Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Globális Egység Main > Konkrét kérdések
Nyilvántartásban Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Keres Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

Konkrét kérdések Bármilyen kérdéssel kapcsolatban az életed, a személyes fejlődés vagy a helyzet, hogy azt szeretné, hogy segítséget másoktól. Is, kérjük, hogy segítsen aki az egy kérdés - általában mindannyian tapasztalt hasonló dolgokat egyik vagy a másik ...

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: Megosztottságot , Bocsáss meg
Videó: Megosztottságot , Bocsáss meg ,

Reply

LinkBack Thread Tools Megjelenítési módok
Old 07-02-2009, 03:36   #1 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Helyszín:: Burlington
Köszönet: 84
86 köszönetet mondott Times 49 Hozzászólások
Ourself is on a distinguished road

Meg tudsz bocsátani azokat, akik azt osztani velünk?

Tudok megbocsátani. Bin Laden, Bush, Hitler ... Bármilyen háború Monger fog tenni.

Én is bocsáss meg nekik, mert nem hiszem, hogy megértsék, hogy mit csinálnak. Ha tudta, hogy ők maguk is utálják és károsítják, akkor látni valami probléma van. Nem tudják megoldani a problémát, mert gondolom, hogy a külső részt kell rögzíteni, mielőtt a belsejében.

Sóvárog, hogy a szenvedés téboly. Élet egy rémálom. Tudok megbocsátani valaki csinál valamit a káros közben elvesztette az eszméletét. De én akkor is zár őket, amíg el nem Awake.

Mit gondol?
amani313 (07-25-2009), Lényegében  (07-02-2009), Miss Kathleen Ann (07-02-2009), Venu Nair (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 05:03   #2 (permalink)
Tagjának
Senior Member
Points: 5,456, Level: 50Points: 5,456, Level: 50Points: 5,456, Level: 50
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
6/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss358
436 köszönetet mondott Times-ban 226 Hozzászólások
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Meg tudsz bocsátani azokat, akik azt osztani velünk?

Idézet:
Originally Posted by Magunkról View Post
Tudok megbocsátani. Bin Laden, Bush, Hitler ... Bármilyen háború Monger fog tenni.

Én is bocsáss meg nekik, mert nem hiszem, hogy megértsék, hogy mit csinálnak. Ha tudta, hogy ők maguk is utálják és károsítják, akkor látni valami probléma van. Nem tudják megoldani a problémát, mert gondolom, hogy a külső részt kell rögzíteni, mielőtt a belsejében.

Sóvárog, hogy a szenvedés téboly. Élet egy rémálom. Tudok megbocsátani valaki csinál valamit a káros közben elvesztette az eszméletét. De én akkor is zár őket, amíg el nem Awake.

Mit gondol?
Hello Mindenki,

Egyetértek a gondolataidat Magunkról. Megbocsátás gyógyító mindannyiunk számára véleményem. Néha nem könnyű dolog, ha a fájdalom még mindig nyers, és nagy érzelmekkel .. hallottam valahol, hogy bocsásson meg nem mondja, hogy mit / ők is / volt igaza. De, hogy mi már nem hordják a fájdalmat, hogy unforgiveness eszik a saját lelkét / szellemét. Meg kell tehát sokkal nehezebb de amikor kitértek a személyes note.My érzések megbocsátást adja vissza a lelkek hatalmi érezni és tedd a jót ... De érzem a védő felé, különösen veszélyeztetett gyermekek mindenütt. Ezért igen, én úgy érzem, akik kárt kell tartani, távol az általuk rosszat. talán beleértve magukat ........ Csak a gondolataimat természetesen

Szerelem, és Béke veled, és minden .... kak
kathleen ann está offline   Reply With Quote
(08-30-2009),
Old 07-02-2009, 03:15   #3 (permalink)
Super Member
Moderátori
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.306 megköszönte Times-ban 703 Hozzászólások
Essence is on a distinguished road

Idézet:

Mit gondol?
Üdvözlettel lelki Kin,

Gondolataim ebben a témában:
Megbocsátás nem számít. Akárcsak Kath mondta, hogy bocsásson meg, hogy magától gyógyul, a környező helyzetet és még sokan mások is részt vesz. Az én személyes tapasztalatok azt mutatják nekem, hogy miután az egyén lelki ébredt, hogy egy bizonyos helyen, a megbocsátás lesz még egy néma pont. Érezni annak szükségességét, hogy "bocsáss meg" más is kell néhány jogi aktust vették személyesen, aki megbocsájt. Amint ezt fennsíkján awakenment elérték, hogy szükség van folyamatban események személyes megszűnik. Még ha az, akkor használja a "támadó" hangsúly nem rossz szándékkal, közvetlenül és személyesen felé egy másik egyén, a "felébredt ... attackee szánt áldozatot" lát az eseményt, mi az, Illúzió, (** ** Honor és ajánlat) Így minden szükséges csatolni kell az energia az esemény a személyes módon elveszett. Ebből a szempontból nem okoz energia kötvény igénylő megbocsátás. (** ** Honor és ajánlatMellesleg megjegyzés van: mindig egy illúzió, hogy játszik egy meghatározott részét a tanulás és növekedés érintettek).
A következõ gondolat ezen szál:
Én nem vagyok annyira biztos sok ilyen személyek, különösen az, leírjuk azt .... "A tetején a parancsnoki lánc" nem teljes mértékben tudatában csak pontosan mit is csinálnak és egyszerűen kész "megfizetni" az energikus pusztítást fellépésük arat, mindegyik csak a különböző személyes okok. És igen, én beszélek olyan szinten van, legalábbis, energikusan ébredt.
Most, a következő szintre tudja a szintet, amelyet megért, és teljes mértékben működik az átvétel helyéről és a tudat, hogy mindnyájan egyek vagyunk, ott jön létre a része, hogy a Self láthatod, hogy megértsék és elfogadják a drámai eseményt, ami valójában van. Ez a rész önkormányzati képes magamban tartani együttérzés és hála a szellemi lény, aki hozzájárult, hogy az része a "rosszindulatú egy" ebben az Illusion hívjuk Harmadik Dimenziós Valóság. Ez egy nagyon nehéz felismerni fogalom, magában foglalja, és tartsuk az igazság az energetikai szinten a harmadik dimenzió, de ez az igazság ugyanaz.
Ezen a szinten rezgő fény, a Magasabb Én, és nem tudja, látja, hogy a "kaján one" egyszerűen egy szellemi peer, aki hozzájárult a különböző okokból kifolyólag saját, fizikailag megtestesült ebbe a sűrű harmadik dimenziós szintjén a lét és játék egy része, az egyik, hogy a legtöbb nem is érdekel minket akar felvállalni. Ebből a sík a "valóság" szó megértéséhez, hol lehet gyülekezési elõ bennünk, még a harmadik dimenzió, az érzelmek az együttérzés és a hála e vagy testvér beszéltem korábban. Ez azt jelenti, mi kárpótol fellépésük a harmadik dimenziós szinten? Nem-e ez azt jelenti, hogy a fizikailag megtestesült, hogy ők kárt okoznak másoknak többször is? No. Ez azt jelenti, hogy van egy szerepe és felelőssége, hogy tartsuk magunkat felelősséggel tetteinkért, vagy nem-cselekvéssel, a képzeletbeli drámában mindannyian részt? Igen.
Így aztán, amint kezdjük lelki awakenment, akkor kezd működni szinten soha nem is gondolt korábban, sokkal kevésbé hitt létezett. Ahogy a felébredt, és ébredés harmadik dimenziós fizikai lények vagyunk, mint nyilvánvaló, van felelősség és sok a munka. Itt az idő, kezdjük komolyan venni, hogy mi jöttünk ide a magasabb birodalmakban csinálni.

Much Love, fény és sok áldást To You All,

Namaste

Lényegében
Essence está offline   Reply With Quote
A következő 5 Users Say Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post:
amani313 (07-25-2009), Miss Kathleen Ann (07-05-2009), A következő felhasználó Says Thank You For Ez a Narnia Hasznos Post: (07-04-2009), Magunkról (07-02-2009), umaybrt (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:33   #4 (permalink)
Tagjának
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Köszönet az átgondolt válaszokat, testvéreim;

Miss Kathleen Anne;

Idézet:
Meg kell tehát sokkal nehezebb de amikor kitértek a személyes note.My érzések megbocsátást adja vissza a lelkek hatalmi érezni és tedd a jót ... De érzem a védő felé, különösen veszélyeztetett gyermekek mindenütt. Ezért igen, én úgy érzem, akik kárt kell tartani, távol az általuk rosszat. talán beleértve magukat ........ Csak a gondolataimat természetesen
Tudom, mire gondolsz ... Hallottam, hogy azok, akik gyermekkorukat megbocsátani bántalmazók valószínűbb, hogy megtörjék a lánc visszaélés, mint azok, akik betartják a harag hüvelyk

Ha egyszer kell valósítani a valódi értelemben vett együttérzés, ez vicces, hogy hogyan vegye el értelmét, és nézze meg minden olyan helyzetet, objektíven és nézze meg a legjobb dolog amit tehetünk. Eljárva helyett reagálni. Hallottam, hogy néhány ember, amikor elveszi minden szó igaz, mielőtt eléri együttérzést vált nhilistic, és valóban bántani magukat.

Úgy tudom, hogy ez majdnem történt SIDHARTHA Gautama alatt a fa alatt.

Essence;

Idézet:
Most, a következő szintre tudja a szintet, amelyet megért, és teljes mértékben működik az átvétel helyéről és a tudat, hogy mindnyájan egyek vagyunk, ott jön létre a része, hogy a Self láthatod, hogy megértsék és elfogadják a drámai eseményt, ami valójában van. Ez a rész önkormányzati képes magamban tartani együttérzés és hála a szellemi lény, aki hozzájárult, hogy az része a "rosszindulatú egy" ebben az Illusion hívjuk Harmadik Dimenziós Valóság. Ez egy nagyon nehéz felismerni fogalom, magában foglalja, és tartsuk az igazság az energetikai szinten a harmadik dimenzió, de ez az igazság ugyanaz.
Ezen a szinten rezgő fény, a Magasabb Én, és nem tudja, látja, hogy a "kaján one" egyszerűen egy szellemi peer, aki hozzájárult a különböző okokból kifolyólag saját, fizikailag megtestesült ebbe a sűrű harmadik dimenziós szintjén a lét és játék egy része, az egyik, hogy a legtöbb nem is érdekel minket akar felvállalni. Ebből a sík a "valóság" szó megértéséhez, hol lehet gyülekezési elõ bennünk, még a harmadik dimenzió, az érzelmek az együttérzés és a hála e vagy testvér beszéltem korábban. Ez azt jelenti, mi kárpótol fellépésük a harmadik dimenziós szinten? Nem-e ez azt jelenti, hogy a fizikailag megtestesült, hogy ők kárt okoznak másoknak többször is? No. Ez azt jelenti, hogy van egy szerepe és felelőssége, hogy tartsuk magunkat felelősséggel tetteinkért, vagy nem-cselekvéssel, a képzeletbeli drámában mindannyian részt? Igen.
Köszönöm, hogy éppen mire gondolok. Ez ezen a ponton, ahol a Compassion semmi köze, mit érzel semmit irányában így már nem érzelmi alapú. Ez csak a tiszta logika ... Józan ész.

Idézet:
Így aztán, amint kezdjük lelki awakenment, akkor kezd működni szinten soha nem is gondolt korábban, sokkal kevésbé hitt létezett. Ahogy a felébredt, és ébredés harmadik dimenziós fizikai lények vagyunk, mint nyilvánvaló, van felelősség és sok a munka. Itt az idő, kezdjük komolyan venni, hogy mi jöttünk ide a magasabb birodalmakban csinálni.

Én teljes mértékben egyetértek. Az egyetlen probléma, próbálja kitalálni, hogyan lenne a leghasznosabb az egész.
amani313 (07-25-2009), Lényegében  (07-03-2009), Miss Kathleen Ann (07-05-2009)
Old 07-03-2009, 06:01   #5 (permalink)
Super Member
Moderátori

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Idézet:

Köszönöm, hogy éppen mire gondolok. Ez ezen a ponton, ahol a Compassion semmi köze, mit érzel semmit irányában így már nem érzelmi alapú. Ez csak a tiszta logika ... Józan ész.

Én teljes mértékben egyetértek. Az egyetlen probléma, próbálja kitalálni, hogyan lenne a leghasznosabb az egész.
Köszöntjük Magunkról és üdvözlendő vissza. Rég nem találkoztunk .....

Szeretnék tenni egy megjegyzést a szavaidat van jelölve "Royal Blue" szín ....
Bár értem a szellemi szinten, hogy mit jelent az a megfogalmazás éreztem annak szükségességét, hogy talán tisztázása és pontosítása egy kicsit így nincs félreértés bárki bárhol. Ez nem jelenti azt, hogy egyetért velem, ez csak azt jelenti, "I" látom így ...... lol
Csak nem látom, hogyan "együttérzést" lehet indulatok. Ami azt illeti, nem számít, hogyan elemezni, a magas szintű szellemi frekvencia beszélünk Én azt mondanám, hogy ez egy lehetetlenség. Nos, én fogadja majd el, hogy "együttérzést" vesz egy teljesen új energiát ezen a szinten, mint te, és kijelentette, hogy Kath, valódi értelemben vett együttérzés teremt az objektivitás, és egyértelművé teszi a megfelelő intézkedéseket egy, mert a helyek közül a döntéshozatal módjának A "fellépés" helyett egyszerűen "reagál" az alap érzelmek.
Azt hiszem, mit akarok mondani, hogy nekem, igazi lelki együttérzés árad igazi lelki érzelem, az igazi lelki feltétel nélküli szeretet. Tudom "tudja", hogy mi lehet "együttérzés az különítmény", és tanítok, ez a hely kellene törekednie, hogy minden. Mi lehet egy logikus megértés az együttérzés, meg tudjuk mutatni anélkül, hogy részvétet akasztott a drámák, amely megteremtette annak szükségességét, hogy részvét az első helyen, de az együttérzés ezen a szinten jön létre a Magas Szív csakra és a fentieket, és nem lehet minden felölelő gyógyító rezgés beszélünk, ha csak a közös egy logikai szintű lényünk. Meg kell származnia, mi az Isteni Forrás feltétlen szeretet, és minden és mindenki, aki valaha is tapasztalt a maguk számára ezt a frekvenciát a szerelem rezgés, én meg merné mondani, azt feltétlenül jelent egyet, hogy ez a "spirituális Emotion".
Fáradt vagyok, és ez későn megpróbálok megosztani gondolataimat, úgyhogy remélem magyarázni gondolataimat e megfelelően.

Love, Light and Blessings,

Namaste

Lényegében

PS Talán beszélhetünk majd arról, hogyan tudjuk az összes legjobban szolgálja az egész?

Last edited by Essence; 07-03-2009 at 04:15..
A következő 3 Users Say Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post:
amani313 (07-25-2009), Miss Kathleen Ann (07-05-2009), Magunkról (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 04:22   #6 (permalink)
Tagjának
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Hello Essence!

Várom, hogy a beszélgetést.

Látom, hol jönnek ezzel, de én továbbra sem ért egyet Szépen csak egy pici darab.

Idézet:
Csak nem látom, hogyan "együttérzést" lehet indulatok. Ami azt illeti, nem számít, hogyan elemezni, a magas szintű szellemi frekvencia beszélünk Én azt mondanám, hogy ez egy lehetetlenség. Nos, én fogadja majd el, hogy "együttérzést" vesz egy teljesen új energiát ezen a szinten, mint te, és kijelentette, hogy Kath, valódi értelemben vett együttérzés teremt az objektivitás, és egyértelművé teszi a megfelelő intézkedéseket egy, mert a helyek közül a döntéshozatal módjának A "fellépés" helyett egyszerűen "reagál" az alap érzelmek.
Azt hiszem, mit akarok mondani, hogy nekem, igazi lelki együttérzés árad igazi lelki érzelem, az igazi lelki feltétel nélküli szeretet.

Érzés, az érzelmek és az érzés, érzések, két különböző dolog, véleményem szerint. Ha a lába sérült meg, tartana érzés látni, hogy szüksége van gyógyulás? Nem hiszem, hogy ... Úgy érzi, hogy a fájdalom keresztül a lábát, és te rá reagálni. Ugyanaz, mint ha úgy látja, egy személy megsérült az utcán. Úgy érzi, a fájdalom révén az adott személy és rá reagálni.

Önnek nem kell sajnálni az a személy, mint ahogy kell sajnálni a lábad. Úgy érzi, a fájdalom és a fentiek szerint járjon el. Azt hiszem, ha azt alapuló érzelem lenne a reakció, és nem keresetet.

Én úgy látom rajta, ha érzelmek van szükség, hogy úgy érzi, feltétel nélküli szeretet, ez alapján a feltétellel, hogy hogyan érzi magát abban az időben, és nem lehetett objektív.

Mennyibe kerül a tényleges érzelem mit kell bizonyítania, gyakorlatba való átültetése egy kabátot, mert hideg van? Még a legnagyobb szívtelen személy fektetni a kesztyűt a sarkvidéki ismerete nélkül azt, azokat Együttérző, hogy a kezüket.

Nekem, ez csak a józan ész.
Old 07-03-2009, 05:26   #7 (permalink)
Super Member
Moderátori

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Üdvözletet Magunkról Once Again,

Oké, lássuk csak, ha én értem pontosan .... Mert én tényleg hiszem, ugyanazt a koncepciót mutatja be, mi csak csináljuk alapján mi egyéni felfogás és a 3. dimenziós szinten; mi is kelljen használni a 3. dimenziós kommunikációs forma, amely sajnos nem működik és jól működik a szint koncepció beszélünk ... .... LOL (Hamarosan .... igen hamar, akkor minden formában kommunikálni, hogy sokkal jobban megfelel az ilyen típusú vita ... ... LOL)

Először is, egyetértek ... .. érzés, érzelem és érzés az érzés, valóban nagyon különböző dolog. Mert nincs jobb módja, hogy gyorsan leírni a különbséget fogom használni ezt a példát. Érzés, érzelem van "emberi" érzés, érzés, a "Vulkán". Are you a Star Trek rajongó? Hangosan nevet

A másik út azt mondod, "paradicsom", és azt mondom: "orr-gyomor-tow" (hangbeli helyesírás ...) a saját nyilatkozata: "Nem kell sajnálni az a személy, mint ahogy már érezni sajnálom a lábát ". Egyetértek. De ...
Szintjét az együttérzés, amelynek szólok azonban nem egyezik a szánalom. Együttérzés viseli a szánalom is alakítottak ki alap érzelmek és nagyon sűrű az energia, mint az a szint, spirituális együttérzés beszélek. Ez az alacsonyabb szintű együttérzés jön létre a 3. és 4. Csakrák, illetve a Solar Plexus és a szív csakrák. (A váltott és meggyújtott a 3. csakra, majd növekszik, és belép a 4. csakra, és az onnan árad oda, hogy tőlünk meg kell osztani másokkal.) Ez a fajta együttérzés van a szükségesség az alacsonyabb birodalmakban a lét és az igazság, hogy nincs ezen a szinten az együttérzés, amit hozott az emberiség és az egész világra, hogy az a hely, ahol most. (Ez lehetett volna kerülni, ez lehetett volna az isteni Source-terv, de ez egy másik beszélgetés .... Lol)
Ha újraolvastam az utolsó utáni látni fogod, hogy tettem említést a "tény / ötlet / koncepció", hogy a szint együttérzés beszélek létrejön, és árad a szint a magas szív Charka felett. Ez nem ugyanaz, mint az együttérzés létre a fizikai sűrűség érzelmek. Még csak nem is teremtett a mi emberbaráti gondozó érzelmek, amelyek a magas szintű energia a 3. dimenzió, ami mellesleg ilyen szintű együttérzést most szükség van a bolygón, a teljes erővel, hogy segítsék az emberiség a gyógyítás és az ébredés.
Május ajánlom nektek, ha ismeri a működését és használatát a 7 csakra rendszer megpróbál ez .... Meditálni és lélegezzen keresztül közötti terület a magas szív csakrát, és a Throat Chakra. A High szív csakrát a 8. csakra található és körülbelül félúton a Szív csakra és a Throat Chakra. Nézze meg, mit, ha más nem tapasztalja ezt.
Azt kell mondanom, én vagyok igazán élvezi ezt a beszélgetést. Thank you for that. Micsoda ajándék.

Én izgatottan várják a tiéd és senki másé magyarázat ezen csodálatos csere fogalmak. Köszönjük, hogy a kezdő ezen szálra szűkíthető.

Namaste

Lényegében

Last edited by Essence; 07-03-2009 at 05:51..
A következő 2 Users Say Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post:
amani313 (07-25-2009), Magunkról (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:52   #8 (permalink)
Super Member
Moderátori

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

PS majdnem elfelejtettem .... Nem hiszem, hogy érzelmek van szükség érezni feltétlen isteni szeretet, vagy legalábbis nem 3. dimenziós sűrűség érzelmek. De én hiszem, hogy az emberek springboards használat katapult őket arra a helyre, ahol nem nyílnak fel az energiát a feltétlen isteni szeretet.

Namaste

Lényegében
A következő 2 Users Say Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post:
amani313 (07-25-2009), Magunkról (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:02   #9 (permalink)
Tagjának
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Szia újra, Essence! Őszintén remélem, a 'birtoklás egy fantasztikus nap.

Ez lehet egy hosszú tad ... Kolduló összes bocsánat.

Idézet:
Oké, lássuk csak, ha én értem pontosan .... Mert én tényleg hiszem, ugyanazt a koncepciót mutatja be, mi csak csináljuk alapján mi egyéni felfogás és a 3. dimenziós szinten; mi is kelljen használni a 3. dimenziós kommunikációs forma, amely sajnos nem működik és jól működik a szint koncepció beszélünk ... .... LOL (Hamarosan .... igen hamar, akkor minden formában kommunikálni, hogy sokkal jobban megfelel az ilyen típusú vita ... ... LOL)
Egyetértek ... Lehet megadóztatása kommunikáció a szavakkal. És én is egyetértek, hogy az egyik a következő lépéseket tesz félre, hogy szükség van. Kíváncsi vagyok, hogy a többség alkalmazkodjon az képtelenek decieve.

Idézet:
Először is, egyetértek ... .. érzés, érzelem és érzés az érzés, valóban nagyon különböző dolog. Mert nincs jobb módja, hogy gyorsan leírni a különbséget fogom használni ezt a példát. Érzés, érzelem van "emberi" érzés, érzés, a "Vulkán". Are you a Star Trek rajongó? Hangosan nevet

Most már tudom, beszélünk az azonos fogalom! Próbáltam nagyon keményen, hogy dolgozzon ki egy Vulcan Way tenni együttérzést. Az egyetlen, tudtam gondolni, az én saját ... A választás, amely megteremti a legkevesebb kárt az etikai egyet. Ó, várj egy percet ... Nem ment valami ilyesmi: "Az igények meghaladják a sok mire van szüksége a néhány" Melyik Kirk válaszolt: "Előfordul, hogy a szükségletek meghaladják az egy mire van szüksége a sok" Spock csak kicsit felhúzta a szemöldökét, ha jól emlékszem (Spock volt az, Kirk volt Származási ig, lol).

Tényleg, mint a Star Trek. Azt hiszem fogunk használni élelmiszer replikátorok valamikor nemsokára. Ha már egyszer számukra, hogy bekapcsolódjanak az örökmozgó, az energia-, erőforrás-és a túlnépesedés problémája lesz egy dolog a legendák.

Idézet:
Szintjét az együttérzés, amelynek szólok azonban nem egyezik a szánalom. Együttérzés viseli a szánalom is alakítottak ki alap érzelmek és nagyon sűrű az energia, mint az a szint, spirituális együttérzés beszélek. Ez az alacsonyabb szintű együttérzés jön létre a 3. és 4. Csakrák, illetve a Solar Plexus és a szív csakrák. (A váltott és meggyújtott a 3. csakra, majd növekszik, és belép a 4. csakra, és az onnan árad oda, hogy tőlünk meg kell osztani másokkal.) Ez a fajta együttérzés van a szükségesség az alacsonyabb birodalmakban a lét és az igazság, hogy nincs ezen a szinten az együttérzés, amit hozott az emberiség és az egész világra, hogy az a hely, ahol most. (Ez lehetett volna kerülni, ez lehetett volna az isteni Source-terv, de ez egy másik beszélgetés .... Lol)

Egyetértek újra. Én csak nemrég belenézett a csakrák. Hallottam már sokat róla, de nem elég tudni, mit beszélek. Tudom, mit gondol erről a szánalmat mégis. Ha az alapján együttérzés alapja kizárólag a szánalom, még mindig fokozott velünk, és "ők" betegség.

Idézet:
Ha újraolvastam az utolsó utáni látni fogod, hogy tettem említést a "tény / ötlet / koncepció", hogy a szint együttérzés beszélek létrejön, és árad a szint a magas szív Charka felett. Ez nem ugyanaz, mint az együttérzés létre a fizikai sűrűség érzelmek. Még csak nem is teremtett a mi emberbaráti gondozó érzelmek, amelyek a magas szintű energia a 3. dimenzió, ami mellesleg ilyen szintű együttérzést most szükség van a bolygón, a teljes erővel, hogy segítsék az emberiség a gyógyítás és az ébredés.

Be kell vallanom, én meg ez a koncepció érdekes. Eszményeit tartok leginkább logikai alapja (Minden, hogy egy ...), és ez vonzó hallani ugyanarra a fogalomra együttérzés adódnak, hogy értik a csakrák. Nem, hogy nem tudja a Bölcsesség a csakrák előnyös, de hogy lehet alábecsülni hogyan Valóban előnyös lehet.

Idézet:
Május ajánlom nektek, ha ismeri a működését és használatát a 7 csakra rendszer megpróbál ez .... Meditálni és lélegezzen keresztül közötti terület a magas szív csakrát, és a Throat Chakra. A High szív csakrát a 8. csakra található és körülbelül félúton a Szív csakra és a Throat Chakra. Nézze meg, mit, ha más nem tapasztalja ezt.

Nagyon köszönöm! Én ezt az ebéd holnap. Túl fáradt vagyok, és most azt akarom, hogy képesek legyenek helyesen fókusz (dolgozom éjszakai műszakban, bla).

Idézet:
Azt kell mondanom, én vagyok igazán élvezi ezt a beszélgetést. Thank you for that. Micsoda ajándék.

Én izgatottan várják a tiéd és senki másé magyarázat ezen csodálatos csere fogalmak. Köszönjük, hogy a kezdő ezen szálra szűkíthető.

Én élvezem is. Köszönöm a választ!

Namaste

Idézet:
PS majdnem elfelejtettem .... Nem hiszem, hogy érzelmek van szükség érezni feltétlen isteni szeretet, vagy legalábbis nem 3. dimenziós sűrűség érzelmek. De én hiszem, hogy az emberek springboards használat katapult őket arra a helyre, ahol nem nyílnak fel az energiát a feltétlen isteni szeretet.

Bizony ... Fájdalom tanít minket gyógyítani.

Last edited by Magunkról; 07-03-2009 at 06:05..
Ourself está offline   Reply With Quote
A következő 2 Users Say Thank You For Magunkról, hogy ez hasznos Post:
amani313 (07-25-2009), Lényegében  (07-03-2009)
Reply