Global Oneness Community          
תרגום אוטומטי על ידי Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל באחדות הקהילה > גלובל האחדות ראשי > שאלות ספציפיות
הרשמה בלוגים מאמרים תמונות Videos Goodies שאלות נפוצות חברים ההודעות של היום חיפוש ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

שאלות ספציפיות כל סוג של שאלות הקשורות החיים, התפתחות אישית שלך, או המצב שברצונך לקבל עזרה מאחרים. כמו כן, אל תהסס לעזור למישהו שיש שאלה - בדרך כלל יש לנו את כל הדברים דומה חווה בצורה כזו או אחרת ...

מהיר חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: דף הבית של הפורום, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, Videos, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , סטטיסטיקה. תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!

הערה: המודעה אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: הפרד , סלח
וידאו: הפרד , סלח ,

Reply

LinkBack כלי פתיל מצבי תצוגה
Old 07-02-2009, 03:36   #1 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
תודה: 84
המשתמש קיבל 86 תודות ב 49 הודעות
Ourself is on a distinguished road

את יכולה לסלוח לאלה תחלק קשר?

אני יכול לסלוח. בן לאדן, בוש, היטלר ... כל monger מלחמה יעשה.

אני יכול לסלוח להם כי אני לא חושב שהם מבינים מה הם עושים. אם הם ידעו שזה הם עצמם היו שונאי ופגיעה, הם היו רואים שיש בעיה. הם לא יכולים לפתור את הבעיה כי הם חושבים מבחוץ צריך לתקן לפני הפנימי.

כדי להשתוקק הסבל הוא טירוף. חי סיוט. אני יכול לסלוח עבור מישהו עושה משהו מזיק בעוד מחוסר הכרה. אבל עדיין הייתי נועל אותם עד שהם ער.

מה אתה חושב?
amani313 (07-25-2009), תמצית  (07-02-2009), קתלין אן (07-02-2009), Venu Nair (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 05:03   #2 (Permalink)
חבר
חבר בכיר
Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50
Activity: 19%Activity: 19%Activity: 19%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
5/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss362
תודה: 1,414
המשתמש קיבל 449 תודות ב 231 הודעות
kathleen ann is on a distinguished road

Re: את יכולה לסלוח לאלה תחלק קשר?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי עצמנו View Post

אני יכול לסלוח להם כי אני לא חושב שהם מבינים מה הם עושים. אם הם ידעו שזה הם עצמם היו שונאי ופגיעה, הם היו רואים שיש בעיה. הם לא יכולים לפתור את הבעיה כי הם חושבים מבחוץ צריך לתקן לפני הפנימי.

כדי להשתוקק הסבל הוא טירוף. חי סיוט. אני יכול לסלוח עבור מישהו עושה משהו מזיק בעוד מחוסר הכרה. אבל עדיין הייתי נועל אותם עד שהם ער.

מה אתה חושב?
שלום לכולם,

אני מסכים עם המחשבות שלך עצמנו. סליחה היא המרפא לכולנו לדעתי. לפעמים לא קל לעשות אם הכאב עדיין טרי, ואת הרגשות גבוה .. שמעתי איפשהו, כדי לסלוח הוא לא אומר מה שאתה / הם עשו את זה / היה בסדר. אבל, שאנחנו כבר לא לשאת את הכאב כי unforgiveness הזנות הנשמה שלנו / רוח. זה חייב להיות הרבה יותר קשה כי כאשר נגע על הרגשות האישיים הם note.My הסליחה נותנת את הכוח לאחור רוחות להרגיש ולעשות טוב ... אבל, אני מרגיש הגנה כלפי ילדים פגיעים במיוחד בכל מקום. לכן כן, אני מרגיש רע מי צריך לשמור הרחק האלה הם נזק. אולי ........ כולל את עצמם כמובן רק המחשבות שלי

