|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Întrebări specifice Orice fel de întrebări legate de viaţa ta, dezvoltare personală sau de situaţia pe care doriţi să aveţi ajuta cu de la altii. De asemenea, vă rugăm să nu ezitaţi să ajute cineva cu o intrebare - de obicei, avem toate lucrurile experienţă similară într-o formă sau alta ... |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Poti ierta pe cei care s-ar diviza noi?Eu pot ierta. Bin Laden, Bush, Hitler ... Orice negustor de război va face.
Pot să-i iertaţi pentru că nu cred ca inteleg ceea ce fac. În cazul în care ştia că a fost ei înşişi au fost hating şi a dăuna, ei ar vedea există o problemă. Ele nu pot rezolva problema, deoarece ei cred că în afara trebuie să fie fixată înainte de interior. Pentru a aştepta cu nerăbdare suferinţa este nebunie. Condiţii de viaţă un cosmar. I a putea ierta pe cineva pentru a face ceva dăunătoare în timp ce inconştient. Dar mi-ar bloca în continuare pe ei sus până când sunt treaz. Ce crezi?
|
|
| După 4 Users-ti multumesc pentru noi pentru acest post utile: |
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Membru
Senior Member
|
Re: Poti ierta pe cei care s-ar diviza noi?Citat:
Sunt de acord cu gandurile tale noi. Iertarea este un vindecator pentru noi toţi, în opinia mea. Uneori, nu este un lucru uşor de făcut în cazul în care durerea este încă crud, şi emoţii de mare .. am auzit pe undeva, Pentru a ierta nu este de a spune ceea ce ai / au facut este / a fost dreptate. Dar, ca noi nu ar mai purta durerea care neiertare feed-uri pentru a sufletului nostru proprii / spirit. Acesta trebuie să fie atât de mult mai dificil deşi atunci când a atins pe un sentimentele note.My cu caracter personal sunt iertare dă înapoi spiritele puterea de a simţi şi a face bine ... Dar, eu mă simt o protecţie faţă de vulnerabile, în special a copiilor de pretutindeni. Prin urmare, da, eu mă simt rău pe cei care ar trebui să fie ţinute departe de cele pe care le face rău. , probabil, inclusiv ei înşişi ........ Numai gândurile mele, desigur, Dragostea, şi pace pentru tine, precum şi toate .... Kak ![]() |
|||
|
|
|
| După 4 Users Say Thank You a Kathleen Ann pentru acest post-uri utile: |
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Super Membru
Moderator
|
Părerea mea pe acest subiect: Iertarea nu este o problemă. La fel ca Kath a spus, de a ierta este de a vindeca de sine, situaţia înconjurătoare şi multe altele, de asemenea, implicate. Experienţele mele personale mi-au arătat că, odată ce un individ este trezit spiritual într-un anumit loc, iertarea devine chiar şi un punct de mut. Pentru a simti nevoia de a "ierta" un alt trebuie să existe un act care a fost luată personal de către cel care iartă. Odată ce acest platoul awakenment a fost atins de necesitatea de a procesului de evenimente cu caracter personal astfel cum încetează să mai existe. Chiar dacă, vom folosi cuvântul "atacatorul" nu se concentreze intenţia de rău în mod direct şi personal, faţă de un alt individ, "attackee trezit ... destinate victima" vede eveniment pentru ceea ce este; Illusion, (*), Astfel, toţi trebuie să ataşeze la energie a evenimentului într-un mod personal este pierdut. Această perspectivă creează nici o legătură de energie care are nevoie de iertare. (*O notă deoparte aici: întotdeauna o iluzie care joacă un rol specific pentru învăţare şi de creştere a celor implicaţi). Gândit Următorul meu de