|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Specifiski jautājumi Jebkuru jautājumu, kas saistīti ar savu dzīvību, personisko attīstību un situāciju tādas, ko vēlaties, lai palīdzētu no citiem. Tāpat, lūdzu, palīdzēt ikvienam, kam ir jautājums - parasti mēs visi esam pieredzējuši līdzīgas lietas vienā formā, vai citu ... |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Vai tu piedot tos, kuri varētu sadalīt Us?Es varu piedot. Bin Ladenu, Bush, Hitlers ... Jebkura kara pārdevējs to darīs.
Es varu piedot viņiem, jo es nedomāju, ka viņi saprot, ko viņi dara. Ja viņi zināja tā bija paši tie hating un nodarīt kaitējumu, viņi redzēs ir problēma. Viņi nevar noteikt problēmas, jo viņi domā ārpuses ir noteiktas pirms iekšā. Lai kārot ciešanas ir ārprāts. Dzīves murgs. Es varu piedot kādam par kaut ko kaitīgu, bet bezsamaņā. Bet es vēl atslēga tos, līdz tie ir nomodā. What do you think?
|
|
| Pēc 4 lietotāji Say Paldies Ourself Par šo noderīgo Post: |
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Senior Member
|
Re: Vai jūs piedot tos, kuri varētu sadalīt Us?Quote:
Es piekrītu Jūsu domas Ourself. Piedošana ir mums visiem dziednieks manuprāt. Dažreiz nav viegli lieta, ko darīt, ja sāpes ir vēl jēla, un emocijas augstu .. es dzirdēju kaut kur, To piedot nav saprotams, ko jūs / viņi ir / bija taisnība. Bet, ka mēs vairs neveic sāpes, unforgiveness plūsmas, lai mūsu pašu dvēsele / gars. Tam jābūt tik daudz grūtāk kaut kad pieskārās personas note.My jūtas ir piedošana dod atpakaļ spirti tiesības justies un darīt labu ... Bet, man šķiet, aizsardzība pret neaizsargāti, īpaši bērnu visur. Tāpēc jā, man šķiet, tiem, kas kaitē būtu jātur tālāk no tiem, kam tās kaitējumu. varbūt paši ........ tikai manas domas protams Mīlestība un miers ar jums un visus .... kak ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Super loceklis
Moderator
|
Manas domas par šo tēmu: Piedošana nav jautājums. Tāpat kā Kath teica, piedot ir dziedināt sevi, apkārtējo situāciju un daudzi citi arī iesaistīti. Mana personīgā pieredze ir man rādījusi, ka, tiklīdz indivīds ir pamodies garīgi, lai noteiktu vietu, piedošanu kļūst pat izslēgtu punktu. Izjust vajadzību "piedot" vēl tur ir daži tiesību akts ir pieņemts personīgi, kurš piedod. Kad šis awakenment plato ir sasniegts jāapstrādā notikumus personas pārstāj eksistēt. Pat ja mēs lietot vārdu "uzbrucējs" nav vērsta ļaunprātīgs nolūks ir tieši un personiski pret citu indivīdu, "atmodās attackee ... paredzēta upuris" redz notikums, kas tas ir; ilūzija (*) Tādējādi visiem nepieciešams pievienot enerģiju notikumu personiski ir zaudēta. Šajā sakarā rodas no enerģijas obligācijas, kuru nepieciešams piedošanu. (*Aside piezīme šeit: vienmēr ilūziju, ka spēlē īpašu daļu par mācīšanās un izaugsme, kas iesaistīti). Mana nākamā doma šajā thread ir: Es neesmu tik pārliecināts, ka daudzi no šiem indivīdiem, it īpaši, mēs to raksturot kā .... "Pēc augšdaļā komandķēdē" nav pilnībā informēti tikai nedaudz tieši to, ko ir viņi dara un vienkārši vēlas "maksā cenu" enerģisks izpostīt savu rīcību izmantotu, katram viņu atšķirīgās personisku iemeslu dēļ. Un jā, es runāju par līmeni, tas ir, mazākais, enerģiski pamodies. Tagad, nākamajam līmenim zinot, līmeni, kas saprot un darbojas pilnībā pieņemšanas vietā, un zinot, ka mēs visi esam Viens, ka ir izveidots daļa pašvaldību, kuras var redzēt, saprast un pieņemt dramatisks notikums, ko tā ir. Šī pašvaldību daļa var pat turēt līdzjūtību un pateicību par garīga būtne, kas ir piekritusi uzņemties daļu "ļaunprātīga viena" šajā Illusion mēs aicinām Trešā Izmēru Reality. Tas ir ļoti grūti jēdziens atzīst, ietver, un turēt, jo patiesība ir enerģētiskā līmenī trešo dimensiju, bet tā ir patiesība visiem vienādi. Šajā vibrācijas līmeni gaismas Higher Self var un tas, redzams, ka "ļaunprātīga viens" ir vienkārši garīgu speciālistu, kas ir piekritis, dažādu iemeslu dēļ viņu pašu, lai fiziski iemiesot šajā blīvs trešo dimensiju līmenī pastāv un spēlēt daļas; viens, ka lielākā daļa no mums vienalga pārņemt. No šīs plaknes "realitāte" nāk izpratne, kur mēs varam pulcēšanās tālāk no mūsos pat trešo dimensiju, līdzjūtības un pateicības jūtas par šo brāli vai māsu es runāju par iepriekš. Vai tas nozīmē, ka mums attaisnot savu rīcību ar trešo dimensiju līmenī? Nē Vai tas nozīmē, ka mums varētu fiziski iemiesot ir tie nekaitē citiem vairākkārt? Nē Vai tas nozīmē, ka mums ir sava loma un pienākums turēt sev atskaitīties par savu rīcību, vai bez pasākumiem, iluzors drāma mēs visi, kas piedalās? Jā. Tātad jūs redzat, kad mēs sākam savu garīgo awakenment, sākam darboties no līmeņiem mums nekad nav pat ienācis prātā, pirms daudz mazāk ticēja pastāv. Kā pamodās un pamošanās trešo dimensiju fiziskās būtnes esam izpausties kā, mums ir liela atbildība un jāstrādā. Tas ir laiks, mēs sākam nopietni ņemt par to, ko mēs šeit ieradās no augstākās realms darīt. Daudz mīlestības, gaismas un daudzas Blessings to you all, Namaste Essence |
|||
|
|
|
| Pēc 5 Lietotāji Say Paldies Essence Par šo noderīgo Post: |
amani313 (07-25-2009),
Kathleen ann (07-05-2009),
Narnia (07-04-2009),
Ourself (07-02-2009),
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Vai jūs piedot tos, kuri varētu sadalīt Us?Paldies par pārdomāts atbildes, mani brāļi;
Kathleen Anne; Quote:
Kad tu sasniegt patiesu jēgu Labestība, tas ir smieklīgi, kā var atņemt jēgu un skatīties objektīvi uz jebkuru situāciju un redzētu pareizi darīt. Rīkojoties nevis reaģēt. Esmu dzirdējis, ka daži cilvēki, kad viņi atņemt jēgu pirms sasniegtu patieso Labestība kļūst nhilistic un faktiski var ievainot sevi. Es saprotu, ka tas gandrīz notika Sidhartha Gautama saskaņā ar šo koku. Essence; Quote:
Quote:
Es pilnībā piekrītu. Mana Vienīgā problēma mēģina saprast, kā es būtu ļoti noderīga, lai kopumā.
|
|
| Pēc 3 Lietotāji Say Paldies Ourself Par šo noderīgo Post: |
|
|
#5 (Permalink) | |||
|
Super loceklis
Moderator
|
![]() Es gribētu izteikt komentāru par jūsu vārdiem man ir izceltas "Royal Blue" color .... Kaut gan es saprotu, ir intelektuālais līmenis, ko jums nozīmē jūsu formulējumu es sajutu nepieciešamību varbūt noskaidrotu un precizētu mazliet lai nav pārpratumi jebkurš jebkurā vietā. Tas nenozīmē, jūs piekrītat man, tas nozīmē tikai "es" redzu šādi ...... lol Es tikai nesaprotu, kā "līdzjūtība" var neemocionāli. Kā Faktiski neatkarīgi no tā, kā es analizēt to, pie augsta līmeņa garīgās biežums runa ir par es teiktu, ka tas ir neiespējami. Tagad es piekrītu, ka "līdzjūtība" uzskata par pilnīgi jauna enerģētikas šajā līmenī, un tieši tāpat kā jūs norādījusi Kath, patiešām līdzjūtības rada objektivitātes un noskaidro pienācīgu rīcību no viena, jo tas piešķir tiem lēmumu pieņemšanas veids par "rīkoties", nevis vienkārši "reaģēt" uz bāzes emocijas. I guess, ko es cenšos pateikt ir, man patiess garīgais līdzjūtība izplūst no patieso garīgo emociju, no patieso garīgo beznosacījumu mīlestību. I do "zināt", ka mēs varam būt "līdzjūtība ar nepieķeršanos", un es pasniedzu šī ir vieta, mēs visi tiecamies. Mēs varam būt loģiska izpratne par līdzjūtību, mēs varam parādīt līdzjūtība nekļūstot līks vērā drāmas, kas radīja nepieciešamību līdzjūtība ir pirmajā vietā, bet līdzjūtība no šā līmeņa ir izveidota Augsta Heart Chakra un vairāk, un nevar būt visas ietverot dzīšanas vibrācijas runa ir par, ja tā ir tikai dalīta no loģiskā līmenī mūsu being. Tam jānāk no mūsu avots Dievišķā beznosacījumu mīlestību, un visi, kas jebkad ir iegūti par sevi šī frekvence Mīlestības vibrācijas, es uzdrošinos teikt, ļoti noteikti pielīdzināmi to "garīgo Emotion". Es esmu noguris, un tas ir par vēlu, jo es cenšos dalīties manas domas par šo jautājumu, tāpēc es ceru, ka man izskaidrot manas domas par šo labi. Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence PS Varbūt mēs varam runāt vēlāk par to, kā mēs visi varētu vislabāk kalpot kopumā? Last edited by Essence; 07-03-2009 at 04:15.. |
|||
|
|
|
| Pēc 3 Lietotāji Say Paldies Essence Par šo noderīgo Post: |
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Vai jūs piedot tos, kuri varētu sadalīt Us?Hi Essence!
Ceru, ka sarunu. Es redzu, kur jums nāk no šajā, bet man joprojām ir mīlestību nepiekrist tikai maziņš mazliet. Quote:
Feeling ar emocijām un sajūtām, ar sajūtu, ir divas dažādas lietas, manuprāt. Ja jūsu kāju bija ievainots, tas ir jāņem emocijas, lai to aplūkotu vajadzībām sadzīšana? Es tā nedomāju ... Jūtat sāpes pa kāju un jūs rīkoties saskaņā ar to. Pats, ja redzat persona ievainots uz ielas. Jūtat sāpes caur šo personu, un rīkoties saskaņā ar to. Jums nav nepieciešams žēl persona vairāk nekā jūs ir žēl savu kāju. Jūtat sāpes un rīkoties. Es domāju, ja tas balstīts uz emocijām, būtu reakcija, nevis prasība. Kā es to redzu, ja emocijas ir nepieciešamas, lai justos beznosacījumu mīlestību, tā balstās uz nosacījumu par to, kā jūs jūtaties pēc laika un nevar būt mērķis. Cik faktisko emocijas jums nepieciešams uzrādīt, lai izvirzītu uz žakete, jo tas ir auksts? Pat visvairāk nežēlīgs persona tiks likts uz cimdus ar arktisks, bet nezinot, viņi tiek līdzjūtības viņu rokās. Man tas ir tikai veselais saprāts.
|
|
| Pēc 4 lietotāji Say Paldies Ourself Par šo noderīgo Post: |
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Super loceklis
Moderator
|
Re: Vai jūs piedot tos, kuri varētu sadalīt Us?Sveicieni vēlreiz Ourself,
Labi, ļaujiet man redzēt, ja es saprotu, jūs pareizi .... Jo es tiešām domāju, ka mēs piedāvājam pašu koncepciju, mēs tikai to dara, pamatojoties uz mūsu individuālo uztveri un no 3. dimensiju līmenī, tādēļ mums ir jāizmanto 3. telpiska veida paziņojums, kas diemžēl nav darba un funkciju labi līmenis jēdzienu mēs apspriežam ... .... LOL (drīz .... ļoti ātri, mēs visi zināmu tādā veidā, ka ir daudz labāk piemērotas šāda veida diskusijas ... ... lol) Pirmkārt, es piekrītu ... .. sajūta ar emociju un sajūtu, ar sajūtu ir tiešām ļoti dažādas lietas. Trūkuma dēļ labāks veids, lai ātri aprakstīt atšķirību Es izmantošu šo piemēru. Sajūta ar emocijām ir "cilvēka" Feeling ar sajūta ir "Vulcan". Vai jūs Star Trek ventilatoru? LolsCitā veidā jūs sakāt "tomātu", un es saku "savirze maw-vilktu" (akustisks pareizrakstības ...) ir Jūsu paziņojums: "Tev nevajag žēl persona vairāk nekā Jums justies žēl kāju ". Es piekrītu. Bet ... Līmenis līdzjūtība par kuru es runāju, nav jāsedz no žēl. Līdzjūtība sedz no žēl tiek veidots no bāzes emocijas un ir ļoti blīvs tās enerģijas, salīdzinot ar līmeni, Garīgo Labestība es runāju. Šo zemāko līmeni līdzjūtība tiek izveidota 3. un 4 čakrām, attiecīgi, saules pinumu un sirds čakrām. (Tas liek rasties un aizdedzina ar 3. Čakru un pēc tam audzē un pārceļas uz 4. Čakru un ir no turienes tas izplūst tālāk no mums, lai kopīgi ar citiem). Šī līdzjūtība tips ir tās nepieciešamību zemāks realms eksistences un patiesību; šā līmeņa līdzjūtības trūkums ir tas, ko ir radījis cilvēci un mūsu pasaule ir vieta, kur tā ir tagad. (Tas varētu būt bijis iespējams izvairīties, tas varētu būt bijis Divine Source plānā, bet tas ir cita saruna .... Lol) Ja jūs reread manu pēdējo ierakstu jūs redzēsiet, ka es norāde "faktu / ideja / koncepcija", ka līmenis Labestība es runāju ir izveidots, un ko rada šāda līmeņa High Sirds Charka un vairāk. Tas nav tāds pats kā līdzjūtība izveidota no mūsu fiziskajai blīvuma emocijas. Tas nav pat izveidots no mūsu nesavtīgs aprūpes emocijas, kas ir augsta līmeņa enerģiju 3. dimensiju, kas, kā šo līmeni līdzjūtība ir nepieciešama jau tagad uz planētas pilnu spēku palīdzēt cilvēci dziedināšanas un pamošanās. Vai es varētu piedāvāt jums, ja jūs esat pazīstams ar darbību un izmantošanu 7 Čakru sistēma, try this .... Pārdomājiet un elpot caur telpu starp Augsto Heart Chakra un Throat Chakra. High Heart Chakra ir 8. Čakru un atrodas aptuveni pusceļā starp Heart Chakra un Throat Chakra. Redzēt to, kas, ja kaut kas jums pieredze ar šo. Man jāsaka, es esmu patiesi bauda šo sarunu. Paldies jums par to. Kas dāvanu. Es nepacietīgi gaida jūsu un ikviens cits komentāri par šo apbrīnojamo apmaiņas koncepciju. Paldies jums, sākot ar šo pavedienu. Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence Last edited by Essence; 07-03-2009 at 05:51.. |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Super loceklis
Moderator
|
Re: Vai jūs piedot tos, kuri varētu sadalīt Us?PS es gandrīz aizmirsu .... Es nedomāju, ka emocijas ir nepieciešamas, lai justos beznosacījumu Divine Love, vismaz ne 3. dimensiju blīvums emocijas. Bet es domāju, ka viņi ir springboards cilvēki izmanto, lai kaķene tās vietas, kur viņi ir atvērta enerģiju beznosacījumu Divine Love.
Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | |||||||||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Vai jūs piedot tos, kuri varētu sadalīt Us?Hi again, Essence! Es patiešām ceru, ka jums ir fantastiska diena.
![]() Tas var būt tad ilgi ... Ubagošana visi pardons. Quote:
Quote:
Tagad es zinu, ka mēs runājam to pašu jēdzienu! Es centos ļoti grūti izstrādāt Vulcan Way to nodot līdzjūtību. Tikai vienu es varēju iedomāties bija mana ... Izvēli, kas rada vismazāko kaitējumu ētikas vienu. Ak, pagaidiet minūti ... Vai nav tā iet kaut kā "vajadzību daudz svarīgāka par vajadzību dažas" Uz kuru Kirk atbildēja "Dažreiz par vienu vajadzības pārsniegs daudzi" Spock tikai kinda vajadzībām pacēla uzacis, ja es atceros labi (Spock bija viens Kirk bija reffering to, lol). Man tiešām patīk Star Trek. Es uzskatu, ka mums būs lieto pārtikas replicators sometime soon. Kad mēs savlaicīgi beztermiņa kustībā, enerģijas, resursu un pārapdzīvotību problēma tiks lieta ir leģendas. Quote:
Es piekrītu vēlreiz. Man ir tikai nesen tika izskatītas čakrām. Es esmu dzirdējis daudz par viņiem, bet ne pietiekami, lai zinu, ko es runāju par. Es zinu, ko tu domā par Žēl gan. Ja, pamatojoties uz Labestība pamatā ir tikai žēl, tas vēl pastiprina mums un "viņiem" slimību. Quote:
Man jāatzīst, man šis jēdziens interesants. Ideāli es tur lielākoties loģiku balstīta (Visi ir viens ...) un ir pievilcīgs dzirdēt pašu jēdzienu Labestība rodas izpratne par čakrām. Ne, ka man nav jau zināt, gudrība čakrām ir izdevīga, bet man var būt zemu kā izdevīga tas tiešām var būt. Quote:
Liels paldies! Es darīšu šīs pusdienas rīt. Es esmu pārāk noguris Tagad es gribu lai varētu koncentrēt pareizi (es strādāju nakts maiņā, blah). Quote:
Es esmu, kam ir pārāk. Paldies par atbildi! ![]() Namaste Quote:
Most protams ... Sāpes māca mūs dziedināt.
Om Mani Padme Hum Last edited by Ourself; 07-03-2009 at 06:05.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |