Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Global Oneness Main > Posebna vprašanja
Register Blogi Členi Fotografije Video posnetki Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Iskati Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Posebna vprašanja Kakršna koli vprašanja v zvezi z vašim življenjem, osebni razvoj, ali stanje, ki ga želite imeti pomoč pri od drugih. Prav tako vas prosimo, da bi kdorkoli, ki imajo vprašanje - ponavadi smo vsi imeli podobne stvari v eni obliki ali drugi ...

Quick News
Dobrodošli v Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Video posnetki, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Tags
Threads: Divide , Forgive
Videos: Divide , Forgive ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-02-2009, 03:36   #1 (permalink)
Države
Junior države
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Thanked 86 Times v 49 Posts
Ourself is on a distinguished road

Ali lahko odpusti tistim, ki bi delila nas?

Ne morem odpustiti. Bin Laden, Bush, Hitler ... Vsaka vojna trgovec bo naredil.

Ne morem odpustiti, ker jih jaz ne mislim, da razumejo, kaj delajo. Če bi vedele, da je sami so bili hating in škodijo, bi videli da je problem. Ne more določiti problem, ker mislijo, da zunaj je treba določiti pred notri.

Če želite Žedneti trpljenje, je norost. Življenje nočna mora. Ne morem odpustiti nekoga za to kaj škodljivo, medtem ko nezavesten. Ampak jaz bi še ključavnico do njih so Zbudi se.

Kaj misliš?
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-02-2009), Kathleen ann (07-02-2009), Venu Nair (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 05:03   #2 (permalink)
Države
Senior Member
Points: 5,456, Level: 50Points: 5,456, Level: 50Points: 5,456, Level: 50
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
6/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss358
Thanked 436 Times v 226 Posts
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Ali lahko odpusti tistim, ki bi delila nas?

Citat:
Originally Posted by Sebe View Post

Ne morem odpustiti, ker jih jaz ne mislim, da razumejo, kaj delajo. Če bi vedele, da je sami so bili hating in škodijo, bi videli da je problem. Ne more določiti problem, ker mislijo, da zunaj je treba določiti pred notri.

Če želite Žedneti trpljenje, je norost. Življenje nočna mora. Ne morem odpustiti nekoga za to kaj škodljivo, medtem ko nezavesten. Ampak jaz bi še ključavnico do njih so Zbudi se.

Kaj misliš?
Pozdravljeni vsi,

Strinjam se z vašimi mislimi Sebe. Odpuščanje je zdravilec za vse nas po mojem mnenju. Včasih ni preprosto stvar, če bolečino je še vedno surov, čustev in visoka .. sem slišal nekje, odpuščati ni rekel, kaj si / so naredili je / je imel prav. Ampak, da mi ne bi več opravljati bolečine, ki unforgiveness viri lastne duše / duha. Treba je toliko težje, čeprav ob dotiku na osebni čustva note.My so odpuščanje daje nazaj žganja moč čutiti in delati dobro ... Ampak, jaz ne počutim zaščito proti ranljiva, še posebej otrok, povsod. Tako da, jaz se počutim tisti, ki bi bilo škoda biti ločeno od tistih, ki jih škodo. morda tudi sami ........ samo moje misli, seveda

Ljubezen, mir in vam in vsem .... kak
kathleen ann está offline   Reply With Quote
Po 4 Users Say Thank You do Kathleen ann Za to Useful Post:
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-02-2009), (05-22-2009), (07-04-2009), Sebe (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 03:15   #3 (permalink)
Super država
Moderator
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Blog Entries: 3
Thanked 1306 Times v 703 Posts
Essence is on a distinguished road

Citat:

Kaj misliš?
Lep pozdrav Moj Duhovni Kin,

Moje misli o tej temi:
Odpuščanje je ni vprašanje. Tako kot Kath rekel, da je odpustil zdraviti sebe, okoliških razmer in še mnoge druge tudi vključeni. Moje osebne izkušnje so pokazale, da ko me je zbudila duhovno posameznika v določen kraj, odpuščanje postane tudi nemi točke. Če želite čutijo potrebo po "odpustiti", drugi pa je treba neki akt, ki je bil vzet osebno tisti, ki odpušča. Ko se to planota awakenment je bila dosežena, da je treba proces dogodkov, kot osebni preneha obstajati. Tudi če bi, bomo uporabili besedo "napadalca" ne osredotoča škodljive namenom neposredno in osebno proti drugi osebi, "prebujene attackee ... namenjena žrtev" vidi dogodek za kar je, Illusion, (*), Kar vse je treba priložiti k energije dogodka na oseben način, je izgubljen. Ta perspektiva ne ustvarja nobenih vez z energijo, ki potrebuje odpuščanja. (*Prahi note here: vedno Illusion, ki je zelo poseben del za učenje in rast vpletenih).
Moj naslednji misel na to nit je:
Nisem prepričan, da mnogi od teh posameznikov, zlasti na, bomo opisali kot .... "Na vrhu verige zapoved" ne poznajo samo točno to, kar se delajo, in so preprosto pripravljeni "plačati ceno" za energetsko opustošenje svojih dejanj žel, vsak za svoje različne osebnih razlogov. In ja, jaz sem govoril na ravni, ki je, vsaj, energično prebudil.
Zdaj, na naslednjo raven vedela, raven, ki razume in deluje v celoti od kraja prevzema in znanja, da smo vsi eno, je ustvarila del Self, da vidimo, razumeti in sprejeti dramatičen dogodek, za kar je je. Ta del Self lahko celo imajo sočutje in hvaležnost za duhovno bitje, ki se strinja, da igra del "zlonamerne ena" v tem Illusion pravimo tretji dimenzij Reality. To je zelo težko prepoznati koncept, obsega, in da imajo za resnico na energetski ravni tretjo dimenzijo, vendar je resnica vse isto.
Na tej vibracijski ravni svetlobe, Višji Jaz lahko in ne, glej, da "škodljivo ena" je preprosto duhovno peer, ki je dogovorjeno, iz različnih razlogov lastne, do fizičnega Otjelovljen v to gosti tretjo dimenzionalni raven obstoja in igra del; eno, da je večina od nas ne bi bila skrb za prevzem. Iz te ravnine "Reality" izhaja razumevanje, kjer bomo lahko zbirni tja od znotraj nas, celo na tretjo dimenzijo, čustva sočutja in hvaležnost za ta brat ali sestra sem govoril prej. Ali to pomeni, da moramo opravičevati svoja dejanja na tretji ravni dimenzij? Ne Ali to pomeni, da moramo omogočiti fizično Otjelovljen pa so, da škodujejo drugim večkrat? Ne Ali to pomeni, da moramo vlogo in odgovornost, da imajo sami odgovorni za naša dejanja, ali ne-dejanja, v varljivo drami smo vsi, ki sodelujejo v? Da.
Torej vidite, ko smo začeli naše duhovno awakenment, začnemo delovati od stopenj ne bomo nikoli niti pomislil, preden, še manj verjeli obstajala. Kot prebujene in prebujanje tretjega dimenzij fizičnega bitja smo očitno kot smo veliko odgovornost in delo. Čas je, da začnemo v resno, naj o tem, kaj sva prišla iz višjih kraljestev storiti.

