Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Global Jedności główna > Pytania szczegółowe
Zarejestruj się Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Szukać Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Pytania szczegółowe Wszelkiego rodzaju pytania dotyczące swojego życia, rozwój osobisty, lub sytuacje, które chcesz mieć pomóc od innych. Ponadto, uprzejmie prosimy, aby pomagać osobom o pytanie - zazwyczaj Wszyscy doświadczyliśmy podobnych rzeczy w ten czy inny ...

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Divide , Przebacz
Filmy wideo: Divide , Przebacz ,

Reply

Linkback Narzędzia wątku Tryby wyświetlania
Old 07-02-2009, 03:36   #1 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Podziękował 86 razy w 49 postów
Ourself is on a distinguished road

Czy można wybaczyć tym, którzy dzielą z nami?

Mogę zapomnieć. Bin Laden, Bush, Hitler ... Wszelkie monger wojny zrobi.

Mogę przebacz im, bo nie sądzę, że rozumieją, co robią. Gdyby wiedzieli, że to sami byli nienawiści i krzywdzenia, widzieliby tu jest pewien problem. Nie można rozwiązać ten problem, ponieważ sądzą, poza należy ustalić przed wewnątrz.

Pragnąć cierpienia jest szaleństwo. Życie koszmar. Mogę zapomnieć kogoś do zrobienia czegoś szkodliwych podczas nieprzytomny. Ale jeszcze bym je zablokować, aż do ich Awake.

Co o tym sądzisz?
07-19-2008, 07:11 PM
Om Mani Padme Hum
Ourself está offline   Reply With Quote
Po 4 Users Say Thank You do Nas ta wiadomosc:
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-02-2009), 07-19-2008, 11:56 (07-02-2009), Venu Nair (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 05:03   #2 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50
Activity: 19%Activity: 19%Activity: 19%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
5/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss362
Dzięki: 1414
Podziękował 449 razy w 231 postów
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Czy można wybaczyć tym, którzy dzielą z nami?

Cytat:
Originally Posted by Nas View Post

Mogę przebacz im, bo nie sądzę, że rozumieją, co robią. Gdyby wiedzieli, że to sami byli nienawiści i krzywdzenia, widzieliby tu jest pewien problem. Nie można rozwiązać ten problem, ponieważ sądzą, poza należy ustalić przed wewnątrz.

Pragnąć cierpienia jest szaleństwo. Życie koszmar. Mogę zapomnieć kogoś do zrobienia czegoś szkodliwych podczas nieprzytomny. Ale jeszcze bym je zablokować, aż do ich Awake.

Co o tym sądzisz?
Hello everyone,

Zgadzam się z myślami waszymi Nas. Przebaczenie jest uzdrowicielem dla nas wszystkich w mojej opinii. Czasami nie jest rzeczą prostą robić, gdy ból jest jeszcze w stanie surowym, a emocje wysokie .. Słyszałem gdzieś, przebaczać nie mówi, co wy / oni to / miała rację. Ale, że nie musimy już nosić bólu, bezwzględność kanały do własnej duszy / ducha. Należy więc o wiele trudniejsze ale przy dotknięciu na osobiste uczucia note.My jest przebaczenie oddaje moc duchów czuć i robić dobre ... Ale czuję do ochrony szczególnie wrażliwych dzieci na całym świecie. Dlatego tak, czuję, którzy szkody powinny być trzymane z dala od tych, którym szkoda. Może w tym się ........ Tylko moje myśli oczywiście

Miłości i pokoju dla ciebie i wszystkich .... kak
kathleen ann está offline   Reply With Quote
Po 4 Users Say Thank You to Kathleen Ann ta wiadomosc:
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-02-2009), Narnia (07-04-2009), Nas (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 03:15 PM   #3 (permalink)
Super Użytkownik
Moderator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Blog Entries: 3
Dzięki: 1381
Środowisko: 1321 razy w 709 postów
Essence is on a distinguished road

Cytat:

