به نظر می رسد شما در انجمن ما نیستید. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اصلی صفحه اصلی جهانی یگانگی > سوالات خاص
ثبت نام بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضا امروز پست جستجو امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

سوالات خاص هر نوع از سوالات مربوط به زندگی خود ، رشد فردی یا وضعیت را که می خواهید را با کمک از دیگران است. همچنین ، لطفا برای کمک به هر کسی با داشتن یک سوال -- که معمولا همه ما چیزهای مشابه با تجربه در یک فرم را پر و یا دیگر...

اخبار شرکت
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، کلیپ های جستجو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!

توجه : این تبلیغ برای اعضای ثبت نام نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : تقسیم ، ببخش
فیلم : تقسیم ، ببخش ،

Reply

LinkBack ابزارهای موضوع حالت نمایش
Old 07-02-2009 ، 03:36   #1 (permalink)
عضو
کاربر جدید
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
تشکر شده 86 بار در 49 پست
Ourself is on a distinguished road

آیا کسانی که با ما تقسیم می خواهد شما را ببخشد؟

من می توانم ببخش. اسامه بن لادن ، بوش ، هیتلر... هر گونه دلال جنگ انجام خواهد داد.

من می توانم آنها را چون من فکر نمی کنم که متوجه می شوند آنچه انجام می دهند را ببخش. اگر آنها می دانستند آن بود خود متنفر بودند و صدمه ، آنها را یک مشکل وجود دارد. آنها می توانند مشکل برطرف نمی کند چرا که آنها فکر می کنم به قبل از خارج در داخل ثابت باشد.

ارزو کردن درد و رنج را به جنون است. زندگی کابوس. من نمی توانم کسی را برای انجام کاری مضر در حالی که ناخودآگاه را ببخش. اما من هنوز هم آنها را قفل تا زمانی که بیدار.

شما چه فکر میکنید؟
amani313 (07-25-2009) ، اسانس  (07-02-2009) ، ان کاتلین (07-02-2009) ، Venu Nair (07-02-2009)
Old 07-02-2009 ، 05:03   #2 (permalink)
عضو
عضو ارشد
Points: 5,456, Level: 50Points: 5,456, Level: 50Points: 5,456, Level: 50
Activity: 34%Activity: 34%Activity: 34%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
5/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss358
تشکر شده 436 بار در 226 پست
kathleen ann is on a distinguished road

پاسخ : آیا کسانی که با ما تقسیم می خواهد شما را ببخشد؟

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط خودمان View Post
من می توانم ببخش. اسامه بن لادن ، بوش ، هیتلر... هر گونه دلال جنگ انجام خواهد داد.

من می توانم آنها را چون من فکر نمی کنم که متوجه می شوند آنچه انجام می دهند را ببخش. اگر آنها می دانستند آن بود خود متنفر بودند و صدمه ، آنها را یک مشکل وجود دارد. آنها می توانند مشکل برطرف نمی کند چرا که آنها فکر می کنم به قبل از خارج در داخل ثابت باشد.

ارزو کردن درد و رنج را به جنون است. زندگی کابوس. من نمی توانم کسی را برای انجام کاری مضر در حالی که ناخودآگاه را ببخش. اما من هنوز هم آنها را قفل تا زمانی که بیدار.

شما چه فکر میکنید؟
سلام به همه ،

من با افکار شما را خودمان به توافق برسند. بخشش شفا دهنده برای همه ما در نظر من است. نه یک چیزی گاهی اوقات آسان آیا می درد هنوز هم خام ، و احساسات بالا.. من شنیده ام در جایی ، به بخشش است گفت : آنچه شما / آیا آنها نمی باشد / درست بود. اما ، که ما دیگر نمی خواهد که درد حمل unforgiveness خوردها به روح خود ما / روح. باید خیلی سخت تر اما وقتی بر روی احساسات شخصی note.My لمس هستند آمرزش می دهد به قدرت روح را به خوبی احساس کرده و انجام... اما احساس من نسبت به حفاظت از آسیب پذیر به خصوص کودکان در همه جا. بنابراین بله ، من احساس خطر کسانی که باید نگه داشته و دور از کسانی که آنها را آسیب برساند. شاید از جمله خود........ فقط افکار من البته