Much Love, Light in Veliko Blagoslovil, da si vsi,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Po 5 Users Say Thank You na Essence Za to Useful Post:
amani313 (07-25-2009), Kathleen ann (07-05-2009), (05-22-2009), (07-04-2009), Sebe (07-02-2009), umaybrt (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:33   #4 (permalink)
Države
Junior države

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Hvala za misel iz odgovorov, moji bratje in sestre;

Kathleen Anne;

Citat:
Treba je toliko težje, čeprav ob dotiku na osebni čustva note.My so odpuščanje daje nazaj žganja moč čutiti in delati dobro ... Ampak, jaz ne počutim zaščito proti ranljiva, še posebej otrok, povsod. Tako da, jaz se počutim tisti, ki bi bilo škoda biti ločeno od tistih, ki jih škodo. morda tudi sami ........ samo moje misli, seveda
Vem, kaj misliš ... Slišal sem, da ljudje, ki so svoje otroštvo odpusti Odvisniki je bolj verjetno, da bi prekinil verigo zlorabe, kot tisti, ki vodi jeza palcev

Ko boste dosegli pravem pomenu Sočutja, to je smešno, kako si lahko stran ves pomen in pogled na vsako situacijo, objektivno in videti prava stvar za narediti. Vd namesto reagirati. Slišal sem, da nekateri ljudje, ko se odvzame ves pomen, preden se doseže res Sočutje postanejo nhilistic in dejansko lahko poškodujejo.

To je moje razumevanje, da je to skoraj zgodilo Sidhartha Gautama pod to drevo.

Essence;

Citat:
Zdaj, na naslednjo raven vedela, raven, ki razume in deluje v celoti od kraja prevzema in znanja, da smo vsi eno, je ustvarila del Self, da vidimo, razumeti in sprejeti dramatičen dogodek, za kar je je. Ta del Self lahko celo imajo sočutje in hvaležnost za duhovno bitje, ki se strinja, da igra del "zlonamerne ena" v tem Illusion pravimo tretji dimenzij Reality. To je zelo težko prepoznati koncept, obsega, in da imajo za resnico na energetski ravni tretjo dimenzijo, vendar je resnica vse isto.
Na tej vibracijski ravni svetlobe, Višji Jaz lahko in ne, glej, da "škodljivo ena" je preprosto duhovno peer, ki je dogovorjeno, iz različnih razlogov lastne, do fizičnega Otjelovljen v to gosti tretjo dimenzionalni raven obstoja in igra del; eno, da je večina od nas ne bi bila skrb za prevzem. Iz te ravnine "Reality" izhaja razumevanje, kjer bomo lahko zbirni tja od znotraj nas, celo na tretjo dimenzijo, čustva sočutja in hvaležnost za ta brat ali sestra sem govoril prej. Ali to pomeni, da moramo opravičevati svoja dejanja na tretji ravni dimenzij? Ne Ali to pomeni, da moramo omogočiti fizično Otjelovljen pa so, da škodujejo drugim večkrat? Ne Ali to pomeni, da moramo vlogo in odgovornost, da imajo sami odgovorni za naša dejanja, ali ne-dejanja, v varljivo drami smo vsi, ki sodelujejo v? Da.
Hvala, da je prav, kaj mislim. Prav na tej točki, kjer Sočutje je sploh nič opraviti s tem, kako se počutite v smeri kaj tako ne temelji več čustev. To je samo čista logika ... Skupni smisel.

Citat:
Torej vidite, ko smo začeli naše duhovno awakenment, začnemo delovati od stopenj ne bomo nikoli niti pomislil, preden, še manj verjeli obstajala. Kot prebujene in prebujanje tretjega dimenzij fizičnega bitja smo očitno kot smo veliko odgovornost in delo. Čas je, da začnemo v resno, naj o tem, kaj sva prišla iz višjih kraljestev storiti.

I celoti strinjam. Moja edina težava je, poskuša ugotoviti, kako bi bilo najbolj koristno celoto.
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009), Kathleen ann (07-05-2009)
Old 07-03-2009, 06:01   #5 (permalink)
Super država
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Citat:

Hvala, da je prav, kaj mislim. Prav na tej točki, kjer Sočutje je sploh nič opraviti s tem, kako se počutite v smeri kaj tako ne temelji več čustev. To je samo čista logika ... Skupni smisel.

