I guess what I'm duke u përpjekur të thonë se është, për mua, dhembshuria e vërtetë shpirtërore buron nga emocionet shpirtërore e vërtetë, nga dashuria shpirtërore e vërtetë pa kushte. Unë nuk "di" se ne mund të ketë "mëshirë me shkëputje" dhe kam dhënë mësim ky është një vend ku të gjithë duhet të aspirojnë për të. Ne mund të kemi një kuptim logjik i dhembshuri, ne mund të tregojë mëshirë pa u bërë i tëri në drama që krijoi nevojë për dhembshuri në radhë të parë, por dhembshuria e këtij niveli është krijuar në Chakra Zemra e lartë dhe më lart, dhe nuk mund të të gjitha përfshirë dridhje shërim ne jemi duke folur e në qoftë se ajo është ndarë vetëm nga një niveli logjik të qenies sonë. Ajo duhet të vijë nga Burimi tonë të Hyjnore Unconditional Love, dhe ndonjë apo të gjithë ata që kanë përjetuar ndonjëherë për veten e tyre këtë frekuencë e vibrimit Love, unë do të sipërmarrje të them patjetër do të më vë shenjën e barazimit këtë për një "Shpirtërore Emotion".
Unë jam lodhur dhe është vonë si unë të përpiqen të ndajnë mendimet e mia mbi këtë, kështu që unë shpresoj të kem shpjeguar mendimet e mia mbi këtë në mënyrë adekuate.

Dashurisë, dritës dhe bekimin,

Namaste

Thelbi

PS Ndoshta ne mund të flasim më vonë se si ne mund të gjithë të mirë të shërbejë tërë?

Last edited by Thelbi; 07-03-2009 në 04:15..
Pas 3 Users Say Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme:
amani313 (07-25-2009), Ann Kathleen (07-01-2009), Ourself (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 04:22   16 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Thelbi hi!

Unë shpresoj në atë bisedë.

Unë po të shoh ku po vijnë nga në këtë, por unë ende duhet të pajtohen me dashuri vetëm pak të vockël.

Quote:
Unë thjesht nuk shoh se si "mëshirë" mund të jetë emotionless. Si një çështje të vërtetë, pa marrë parasysh se sa kam analizuar atë, në nivelin e lartë të frekuencave shpirtërore ne jemi duke folur e unë do të thoja se është një pamundësi. Tani, unë do të pajtohem se dhembshuri "" merr energji krejt të re në këtë nivel, dhe ashtu si ju tha te Kath, një kuptim i vërtetë i dhembshurisë krijon objektivitet dhe sqaron veprimet e duhura nga një, sepse ai ato vende të vendim marrjes në mënyrë për "marrjen e masave" në vend të thjesht "reaguar" në bazë të emocioneve.
I guess what I'm duke u përpjekur të thonë se është, për mua, dhembshuria e vërtetë shpirtërore buron nga emocionet shpirtërore e vërtetë, nga dashuria shpirtërore e vërtetë pa kushte.

Ndjeheni me emocionet dhe ndjenjat me ndjenjat janë dy gjëra të ndryshme, sipas mendimit tim. Nëse këmbë juaj është dëmtuar, do të marrë emocion për të parë ajo ka nevojë për shërim? Unë nuk mendoj ashtu ... Ju ndjeni dhimbje me këmbën tuaj dhe që ju të veprojë në të. E njëjta gjë sikur ju shihni një person lënduar në rrugë. Ju ndjeni dhimbje përmes atij personi dhe veprojnë në të.

Ju nuk keni nevojë të ndjehen keq për çdo person më shumë se ju duhet të ndiheni keq për këmbën tuaj. Ju ndjeni dhimbje dhe veprojnë në përputhje me rrethanat. Unë mendoj se nëse ai ishte i bazuar në emocione, kjo do të ishte një reagim dhe jo një veprim.

Rruga e shoh atë, në qoftë se emocionet janë të nevojshme për të ndjehen Love pakushtëzuar, është bazuar në gjendjen e se si ndjeheni në kohë dhe nuk mund të jetë objektiv.

Sa emocion shumë më të vërtetë ju duhet të tregojnë që e kanë futur në një xhaketë për shkak se ajo është e ftohtë? Edhe personi më i pashpirt do të vihet në dorashka në Arktik, por pa e ditur se, ata janë duke u Mëshiruesit në duart e tyre.

Për mua, ai është vetëm kuptim të përbashkët.
amani313 (07-25-2009), Thelbi  (07-03-2009), Ann Kathleen (07-01-2009), Narnia 06-30-2009, 06:37
Old 07-03-2009, 05:26   17 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Përshëndetje Pasi Ourself Përsëri,

Mirë, le të shoh nëse unë e kuptoj që ju të saktë .... Sepse unë vërtetë mendoj se ne po paraqesim konceptin e njëjtë, ne jemi vetëm duke e bërë atë të bazuar në perceptimet tona individuale dhe nga niveli 3 dimensionale, në këtë mënyrë ne jemi të pasur nevojë të përdorë formën 3 dimensionale e komunikimit, të cilat për fat të keq nuk punon dhe funksionon mirë në nivelin e konceptit ne po diskutojmë ... .... LOL (së shpejti .... shumë shpejt, ne do të komunikojnë në format që janë shumë më përshtatshëm për këtë lloj diskutimi ... ... LOL)

Së pari, unë jam dakord ... .. ndjenjë me emocion dhe ndjenjë me ndjesi janë me të vërtetë gjëra shumë të ndryshme. Për mungesë të rrugës më të mirë për të përshkruar dallimin shpejt unë do të përdorin këtë shembull. Ndjeheni me emocion është "Njeriut"; Ndjeheni me ndjesi është "Vulcan". A jeni një tifoz i Star Trek? Haha

Mënyra të tjera që ju jeni duke thënë se "domate" dhe unë jam duke thënë, "gishtin e grykë-tërheqje" spelling (akustik ...) është në deklaratën tuaj: "Ju nuk duhet të ndjehen keq për çdo person më shumë se ju duhet të ndiheni keq për këmbën tuaj ". I agree. Por ...
Niveli i mëshirës nga të cilat unë jam duke folur nuk është mbajtur i keq. Dhembshuri mbajtur të keq është krijuar nga emocionet bazë dhe është shumë e dendur në energjinë e saj në krahasim me nivelin e Shpirtërore sensibile Unë jam duke folur të. Ky nivel i ulët i mëshirës është krijuar në Chakras 3 dhe 4, përkatësisht rrjet diellore dhe Chakras Heart. (Ajo është e ngjalli dhe ndezi në 3 Chakra dhe pastaj rritet dhe lëviz për të Chakra 4 dhe kjo është nga atje se ajo buron paraqitura nga ne që do të ndahen me të tjerët). Ky lloj i mëshirës është domosdoshmëri e saj në Realms ulët të ekzistencës dhe të vërtetë, mungesa e këtij niveli të dhembshuri është ajo që ka sjellë njerëzimit dhe botën tonë në vendin ku ai është tani. (Kjo mund të ishte shmangur, ky Plan mund të ketë qenë Burimi Hyjnor, por që është një tjetër bisedë .... Lol)
Nëse ju reread postin tim te fundit ju do të shihni se kam bërë përmendjen e faktit "/ / Koncepti ide" që niveli i sensibile Unë jam duke folur e është krijuar dhe buron nga niveli i Charka Zemra e lartë dhe më lart. Kjo nuk është njëjtë si mëshirën e krijuar nga emocionet tona densitet fizike. Ajo nuk është krijuar edhe nga emocionet tona altruist kujdesin që kanë një nivel të lartë të energjisë së dimensionit 3, që nga mënyra sesi ky nivel i mëshirës është i nevojshëm tani në planet në fuqi të plotë për të ndihmuar njerëzimit në shërimin dhe humbje e iluzioneve.
Mund t'ju ofrojmë për ju, nëse jeni të njohur me punimet dhe përdorimin e sistemit 7 Chakra, provoni këtë .... Meditoni për frymë dhe nëpërmjet zonën midis Chakra Zemra Lartë dhe Chakra fyt. Heart Chakra Lartë është Chakra 8 dhe është e vendosur rreth gjysmë rrugë ndërmjet Chakra Zemra dhe Chakra fyt. Shih se çfarë, në qoftë se keni eksperiencë asgjë me këtë.
Unë duhet të them, unë jam i gëzuar me të vërtetë këtë bisedë. Thank you for that. Çfarë një dhuratë.

Unë me padurim presin juaji dhe kushdo tjetër komente mbi këtë shkëmbim amazing e koncepteve. Faleminderit për fillimin this thread.

Namaste

Thelbi

Last edited by Thelbi; 07-03-2009 në 05:51..
Pas 2 Users Say Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme:
amani313 (07-25-2009), Ourself (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:52   18 permalink)Admin
Super Anëtar
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

PS Unë pothuajse harruar .... Unë nuk besoj se emocionet janë të nevojshme për të ndjehen Unconditional Dashuria Hyjnore, të paktën jo emocionet 3 dimensionale densitet. Por unë nuk mendoj se ata janë njerëzit përdorin për të springboards katapultë në vendin e tyre ku ata i hapur deri në energji të Unconditional hyjnore shumë.

Namaste

Thelbi
Pas 2 Users Say Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme:
amani313 (07-25-2009), Ourself (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:02   19 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Hi again, Thelbi! Unë shpresoj me të vërtetë jeni të paturit e një ditë fantastike.

Kjo mund të jetë një fëmijë të gjatë ... Lypur gjitha falje.

Quote:
Mirë, le të shoh nëse unë e kuptoj që ju të saktë .... Sepse unë vërtetë mendoj se ne po paraqesim konceptin e njëjtë, ne jemi vetëm duke e bërë atë të bazuar në perceptimet tona individuale dhe nga niveli 3 dimensionale, në këtë mënyrë ne jemi të pasur nevojë të përdorë formën 3 dimensionale e komunikimit, të cilat për fat të keq nuk punon dhe funksionon mirë në nivelin e konceptit ne po diskutojmë ... .... LOL (së shpejti .... shumë shpejt, ne do të komunikojnë në format që janë shumë më përshtatshëm për këtë lloj diskutimi ... ... LOL)
I agree ... Ajo mund të tatimit në komunikim me fjalë. Dhe unë gjithashtu dakord që një nga hapat e ardhshëm është bërë larg me nevojë. Pyes veten se si shumicë do të përshtatet për pamundësinë e decieve.

Quote:
Së pari, unë jam dakord ... .. ndjenjë me emocion dhe ndjenjë me ndjesi janë me të vërtetë gjëra shumë të ndryshme. Për mungesë të rrugës më të mirë për të përshkruar dallimin shpejt unë do të përdorin këtë shembull. Ndjeheni me emocion është "Njeriut"; Ndjeheni me ndjesi është "Vulcan". A jeni një tifoz i Star Trek? Haha

Tani unë e di Ne po flasim konceptin e njëjtë! Unë kam qenë shumë e vështirë duke u përpjekur të dalë me një rrugë për të vënë Vulcan sensibile. I vetmi unë mund të mendoj se e ka vet mi ... Zgjedhja që krijon më pak e keqe është një etike. Oh prisni një minutë ... A nuk shkoni diçka si "nevojat e shumë jenë më të mëdha nevojat e disa" Për të cilin Kirk përgjigj: "Ndonjëherë duhet të jenë më të mëdha e nevojave të kinda shumë" Spock vetëm ngriti vetullat e tij nëse Mbaj mend të drejtë (Spock ishte një Kirk reffering të ishte, lol).

I really don't like Star Trek. Unë besoj se ne do të jetë duke përdorur replicators ushqim diku së shpejti. Sapo Ne trokitje e lehtë në lëvizje të vazhdueshme, të energjisë, të burimeve dhe problemin e mbipopullimit do të jetë një gjë e legjendave.

Quote:
Niveli i mëshirës nga të cilat unë jam duke folur nuk është mbajtur i keq. Dhembshuri mbajtur të keq është krijuar nga emocionet bazë dhe është shumë e dendur në energjinë e saj në krahasim me nivelin e Shpirtërore sensibile Unë jam duke folur të. Ky nivel i ulët i mëshirës është krijuar në Chakras 3 dhe 4, përkatësisht rrjet diellore dhe Chakras Heart. (Ajo është e ngjalli dhe ndezi në 3 Chakra dhe pastaj rritet dhe lëviz për të Chakra 4 dhe kjo është nga atje se ajo buron paraqitura nga ne që do të ndahen me të tjerët). Ky lloj i mëshirës është domosdoshmëri e saj në Realms ulët të ekzistencës dhe të vërtetë, mungesa e këtij niveli të dhembshuri është ajo që ka sjellë njerëzimit dhe botën tonë në vendin ku ai është tani. (Kjo mund të ishte shmangur, ky Plan mund të ketë qenë Burimi Hyjnor, por që është një tjetër bisedë .... Lol)

Unë nuk pajtohem përsëri. Unë kam vetëm kohët e fundit dukej në Chakras. Unë kam dëgjuar shumë rreth tyre, por jo të mjaftueshme të di se çfarë jam duke folur rreth. Unë e di atë që ju thotë për keqardhje pse. Nëse baza e Mëshira është bazuar vetëm në keqardhje, është ende përforcuar Ne dhe "ato" sëmundje.