Co o tym sądzisz?
Greetings My Spiritual Kin,

Moje myśli na ten temat:
Przebaczenie nie jest problemem. Podobnie jak Kath powiedział, wybaczyć to, aby uzdrawiać siebie, otaczającej sytuacji i wielu innych, również zaangażowany. Moje osobiste doświadczenia pokazały mi, że po indywidualnej budzi duchowo do określonego miejsca, przebaczenie staje się jeszcze wyciszyć pkt. Aby poczuć potrzebę "przebacz" inny musi istnieć jakiś akt, które zostały podjęte osobiście przez jednego, który przebacza. Po tym płaskowyżu awakenment został osiągnięty konieczne do przetwarzania zdarzeń, jak osobiste przestaje istnieć. Nawet jeśli będziemy używać słowa "atakujący" ma koncentrować się złych zamiarów bezpośrednio i osobiście wobec innej osoby, "obudził attackee ... przeznaczone ofiary" widzi na razie co to jest; Illusion (*), Co wszyscy muszą dołączyć do energii wydarzenie w sposób osobisty jest zgubiony. Perspektywa ta nie stwarza więź energii, że przebaczenie potrzeb. (*Bok notatkę tutaj: zawsze złudzenie, że gra określonej części dla uczenia się i rozwoju osób zaangażowanych).
Moja następna myśl tego wątku jest:
Nie jestem więc pewien, że wielu z tych osób, zwłaszcza na, opiszemy go jako .... "Na szczycie łańcucha dowodzenia" nie są w pełni świadomi tylko dokładnie, co oni robią i po prostu chcą "płacić cenę" dla energicznych spustoszenie ich działania czerpać każdy ich różnych powodów osobistych. I tak, mówię na poziomie, który jest, co najmniej, energicznie obudził.
Teraz, na następny poziom wiedzy, na poziomie, który rozumie i działa w pełni z miejsca akceptacji i świadomości, że wszyscy jesteśmy jednym, nie jest tworzony część Self, które można zobaczyć, zrozumieć i zaakceptować dramatyczne wydarzenie za to, co jest. Ta część Self nawet posiadać współczucie i wdzięczność dla istoty duchowej, która zgodziła się zagrać rolę "jeden złośliwych" w tym Illusion nazywamy III Dimensional Reality. Jest to pojęcie bardzo trudne do rozpoznania, objąć i trzymać się prawdy na energetyczny poziom trzeci wymiar, ale to prawda wszystkie takie same.
Na tym poziomie wibracyjnym światła, Wyższe Ja może i nie, zobaczysz, że "szkodliwe jeden" jest po prostu duchowe peer, który zgodził się, z różnych przyczyn własnych, w celu zapewnienia fizycznego wcielony do tego gęsty trzeci poziom wymiarów istnienia i grać części: jedna, że większość z nas nie chcesz podjąć. Od tej płaszczyźnie "rzeczywistości" jest zrozumienie, gdzie możemy dalej od miejsca zbiórki w nas, nawet w trzeci wymiar, emocje współczucia i wdzięczności za to brat lub siostra mówiłem wcześniej. Czy oznacza to przyzwolenie dla swych działań w trzecim poziomie wymiarów? Liczba Czy oznacza to pozwolić fizycznie wcielić się mają szkodzić innym wielokrotnie? Liczba Czy to oznacza, że mamy rolę i odpowiedzialność trzymać się odpowiedzialni za nasze działania lub braku działania, w złudne dramat nas wszystkich uczestniczących w? Tak.
Widzisz więc, gdy zaczynamy naszą awakenment duchowe, możemy zacząć działać od poziomu nigdy nawet myśl przed, a tym bardziej wierzyli istniał. Jak obudzi i przebudzenia trzeciego wymiarów fizycznych istot jesteśmy przejawia się, mamy dużo obowiązków i pracy do wykonania. Nadszedł czas, zaczniemy poważnie wziąć na co przyszliśmy tutaj z wyższych światów zrobić.