عشق ، و صلح را برای شما و تمام.... کاک
kathleen ann está offline   Reply With Quote
پس بگو : 4 اعضا تشکر از شما به ان کاتلین برای این پست سودمند :
amani313 (07-25-2009) ، اسانس  (07-02-2009) ، Narnia (07-04-2009) ، خودمان (07-02-2009)
Old 07-02-2009 ، 03:15   #3 (permalink)
مدیر ویژه انجمن
ناظر
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
نوشته های بلاگ : 3
تشکر شده 1،307 بار در 703 پست
Essence is on a distinguished road

نقل قول :

شما چه فکر میکنید؟
سلام من و عرفانی خویشاوندان نزدیک ،

افکار من در رابطه به این موضوع :
بخشش مسئله نیست. درست مثل Kath گفت ، به التیام ببخشد به خود ، وضعیت اطراف و بسیاری دیگر نیز شرکت کنید. تجربیات شخصی من را به من نشان داده است که یک بار فردی است که از لحاظ معنوی را به یک جای خاص بیدار ، آمرزش می شود ، حتی یک نقطه قطع. که احساس نیاز به "ببخش" دیگر باید برخی از عمل شده است که شخصا توسط یکی گرفته شده وجود دارد که بخشد. پس از این فلات از awakenment محقق شده است نیاز به پردازش وقایع را به عنوان شخصی به ceases وجود داشته باشد. حتی اگر ، خواهیم کلمه "مهاجم" قصد سوء استفاده از نشانی از تمرکز به طور مستقیم و شخصا به سمت یک نفر دیگر ، "بیدار attackee قربانی در نظر گرفته شده..." می بیند رویداد برای آنچه در آن است ؛ توهم ، (*) این گونه همه نیاز به وصل به انرژی از یک رویداد به گونه ای شخصی از دست داده است. این چشم انداز ایجاد باند انرژی است که بدون نیاز آمرزش. (*کنار توجه داشته باشید اینجا هستید : همیشه توهم است که ایفای یک قسمت خاص برای یادگیری و رشد دست اندرکاران).
فکر بعدی من در مورد این موضوع می باشد :
من نه تا آن مطمئن شوید از این افراد بسیاری ، به ویژه در خواهیم آن را توصیف.... "در بالای زنجیره ای از فرمان" کاملا آگاه است تنها آن را دقیقا همان چیزی است این است که آنها انجام می دهند و به سادگی حاضر به "قیمت پرداخت" برای ویران کردن پرانرژی اعمال خود را درو ، برای هر یک از آنها به دلایل گوناگون شخصی نیست. و بله ، من صحبت کردن در سطح است که ، حداقل ، energetically بیدار شده است.
در حال حاضر ، در سطح بعدی برای دانستن اینکه ، که در سطح درک و عمل به طور کامل از محل پذیرش و دانشی را که ما همه یکی است ، ایجاد شده وجود دارد بخشی از خود است که مشاهده می کنید ، درک ، و قبول این رویداد نمایشی را برای چه است. این بخشی از خود حتی می تواند در شفقت و قدرشناسی برای نگه معنوی موافقت کرده است که در حال بازی بخشی از یک "مخرب" در این توهم ما تماس واقعیت سوم بعدی. این مفهوم بسیار سخت بر به رسمیت شناختن ، در بر گرفتن است ، و نگه دارید به عنوان حقیقت در سطح پرانرژی از بعد سوم است ، اما حقیقت تمام همان.
در این سطح ویبراتوری نور ، خود عالی می توانند و می کند ، دید که یک "مخرب" است به سادگی معنوی همکار که موافقت کرده است ، به دلایل مختلفی از خود را ، به لحاظ جسمی به این سطح انبوه سوم بعدی از وجود و پخش مجسم بخشی ؛ یکی که بیشتر از ما نخواهد مراقبت را در. از این هواپیما از "واقعیت" می آید که در آن درک ما می تواند جمع اوری چهارم از درون ما ، حتی در بعد سوم ، عواطف شفقت و قدرشناسی برای این برادر یا خواهر من از قبل صحبت کرد. آیا این معنی اقدامات خود را در سطح سوم چشم پوشی بعدی ما؟ شماره معنی است که ما اجازه می دهد که دارای شکل جسمانی فیزیکی آنها به بارها و بارها به دیگران آسیب برساند؟ شماره آیا این منظور ما باید یک قسمت به خاطر بازی و مسئولیت خودمان را پاسخگو برای عملیات ما ، یا غیر اقدامات - نگه ، در درام گمراه کننده ما همه شرکت کننده در؟ بله.
بنابراین شما ببینید ، یک بار awakenment معنوی ، ما شروع شود ، ما شروع به از سطوح که ما حتی هرگز فکر قبل از عمل ، بسیار کمتر اعتقاد وجود داشته است. همانطور که بیدار بیداری و سوم بعدی فیزیکی انسان از آن به عنوان آشکار هستند ، ما مسئولیت بسیار و کار را به انجام دهد. وقت آن است که ما به صورت جدی شروع به گرفتن چیزی است که ما در اینجا از قلمرو بالاتر آمد برای انجام شده است.

عشق زیاد است ، بسیاری از سبک و Blessings به همه شما ،

Namaste

اسانس
Essence está offline   Reply With Quote
پس از 5 کاربر از شما تشکر اسانس برای این پست سودمند :
amani313 (07-25-2009) ، ان کاتلین (07-05-2009) ، Narnia (07-04-2009) ، خودمان (07-02-2009) ، umaybrt (07-02-2009)
Old 07-02-2009 ، 07:33   #4 (permalink)
عضو
کاربر جدید

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

با تشکر برای فکر کردن جواب ، برادران من ؛

کاتلین آنه ؛

نقل قول :
باید خیلی سخت تر اما وقتی بر روی احساسات شخصی note.My لمس هستند آمرزش می دهد به قدرت روح را به خوبی احساس کرده و انجام... اما احساس من نسبت به حفاظت از آسیب پذیر به خصوص کودکان در همه جا. بنابراین بله ، من احساس خطر کسانی که باید نگه داشته و دور از کسانی که آنها را آسیب برساند. شاید از جمله خود........ فقط افکار من البته
من می دانم آنچه به شما متوسط... من شنیدم که کسانی که دوران کودکی خود را ببخشد معتاد هستند بیشتر برای شکستن زنجیره ای از سوء استفاده از داروهای ضد افسردگی که در نگه داشتن خشم شوید.

پس از معنای واقعی رسیدن به شفقت شما ، آن را مزه است که چگونه می توانید بردن تمام معنا و نگاه objectively در هر موقعیت و ببینید چیزی حق انجام دهد. اقدام به جای واکنش. من شنیده ام که برخی از مردم هنگامی که آنها را دور تمام قبل از رسیدن به معنی واقعی شفقت nhilistic تبدیل شده و می تواند در واقع خودشان صدمه می بینند.

این درک من است که تقریبا در زیر این درخت است که به Sidhartha گوتاما اتفاق افتاده است.

اسانس ؛

نقل قول :
در حال حاضر ، در سطح بعدی برای دانستن اینکه ، که در سطح درک و عمل به طور کامل از محل پذیرش و دانشی را که ما همه یکی است ، ایجاد شده وجود دارد بخشی از خود است که مشاهده می کنید ، درک ، و قبول این رویداد نمایشی را برای چه است. این بخشی از خود حتی می تواند در شفقت و قدرشناسی برای نگه معنوی موافقت کرده است که در حال بازی بخشی از یک "مخرب" در این توهم ما تماس واقعیت سوم بعدی. این مفهوم بسیار سخت بر به رسمیت شناختن ، در بر گرفتن است ، و نگه دارید به عنوان حقیقت در سطح پرانرژی از بعد سوم است ، اما حقیقت تمام همان.
در این سطح ویبراتوری نور ، خود عالی می توانند و می کند ، دید که یک "مخرب" است به سادگی معنوی همکار که موافقت کرده است ، به دلایل مختلفی از خود را ، به لحاظ جسمی به این سطح انبوه سوم بعدی از وجود و پخش مجسم بخشی ؛ یکی که بیشتر از ما نخواهد مراقبت را در. از این هواپیما از "واقعیت" می آید که در آن درک ما می تواند جمع اوری چهارم از درون ما ، حتی در بعد سوم ، عواطف شفقت و قدرشناسی برای این برادر یا خواهر من از قبل صحبت کرد. آیا این معنی اقدامات خود را در سطح سوم چشم پوشی بعدی ما؟ شماره معنی است که ما اجازه می دهد که دارای شکل جسمانی فیزیکی آنها به بارها و بارها به دیگران آسیب برساند؟ شماره آیا این منظور ما باید یک قسمت به خاطر بازی و مسئولیت خودمان را پاسخگو برای عملیات ما ، یا غیر اقدامات - نگه ، در درام گمراه کننده ما همه شرکت کننده در؟ بله.
تشکر از شما ، یعنی چیزی که منظور من. آن را در این نقطه است که در آن شفقت است هیچ چیز در تمام برای انجام چگونه با شما نسبت به چیزی احساس می شده است بر اساس دیگر هیچ احساسات. این تنها منطق محض می باشد... عقل سلیم.

نقل قول :
بنابراین شما ببینید ، یک بار awakenment معنوی ، ما شروع شود ، ما شروع به از سطوح که ما حتی هرگز فکر قبل از عمل ، بسیار کمتر اعتقاد وجود داشته است. همانطور که بیدار بیداری و سوم بعدی فیزیکی انسان از آن به عنوان آشکار هستند ، ما مسئولیت بسیار و کار را به انجام دهد. وقت آن است که ما به صورت جدی شروع به گرفتن چیزی است که ما در اینجا از قلمرو بالاتر آمد برای انجام شده است.

من wholeheartedly به توافق برسند. تنها مشکل من این است تلاش برای شکل خواهد بود : چگونه می توانم بیشتر مفید به کل.
amani313 (07-25-2009) ، اسانس  (07-03-2009) ، ان کاتلین (07-05-2009)
Old 07-03-2009 ، 06:01   #5 (permalink)
مدیر ویژه انجمن
ناظر

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

نقل قول :

تشکر از شما ، یعنی چیزی که منظور من. آن را در این نقطه است که در آن شفقت است هیچ چیز در تمام برای انجام چگونه با شما نسبت به چیزی احساس می شده است بر اساس دیگر هیچ احساسات. این تنها منطق محض می باشد... عقل سلیم.

من wholeheartedly به توافق برسند. تنها مشکل من این است تلاش برای شکل خواهد بود : چگونه می توانم بیشتر مفید به کل.
خودمان با سلام و خوش آمدید. کم پیدایید.....

من می خواهم توضیحی در مورد کلمات شما را داشته باشم در "رویال آبی.... رنگ" را برجسته
اگر چه من در سطح روشنفکری آنچه شما بیان شده توسط خود من به معنای احساس نیاز به توضیح دادن و روشن کردن شاید کمی سوء تفاهم شده است تا هر کسی هر جایی وجود ندارد را درک کنید. این به این معنا نیست که شما با من موافق هستید ، فقط به معنای "من" آن را به این راه...... lol
من نمیبینم که چگونه "شفقت" می توانند عاری از احساسات باشد. به عنوان یک حقیقت ، هر چند من آن را تجزیه و تحلیل ، در سطح بالایی از فرکانس معنوی ما سخن گفتن از من می گویند که امکان ناپذیری است. در حال حاضر ، من که محبت "" موافق طول می کشد در انرژی کاملا جدید در این سطح ، و فقط می خواهم شما را به Kath ، یک حس واقعی شفقت اظهار داشت ایجاد می بیطرفی و بی نظری و توضیح یکی از اقدامات مناسب ، چرا که این گزارش ، آنهایی تصمیم گیری در یک حالت از "اقدام" به جای فقط "واکنش" را به احساسات پایه.
من عقیده دارم که آنچه من در تلاش برای گفتن است ، به من ، شفقت و معنوی emanates واقعی از احساسات درست معنوی ، از عشق معنوی واقعی بی قید و شرط. من "دانستن" که ما می توانیم به "شفقت با کناره گیری" و من یاد این محل همه ما باید آرزوی. ما می توانیم درک منطقی از محبت ، ما می توانیم نشان دادن شفقت را بدون تبدیل شدن به قلاب dramas ایجاد شده است که نیاز به محبت در وهله اول ، اما شفقت از این سطح در بالا قلب و بالاتر از آن چاکرا ایجاد شده است ، و نمی تواند تمام واحد ارتعاش شفا ما سخن گفتن از آن را اگر تنها از یک سطح منطقی ما را به اشتراک گذاشته می شود. باید از این منبع الهی ما را از عشق بی قید و شرط آمد ، و هر و همه کسانی که تاکنون بوده برای خود با تجربه این فرکانس ارتعاش عشق است ، من به جرات گفت که اکثر قطعا یکسان فرض کردن این "روحانی عواطف".
من دیگر خسته شده و خیلی دیر است و من سعی می کنم برای به اشتراک گذاشتن افکار من در مورد این ، بنابراین امیدوارم من افکار من در مورد این به اندازه کافی توضیح داده شده.

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس

PS شاید ما می توانیم بحث در مورد چگونگی بعد ما همه می توانند بهترین خدمت به کل؟

آخرین ویرایش توسط اسانس ؛ 07-03-2009 در 04:15..
به دنبال 3 کاربر از شما تشکر اسانس برای این پست سودمند :
amani313 (07-25-2009) ، ان کاتلین (07-05-2009) ، خودمان (07-03-2009)
Old 07-03-2009 ، 04:22   #6 (permalink)
عضو
کاربر جدید

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

سلام اسانس!

من چشم انتظار است که مکالمه.

من پیام ها را که در آن شما با این ولی من هنوز باید با عشق مخالف فقط یک کمی ریزه.

نقل قول :
من نمیبینم که چگونه "شفقت" می توانند عاری از احساسات باشد. به عنوان یک حقیقت ، هر چند من آن را تجزیه و تحلیل ، در سطح بالایی از فرکانس معنوی ما سخن گفتن از من می گویند که امکان ناپذیری است. در حال حاضر ، من که محبت "" موافق طول می کشد در انرژی کاملا جدید در این سطح ، و فقط می خواهم شما را به Kath ، یک حس واقعی شفقت اظهار داشت ایجاد می بیطرفی و بی نظری و توضیح یکی از اقدامات مناسب ، چرا که این گزارش ، آنهایی تصمیم گیری در یک حالت از "اقدام" به جای فقط "واکنش" را به احساسات پایه.
من عقیده دارم که آنچه من در تلاش برای گفتن است ، به من ، شفقت و معنوی emanates واقعی از احساسات درست معنوی ، از عشق معنوی واقعی بی قید و شرط.

احساس با عواطف و احساس احساس با دو چیز متفاوت هستند ، به نظر من. اگر پای خود را زخمی بود ، که احساسات آن را به شفا به آن نیاز دارد؟ من فکر نمی کنم تا... شما احساس درد را از طریق پاهای خود را و شما بر روی آن عمل می کنند. همان چیزی را ببینید اگر شما یک فرد آسیب دیده در کوچه و خیابان. شما احساس درد را از طریق آن شخص و عمل بر روی آن.

شما لازم نیست که احساس متاسفم برای هر کسی بیش از شما باید برای پشیمان شدن پا کنید. شما احساس درد و عمل درآمده است. من فکر می کنم اگر آن را در احساسات شده بود ، این امر می تواند یک عکس العمل است و نه یک عمل است.

در راه من آن را ببینید ، اگر احساس نیاز به او احساس عشق بی قید و شرط ، آن را در شرایط مبتنی بر این است که چگونه شما را در زمان احساس کرده و نمی تواند هدف باشد.

چقدر احساسات واقعی نیاز شما به قرار دادن در ژاکت نشان چون هوا سرد است؟ حتی بی عاطفه ترین فرد قرار داده خواهد شد در دستکش در قطب شمال اما بدون دانستن آن ، آنها در حال مهربان را به دست خود.

به من فقط حس مشترک است.
amani313 (07-25-2009) ، اسانس  (07-03-2009) ، ان کاتلین (07-05-2009) ، Narnia (07-04-2009)
Old 07-03-2009 ، 05:26   #7 (permalink)
مدیر ویژه انجمن
ناظر

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

سلام دوباره خودمان ،

خیلی خوب ، اجازه بدهید ببینید اگر من شما را در درک صحیح.... از آنجا که من واقعا فکر می کنم ما در ارائه مفهوم همان ، ما در حال انجام آن فقط در برداشت های فردی ما بر اساس و از سطح 3rd بعدی ، بنابراین ما با استفاده از فرم 3rd بعدی از ارتباط ، که متاسفانه کار نمی کند و عملکرد خوبی در سطح مفهوم مورد بحث ما هستند....... LOL (به زودی.... خیلی زود ، همه ما را در اشکال و ارتباط هستند که خیلی بهتر مناسب برای این نوع بحث...... LOL)

اول ، من با شما موافقم..... احساس با احساس و احساس را با احساس واقعا بسیار متفاوت چیزها می شود. برای فقدان راه بهتری به سرعت تفاوت من این مثال استفاده از توصیف کرده اند. احساس با احساس است "بشر" ؛ احساس با احساس است "Vulcan". آیا شما یک ستاره فن بازحمت حرکت کردن؟ Lol

راه دیگری به شما می گویند "گوجه فرنگی" و من گفت ، "پا - - شکم یدک کش" (تلفظ صوتی...) است در بیانیهی شما : "شما لازم نیست که احساس متاسفم برای هر کسی بیش از شما به او احساس متأسفم ، برای پاهای خود را ". من با شما موافقم. اما...
سطح شفقت از آن من است صحبت از ترحم نیست تحمل کرده. شفقت و ترحم است از احساسات پایه ایجاد شده است و بسیار در زمینه انرژی متراکم خود را نسبت به سطح معنوی شفقت من سخن گفتن از تحمل کرده. این سطح پایین تر از شفقت در Chakras 3rd و 4th ایجاد شده است ، به ترتیب پیچیدگی Chakras خورشیدی و قلب است. (این را برانگیخته است و مشتعل در چاکرا 3rd و سپس رشد می کند و حرکت به 4th چاکرا وجود دارد و آن را از این است که emanates چهارم از ما را با دیگران به اشتراک گذاشته می شود). این نوع از شفقت است ضرورت خود را در قلمرو پایین تر از وجود و در حقیقت ؛ عدم وجود این سطح از محبت آن چیزی است که بشریت آورده و دنیای ما را به محل آن منتقل می شود در حال حاضر. (این ممکن است اجتناب شده است و این ممکن است طرح شده است منبع الهی است ، اما آن دیگری است که مکالمه.... lol)
اگر شما بازخوانی آخرین پست من خواهید دید که من به ذکر این واقعیت "/ ایده / مفهوم" است که در سطح شفقت من از صحبت کردن شما ایجاد شده و emanates از سطح قلب Charka بالا و بالاتر. این همان شفقت ایجاد شده را از تراکم احساسات فیزیکی ما نیست. این است ما از احساسات نوع دوستانه مراقبت حتی ساخته شد که از سطح بالایی از انرژی 3rd ابعاد است ؛ که با این سطح از راه شفقت در حال حاضر در این سیاره را در کامل نیروی مورد نیاز برای کمک به بشریت در شفا و بیداری.
ممکن است من را به شما داده ، اگر شما با کارکرد و استفاده از 7 چاکرا سیستم آشنا هستند ، سعی کنید این....... در تفکر کردن و نفس کشیدن را از طریق منطقه بین بالا قلب چاکرا و چاکرا گلو باشد. بالا قلب چاکرا چاکرا 8th واقع شده است و تقریبا نیمی از راه بین قلب چاکرا و چاکرا گلو باشد. چه ، اگر هر چیزی را که با این تجربه می کنند.
من باید می گویند ؛ من واقعا با بهره گیری از این گفتگو. از شما به خاطر که. چه هدیه ای.

من نگران در انتظار شماست و هر کس دیگری این صفحه تبادل نظر در مورد شگفت انگیز از مفاهیم. از شما به خاطر شروع این موضوع.

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس

آخرین ویرایش توسط اسانس ؛ 07-03-2009 در 05:51..
تعداد 2 کاربر از شما تشکر بگو به جوهر برای این پست سودمند :
amani313 (07-25-2009) ، خودمان (07-03-2009)
Old 07-03-2009 ، 05:52   #8 (permalink)
مدیر ویژه انجمن
ناظر

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

PS من تقریبا فراموش شده.... من را باور نداشتند و احساسات نیاز به احساس بی قید و شرط عشق الهی ؛ حداقل نمی 3rd احساسات تراکم بعدی. اما من فکر می کنم آنها انسان springboards استفاده از آنها را به منجنیق به جایی باز کنند تا انرژی الهی عشق بی قید و شرط.