אהבה, שלום לך וכל .... kak
kathleen ann está offline   Reply With Quote
להלן 4 משתמשים אמרו תודה ל קתלין אן על ההודעה המועילה הזאת:
amani313 (07-25-2009), תמצית  (07-02-2009), נרניה (07-04-2009), עצמנו (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 03:15   #3 (Permalink)
סופר חבר
מנחה
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
רשומות בלוג: 3
תודה: 1,381
המשתמש קיבל 1,321 תודות ב 709 הודעות
Essence is on a distinguished road

ציטוט:

מה אתה חושב?
ברכות שלי רוחנית שארים,

המחשבות שלי בנושא זה:
סליחה היא לא בעיה. בדיוק כמו קאת אמר, לסלוח היא לרפא את עצמי, את המצב סביב ורבים אחרים גם מעורבים. החוויות האישיות שלי הראו לי פעם אדם מתעורר רוחנית למקום מסוים, הסליחה הופכת אפילו נקודה אילמת. להרגיש את הצורך "לסלוח" אחר צריך להיות איזה מעשה כי נלקח באופן אישי על ידי מי סולח. ברגע זה הרמה של awakenment כבר השיגו את הצורך בתהליך האירועים האישיים חדל להתקיים. גם אם, נשתמש במילה "תוקף" עושה להתמקד כוונה זדונית ישירות אישית כלפי אדם אחר, את "attackee התעורר הקורבן המיועד ..." רואה את האירוע עבור מה זה; האשליה, (*) ולכן כל צורך לצרף את האנרגיה של האירוע באופן אישי הולך לאיבוד. פרספקטיבה זו יוצרת אנרגיה כי הקשר לא צריך סליחה. (*לציין כאן במאמר מוסגר: תמיד אשליה כי היא משחקת חלק מסוים ללימוד וצמיחה של המעורבים).
המחשבה הבאה שלי על פתיל זה:
אני לא כל כך בטוח רבים של אנשים אלה, בעיקר בבית, אנחנו לתאר אותה .... "בחלק העליון של שרשרת הפיקוד" לא מודע בדיוק מה זה שהם עושים הם פשוט מוכן "לשלם את המחיר" עבור שמות האנרגטי מעשיהם לקצור, עבור כל משתנה שלהם מסיבות אישיות. וכן, אני מדבר ברמה כלומר, לכל הפחות, אנרגטית התעורר.
עכשיו, ברמה הבאה של הידיעה, אשר מבין את רמת ופועלת באופן מלא ממקום של קבלה ידע כי כולנו אחד, יש יצר את עצמי כי חלק יכולים לראות, להבין, ולקבל את אירוע דרמטי בשביל מה זה הוא. חלק זה של עצמי יכול אפילו להחזיק חמלה והכרת תודה של ישות רוחנית שהסכים לשחק את התפקיד של אחד "זדוני" זו אשליה שאנו מכנים מציאות הממד השלישי. זהו מושג מאוד קשה לזהות, להקיף, החזק כמו האמת ברמה האנרגטית של הממד השלישי, אבל זה בכל זאת האמת.
ברמת הרטט הזה של האור, העצמי הגבוה יכול ולא עושה, ראה כי אחד "זדוני" הוא פשוט הרוחני עמיתים שהסכים, עבור משתנה סיבות משלהם, כדי פיזית בהתגלמותו לתוך זה ברמה מימדי צפוף השלישי של קיום משחק חלק; אחד כי רובנו לא היה אכפת לי לקחת על עצמו. המטוס הזה של המציאות "מגיעה ההבנה שבו נוכל לגייס ושוב מקרבנו, אפילו הממד השלישי, את רגשות חמלה והכרת תודה על זה אח או אחות דיברתי לפני. האם זה אומר שאנחנו סולחים על מעשיהם ברמת הממד השלישי? מס 'האם זה אומר שאנו מאפשרים פיזית בהתגלמותו להיות הם אחרים לפגוע שוב ושוב? מס 'האם זה אנחנו מתכוונים להיות חלק לשחק אחריות לקיים את עצמנו דין וחשבון על מעשינו, או שאינם פעולות, בדרמה הזויה אנחנו כל המשתתפים? כן.
אז אתה רואה, פעם אנחנו מתחילים awakenment הרוחנית שלנו, אנחנו מתחילים לפעול מתוך רמות אנחנו אף פעם לא חשבתי של לפני, הרבה פחות האמנתי קיים. כאשר התעורר ואת התעוררות בני השלישי ממדי פיזית אנחנו כמו המניפסט, יש לנו אחריות הרבה עבודה לעשות. הגיע הזמן שנתחיל לקחת ברצינות על מה שבאנו לכאן מן התחומים גבוה יותר לעשות.

