Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Automatické překlady provedené Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Global jednota Hlavní > Specifické otázky
Registrovat Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Hledat Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená Chat Místnost

Specifické otázky Jakékoli otázky týkající se vašeho života, osobního rozvoje, nebo situace, které chcete získat pomoc s od ostatních. Také, neváhejte pomoc kohokoli, kdo otázku - obvykle jsme všichni prožívali podobné věci v jednom ročníku nebo jiný ...

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Dělit , Odpustit
Videa: Dělit , Odpustit ,

Reply

LinkBack Nástroje témat Zobrazovací módy
Old 07.02.2009, 03:36   #1 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Poloha: Burlington
Thanked 86 Times in 49 Příspěvky
Ourself is on a distinguished road

Můžeš mi odpustit těm, kdo by nás rozdělit?

Můžu odpustit. Bin Ladin, Bush, Hitler ... Každá válka obchodník bude dělat.

Můžu odpustit, protože já si nemyslím, že chápou, co dělají. Kdyby věděli, že je sami byli nenávidět a škodit, oni by viděli to je problém. Mohou se problém nevyřeší, protože si myslí, že venku musí být stanovena před uvnitř.

Dožadovat utrpení je šílenství. Living noční můra. Můžu odpustit někomu dělat něco škodlivého, zatímco v bezvědomí. Ale já bych ještě zámek je až do jejich Awake.

Co si myslíte?
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-02-2009), Kathleen Ann (07-02-2009), Venu Nair 07.02.2009, 04:43
Old 07.02.2009, 05:03   #2 (permalink)
Členské
Senior Member
Points: 5,456, Level: 50Points: 5,456, Level: 50Points: 5,456, Level: 50
Activity: 45%Activity: 45%Activity: 45%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
6/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss358
Thanked 436 Times in 226 Příspěvky
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Můžete mi odpustit těm, kdo by nás rozdělit?

Citace:
Původně odeslal Sami View Post

Můžu odpustit, protože já si nemyslím, že chápou, co dělají. Kdyby věděli, že je sami byli nenávidět a škodit, oni by viděli to je problém. Mohou se problém nevyřeší, protože si myslí, že venku musí být stanovena před uvnitř.

Dožadovat utrpení je šílenství. Living noční můra. Můžu odpustit někomu dělat něco škodlivého, zatímco v bezvědomí. Ale já bych ještě zámek je až do jejich Awake.

Co si myslíte?
Vyhledávání Vážení,

Souhlasím s Vaším myšlenky sami. Odpuštění je léčitel pro nás všechny podle mého názoru. Někdy není snadné něco dělat, když je bolest ještě syrové, a emoce vysoká .. někde jsem slyšel, odpouštět není říkat, co jste / oni to je / byl v pořádku. Ale, že bychom už mít bolesti, že neodpuštění kanály naší vlastní duše / duch. Musí být mnohem obtížnější, ale při dotyku na osobní pocity jsou note.My odpuštění dává zpět duchů sílu a cítit se dobře ... Ale mám pocit, k ochraně ohrožených dětí, zejména všude. Proto ano, mám pocit, ti, kteří škodu by měl být pryč od těch, které poškození. možná včetně sebe ........ Jen moje myšlenky se samozřejmě

Láska a mír s vámi a všem .... kak
kathleen ann está offline   Reply With Quote
Po 4 Users Say Thank You do Kathleen Ann For This Užitečné post:
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-02-2009), Narnie (07-04-2009), Sami 07.02.2009, 04:43
Old 07.02.2009, 03:15 PM   #3 (permalink)
Super člen
Moderátor
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Místo: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Poděkoval 1306 Times in 703 Příspěvky
Essence is on a distinguished road

Citace:

