Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Global Oneness Main > Specifična pitanja
Register Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Pretraživanje Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Specifična pitanja Bilo kakva pitanja vezana za svoj život, osobni razvoj ili situacije koje želite imati pomoć od drugih. Također, molimo Vas da pomogne svima koji imaju pitanje - obično smo sve doživjeli slične stvari u jednom obliku ili druge ...

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Divide , Oprosti
Videos: Divide , Oprosti ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-02-2009, 03:36   #1 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Pohvaljen 86 Puta u 49 Postova
Ourself is on a distinguished road

Možete li oprostiti onima koji bi nas dijele?

Ja mogu oprostiti. Bin Laden, Bush, Hitler ... Bilo koju trgovac rat će se napraviti.

Ja ih mogu oprostiti jer ja ne mislim da shvate što rade. Ako su znali da je oni sami su se mrzili i šteti, da bi vidjeli tu je problem. Oni ne mogu riješiti problem, jer misle izvan mora biti fiksni prije nego iznutra.

Za žude patnja je ludilo. Living noćna mora. Ja mogu oprostiti netko za to nešto štetno, dok nije izgubio svijest. Ali ja još uvijek će ih zaključati dok su budni.

Što da li vi misliti?
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-02-2009), Kathleen ann (07-02-2009), Venu Nair (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 05:03   #2 (permalink)
Member
Senior Member
Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50
Activity: 28%Activity: 28%Activity: 28%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
6/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss362
Pohvaljen 448 Puta u 230 Postova
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Možete li oprostiti onima koji bi nas dijele?

Quote:
Originally Posted by Sebi View Post
Ja mogu oprostiti. Bin Laden, Bush, Hitler ... Bilo koju trgovac rat će se napraviti.

Ja ih mogu oprostiti jer ja ne mislim da shvate što rade. Ako su znali da je oni sami su se mrzili i šteti, da bi vidjeli tu je problem. Oni ne mogu riješiti problem, jer misle izvan mora biti fiksni prije nego iznutra.

Za žude patnja je ludilo. Living noćna mora. Ja mogu oprostiti netko za to nešto štetno, dok nije izgubio svijest. Ali ja još uvijek će ih zaključati dok su budni.

Što da li vi misliti?
Hello everyone,

Slažem se sa svojim mislima nama samima. Oproštenje je iscjelitelj za nas sve po mom mišljenju. Ponekad nije lako stvar za učiniti ako bol je i dalje sirovi i emocija .. visoka sam čuo negdje, Da oprosti ne govori ono što ste / su učinili je / bio u pravu. Ali, da ne bi više nositi bol koja neopraštanje feedove vlastitih duša / duh. To mora biti tako mnogo teže ali kad dotaknu na osobni note.My osjećaji su praštanje vraća duhovi moć osjetiti i činiti dobro ... Ali, ja ne osjećam prema zaštiti ugrožene posebno djece posvuda. Zato da, ja ne osjećaju oni koji su zlo treba držati podalje od onih koje štete. možda uključujući i sebe ........ samo moje mišljenje naravno

Ljubav i Mir vama i sve .... kak
kathleen ann está offline   Reply With Quote
Nakon 4 Users Say Thank You to Kathleen Ann Za Ovaj Koristan Post:
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-02-2009), Narnia (07-04-2009), Sebi (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 03:15   #3 (permalink)
Super Član
Moderator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Blog Entries: 3
Thanked 1.320 Puta u 709 Postova
Essence is on a distinguished road

Quote:

Što da li vi misliti?
Pozdrav Moj Duhovni Kin,

Moje se misli na ovu temu:
Oproštenje nije problem. Baš kao i Kath je rekao, praštati je liječiti sebe, okolne situacije i mnogima drugima koji su uključeni. Moja osobna iskustva su mi pokazala da kad pojedinac se probuditi duhovno da neko mjesto, praštanje postaje čak i nijemi točku. Da se osjećaju potrebu da se "oprostiti", drugi mora postojati neki čin koji je uzeti osobno onaj koji prašta. Nakon ovog platoa awakenment je postignut potreba za proces događaja kao osobni prestaje postojati. Čak i ako ćemo koristiti riječ "napadača" usmjeren zloban namjera izravno i osobno prema drugom osobom, "probuđene attackee ... namijenjeni žrtva" vidi događaj za ono što je, iluzija, (*) Tako svi trebamo pričvrstiti za energiju događaj u osobni način je izgubio. Ta perspektiva ne stvara energija veze koja treba oproštenje. (*Na stranu ovdje napomena: uvijek i iluzija da je igranje određeni dio za učenje i rast onih koji su uključeni).
Moj sljedeći mislio na ovaj thread je:
Nisam tako siguran mnoge od tih pojedinaca, posebno na, mi ćemo ga opisuju kao .... "Na vrhu lanca zapovijedanja" nisu u potpunosti svjesni samo točno što je to što rade i jednostavno su spremni "platiti cijenu" za energetskim pustoš svojim postupcima žeti, svaki za svoje različite osobnih razloga. I da, ja govorim na razini koja je, u najmanju ruku, energično probuditi.
Sada, na sljedeću razinu znanja, razina koja razumije i djeluje u potpunosti od mjesta prihvaćanja i znanja koje smo svi jedno, tu je stvorio dio Self koji mogu vidjeti, razumjeti i prihvatiti dramatičan događaj za ono što je. Ovaj dio Prehrana čak mogu držati suosjećanje i zahvalnost za duhovnu Biti, koji je pristao igrati dio "zloban jedan" u tom Illusion zovemo Treće Dimenzijska Reality. To je vrlo teško prepoznati koncept, obuhvatiti, i držite kao istina na energetski nivo treću dimenziju, ali to je istina svi isti.
Na ovoj razini vibrira svjetlosti, Višim Ja mogu i ne, vidi da su "zlonamjerni jedan" je naprosto duhovno plemić koji je pristao, za različite razloge svoje, da fizički utjelovljena u ovu gustu treći dimenzionalni nivo egzistencije i igrati dio, onaj koji većina od nas ne bi da se na njega. Od ovom avionu od "Reality" dolazi razumijevanje gdje možemo sabrati iz navedene u nama, čak i na treću dimenziju, emocije i suosjećanje i zahvalnost za ovaj brat ili sestra sam govorio prije. Da li to znači da mi oprostiti svojim postupcima na trećem dimenzionalni nivo? Ne Da li to znači da mi dopustiti fizički utjelovljena se da su na štetu drugima uzastopno? Ne Da li to znači da imaju ulogu i odgovornost za održavanje sebe odgovornost za naše postupke, odnosno ne-akcije, u iluzorno drame sudjeluju svi smo u? Da.
Dakle vidiš, kad smo započeli naš duhovni awakenment, možemo početi da rade od razinama mi nikada nije ni pomislio od prije, a još manje vjeruje postojala. Kao probuđene i buđenje treći dimenzionalna bića fizički mi se manifestiraju kao, imamo puno odgovornosti i posla. To je vrijeme smo počeli ozbiljno uzeti na ono što smo došli ovamo iz viših sfera učiniti.

Much Love, Light and Mnogi Blagoslovi sve vas,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Nakon 5 Users Say Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post:
amani313 (07-25-2009), Kathleen ann (07-05-2009), Narnia (07-04-2009), Sebi (07-02-2009), umaybrt (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:33   #4 (permalink)
Member
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Hvala za odgovore osmišljenog, braćo moja;

Kathleen Anne;

Quote:
To mora biti tako mnogo teže ali kad dotaknu na osobni note.My osjećaji su praštanje vraća duhovi moć osjetiti i činiti dobro ... Ali, ja ne osjećam prema zaštiti ugrožene posebno djece posvuda. Zato da, ja ne osjećaju oni koji su zlo treba držati podalje od onih koje štete. možda uključujući i sebe ........ samo moje mišljenje naravno
Znam što misliš ... Čuo sam da ljudi koji opraštaju svoje djetinjstvo zlostavljači su više vjerojatno da će razbiti lanac zlostavljanja nego oni koji drže ljutnja i.

Nakon što postići pravi osjećaj suosjećanja, to je smiješno kako se može oduzeti sve značenje i objektivno gledati na svaku situaciju i vidjeti prava stvar za učiniti. Vd umjesto reagiranja. Čuo sam da neki ljudi kad su oduzeti svi prije postizanja pravi smisao suosjećanja postati nhilistic a zapravo oni sami mogu povrijediti.

To je moje razumijevanje da je to skoro dogodilo da Sidhartha Gautama ispod tog stabla.

Essence;

Quote:
Sada, na sljedeću razinu znanja, razina koja razumije i djeluje u potpunosti od mjesta prihvaćanja i znanja koje smo svi jedno, tu je stvorio dio Self koji mogu vidjeti, razumjeti i prihvatiti dramatičan događaj za ono što je. Ovaj dio Prehrana čak mogu držati suosjećanje i zahvalnost za duhovnu Biti, koji je pristao igrati dio "zloban jedan" u tom Illusion zovemo Treće Dimenzijska Reality. To je vrlo teško prepoznati koncept, obuhvatiti, i držite kao istina na energetski nivo treću dimenziju, ali to je istina svi isti.
Na ovoj razini vibrira svjetlosti, Višim Ja mogu i ne, vidi da su "zlonamjerni jedan" je naprosto duhovno plemić koji je pristao, za različite razloge svoje, da fizički utjelovljena u ovu gustu treći dimenzionalni nivo egzistencije i igrati dio, onaj koji većina od nas ne bi da se na njega. Od ovom avionu od "Reality" dolazi razumijevanje gdje možemo sabrati iz navedene u nama, čak i na treću dimenziju, emocije i suosjećanje i zahvalnost za ovaj brat ili sestra sam govorio prije. Da li to znači da mi oprostiti svojim postupcima na trećem dimenzionalni nivo? Ne Da li to znači da mi dopustiti fizički utjelovljena se da su na štetu drugima uzastopno? Ne Da li to znači da imaju ulogu i odgovornost za održavanje sebe odgovornost za naše postupke, odnosno ne-akcije, u iluzorno drame sudjeluju svi smo u? Da.
Hvala, to je upravo ono što mislim. To je na ovom mjestu gdje je suosjećanje uopće ništa za napraviti sa kako se vi osjećate prema išta tako da se više ne temelji emocija. To je samo čista logika ... Common sense.

Quote:
Dakle vidiš, kad smo započeli naš duhovni awakenment, možemo početi da rade od razinama mi nikada nije ni pomislio od prije, a još manje vjeruje postojala. Kao probuđene i buđenje treći dimenzionalna bića fizički mi se manifestiraju kao, imamo puno odgovornosti i posla. To je vrijeme smo počeli ozbiljno uzeti na ono što smo došli ovamo iz viših sfera učiniti.

I svesrdno slažem. Moj jedini problem je težak to odgonetati kako bih biti najkorisnija u cjelini.
06-09-2009, 04:28
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009), Kathleen ann (07-05-2009)
Old 07-03-2009, 06:01   #5 (permalink)
Super Član
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Quote:

Hvala, to je upravo ono što mislim. To je na ovom mjestu gdje je suosjećanje uopće ništa za napraviti sa kako se vi osjećate prema išta tako da se više ne temelji emocija. To je samo čista logika ... Common sense.

I svesrdno slažem. Moj jedini problem je težak to odgonetati kako bih biti najkorisnija u cjelini.
Pozdrav i dobrodošao nazad sebi. Dugo se nismo vidjeli .....

Htio bih napraviti svoj komentar o riječi koje sam istaknuo u "Royal Blue" boja ....
Iako ne razumijem na intelektualnoj razini što znači vaš tekst sam osjetio potrebu da možda rasvijetliti i pojasniti malo tako da se ne nesporazuma od bilo koga bilo gdje. To ne znači da će se složiti sa mnom, to samo znači "ja" vidim ovaj put ...... lol
Ja jednostavno ne vidim kako "samilost" može biti emotionless. Kao Zapravo, bez obzira koliko sam ga analizirati, na visoku razinu duhovne frekvencije govorimo o bih reći da je nemoguće. Sada ću se slažu da "samilost" poprima posve novu energiju na ovoj razini, a baš kao i vi izjavio da Kath, pravi osjećaj samilosti stvara objektivnost i pravilnu pojašnjava radnje iz jednog, jer mjesta za one odlučivanje u modu od "poduzimanja akcije" umjesto jednostavno "reaguje" na bazi emocija.
Mislim da ono što želim reći je, da mi, istinski duhovni izvire iz suosjećanja istinskim duhovnim emocija, s istinskim duhovnim bezuvjetnu ljubav. Ja "znam" da mogu imati "suosjećanja s odmakom" i ja naučiti ovo je mjesto bismo svi trebali težiti da. Mi možemo imati logično razumijevanje samilosti, možemo pokazati suosjećanje ne postane zakačen na drame koja je stvorila potreba za samilost na prvom mjestu, ali je sažaljenje ove razine je stvorena u Visokom srčane čakre i gore, i ne mogu biti svi obuhvaća vibracije iscjeljivanja govorimo o ako je samo podijeliti s logičke razine našeg bića. Ona moraju biti iz naše Izvorom Božanske bezuvjetnu ljubav, i sve i svi koji su ikada doživjeli za sebe ovu frekvenciju Love's vibracija, ja bih se usuditi reći će zasigurno izjednačiti to "Spiritual Emotion".
Ja sam umorna i da je kasno što sam pokušati podijeliti moje misli o ovom, tako da se nadam sam objasnio moje misli o ovom na odgovarajući način.

Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi,

Namaste

Essence

PS Možda možemo govoriti kasnije o tome kako smo svi mogu najbolje služiti cijeli?

Last edited by Essence; 07-03-2009 at 04:15..
Nakon 3 Users Say Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post:
amani313 (07-25-2009), Kathleen ann (07-05-2009), Sebi (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 04:22   #6 (permalink)
Member
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Essence hi!

Radujem se taj razgovor.

Vidim gdje ste dolaze iz na ovom, ali ja još uvijek nježno se slažem samo vrlo mali zalogaj.

Quote:
Ja jednostavno ne vidim kako "samilost" može biti emotionless. Kao Zapravo, bez obzira koliko sam ga analizirati, na visoku razinu duhovne frekvencije govorimo o bih reći da je nemoguće. Sada ću se slažu da "samilost" poprima posve novu energiju na ovoj razini, a baš kao i vi izjavio da Kath, pravi osjećaj samilosti stvara objektivnost i pravilnu pojašnjava radnje iz jednog, jer mjesta za one odlučivanje u modu od "poduzimanja akcije" umjesto jednostavno "reaguje" na bazi emocija.
Mislim da ono što želim reći je, da mi, istinski duhovni izvire iz suosjećanja istinskim duhovnim emocija, s istinskim duhovnim bezuvjetnu ljubav.

Osjećaj s emocijama i osjećaj s osjete su dvije različite stvari, po mom mišljenju. Ako je ozlijeđen svoje noge, da bi se emocije vidjeti ga potrebe liječenja? Ja ne mislim tako ... Možete osjetiti bol kroz nogu i djelovati na njega. Ista stvar kao i ako vidite osobu povrijediti na ulici. Možete osjetiti bol kroz tu osobu i djelovati na njega.

Vi ne trebate je žao za osobu bilo više nego što trebate je žao za noge. Možete osjetiti bol i djelovati u skladu s tim. Mislim da ako je na temelju emocija, to bi bilo reakcije, a ne akciju.

Way ja vidim, ako su emocije potrebno da se osjećaju bezuvjetnu ljubav, to je na temelju uvjeta o tome kako se osjećate u trenutku i ne može biti cilj.

Koliko stvarna emocija trebate pokazati u stavljanju na jaknu, jer je hladno? Čak i većina neosjetljiv osoba će obući rukavice u arktička, ali ne znajući to, oni su se Samilostan na njihove ruke.

Za mene, to je samo zdrav razum.
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009), Kathleen ann (07-05-2009), Narnia (07-04-2009)
Old 07-03-2009, 05:26   #7 (permalink)
Super Član
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Pozdrav Once Again nama samima,

Dobro, daj da vidim ako sam te ispravno razumjeti .... Jer ja stvarno mislim da se prezentiraju isti koncept, mi samo radimo to na temelju naše individualne percepcije i iz 3. dimenzionalne razine, i tako nakon što smo koristiti 3. dimenzionalni oblik komunikacije, koji nažalost ne radi i dobro funkcioniraju u razina koncepta mi govorimo ... .... LOL (uskoro .... Vrlo uskoro, svi ćemo komunicirati u oblicima koji su mnogo pogodnije za ovu vrstu rasprave ... ... LOL)

Prvo, slažem se ... .. osjećaj i emocija i osjećaja sa osjećajem su uistinu vrlo različite stvari. U nedostatku boljeg načina da brzo opisati razliku ću iskoristiti ovaj primjer. Osjećaj sa emocija "Human"; Feeling uz osjećaj je "Vulkan". Jeste li fan Zvjezdanih staza? Lol

Drugi način na koji se govoreći: "rajčice" i sam rekao, "toe-ždrijelo-tow" (foničan pravopis ...) je u izjavi: "Vi ne morate je žao za osobu bilo više nego morate osjetiti ispričavam se za nogu ". Slažem se. Ali ...
Stupanj suosjećanja za koje sam govorio ne tereti sažaljenja. Compassion nosili sažaljenja je stvoren iz baze emocija i jako je gust u svoje energije u odnosu na razinu duhovne suosjećanje ja sam govorio o. Ovaj niži nivo samilosti je stvorena u 3. i 4. čakre, odnosno solarni pleksus i čakre srca. (To je izazvala i zapaljen u 3. Čakra i onda raste i pomiče do 4. Čakra i ona je od tamo da izlazi iz nas zrači biti dijeljene s drugima). Ova vrsta suosjećanja ima svoje potrebe u nižim sferama postojanja i istini, nedostatak tu razinu suosjećanja je ono što je donio čovječnosti i naš svijet u mjesto gdje je i sada. (To bi moglo biti izbjegnut, a to možda su Divine Source plana, ali to je još jedan razgovor .... Lol)
Ako pročitao moj zadnji post vidjet ćete da sam napravio spomenuti "činjenice / ideja / koncepcija" da je razina od Milosti, ja sam govorio o je stvorio i izvire iz visoke razine srca Charka i gore. To nije isto kao i suosjećanje stvoren iz naše fizičko gustoća emocije. To nije ni stvorena iz naših altruistični brižan emocije koje su visoke razine energije od 3. dimenzije, koja je po putu tu razinu suosjećanja potrebna je sada na planeti u punom snage koje će pomoći čovječanstvu u ozdravljenje i buđenje.
Svibanj Nudim vam, ako ste upoznati sa djelovanjem i koristiti od 7 Čakra sustav, probajte ovo .... Razmišljati o i disati kroz prostor između Visokog srčane čakre i grlo čakra. Visoki srčane čakre je 8th čakra i nalazi se na oko pola puta između Srca čakra i grlo čakra. Pogledajte što se, ako ništa vam iskustva s ovim.
Moram reći, ja sam zaista uživaju u ovom razgovoru. Hvala za taj. Što dar.

Ja zabrinuto čekaju vaše i bilo tko drugi tko je komentare na ovom čudesnom razmjena pojmova. Hvala vam za početak this thread.

Namaste

Essence

Last edited by Essence; 07-03-2009 at 05:51..
Nakon 2 Users Say Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post:
amani313 (07-25-2009), Sebi (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:52   #8 (permalink)
Super Član
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

PS skoro sam zaboravio .... Ne vjerujem da emocije su potrebne da se osjećaju bezuvjetan božanske ljubavi, barem ne 3. dimenzionalne emocije gustoće. Ali ja mislim da su springboards ljudi koriste da ih katapult do mjesta gdje su otvoreni do energije bezuvjetne božanske ljubavi.

Namaste

Essence
Nakon 2 Users Say Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post:
amani313 (07-25-2009), Sebi (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:02   #9 (permalink)
Member
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Bok opet, Essence! Stvarno se nadam da ste vlasništvo fantastičan dan.

Ovaj svibanj biti TAD dugo ... Prosjačenje sve pomilovanja.

Quote:
Dobro, daj da vidim ako sam te ispravno razumjeti .... Jer ja stvarno mislim da se prezentiraju isti koncept, mi samo radimo to na temelju naše individualne percepcije i iz 3. dimenzionalne razine, i tako nakon što smo koristiti 3. dimenzionalni oblik komunikacije, koji nažalost ne radi i dobro funkcioniraju u razina koncepta mi govorimo ... .... LOL (uskoro .... Vrlo uskoro, svi ćemo komunicirati u oblicima koji su mnogo pogodnije za ovu vrstu rasprave ... ... LOL)
Slažem se ... To može biti oporezivanje komunikaciji s riječima. I ja sam isto tako slažu da je jedan od sljedećih koraka je ukidanjem potreba. Pitam se kako većina bi se prilagoditi nemogućnost decieve.

Quote:
Prvo, slažem se ... .. osjećaj i emocija i osjećaja sa osjećajem su uistinu vrlo različite stvari. U nedostatku boljeg načina da brzo opisati razliku ću iskoristiti ovaj primjer. Osjećaj sa emocija "Human"; Feeling uz osjećaj je "Vulkan". Jeste li fan Zvjezdanih staza? Lol

Sada znam Mi govorimo isti koncept! Sam bio težak jako teško dostići Vulkan način staviti suosjećanja. Samo jednom sam se mogao sjetiti je bio moj ... Izbor koji stvara najmanji iznos štete je etički jedan. Oh čekaj minutu ... Nije li to ide nešto kao "potrebe mnogih prevagnuti potreba malo" na koji je Kirk je odgovorio: "Ponekad potrebe jedne prevagnuti potreba mnogih" Spock baš nekako podigne obrve, ako se sjećam pravu (Spock bio je jedan Kirka je bila reffering to, lol).

Ja stvarno učiniti kao što je Star Trek. Vjerujem da ćemo se koristi hrana Monitori negdje uskoro. Nakon što smo slavina u vječnom pokretu, energije, resursima i prenaseljenost problem će biti predmet legendi.

Quote:
Stupanj suosjećanja za koje sam govorio ne tereti sažaljenja. Compassion nosili sažaljenja je stvoren iz baze emocija i jako je gust u svoje energije u odnosu na razinu duhovne suosjećanje ja sam govorio o. Ovaj niži nivo samilosti je stvorena u 3. i 4. čakre, odnosno solarni pleksus i čakre srca. (To je izazvala i zapaljen u 3. Čakra i onda raste i pomiče do 4. Čakra i ona je od tamo da izlazi iz nas zrači biti dijeljene s drugima). Ova vrsta suosjećanja ima svoje potrebe u nižim sferama postojanja i istini, nedostatak tu razinu suosjećanja je ono što je donio čovječnosti i naš svijet u mjesto gdje je i sada. (To bi moglo biti izbjegnut, a to možda su Divine Source plana, ali to je još jedan razgovor .... Lol)

Ja ne slažete opet. Ja sam tek nedavno pogledala u čakre. Čuo sam puno o njima, ali ne dovoljno da znam ono što sam pričaju. Znam što mislite o šteta ipak. Ako osnovi suosjećanja se temelji isključivo na sažaljenje, on je i dalje pojačavajući nas i "oni" bolest.

Quote:
Ako pročitao moj zadnji post vidjet ćete da sam napravio spomenuti "činjenice / ideja / koncepcija" da je razina od Milosti, ja sam govorio o je stvorio i izvire iz visoke razine srca Charka i gore. To nije isto kao i suosjećanje stvoren iz naše fizičko gustoća emocije. To nije ni stvorena iz naših altruistični brižan emocije koje su visoke razine energije od 3. dimenzije, koja je po putu tu razinu suosjećanja potrebna je sada na planeti u punom snage koje će pomoći čovječanstvu u ozdravljenje i buđenje.

Moram priznati, JA nađi prema ovaj koncept zanimljiv. Ideali I držite se uglavnom temelji logika (Sve se jednom ...) i to je prizivanje to čuti isti koncept suosjećanja proizlaze iz razumijevanja čakre. Nije da nisam već poznaju Mudrost čakre je korisno, ali da sam svibanj imati podcijeniti kako dobrotvoran to zaista može biti.

Quote:
Svibanj Nudim vam, ako ste upoznati sa djelovanjem i koristiti od 7 Čakra sustav, probajte ovo .... Razmišljati o i disati kroz prostor između Visokog srčane čakre i grlo čakra. Visoki srčane čakre je 8th čakra i nalazi se na oko pola puta između Srca čakra i grlo čakra. Pogledajte što se, ako ništa vam iskustva s ovim.

Puno ti hvala! Ja ću to učiniti sutra na ručak. I ja sam umorna sad i ja želim biti u mogućnosti da se usredotočite pravom (Radim noćna smjena, blah).

Quote:
Moram reći, ja sam zaista uživaju u ovom razgovoru. Hvala za taj. Što dar.

Ja zabrinuto čekaju vaše i bilo tko drugi tko je komentare na ovom čudesnom razmjena pojmova. Hvala vam za početak this thread.

Ja sam ga previše uživati. Hvala za odgovor!

Namaste

Quote:
PS skoro sam zaboravio .... Ne vjerujem da emocije su potrebne da se osjećaju bezuvjetan božanske ljubavi, barem ne 3. dimenzionalne emocije gustoće. Ali ja mislim da su springboards ljudi koriste da ih katapult do mjesta gdje su otvoreni do energije bezuvjetne božanske ljubavi.

Zaista ... Boli nas uči da ozdravi.

Last edited by sebi; 07-03-2009 at 06:05..
Ourself está offline   Reply With Quote
(09-01-2009),
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009)
Reply