|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Špecifické otázky Akékoľvek otázky týkajúce sa vášho života, osobného rozvoja, alebo situácie, ktoré chcete získať pomoc od iných. Tiež, neváhajte pomoc kohokoľvek, kto otázku - zvyčajne sme všetci prežívali podobné veci v jednom ročníku alebo iný ... |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Môžeš mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?Môžem odpustiť. Bin Ladin, Bush, Hitler ... Každá vojna obchodník bude robiť.
Môžem odpustiť, pretože ja si nemyslím, že chápu, čo robia. Keby vedeli, že sa sami boli nenávidieť a škodiť, oni by videli to je problém. Môžu sa problém nevyrieši, pretože si myslia, že vonku musí byť stanovená pred vnútri. Dožadovať utrpenie je šialenstvo. Living nočná mora. Môžem odpustiť niekomu robiť niečo škodlivého, zatiaľ čo v bezvedomí. Ale já bych ešte zámok je až do ich Awake. Čo si myslíte?
|
|
| Po 4 Users Say Thank You For This, aby sami Užitočné post: |
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Môžete mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?Citácia:
Súhlasím s Vaším myšlienky sami. Odpustenie je liečiteľ pre nás všetky podľa môjho názoru. Niekedy nie je ľahké niečo robiť, keď je bolesť ešte surové, a emócie vysoká .. niekde som počul, odpúšťať nie je hovoriť, čo ste / oni to je / bol v poriadku. Ale, že by sme už mať bolesti, že neodpuštění kanály našej vlastnej duše / ducha. Musia byť oveľa ťažšie, ale pri dotyku na osobné pocity sú note.My odpustenie dáva späť duchov silu a cítiť sa dobre ... Ale mám pocit, na ochranu ohrozených detí, najmä všade. Preto áno, mám pocit, tí, ktorí škodu by mal byť preč od tých, ktoré poškodenia. možno vrátane seba ........ Len moje myšlienky sa samozrejme Láska a mier s vami a všetkým .... kak ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Super člen
Moderátor
|
Moje myšlienky na túto tému: Odpustenie nie je problém. Rovnako ako Kath povedal, odpúšťať je liečiť seba, sa podieľali aj okolité situácie a veľa ďalších. Moje osobné skúsenosti ukázali, že ma raz jednotlivec je duchovne prebudil na určité miesto, odpustenie sa stáva ešte nemý bod. Ak chcete pocit, že treba "odpustiť" iný tam musia byť nejaké rokovania, ktoré bolo prijaté osobne ten, kto odpúšťa. Akonáhle táto náhornej plošine awakenment bolo dosiahnuté musia spracovávať udalosti ako osobné prestane existovať. Aj keď budeme používať slovo "útočník" so zameraním nepriateľskými úmyslami priamo a osobne sa k iným jedincom, "prebudil attackee ... plánovaná obeť" vidí udalosť, čo to je, Illusion (*), Tak všetci sa musia pripojiť k energiu udalosti v osobnom spôsobom, je stratený. Z tohto hľadiska žiadnu energiu vytvára puto, ktoré potrebuje odpustenie. (*Stranou na vedomie, tu: vždy ilúzie, že hrá určitú časť pre učenie a rastu, ktoré sú zapojené). Moja ďalšia myšlienka na toto vlákno je: Nie som si tak istý, veľa z týchto osôb, najmä pri budeme popisovať to, ako .... "V hornej časti velenie" nie sú plne vedomí práve to je presne to, čo robia a sú jednoducho ochotní "zaplatiť" za energetický zmätok ich akcie žať, každý pre ich rôznych osobných dôvodov. A áno, hovorím na úrovni, ktorá je, prinajmenšom, energicky prebudil. Teraz, v ďalšom stupni znalosti, úroveň, ktorá chápe a plne funguje od miesta prijatia a poznanie, že sme všetci jedna, je vytvorená časť samosprávy, ktoré môžu vidieť, pochopiť a akceptovať dramatické udalosti za to, čo je. Táto časť Ja si dokonca mať súcit a vďačnosť za duchovnú bytosť, ktorý súhlasil s hrať úlohu "škodlivý jedného" v tejto ilúzie hovoríme Tretia dimensional reality. To je veľmi ťažké rozpoznať konceptu, zahrnúť, a držať je pravda na energetickej úrovni tretí rozmer, ale je to pravda všetky rovnaké. Na tejto vibračné úrovne svetla, môžu Vyššie Ja, a to, vidieť, že "jeden nebezpečný", je jednoducho vzájomného duchovného, ktorý súhlasil, z rôznych dôvodov na ich vôli, aby fyzicky zapracované do tejto hustej tretej dimenzionální úrovni existencie a hry časť, ktoré väčšina z nás nebude brať na starostlivosť. Z