Co si myslíte?
Greetings Moje Duchovní Kin,

Mé myšlenky na toto téma:
Odpuštění není problém. Stejně jako Kath řekl, odpouštět je léčit sebe, se podílely i okolní situace a mnoho dalších. Moje osobní zkušenosti ukázaly, že mě jednou jednotlivec je duchovně probudil na určité místo, odpuštění se stává ještě němý bod. Chcete-li pocit, že je třeba "odpustit" jiný tam musí být nějaké jednání, které bylo přijato osobně ten, kdo odpouští. Jakmile tato náhorní plošině awakenment bylo dosaženo musí zpracovávat události jako osobní přestane existovat. I když budeme používat slovo "útočník" se zaměřením nepřátelskými úmysly přímo a osobně se k jiným jedincem, "probudil attackee ... plánovaná oběť" vidí událost, co to je, Illusion (*), Tak všichni se musí připojit k energii události v osobním způsobem, je ztracen. Z tohoto hlediska žádnou energii vytváří pouto, které potřebuje odpuštění. (*Stranou na vědomí, zde: vždy iluze, že hraje určitou část pro učení a růstu, které jsou zapojeny).
Moje další myšlenka na toto vlákno je:
Nejsem si tak jistý, mnoho z těchto osob, zejména při budeme popisovat to, jak .... "V horní části velení" nejsou plně vědomi právě to je přesně to, co dělají a jsou prostě ochotni "zaplatit" za energetický zmatek jejich akce sklízet, každý pro jejich různých osobních důvodů. A ano, mluvím na úrovni, která je, přinejmenším, energicky probudil.
Teď, v dalším stupni znalosti, úroveň, která chápe a plně funguje od místa přijetí a poznání, že jsme všichni jedna, je vytvořena část samosprávy, které mohou vidět, pochopit a akceptovat dramatické události za to, co je. Tato část Já si dokonce mít soucit a vděčnost za duchovní bytost, který souhlasil s hrát roli "škodlivý jednoho" v této iluze říkáme Třetí dimensional reality. To je velmi těžké rozpoznat konceptu, zahrnout, a držet je pravda na energetické úrovni třetí rozměr, ale je to pravda všechny stejné.
Na této vibrační úrovně světla, mohou Vyšší Já, a to, vidět, že "jeden nebezpečný", je prostě vzájemného duchovního, který souhlasil, z různých důvodů na jejich vůli, aby fyzicky vtělený do této husté třetí dimenzionální úrovni existence a hry část, která většina z nás nebude brát na péči. Z této roviny "realita" přichází pochopení, kde můžeme sebrat ze tam v nás, a to i na třetí rozměr, emoce soucitu a vděčnosti za to bratr nebo sestra jsem mluvil předtím. Znamená to, že omlouvat svou činnost na třetí dimenzionální úrovni? No Znamená to, aby fyzicky vtěleného se mají poškodit ostatní opakovaně? No Znamená to, že máme úlohu a odpovědnost držet sebe odpovědnost za své činy, nebo non-akce, v iluzorní dramatu jsme všichni účastní? Ano.
Tak vidíte, jakmile začneme naši duchovní awakenment, začneme pracovat od úrovních jsme ještě nikdy předtím nenapadlo, natož aby existovala věřil. Jak se vzbudil a probuzení třetího dimenzionální fyzické bytosti jsme manifest jako máme odpovědnost a hodně práce. Je načase si začít vážně brát na to, co jsme sem přišli z vyšších sfér dělat.

Hodně lásky, světla a mnoho požehnání vám všem,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Po 5 Uživatelé poděkovat Essence For This Užitečné post:
amani313 (07-25-2009), Kathleen Ann (07-04-2009) Narnie (07-04-2009), Sami (07-02-2009), umaybrt 07.02.2009, 04:43
Old 07.02.2009, 07:33 PM   #4 (permalink)
Členské
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Díky za promyšlené odpovědi, bratří;

Kathleen Anne;

Citace:
Musí být mnohem obtížnější, ale při dotyku na osobní pocity jsou note.My odpuštění dává zpět duchů sílu a cítit se dobře ... Ale mám pocit, k ochraně ohrožených dětí, zejména všude. Proto ano, mám pocit, ti, kteří škodu by měl být pryč od těch, které poškození. možná včetně sebe ........ Jen moje myšlenky se samozřejmě
Vím, co máte na mysli ... Slyšel jsem, že lidé, kteří své dětství odpustit těm, kdo porušují častěji prolomit řetěz zneužití, než ty, kteří stále hněv palců

Jakmile se dosáhne skutečný smysl Soucit, to je legrační, jak si můžete odnést veškerý smysl a podívat se objektivně na všechny situace a podívat se na správná věc. Herectví místo reagovat. Slyšel jsem, že někteří lidé, když dojde k odebrání všech smyslu, před dosažením pravda, Soucit se nhilistic a mohou skutečně zranit.

Beru na vědomí, že to skoro stalo SIDHARTHA Gautama pod stromem.

Essence;

Citace:
Teď, v dalším stupni znalosti, úroveň, která chápe a plně funguje od místa přijetí a poznání, že jsme všichni jedna, je vytvořena část samosprávy, které mohou vidět, pochopit a akceptovat dramatické události za to, co je. Tato část Já si dokonce mít soucit a vděčnost za duchovní bytost, který souhlasil s hrát roli "škodlivý jednoho" v této iluze říkáme Třetí dimensional reality. To je velmi těžké rozpoznat konceptu, zahrnout, a držet je pravda na energetické úrovni třetí rozměr, ale je to pravda všechny stejné.
Na této vibrační úrovně světla, mohou Vyšší Já, a to, vidět, že "jeden nebezpečný", je prostě vzájemného duchovního, který souhlasil, z různých důvodů na jejich vůli, aby fyzicky vtělený do této husté třetí dimenzionální úrovni existence a hry část, která většina z nás nebude brát na péči. Z této roviny "realita" přichází pochopení, kde můžeme sebrat ze tam v nás, a to i na třetí rozměr, emoce soucitu a vděčnosti za to bratr nebo sestra jsem mluvil předtím. Znamená to, že omlouvat svou činnost na třetí dimenzionální úrovni? No Znamená to, aby fyzicky vtěleného se mají poškodit ostatní opakovaně? No Znamená to, že máme úlohu a odpovědnost držet sebe odpovědnost za své činy, nebo non-akce, v iluzorní dramatu jsme všichni účastní? Ano.
Děkuji vám, to je právě to, co mám na mysli. To je v tomto bodě, kde Soucit má vůbec nic dělat s tím, jak se cítíte na něco tak již není založeno emoce. Je to jen čistá logika ... Selský rozum.

Citace:
Tak vidíte, jakmile začneme naši duchovní awakenment, začneme pracovat od úrovních jsme ještě nikdy předtím nenapadlo, natož aby existovala věřil. Jak se vzbudil a probuzení třetího dimenzionální fyzické bytosti jsme manifest jako máme odpovědnost a hodně práce. Je načase si začít vážně brát na to, co jsme sem přišli z vyšších sfér dělat.

Já plně souhlasím. Můj jediný problém se snaží vymyslet, jak bych chtěl být velmi užitečné, aby celek.
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009), Kathleen Ann (07-05-2009)
Old 07.03.2009, 06:01   #5 (permalink)
Super člen
Moderátor

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Citace:

Děkuji vám, to je právě to, co mám na mysli. To je v tomto bodě, kde Soucit má vůbec nic dělat s tím, jak se cítíte na něco tak již není založeno emoce. Je to jen čistá logika ... Selský rozum.

Já plně souhlasím. Můj jediný problém se snaží vymyslet, jak bych chtěl být velmi užitečné, aby celek.
Pozdravy sami a vítejte zpět. Dlouho jsme se neviděli .....

Chtěl bych učinit poznámku o vašich slov jsem zvýraznil v "Royal Blue" barevný ....
I když chápu, na intelektuální úrovni, co si myslí vaše slova jsem cítil, že je třeba objasnit a možná trochu objasnit, takže tam není nepochopení kohokoli a kdekoli. To neznamená, budete se mnou souhlasit, znamená to "I" vidět to takhle ...... lol
Já jen nechápu, jak "soucitu" může být necitlivý. Jako věc fakta, bez ohledu na to, jak jsem ji analyzovat, na vysoké úrovni duchovní frekvence mluvíme Řekl bych, že je to nemožné. Teď budu souhlasit, že "soucit" nabývá zcela nové energie na této úrovni, a stejně jako vy se totiž na to Kath, skutečný pocit soucitu vytváří objektivity a objasňuje vlastní z jedné akce, protože těch míst rozhodování v režimu o "přijmout opatření" a nikoli jednoduše "reagovat" na základnu emocí.
Myslím, že to, co se snažím říct, je, pro mě, pravda, soucit, duchovní vyzařuje z pravé duchovní emoce, z pravé duchovní bezpodmínečnou lásku. I do "vědět", že můžeme mít "soucit s nadhled" a učím je to místo, my všichni bychom měli usilovat. Můžeme mít logické pochopení soucitu, můžeme ukázat soucit aniž by se stala zahnutý do dramat, které vyvolaly potřebu soucitu v první řadě, ale soucit této úrovni je vytvořena ve vysoké srdeční čakry a výše, a nemohou být všechny zahrnující léčení vibrace mluvíme, je-li sdílet pouze z logické úrovně našeho bytí. To musí pocházet z našeho zdroje božské Unconditional Love, jakož i všech, kteří někdy zkušenosti pro sebe tuto frekvenci vibrace lásky, by si troufám říct, by rozhodně srovnávat to "duchovní Emotion".
Jsem unavený, a to je pozdě, jak se snažím sdílet mé myšlenky na to, tak doufám, že jsem vysvětlil své názory na to dostatečně.

Láska, Světlo a požehnání,

Namaste

Essence

PS Možná bychom mohli mluvit později o tom, jak se všichni můžeme nejlépe sloužit celku?

Naposledy upravil Essence, 07.03.2009 V 04:15 PM..
Po 3 Uživatelé poděkovat Essence For This Užitečné post:
amani313 (07-25-2009), Kathleen Ann (07-04-2009) Sami (07-03-2009)
Old 07.03.2009, 04:22 PM   #6 (permalink)
Členské
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Hi Essence!

Těším se na ten rozhovor.

Chápu, kam jedete, ale na to jsem ještě musí láskou nesouhlasí jen malinký kousek.

Citace:
Já jen nechápu, jak "soucitu" může být necitlivý. Jako věc fakta, bez ohledu na to, jak jsem ji analyzovat, na vysoké úrovni duchovní frekvence mluvíme Řekl bych, že je to nemožné. Teď budu souhlasit, že "soucit" nabývá zcela nové energie na této úrovni, a stejně jako vy se totiž na to Kath, skutečný pocit soucitu vytváří objektivity a objasňuje vlastní z jedné akce, protože těch míst rozhodování v režimu o "přijmout opatření" a nikoli jednoduše "reagovat" na základnu emocí.
Myslím, že to, co se snažím říct, je, pro mě, pravda, soucit, duchovní vyzařuje z pravé duchovní emoce, z pravé duchovní bezpodmínečnou lásku.

Pocit s emocemi a pocity s pocity jsou dvě různé věci, podle mého názoru. Pokud vaše noha byla zraněna, trvalo by emoce vidět potřebuje uzdravení? Já si to nemyslím ... Cítíte bolest přes nohu a budete jednat. Totéž, jako když vidíte člověka bolí na ulici. Cítíte bolest prostřednictvím této osoby, a jednat.

Nemusíte litovat osobu víc, než musíte líto nohu. Cítíte bolest, a podle toho jednat. Myslím, že kdyby bylo založeno na emocích, že by bylo reakcí, a ne akci.

Vidím to tak, je-li emoce je třeba cítit bezpodmínečnou lásku, je založena na stavu, jak se cítíte v té době a nemůže být objektivní.

Kolik skutečných emocí se musíte prokázat při uvedení na bundu, protože je zima? Dokonce i ty bezcitný osoba bude kladen na rukavice v arktických, ale bez jeho vědomí, že jsou Soucitný jejich rukou.

Pro mě je to jen selský rozum.
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009), Kathleen Ann (07-04-2009) Narnie Re: Lisa Renee července Ascension aktualizace
Old 07.03.2009, 05:26 PM   #7 (permalink)
Super člen
Moderátor

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

Greetings Once Again sami,

Dobrá, dovolte mi, abych zjistil, jestli rozumím vám správně .... Protože si myslím, že uvádíme stejný koncept, jsme jen to, že na základě naší individuální vnímání a od 3. rozměrové úrovni, tak jsme museli použít rozměrný 3. forma komunikace, která bohužel nefunguje a fungovat i na úroveň konceptu diskutujeme ... .... LOL (Brzy .... Velmi brzy budeme všichni komunikovat ve formách, které jsou mnohem vhodnější pro tento typ diskuse ... ... LOL)

Za prvé, já souhlasím ... .. pocit s emocemi a pocity s pocity jsou opravdu velmi odlišné věci. Pro nedostatek lepší způsob, jak rychle popsat rozdíl budu používat tento příklad. Pocit, s emocí, je "lidský" Feeling s pocitem je "Vulcan". Jste fanoušek Star Treku? Válet se

Jiným způsobem říkáte "Tomato" a já říkám, "prst-tlamy-vleku" (fonetický pravopis ...) je ve svém prohlášení: "Vy nemusíte litovat osobu víc, než musíte cítit Omlouváme se za nohu ". Souhlasím. Ale ...
Úroveň soucitu, z nichž mluvím, není hradí ze soucitu. Soucit hradí ze soucitu je vytvořena ze základní emoce a je velmi hustá v jeho energie v porovnání s úrovní duchovní Soucit Mluvím. Tato nižší úroveň soucitu je vytvořena ve 3. a 4. čakry, respektive solar plexus a srdeční čakry. (Je to vyvolalo, a podnítil v 3. čakry a pak roste a stěhuje do 4. čakry a je odtud pochází, že se tam od nás, které mají být sdíleny s ostatními). Tento typ soucitu má své potřeby v nižších oblastech existence a v pravdě, nedostatek této úrovně soucitu je to, co přinesl Humanity a náš svět na místo, kde je teď. (To by se dalo předejít, to by mohl být Divine Zdroj je plán, ale to je další rozhovor .... Lol)
Pokud si přečetla můj poslední příspěvek, zjistíte, že jsem se zmínil o "skutečnosti / idea / koncept", že úroveň soucitu Mluvím je vytvořen a vyzařuje z úrovně vysoké srdce Charka a výše. To není stejné jako soucit vytvořil z naší fyzické hustoty emoce. Není dokonce vytvořil z našeho altruistického péče emoce, které mají vysokou úroveň energie 3. rozměru, který mimochodem tato úroveň soucitu je třeba se na planetě v plné síle na pomoc lidstvu v uzdravení a probuzení.
Mohu nabídnout vám, pokud jste obeznámeni s fungování a využívání systému 7 čakry, zkuste tohle .... Uvažujte a dýchat přes oblast mezi Vysokými srdeční čakry a hrdelní čakry. Vysoký srdeční čakra je čakra 8. a nachází se zhruba na půl cesty mezi srdeční čakry a hrdelní čakry. Podívejte se, co, pokud vůbec něco si zkušenosti s tímto.
Musím říct, já jsem opravdu baví rozhovor. Thank you for that. Co dar.

I úzkostlivě čekají na vás a kohokoli jiného připomínky k této úžasné výměny pojmů. Děkuji vám za spuštění tohoto vlákna.

Namaste

Essence

Naposledy upravil Essence, 07.03.2009 V 05:51 PM..
Po 2 Users Say Thank You For This k Essence Užitečné post:
amani313 (07-25-2009), Sami (07-03-2009)
Old 07.03.2009, 05:52 PM   #8 (permalink)
Super člen
Moderátor

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200

PS Málem bych zapomněla .... Nevěřím, že emoce jsou zapotřebí cítit Unconditional Božské lásky, alespoň ne 3. rozměrné hustota emoce. Ale já si myslím, že jsou lidé využít k odrazový můstek katapultovat, aby místo, kde se otevírají na energii bezpodmínečné Boží lásky.

Namaste

Essence
Po 2 Users Say Thank You For This k Essence Užitečné post:
amani313 (07-25-2009), Sami (07-03-2009)
Old 07.03.2009, 06:02 PM   #9 (permalink)
Členské
Junior Member

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Hi again, Essence! Opravdu doufám, že jste s fantastický den.

To může být tad dlouho ... Žebrání všechny milosti.

Citace:
Dobrá, dovolte mi, abych zjistil, jestli rozumím vám správně .... Protože si myslím, že uvádíme stejný koncept, jsme jen to, že na základě naší individuální vnímání a od 3. rozměrové úrovni, tak jsme museli použít rozměrný 3. forma komunikace, která bohužel nefunguje a fungovat i na úroveň konceptu diskutujeme ... .... LOL (Brzy .... Velmi brzy budeme všichni komunikovat ve formách, které jsou mnohem vhodnější pro tento typ diskuse ... ... LOL)
Souhlasím s tím, ... To může být zdanění komunikovat se slovy. A já také souhlasím, že jedním z dalších kroků je pryč s tím, že je třeba. Zajímalo by mě, jak se většina bude přizpůsobovat neschopnosti decieve.

Citace:
Za prvé, já souhlasím ... .. pocit s emocemi a pocity s pocity jsou opravdu velmi odlišné věci. Pro nedostatek lepší způsob, jak rychle popsat rozdíl budu používat tento příklad. Pocit, s emocí, je "lidský" Feeling s pocitem je "Vulcan". Jste fanoušek Star Treku? Válet se

Teď už vím, jsme mluvili stejný koncept! Snažil jsem se velmi těžké přijít s Vulcan Way dát Soucit. Jediný co mně napadlo bylo moje vlastní ... Volby, která vytváří nejmenší škody je etické jedna. Ale počkejte chvíli ... Copak to být něco jako "potřeby mnoha převažují potřeby z mála" Ke kterému Kirk odpověděl: "Někdy je třeba na jedné převažují potřeby mnoha" Spock jen trochu povytáhl obočí, když si správně vzpomínám (Spock byl jeden Kirk byl podle výkresu, aby, lol).

Opravdu rád Star Trek. Věřím, že budeme používat potravinářské replikátory někdy brzy. Poté, co jsme využít perpetuum mobile, energie, zdroje a přemnožení problém bude věc legend.

Citace:
Úroveň soucitu, z nichž mluvím, není hradí ze soucitu. Soucit hradí ze soucitu je vytvořena ze základní emoce a je velmi hustá v jeho energie v porovnání s úrovní duchovní Soucit Mluvím. Tato nižší úroveň soucitu je vytvořena ve 3. a 4. čakry, respektive solar plexus a srdeční čakry. (Je to vyvolalo, a podnítil v 3. čakry a pak roste a stěhuje do 4. čakry a je odtud pochází, že se tam od nás, které mají být sdíleny s ostatními). Tento typ soucitu má své potřeby v nižších oblastech existence a v pravdě, nedostatek této úrovně soucitu je to, co přinesl Humanity a náš svět na místo, kde je teď. (To by se dalo předejít, to by mohl být Divine Zdroj je plán, ale to je další rozhovor .... Lol)

Souhlasím znovu. Teprve nedávno jsem se podíval do čakry. Slyšel jsem o nich moc, ale ne natolik, aby věděli, co mluvím. Vím, co myslíš o soucit ačkoli. Pokud se na základě soucitu je založeno pouze na škoda, že je stále posiluje nás a "je" nemoc.

Citace:
Pokud si přečetla můj poslední příspěvek, zjistíte, že jsem se zmínil o "skutečnosti / idea / koncept", že úroveň soucitu Mluvím je vytvořen a vyzařuje z úrovně vysoké srdce Charka a výše. To není stejné jako soucit vytvořil z naší fyzické hustoty emoce. Není dokonce vytvořil z našeho altruistického péče emoce, které mají vysokou úroveň energie 3. rozměru, který mimochodem tato úroveň soucitu je třeba se na planetě v plné síle na pomoc lidstvu v uzdravení a probuzení.

Musím se přiznat, že jsem tento pojem najít zajímavé. Držím ideály jsou většinou založeny logiky (Vše je jedním, ...) a to je lákavé slyšet stejný pojem Soucitu vyplývají z chápání čakry. Ne že bych už nevěděli Moudrost čakry je prospěšné, ale že bych možná podcenila jak prospěšné to opravdu může být.

Citace:
Mohu nabídnout vám, pokud jste obeznámeni s fungování a využívání systému 7 čakry, zkuste tohle .... Uvažujte a dýchat přes oblast mezi Vysokými srdeční čakry a hrdelní čakry. Vysoký srdeční čakra je čakra 8. a nachází se zhruba na půl cesty mezi srdeční čakry a hrdelní čakry. Podívejte se, co, pokud vůbec něco si zkušenosti s tímto.

Mockrát děkuji! Udělám to zítra na oběd. Jsem unavený, a teď chci, aby se moci soustředit správně (dělám noční směnu, bla).

Citace:
Musím říct, já jsem opravdu baví rozhovor. Thank you for that. Co dar.

I úzkostlivě čekají na vás a kohokoli jiného připomínky k této úžasné výměny pojmů. Děkuji vám za spuštění tohoto vlákna.

Si užívám taky. Děkuji Vám za odpověď!

Namaste

Citace:
PS Málem bych zapomněla .... Nevěřím, že emoce jsou zapotřebí cítit Unconditional Božské lásky, alespoň ne 3. rozměrné hustota emoce. Ale já si myslím, že jsou lidé využít k odrazový můstek katapultovat, aby místo, kde se otevírají na energii bezpodmínečné Boží lásky.

Amen, amen ... Bolest nás učí léčit.

Naposledy upravil sami, 07.03.2009 V 06:05 PM..
Ourself está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You For This, aby sami Užitečné post:
amani313 (07-25-2009), Essence  (07-03-2009)
Reply