|
|
|
|||||||
| Εγγραφή | Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Αναζήτηση | Σημερινά μηνύματα | Mark Forums Read | Κανάλι |
| Ειδικές ερωτήσεις Οποιοδήποτε είδος των θεμάτων που σχετίζονται με τη ζωή σας, την προσωπική ανάπτυξη ή την κατάσταση που θέλετε να έχει βοηθήσει με από τους άλλους. Επίσης, παρακαλώ να βοηθήσει όσους έχουν μια ερώτηση - συνήθως όλοι έχουμε ζήσει παρόμοια πράγματα με τον ένα ή το άλλο ... |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικές ομάδες,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνία,
Ερωτήσεις ,
Στατιστικές.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!
|
| Ετικέτες |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Μπορείτε να συγχωρήσει αυτούς που θα μας χωρίζουν;Μπορώ να συγχωρήσω. Μπιν Λάντεν, ο Μπους, ο Χίτλερ ... Κάθε έμπορος πόλεμος θα κάνουμε.
Μπορώ να τους συγχωρήσω, επειδή δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν τι κάνουν. Αν ήξεραν ότι ήταν οι ίδιοι είχαν μισούν και να βλάπτουν, θα δείτε ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορούν να διορθώσετε το πρόβλημα, διότι εκτός του ότι πρέπει να καθορίζεται πριν από το εσωτερικό. Να ποθούν ταλαιπωρία είναι παράνοια. Ζουν έναν εφιάλτη. Μπορώ να συγχωρήσω κάποιον για να κάνουν κάτι επιβλαβές ενώ τις αισθήσεις. Αλλά θα ήθελα να κλειδώσετε τους ακόμα μέχρι να είναι Ξύπνιος. Τι σκέφτεστε;
|
|
| Οι παρακάτω 4 χρήστες λένε ευχαριστώ στον εαυτό μας για αυτό το χρήσιμο Post: |
|
|
#2 (Permalink) | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: Μπορείτε να συγχωρήσει αυτούς που θα μας χωρίζουν;Παράθεση:
Συμφωνώ με τις σκέψεις σας εαυτό μας. Συγχώρεση είναι μια θεραπευτής για όλους μας κατά τη γνώμη μου. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο πράγμα να κάνουμε εάν ο πόνος εξακολουθεί να είναι πρώτη, και συναισθήματα υψηλής .. άκουσα κάπου, να συγχωρούμε, δεν είναι αυτό που λέμε / έκαναν είναι / ήταν σωστό. Αλλά, ότι εμείς δεν θα είναι πλέον φέρει τον πόνο που unforgiveness τροφοδοτεί με τη δική μας ψυχή / πνεύμα. Πρέπει να είναι πολύ πιο δύσκολη και αν σε περίπτωση επαφής με μια προσωπική συναισθήματα note.My είναι συγχώρεση δίνει πίσω την εξουσία πνεύματα να αισθάνονται και να κάνουν καλό ... Αλλά, εγώ αισθάνομαι την προστασία έναντι των ευάλωτων και ιδιαίτερα τα παιδιά παντού. Ως εκ τούτου ναι, εγώ αισθάνομαι όσους βλάβη θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από αυτούς που βλάπτουν. ίσως συμπεριλαμβανομένων των ίδιων ........ Μόνο οι σκέψεις μου, φυσικά Αγάπη, ειρήνη και σε εσάς και σε όλους .... kak ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | |||||||||||
|
Τα super
Συντονιστής
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαριστήθηκε 1.320 Φορές σε 709 Posts
|
Οι σκέψεις μου για το θέμα αυτό: Η συγχώρεση δεν είναι ένα θέμα. Kath Ακριβώς όπως είπε, να συγχωρεί είναι να θεραπεύσει αυτο, γύρω κατάσταση και πολλοί άλλοι επίσης συμμετέχουν. Προσωπικές εμπειρίες μου με έχουν δείξει ότι όταν ένα άτομο έχει αφυπνισθεί πνευματικά για ένα δεδομένο τόπο, συγχώρεση γίνεται ακόμα ένα σίγασης σημείο. Για να αισθανθεί την ανάγκη να "συγχωρεί" άλλη πρέπει να υπάρξει κάποια πράξη που ελήφθη προσωπικά από τον υπάλληλο που συγχωρεί. Μόλις αυτό το οροπέδιο του awakenment έχει επιτευχθεί η ανάγκη να επεξεργαστούμε τα γεγονότα ως προσωπική παύει να υφίσταται. Ακόμη και αν το, θα χρησιμοποιήσουμε τη λέξη "εισβολέας" έχει επικεντρωθεί κακόβουλη πρόθεση άμεσα και προσωπικά προς ένα άλλο άτομο, το «ξύπνησε attackee ... προορίζεται θύμα" βλέπει την εκδήλωση για το τι είναι? Illusion, (*) Έτσι όλοι πρέπει να αποδίδουν την ενέργεια της εκδήλωσης σε ένα προσωπικό τρόπο χάνεται. Η προοπτική αυτή δεν δημιουργεί δεσμό της ενέργειας που χρειάζεται συγχώρεση. (*Παρεμπιπτόντως σημείωση: εδώ πάντα μια ψευδαίσθηση ότι παίζει ένα ειδικό τμήμα για την εκμάθηση και την ανάπτυξη των εμπλεκομένων). Επόμενη σκέψη μου σε αυτό το νήμα είναι: Δεν είμαι τόσο βέβαιος ότι πολλά από αυτά τα άτομα, ιδίως κατά την, θα την χαρακτήριζα ως .... "Στην κορυφή της αλυσίδας της διοίκησης", δεν έχουν πλήρη επίγνωση των μόλις ακριβώς τι είναι αυτό που κάνουν και είναι απλά διατεθειμένοι να «πληρώσουν το τίμημα" για την ενεργειακή όλεθρο δράσεις δρέψουν τους, ο καθένας για τους διάφορους προσωπικούς λόγους. Και ναι, μιλάω σε ένα επίπεδο που είναι, τουλάχιστον, δυναμικά ξυπνήσει. Τώρα, στο επόμενο επίπεδο να γνωρίζουν, το επίπεδο που αντιλαμβάνεται και λειτουργεί πλήρως από τον τόπο της αποδοχής και της γνώσης ότι είμαστε όλοι ένα, υπάρχει δημιούργησε το τμήμα της Αυτο που μπορούν να δουν, να κατανοεί και αποδέχεται τη δραματική εκδήλωση για ό, τι είναι. Αυτό το μέρος του Self μπορεί να κρατήσει ακόμη και συμπόνια και την ευγνωμοσύνη για την Πνευματική Όντας ο οποίος έχει συμφωνήσει να παίξει το ρόλο του «κακόβουλου ένα" σε αυτό ψευδαίσθηση που αποκαλούμε τρίτο Διαστασιακές πραγματικότητας. Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο ιδέα να αναγνωρίσει, να περιλαμβάνει, και κρατήστε ως αλήθεια στο ενεργητικό επίπεδο της τρίτης διάστασης, αλλά είναι αλήθεια όλα τα ίδια. Σε αυτό το επίπεδο ταλαντώσεις του φωτός, το Ανώτερο Εαυτό μπορεί και κάνει, βλέπουμε ότι η «ένα κακόβουλο" είναι απλώς ένα πνευματικό από ομοτίμους που έχει συμφωνηθεί, για διάφορους δικούς τους λόγους, για την φυσική ενσαρκώνω σε αυτό το πυκνό τρίτο επίπεδο διαστάσεων της ύπαρξης και να παίξουν μέρος? αυτό που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα φροντίσει να αναλάβει. Από το επίπεδο αυτό της "πραγματικότητας" έρχεται η κατανόηση, όπου μπορούμε να βρούμε εμπρός από μέσα μας, ακόμα και στην τρίτη διάσταση, τα συναισθήματα της συμπόνιας και ευγνωμοσύνης για αυτό το αδελφό ή αδελφή μου μίλησε πριν. Μήπως αυτό σημαίνει ότι συγχωρούν τις δράσεις τους κατά το τρίτο διαστάσεων επίπεδο; Όχι Μήπως αυτό σημαίνει ότι επιτρέπουν τη φυσική ενσαρκώνω που θέλουν να βλάψουν άλλους κατ 'επανάληψη; Όχι Μήπως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο και την ευθύνη να θεωρούμε τους εαυτούς μας λογοδοτεί για τις πράξεις μας, ή μη-δράσεις, στην απατηλή δράμα είμαστε όλοι συμμετέχουν στην; Ναι. Βλέπετε, όταν θα αρχίσουν awakenment πνευματική μας, έχουμε αρχίσει να λειτουργεί από τα επίπεδα που ποτέ δεν καν σκεφτεί πριν, πολύ λιγότερο πίστευε υπήρχαν. Καθώς η ξύπνησε και ξύπνημα τρίτη διαστάσεων φυσικά όντα είμαστε ως δηλωτικό, έχουμε μεγάλη ευθύνη και δουλειά να κάνουμε. Είναι καιρός να αρχίσει σοβαρά να αναλάβει αυτό ήρθαμε εδώ από τις υψηλότερες σφαίρες να κάνουμε. Πολλή αγάπη, Φως και πολλές ευλογίες σε όλους σας, Namaste Ουσία |
|||||||||||
|
|
|
| Τα παρακάτω 5 χρήστες λένε ευχαριστώ για την Ουσία Για αυτό το χρήσιμο Post: |
amani313 (07-25-2009),
Kathleen ann (07-04-2009)
Narnia (07-04-2009),
Εαυτό μας (07-02-2009),
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Μπορείτε να συγχωρήσει αυτούς που θα μας χωρίζουν;Ευχαριστώ για την μελετημένη απαντήσεις, αδελφοί μου?
Kathleen Anne? Παράθεση:
Μόλις επιτευχθεί μια πραγματική έννοια της συμπόνιας, είναι αστείο το πώς μπορείτε να πάρετε μαζί όλα νόημα και εξετάσουμε αντικειμενικά σε οποιαδήποτε κατάσταση και να δούμε το σωστό. Αποφασίζοντας αντί να αντιδράσει. Έχω ακούσει ότι κάποιοι άνθρωποι, όταν πάρει όλα τα έννοια πριν από την επίτευξη πραγματικής Compassion γίνει nhilistic και μπορούν να βλάψουν πραγματικά. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό συνέβη σχεδόν σε Sidhartha Gautama υπό το δέντρο. Ουσία? Παράθεση:
Παράθεση:
Συμφωνώ απολύτως. Μόνο πρόβλημα μου είναι προσπαθώ να καταλάβω πώς θα είναι πιο χρήσιμη για το σύνολο.
|
|
| Οι παρακάτω 3 χρήστες λένε ευχαριστώ στον εαυτό μας για αυτό το χρήσιμο Post: |
|
|
#5 (Permalink) | |||||||||||
|
Τα super
Συντονιστής
|
![]() Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση για τα λόγια σας μου έχουν τονίσει στο "Royal Blue" χρώμα .... Αν και καταλαβαίνω σε ένα πνευματικό επίπεδο τι εννοείται με το γράμμα σας αισθάνθηκα την ανάγκη να ίσως διαφωτίσει και να διευκρινίσει λίγο, ώστε να μην υπάρχει παρεξήγηση από οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου, αυτό σημαίνει απλώς «εγώ» το βλέπω αυτό τον τρόπο ...... lol Απλώς δεν βλέπω πώς "συμπόνια" μπορεί να emotionless. Ως Πράγματι, δεν έχει σημασία πώς θα αναλύουν, στο υψηλό επίπεδο της συχνότητας πνευματικό μιλάμε θα έλεγα ότι αυτό είναι αδύνατο. Τώρα, θα συμφωνήσω ότι η "συμπόνια" παίρνει μια εντελώς νέα ενέργεια σε αυτό το επίπεδο, και ακριβώς όπως σας ανέφερε σε Kath, μια πραγματική αίσθηση της συμπόνιας δημιουργεί αντικειμενικότητας και αποσαφηνίζει την ορθή ενέργειες από τη μία, γιατί αυτά που θέτει τη λήψη αποφάσεων σε λειτουργία της «ανάληψης δράσης" αντί απλώς να "αντιδρούν" σε συγκινήσεις βάσης. Υποθέτω ότι αυτό που προσπαθώ να πω είναι, για μένα, αλήθεια συμπόνια πνευματική προέρχεται από την αληθινή συγκίνηση πνευματική, από την αληθινή πνευματική αγάπη άνευ όρων. Εγώ "ξέρω" ότι μπορούμε να έχουμε "συμπόνια με απόσπαση» και διδάσκω αυτό είναι ένα μέρος θα πρέπει όλοι επιδιώκουμε. Μπορούμε να έχουμε μια λογική κατανόηση της συμπόνιας, μπορούμε να δείξουμε τη συμπόνια και μολονότι δεν αποτελεί το κάπνισμα σε δράματα που δημιούργησε την ανάγκη για συμπόνια στην πρώτη θέση, αλλά έλεος αυτού του επιπέδου δημιουργείται από το High Καρδιάς Τσάκρα και πάνω, και δεν μπορεί να είναι όλα τα περιλαμβάνει δόνηση επούλωση μιλάμε αν είναι κοινές μόνο από ένα λογικό επίπεδο της ύπαρξής μας. Θα πρέπει να προέρχονται από πηγή μας της Θείας αγάπης άνευ όρων, καθώς και κάθε και όλες οι οποίοι έχουν εμπειρία ποτέ για τον εαυτό τους αυτή τη συχνότητα των δονήσεων Αγάπης, θα τολμούσα να πω είναι οριστική αυτό ισοδυναμεί με μια «Πνευματικό Emotion". Είμαι κουρασμένος και είναι αργά, όπως προσπαθώ να μοιραστώ τις σκέψεις μου σχετικά με αυτό, έτσι ελπίζω ότι έχω εξηγήσει τις σκέψεις μου σχετικά με αυτό επαρκώς. Αγάπη, Φως και ευλογίες, Namaste Ουσία PS Ίσως μπορούμε να μιλήσουμε αργότερα για το πώς μπορούμε όλοι να εξυπηρετήσει καλύτερα το σύνολό του; Τελευταία επεξεργασία από Ουσίας? 07-03-2009 σε 04:15 PM.. |
|||||||||||
|
|
|
| Οι παρακάτω 3 χρήστες λένε ευχαριστώ για την Ουσία Για αυτό το χρήσιμο Post: |
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Μπορείτε να συγχωρήσει αυτούς που θα μας χωρίζουν;Hi Essence!
Ανυπομονώ να την συνομιλία. Βλέπω όταν έρχεστε από το σχετικά με αυτό, αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ Lovingly μόλις Teeny λίγο. Παράθεση:
Αίσθηση με τα συναισθήματα και τις αισθήσεις με το συναίσθημα είναι δύο διαφορετικά πράγματα, κατά τη γνώμη μου. Αν το πόδι σας ήταν τραυματίες, θα το πάρετε συγκίνηση για να δείτε που χρειάζεται θεραπεία; Δεν το νομίζω ... Αισθάνεσαι τον πόνο μέσα από το πόδι σας και να ενεργήσετε με αυτό. Ίδιο πράγμα σαν να βλέπεις ένα πρόσωπο χτύπησε στο δρόμο. Αισθάνεσαι τον πόνο μέσα από το συγκεκριμένο πρόσωπο και να ενεργήσουν βάσει αυτής. Δεν χρειάζεται να λυπάμαι για το κάθε άτομο περισσότερο από ό, τι έχετε να λυπάμαι για το πόδι σας. Αισθάνεσαι τον πόνο και να ενεργήσει αναλόγως. Νομίζω ότι αν ήταν με βάση το συναίσθημα, θα ήταν η αντίδραση και δεν είναι μια ενέργεια. Ο δρόμος μου, αν τα συναισθήματα είναι αναγκαία για να αισθάνονται άνευ όρων αγάπη, είναι με βάση την κατάσταση του πώς αισθάνεστε κατά τη χρονική στιγμή και δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενική. Πόσο πραγματική συγκίνηση που χρειάζεσαι για να δείξει σε θέση σχετικά με ένα σακάκι, επειδή είναι κρύο; Ακόμα και οι πιο άκαρδο πρόσωπο που θα τεθεί σε γάντια στις αρκτικές αλλά δεν το γνωρίζουν, είναι ότι παρηγορητική στα χέρια τους. Για μένα, αυτό είναι μόνο η κοινή λογική.
|
|
| Οι παρακάτω 4 χρήστες λένε ευχαριστώ στον εαυτό μας για αυτό το χρήσιμο Post: |
amani313 (07-25-2009),
Ουσία
(07-03-2009),
Kathleen ann (07-04-2009)
Narnia Re: Lisa Renee ενημέρωση ASCENSION Ιούλιο
|
|
|
#7 (Permalink) | ||||||||||
|
Τα super
Συντονιστής
|
Re: Μπορείτε να συγχωρήσει αυτούς που θα μας χωρίζουν;Ευχές για άλλη μια φορά τον εαυτό μας,
Εντάξει, επιτρέψτε μου να δω αν κατάλαβα καλά .... Γιατί πραγματικά πιστεύω ότι παρουσιάζουμε την ίδια έννοια, είμαστε ακριβώς το κάνουμε με βάση τις επιμέρους αντιλήψεις μας και από την διαστάσεων 3ο επίπεδο? Έτσι οφείλουμε να χρησιμοποιήσετε την 3η διαστάσεων μορφή της επικοινωνίας, το οποίο δυστυχώς δεν λειτουργεί και λειτουργούν καλά σε το επίπεδο της έννοιας συζητάμε ... .... LOL (Σύντομα .... πολύ σύντομα, θα είμαστε όλοι επικοινωνούν σε μορφές που είναι πολύ καλύτερα προσαρμοσμένο για αυτό το είδος της συζήτησης ... ... LOL) Πρώτον, συμφωνώ ... .. αίσθημα με συγκίνηση και με αίσθημα καύσου είναι πραγματικά πολύ διαφορετικά πράγματα. Για έλλειψη καλύτερος τρόπος για να περιγράψει γρήγορα η διαφορά θα χρησιμοποιήσω αυτό το παράδειγμα. Αίσθηση με συγκίνηση είναι "Ανθρώπου"? Αίσθηση με αίσθηση είναι «Ήφαιστος». Είσαι Star Trek ανεμιστήρα; Γελάω δυνατάΟ άλλος τρόπος που λέτε "ντομάτα" και λέω, "toe-maw-δέσμες" (φωνητικός ορθογραφία ...) είναι στη δήλωσή σας: "Δεν χρειάζεται να λυπάσαι για το κάθε άτομο περισσότερο από ό, τι έχετε να αισθανθείτε Συγγνώμη για το πόδι σου ". Συμφωνώ. Αλλά ... Το επίπεδο της συμπόνιας της οποίας ομιλώ δεν επιβαρύνουν του κρίμα. Συμπόνια βαρύνουν των κρίμα δημιουργείται από τα συναισθήματα βάσης και είναι πολύ πυκνό σε ενέργεια σε σύγκριση με το επίπεδο της Πνευματικής Συμπόνιας ομιλώ του. Αυτό το χαμηλότερο επίπεδο της συμπόνιας δημιουργείται στον 3ο και 4ο Τσάκρας, αντίστοιχα, το ηλιακό πλέγμα και την Καρδιά Τσάκρας. (Είναι πυροδότησε και αναφλέγεται τον 3ο Τσάκρα και στη συνέχεια, μεγαλώνει και κινείται προς τον 4ο Τσάκρα και είναι από εκεί που προέρχεται εμπρός από εμάς πρέπει να μοιράζεται με τους άλλους). Αυτό το είδος της συμπόνιας έχει την αναγκαιότητά της στην κάτω βασίλεια της ύπαρξης και στην αλήθεια? Η έλλειψη αυτού του επιπέδου της συμπόνιας είναι αυτό που έχει φέρει την ανθρωπότητα και τον κόσμο μας για τον τόπο όπου είναι