pe acest thread este: Nu sunt atât de sigur că mulţi dintre aceste persoane, în special la, vom descrie-o ca .... "În partea superioară a lanţului de comandă" nu sunt pe deplin conştienţi de doar acesta este exact ceea ce fac şi sunt pur şi simplu doresc să "plătească preţul" pentru ravagii energetice acţiunile lor Reap, fiecare pentru lor diferite motive personale. Şi da, vorbesc la un nivel care este, cel puţin, cu energie trezit. Acum, la urmatorul nivel de a cunoaşte, înţelege şi de nivelul pe care opereaza pe deplin de la locul de acceptare şi de cunoştinţe că toţi suntem Unul, nu este creată o parte a sinelui care pot vedea, înţelege şi accepta eveniment dramatic pentru ceea ce este. Această parte a Sinele poate deţine chiar compasiune şi recunoştinţă pentru spiritual care a fost de acord să joace un rol de un "rău" în acest Illusion noi numim Realitatea a treia dimensionale. Acesta este un concept foarte greu de recunoscut, cuprinde, şi ţineţi ca adevăr, la nivel energetic de-a treia dimensiune, dar este un adevăr toate la fel. La acest nivel vibrator de lumină, Sinele Superior poate şi nu, a se vedea ca un "rău" este pur şi simplu un spirituală coleg care a fost de acord, pentru diferite motive de-al lor, pentru a întrupa fizic în acest nivel de densa treia dimensionale de existenţă şi de joc o parte, unul că cei mai mulţi dintre noi nu s-ar grijă să-şi asume. De la acest plan de "Realitatea" vine de înţelegere în cazul în care ne putem reuni mai departe în termen de la noi, chiar şi la a treia dimensiune, emoţiile de compasiune şi recunoştinţă pentru acest fratele sau sora-am vorbit înainte. Asta înseamnă că ne scuza acţiunile lor la al treilea nivel dimensional? Nr Înseamnă aceasta ne permite punct de vedere fizic întrupat fiind acestea sunt în mod repetat, pentru a face rău altora? Nr Asta ne referim au un rol de jucat şi o responsabilitate de a organiza noi înşine la răspundere pentru acţiunile noastre, sau non-acţiuni, în drama iluzorie suntem participă la toate? Da. Asa ca vezi tu, o dată vom începe awakenment noastre spirituale, vom începe să funcţioneze de la nivelurile n-am crezut chiar de mai înainte, mult mai puţin crezut existat. Ca trezit şi trezirea fiinţe dimensionale treia fizice suntem manifesta ca, avem responsabilitatea de mult şi de lucru de făcut. Este timpul vom începe să ia în serios asupra a ceea ce am venit aici din taramurile mai mare de a face. Multă dragoste, lumina si Multe binecuvantari pentru voi toţi, NAMASTE Esenţa |
|||
|
|
|
| După 5 Users Say Thank You la esenta pentru acest post-uri utile: |
amani313 (07-25-2009),
ann Kathleen (07-05-2009),
Narniei (07-04-2009),
(06-09-2009) (07-02-2009),
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Poti ierta pe cei care s-ar diviza noi?Răspunsuri Multumesc pentru gandite, fraţii mei;
Kathleen Anne; Citat:
Odată ce aţi atinge un adevărat sentiment de compasiune, este amuzant cum vă puteţi lua cu el orice sens şi priviţi în mod obiectiv, în orice situaţie şi a vedea un lucru bun. Hotărând în loc de a reacţiona. Am auzit că unii oameni atunci când iau departe orice sens înainte de a atinge Compasiunea adevărat deveni nhilistic şi pot răni de fapt, ei înşişi. Acesta este înţelegerea mea, aproape că acest lucru sa întâmplat cu Sidhartha Gautama sub acel copac. Esenta; Citat:
Citat:
Am toată inima sunt de acord. Singura mea problemă este încercarea de a figura cum I-ar fi mai utile pentru întreg.