Quote:
Nëse ju reread postin tim te fundit ju do të shihni se kam bërë përmendjen e faktit "/ / Koncepti ide" që niveli i sensibile Unë jam duke folur e është krijuar dhe buron nga niveli i Charka Zemra e lartë dhe më lart. Kjo nuk është njëjtë si mëshirën e krijuar nga emocionet tona densitet fizike. Ajo nuk është krijuar edhe nga emocionet tona altruist kujdesin që kanë një nivel të lartë të energjisë së dimensionit 3, që nga mënyra sesi ky nivel i mëshirës është i nevojshëm tani në planet në fuqi të plotë për të ndihmuar njerëzimit në shërimin dhe humbje e iluzioneve.

Unë duhet të pranoj, gjej këtë koncept interesant. Idealeve Unë mbajë janë kryesisht logjika e bazuar (Të gjitha të qenë një ...) dhe është tërheqës për të dëgjuar konceptin e njëjtë të sensibile lindin nga një mirëkuptim i Chakras. Jo se unë tashmë nuk e di urtësinë e Chakras është e dobishme, por që unë mund të nënvlerësohet si dobishme me të vërtetë mund të jetë.

Quote:
Mund t'ju ofrojmë për ju, nëse jeni të njohur me punimet dhe përdorimin e sistemit 7 Chakra, provoni këtë .... Meditoni për frymë dhe nëpërmjet zonën midis Chakra Zemra Lartë dhe Chakra fyt. Heart Chakra Lartë është Chakra 8 dhe është e vendosur rreth gjysmë rrugë ndërmjet Chakra Zemra dhe Chakra fyt. Shih se çfarë, në qoftë se keni eksperiencë asgjë me këtë.

Shumë faleminderit! Unë do të bëj këtë nesër në drekë. Unë jam shumë i lodhur tani dhe unë dua të jem në gjendje të përqëndrohet të drejtë (Unë punoj turn nate, llafe).

Quote:
Unë duhet të them, unë jam i gëzuar me të vërtetë këtë bisedë. Thank you for that. Çfarë një dhuratë.

Unë me padurim presin juaji dhe kushdo tjetër komente mbi këtë shkëmbim amazing e koncepteve. Faleminderit për fillimin this thread.

Unë jam i gëzuar edhe ajo. Faleminderit për përgjigjen!

Namaste

Quote:
PS Unë pothuajse harruar .... Unë nuk besoj se emocionet janë të nevojshme për të ndjehen Unconditional Dashuria Hyjnore, të paktën jo emocionet 3 dimensionale densitet. Por unë nuk mendoj se ata janë njerëzit përdorin për të springboards katapultë në vendin e tyre ku ata i hapur deri në energji të Unconditional hyjnore shumë.

Të vërtetë ... Dhimbje Na mëson për të shëruar.

Last edited by Ourself; 07-03-2009 në 06:05..
Ourself está offline   Reply With Quote
Pas 2 Users Say Thank You to Ourself për këtë post të dobishme:
amani313 (07-25-2009), Thelbi  (07-03-2009)
Reply

Fije
Nismėtari Forum Forum Last Post News - Shpirtërore
Çështjet: falë një Affair - Pse duhet Ju? Editor Lajme - Love & Relationships 10:00 06-18-2009 04:20
Çështjet: Si mund të falë një Affair - A është e mundshme edhe të falë një Çështja? Editor Lajme - Love & Relationships 10:00 05-13-2009 08:10
Çështjet: Unë jam pamundur të bëhen me fal bashkëshortit tim - Këshilla dhe Këshilla Kjo Help maj Editor Lajme - Love & Relationships 10:00 03-23-2009 05:50
Relationships: Secrets of a Relationship e suksesshme - Pjesa 17 - falë dhe është harruar Editor News - Marrëdhëniet 10:00 03-11-2009 01:30

Threads:
Divide Social Groups Fal
Divide Social Groups Fal Social Groups

11-11-2008, 10:10
Display Modes

Ju
mund të mos të hapni tema të reja Ju
mund të mos të hapni tema të reja BB code

është Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
Kodi i Mbi Smilies
Larg Trackbacks
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies

. 03:10-????

, Filma Community Filma Community Filma Community -- Filma Community Përkthime Automatik

Falë NLP-er gëzojnë përkthime automatike
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization nga
AlbaForum 3.1.0 Design by
Mished.co.uk Enter your search terms
Google