הרבה אהבה, אור ברכה רבה לכולכם,

נמסטה

תמצית
Essence está offline   Reply With Quote
להלן 5 משתמשים אמרו תודה ל מהות על ההודעה המועילה הזאת:
amani313 (07-25-2009), קתלין אן (07-05-2009), נרניה (07-04-2009), עצמנו (07-02-2009), umaybrt (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:33   #4 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

תודה על המחשבה החוצה תשובות, אחים שלי;

קתלין אן;

ציטוט:
זה חייב להיות הרבה יותר קשה כי כאשר נגע על הרגשות האישיים הם note.My הסליחה נותנת את הכוח לאחור רוחות להרגיש ולעשות טוב ... אבל, אני מרגיש הגנה כלפי ילדים פגיעים במיוחד בכל מקום. לכן כן, אני מרגיש רע מי צריך לשמור הרחק האלה הם נזק. אולי ........ כולל את עצמם כמובן רק המחשבות שלי
אני יודע למה אתה מתכוון ... אני שמעתי על אנשים שהתעללו לסלוח ילדותם נוטים יותר לשבור את השרשרת של התעללות מאלה ששומרים את הכעס פנימה

פעם אתם מקבלים תחושה אמיתית של חמלה, זה מצחיק איך אתה יכול לקחת את כל משמעות אובייקטיבית להסתכל על כל המצב ולראות את הדבר הנכון לעשות. ממלא מקום במקום להגיב. שמעתי שיש אנשים כאשר הם לקחת את כל משמעות לפני השגת חמלה אמיתית להפוך nhilistic ואת יכולה ממש לפגוע בעצמם.

אותה הבנה כי זה כמעט קרה Sidhartha גאוטמה מתחת לעץ ההוא שלי.

תמצית;

ציטוט:
עכשיו, ברמה הבאה של הידיעה, אשר מבין את רמת ופועלת באופן מלא ממקום של קבלה ידע כי כולנו אחד, יש יצר את עצמי כי חלק יכולים לראות, להבין, ולקבל את אירוע דרמטי בשביל מה זה הוא. חלק זה של עצמי יכול אפילו להחזיק חמלה והכרת תודה של ישות רוחנית שהסכים לשחק את התפקיד של אחד "זדוני" זו אשליה שאנו מכנים מציאות הממד השלישי. זהו מושג מאוד קשה לזהות, להקיף, החזק כמו האמת ברמה האנרגטית של הממד השלישי, אבל זה בכל זאת האמת.
ברמת הרטט הזה של האור, העצמי הגבוה יכול ולא עושה, ראה כי אחד "זדוני" הוא פשוט הרוחני עמיתים שהסכים, עבור משתנה סיבות משלהם, כדי פיזית בהתגלמותו לתוך זה ברמה מימדי צפוף השלישי של קיום משחק חלק; אחד כי רובנו לא היה אכפת לי לקחת על עצמו. המטוס הזה של המציאות "מגיעה ההבנה שבו נוכל לגייס ושוב מקרבנו, אפילו הממד השלישי, את רגשות חמלה והכרת תודה על זה אח או אחות דיברתי לפני. האם זה אומר שאנחנו סולחים על מעשיהם ברמת הממד השלישי? מס 'האם זה אומר שאנו מאפשרים פיזית בהתגלמותו להיות הם אחרים לפגוע שוב ושוב? מס 'האם זה אנחנו מתכוונים להיות חלק לשחק אחריות לקיים את עצמנו דין וחשבון על מעשינו, או שאינם פעולות, בדרמה הזויה אנחנו כל המשתתפים? כן.
תודה לך, וזה בדיוק מה אני מתכוון. זה בשלב זה שבו יש חמלה שום דבר לעשות עם איך אתה מרגיש כלפי כל דבר אז אין רגש יותר מבוסס. זה הגיון פשוט טהור ... השכל הישר.

ציטוט:
אז אתה רואה, פעם אנחנו מתחילים awakenment הרוחנית שלנו, אנחנו מתחילים לפעול מתוך רמות אנחנו אף פעם לא חשבתי של לפני, הרבה פחות האמנתי קיים. כאשר התעורר ואת התעוררות בני השלישי ממדי פיזית אנחנו כמו המניפסט, יש לנו אחריות הרבה עבודה לעשות. הגיע הזמן שנתחיל לקחת ברצינות על מה שבאנו לכאן מן התחומים גבוה יותר לעשות.

אני מסכים בכל לב. הבעיה היחידה שלי היא מנסה להבין איך אני יהיה שימושי ביותר כולו.
amani313 (07-25-2009), תמצית  (07-03-2009), קתלין אן (07-05-2009)
Old 07-03-2009, 06:01   #5 (Permalink)
סופר חבר
מנחה

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

ציטוט:

תודה לך, וזה בדיוק מה אני מתכוון. זה בשלב זה שבו יש חמלה שום דבר לעשות עם איך אתה מרגיש כלפי כל דבר אז אין רגש יותר מבוסס. זה הגיון פשוט טהור ... השכל הישר.

אני מסכים בכל לב. הבעיה היחידה שלי היא מנסה להבין איך אני יהיה שימושי ביותר כולו.
ברכות עצמנו ועל ברוכים השבים. מזמן לא התראינו .....

הייתי רוצה להעיר הערה על מילים יש לי הדגיש את ".... רויאל בלו" צבע שלך
למרות שאני מבין ברמה אינטלקטואלית למה התכוונת ידי הניסוח שלך אני חשה צורך להבהיר אולי קצת להבהיר ועל כך אין הבנה על ידי אחד בכל מקום. אין זה אומר שאתה תסכים איתי, זה רק אומר "אני" רואה את זה ככה ...... lol
אני פשוט לא רואה איך "חמלה" יכול להיות רגש. כמו לאמיתו של דבר, לא משנה כמה אני לנתח את זה, ברמה גבוהה של התדר הרוחני אנו מדברים הייתי אומר שזה בלתי אפשרי. עכשיו, אני מסכים כי חמלה "" לוקח על אנרגיה חדשה לגמרי ברמה זו, ועל כמוך נאמר אל קאת, תחושה של חמלה אמיתית יוצרת אובייקטיביות מבהירה אחת מן הפעולות הנכון, כי במקומות אלה החלטות במצב של "נקיטת פעולה" במקום פשוט "להגיב" על בסיס רגשות.
אני מניח מה שאני מנסה לומר הוא, לי, חמלה הרוחנית האמיתית נובעת מתוך רגש רוחנית אמיתית, אהבה רוחנית אמיתית ללא תנאי. אני "יודע" כי אנחנו יכולים "חמלה מתוך ריחוק" ואני ללמד זה מקום שכולנו צריכים לשאוף אליו. אנו יכולים הבנה הגיונית של חמלה, אנחנו יכולים להפגין חמלה בלי להיות מכור לתוך הדרמות שיצר את הצורך חמלה מלכתחילה, אבל חמלה של רמה זו יצרה את הלב צ 'אקרה גבוהה ומעלה, ולא יכול להיות כל רטט המקיף הריפוי שאנו מדברים על אם הוא משותף רק ברמה לוגית של ההוויה שלנו. זה חייב לבוא ממקור שלנו האלוהית של אהבה ללא תנאי, וכן כל מי שאי פעם חווה את זה על עצמם בתדירות של רטט של אהבה, הייתי מעז לומר היה בהחלט משווים את זה "רוחנית רגש".
אני עייף השעה מאוחרת כשאני מנסה לשתף את המחשבות שלי על זה, אז אני מקווה שהסברתי את המחשבות שלי על זה כראוי.

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

תמצית

נ.ב. אולי נוכל לדבר אחר כך על איך אנחנו יכולים לשרת את כל הטוב הזה?

נערך לאחרונה על ידי מהות; ב 07-03-2009 04:15..
(09-19-2009),
amani313 (07-25-2009), קתלין אן (07-05-2009), עצמנו (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 04:22   #6 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

מהות היי!

אני מצפה לשיחה.

אני רואה לאן אתה מגיע על זה אבל אני עדיין חייב להסכים באהבה קצת קטנטן.

ציטוט:
אני פשוט לא רואה איך "חמלה" יכול להיות רגש. כמו לאמיתו של דבר, לא משנה כמה אני לנתח את זה, ברמה גבוהה של התדר הרוחני אנו מדברים הייתי אומר שזה בלתי אפשרי. עכשיו, אני מסכים כי חמלה "" לוקח על אנרגיה חדשה לגמרי ברמה זו, ועל כמוך נאמר אל קאת, תחושה של חמלה אמיתית יוצרת אובייקטיביות מבהירה אחת מן הפעולות הנכון, כי במקומות אלה החלטות במצב של "נקיטת פעולה" במקום פשוט "להגיב" על בסיס רגשות.
אני מניח מה שאני מנסה לומר הוא, לי, חמלה הרוחנית האמיתית נובעת מתוך רגש רוחנית אמיתית, אהבה רוחנית אמיתית ללא תנאי.

ההרגשה עם הרגשות עם תחושות ורגשות הם שני דברים שונים, לדעתי. אם הרגל שלך נפצע, זה ייקח רגש לראות את זה צריך ריפוי? אני לא חושב כך ... אתה מרגיש את הכאב דרך הרגל שלך ואתה מתנהג על זה. אותו דבר כמו אם אתה רואה אדם לפגוע ברחוב. אתה מרגיש את הכאב דרך כי אדם ולפעול בהתאם.

אתה לא צריך לרחם על האדם יותר ממה שאתה צריך לרחם על הרגל שלך. אתה מרגיש את הכאב ולפעול בהתאם. אני חושב שאם זה היה מבוסס על רגש, זה יהיה תגובה ולא פעולה.

כך אני רואה את זה, אם הם הרגשות צריך להרגיש אהבה ללא תנאי, זה מבוסס על מצבו של איך אתה מרגיש באותו הזמן, לא יכול להיות אובייקטיבי.

כיצד בפועל הרבה רגש אתה צריך להראות לשים ז 'קט כי קר? אפילו אדם חסר לב ביותר יהיה לבש את כפפות בקוטב הצפוני אבל בלי לדעת זאת, שהן אכזריות על ידיהם.

לי, זה פשוט השכל הישר.
amani313 (07-25-2009), תמצית  (07-03-2009), קתלין אן (07-05-2009), נרניה (07-04-2009)
Old 07-03-2009, 05:26   #7 (Permalink)
סופר חבר
מנחה

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

ברכות Once Again עצמנו,

טוב, תן לי לראות אם אני מבין אותך נכון .... כי אני באמת חושב שאנו מביאים את אותו רעיון, אנחנו פשוט עושים את זה על סמך התפיסות האישיות שלנו ואת מרמת 3rd ממדי; ולכן אנו נאלצים להשתמש בטופס 3 ממדי של תקשורת, שלמרבה הצער לא עובד לתפקד היטב בבית הרמה של המושג אנו דנים ... .... LOL (בקרוב .... בקרוב מאוד, כולנו לתקשר טפסים הרבה יותר מתאים לסוג זה של הדיון ... ... LOL)