Much Love, Light, wiele błogosławieństw do was wszystkich

Essence

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Po 5 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc:
amani313 (07-25-2009), 07-19-2008, 11:56 (07-05-2009), Narnia (07-04-2009), Nas (07-02-2009), umaybrt (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:33 PM   #4 (permalink)
Użytkownik
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Dziękujemy za przemyślane odpowiedzi, moich braci;

Kathleen Anne;

Cytat:
Należy więc o wiele trudniejsze ale przy dotknięciu na osobiste uczucia note.My jest przebaczenie oddaje moc duchów czuć i robić dobre ... Ale czuję do ochrony szczególnie wrażliwych dzieci na całym świecie. Dlatego tak, czuję, którzy szkody powinny być trzymane z dala od tych, którym szkoda. Może w tym się ........ Tylko moje myśli oczywiście
Wiem co masz na myśli ... Słyszałem, że ludzie, którzy odpuszczać nadużywających dzieci są bardziej skłonne do przerwania łańcucha przemocy, niż ci, którzy prowadzą gniew cala

Po osiągnięciu prawdziwego poczucia litości, it's funny, jak można zabrać wszystkie sens i obiektywnie w każdej sytuacji i zobaczyć to, co trzeba zrobić. Działając zamiast reagować. Słyszałem, że niektórzy ludzie, gdy zabierają wszystkich rozumieniu przed osiągnięciem prawdziwego współczucia się nhilistic i może pokaleczyć.

Rozumiem, że prawie się stało Sidhartha Gautama pod tym drzewem.

Essence;

Cytat:
Teraz, na następny poziom wiedzy, na poziomie, który rozumie i działa w pełni z miejsca akceptacji i świadomości, że wszyscy jesteśmy jednym, nie jest tworzony część Self, które można zobaczyć, zrozumieć i zaakceptować dramatyczne wydarzenie za to, co jest. Ta część Self nawet posiadać współczucie i wdzięczność dla istoty duchowej, która zgodziła się zagrać rolę "jeden złośliwych" w tym Illusion nazywamy III Dimensional Reality. Jest to pojęcie bardzo trudne do rozpoznania, objąć i trzymać się prawdy na energetyczny poziom trzeci wymiar, ale to prawda wszystkie takie same.
Na tym poziomie wibracyjnym światła, Wyższe Ja może i nie, zobaczysz, że "szkodliwe jeden" jest po prostu duchowe peer, który zgodził się, z różnych przyczyn własnych, w celu zapewnienia fizycznego wcielony do tego gęsty trzeci poziom wymiarów istnienia i grać części: jedna, że większość z nas nie chcesz podjąć. Od tej płaszczyźnie "rzeczywistości" jest zrozumienie, gdzie możemy dalej od miejsca zbiórki w nas, nawet w trzeci wymiar, emocje współczucia i wdzięczności za to brat lub siostra mówiłem wcześniej. Czy oznacza to przyzwolenie dla swych działań w trzecim poziomie wymiarów? Liczba Czy oznacza to pozwolić fizycznie wcielić się mają szkodzić innym wielokrotnie? Liczba Czy to oznacza, że mamy rolę i odpowiedzialność trzymać się odpowiedzialni za nasze działania lub braku działania, w złudne dramat nas wszystkich uczestniczących w? Tak.
Dziękuję, że tak właśnie myślę. To w tym miejscu, gdzie współczucie w ogóle nic nie robić z tego, jak czujesz się w kierunku czegoś tak nie opiera się już emocji. Jest tylko czysta logika ... Zdrowy rozsądek.

Cytat:
Widzisz więc, gdy zaczynamy naszą awakenment duchowe, możemy zacząć działać od poziomu nigdy nawet myśl przed, a tym bardziej wierzyli istniał. Jak obudzi i przebudzenia trzeciego wymiarów fizycznych istot jesteśmy przejawia się, mamy dużo obowiązków i pracy do wykonania. Nadszedł czas, zaczniemy poważnie wziąć na co przyszliśmy tutaj z wyższych światów zrobić.