I celoti strinjam. Moja edina težava je, poskuša ugotoviti, kako bi bilo najbolj koristno celoto.
Lep pozdrav Sebe in dobrodošel nazaj. Dolgo se nisva videla .....

Želel bi, da komentar o vaših besed sem poudaril v "Royal Blue" barve ....
Čeprav jaz razumem na intelektualni ravni, kaj pomeni vaše besedilo, sem začutil potrebo, da morda razjasnilo in pojasni malo, tako da ni nesporazumov, ki jih kdorkoli kjerkoli. To ne pomeni, da boste strinjali z mano, to pomeni le, "I" vidim ta način ...... lol
Samo videli, kako se ne more "sočutje" se emotionless. Kot Pravzaprav, ne glede na to, kako sem analizirati, na visoki ravni duhovne frekvence govorimo o bi rekel, da je nemogoče. Zdaj se strinjam, da "sočutje" prevzame celotno novo energijo na tej ravni, in tako kot si navedel, da Kath, pravem pomenu sočutja ustvarja objektivnosti in pojasnjuje pravilno ukrepi iz enega, ker tisti kraji odločitev v načinu of "ukrepanje", namesto da bi "reagirati" za osnovno čustva.
Mislim, kaj poskušam povedati je, mi pravi duhovni sočutje izvira iz resnične duhovne čustev, od pravega duhovnega brezpogojno ljubezen. I do "vem", da lahko imamo "sočutje s nenavezanost" in učim je to mesto, da bi morali vsi si želijo. Mi lahko logično razumevanje sočutja, mogoče bomo pokazali sočutje, ne da bi postal kljukast v drame, ki je ustvarila potrebo po sočutje na prvem mestu, ampak sočutje tej ravni se ustvari v visoki Heart Chakra in več, in je ni mogoče vse zdravljenje vključuje vibracije govorimo o, če je le deljeno z logično raven našega bitja. Mora izvirati iz našega Vir Divine brezpogojno ljubezen, ter vseh, ki so kdaj doživeli sami to frekvenco vibracij ljubezni, bi jaz rekel, da bi podjetje zagotovo najbolj izenačeno, da je to "duhovni Emotion".
Jaz sem utrujen in je pozno, kot sem poskušal deliti svoje misli o tem, zato upam, da sem pojasnil svoje misli o tem ustrezno.

Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil,

Namaste

Essence

PS Mogoče bomo kasneje pogovorila o tem, kako smo lahko vsi najbolje služi celoto?

Last edited by Essence; na 07-03-2009 04:15..
Po 3 Users Say Thank You na Essence Za to Useful Post:
amani313 (07-25-2009), Kathleen ann (07-05-2009), Sebe (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 04:22   #6 (permalink)
Države
Junior države

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Hi Essence!

Veselim se, da je pogovor.

Vidim, kje ste prihajajo v zvezi s tem, ampak moram še vedno ljubeče strinjam le nekoliko poskočno.

Citat:
Samo videli, kako se ne more "sočutje" se emotionless. Kot Pravzaprav, ne glede na to, kako sem analizirati, na visoki ravni duhovne frekvence govorimo o bi rekel, da je nemogoče. Zdaj se strinjam, da "sočutje" prevzame celotno novo energijo na tej ravni, in tako kot si navedel, da Kath, pravem pomenu sočutja ustvarja objektivnosti in pojasnjuje pravilno ukrepi iz enega, ker tisti kraji odločitev v načinu of "ukrepanje", namesto da bi "reagirati" za osnovno čustva.
Mislim, kaj poskušam povedati je, mi pravi duhovni sočutje izvira iz resnične duhovne čustev, od pravega duhovnega brezpogojno ljubezen.

Občutek s čustvi in z občutkom občutki sta dve različni stvari, po mojem mnenju. Če je bil poškodovan po nogi, bi bilo potrebno za prikaz čustev, ki jih potrebuje zdravljenja? I don't think so ... Počutiš se bolečine po nogi in ga ukrepajo. Ista stvar, kot če vidiš osebo, boli na ulici. Čutiš bolečino s pomočjo te osebe in delujejo na njem.

Ni vam treba čutiti je žal za vse osebe, več kot imate občutek, da je žal za vašo nogo. Čutiš bolečino in ustrezno ukrepali. Mislim, da če bi temeljila na čustva, bi bilo reakcije in ne ukrepa.

Way vidim, če so čustva potrebno čutiti brezpogojno ljubezen, temelji na stanju, kako se počutite takrat in ne morejo biti objektivni.

Koliko dejansko čustva pa morate pokazati v dajanju na suknjič, saj je hladno? Celo najbolj brezsrčni oseba bo dal na rokavice na Arktiki, vendar ne da bi vedel to, da se Sočustven svoje roke.

Da mi je samo zdrava pamet.
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009), Kathleen ann (07-05-2009), (05-22-2009), (07-04-2009)
Old 07-03-2009, 05:26   #7 (permalink)
Super država
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Lep pozdrav še enkrat Sebe,

Dobro, da vidim, če sem pravilno razumel .... Ker res mislim, da smo se predstavljajo isti pojem, mi smo samo početje temelji na našem dojemanju posameznika in od 3. dimenzij ravni, zato smo morali uporabiti 3. dimenzionalni obliko komuniciranja, ki žal ne deluje in deluje dobro na raven koncepta smo razpravljamo ... .... LOL (Kmalu .... Zelo kmalu bomo vsi komunicirajo v oblikah, ki so veliko bolj primeren za tovrstne razprave ... ... LOL)

Prvič, se strinjam ... .. občutek s čustvi in z občutkom občutki so res zelo različne stvari. Za pomanjkanje boljši način za hitro opisati razliko bom rabil ta primer. Občutek je s čustvi "Human" Feeling z občutki je "Vulkan". Ali ste ljubitelj Star Trek? Lol

Drug način, si rekel "paradižnik" in jaz sem rekel, "toe-Čeljust-vleko" (Foničan črkovanje ...), je v svoji izjavi: "Saj ni treba, da žal za vse osebe, več kot imate občutek, da Žal za vaše noge. " Strinjam se. Ampak ...
Raven sočutje katerih govorim, ni bila podkrepljena z sočutje. Sočutje krijejo iz usmiljenja, je narejena iz baze čustev in je zelo gosto v energije v primerjavi z ravnijo Duhovni sočutja govorim o. Ta nižja stopnja sočutje se ustvari v 3. in 4. čakre, oziroma Solar plexus in Heart čaker. (Treba je sprožila in prežaren v 3. Chakra in nato raste in se premika s 4. Chakra in je od tam, da prihaja tja od nas, da je treba deliti z drugimi). Ta tip sočutja je njegovo nujnost v nižjih kraljestvih obstoja in v resnici, pomanjkanje ta raven sočutje je tisto, kar je prinesla Človeštvo in naš svet na mesto, kjer je zdaj. (Morda bilo mogoče izogniti, to bi bilo božansko Vir načrta, vendar pa to še en pogovor .... Lol)
Če ste reread moj zadnji post, boste videli, da sem omenil "dejstva / ideja / koncept," da je raven sočutja govorim ustvarjenih in izvira iz raven visokega srca Charka in zgoraj. To ni isto, kot sočutje, ustvarjene iz našega fizičnega čustva gostoto. To sploh ni narejena iz naše altruistično skrb čustev, ki so visoko raven energije 3. dimenzije, ki jih tako ta raven sočutja je treba zdaj na planet v celoti veljajo za pomoč človeštvu pri zdravljenju in prebujanju.
Smem ponuditi vam, če ste seznanjeni z delovanjem in uporabo 7 Chakra sistema, poskusite to .... Meditirati o in dihati skozi območje med visokim Heart Chakra in grlo Chakra. High Heart Chakra je 8. Chakra in se nahaja približno na pol poti med Heart Chakra in grlo Chakra. Poglejte, kaj, če sploh kaj imate s tem.
Moram reči, jaz sem resnično uživajo ta pogovor. Hvala za to. Kaj je darilo.

