Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Глобальна Єдності Головні > Конкретні питання

Конкретні питання Будь-які питання, що стосуються вашого життя, розвиток особистості, або ситуації, які ви хочете, щоб допомогти з іншими. Також, будь ласка, за допомогою будь-якого питання - як правило, всі ми випробували на собі подібні речі в тій чи іншій ...

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Розділіть , Пробачте
Відео: Розділіть , Пробачте ,

Reply

Linkback Пристосування для нарізання Режими дисплея
Old 07-03-2009, 06:28 PM   #10 (Постійне посилання)
Супер Член
Модератор
Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1317 таймс "в 707 повідомленнях
Essence is on a distinguished road

Re: Чи можна пробачити тих, хто розділить з нами?

Привіт Ourself,
Я доведеться піти отримати зайняті по будинку в 3D так що я повинен повернутися до нашої дискусії на більш пізній час лінійного ..... LOL

Я залишу наша розмова з цим на даний момент ...

Це не тільки біль, яка вчить нас лікувати, це і радість, сміх, здивування, любов, що наблизить нас до краю знаючи, де ми показали нашу вільну волю, щоб творити красу в наше життя.
Я Перефразовуючи Халіль Джебран у своїй книзі "Пророк", де він з нами поділився, що в нашій скорботи, які ми знаходимо можливості ознайомитися з нашою найбільшою радістю, бо без горя не було б нічого порівнювати і визначати нашу радість, тим самим ми не знаємо. І це на тій же глибині дистанційного нашого горя, що ми здатні злетіти до небес у нашу радість.

Поки ми продовжуємо .....

Любов, Світло і благодать,

Namaste

Сутності

Остання редакція сутність; на 07-03-2009 07:00 PM..
Essence está offline   Reply With Quote
Наступний користувач сказав Дякую суті за цей пост:
Ourself (07-05-2009)
Old 07-05-2009, 07:30 PM   #11 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Розміщення: Берлінгтон
Поблагодарили 86 раз в 49 повідомленнях
Ourself is on a distinguished road

Привіт сутність;

Дякуємо вам за такий добре продуманий і змістовні відповіді!

Я не намагався медитації ви запропонували, але ще буде, коли я прокидаюся наступному.

Що стосується горі та радості, я не дуже вірю в протилежності. Я знаю, ви не згодні, але на мій погляд, не може бути радість, яка не має протилежне, в яких народжуються концепції радості і смутку. Я не кажу, що я абсолютно правильним будь-якими засобами ... Просто мій погляд, з цієї точки зору.

Як тільки радість і горе помічені, є ідентичність. Це не погано, якщо ви забули, що ідентичність інше, як ілюзія необхідності ми зробили, щоб вивчити те, що ми.

Я не думаю, що емоції є вічним сировинних товарів. Я вважаю, що вони були придбані через цикл зростання. Для мене емоції прийшли після свідомості, але до свідомості це шлях всіх речей і спосіб безстороннім, поки самореалізації виникає, яка, в свою чергу, призводить до самовираження. Ось де форма і різні форми вираження Теоретично вступають в гру для мене особисто.

Namaste

Остання редакція Ourself; на 07-05-2009 07:46 PM..
Ourself está offline   Reply With Quote
Цей користувач сказав Дякую Ourself за цей пост:
Сутності  (07-05-2009)
Old 07-06-2009, 12:05 ранку   #12 (Постійне посилання)
Супер Член
Модератор
Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1317 таймс "в 707 повідомленнях
Essence is on a distinguished road

Привіт сутність;

Дякуємо вам за такий добре продуманий і змістовні відповіді!

Я не намагався медитації ви запропонували, але ще буде, коли я прокидаюся наступному.

Що стосується горі та радості, я не дуже вірю в протилежності. Я знаю, ви не згодні, але на мій погляд, не може бути радість, яка не має протилежне, в яких народжуються концепції радості і смутку. Я не кажу, що я абсолютно правильним будь-якими засобами ... Просто мій погляд, з цієї точки зору.

Як тільки радість і горе помічені, є ідентичність. Це не погано, якщо ви забули, що ідентичність інше, як ілюзія необхідності ми зробили, щоб вивчити те, що ми.

Я не думаю, що емоції є вічним сировинних товарів. Я вважаю, що вони були придбані через цикл зростання. Для мене емоції прийшли після свідомості, але до свідомості це шлях всіх речей і спосіб безстороннім, поки самореалізації виникає, яка, в свою чергу, призводить до самовираження. Ось де форма і різні форми вираження Теоретично вступають в гру для мене особисто.

