|
|
|
|||||||
| Registruotis | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Konkretūs klausimai Bet klausimų, susijusių su jūsų gyvenimo, asmenybės vystymosi ar tokiai padėčiai, kad norite turėti pagalbos iš kitų. Taip pat, prašome padėti visiems, turintys klausimas - paprastai mes visi patyrė panašių dalykų vienaip ar kita ... |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
| Žymos |
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Can You Forgive tiems, kurie mus skiria?Galiu atleisti. Bin Ladenas, Bushas, Hitleris ... Bet karo pirklys darys.
Galiu atleisk jiems, nes nemanau, kad jie suprastų, ką jie daro. Jei jie žinojo, kad patys jie hating ir pakenkti, jie turėtų rodyti yra problema. Jos negali išspręsti problemos, nes jie galvoja ne, turi būti nustatomos prieš vidų. Norėdami trokšta kančių veiksnumas. Gyvenimas košmaras. Aš tiesiog kažkas už kažką daro žalingą o be sąmonės. Bet aš vis dar užrakinti juos, kol jie Awake. What do you think?
|
|
| Po 4 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Save Už šią naudingą Post: |
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Re: Ar galima atleisti tiems, kurie mus skiria?Citata:
Aš sutinku su jūsų mintimis Save. Atleidimas už mus visus gydytojas mano nuomone. Kartais nėra lengva, ką reikia daryti, jei skausmas vis dar žalias, ir emocijos didelis .. aš girdėjau kažkur, tiesiog nėra ką pasakyti / jie yra / buvo teisus. Bet, kad mums nebereikėtų atlikti skausmo unforgiveness kanalai mūsų siela / dvasia. Jis turi būti kur kas sunkiau, nors kai kalbama apie asmens note.My jausmus atleidimą priima atgal dvasios galia jausti ir daryti gera ... Bet man mano siekiant apsaugoti ypač pažeidžiamas vaikų visame pasaulyje. Todėl taip, aš tikrai jaučiasi tie, kurie žalos, turėtų būti laikomi toliau nuo jos žalą. galbūt ir patys ........ tik mano mintys, žinoma Meilė ir taika jums ir visiems .... kak ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Mano mintys šia tema: Atleidimą nėra problema. Just like Kath pasakė, kad atleisti yra išgydyti save, aplinkinių padėties ir daugelis kitų taip pat dalyvauja. Mano asmeninė patirtis parodė man, kad kai žmogus atsibudo dvasiškai į tam tikrą vietą, atlaidumo tampa netgi išjungti tašką. Jausti poreikį "atleisk", kitas ten turi būti tam tikras teisės aktas buvo priimtas asmeniškai tas, kuris atleidžia. Pasibaigus šiam awakenment plato buvo pasiektas reikia tvarkyti įvykius kaip asmens nebelieka. Net jei mes naudoti žodį "puolėjas" nėra skirti kenksminga tyčia, tiesiogiai ir asmeniškai į kitą asmenį, "pažadino attackee ... skirta auka" mato įvykį, koks jis yra; Illusion (*) Taigi visiems reikia pridėti prie šio renginio energijos asmens būdas yra prarastas. Ši perspektyva sukuria ne energijos obligacijų kad reikia atleisti. (*Panaikinti dėmesį čia visada iliuzija, kad vaidina tam tikrą dalį už mokymosi ir augimo dalyvaujančių asmenų). Mano Next minties šioje temoje yra: Nesu tikras, kad daugelis šių asmenų, visų pirma, mes aprašysime kaip .... "Ne iš pavaldumo į viršų" yra ne visiškai suvokia tik tai, ką jie daro ir tiesiog nori "sumokėti kainą" už energingą sumaištį savo veiksmus pasinaudoti, kiekvienas jų skirtingos asmeninių priežasčių. Ir taip, aš kalbu ne lygis, kuris, bent jau, energingai atsibudo. Dabar į kitą lygį, žinant, lygį, kuris supranta ir veikia visiškai nuo priėmimo vieta ir žinių, kad mes visi esame Viena, yra sukurta savarankiškai, kad gali matyti, suprasti, dalis, ir pripažinti dramatišką įvykį, kas jį yra. Tai savivaldos dalis gali netgi turėti užuojautą ir padėką už dvasinio gėrybėmis, kurie sutiko vaidinti "kenkėjiška vienos pusės", šiuo Illusion mes vadiname Trečia matmenų realybė. Tai labai sunku sąvoka pripažinti, aprėpti, ir laikykite, kaip tiesos energingas lygio trečioji dimensija, bet tai tiesa visi vienodi. Šiuo atveju vibracijos lygis, atsižvelgiant, Aukštasis Visai gali ir jis, matyti, kad "kenkėjiška viena" yra tiesiog dvasinis kolegų, kurie sutiko, kad dėl įvairių priežasčių jų pačių, fiziškai įsikūnijęs į šį tankus trimatis trečiojo lygio egzistavimo ir žaisti dalis, vienas, kad dauguma iš mūsų negalvoja imtis. Nuo šio "Reality" lėktuvas ateina supratimas, kur mes galėtume sukaupti pirmyn iš mūsų viduje, net ir trečioji dimensija, užuojauta ir emocijomis dėkingi už tai brolio ar sesers aš sakiau anksčiau. Ar tai reiškia, kad mes toleruoti savo veiksmų trečiosiose matmenų lygis? L. Ar tai reiškia, kad mes fiziškai įkūnyti metu jie pakenkti kitiems kartus? L. Ar tai reiškia, turime vaidmuo ir atsakomybė surengti patys atsakingi už savo veiksmus, ar ne veiksmais, iliuzija, dramos mes visi dalyvauja? Taip. Taigi, matote, kai mes pradėsime mūsų dvasinės awakenment, pradėsime veikti nuo koncentracijos mes niekada net minties ir anksčiau, daug mažiau tikėjo egzistavo. Kaip atsibudo ir bundančios trečiosios matmenų fizinės būtybės mes akivaizdžios kaip, mes turime daug atsakomybės ir darbo. Atėjo laikas mums pradėti rimtai atsižvelgti į tai, ką mes čia atvažiuoja iš aukštojo sferų daryti. Much Love, Šviesos ir daugelis Blessings to you all, Namaste Esmė |
|||
|
|
|
| Po 5 Vartotojai Pasakykite Dėkojame esmė Už šią naudingą Post: |
amani313 (07-25-2009),
Kathleen Ann (07-05-2009),
Narnia (07-04-2009),
Save (07-02-2009),
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Ar galima atleisti tiems, kurie mus skiria?Ačiū už apgalvoti atsakymus, mano brolis;
Kathleen Anne; Citata:
Kai jums pasiekti tikrąją prasme užuojautos, tai juokinga, kaip galima atimti visą prasmę ir objektyviai pažvelgti į bet kokią padėtį ir pamatyti daiktą padaryti. Veikti, o ne reaguoti. Aš girdėjau, kad kai kurie žmonės, kai jos atimti visi prasme prieš pasiekti tikrąją Compassion tapti nhilistic ir iš tikrųjų gali pakenkti sau. Suprantu, kad tai beveik atsitiko Sidhartha Gautama pagal tą medį. Esmė; Citata:
Citata:
Aš pilnai sutinku. Mano problema yra tik bando suprasti, kaip man būtų labai naudinga visai.
|
|
| Po 3 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Save Už šią naudingą Post: |
|
|
#5 (Permalink) | |||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
![]() Norėčiau, kad apie jūsų žodžiai man paryškinamas "Royal Blue" spalva .... komentarą Nors aš suprantu ne intelektualus lygis, ką reiškia tavo žodžiai pajutau, kad reikia gal išsiaiškinti ir paaiškinti šiek tiek nėra nesusipratimas niekam niekur. Tai nereiškia, kad jūs sutiksite su manimi, jis tiesiog reiškia "aš" matyti taip ...... lol Aš tiesiog nematau, kaip "užuojauta" gali būti bejausmė. Kaip iš tiesų, nesvarbu, kaip aš jį analizuoti, ne aukšto lygio dvasinė dažnio kalbame apie Norėčiau pasakyti, kad tai neįmanoma. Dabar, aš sutinku, kad "gailesčio" tampa visiškai nauja energija šiuo lygiu, ir kaip jūs pareiškė Kath, tikrąja prasme užuojautos sukuria objektyvumo ir paaiškinamas tinkamas veiksmų iš vienos, nes vietomis tie sprendimų priėmimo būdas ir "imtis veiksmų", o ne tiesiog "reaguoja" į bazę emocijas. I guess what I'm trying to say is, to me, tikrosios dvasinis užuojauta kyla iš tikra dvasinė emocija, nuo tikrojo dvasios besąlygišką meilę. Aš žinau, kad "mes galime" užuojauta su būrys "ir aš mokausi, tai vieta, mes visi siekiame. Mes galime būti logiškas supratimas užuojautos, galime parodyti užuojautos, be vis kreivas į dramos, kuri sukūrė ir užuojauta visų pirma reikia, bet užuojauta šio lygio, yra sukurtos aukšto Heart Chakra ir anksčiau, ir negali būti visi apima gijimo vibracija kalbame ir jeigu tai yra tik bendrai iš loginio lygio mūsų gerovę. Jis turi ateiti iš mūsų Šaltinis dieviškąją Unconditional Love, ir bet ir visiems, kurie kada nors yra patyrę patys šio Love's vibracijos dažnis, norėčiau pasakyti, tai tikrai dauguma tai tapatina su "dvasinio Jausmai". Esu pavargęs ir tai pavėluotai, kaip aš stengiuosi dalintis savo mintimis apie tai, todėl aš tikiuosi, paaiškino savo mintimis apie tai tinkamai. Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė PS Gal galima kalbėti vėliau, apie tai, kaip mes galime geriausiai tarnauti visa? Paskutinį kartą redagavo esmė; metu 07-03-2009 04:15.. |
|||
|
|
|
| Po 3 Vartotojai Pasakykite Dėkojame esmė Už šią naudingą Post: |
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Ar galima atleisti tiems, kurie mus skiria?Hi esmė!
Tikiuosi, kad pokalbis. Matau, kur esate, įvežamų iš šio, bet aš vis tiek turi meile nesutaria tik mažytis bitų. Citata:
Jausmas su emocijomis ir jausmais su pojūčiai yra du skirtingi dalykai, mano nuomone. Jei jūsų kojos buvo sužeisti, užtruktų Jausmai pamatyti jį reikia gydyti? I don't think so ... Jūs jaučiate skausmą per savo kojų, ir tu dėl to akto. Tas pats, kaip jei matote asmuo sužeistas gatvėje. Jūs jaučiate skausmą per šį asmenį ir veikti pagal jį. Jums nereikės gailėtis asmuo, bet daugiau nei reikia gailėti savo kojų. Jūs jaučiate skausmą ir veikti atitinkamai. Manau, jei jis grindžiamas emocijų, būtų reakcija, o ne veiksmą. The Way I see it, jei emocijų reikia jausti besąlygišką meilę, ji yra pagrįsta sąlyga, kaip manote, tuo metu ir negali būti tikslas. Kiek tikrasis Jausmai jums reikia parodyti, rengtis striukę, nes ji yra šalta? Net labiausiai beširdis asmuo bus pateikta pirštinės Arktyje, tačiau to nežinodami, jie yra Compassionate į savo rankas. Man tai tiesiog sveiku protu.
|
|
| Po 4 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Save Už šią naudingą Post: |
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Re: Ar galima atleisti tiems, kurie mus skiria?Sveikinimai Once Again Save,
Gerai, leiskite man pamatyti, jei aš teisingai suprantu, jūs .... Nes aš tikrai manau, kad mes pateikiame pačią sąvoką, mes tik tai, kad remiantis mūsų individualius įsitikinimus ir iš 3 dimensijų lygmenyje, todėl mes turime naudoti 3-dimensional bendravimo forma, kuri, deja, nėra darbo ir gerai veikia bent sąvoką mes svarstome lygio ... .... LOL (Soon .... labai greitai mes visi bendrauti formų yra daug geriau tinka šis diskusijų rūšis ... ... lol) Pirma, aš sutinku ... .. jausmas, su emocija ir jausmas, su pojūtis yra tikrai labai skirtingi dalykai. Trūkumo geresnis būdas greitai apibūdinti skirtumą Aš pasinaudosiu šiuo pavyzdžiu. Jausmas ir emocijos yra "žmonių", silpnumo jausmas ir pojūtis yra "Vulcan". Ar esate "Star Trek fan? Garsiai juoktisKitaip jūs kalbate "pomidorai", o aš sakau, "pirštas-Maw-gniūžtės" (akustinis rašybą ...) yra jūsų ataskaitoje: "You don't need to feel sorry for asmuo, bet daugiau, nei turite jausti Atsiprašome už savo kojų ". Sutinku. Bet ... Užuojautos lygį, apie kurį aš kalbu ne padengia gailesčio. Užuojauta apmoka gailesčio yra sukurta iš netauriųjų emocijas ir yra labai tvirtos savo energijos, palyginti su dvasinio lygio Compassion aš kalbu apie. Tai mažesnės užuojauta sukuriamas 3-iojo ir 4-čakrų, atitinkamai, saules rezginio ir širdies čakrų. (Tai paskatino ir padegti in the 3rd Chakra ir ten auga ir pereina į 4-Chakra ir jis iš ten, kad jis kyla iš mūsų kt būti bendrai su kitais). Tai užuojauta tipas turi savo būtinybė sumažinti sferų egzistavimą ir tiesa; šios užuojautos lygį stoka yra tai, ką davė žmonijai ir mūsų pasaulis, kur jis yra dabar. (Tai buvo galima išvengti, o tai būtų buvę Dievo Šaltinis planą, tačiau tai yra dar vienas pokalbis .... Lol) Jei Išnaujo perskaityti mano paskutinį pranešimą, pamatysite, kad aš padariau paminėtas "faktas / idėjos / sąvokos" kad užuojautos kalbu lygis yra sukurtos ir kyla iš aukšto Širdies Charka ir aukštesnio lygio. Tai ne kaip užuojauta sukurta iš mūsų fizinį skaičius Emocijos pats. Tai net nėra sukurta iš mūsų altruistinių emocijų rūpinasi, kad yra aukšto lygio energijos 3. aspektą; kuris, beje, tai užuojautos lygį reikia dabar planetoje visa jėga padėti žmonijai gijimo ir Awakening. Ar aš galiu pasiūlyti jums, jei esate susipažinę su darbu ir naudoti 7 Chakra sistemos, pabandykite .... Medituoti dėl kvėpuoti ir per tarp Aukščiausiosios Heart Chakra Chakra ir gerklės srityje. Didelis Heart Chakra yra 8. Chakra ir yra maždaug pusė tarp širdies ir Chakra Throat Chakra būdu. Pasižiūrėkite, kas, jei kas nors turite patirties su šios. Turiu pasakyti, aš tikrai mėgautis šioje temoje. Ačiū už tai. Kokia dovana. Aš nekantriai laukia Jūsų ir visi kiti komentarai apie šį nuostabų mainų koncepcijos. Dėkojame už šio pokalbio. Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė Paskutinį kartą redagavo esmė; metu 07-03-2009 05:51.. |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Re: Ar galima atleisti tiems, kurie mus skiria?PS Aš beveik pamiršo .... Nemanau, kad emocijos yra reikalingos jaustis aišku Dievo meilės, bent jau ne 3. matmenų skaičius emocijas. Bet aš manau, jie springboards žmonėms naudoti catapult juos į vietą, kur jie atverti į Dievo Unconditional Love energijos.
Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė |
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | |||||||||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Ar galima atleisti tiems, kurie mus skiria?Hi again, esmė! I really hope you're having fantastišką dieną.
![]() Tai gali būti tad ilgai ... Cikliškas visus atlaidai. Citata:
Citata:
Dabar aš žinau, kad mes kalbame tą pačią sąvoką! Bandžiau labai sunku sugalvoti Vulcan Way įdėti užuojautos. Tik vienas galėjau galvoti buvo savo ... Pasirinkti, kuri sukuria mažiausiai žalos suma yra etikos vieną. Oh wait a minute ... Ar ne ji pereiti kažką panašaus į "poreikių daug didesnė poreikius kelias", kuriam Kirk atsakė: "Kartais vienas turi nusverti iš daugelio" Spock tik kinda poreikius pakėlė antakius jeigu aš atsimenu teisė (Spock buvo vienas Kirk buvo reffering to, lol). Man labai patinka "Star Trek". Manau, kad bus pagaminti naudojant maisto replikatoriai sometime soon. Kai mes bakstelėkite į perpetuum mobile, energijos išteklių ir gyventojų pertekliaus problema bus legendų dalykas. Citata:
Aš sutinku dar kartą. Aš tik neseniai pažvelgė į čakrų. Aš girdėjau daug apie juos, bet nepakanka žinoti, ką aš kalbu. Aš žinau, ką tu kalbi apie gaila nors. Jei užuojautos pagrindas yra pagrįstas tik gaila, kad vis dar sustiprinti mus ir "juos" liga. Citata:
Turiu prisipažinti, manau, ši koncepcija įdomi. Idealus aš turėti daugiausia logikos (Visi būdama viena ...) ir jis yra patrauklūs išgirsti tą pačią sąvoką užuojautos atsirasti dėl čakrų supratimą. Not that I didn't jau žinote iš čakrų Išmintis yra naudingas, bet kad man gali būti nepakankamai kaip naudingas tai tikrai gali būti. Citata:
Labai tau ačiū! Aš tai per pietus rytoj. Esu pernelyg pavargęs dabar ir aš noriu, kad būtų galima sutelkti teisingai (aš dirbu naktinės pamainos, bla). Citata:
I'm enjoying it too. Ačiū už atsakymą! ![]() Namaste Citata:
Dauguma tvirtai ... Skausmas mus moko gydyti.
Om Mani Padme Hum Paskutinį kartą redagavo Save; metu 07-03-2009 06:05.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikalai: Atleisk Affair - Kodėl verta? | Editor | Naujienos - Love & Relationships | 0 | 06-18-2009 04:20 |
| Reikalų: Kaip atleisti Affair - Is it even possible to forgive afera? | Editor | Naujienos - Love & Relationships | 0 | 05-13-2009 08:10 |
| Reikalų: Aš negaliu atleisti Mano Cheating sutuoktinis - Patarimai ir gudrybės, kurios gali padėti | Editor | Naujienos - Love & Relationships | 0 | 03-23-2009 05:50 |
| Bendravimas: Secrets of Successful Sąryšis - 17 dalis - Atleisk ir pamiršk | Editor | Naujienos - Santykiai | 0 | 03-11-2009 01:30 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
| Display Modes | |
|
|