|
|
| Următoarele 3 Users-ti multumesc pentru noi pentru acest post utile: |
|
|
#5 (Permalink) | |||
|
Super Membru
Moderator
|
![]() Aş dori să fac un comentariu despre cuvintele tale am subliniat în "Royal Blue .... de culoare" Deşi am înţeleg la un nivel intelectual ceea ce înţelege prin modul de redactare dumneavoastră m-am simtit nevoia de a elucida Poate şi de a clarifica un pic astfel încât nu există nici o neînţelegere de către oricine, oriunde. Acest lucru nu înseamnă că veţi fi de acord cu mine, ci înseamnă "I" a se vedea că acest fel ...... lol Eu doar nu văd cât de "compasiune" poate fi emotionless. Ca o chestiune de fapt, nu contează cum am analiza aceasta, la nivelul ridicat de frecvenţă spirituale vorbim de aş spune că este o imposibilitate. Acum, eu vor fi de acord că compasiune "" preia o energie cu totul nou la acest nivel, şi aşa cum ai declarat la Kath, un sentiment de compasiune adevărat creează obiectivitate şi clarifică acţiuni corespunzătoare de la unul, pentru că locurile cele de luare a deciziilor într-un mod de "luarea de măsuri" în loc de pur şi simplu "reacţie" pentru a emoţii de bază. Cred ca ceea ce încerc să spun este, pentru mine, compasiune adevărat spirituale provine de la emoţie spirituală adevărată, de la dragostea spirituală adevărată necondiţionată. I a face "ştie" că putem avea "compasiune cu detaşare", iar eu predau acesta este un loc ar trebui să ne aspire la toate. Putem să aibă o înţelegere logică de compasiune, putem arăta compasiune fără a deveni prins în dramele care a creat nevoia de compasiune, în primul rând, de compasiune, dar acest nivel este creat în inima mare Chakra şi de mai sus, şi nu pot fi toate care să cuprindă vibraţiile vindecare vorbim de cazul în care acesta este doar la comun de la un nivel de logică a fiintei noastre. Acesta trebuie să provină de la Sursa noastra de Divine Iubire Neconditionata, precum şi orice şi tuturor celor care s-au confruntat vreodată pentru ei această frecvenţă de vibraţie Love's, mi-ar risc să spun cu siguranţă ar echivala aceasta unui "spiritual Emotion". M-am săturat şi acesta se află în întârziere cum am încerca să împărtăşiţi gândurile mele de pe acest, asa ca sper ca v-am explicat gândurile mele de pe acest mod adecvat. Love, lumină şi binecuvântările, NAMASTE Esenţa PS Poate putem vorbi mai târziu, despre modul în care putem servi cel mai bine toate întreg? Last edited by Essence; 07.03.2009, la 04:15.. |
|||
|
|
|
| După 3 Users Say Thank You la esenta pentru acest post-uri utile: |
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Poti ierta pe cei care s-ar diviza noi?Max Essence!
Aştept cu nerăbdare să această conversaţie. Văd în cazul în care vin de la tine pe acest lucru, dar eu încă nu sunt de acord cu dragoste trebuie doar un pic Teeny. Citat:
Senzaţie cu emotiile si sentimentele cu senzatii sunt două lucruri diferite, în opinia mea. Dacă piciorul tău a fost rănit, ar lua emotie pentru a vedea de care are nevoie de vindecare? Eu nu cred asa ca ... Te simti durerea prin intermediul piciorul dvs. şi vă acţiona pe ea. Acelasi lucru ca şi cum ai vedea o persoană ranit pe strada. Te simti durere, prin acea persoană şi să acţioneze pe ea. Nu aveţi nevoie să se simtă rău pentru orice persoană mai mult decât trebuie să se simtă rău pentru piciorul tau. Te simti durerea şi să acţioneze în consecinţă. Cred că în cazul în care sa bazat pe emoţie, ar fi o reacţie şi nu o acţiune. Cum văd eu, în cazul în care emotiile sunt necesare pentru a se simtă dragostea neconditionata, se bazează pe condiţia de cum te simti la momentul şi nu putea fi obiectiv. Cât de mult emoţie real aveţi nevoie pentru a arăta în procesul de punere pe un sacou, pentru că este frig? Chiar şi persoana cea mai lipsit de inimă va pune pe mănuşi în zona arctică, dar fără să ştie, acestea sunt în curs de compasiune pentru a mâinile lor. Pentru mine, este doar bunul simţ.