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس
تعداد 2 کاربر از شما تشکر بگو به جوهر برای این پست سودمند :
amani313 (07-25-2009) ، خودمان (07-03-2009)
Old 07-03-2009 ، 06:02   #9 (permalink)
عضو
کاربر جدید

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

سلام دوباره ، اسانس! من واقعا امیدواریم که شما با داشتن یک روز عکس.

این امر ممکن است طولانی نی نی... گدایی همه عفو.

نقل قول :
خیلی خوب ، اجازه بدهید ببینید اگر من شما را در درک صحیح.... از آنجا که من واقعا فکر می کنم ما در ارائه مفهوم همان ، ما در حال انجام آن فقط در برداشت های فردی ما بر اساس و از سطح 3rd بعدی ، بنابراین ما با استفاده از فرم 3rd بعدی از ارتباط ، که متاسفانه کار نمی کند و عملکرد خوبی در سطح مفهوم مورد بحث ما هستند....... LOL (به زودی.... خیلی زود ، همه ما را در اشکال و ارتباط هستند که خیلی بهتر مناسب برای این نوع بحث...... LOL)
من با شما موافقم... می توان آن را taxing ارتباط برقرار کردن با کلمات. و من هم توافق می کنید که یکی از اقدامات بعدی است با انجام دور نیاز دارید. می خواستم بدانم که چگونه اکثریت را به ناتوانی در decieve وفق دهند.

نقل قول :
اول ، من با شما موافقم..... احساس با احساس و احساس را با احساس واقعا بسیار متفاوت چیزها می شود. برای فقدان راه بهتری به سرعت تفاوت من این مثال استفاده از توصیف کرده اند. احساس با احساس است "بشر" ؛ احساس با احساس است "Vulcan". آیا شما یک ستاره فن بازحمت حرکت کردن؟ Lol

حالا من می دانم ما در صحبت همان مفهوم! من بسیار سخت در تلاش بود برای آمدن با راه Vulcan برای قرار دادن شفقت. فقط و فقط فکر می کنم من می توانم از خودم بود... انتخابی که ایجاد حداقل یکی از آسیب های اخلاقی است. آه یک دقیقه صبر کنید... آیا نه آن را به چیزی شبیه به "نیازهای بسیاری از سنگین تر بودن از نیازهای چند" که کرک جواب داد "برخی اوقات برای نیازهای یک سنگین تر بودن از نیازهای بسیاری از" Spock تنها kinda مطرح ابروهای خود را به یاد داشته باشید اگر من حق (Spock یک کرک بود به reffering ، lol).

واقعا دوست دارم ستاره سفر انجام دهد. من معتقدم ما خواهد بود با استفاده از مواد غذایی replicators مدتی به زودی. هنگامی که ما را به حرکت ابدی ، انرژی ، منابع و مشکل overpopulation شیر آب چیزی از افسانه ها خواهد بود.

نقل قول :
سطح شفقت از آن من است صحبت از ترحم نیست تحمل کرده. شفقت و ترحم است از احساسات پایه ایجاد شده است و بسیار در زمینه انرژی متراکم خود را نسبت به سطح معنوی شفقت من سخن گفتن از تحمل کرده. این سطح پایین تر از شفقت در Chakras 3rd و 4th ایجاد شده است ، به ترتیب پیچیدگی Chakras خورشیدی و قلب است. (این را برانگیخته است و مشتعل در چاکرا 3rd و سپس رشد می کند و حرکت به 4th چاکرا وجود دارد و آن را از این است که emanates چهارم از ما را با دیگران به اشتراک گذاشته می شود). این نوع از شفقت است ضرورت خود را در قلمرو پایین تر از وجود و در حقیقت ؛ عدم وجود این سطح از محبت آن چیزی است که بشریت آورده و دنیای ما را به محل آن منتقل می شود در حال حاضر. (این ممکن است اجتناب شده است و این ممکن است طرح شده است منبع الهی است ، اما آن دیگری است که مکالمه.... lol)

من موافق دوباره. من تنها به تازگی به Chakras مراقبت می کند. من خیلی در مورد آنها شنیده ، اما نه به اندازه کافی به آنچه من در مورد صحبت کردن. من می دانم آنچه را شما در مورد ترحم چه معنی. اگر بر اساس شفقت است تنها در ترحم بر اساس آن تقویت شده است هنوز با ما و "آنها" بیماری می شود.