tejto roviny "realita" prichádza pochopenie, kde môžeme zobrať zo tam v nás, a to aj na tretí rozmer, emócie súcitu a vďačnosti za to brat alebo sestra som hovoril predtým. Znamená to, že ospravedlňovať svoju činnosť na tretiu dimenzionálnu úrovni? No Znamená to, aby fyzicky vteleného sa majú poškodiť ostatné opakovane? No Znamená to, že máme úlohu a zodpovednosť držať seba zodpovednosť za svoje činy, alebo non-akcie, v iluzórne dráme sme všetci zúčastňujú? Áno. Tak vidíte, akonáhle začneme našu duchovnú awakenment, začneme pracovať od úrovniach sme ešte nikdy predtým nenapadlo, nieto aby existovala veril. Ako sa zobudil a prebudení tretieho dimenzionální fyzickej bytosti sme manifest ako máme zodpovednosť a veľa práce. Je načase si začať vážne brať na to, čo sme sem prišli z vyšších sfér robiť. Veľa lásky, svetla a veľa požehnanie Vám všetkým, Namaste Essence |
|||
|
|
|
| (09-30-2009), |
amani313 (07-25-2009),
Kathleen Ann (07-05-2009),
Narnie (07-04-2009),
Sami (07-02-2009),
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | |||||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Môžete mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?Vďaka za premyslené odpovede, bratia;
Kathleen Anne; Citácia:
Akonáhle sa dosiahne skutočný zmysel Súcit, to je legrační, ako si môžete odniesť všetok zmysel a pozrieť sa objektívne na všetky situácie a pozrieť sa na správna vec. Herectvo miesto reagovať. Počul som, že niektorí ľudia, keď dôjde k odobratiu všetkých zmysle, pred dosiahnutím pravda, Súcit sa nhilistic a môžu skutočne zraniť. Beriem na vedomie, že to skoro stalo SIDHARTHA Gautama pod stromom. Essence; Citácia:
Citácia:
Ja plne súhlasím. Môj jediný problém sa snaží vymyslieť, ako by som chcel byť veľmi užitočné, aby celok.
|
|
| Po 3 Užívatelia Say Thank You For This, aby sami Užitočné post: |
|
|
#5 (permalink) | |||
|
Super člen
Moderátor
|
![]() Chcel by som urobiť poznámku o vašich slov som zvýraznil v "Royal Blue" farebný .... Aj keď chápem, na intelektuálnej úrovni, čo si myslia vaše slová som cítil, že je potrebné objasniť a možno trochu objasniť, takže tam nie je nepochopenie kohokoľvek a kdekoľvek. To neznamená, budete so mnou súhlasiť, znamená to "I" vidieť to takhle ...... lol Ja len nechápem, ako "súcitu" môže byť ľahostajný. Ako vec fakty, bez ohľadu na to, ako som ju analyzovať, na vysokej úrovni duchovnej frekvencie hovoríme Povedal by som, že je to nemožné. Teraz budem súhlasiť, že "súcit" nadobúda úplne novej energie na tejto úrovni, a rovnako ako vy sa totiž na to Kath, skutočný pocit súcitu vytvára objektívnosti a objasňuje vlastní z jednej akcie, pretože tých miest rozhodovanie v režime o "prijať opatrenia" a nie jednoducho "reagovať" na základňu emócií. Myslím, že to, čo sa snažím povedať, je, pre mňa, pravda, súcit, duchovné vyžaruje z pravej duchovnej emócie, z pravej duchovnej bezpodmienečnú lásku. I do "vedieť", že môžeme mať "súcit s nadhľad" a učím je to miesto, my všetci by sme mali usilovať. Môžeme mať logické pochopenie súcitu, môžeme ukázať súcit bez toho by sa stala zahnutý do drám, ktoré vyvolali potrebu súcitu v prvom rade, ale súcit tejto úrovni je vytvorená vo vysokej srdcovej čakry a vyššie, a nemôžu byť všetky zahŕňajúce liečenie vibrácie hovoríme, je-li zdieľať iba z logickej úrovne nášho bytia. To musí pochádzať z nášho zdroja božskej Unconditional Love, ako aj všetkých, ktorí niekedy skúsenosti pre seba túto frekvenciu vibrácie lásky, by si trúfam povedať, by rozhodne porovnávať to "duchovné Emotion". Som unavený, a to je neskoro, ako sa snažím zdieľať moje myšlienky na to, tak dúfam, že som vysvetlil svoje názory na to dostatočne. Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence PS Možno by sme mohli hovoriť neskôr o tom, ako sa všetci môžeme najlepšie slúžiť celku? Naposledy upravil Essence, 07.03.2009 V 04:15 PM.. |
|||
|
|
|
| Po 3 Užívatelia poďakovať Essence For This Užitočné post: |
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Môžete mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?Hi Essence!
Teším sa na ten rozhovor. Chápem, kam idete, ale na to som ešte musia láskou nesúhlasí len malinký kúsok. Citácia:
Pocit s emóciami a pocity s pocitmi sú dve rôzne veci, podľa môjho názoru. Ak vaša noha bola zranená, trvalo by emócie vidieť potrebuje uzdravenie? Ja si to nemyslím ... Cítite bolesť cez nohu a budete konať. To isté, ako keď vidíte človeka bolí na ulici. Cítite bolesť prostredníctvom tejto osoby, a konať. Nemusíte ľutovať osobu viac, než musíte ľúto nohu. Cítite bolesť, a podľa toho konať. Myslím, že keby bolo založené na emóciách, že by bolo reakcií, a nie akciu. Vidím to tak, je-li emócie je potrebné cítiť bezpodmienečnú lásku, je založená na stave, ako sa cítite v tej dobe a nemôže byť objektívne. Koľko skutočných emócií sa musíte preukázať pri uvedení na bundu, pretože je zima? Dokonca aj ty bezcitný osoba sa bude klásť na rukavice v arktických, ale bez jeho vedomia, že sú súcitný ich rúk. Pre mňa je to len sedliacky rozum.
|
|
| Po 4 Users Say Thank You For This, aby sami Užitočné post: |
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Môžete mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?Greetings Once Again sami,
Dobrá, dovoľte mi, aby som zistil, či rozumiem vám správne .... Pretože si myslím, že uvádzame rovnaký koncept, sme len to, že na základe našej individuálne vnímanie a od 3. rozmerové úrovni, tak sme museli použiť rozmerný 3. forma komunikácie, ktorá bohužiaľ nefunguje a fungovať aj na úroveň konceptu diskutujeme ... .... LOL (Čoskoro .... Veľmi skoro budeme všetci komunikovať vo formách, ktoré sú oveľa vhodnejšie pre tento typ diskusie ... ... LOL) Po prvé, já súhlasím ... .. pocit s emóciami a pocity s pocitmi sú naozaj veľmi odlišné veci. Pre nedostatok lepší spôsob, ako rýchlo opísať rozdiel budem používať tento príklad. Pocit, s emócií, je "ľudský" Feeling s pocitom je "Vulcan". Ste fanúšik Star Treku? Váľať saIným spôsobom vravíte "Tomato" a ja hovorím, "prst-papule-vleku" (fonetický pravopis ...) je vo svojom vyhlásení: "Vy nemusíte ľutovať osobu viac, než musíte cítiť Ospravedlňujeme sa za nohu ". Súhlasím. Ale ... Úroveň súcitu, z ktorých hovorím, nie je hradia zo súcitu. Súcit hradí zo súcitu je vytvorená zo základnej emócie a je veľmi hustá v jeho energie v porovnaní s úrovňou duchovný Soucit Hovorím. Táto nižšia úroveň súcitu je vytvorená v 3. a 4. čakry, respektíve solar plexus a srdcovej čakry. (Je to vyvolalo, a podnietil v 3. čakry a potom rastie a sťahuje do 4. čakry a je odtiaľ pochádza, že sa tam od nás, ktoré majú byť zdieľané s ostatnými). Tento typ súcitu má svoje potreby v nižších oblastiach existencie a v pravde, nedostatok tejto úrovne súcitu je to, čo priniesol Humanity a náš svet na miesto, kde je teraz. (To by sa dalo predísť, to by mohol byť Divine Zdroj je plán, ale to je ďalší rozhovor .... Lol) Ak si prečítala môj posledný príspevok, zistíte, že som sa zmienil o "skutočnosti / idea / koncept", že úroveň súcitu Hovorím je vytvorený a vyžaruje z úrovne vysokej srdca Chark a vyššie. To nie je rovnaké ako súcit vytvoril z našej fyzickej hustoty emócie. Nie je dokonca