ראשית, אני מסכים ... .. ההרגשה עם רגש ורגשות עם תחושה הם באמת דברים מאוד שונים. מחוסר דרך טובה יותר לתאר את ההבדל במהירות אשתמש בדוגמה זו. התחושה עם הרגש הוא "האדם"; מרגיש עם התחושה "וולקן". האם אתה אוהד סטאר טרק? לצחוק בקול רם

בדרך אחרת אתה אומר "עגבניות" ואני אומר, "עיגול לוע-הגרירה" (איות קולי ...) הוא בהצהרה שלך: "אתה לא צריך לרחם על האדם יותר ממה שאתה צריך להרגיש מצטער על הרגל שלך ". אני מסכים. אבל ...
רמת חמלה אשר אני מדבר הוא לא נישא של רחמים. חמלה שמקורן של רחמים נוצר מתוך רגשות בסיס מאוד צפוף האנרגיה שלה בהשוואה לרמה של חמלה רוחנית אני מדבר. זו רמה נמוכה יותר של חמלה נוצר הצ 'אקרות 3 ו -4, בהתאמה מקלעת השמש ואת הצ' אקרות הלב. (זה עורר ו הציתו את צ 'אקרה 3 ולאחר מכן גדל והולך של צ' אקרה -4 וזה משם כי זה נובעת הלאה מאיתנו להתחלק עם אחרים). סוג זה של חמלה יש נחיצותו בתחומי התחתון של הקיום, ולמען האמת, חוסר רמה זו של החמלה הוא מה הביא האנושות ועל העולם שלנו למקום שבו הוא עכשיו. (זה יכול היה להימנע, זה אולי כבר תכנית המקור האלוהי של, אבל זה לשיחה אחרת .... LOL)
אם אתה וקרא להודעה האחרונה שלי תראה שעשיתי להזכיר את העובדה "/ / רעיון המושג" כי רמת חמלה אני מדבר על נוצר נובעת מרמת גבוהה של הלב Charka ומעלה. זה לא אותו דבר כמו חמלה שנוצר מתוך צפיפות פיזית הרגשות שלנו. זה אפילו לא נוצר מתוך רגשות אלטרואיסטית שלנו אכפת כי הם של רמה גבוהה של אנרגיה של הממד 3; אשר דרך אגב זו הרמה של חמלה שנדרש כעת על הפלנטה במלוא לסייע האנושות ריפוי התעוררות.
אפשר להציע לך, אם אתה מכיר את דרכי הפעולה ואת השימוש של מערכת 7 צ 'אקרה, תנסו את זה .... למדוט ולנשום דרך שטח גבוהה בין צ 'אקרת הלב ואת צ' אקרת הגרון. גבוהה היא צ 'אקרת הלב צ' אקרה -8 והוא ממוקם בערך במחצית הדרך בין צ 'אקרת הלב ואת צ' אקרת הגרון. לראות מה, אם משהו עם הניסיון הזה.
אני חייב לומר; אני באמת נהנה השיחה הזאת. תודה לך על זה. איזו מתנה.

אני ממתין בחרדה שלך ושל כל אחד אחר הערות על חילופי מדהימה של מושגים. תודה לך על חוט זה מתחיל.

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

תמצית

נערך לאחרונה על ידי מהות; ב 07-03-2009 05:51..
להלן 2 משתמשים אמרו תודה ל מהות על ההודעה המועילה הזאת:
amani313 (07-25-2009), עצמנו (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:52   #8 (Permalink)
סופר חבר
מנחה

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

נ.ב. כמעט שכחתי .... אני לא מאמין רגשות יש צורך להרגיש ללא תנאי האהבה האלוהית; לפחות לא 3rd רגשות צפיפות ממדי. אבל אני חושב שהם בני אדם springboards להשתמש כדי מעוט אותם למקום שבו הם פתוחים עד האנרגיה של האהבה האלוהית הבלתי מותנית.

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

תמצית
להלן 2 משתמשים אמרו תודה ל מהות על ההודעה המועילה הזאת:
amani313 (07-25-2009), עצמנו (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:02   #9 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

היי שוב, מהות! אני באמת מקווה שיש לך יום פנטסטי.

זה עשוי להיות טיפה ארוך ... מתחננת כל חנינה.

ציטוט:
טוב, תן לי לראות אם אני מבין אותך נכון .... כי אני באמת חושב שאנו מביאים את אותו רעיון, אנחנו פשוט עושים את זה על סמך התפיסות האישיות שלנו ואת מרמת 3rd ממדי; ולכן אנו נאלצים להשתמש בטופס 3 ממדי של תקשורת, שלמרבה הצער לא עובד לתפקד היטב בבית הרמה של המושג אנו דנים ... .... LOL (בקרוב .... בקרוב מאוד, כולנו לתקשר טפסים הרבה יותר מתאים לסוג זה של הדיון ... ... LOL)
אני מסכים ... זה יכול להיות מפרכת מתקשר עם המילים. ואני גם מסכים כי אחד הצעדים הבאה היא לחסל את הצורך. אני תוהה איך הרוב היה להסתגל חוסר היכולת decieve.

ציטוט:
ראשית, אני מסכים ... .. ההרגשה עם רגש ורגשות עם תחושה הם באמת דברים מאוד שונים. מחוסר דרך טובה יותר לתאר את ההבדל במהירות אשתמש בדוגמה זו. התחושה עם הרגש הוא "האדם"; מרגיש עם התחושה "וולקן". האם אתה אוהד סטאר טרק? לצחוק בקול רם

עכשיו אני יודעת אנחנו מדברים את הקונספט זהה! אני מנסה קשה מאוד לבוא עם וולקן בדרך לשים חמלה. היחיד שיכולתי לחשוב עליו היה שלי ... הבחירה אשר יוצרת את הכמות המינימלית של הפגיעה הוא אחד אתית. אה, חכה רגע ... לא זה הולך משהו כמו "את הצרכים של רבים עולים על הצרכים של כמה" כדי שבו קירק השיב "לפעמים את הצרכים של אחד גובר על הצרכים של די הרבה" ספוק רק הרים גבות אם אני זוכר נכון (ספוק שלו קירק היה אחד היה reffering אל, LOL).

אני באמת כמו מסע בין כוכבים. אני מאמין אנחנו נהיה באמצעות משכפלות אוכל מתישהו בקרוב. לאחר מהברז לתוך אנחנו בתנועה מתמדת, אנרגיה, משאבים בעיית ריבוי היתר יהיה דבר של אגדות.

ציטוט:
רמת חמלה אשר אני מדבר הוא לא נישא של רחמים. חמלה שמקורן של רחמים נוצר מתוך רגשות בסיס מאוד צפוף האנרגיה שלה בהשוואה לרמה של חמלה רוחנית אני מדבר. זו רמה נמוכה יותר של חמלה נוצר הצ 'אקרות 3 ו -4, בהתאמה מקלעת השמש ואת הצ' אקרות הלב. (זה עורר ו הציתו את צ 'אקרה 3 ולאחר מכן גדל והולך של צ' אקרה -4 וזה משם כי זה נובעת הלאה מאיתנו להתחלק עם אחרים). סוג זה של חמלה יש נחיצותו בתחומי התחתון של הקיום, ולמען האמת, חוסר רמה זו של החמלה הוא מה הביא האנושות ועל העולם שלנו למקום שבו הוא עכשיו. (זה יכול היה להימנע, זה אולי כבר תכנית המקור האלוהי של, אבל זה לשיחה אחרת .... LOL)

אני מסכים שוב. יש לי רק לאחרונה הסתכל לתוך הצ 'אקרות. שמעתי הרבה עליהם, אבל לא מספיק כדי לדעת מה אני מדברת. אני יודע למה אתה מתכוון על פי הרחמים. אם הבסיס של חמלה מבוססת על חבל, זה עדיין מחזקים את קשר ו "אותם" המחלה.

ציטוט:
אם אתה וקרא להודעה האחרונה שלי תראה שעשיתי להזכיר את העובדה "/ / רעיון המושג" כי רמת חמלה אני מדבר על נוצר נובעת מרמת גבוהה של הלב Charka ומעלה. זה לא אותו דבר כמו חמלה שנוצר מתוך צפיפות פיזית הרגשות שלנו. זה אפילו לא נוצר מתוך רגשות אלטרואיסטית שלנו אכפת כי הם של רמה גבוהה של אנרגיה של הממד 3; אשר דרך אגב זו הרמה של חמלה שנדרש כעת על הפלנטה במלוא לסייע האנושות ריפוי התעוררות.

אני חייב להודות, אני חושב שזה רעיון מעניין. אני מחזיק את האידיאלים הם ברובם ההיגיון מבוסס (כל אחד להיות ...) וזה מושך לשמוע את אותו הרעיון של חמלה נובעת מתוך הבנה של הצ 'אקרות. לא כי אני לא יודע כבר את החוכמה של הצ 'אקרות מועיל, אלא כי אני אולי לא העריך כראוי איך מועיל זה באמת יכול להיות.

ציטוט:
אפשר להציע לך, אם אתה מכיר את דרכי הפעולה ואת השימוש של מערכת 7 צ 'אקרה, תנסו את זה .... למדוט ולנשום דרך שטח גבוהה בין צ 'אקרת הלב ואת צ' אקרת הגרון. גבוהה היא צ 'אקרת הלב צ' אקרה -8 והוא ממוקם בערך במחצית הדרך בין צ 'אקרת הלב ואת צ' אקרת הגרון. לראות מה, אם משהו עם הניסיון הזה.

תודה רבה! אני אעשה את זה מחר בצהריים. אני עייף מדי עכשיו ואני רוצה להיות מסוגל להתמקד בצדק (אני עובד במשמרת לילה, בלה).

ציטוט:
אני חייב לומר; אני באמת נהנה השיחה הזאת. תודה לך על זה. איזו מתנה.

אני ממתין בחרדה שלך ושל כל אחד אחר הערות על חילופי מדהימה של מושגים. תודה לך על חוט זה מתחיל.

אני נהנה מזה יותר מדי. תודה לך להגיב!

נמסטה

ציטוט:
נ.ב. כמעט שכחתי .... אני לא מאמין רגשות יש צורך להרגיש ללא תנאי האהבה האלוהית; לפחות לא 3rd רגשות צפיפות ממדי. אבל אני חושב שהם בני אדם springboards להשתמש כדי מעוט אותם למקום שבו הם פתוחים עד האנרגיה של האהבה האלוהית הבלתי מותנית.

רוב בהחלט ... הכאב מלמד אותנו לרפא.

נערך לאחרונה על ידי עצמנו; ב 07-03-2009 06:05..
Ourself está offline   Reply With Quote
להלן 2 משתמשים אמרו לי תודה לעצמנו על ההודעה המועילה הזאת:
amani313 (07-25-2009), תמצית  (07-03-2009)
Reply

האשכולות דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לענייני: סלח רומן - למה אתה? Editor חדשות - והבנים 0 06-18-2009 04:20
לענייני: איך לסלוח רומן - האם זה אפשרי גם סלח רומן? Editor חדשות - והבנים 0 05-13-2009 08:10
לענייני: אני לא יכול סלח בת זוג שלי רמאות - ייעוץ טיפים שיסייעו במאי Editor חדשות - והבנים 0 03-23-2009 05:50
קשרים: הסודות של מערכת יחסים מוצלחת - חלק 17 - לסלוח ולשכוח Editor חדשות - יחסים 0 03-11-2009 01:30

תגיות
הפרד , סלח
הפרד , סלח ,

כלי פתיל
מצבי תצוגה

כללי פרסום
אתה אולי לא לפרסם הודעות חדשות
אתה אולי לא לפרסם תגובות
אתה אולי לא העברת קבצים מצורפים
אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך

קוד vB הוא על
סמיילים הם על