Namaste [/ QUOTE]
Привіт Ourself,

Ви знаєте, це цікаво, я не згоден ... Я теж не вірю в протилежних за місцем вихідного оригіналу. Ви знаєте, я думаю, може бути, я ніколи не думав про це ваш шлях точно, але, як я прочитав ваші слова, які я змушений був погодитися, що не може бути радість не навпаки. Я маю на увазі не те, що кожен релігійні та духовні переконання система вчить ..... що первинний джерело тільки "Щасливі думки"? Але ..... чи це, що ж концепція не означає також, що протягом цього ж вихідного оригіналу там мають бути гори, не протилежні, не радість? Чи не Початковий джерело охоплюють всі речі? Навіть протилежностей? Чи ви думаєте, що концепція протилежності існує тільки тут, або принаймні в межах певних нижчих світах вібрації? Що ви думаєте з цього приводу? Я знаю, я буду думати на все це сам.

Також ..... Ви заявили:
"Як тільки помічені радістю і печаллю, є ідентичність. Це не погано, якщо ви забули, що ідентичність інше, як ілюзія необхідності ми зробили, щоб вивчити, що і ми."
Я також згоден. Але ..... Хіба ми не прийшли сюди, якщо б ми не прислали сюди, щоб зробити саме це? Дізнайся, хто і що ми є. Чи не Початковий джерело "Розгорнути", і (або я не наважуюся використовувати цей термін, тому що це 3D .... LOL) "Фрагмент (в ілюзію)" свого "я" до досвіду тільки що? Не тільки на нашому рівні існування, але в незліченних інших?

А поруч ..... Ви заявили:
"Я не думаю, що емоції є вічним сировинних товарів. Я вважаю, що вони були придбані через цикл зростання. Для мене емоції прийшли після свідомості,

Я згоден, що емоції, як ми, як проявляються третього виміру людського створіння ми не існують вічно. Я згоден, такого роду "емоція" це "придбала" декілька, ми могли обговорення, якщо ми так відчув бажання .... LOL (без яких дійсно має значення в довгостроковій перспективі ...... LOL)

Ви заявили:

"але до свідомості це шлях всіх речей і спосіб неупереджене До самореалізації виникає, яка, в свою чергу, призводить до самовираження. Ось де форма і різні форми вираження Теоретично вступають в гру для мене особисто ".

І я згоден, що у свідомості інших рівнів буття минулого певній точці Awakenment й Освіти є неупередженим до драми люди, навіть до рівня існування і Illusionary драмів галактик і Всесвітів,
АЛЕ ....... Я не ототожнювати з відсутністю неупередженості Співчуття. І з цим ми роду пройшла повне коло ..... LOL
Думаю, наступний, нам слід обговорити чи є Безумовна любов / співчуття божественне це емоції. І пам'ятайте, я не кажу про "співчуття покриватися з жалості".

У мене є інше питання. Це питання заснований на припущенні, що ви вірите в істот з інших світів і розмірів, якби вони були "іноземці" або "духовних наставників" або "Вознесіння Майстрів". Якщо ви цього не зробите, то це дійсно досить німим питанням.
Але у випадку якщо ви .....

Чи вважаєте ви ці "Істоти з інших світів і розмірів" володіють емоціями? Якщо так, то є свої емоції так само, як наша? Або свої емоції в більшу відповідність неупередженості Свідомість оригіналу?

Воістину я насолоджуюся цим обмін енергією. Спасибо.

Любов, Світло і благодать,

Namaste

Сутності K

Essence está offline   Reply With Quote
Наступний користувач сказав Дякую суті за цей пост:
Ourself (07-06-2009)
Old 07-06-2009, 07:21 AM   #13 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Розміщення: Берлінгтон
Поблагодарили 86 раз в 49 повідомленнях
Ourself is on a distinguished road

Heyya сутність;

Я дійсно насолоджуюся теж. Велике вам спасибі, що знайшли час!

Цитата:
Але ..... чи це, що ж концепція не означає також, що протягом цього ж вихідного оригіналу там мають бути гори, не протилежні, не радість? Чи не Початковий джерело охоплюють всі речі? Навіть протилежностей? Чи ви думаєте, що концепція протилежності існує тільки тут, або принаймні в межах певних нижчих світах вібрації? Що ви думаєте з цього приводу? Я знаю, я буду думати на все це сам.
Коли я почав отримувати в цій частині, багато хто має важкий час після, LOL ... Якби я почала звучання Non-sensical, просто ігнорують мене.

Я вважаю, протилежності просто концепції. Я не думаю, що є горе без надії на радість, а що радість просто не маючи концепції радості і горя не навпаки. Наприклад, я вважаю, ненавиджу це просто негативні прояви любові. Я не вірю Любов не має протилежне. Або навіть магнетизм ... Негативних і позитивних polarites протилежні один одному в рамках циклу, але немає протилежної циклу себе.

Я думаю, що шлях є вічним Вібрація. Інше вібрація виникає тільки як частина цієї вібрації (як хвилі в океані, океан самій хвилі).

Протилежності є лише частиною нашої системи маркування. Ми називаємо це маркування система поділу або подвійності. Перед подвійність, навпаки, не має сенсу. Протилежності можуть існувати тільки через ілюзію поділу. Якщо все одно, не може бути ніяких "інших" і не може бути "ніякий інший".

Цитата:
Я також згоден. Але ..... Хіба ми не прийшли сюди, якщо б ми не прислали сюди, щоб зробити саме це? Дізнайся, хто і що ми є. Чи не Початковий джерело "Розгорнути", і (або я не наважуюся використовувати цей термін, тому що це 3D .... LOL) "Фрагмент (в ілюзію)" свого "я" до досвіду тільки що? Не тільки на нашому рівні існування, але в незліченних інших?

Так, я так вважаю. Ось чому я кажу це необхідні ілюзії. Це було що або або сидіти тут і нічого не роблять для вічності ... Ні, дякую, LOL.

Цитата:
Я згоден, що емоції, як ми, як проявляються третього виміру людського створіння ми не існують вічно. Я згоден, такого роду "емоція" це "придбала" декілька, ми могли обговорення, якщо ми так відчув бажання .... LOL (без яких дійсно має значення в довгостроковій перспективі ...... LOL)

Ні в найменшої. Але це забавно думати іноді.

Цитата:
АЛЕ ....... Я не ототожнювати з відсутністю неупередженості Співчуття. І з цим ми роду пройшла повне коло ..... LOL
Думаю, наступний, нам слід обговорити чи є Безумовна любов / співчуття божественне це емоції. І пам'ятайте, я не кажу про "співчуття покриватися з жалості".

Gotchya ... Але тепер у вас є дійсно дав мені щось задуматися. Я не впевнений, співчуття до consciouness і я вважаю, свідомість було раптовим реалізації "я". Я вважаю, Співчуття є результатом самореалізації, а що ні вічних "Реалізовані Self". До "Я" являє собою процес, або знаком саме проголошення себе, а не самореалізації. Це дозволило б Вічного Его і Его є лише тінню себе.

Я думаю, що процес "Я" або самореалізації не мав поняття про себе або що-небудь ... Саме так до шлях став самоврядування Aware. Там не було б необхідності розвивати співчуття тому що не було ніяких ілюзій з подолання. Якщо, як ви висловилися, співчуття можуть бути використані в тому ж сенсі, як Любов.

Я не думаю, що джерело не емоціями, поки ми придбали їх, але любов? Це міцний горішок!

Цитата:
У мене є інше питання. Це питання заснований на припущенні, що ви вірите в істот з інших світів і розмірів, якби вони були "іноземці" або "духовних наставників" або "Вознесіння Майстрів". Якщо ви цього не зробите, то це дійсно досить німим питанням.
Але у випадку якщо ви .....

Чи вважаєте ви ці "Істоти з інших світів і розмірів" володіють емоціями? Якщо так, то є свої емоції так само, як наша? Або свої емоції в більшу відповідність неупередженості Свідомість оригіналу?

Я впевнена, що деякі з них емоцій, а деякі ні. Я думаю, будь-хто, які є передовими і знаю, що все єдине і науки будь-якого роду буде також мати емоції ... Навіть вулканцамі були емоції. Вони просто придушити їх з ритуальними і виховання. Деякі, ймовірно, буде як людина емоційна, але деякі, буде сильно відрізнятися. Таким чином, робить неможливим сказати, поки є контакт. Ви ніколи не знаєте ... Ми можемо бути найбільш передовою в цієї підпрограми Всесвіту (хоча я сумніваюся). Що стосується інших сфер, я дійсно не спекулювати ... Я вважаю, що вони всі там і все, але вони знаходяться на іншій стороні Великого Вибуху або що. Я просто отримувати назад у містичному але мені зосередитися в основному на те, що відбувається в цій області. Міст прийде до мене в кінці кінців.

Тепер, я збираюся отримувати сніданок і зробити медитацію ви запропонували.

Namaste

Остання редакція Ourself; на 07-06-2009 07:27 AM..
Ourself está offline   Reply With Quote
Reply

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Справ: простий Affair - Навіщо? Editor Новини - Любов & Відносини 0 06-18-2009 04:20 PM
Справ: як пробачити Affair - Чи можливо взагалі пробачити справа? Editor Новини - Любов & Відносини 0 05-13-2009 08:10 AM
Справи: Я не можу пробачити мене Обман дружина - Консультації та поради, які допомагають травня Editor Новини - Любов & Відносини 0 03-23-2009 05:50 PM
Стосунки: секрети успішних відносин - Частина 17 - пробачити і забути Editor Новини - Відносини 0 03-11-2009 01:30 AM

Мітки
Розділіть , Пробачте
Розділіть , Пробачте ,

Пристосування для нарізання
Режими дисплея

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На