|
|
| După 4 Users-ti multumesc pentru noi pentru acest post utile: |
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Super Membru
Moderator
|
Re: Poti ierta pe cei care s-ar diviza noi?Salutări Odată Ourself Din nou,
Bine, lasă-mă să vedem dacă am înţeles corect .... Pentru că eu chiar cred că suntem prezintă acelaşi concept, noi facem doar se bazează pe percepţiile noastre individuale şi de la nivel 3a dimensionale; prin urmare, suntem în vedere utilizează formularul 3a dimensionale de comunicare, care, din păcate, nu funcţionează şi funcţia de bine la nivelul de conceptul le discutăm ... .... LOL (curând .... foarte curând, vom comunica toate în forme care sunt mult mai potrivite pentru acest tip de discuţii ... ... LOL) În primul rând, sunt de acord ... .. sentiment de emoţie şi senzaţie cu senzaţie sunt cu adevărat lucruri foarte diferite. Pentru lipsa de modalitate mai bună de a descrie rapid diferenta voi folosi acest exemplu. Sentimentul cu emoţie este "uman"; Sentimentul cu senzatia este "Vulcan". Esti un fan Star Trek? Hohot de râsUn alt mod vi se spune "roşii" şi vreau să spun, "Toe-Maw-câlţi" (ortografie fonica ...) este în declaraţia dumneavoastră: "Nu este nevoie să se simtă rău pentru orice persoană mai mult decât trebuie sa fii Ne pare rau pentru piciorul ". Sunt de acord. Dar ... Nivelul de compasiune, de care vorbesc nu este suportat de milă. Compasiunea suportate de milă este creat din emoţii de bază şi este foarte dens, în energie în comparaţie cu nivelul de spirituală Compasiunii vorbesc. Acest nivel mai scăzut de compasiune este creat în chakrele 3 si 4, respectiv, plexul solar şi Chakrele Inimii. (Este stârnit şi aprins în Chakra 3-a şi apoi creşte şi se mută la Chakra 4a şi este de acolo că aceasta provine de la noi, departe de a fi împărtăşit cu alţii). Acest tip de compasiune a necesităţii sale sunt în locurile inferioare ale existenţei şi în adevăr; lipsa de acest nivel de compasiune este ceea ce a adus Umanitatea şi lumea noastră la locul unde este acum. (Aceasta ar fi putut fi evitate; aceasta ar putea să fi fost Planului Divin Sursa lui, dar că este o altă conversaţie .... Lol) Dacă aţi recitit ultimul meu post veţi vedea că am făcut menţiune cu privire la faptul "/ ideea / conceptul de" faptul că nivelul de compasiune care vorbesc este creată şi provine de la nivelul inalt al inimii Charka şi de mai sus. Aceasta nu este acelaşi ca şi compasiunea create din emoţiile noastre densitate fizice. Nici măcar nu este creat din emoţiile noastre altruiste grija, care sunt de un nivel ridicat de energie al dimensiunii 3a, care, prin modul în acest nivel de compasiune este nevoie acum de pe planetă în vigoare în întregime pentru a ajuta omenirea în vindecare şi trezirea. Vă pot oferi la tine, dacă sunteţi familiarizaţi cu funcţionarea şi utilizarea sistemului de 7 Chakra, try this .... Medita asupra şi respira prin zona dintre Inima de înaltă Chakra şi chakra gatului. High Heart Chakra este Chakra 8-lea şi este situat la aproximativ jumatate din distanta intre Chakra inimii şi chakra gatului. Vezi ce, în cazul în care aveţi ceva cu asta. Trebuie să spun, eu sunt cu adevărat se bucură de această conversaţie. Vă mulţumesc pentru asta. Ceea ce un cadou. Am aştepta cu nerăbdare a ta şi oricine altcineva's observaţii cu privire la acest schimb uimitor de concepte. Vă mulţumim pentru începând din această thread. Love, lumină şi binecuvântările, NAMASTE Esenţa Last edited by Essence; 07.03.2009, la Unitatea teleconferinte binecuvântare cu SRI RANIJI: 07.15.2008.. |
||
|
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You la esenta pentru acest post-uri utile: |
amani313 (07-25-2009),
(06-09-2009) (07-03-2009)
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Super Membru
Moderator
|
Re: Poti ierta pe cei care s-ar diviza noi?PS aproape că am uitat .... Nu cred că emoţiile sunt necesare pentru a se simtă Neconditionata Iubirii Divine, cel puţin, nu 3a emotii dimensionale densitate. Dar eu nu cred că sunt oameni trambuline utiliza pentru a catapulta le la locul unde au deschis până la energia Neconditionata Iubirii Divine.
Love, lumină şi binecuvântările, NAMASTE Esenţa |
||
|
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You la esenta pentru acest post-uri utile: |
amani313 (07-25-2009),
(06-09-2009) (07-03-2009)
|
|
|
#9 (Permalink) | |||||||||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Poti ierta pe cei care s-ar diviza noi?Bună din nou, Esenta! Eu chiar sper ca esti cu o zi fantastica.
![]() Acest lucru poate fi o tad lung ... Cerşit toate graţieri. Citat:
Citat:
Acum ştiu Vorbim acelaşi concept! Am încercat foarte greu de a veni cu un mod Vulcan, pentru a pune compasiune. Singurul am putut gândi a fost al meu ... Alegerea care creează cel puţin suma de rău este o etică. Oh, stai un minut ... Nu a mers ceva de genul "are nevoie de mai multe depăşesc nevoile celor puţini", la care au răspuns Kirk "Uneori are nevoie de o mai importante decât nevoile celor mulţi" Spock doar cam ridică sprâncenele lui, dacă îmi amintesc bine (Spock Kirk a fost una a fost refera la, lol). I really don't like Star Trek. Eu cred Vom fi cu ajutorul replicatori alimente cândva în curând. După ce vom robinet în mişcare perpetuă, de energie, problema resurselor şi a suprapopularea va fi un lucru de legende. Citat:
Sunt de acord din nou. Eu am doar recent analizat chakre. Am auzit multe despre ei, dar nu suficient pentru a şti ce vorbesc. Ştiu ce vrei să spui despre milă, totuşi. În cazul în care baza de compasiune se bazează exclusiv pe mila, este consolidarea în continuare noi şi "ei" boala. Citat:
Trebuie sa recunosc, mi se pare acest concept interesant. Idealurile-am deţin sunt în mare parte bazate pe logica (Toate dintre care unul este ...) şi este atrăgătoare pentru a auzi acelaşi concept de compasiune apar de la o înţelegere a chakre. Nu că nu am ştiut deja Înţelepciunea Chakrele este benefic, dar ca să am subestimat cum benefice it într-adevăr poate fi. Citat:
Mulţumesc foarte mult! Voi face acest lucru la masa de prânz de mâine. M-am săturat de asemenea Acum, şi vreau să fie în măsură să se concentreze pe bună dreptate, (am de lucru în schimburi de noapte, bla). Citat:
Sunt prea se bucura de ea. Vă mulţumim pentru a răspunde! ![]() NAMASTE Citat:
Adevărat ... Durerea ne învaţă să se vindece.
Om Mani Padmé Hum Last edited by Ourself; 07.03.2009, la 06:05.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |