|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Konkreetsed küsimused Tahes küsimusi oma elu, isikliku arengu või olukord, et soovid on abi teistelt. Samuti palun, et aidata kedagi, kellel küsimus - tavaliselt me kõik oleme kogenud sarnaseid asju ühel või teisel ... |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Kas sa annaksid andeks neile, kes jagavad meiega?Ma ei andesta. Bin Laden, Bush, Hitler ... Iga sõda kaupmees teeb.
Ma ei anna neile andeks, sest ma ei usu, et nad mõistavad, mida nad teevad. Kui nad teadsid, see oli ise need vihkamas ja kahjustamata, peaksid nad vt seal on probleem. Nad ei lahenda probleemi, sest nad arvavad, et väljaspool on vaja kehtestada enne sees. Et ihkama kannatusi on hullumeelsus. Elu õudusunenägu. Ma ei andesta kellegi jaoks midagi ohtlik kui teadvuse. Aga ma ikkagi lukustada kuni nad on ärkvel. Mis sa arvad?
|
|
| Pärast 4 Users Say Thank You to Ourself For This Useful Post: |
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
Re: Kas sa annaksid andeks neile, kes jagavad meiega?Tsitaat:
Olen nõus oma mõtteid Ourself. Andeks on ravitseja meile kõigile minu arvates. Mõnikord ei ole lihtne asi, mida teha, kui valu on veel toores ja emotsioone kõrge .. kuulsin kusagilt, andeks ei ütle, mida te / nad tegid on / oli õigus. Kuid, et me ei peaks enam läbi valu unforgiveness toidab meie enda hinge / vaimu. See peab olema nii palju raskem kuigi kui arutas isikuandmete note.My tunded on andeks annab tagasi kanged õigus tunda ja teha head ... Aga ma ei tunne kaitse suunas ohustatud, eriti lapsed kõikjal. Seega jah, ma ei tunne neid, kes kahju tuleks eemal hoida mis neil kahju. vahest ka ise ........ ainult minu mõtted muidugi Armastus ja rahu, sina ja kõik .... kak ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Super liige
Moderaator
|
Minu mõtteid antud teemal: Andestust ei ole küsimus. Just nagu Kath ütles, et andestada on ravib ise, ümbritsev olukord ja paljud teised ka kaasatud. Minu isiklikud kogemused on näidanud mulle, et kui isik on ärganud vaimselt teatud kohas, andestust muutub isegi vaigistamiseks punkti. Et tunne vajadust "andeks" teine seal peab olema mingi teo, mis on tehtud isiklikult, kes andestab. Kui see platoo awakenment on saavutatud, tuleb protsessi sündmuste isiklik lakkab olemast. Isegi kui, me kasutame sõna "ründajal" ei keskenduda pahatahtlike kavatsuste otseselt ja isiklikult suunas teisele isikule, "ärganud attackee ... ette ohver" näeb sündmus, mis see on; Illusion, (*) Seega kõik vaja lisada energia sündmus isiklik võimalus on kaotatud. See perspektiiv ei tekita energiat võlakiri, mis vajab andestust. (*Kõrvale teadmiseks siin: alati Illusion et mängib teatud osa õppimist ja kasvu osalejatele). Minu järgmine mõte seda teemat on: Ma ei ole nii kindel, et paljud neist inimestest, eriti, me kirjeldada seda kui .... "Ülaosas käsuliin" ei ole täiesti teadlik just täpselt, mida nad teevad ja lihtsalt valmis "maksma" kohta energiline laastavalt nende tegevuse ära, igaüks oma erineval isiklikud põhjused. Ning jah, ma olen rääkinud sellisel tasemel, et on, vähemalt, energeetiliselt ärganud. Nüüd, järgmisel tasemel teades, tase, mis mõistab ja kasutab täiel määral ära koha vastu ja teadmisega, et me kõik oleme Üks on loodud osana omavalitsuse et näha, mõista ja aktsepteerida dramaatiline sündmus, mida ta on. See osa Isiku võib isegi pidada kaastunnet ja tänulikkust Vaimne olend, kes on nõustunud mängima osa "kuritahtlik üks" selles Illusion kutsume kolmas mõõtmetega Reality. See on väga raske mõiste tunnistada, hõlmata, ja omada tõde on energeetiline tase kolmas mõõde, kuid see on tõde, kõik sama. Sel vibratsiooni taseme kerge, Kõrgema Mina saa ja ei vaata, et "kuritahtlik üks" on lihtsalt vaimne peer, kes nõustus, erinevatel põhjustel oma, füüsiliselt lihastama sellesse tihedast kolmanda mõõtmete taseme olemasolu ja mängida osa, üks, et enamik meist ei ravi võtma. Selle tasapinna "Reaalsus" tuleb mõista kui me kogunemisalasid edasi seestpoolt meid isegi kolmas mõõde, emotsioonid, kaastunnet ja tänulikkust selle venna või õe Ma rääkisin enne. Kas see tähendab, võtame nende tegevus on kolmanda mõõtmete tase? No Kas see tähendab, lubame füüsiliselt lihastama on need kahjustada teiste korduvalt? No Kas see tähendab, et meil on oma roll ja vastutus hoida ise aru oma tegude eest või mitte meetmetega, illusoorne fiktsioon oleme kõik osalevad? Jah. Nii näed, kui hakkame meie vaimne awakenment, hakkame tegutsema alates taset me kunagi isegi mõelnud enne, palju vähem usutakse olemas. Nagu ärganud ja ärkamine kolmanda ruumilise füüsilise olendid oleme manifesti, meil on suur vastutus ja töö teha. On aeg hakata tõsiselt võtma, mida me tulime siia suurem Realms teha. Palju armastust, Light and Paljud õnnistagu teid kõiki, Namaste Essence |
|||
|
|
|
| Pärast 5 Users Say Thank You to Essence For This Useful Post: |
amani313 (07-25-2009),
Kathleen Ann (07-04-2009)
Narnia (07-04-2009),
Ourself (07-02-2009),
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Kas sa annaksid andeks neile, kes jagavad meiega?Täname läbimõeldud vastused, mu vennad;
Kathleen Anne; Tsitaat:
Kui teil saavutada otseses mõttes kaastunne, see on naljakas, kuidas saab võtta ära kõik tähendus ja vaadata objektiivselt igas olukorras ja see õige tegu. Toimides mitte reageerida. Olen kuulnud, et mõned inimesed, kui need ära võtta kõik tähendab enne saavutamiseks tõsi Kaastunne muutunud nhilistic ja võib tegelikult vigastaks. See on minu arusaam, et see peaaegu juhtus Sidhartha Siddhārtha all, et puud. Sisuliselt; Tsitaat:
Tsitaat:
Olen täiesti nõus. Minu ainus probleem on püüdnud mõistatada, kuidas ma oleks kõige kasulikum kogu.
|
|
| Pärast 3 Users Say Thank You to Ourself For This Useful Post: |
|
|
#5 (Permalink) | |||
|
Super liige
Moderaator
|
![]() Tahaksin teha ühe märkuse sinu sõnad on mul esile "Royal Blue" värvi .... Kuigi ma ei mõista, on intellektuaalse taseme, mida sa silmas teie sõnastus tundsin vajadust ehk selgitada ja täpsustada veidi, nii ei ole arusaamatus, mida keegi kusagil. See ei tähenda, et te olete nõus minuga, see tähendab, "mina" vaata selle nii ...... lol Ma lihtsalt ei mõista, kuidas "kaastunne" saab emotionless. Kuna tõsiasi, olenemata sellest, kuidas ma analüüsime seda, kõrgel tasemel vaimse sagedus räägime tahaksin öelda, et see on võimatu. Nüüd ma nõus, et "kaastunne" omandab täiesti uue energia sellel tasemel, ja nagu te märkis, et Kath, otseses mõttes kaastunnet loob objektiivsus ja selgitab nõuetekohase tegevuse ühest, sest ta viib need otsustusprotsessi ¾ ja "tegutsemine" asemel lihtsalt "reageerivad" lähtuda emotsioonidest. Ma arvan, mida ma üritan öelda on mulle, tõsi, vaimne kaastunne tuleneb tõelise vaimse emotsioon, mis tõsi, vaimne tingimusteta armastus. Ma ei "tea", et meil on "kaastunde koos tööle" ja ma õpetan See on koht, me kõik soovime. Me ei ole loogiline arusaam kaastundest, me saame näidata kaastunnet ilma muutumas konks arvesse näidendid, et vajaduse loonud kaastunne esiteks, vaid kaastunne on see tase on loodud kõrge Heart Chakra ja rohkem, ja ei saa kõiki hõlmab tervendav vibratsiooni me räägime, kui see on ainult jagatud alates loogiline tase meie olemist. See peab tulema meie allikas jumaliku tingimusteta armastuse, ning kõigi nende, kes on kunagi kogenud ise selle sagedus Armastuse vibratsioon, Julgen öelda, oleks kindlasti tähenda see, et "Vaimne Emotion". Ma olen väsinud ja see on alles püüan jagada oma mõtteid sellest, seega loodan, et mul on selgitatud minu mõtted seda piisavalt. Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence PS Võib-olla me saame rääkida hiljem, kuidas me kõik saame kõige paremini kogu? Last edited by Essence; 07-03-2009 at 04:15.. |
|||
|
|
|
| Pärast 3 Users Say Thank You to Essence For This Useful Post: |
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Kas sa annaksid andeks neile, kes jagavad meiega?Hi Essence!
Ootan, et vestlus. Ma näen, kuhu tulevad selles aga ikka tuleb armastades nõus ainult Teeny natuke. Tsitaat:
Tunnet emotsioone ning tunnet tunne on kaks eri asja, minu arvates. Kui teie jalg oli vigastatud, mis ta võtab emotsiooni näha, ta vajab ravi? Ma ei arva nii ... Sa tunned valu läbi oma jalgade ja te selle alusel tegutseda. Sama asi on, kui näed inimese haiget tänaval. Sa tunned valu läbi, et isik ja selle alusel tegutseda. Sa ei pea tunnen isikut rohkem kui sul tunnen oma jalga. Sa tunned valu ja vastavalt tegutsema. Ma arvan, kui see põhineb emotsioonide, oleks reaktsioon, mitte tegevus. Way mina seda näen, kui emotsioonid on vaja tunda tingimusteta armastus, see põhineb tingimus selle kohta, kuidas tunnete ajal ja ei saa olla objektiivne. Kui palju tegelikku emotsiooni Kas peate näitama hakanud jope, sest see on külm? Isegi kõige südametu inimene saab panna kindad Arktikas, kuid ei tea seda, neid Erilubade oma käed. Mulle, see on lihtsalt tervet mõistust.
|
|
| Pärast 4 Users Say Thank You to Ourself For This Useful Post: |
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Kas sa annaksid andeks neile, kes jagavad meiega?Tervitused Veel kord Ourself,
Olgu, las ma vaatan, kui nägin õigesti .... Sest ma tõesti arvan, et me esitame sama mõiste, me oleme lihtsalt tee seda, mis põhinevad meie individuaalsed arusaamad ja 3. mõõtmete tasandil, seega meil on kasutada 3. mõõtmete vormis teatis, mis kahjuks ei tööta ja hästi on tase kontseptsiooni discussing ... .... LOL (varsti .... väga kiiresti, me kõik suhelda vorme, mis on palju paremini sobib selline arutelu ... ... LOL) Esiteks, olen nõus ... .. tunnet emotsiooni ja tunnet tunne on tõesti väga erinevaid asju. Puudumise tõttu parem viis kiireks kirjeldamiseks erinevus Ma kasutan seda eeskuju. Tunnet emotsioon on "Human" tunnet tunne on "Vulkaan". Kas sa Star Trek fänn? Kõva häälega naermaMuul viisil te ütlete "tomat" ja ütlen, "varba-magu-vedamiseks (PHONIC õigekirja ...) on oma avalduse:" Te ei pea tunnen isikut rohkem, kui teil on tunda vabandan oma jala ". Olen nõus. Aga ... Tase kaastunne millest räägin ei kanna on kahju. Kaastunne meeles on kahju tekib väljaspool baasi emotsioone ja on väga tihe oma energiat võrrelduna Vaimse Kaastunne ma räägin. See madalam kaastunne on loodud 3. ja 4. tšakrad vastavalt Sisuspunos ja südame tšakrad. (See on algatanud ja läbikuumutatud on 3. Chakra ja siis kasvab ja liigub 4. Chakra ja see on sealt, et see pärineb jne meilt tuleb teistega jagada). Seda tüüpi kaastunne on oma vajalikkust madalama suurusjärgus olemas ja tõde; selle puudumine tase kaastunne on see, mis on toonud inimkonnale ja meie maailm on koht, kus see on praegu. (See oleks võinud vältida, võib see on Jumalik Allikas plaani, kuid see on teine vestlus .... Lol) Kui sa uuesti sisse mu viimase postituse te näete, et ma tegin maini "Tegelikult / ideed / kontseptsiooni, et" tase Kaastunne Ma räägin on loonud ja pärinemise tase kõrge Heart Charka ja üle selle. See ei ole sama kui kaastunne loodud meie füüsiline tihedus emotsioone. See ei ole isegi luuakse meie omakasupüüdmatu hoolitsemine emotsioone, mis on kõrge energia 3. mõõde; mis muide see tase kaastunne on vaja nüüd planeedi täies jõus aidata inimkonna paranemise ja ärkamist. Mai Pakun teile, kui te olete tuttav toimimist ja kasutamist 7 Chakra süsteemi proovida seda .... Mõelda ja hingata läbi vahelisel alal High Heart Chakra ja Throat Chakra. High Heart Chakra on 8. Chakra ja asub umbes poolel teel vahel Heart Chakra ja Throat Chakra. Vaadake, mida, kui üldse tunnete seda. Ma pean ütlema, ma olen tõesti nautida seda vestlust. Tänan teid selle eest. Mis kingitus. Ma huviga ootama sinu ja kellegi teise kommentaarid selle hämmastav vahetus mõisted. Täname, et alustate seda teemat. Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence Last edited by Essence; 07-03-2009 at 05:51.. |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Kas sa annaksid andeks neile, kes jagavad meiega?PS Ma peaaegu unustasin .... Ma ei usu, emotsioonid on vaja tunda tingimusteta Jumalik Armastus, vähemalt mitte 3. ruumiline tihedus emotsioone. Aga ma arvan, et nad on springboards inimestel kasutada kada neil koht, kus nad avada energiat tingimusteta Jumalik Armastus.
Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | |||||||||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Kas sa annaksid andeks neile, kes jagavad meiega?Tere jälle Essence! Ma tõesti loodan, et sul on fantastiline päev.
![]() See võib olla tad kaua ... Kerjamine kõik andeks. Tsitaat:
Tsitaat:
Nüüd ma tean, et me räägime sama mõiste! Tahtsin väga raske tulla Vulcan Way panna kaastunnet. Ainult ma võiks mõelda oli mu enda ... Valik, mis toob kõige vähem kahju on eetiline. Oh oota natuke ... Ei ta lähe midagi "vajadusi palju kaalub vajadusi mõned" Et mis Kirk vastas "Vahel vajadusi üks suurem vajadusi palju" Spock lihtsalt Kinda tõstis kulmud kui mäletan õigus (Spock oli üks Kirk oli reffering on, lol). Ma tõesti nagu Star Trek. Usun, et me kasutame toidu replicators millalgi varsti. Kui oleme kasutusele võtta igiliikur, energia-, ressursi-ja ülerahvastatuse probleem on asja legende. Tsitaat:
Olen nõus uuesti. Mul on alles hiljuti uurinud tšakrad. Olen kuulnud palju neid, kuid mitte piisavalt, et teada, mida ma räägin. Ma tean, mida sa mõtlesid umbes kahju küll. Kui alusel Kaastunne põhineb üksnes kahju, on see siiski tugevdada USA ja "nende" haigus. Tsitaat:
Pean tunnistama, ma leian selle idee huvitav. Ideaalide mina hoian enamasti loogika põhjal (Kõik on üks ...) ja see on ahvatlev kuulda sama mõiste Kaastunne tekkida arusaam tšakrad. Mitte, et ma ei ole juba tead, tarkust tšakrad on kasulik, kuid et mul võivad olla alahinnanud kuidas kasulik see tõesti võimalik. Tsitaat:
Suur tänu! Ma teen selle lõunasöögi homme. Ma olen liiga väsinud nüüd, ja tahan, et oleks võimalik keskenduda õigesti (ma töö öises vahetuses, bla). Tsitaat:
Ma nautida seda ka. Tänan reageerimise eest! ![]() Namaste Tsitaat:
Enamus kindlasti ... Valu õpetab meid ravib.
Om Mani Padme Hum Last edited by Ourself; 07-03-2009 at 06:05.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
Niit
|
||||
| Thread Starter | Foorum | Foorum | Viimane postitus | Videod - seadus Attraction |
| Komisjon: Andesta afäär - Miks peaks? | Editor | Uudised - Armastus ja suhted | 10-03-2008 | 06-18-2009 04:20 |
| Komisjon: Kuidas andestada afäär - Kas see on isegi võimalik andestada afäär? | Editor | Uudised - Armastus ja suhted | 10-03-2008 | 05-13-2009 08:10 |
| Komisjon: Ma ei saa andestada Minu Cheating Abikaasa - Nõuanded ja näpunäited, mis võivad aidata | Editor | Uudised - Armastus ja suhted | 10-03-2008 | 03-23-2009 05:50 |
| Seosed: Secrets of Successful seos - Osa 17 - Andesta ja unusta | Editor | Uudised - Seosed | 10-03-2008 | 03-11-2009 01:30 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
| Iimi | |
|
|