Z całego serca popieram. Mój jedyny problem próbując zrozumieć w jaki sposób mogę być najbardziej przydatny do całości.
Om Mani Padme Hum
Po 3 Users Say Thank You do Nas ta wiadomosc:
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009), 07-19-2008, 11:56 (07-05-2009)
Old 07-03-2009, 06:01   #5 (permalink)
Super Użytkownik
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Cytat:

Dziękuję, że tak właśnie myślę. To w tym miejscu, gdzie współczucie w ogóle nic nie robić z tego, jak czujesz się w kierunku czegoś tak nie opiera się już emocji. Jest tylko czysta logika ... Zdrowy rozsądek.

Z całego serca popieram. Mój jedyny problem próbując zrozumieć w jaki sposób mogę być najbardziej przydatny do całości.
Pozdrowienia Nas i welcome back. Dawno się nie widzieliśmy .....

Chciałbym, aby komentarz na temat słowa mam podkreślone w "Royal Blue" kolor ....
Chociaż rozumiem na poziomie intelektualnym, co miałeś na myśli przez sformułowanie czułem potrzebę wyjaśnienia i może wyjaśnić nieco, więc nie jest niezrozumienie przez wszędzie i każdemu. Nie oznacza to zgodzi się Pan ze mną, to po prostu oznacza "I" zobacz to w ten sposób ...... lol
I just don't see how "współczucie" można emocji. W rzeczywistości, bez względu na to, jak analizować to, na wysokim poziomie częstotliwości duchowym mówimy o powiedziałbym, że to niemożliwe. Teraz będzie Zgadzam się, że "miłosierdzie" nabiera nowego całą energię na tym poziomie, i tak jak pani powiedziała do Kath, prawdziwy sens miłosierdzia tworzy obiektywizmu i precyzuje odpowiednie działania z jednej, ponieważ obiekty te podejmowania decyzji w trybie o "podjęcie działań" zamiast po prostu "reaguje" na podstawie emocji.
I guess what I'm trying to powiedzieć, dla mnie, prawdziwego współczucia duchowym pochodzi od prawdziwych emocji duchowych, z prawdziwej duchowej miłości bezwarunkowej. I nie "wie", że możemy mieć "współczucie z oddziałem" i uczę to miejsce wszyscy powinniśmy starać się. Możemy mieć logiczne zrozumienie współczuciem, możemy pokazać współczucie, nie stając się podłączyć do dramatów, które stworzyły potrzebę współczucia na pierwszym miejscu, ale współczucie tym poziomie jest tworzony w High Heart Chakra i wyżej, i nie może być wszystko obejmujących drgania uzdrowienie mówimy na razie to tylko wspólne z logicznego poziomu naszego życia. Musi pochodzić z naszego źródła boskiej bezinteresownej miłości i jakichkolwiek i wszystkich, którzy kiedykolwiek doświadczył na sobie tej częstotliwości wibracji miłości, to ośmielę się powiedzieć, to z pewnością najbardziej utożsamiają to "Spiritual Emotion".
Jestem zmęczony i to jest dopiero próbuję podzielić się przemyśleniami na temat tego, więc mam nadzieję, że wyjaśniłem moje myśli na ten odpowiedni.

Namaste

Essence

Essence

PS Może porozmawiamy później, jak wszyscy możemy najlepiej służyć całemu?

Ostatnio edytowane przez Essence; 07-03-2009 w 04:15 PM07-18-2008, 07:37 PM
(09-20-2009),
amani313 (07-25-2009), 07-19-2008, 11:56 (07-05-2009), Nas (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 04:22 PM   #6 (permalink)
Użytkownik
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Hi Essence!

Widzę, gdzie jedziesz z tego, ale wciąż musi miłością zgadzam się tylko teeny bit.

I just don't see how "współczucie" można emocji. W rzeczywistości, bez względu na to, jak analizować to, na wysokim poziomie częstotliwości duchowym mówimy o powiedziałbym, że to niemożliwe. Teraz będzie Zgadzam się, że "miłosierdzie" nabiera nowego całą energię na tym poziomie, i tak jak pani powiedziała do Kath, prawdziwy sens miłosierdzia tworzy obiektywizmu i precyzuje odpowiednie działania z jednej, ponieważ obiekty te podejmowania decyzji w trybie o "podjęcie działań" zamiast po prostu "reaguje" na podstawie emocji.

Cytat:
I guess what I'm trying to powiedzieć, dla mnie, prawdziwego współczucia duchowym pochodzi od prawdziwych emocji duchowych, z prawdziwej duchowej miłości bezwarunkowej.
Uczucie z emocji i uczuć z odczucia są dwie różne rzeczy, w mojej opinii. Jeśli noga była poszkodowana, zajęłoby emocji, aby zobaczyć potrzebuje uzdrowienia? I don't think so ... Czujesz ból poprzez swoje nogi i zaczniesz działać na jej temat. Samo jak w przypadku zauważenia osoby boli na ulicy. Czujesz ból przez tę osobę i działają na nim.

Nie musisz czuć żal każdej osobie więcej niż trzeba Żal mi nogę. Czujesz ból i podjęcie stosownych działań. Myślę, że jeżeli zostało ono oparte na emocjach, byłoby reakcji, a nie działania.

The Way I zobaczyć, czy emocje są potrzebne, aby czuć się bezwarunkowej miłości, jest ona oparta na warunkach, jak się czujesz w danym czasie i nie mogą być obiektywne.

Ile rzeczywistych emocji musisz wykazać we wprowadzaniu na kurtkę, ponieważ jest zimno? Nawet najbardziej bezlitosne osoba będzie wprowadzone na rękawice w Arktyce, ale nie wiedząc, że są współczucie ręce.

Dla mnie to po prostu zdrowy rozsądek.

(07-03-2009),
Om Mani Padme Hum
Po 4 Users Say Thank You do Nas ta wiadomosc:
amani313 (07-25-2009), Essence  07-03-2009, 05:26 PM 07-19-2008, 11:56 (07-05-2009), Narnia (07-04-2009)
Old Pozdrowienia Once Again Nas,   #7 (permalink)
Super Użytkownik
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Okay, pokaż mi, jeśli cię rozumiem ... poprawnie. Bo ja naprawdę uważam, prezentujemy samej koncepcji, jesteśmy po prostu robi to w oparciu o nasze własne poglądy, a od 3. poziomu wymiarowego, więc jesteśmy konieczności korzystania 3-ci wymiarowej forma komunikacji, która niestety nie działa i dobrze funkcjonować w poziom koncepcji dyskutujemy ... .... LOL (wkrótce .... Bardzo szybko, wszyscy będziemy porozumiewać się w formach, które są znacznie lepiej przystosowane do tego typu dyskusji ... ... LOL)

Po pierwsze, zgadzam ... .. uczucia, emocje i uczucia z wrażenia są naprawdę bardzo różne rzeczy. Z braku lepszego sposobu na szybkie opisanie różnica Używam tego przykładu. Uczucie, emocje są "ludzkie"; Feeling uczucie jest "Vulcan". Jesteś fanem Star Trek?

Lol Inny sposób mówisz "pomidor" i mówię, "toe-maw-tow" (dźwiękowego pisowni ...) jest w swoim oświadczeniu: "Nie musisz się litować się każdej osobie więcej niż trzeba czuć Przepraszamy za nogę ". Zgadzam się. Ale ...

Poziom współczucia, które mówię, nie ma potwierdzenia litości. Współczucie ponosi litości tworzony jest obecnie emocje bazy i jest bardzo gęsta w zakresie energii w porównaniu do poziomu duchowego Współczucie mówię. Ten niższy poziom współczucia jest tworzony w Chakras 3 i 4 odpowiednio splotu słonecznego i serca czakramów. (To są wynikiem i zapalić w 3 Chakra i rośnie i przechodzi do 4 Chakra i to stamtąd dalej, że pochodzi od nas, aby się dzielić z innymi). Ten rodzaj współczucia ma konieczności w niższych sferach istnienia i prawdy, brak ten poziom współczucia, jakie przyniósł ludzkości i naszego świata do miejsca, gdzie teraz jest. (Może to było uniknąć, to mogło być źródło Bożego plan, ale to inna rozmowa .... Lol)
Jeśli odczytana mój ostatni post widać, że wzmianka o "Fakt / pomysł / koncepcja, że" poziom Współczucie mówię jest tworzony i emanuje z poziomu wysokiego Heart Charka i powyżej. To nie jest taki sam jak współczucie utworzony z naszego fizycznego emocje gęstości. To nie jest nawet utworzona z naszej bezinteresownego uczucia opiekuńcze, które mają wysoki poziom energii 3-ci wymiarze co zresztą ten poziom współczucie potrzebne jest teraz na Ziemi w pełnej mocy, aby pomóc ludzkości w leczeniu i przebudzenie.
Czy mogę zaproponować wam, jeśli znasz funkcjonowania i korzystania z 7 System Chakra, spróbuj tego .... Rozmyślać nad i oddychają przez obszar pomiędzy High Heart Chakra i Chakra Throat. High Heart Chakra to 8. Chakra i znajduje się około pół drogi między Heart Chakra i Chakra Throat. Zobacz, co, jeśli cokolwiek z tego doświadczenia.
Muszę powiedzieć, jestem naprawdę korzystających z tej rozmowy. Thank you for that. Jaki prezent.
I z niepokojem czekają na twoje i niczyjej uwagi na temat tego wspaniałego wymiany koncepcji. Dziękujemy za rozpoczęcie tego wątku.

07-03-2009, 05:52 PM

Namaste

Essence

Essence

Ostatnio edytowane przez Essence; 07-03-2009 w 05:51 PM07-18-2008, 07:37 PM
Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc:
amani313 (07-25-2009), Nas (07-03-2009)
Old PS I prawie zapomniałem .... Nie sądzę, emocje są potrzebne, aby czuć się bezwarunkowa miłość Bożą; przynajmniej nie 3-sza wymiarowej emocje gęstości. Ale sądzę, że są trampoliny ludzi aby katapultować im miejsca, w którym otworzyć się na energię bezwarunkowej Bożej Miłości.   #8 (permalink)
Super Użytkownik
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

07-03-2009, 06:02 PM

Namaste

Essence

Essence
Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc:
amani313 (07-25-2009), Nas (07-03-2009)
Old Cześć, Essence! I really hope you're having a fantastic day.   #9 (permalink)
Użytkownik
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Może to być odrobinę długo ... Żebranie wszystkich odpustów.

Okay, pokaż mi, jeśli cię rozumiem ... poprawnie. Bo ja naprawdę uważam, prezentujemy samej koncepcji, jesteśmy po prostu robi to w oparciu o nasze własne poglądy, a od 3. poziomu wymiarowego, więc jesteśmy konieczności korzystania 3-ci wymiarowej forma komunikacji, która niestety nie działa i dobrze funkcjonować w poziom koncepcji dyskutujemy ... .... LOL (wkrótce .... Bardzo szybko, wszyscy będziemy porozumiewać się w formach, które są znacznie lepiej przystosowane do tego typu dyskusji ... ... LOL)

Cytat:
Zgadzam się ... Może być opodatkowane komunikowania się z słów. I również, że jednym z kolejnych kroków robi się niepotrzebny. Zastanawiam się, jak większość by dostosować się do niemożności decieve.
Po pierwsze, zgadzam ... .. uczucia, emocje i uczucia z wrażenia są naprawdę bardzo różne rzeczy. Z braku lepszego sposobu na szybkie opisanie różnica Używam tego przykładu. Uczucie, emocje są "ludzkie"; Feeling uczucie jest "Vulcan". Jesteś fanem Star Trek?