نقل قول :
اگر شما بازخوانی آخرین پست من خواهید دید که من به ذکر این واقعیت "/ ایده / مفهوم" است که در سطح شفقت من از صحبت کردن شما ایجاد شده و emanates از سطح قلب Charka بالا و بالاتر. این همان شفقت ایجاد شده را از تراکم احساسات فیزیکی ما نیست. این است ما از احساسات نوع دوستانه مراقبت حتی ساخته شد که از سطح بالایی از انرژی 3rd ابعاد است ؛ که با این سطح از راه شفقت در حال حاضر در این سیاره را در کامل نیروی مورد نیاز برای کمک به بشریت در شفا و بیداری.

من باید اعتراف ، پیدا کنم ، این مفهوم جالب است. آرمان من نگه عمدتا بر اساس منطق (همه یکی بودن...) است و جذاب را بداند مفهوم همان شفقت ناشی از درک درست از Chakras. هنوز که من هم در حال حاضر نمی دانند حکمت Chakras بسیار مفید است ، اما ممکن است که من گرفته نمیشود چگونه آن را واقعا می تواند مفید باشد.

نقل قول :
ممکن است من را به شما داده ، اگر شما با کارکرد و استفاده از 7 چاکرا سیستم آشنا هستند ، سعی کنید این....... در تفکر کردن و نفس کشیدن را از طریق منطقه بین بالا قلب چاکرا و چاکرا گلو باشد. بالا قلب چاکرا چاکرا 8th واقع شده است و تقریبا نیمی از راه بین قلب چاکرا و چاکرا گلو باشد. چه ، اگر هر چیزی را که با این تجربه می کنند.

بسیار متشکرم! من برای این کار در ناهار فردا را دارد. من خیلی خسته کن و من می خواهم قادر به تمرکز به حق (من کار شیفت شب ، blah).

نقل قول :
من باید می گویند ؛ من واقعا با بهره گیری از این گفتگو. از شما به خاطر که. چه هدیه ای.

من نگران در انتظار شماست و هر کس دیگری این صفحه تبادل نظر در مورد شگفت انگیز از مفاهیم. از شما به خاطر شروع این موضوع.

من آن را با بهره گیری از بیش از حد. تشکر از شما برای پاسخ!

Namaste

نقل قول :
PS من تقریبا فراموش شده.... من را باور نداشتند و احساسات نیاز به احساس بی قید و شرط عشق الهی ؛ حداقل نمی 3rd احساسات تراکم بعدی. اما من فکر می کنم آنها انسان springboards استفاده از آنها را به منجنیق به جایی باز کنند تا انرژی الهی عشق بی قید و شرط.

مغرور ترین... درد ما می آموزد آنکه التیام یابند.

آخرین ویرایش توسط خودمان ؛ 07-03-2009 در 06:05..
Ourself está offline   Reply With Quote
تعداد 2 کاربر از شما تشکر بگو به خودمان برای این پست سودمند :
amani313 (07-25-2009) ، اسانس  (07-03-2009)
Reply

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
امور : ببخش و احوال شخصیه -- چرا باید به شما؟ Editor اخبار -- عشق و روابط 0 06-18-2009 04:20
امور : چگونه می توان ببخش و احوال شخصیه -- آیا ممکن برای حتی ببخش و احوال شخصیه؟ Editor اخبار -- عشق و روابط 0 05-13-2009 08:10
امور خارجه : من قادر به من ببخش همسر تقلب -- مشاوره و کمک کنند ممکن است این نکات Editor اخبار -- عشق و روابط 0 03-23-2009 05:50
روابط : اسرار از روابط موفق -- قسمت 17 -- ببخش و فراموش کرده ام Editor خبر -- روابط 0 03-11-2009 01:30

برچسب ها
تقسیم ، ببخش
تقسیم ، ببخش ،

ابزارهای موضوع
حالت نمایش

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان هم اکنون : 06:24.

با تشکر از - er ان لذت ببرید ترجمه های درخواست شده اتوماتیک
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft موسسات Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
غیر فعال با یادآوری Mished.co.uk
Google