τώρα. (Αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί? Αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να είχε Πηγή θεία του, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα .... Lol) Αν ξαναδιαβάσετε το τελευταίο μήνυμα μου θα διαπιστώσετε ότι έκανα αναφορά του «γεγονότος / ιδέα / έννοια" ότι το επίπεδο της συμπόνιας μιλώ του δημιουργείται και προέρχεται από το επίπεδο του Ανωτάτου Καρδιάς Charka και άνω. Δεν είναι το ίδιο με τη συμπόνια δημιουργήθηκαν από φυσική πυκνότητα συναισθημάτων μας. Δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη και από τη φροντίδα αλτρουιστικά συναισθήματα μας, που ανήκουν σε υψηλό επίπεδο ενέργειας της διάστασης του 3ου? Που με τον τρόπο αυτό το επίπεδο της συμπόνιας χρειάζεται τώρα στον πλανήτη σε πλήρη ισχύ για να βοηθήσει την ανθρωπότητα στη θεραπεία και την αφύπνιση. Μπορώ να σας προσφέρουν, αν είστε εξοικειωμένοι με τη λειτουργία και τη χρήση του συστήματος 7 Τσάκρα, δοκιμάστε αυτό .... Διαλογίζεται και να αναπνέει μέσα από την περιοχή μεταξύ του Ύπατου Καρδιάς Τσάκρα και το λαιμό Chakra. Ο Ύπατος Καρδιάς Τσάκρα είναι το 8ο Τσάκρα και βρίσκεται περίπου στη μέση μεταξύ της Καρδιάς Τσάκρα και το λαιμό Chakra. Δείτε τι, αν οτιδήποτε σας εμπειρία με αυτό. Οφείλω να πω? Είμαι πραγματικά απολαμβάνει αυτή τη συνομιλία. Σας ευχαριστώ για αυτό. Τι δώρο. Περιμένω με αγωνία σου και κάποιος άλλος για σχόλια σχετικά με αυτό το καταπληκτικό ανταλλαγή των εννοιών. Σας ευχαριστώ για την εκκίνηση αυτό το νήμα. Αγάπη, Φως και ευλογίες, Namaste Ουσία Τελευταία επεξεργασία από Ουσίας? 07-03-2009 σε 05:51 PM.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||||||||||
|
Τα super
Συντονιστής
|
Re: Μπορείτε να συγχωρήσει αυτούς που θα μας χωρίζουν;PS Ξέχασα σχεδόν .... Δεν πιστεύω ότι τα συναισθήματα είναι απαραίτητες για να αισθάνονται Άνευ όρων Θεϊκή Αγάπη? Τουλάχιστον δεν 3ο διαστάσεων συναισθήματα πυκνότητα. Αλλά πιστεύω ότι είναι οι άνθρωποι εφαλτήρια χρήση τους καταπέλτη για τον τόπο όπου θα ανοίξει με την ενέργεια της Ανιδιοτελούς Θεϊκή Αγάπη.
Αγάπη, Φως και ευλογίες, Namaste Ουσία |
||||||||||
|
|
|
|
|
#9 (Permalink) | |||||||||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Μπορείτε να συγχωρήσει αυτούς που θα μας χωρίζουν;Γεια και πάλι, Essence! Πραγματικά ελπίζω να έχετε μια φανταστική ημέρα.