Sem nestrpno čakajo tvoje in nikomur pripomb na to neverjetno izmenjavi konceptov. Hvala, ker ste se odločili za to nit.

Namaste

Essence

Last edited by Essence; na 07-03-2009 05:51..
Po 2 Users Say Thank You na Essence Za to Useful Post:
amani313 (07-25-2009), Sebe (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:52   #8 (permalink)
Super država
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

PS Skoraj sem pozabil .... Ne verjamem, da čustva so potrebni za počutili božansko Brezpogojna ljubezen, vsaj ne v 3. dimenzionalni gostoto čustva. Ampak mislim, da so ljudje springboards uporabo Prača jim na kraj, kjer so odprti do energije Brezpogojna Božanske ljubezni.

Namaste

Essence
Po 2 Users Say Thank You na Essence Za to Useful Post:
amani313 (07-25-2009), Sebe (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:02   #9 (permalink)
Države
Junior države

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Zdravo še enkrat, Essence! Resnično upam, da ste ob fantastičen dan.

To je lahko tad dolgo ... Prosijo vse pomilostitve.

Citat:
Dobro, da vidim, če sem pravilno razumel .... Ker res mislim, da smo se predstavljajo isti pojem, mi smo samo početje temelji na našem dojemanju posameznika in od 3. dimenzij ravni, zato smo morali uporabiti 3. dimenzionalni obliko komuniciranja, ki žal ne deluje in deluje dobro na raven koncepta smo razpravljamo ... .... LOL (Kmalu .... Zelo kmalu bomo vsi komunicirajo v oblikah, ki so veliko bolj primeren za tovrstne razprave ... ... LOL)
Strinjam se ... Lahko se obdavčijo komunikacijo z besedami. In Strinjam se tudi, da je eden od naslednjih korakov stran počne s potrebo. Zanima me, kako bi večina prilagodi nezmožnosti decieve.

Citat:
Prvič, se strinjam ... .. občutek s čustvi in z občutkom občutki so res zelo različne stvari. Za pomanjkanje boljši način za hitro opisati razliko bom rabil ta primer. Občutek je s čustvi "Human" Feeling z občutki je "Vulkan". Ali ste ljubitelj Star Trek? Lol

Zdaj vem Govorimo isti pojem! Poskušal sem zelo težko priti gor z Vulcan Way postaviti sočutja. Samo eno sem lahko pomislim je bila moja ... Izbira, ki ustvarja najmanj znesek škode je etično ena. Oh počakajte trenutek ... Ali ne gre nekaj podobnega "potrebe številnih odtehtajo potrebe nekaj" Pri katerem Kirk odgovorila "Včasih potrebe ene večje potrebe veliko" Spock le nekako dvignil obrvi če se prav spomnim desno (Spock je bil eden je bil Kirk reffering to, lol).

Res všeč Star Trek. Menim, da bomo uporabljali hrane replikatori kdaj prej. Ko smo izkoristili večni predlog, energije, virov in problem prenaseljenosti se bo stvar legend.

Citat:
Raven sočutje katerih govorim, ni bila podkrepljena z sočutje. Sočutje krijejo iz usmiljenja, je narejena iz baze čustev in je zelo gosto v energije v primerjavi z ravnijo Duhovni sočutja govorim o. Ta nižja stopnja sočutje se ustvari v 3. in 4. čakre, oziroma Solar plexus in Heart čaker. (Treba je sprožila in prežaren v 3. Chakra in nato raste in se premika s 4. Chakra in je od tam, da prihaja tja od nas, da je treba deliti z drugimi). Ta tip sočutja je njegovo nujnost v nižjih kraljestvih obstoja in v resnici, pomanjkanje ta raven sočutje je tisto, kar je prinesla Človeštvo in naš svet na mesto, kjer je zdaj. (Morda bilo mogoče izogniti, to bi bilo božansko Vir načrta, vendar pa to še en pogovor .... Lol)

Strinjam znova. Sem pogledal šele pred kratkim v čaker. Slišal sem veliko o njih, vendar ne dovolj, da vem, kaj sem govoril. Vem, kaj misliš o četudi škoda. Če je osnova sočutja temeljijo izključno na žalost, še vedno krepi nas in "njimi" bolezen.