Cytat:
Lol Teraz wiem, mówimy to samo pojęcie! Chciałem bardzo trudno wymyślić Vulcan drogi do Współczucia. Tylko mogłem myśleć o moje własne ... Wybór, który tworzy najmniejszą ilością szkód jest etyczny. Oh wait a minute ... Czy nie do czegoś w rodzaju "potrzeby wiele większe niż potrzeby kilka", do której Kirk odpowiedział: "Czasami potrzebuje z jednej przewyższają potrzeby wielu" tylko Spock kinda podniósł brwi, jeśli dobrze pamiętam (Spock był jedynym Kirk Stat do, lol).

I really don't like Star Trek. Uważam, będziemy używać replikatory żywności sometime soon. Po Czerpiemy z perpetuum mobile, energii, zasobów i problemu przeludnienia będzie rzeczą legend.

Poziom współczucia, które mówię, nie ma potwierdzenia litości. Współczucie ponosi litości tworzony jest obecnie emocje bazy i jest bardzo gęsta w zakresie energii w porównaniu do poziomu duchowego Współczucie mówię. Ten niższy poziom współczucia jest tworzony w Chakras 3 i 4 odpowiednio splotu słonecznego i serca czakramów. (To są wynikiem i zapalić w 3 Chakra i rośnie i przechodzi do 4 Chakra i to stamtąd dalej, że pochodzi od nas, aby się dzielić z innymi). Ten rodzaj współczucia ma konieczności w niższych sferach istnienia i prawdy, brak ten poziom współczucia, jakie przyniósł ludzkości i naszego świata do miejsca, gdzie teraz jest. (Może to było uniknąć, to mogło być źródło Bożego plan, ale to inna rozmowa .... Lol)

Cytat:
Zgadzam się ponownie. I dopiero niedawno wyglądała na czakry. Słyszałem wiele o nich, ale nie na tyle, aby wiedzieć, co mówię. Wiem co masz na myśli o litość though. Jeśli podstawą Współczucie jest oparte wyłącznie na litość, nadal jest wzmocnienie nas i "ich" choroby.

Muszę przyznać, że mi się ta koncepcja ciekawa. Ideałów trzymam się głównie na logice (wszystkie jako jeden ...) i jest atrakcyjna, aby usłyszeć tę samą koncepcję Współczucie wynika z porozumienia z czakramów. Nie, że nie mogę już wiesz Mądrości czakr jest korzystne, ale może mam zaniżone

Cytat:
jak

korzystne to naprawdę można. Czy mogę zaproponować wam, jeśli znasz funkcjonowania i korzystania z 7 System Chakra, spróbuj tego .... Rozmyślać nad i oddychają przez obszar pomiędzy High Heart Chakra i Chakra Throat. High Heart Chakra to 8. Chakra i znajduje się około pół drogi między Heart Chakra i Chakra Throat. Zobacz, co, jeśli cokolwiek z tego doświadczenia. Dziękuję bardzo! Zrobię to jutro na obiad. Jestem zbyt zmęczony i chcę, aby móc skoncentrować się słusznie (i pracę zmianową nocną, bla).

Cytat:
Muszę powiedzieć, jestem naprawdę korzystających z tej rozmowy. Thank you for that. Jaki prezent.

I z niepokojem czekają na twoje i niczyjej uwagi na temat tego wspaniałego wymiany koncepcji. Dziękujemy za rozpoczęcie tego wątku.

Cytat:
I'm enjoying it too. Dziękuję za odpowiedź!

PS I prawie zapomniałem .... Nie sądzę, emocje są potrzebne, aby czuć się bezwarunkowa miłość Bożą; przynajmniej nie 3-sza wymiarowej emocje gęstości. Ale sądzę, że są trampoliny ludzi aby katapultować im miejsca, w którym otworzyć się na energię bezwarunkowej Bożej Miłości.

Zaprawdę, zaprawdę ... Ból uczy nas leczyć.

Essence

Cytat:
Ostatnio edytowane przez Nas; 07-03-2009 w

Om Mani Padme Hum

06:05 PM07-18-2008, 07:37 PM
Po 2 Users Say Thank You do Nas ta wiadomosc:
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009)
Reply