Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Глобален единство Главна > Специфични въпроси

Специфични въпроси Всякакъв вид на въпроси, свързани с живота си, личностно развитие или ситуация, която искате да получите с от другите. Също така, моля не се колебайте да помогне на никого с въпрос - обикновено имаме всички опитни подобни неща в една или друга форма ...

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Тагове
Теми: Разделете , Прости
Видео: Разделете , Прости ,

Reply

LinkBack Thread Инструменти Display Modes
Old 07-02-2009, 03:36 AM   #1 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Благодаря: 84
Благодариха 86 пъти в 49 Мнения
Ourself is on a distinguished road

Мога да ти простя на тези, които ще ни разделят?

Не мога да простя. Бин Ладен, Буш, Хитлер ... Всеки продавач войната ще свърши работа.

Не мога да им простя, защото аз не мисля, че те разбират какво правят. Ако знаех, че е самите те са били мразехме и вредят, те ще видят там е проблема. Те не могат да фиксират проблема, защото мисля, че отвън трябва да се определя преди отвътре.

За да жадуват за страданието е лудост. Жилищна кошмар. Аз може да прости на някого за нещо вредно, докато в безсъзнание. Но аз все пак ще ги заключват, докато те са будни.

Какво мислите?
amani313 (07-25-2009), Същност  (07-02-2009), Kathleen Ann (07-02-2009), Venu Nair (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 05:03 AM   #2 (Permalink)
Държавите
Senior Member
Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50Points: 5,511, Level: 50
Activity: 28%Activity: 28%Activity: 28%

kathleen ann's Avatar

Activity Longevity
6/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss362
Благодаря: 1414
Re: Любими стихове
kathleen ann is on a distinguished road

Re: Може ли да ти простя на тези, които ще ни разделят?

Цитат:
Първоначално публикувано от Ourself View Post
Не мога да простя. Бин Ладен, Буш, Хитлер ... Всеки продавач войната ще свърши работа.

Не мога да им простя, защото аз не мисля, че те разбират какво правят. Ако знаех, че е самите те са били мразехме и вредят, те ще видят там е проблема. Те не могат да фиксират проблема, защото мисля, че отвън трябва да се определя преди отвътре.

За да жадуват за страданието е лудост. Жилищна кошмар. Аз може да прости на някого за нещо вредно, докато в безсъзнание. Но аз все пак ще ги заключват, докато те са будни.

Какво мислите?
Здравейте всички,

Съгласен съм с вашите Ourself мисли. Прошката е лечител на всички нас по мое мнение. Понякога не е лесно нещо да направя, ако болката е все още сурово, и емоции високо .. Чух някъде, да се прощава не казва това, което / те направиха е / е бил прав. Но, че ние вече няма да носи болка, която unforgiveness храня към собствената ни душа / дух. Тя трябва да бъде толкова по-трудно че при допир на лични чувства note.My са прошка връща на власт спиртни напитки да се чувстват и да върши добро ... Но, аз се чувствам за защита на уязвимите особено децата по цял свят. Затова отговорът е да, аз се чувствам тези вреди, които трябва да се държат далеч от тези, които навреди. може би включително и самите ........ Само моите мисли разбира се

Любов и мир на вас и на всички .... как
kathleen ann está offline   Reply With Quote
Следните 4 Потребителите казват, Благодаря ви за Kathleen Ann за това полезно мнение:
amani313 (07-25-2009), Същност  (07-02-2009), Нарния (07-04-2009), Ourself (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 03:15 ч.   #3 (Permalink)
Супер държави
Модератор
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1381
Благодари 1320 пъти в 709 Мнения
Essence is on a distinguished road

Цитат:

Какво мислите?
Приветствия моя духовен сродник,

Моите мисли по този въпрос:
Прошката не е проблем. Точно като Kath каза, да прощава е да лекува себе си, околните положение и много други също участва. Моят личен опит ми показва, че след като едно лице е събудил духовно на определено място, прошка става още един ням точка. За да се чувстват нужда да се "прости" друг трябва да има някой акт, че е било взето лично от този, който прощава. След това плато на awakenment е била постигната необходимостта от процеса на събития като лични престава да съществува. Дори и ако, ние ще използваме думата "хакер" се концентрира злонамерени намерение пряко и лично към друг индивид, на "събуди attackee ... предназначени жертва" вижда случай за какво е; Илюзия, (** Чест и предлагат **) Като по този начин всички трябва да се прикрепят към енергията на събитието по свой собствен начин се губи. Тази перспектива не създава енергия облигации, който се нуждае прошка. (** Чест и предлагат **Един настрана внимание тук: винаги е една илюзия, която се играе на отделна част за обучение и растеж на участващите в тях).
Следващата ми мисъл на тази тема е:
Аз не съм толкова сигурен, че много от тези хора, особено в, ние ще го описват като .... "В горната част на веригата на командване" не са напълно запознати с просто точно това, което е, че те са правите и просто са склонни да "плати цената" за енергичен поразия действията си жънат, всеки за тяхната различна лични причини. И да, аз говоря на ниво, което е най-малкото, енергично събуди.
Сега, на следващото ниво на познаване на ниво, което разбира и работи изцяло от мястото на приемане и знания, които всички ние сме Едно, там е създаден от страна на самоуправление в които се вижда, да разбират и приемат драматичните събития за какво е. Тази част на самоуправление може дори да притежават състрадание и благодарност за духовно същество, което се е съгласил да играе ролята на "злонамерен едно" в тази илюзия, което наричаме Трети размерите реалност. Това е много трудно да признае понятие, обхващащо, и задръжте за истина в енергичен нивото на третото измерение, но това е истината, всички един и същ.
На този люлеещ ниво на светлината, Висшия Аз може и не, вижте, че "злонамерен един" е просто една духовна взирам, който се е съгласил, за различни причини, свързани с техните собствени, физически да въплъти в тази гъста трети тримерно ниво на съществуване и да играят част, един, че повечето от нас не би да се грижи за. От този самолет "реалити", е разбирането, където можем да излезе от събиране, вътре в нас, дори и в третото измерение, емоциите на съчувствие и благодарност за това брат или сестра Говорих от преди. Дали това означава, че одобрявам действията им в трети тримерно ниво? Номер Означава ли това, ние позволи на физически въплътен като те са многократно да навреди на другите? Номер Дали това означава, че имат роля и отговорност към себе си държат отговорни за действията си, или не действия, в илюзорен драма ние всички, които участват в? Да.
Така че виждате, след като ние започваме нашата awakenment духовно, ще започнат да оперират от нивата ние никога дори мисълта за преди, много по-малко вярва съществувала. Тъй като събуди и пробуждане трети тримерно физическо същества са очевидни, тъй като имаме много отговорност и работа за вършене. Време е да започнем сериозно да се вземе за какво сме дошли тук от по-високите области да направя.

Много любов, светлина и много благословии на всички вас,

Намасте

Същност
Essence está offline   Reply With Quote
Следните 5 Потребители кажа, благодаря ви за същността За това полезно мнение:
amani313 (07-25-2009), Kathleen Ann (07-05-2009), Нарния (07-04-2009), Ourself (07-02-2009), umaybrt (07-02-2009)
Old 07-02-2009, 07:33 ч.   #4 (Permalink)
Държавите
Младши държави

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Благодаря за обмислен отговори, братя мои;

Катлийн Anne;

Цитат:
Тя трябва да бъде толкова по-трудно че при допир на лични чувства note.My са прошка връща на власт спиртни напитки да се чувстват и да върши добро ... Но, аз се чувствам за защита на уязвимите особено децата по цял свят. Затова отговорът е да, аз се чувствам тези вреди, които трябва да се държат далеч от тези, които навреди. може би включително и самите ........ Само моите мисли разбира се
Знам какво искаш да кажеш ... Чувал съм, че хората, които злоупотребяват прости на детството си са по-склонни да се прекъсне веригата на злоупотреба, отколкото тези, които държат на гняв инча

След като се постигне истинския смисъл на състрадание, това е смешно как може да отнеме всякакъв смисъл и гледам обективно на всяка ситуация и да видим правото да направя нещо. Действат, вместо да реагират. Чувал съм, че някои хора, когато те отнеме всякакъв смисъл преди да се постигне истинска стане nhilistic Състрадание и действително може да се наранят.

Това е моето разбиране, че това се случи с почти Sidhartha Гаутама по това дърво.

Същност;

Цитат:
Сега, на следващото ниво на познаване на ниво, което разбира и работи изцяло от мястото на приемане и знания, които всички ние сме Едно, там е създаден от страна на самоуправление в които се вижда, да разбират и приемат драматичните събития за какво е. Тази част на самоуправление може дори да притежават състрадание и благодарност за духовно същество, което се е съгласил да играе ролята на "злонамерен едно" в тази илюзия, което наричаме Трети размерите реалност. Това е много трудно да признае понятие, обхващащо, и задръжте за истина в енергичен нивото на третото измерение, но това е истината, всички един и същ.
На този люлеещ ниво на светлината, Висшия Аз може и не, вижте, че "злонамерен един" е просто една духовна взирам, който се е съгласил, за различни причини, свързани с техните собствени, физически да въплъти в тази гъста трети тримерно ниво на съществуване и да играят част, един, че повечето от нас не би да се грижи за. От този самолет "реалити", е разбирането, където можем да излезе от събиране, вътре в нас, дори и в третото измерение, емоциите на съчувствие и благодарност за това брат или сестра Говорих от преди. Дали това означава, че одобрявам действията им в трети тримерно ниво? Номер Означава ли това, ние позволи на физически въплътен като те са многократно да навреди на другите? Номер Дали това означава, че имат роля и отговорност към себе си държат отговорни за действията си, или не действия, в илюзорен драма ние всички, които участват в? Да.
Благодаря ти, че е точно това, което искам да кажа. Това е в този момент, когато Състрадание е нищо общо с това как се чувствате към всичко това вече не се базира емоция. Това е просто чиста логика ... Здравият разум.

Цитат:
Така че виждате, след като ние започваме нашата awakenment духовно, ще започнат да оперират от нивата ние никога дори мисълта за преди, много по-малко вярва съществувала. Тъй като събуди и пробуждане трети тримерно физическо същества са очевидни, тъй като имаме много отговорност и работа за вършене. Време е да започнем сериозно да се вземе за какво сме дошли тук от по-високите области да направя.

Аз искрено се споразумеят. Единственият ми проблем е, се опитвам да разбера как ще бъде най-полезно за цялото.
amani313 (07-25-2009), Същност  (07-03-2009), Kathleen Ann (07-05-2009)
Old 07-03-2009, 06:01 AM   #5 (Permalink)
Супер държави
Модератор

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Цитат:

Благодаря ти, че е точно това, което искам да кажа. Това е в този момент, когато Състрадание е нищо общо с това как се чувствате към всичко това вече не се базира емоция. Това е просто чиста логика ... Здравият разум.

Аз искрено се споразумеят. Единственият ми проблем е, се опитвам да разбера как ще бъде най-полезно за цялото.
Приветствия Ourself и добре дошли обратно. Отдавна не сме се виждали .....

Бих искал да направи коментар за думите си имам отразена в "Royal Blue" цвят ....
Въпреки, че аз разбирам при интелектуално ниво, какво разбира под вашия текст се чувствах необходимостта да се изяснят и уточнят може би малко така че не е недоразумение от всеки и навсякъде. Това не означава, че ще се съгласите с мен, това просто означава "аз" го видя този начин ...... LOL
Аз просто не виждам как "Милосърдие" може да бъде емоционална. В интерес на истината, без значение как го анализираме, най-високото ниво на духовна честота говорим на Бих казал, че е невъзможно. Сега, аз ще се съгласите, че "Милосърдие" взема на цяла нова енергия на това ниво, и както ти е заявило пред Kath, истински създава чувство на състрадание, обективност и изяснява правилното действия от една страна, защото тези места, за вземане на решения в режим за "предприемане на действия", а не просто "реагира" на база емоции.
Предполагам, че това, което аз се опитвам да кажа е, за мен, истински духовно състрадание идва от истински духовен емоция, от истински духовен безусловна любов. Аз се "знаят", че ние може да има "състрадание с отряд", а аз уча това е място, ние всички трябва да се стремят към. Ние може да има логично разбиране на състрадание, ние може да покаже състрадание без да се закачи в драми, които създадоха нуждата от съчувствие на първо място, но съчувствие на това ниво е създаден във Висшия Сърдечна Чакра и по-горе, и не могат да бъдат всички включваща лечебни вибрации говорим на само ако то е споделено от логическо ниво на нашето битие. Той трябва да дойде от нашите Източник на Божествената безусловна любов, както и всички, които някога са опит за себе си тази честота на вибрациите, Любов, аз ще смея да кажа би най-категорично уравнявам тази на "Духовно Emotion".
Аз съм уморен и че е късно като се опитам да споделя моите мисли по този въпрос, така че се надявам вече обясних моите мисли по този адекватно.

Любов, Светлина и благословии

Намасте

Същност

PS Може би можем да говорим по-късно за това, как всички ние можем да служат най-добре на цяло?

Последно редактиран от Същност; 07-03-2009 в 04:15 ч...
Следващите 3 потребители кажа, благодаря ви за същността За това полезно мнение:
amani313 (07-25-2009), Kathleen Ann (07-05-2009), Ourself (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 04:22 ч.   #6 (Permalink)
Държавите
Младши държави

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Здравейте същност!

Очаквам с нетърпение този разговор.

Виждам къде се намирате, идващи от на това, но аз все още трябва да любов съгласни само мъничък късче.

Цитат:
Аз просто не виждам как "Милосърдие" може да бъде емоционална. В интерес на истината, без значение как го анализираме, най-високото ниво на духовна честота говорим на Бих казал, че е невъзможно. Сега, аз ще се съгласите, че "Милосърдие" взема на цяла нова енергия на това ниво, и както ти е заявило пред Kath, истински създава чувство на състрадание, обективност и изяснява правилното действия от една страна, защото тези места, за вземане на решения в режим за "предприемане на действия", а не просто "реагира" на база емоции.
Предполагам, че това, което аз се опитвам да кажа е, за мен, истински духовно състрадание идва от истински духовен емоция, от истински духовен безусловна любов.

Чувствам с емоции и усещане с усещания са две различни неща, по мое мнение. Ако си крака е ранен, ще го взема, за да видите емоция се нуждае от лечение? Аз не мисля така ... Ще се почувствате болката чрез вашия крак и да действате по него. Същото както ако видите човек боли на улицата. Ще се почувствате болка през това лице и действа по него.

Вие не трябва да съжалявам за човек повече, отколкото трябва да съжалявам за вашия крак. Ще се почувствате болката и да действа по съответния начин. Мисля, че ако тя се основава на емоция, че би било реакция, а не действие.

The Way I го видя, ако емоции са необходими да се чувстват безусловна любов, тя се основава на състоянието на как се чувстваш в момента и не могат да бъдат обективни.

Колко емоция действително ли трябва да се покаже при поставянето на изолация, тъй като е студено? Дори и най-безсърдечен човек ще постави на ръкавици в Арктика, но без да го осъзнават, те се Състрадателен на ръцете си.

За мен, това е просто здрав разум.
amani313 (07-25-2009), Същност  (07-03-2009), Kathleen Ann (07-05-2009), Нарния (07-04-2009)
Old 07-03-2009, 05:26 ч.   #7 (Permalink)
Супер държави
Модератор

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

Поздравления за пореден път получава Ourself,

Добре, нека да видя дали мога да разберете правилно .... Защото аз наистина мисля, че ние представяме на същото понятие, ние просто го прави въз основа на индивидуалните ни възприятия и от 3-то ниво размерите; по този начин ние се налага да използвате 3ти тримерно форма на комуникация, която за съжаление не работи и функционира добре в нивото на концепцията ние обсъждаме ... .... LOL (скоро .... много по-скоро, ние всички ще комуникират по начини, които са много по-подходящи за този тип дискусия ... ... LOL)

Първо, аз съм съгласен ... .. усещане с емоция и чувство, с усещане са наистина много различни неща. При липса на по-добър начин да се опише най-бързо разликата ще използвам този пример. Чувствам с емоция е "човека"; усещане с усещане е "Вулкан". Вие сте Стар Трек фен? Lol

Другият начин сте поговорка "домати", а аз казвам, "пръст-паст тегли" (гласов правописа ...) е във Вашето изявление: "Вие не трябва да съжалявам за човек повече, отколкото трябва да се чувстват Съжалявам за крака ". Съгласен съм. Но ...
Нивото на състрадание, на което аз говоря не е подкрепено от състрадание. Състрадание поемат от жалко е създадена в резултат на база емоции и е много гъста в своята енергия в сравнение с нивото на духовно състрадание аз говоря за. Това ниско ниво на състрадание е създадена в 3-ти и 4-ти чакри, съответно на Слънчев сплит и сърцето чакри. (Това е и предизвика запалване в Чакра 3-ти и след това расте и се движи към 4-тата чакра и тя е от там, че тя произлиза излезе от нас, за да бъдат споделяни с други). Този тип на състрадание, е необходимостта му в по-ниските сфери на съществуването и в истината, липсата на това ниво на състрадание, е това, което доведе човечеството и земята ни до мястото, където е и сега. (Това може да бъдат избегнати, това може да има план е Божествена източник, но това е друг разговор .... LOL)
Ако сте прочели последната ми пост, ще видите, че спомена за "факт / идея / концепция", че нивото на състрадание, аз говоря е създаден и се излъчва от нивото на Върховния Сърдечна чакра и по-горе. Това не е същото като състрадание, създадени от нашите физически емоции плътност. Той дори не е създадена от нашите емоции алтруистична грижите, които са с високо ниво на енергия на 3-то измерение; която между другото е необходимо това ниво на състрадание, сега на планетата в пълна сила за подпомагане на човечеството в лечебни и пробуждане.
Мога ли да Ви предложи, ако сте запознати с начина на функциониране и използване на системата 7 чакра, опитайте този .... Медитирайте и се диша през зоната между върховния Сърдечна Чакра и гърло чакра. Върховният Сърдечна чакра е 8-та чакра и се намира на около половината път между областта на сърдечната чакра и гърло чакра. Вижте какво, ако нещо ви опит с това.
Аз трябва да кажа, аз съм наистина ползващи този разговор. Благодаря ви за това. Какъв подарък.

Аз тревога очакват твой и никой друг коментар на този удивителен обмен на идеи. Благодаря ви за започване на тази тема.

Намасте

Същност

Последно редактиран от Същност; 07-03-2009 в 05:51 ч...
Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за същността За това полезно мнение:
amani313 (07-25-2009), Ourself (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 05:52 ч.   #8 (Permalink)
Супер държави
Модератор

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207

PS Аз почти забравих .... Не вярвам, че емоциите са необходими да се чувстват Безусловно Божествената Любов; най-малко 3-то не тримерно емоции плътност. Но аз мисля, че са springboards хората използват, за да ги катапултира на мястото, където те се отворят към енергията на Безусловно Божествената Любов.

Намасте

Същност
Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за същността За това полезно мнение:
amani313 (07-25-2009), Ourself (07-03-2009)
Old 07-03-2009, 06:02 ч.   #9 (Permalink)
Държавите
Младши държави

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61

Здравейте отново, същност! Аз наистина се надявам имате фантастична ден.

Това може да бъде Тад дълго ... Просенето всички извинения.

Цитат:
Добре, нека да видя дали мога да разберете правилно .... Защото аз наистина мисля, че ние представяме на същото понятие, ние просто го прави въз основа на индивидуалните ни възприятия и от 3-то ниво размерите; по този начин ние се налага да използвате 3ти тримерно форма на комуникация, която за съжаление не работи и функционира добре в нивото на концепцията ние обсъждаме ... .... LOL (скоро .... много по-скоро, ние всички ще комуникират по начини, които са много по-подходящи за този тип дискусия ... ... LOL)
Съгласен съм ... Тя може да бъде данъчно облагане на общуването с думи. И аз също се съгласявате, че една от следващите стъпки е да се приключи със нужда. Чудя се как по-голямата част ще се адаптират към невъзможността да decieve.

Цитат:
Първо, аз съм съгласен ... .. усещане с емоция и чувство, с усещане са наистина много различни неща. При липса на по-добър начин да се опише най-бързо разликата ще използвам този пример. Чувствам с емоция е "човека"; усещане с усещане е "Вулкан". Вие сте Стар Трек фен? Lol

Сега знаем, че говорим за едно и също понятие! Аз се опитвах много трудно да се излезе с Вулкан начин да състрадание. Единствено мога да мисля за моя собствен беше ... Изборът, който създава най-ниската сума от причиняване на вреда е етично един. О, чакай малко ... Не мина нещо като "Нуждите на много надвишават нуждите на няколко", за която Кърк отговорил: "Понякога трябва от една надхвърлят нуждите на много" д-р Спок просто доста вдигна вежди, ако си спомням право (д-р Спок беше една Кърк беше reffering да, LOL).

Аз наистина обичам Стар Трек. Вярвам, че ние ще се използват хранителни репликатори някога най-скоро. След като се включи в постоянно движение, енергията, ресурсите и пренаселване проблем ще бъде нещо от легенди.

Цитат:
Нивото на състрадание, на което аз говоря не е подкрепено от състрадание. Състрадание поемат от жалко е създадена в резултат на база емоции и е много гъста в своята енергия в сравнение с нивото на духовно състрадание аз говоря за. Това ниско ниво на състрадание е създадена в 3-ти и 4-ти чакри, съответно на Слънчев сплит и сърцето чакри. (Това е и предизвика запалване в Чакра 3-ти и след това расте и се движи към 4-тата чакра и тя е от там, че тя произлиза излезе от нас, за да бъдат споделяни с други). Този тип на състрадание, е необходимостта му в по-ниските сфери на съществуването и в истината, липсата на това ниво на състрадание, е това, което доведе човечеството и земята ни до мястото, където е и сега. (Това може да бъдат избегнати, това може да има план е Божествена източник, но това е друг разговор .... LOL)

Аз съм съгласен отново. Аз едва наскоро погледна в чакрите. Чувал съм много за тях, но не достатъчно, за да знам какво говоря. Знам какво искаш да кажеш за милост все пак. Ако на базата на състрадание се основава единствено на състрадание, тя все още е засилване на нас и "те" болест.

Цитат:
Ако сте прочели последната ми пост, ще видите, че спомена за "факт / идея / концепция", че нивото на състрадание, аз говоря е създаден и се излъчва от нивото на Върховния Сърдечна чакра и по-горе. Това не е същото като състрадание, създадени от нашите физически емоции плътност. Той дори не е създадена от нашите емоции алтруистична грижите, които са с високо ниво на енергия на 3-то измерение; която между другото е необходимо това ниво на състрадание, сега на планетата в пълна сила за подпомагане на човечеството в лечебни и пробуждане.

Трябва да призная, намирам това понятие интересно. Аз държа на идеалите са най-вече въз основа логика (Всички е един ...) и е привлекателен за да чуете едно и също понятие на състрадание произтичат от разбирането на чакрите. Не, че аз не знам вече мъдростта на чакрите е от полза, но за да имам подценява как полезни тя наистина може да бъде.

Цитат:
Мога ли да Ви предложи, ако сте запознати с начина на функциониране и използване на системата 7 чакра, опитайте този .... Медитирайте и се диша през зоната между върховния Сърдечна Чакра и гърло чакра. Върховният Сърдечна чакра е 8-та чакра и се намира на около половината път между областта на сърдечната чакра и гърло чакра. Вижте какво, ако нещо ви опит с това.

Много благодаря! Аз ще направя това по обяд утре. Аз съм твърде уморен Сега и аз искам да бъде в състояние да се фокусира правилно (работя нощна смяна, дрън).

Цитат:
Аз трябва да кажа, аз съм наистина ползващи този разговор. Благодаря ви за това. Какъв подарък.

Аз тревога очакват твой и никой друг коментар на този удивителен обмен на идеи. Благодаря ви за започване на тази тема.

Аз съм му се наслаждавате също. Благодаря ви за отговор!

Намасте

Цитат:
PS Аз почти забравих .... Не вярвам, че емоциите са необходими да се чувстват Безусловно Божествената Любов; най-малко 3-то не тримерно емоции плътност. Но аз мисля, че са springboards хората използват, за да ги катапултира на мястото, където те се отворят към енергията на Безусловно Божествената Любов.

Най-сигурно ... Болката ни учи да се лекува.

Последно редактиран от Ourself; 07-03-2009 в 06:05 ч...
Ourself está offline   Reply With Quote
Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за Ourself За това полезно мнение:
amani313 (07-25-2009), Същност  (07-03-2009)
Reply

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
Работи: Простете афера - Защо Ти Трябва? Editor Новини - Love & Връзки 0 06-18-2009 04:20 ч.
Въпроси: Как да прощаваме един Affair - Възможно е дори да прощава връзка? Editor Новини - Love & Връзки 0 05-13-2009 08:10 ч.
Работи: Аз съм в състояние да ми прости Съпруг Cheating - и полезни съвети, които помагат май Editor Новини - Love & Връзки 0 03-23-2009 05:50 ч.
Хора: Тайните на една успешна връзка - Част 17 - Прости и забрави Editor Новини - Връзки 0 03-11-2009 01:30 ч.

Тагове
Разделете , Прости
Разделете , Прости ,

Thread Инструменти
Display Modes

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 01:24 ч..

Благодарение на НЛП-е се ползват автоматични преводи
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google