Citat:
Če ste reread moj zadnji post, boste videli, da sem omenil "dejstva / ideja / koncept," da je raven sočutja govorim ustvarjenih in izvira iz raven visokega srca Charka in zgoraj. To ni isto, kot sočutje, ustvarjene iz našega fizičnega čustva gostoto. To sploh ni narejena iz naše altruistično skrb čustev, ki so visoko raven energije 3. dimenzije, ki jih tako ta raven sočutja je treba zdaj na planet v celoti veljajo za pomoč človeštvu pri zdravljenju in prebujanju.

Moram priznati, se mi zdi to zanimiv koncept. Ideali držim večinoma temeljijo logiko (vsi so ena ...) in je privlačno slišati isti koncept sočutja izhaja iz razumevanja čaker. Ne da nisem že vem Modrost čaker je koristno, da pa lahko imam podcenjeni kako koristno, da lahko zares.

Citat:
Smem ponuditi vam, če ste seznanjeni z delovanjem in uporabo 7 Chakra sistema, poskusite to .... Meditirati o in dihati skozi območje med visokim Heart Chakra in grlo Chakra. High Heart Chakra je 8. Chakra in se nahaja približno na pol poti med Heart Chakra in grlo Chakra. Poglejte, kaj, če sploh kaj imate s tem.

Hvala lepa! Bom to jutri na kosilu. Jaz sem preveč utrujen in zdaj želim, da bi lahko pravilno osredotočila (delam nočno izmeno, bla).

Citat:
Moram reči, jaz sem resnično uživajo ta pogovor. Hvala za to. Kaj je darilo.

Sem nestrpno čakajo tvoje in nikomur pripomb na to neverjetno izmenjavi konceptov. Hvala, ker ste se odločili za to nit.

Jaz sem jo uživajo preveč. Hvala za odgovor!

Namaste

Citat:
PS Skoraj sem pozabil .... Ne verjamem, da čustva so potrebni za počutili božansko Brezpogojna ljubezen, vsaj ne v 3. dimenzionalni gostoto čustva. Ampak mislim, da so ljudje springboards uporabo Prača jim na kraj, kjer so odprti do energije Brezpogojna Božanske ljubezni.

Večina assuredly ... Bolečina nas uči, da ozdravi.

Last edited by Sebe; na 07-03-2009 06:05..
Ourself está offline   Reply With Quote
Celotna
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009)
Reply

Podobna Threads
Nit Thread Starter Forum Odgovori Last Post
Zadeve: Oprosti Affair - Zakaj bi? Editor Novice - Love & Relationships 0 06-18-2009 04:20
Zadeve: Kako Oprosti Affair - Ali je sploh mogoče, da Forgive Affair? Editor Novice - Love & Relationships 0 05-13-2009 08:10
Zadeve: I Am Ne morem Oprosti My Goljufanje žena - nasvete in namige, ki pomagajo maja Editor Novice - Love & Relationships 0 03-23-2009 05:50
Odnosi: Skrivnosti Uspešne Povezava - 17. del - Forgive in Forget Editor Novice - Relationships 0 03-11-2009 01:30

Tags
Divide , Forgive
Divide , Forgive ,

Thread Tools
Display Modes

Napotitev Pravila
Ti ne sme post nove teme
Ti ne sme post Odgovori
Ti ne sme post attachments
Ti ne sme edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 01:51.

Zahvaljujoč NLP-er uživajo avtomatski prevodi