![]() Αυτό μπορεί να είναι ένα tad καιρό ... Επαιτεία όλα χάρης. Παράθεση:
Παράθεση:
Τώρα ξέρω ότι μιλάμε την ίδια ιδέα! Προσπαθούσα πολύ δύσκολο να καταλήξουμε σε μια Vulcan τρόπος να τεθεί Compassion. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν δική μου ... Η επιλογή που δημιουργεί το λιγότερο ποσό της ζημίας είναι το ηθικό. Ω περιμένετε ένα λεπτό ... Δεν θα πάει κάτι σαν "Οι ανάγκες των πολλών υπερκαλύπτουν τις ανάγκες των λίγων" Να Kirk, το οποίο απάντησε «Μερικές φορές, οι ανάγκες του ενός υπερκαλύπτουν τις ανάγκες των πολλών" Σποκ μόλις έθεσε κάπως τα φρύδια του, αν θυμάμαι καλά (Σποκ ήταν ένα Kirk ήταν να reffering, lol). Πραγματικά μου αρέσει Star Trek. Πιστεύω ότι θα χρησιμοποιεί replicators τροφίμων κάποια στιγμή σύντομα. Μόλις μας βρύση σε διαρκή κίνηση, η ενέργεια, πόρους και το πρόβλημα του υπερπληθυσμού θα είναι ένα πράγμα των θρύλων. Παράθεση:
Συμφωνώ και πάλι. Έχω μόλις πρόσφατα εξετάσαμε Τσάκρας. Έχω ακούσει πολλά για αυτούς, αλλά δεν είναι αρκετά για να ξέρω τι είμαι μιλάμε. Ξέρω τι σημαίνει για το κρίμα όμως. Αν η βάση της συμπόνιας βασίζεται αποκλειστικά σε κρίμα, που ενισχύει ακόμη μαζί μας και το "τους" ασθένεια. Παράθεση:
Οφείλω να ομολογήσω, θεωρώ ότι η έννοια αυτή ενδιαφέρουσα. Τα ιδεώδη κρατώ είναι ως επί το πλείστον λογική βάση (Όλα είναι ένα ...) και να είναι ελκυστικό να ακούσει την ίδια έννοια της συμπόνιας να προκύψουν από την κατανόηση των Τσάκρας. Δεν είναι ότι δεν ήξερα ήδη η Σοφία του Τσάκρας είναι επωφελής, αλλά ότι μπορεί να έχει υποτιμηθεί πώς ευεργετική πραγματικά μπορεί να είναι. Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα κάνω αυτό το μεσημέρι αύριο. Είμαι πολύ κουρασμένος τώρα και θέλω να είμαι σε θέση να επικεντρωθεί σωστά (δουλεύω νυχτερινή βάρδια, μπλα). Παράθεση:
Είμαι πάρα πολύ το απολαμβάνει. Σας ευχαριστώ για την απάντηση! ![]() Namaste Παράθεση:
Αληθώς ... Πόνο μας διδάσκει να επουλωθούν.
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ στον εαυτό μας για αυτό το χρήσιμο Post: Τελευταία επεξεργασία από τον εαυτό μας? 07-03-2009 σε 06:05 PM.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
Παρόμοια νήματα
|
||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υποθέσεων: Συγχωρέστε μια υπόθεση - Γιατί θα έπρεπε να? | Editor | Νέα - Love & Relationships | 0 | 06-18-2009 04:20 PM |
| Θεμάτων: Πώς να συγχωρήσει μια υπόθεση - Είναι ακόμη δυνατόν να Συγχώρεσέ μια υπόθεση; | Editor | Νέα - Love & Relationships | 0 | 05-13-2009 08.10π.μ. |
| Υποθέσεων: μπορώ να Συγχώρεσέ εξαπατώντας σύζυγος μου - συμβουλές και συμβουλές που βοηθούν Μαΐου | Editor | Νέα - Love & Relationships | 0 | 03-23-2009 05:50 PM |
| Σχέσεις: Τα μυστικά μιας επιτυχημένης σχέσης - Μέρος 17 - Συγχωρήστε και ξεχάστε | Editor | Νέα - Σχέσεις | 0 | 03-11-2009 01.30π.μ. |
| Ετικέτες |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|