vytvoril z nášho altruistického starostlivosti emócie, ktoré majú vysokú úroveň energie 3. rozmeru, ktorý mimochodom táto úroveň súcitu je potrebné sa na planéte v plnej sile na pomoc ľudstvu v uzdravenie a prebudenie. Môžem ponúknuť vám, ak ste oboznámení s fungovanie a využívanie systému 7 čakry, skúste tohle .... Uvažujte a dýchať cez oblasť medzi Vysokými srdcovej čakry a hrdelný čakry. Vysoký srdcová čakra je čakra 8. a nachádza sa približne na pol cesty medzi srdcovej čakry a hrdelný čakry. Pozrite sa, čo, ak vôbec niečo si skúsenosti s týmto. Musím povedať, ja som naozaj baví rozhovor. Thank you for that. Co dar. I úzkostlivo čakajú na vás a kohokoľvek iného pripomienky k tejto úžasnej výmeny pojmov. Ďakujem vám za spustenie tohto vlákna. Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence Naposledy upravil Essence, 07.03.2009 V 05:51 PM.. |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Môžete mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?PS Skoro by som zabudla .... Neverím, že emócie sú potrebné cítiť Unconditional Božskej lásky, aspoň nie 3. rozmerné hustota emócie. Ale ja si myslím, že sú ľudia využiť na odrazový mostík katapultovať, aby miesto, kde sa otvárajú na energiu bezpodmienečnej Božej lásky.
Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Môžete mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?Hi again, Essence! Naozaj dúfam, že ste s fantastický deň.
![]() To môže byť tad dlho ... Žobranie všetky milosti. Citácia:
Citácia:
Teraz už viem, sme hovorili rovnaký koncept! Snažil som sa veľmi ťažké prísť s Vulcan Way dať Soucit. Jediný co mne napadlo bolo moje vlastné ... Voľby, ktorá vytvára najmenšie škody je etické jedna. Ale počkajte chvíľu ... Copak to byť niečo ako "potreby mnohých prevažujú potreby z mála" Ku ktorému Kirk odpovedal: "Niekedy je potrebné na jednej prevažujú potreby mnohých" Spock len trochu Povytáhla obočie, keď si správne spomínam (Spock bol jeden Kirk bol podľa výkresu, aby, lol). Naozaj rád Star Trek. Verím, že budeme používať potravinárske replikátory niekedy čoskoro. Potom, čo sme využiť perpetuum mobile, energie, zdroje a premnoženie problém bude vec legiend. Citácia:
Súhlasím znova. Len nedávno som sa pozrel do čakry. Počul som o nich moc, ale nie natoľko, aby vedeli, čo hovorím. Viem, čo myslíš o súcit hoci. Ak sa na základe súcitu je založené len na škoda, že je stále posilňuje nás a "je" choroba. Citácia:
Musím sa priznať, že som tento pojem nájsť zaujímavé. Držím ideály sú väčšinou založené logiky (Všetko je jedným, ...) a to je lákavé počuť rovnaký pojem Súcit vyplývajú z chápania čakry. Nie že by som už nevedeli Múdrosť čakry je prospešné, ale že by som možno podcenila ako prospešné to naozaj môže byť. Citácia:
Mockrát děkuji! Urobím to zajtra na obed. Som unavený, a teraz chcem, aby sa môcť sústrediť správne (robím nočnú smenu, bla). Citácia:
Si užívam taky. Ďakujem Vám za odpoveď! ![]() Namaste Citácia:
Amen, amen ... Bolesť nás učia liečiť.
Om Mani Padme Hum Naposledy upravil sami, 07.03.2009 V 06:05 PM.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |