|
|
|
|||||||
| Üye ol | Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Aramak | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Belirli Sorular Sorularınız yaşam, kişisel gelişim veya durumla ilgili her türlü size başkalarından yardım istiyorum. Ayrıca, lütfen herkes bir soru olan yardım çekinmeyin - genellikle biz tek bir form veya diğer tüm deneyimli benzer şeyler var ... |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
| Etiketler |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Ekran Modu |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Süper Üye
Moderatör
|
Re: edenler Hakkımızda bölmek istiyorsunuz affeder mi?Greetings kendimiz,
Beraber işleri 3D yüzden bizim tartışmaya LOL ..... daha sonra doğrusal bir zamanda tekrar gelmek zorunda meşgul olsun gitmek zorunda edeceğim Bu şimdi bizim konuşma bırakacağım ... Bizi iyileşmek için öğretir sadece acı, o da Joy, Laughter, şaşkınlık ve Love that nerede bizim hayatımızda güzellik oluşturmak için Free Will gösterilir bilmenin kenarına bize getirmek. Onun kitabında Kahlil Gibran tefsir, "Peygamber" burada bizimle birlikte bizim üzüntü içinde ki yeteneği en büyük sevinç yaşamaya bulmak paylaşılan için üzüntü olmadan orada karşılaştırmak ve bizim sevinç, böylece kontrast şey olurdu onu bilemedim. Ve bizim keder mesafe aynı derinlik için biz bir sevinç göğe uçmak mümkün olmasıdır. Dek devam ..... Love, Işık ve Blessings, Namaste Özü Özü Last edited; 07-03-2009 de 07:00.. |
||
|
|
|
| Kullanıcı Essence Bu Useful Post Thank You ardından Says: |
Kendimiz Re: Lisa Renee Temmuz Ascension güncelleme
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: edenler Hakkımızda bölmek istiyorsunuz affeder mi?Hi Essence;
Böyle iyi ve bilgilendirici yanıtlar düşünülmüş için teşekkür ederiz! Seni henüz ama önerilen zaman yanında uyanmak olacak meditasyon hiç denemedim. Üzüntü ve sevinç gelince, gerçekten karşıtların de inanıyorum. Sana katılmıyorum ama fikrimi bilmek, var olan hangi sevinç ve keder kavramlarını doğarlar hiçbir ters bir neşe olabilir. Ben kesinlikle hiçbir şekilde doğru am demiyorum ... Bu bakış açısıyla sadece bence. En kısa sevinç ve keder olarak işaretlenmiştir, orada bir kimlik. Sürece bu kimliğin hiçbir şey gerekli bir yanılsama BİZ sırada biz ne olduğunu keşfetmek yapılan kısa unutma Bu kötü bir şey değil. Ben duygu sonsuz bir meta olmadığını düşünüyorum. Sanırım büyüme döngüsü yoluyla elde olduğuna inanıyorlar. Bana göre, duyguların bilinç sonra, ama gelmeden önce bilinç her şeyi Way ve yoluydu kadar kendine gerçekleşme, bunun da, kendini ifade yol açan doğar tarafsızdır. İşte bu noktada biçim ve form çeşitli ifadeler teorik oyun beni kişisel olarak's come. Namaste
Om Mani Padme Hum Düzenlenmiş kendimiz Son; 07-05-2009 de 07:46.. |
||
|
|
|
| Kullanıcı kendimiz Bu Useful Post Thank You ardından Says: |
Özü
Re: Lisa Renee Temmuz Ascension güncelleme
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Süper Üye
Moderatör
|
Re: edenler Hakkımızda bölmek istiyorsunuz affeder mi?Hi Essence;
Böyle iyi ve bilgilendirici yanıtlar düşünülmüş için teşekkür ederiz! Seni henüz ama önerilen zaman yanında uyanmak olacak meditasyon hiç denemedim. Üzüntü ve sevinç gelince, gerçekten karşıtların de inanıyorum. Sana katılmıyorum ama fikrimi bilmek, var olan hangi sevinç ve keder kavramlarını doğarlar hiçbir ters bir neşe olabilir. Ben kesinlikle hiçbir şekilde doğru am demiyorum ... Bu bakış açısıyla sadece bence. En kısa sevinç ve keder olarak işaretlenmiştir, orada bir kimlik. Sürece bu kimliğin hiçbir şey gerekli bir yanılsama BİZ sırada biz ne olduğunu keşfetmek yapılan kısa unutma Bu kötü bir şey değil. Ben duygu sonsuz bir meta olmadığını düşünüyorum. Sanırım büyüme döngüsü yoluyla elde olduğuna inanıyorlar. Bana göre, duyguların bilinç sonra, ama gelmeden önce bilinç her şeyi Way ve yoluydu kadar kendine gerçekleşme, bunun da, kendini ifade yol açan doğar tarafsızdır. İşte bu noktada biçim ve form çeşitli ifadeler teorik oyun beni kişisel olarak's come. Saygılarımla [/ quote] Greetings kendimiz, Biliyorsunuz, ben gerçekten katılmıyorum ne ilginç ... Ben de Orijinal Kaynak yerde karşıtların hiçbir inanç var. Biliyor musun, belki ben de senin yol tam olarak hiç düşünmemiştim, ama sanırım ben o bir Joy tersi değil olabilir kabul zorunda kelimeleriniz okuyun. Yani ne her türlü dini ve manevi inanç sistemi olmadığı anlamına öğretir ..... Bu Özgün Kaynak sadece "olduğu Happy Thoughts"? Bu aynı Özgün Kaynak orada içinde hiçbir ters bir Sorrow olmak, hiçbir sevinçle anlamına Ama ..... da aynı kavram değildir? Değil Özgün Kaynak Her şeyi kapsayacak mı? Hatta Opposites? Yoksa karşıtların kavramı sadece burada var veya en azından titreşim bazı alt alanlar içinde düşünüyorsunuz? Ne sizin düşünceleriniz nelerdir? Sanırım tüm bunlar kendimi düşünmek için gidiyorum biliyorum. Ayrıca ..... size ifade: En kısa sürede sevinç ve üzüntüyü işaretlenmiştir ", orada bir kimlik. Sürece kimlik şey gerekli bir yanılsama BİZ sırada biz ne olduğunu keşfetmek yapılan kısa unutma Bu kötü bir şey değil." Ben de katılıyorum. Ama ..... biz burada gelmek vardı biz burada yapmak gönderildi mi sadece? Kim ve ne olduğumuzu keşfedin. "Veya genişletmek değil" Özgün Kaynak mı (ve ben tereddüt terimi kullanmak için, çünkü 3D .... lol) "Parçalara kendini Illusion ()" deneyim sadece bu? Varlığının seviye değil sadece ama sayısız diğerleri de? Ve Sonraki ..... Size ifade: "Ben duygu sonsuz bir meta olmadığını düşünüyorum. Sanırım büyüme döngüsü yoluyla elde olduğuna inanıyorlar. Bana göre, duyguların bilinç sonra geldi Kabul ediyorum ki sonsuza bulunmayan vardır bildirim üçüncü boyutlu insan olarak BİZ gibi duygular. Bu kadar olan gerçekten LOL ...... uzun vadede konularda) (Sigara .... LOL arzusu hissettim ben, bir "satın" biz tartışmalar olabilir çeşitli yöntemlerle "duygu" Bu tür katılıyorum Size ifade: "Olmak her zaman ve mekanda aynı anda" mevcuttarafsız ama önce bilinç her şeyi Way ve yol olmasıdır kadar kendine gerçekleşme, bunun da, kendini ifade yol açar doğar. İşte bu noktada biçim ve form çeşitli ifadeler teorik oyun beni kişisel olarak's come. " Ve ben katılıyorum do that varlığı ve Galaksiler ve evren İlizyon dramaları seviyeleri bile Allah'a Awakenment belirli bir noktaya ve Aydınlanma Humans dramaları için tarafsız bir geçmiş varlığının diğer seviyelerinin bilinç, ANCAK ....... Ben Merhamet eksikliği ile tarafsızlığı eşit değildir. Ve biz tam daire ..... lol gelen bir çeşit var Sanırım biz olup olmadığını Koşulsuz Sevgi / Merhamet İlahi Kaynak bir Emotion olduğunu tartışmak gerekir gelecek. Ve, ben "şefkat merhamet karşılanır" konuşma değilim hatırlıyorum. Ben bir başka sorum var. Bu soruya diğer krallıkları ve boyutlar Ticareti bu iman varsayımına olmak dayanır onlar "Yabancılar" veya "Spiritual Kılavuzları" veya "Yükselmiş Masters". Eğer yoksa, bu gerçekten oldukça sessiz bir soru. Ama durumda siz yapın ..... Diğer krallıkları ve boyutlar bu "Ticareti" duygu sahip inanıyor musunuz? Eğer öyleyse, bizimki gibi duygularını aynıdır? Veya duygularını daha yakından Orijinal Bilinç tarafsızlık doğrultusunda nelerdir? Doğrusu bu enerji alışverişi zevk am. Teşekkürler. Love, Işık ve Blessings, Namaste Özü K |
||
|
|
|
| Kullanıcı Essence Bu Useful Post Thank You ardından Says: |
Kendimiz (07-06-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||
|
Üye
Junior Member
|
Re: edenler Hakkımızda bölmek istiyorsunuz affeder mi?Heyya Essence;
Ben gerçekten çok zevk am. Bu kadar zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz! Quote:
Ben karşıtların sadece kavramlar olduğuna inanıyoruz. Orada keder neşe için umudu olmayan ama inanmıyorum sadece sevinç kavram olmadan hiçbir varlık ve üzüntü karşısında sahiptir sevinç. Örneğin, I hate Love sadece olumsuz bir tezahürü olduğuna inanıyoruz. I Love tersi bir sahiptir inanmıyorum. Hatta manyetik ... Negatif ve pozitif polarites döngüsü içinde karşıtların, ama orada döngüsü kendisi hiçbir tersidir. Karşıtların Bizim etiketleme sisteminin sadece bir parçasıdır. Biz buna bir etiketleme sistemi ayırma veya ikiliği. Ikilik önce, tam tersi bir anlamı vardır. Karşıtların sadece ayrılığın illüzyon ile var olabilir. Eğer tüm One yoktur "diğer" ve hiçbir "olabilir olabilir başka". Ben de katılıyorum. Ama ..... biz burada gelmek vardı biz burada yapmak gönderildi mi sadece? Kim ve ne olduğumuzu keşfedin. "Veya genişletmek değil" Özgün Kaynak mı (ve ben tereddüt terimi kullanmak için, çünkü 3D .... lol) "Parçalara kendini Illusion ()" deneyim sadece bu? Varlığının seviye değil sadece ama sayısız diğerleri de? Quote:
Kabul ediyorum ki sonsuza bulunmayan vardır bildirim üçüncü boyutlu insan olarak BİZ gibi duygular. Bu kadar olan gerçekten LOL ...... uzun vadede konularda) (Sigara .... LOL arzusu hissettim ben, bir "satın" biz tartışmalar olabilir çeşitli yöntemlerle "duygu" Bu tür katılıyorum Quote:
ANCAK ....... Ben Merhamet eksikliği ile tarafsızlığı eşit değildir. Ve biz tam daire ..... lol gelen bir çeşit var Sanırım biz olup olmadığını Koşulsuz Sevgi / Merhamet İlahi Kaynak bir Emotion olduğunu tartışmak gerekir gelecek. Ve, ben "şefkat merhamet karşılanır" konuşma değilim hatırlıyorum. Quote:
Ben kadar Onları ancak Love elde Kaynak duygu olduğunu sanmıyorum? Bir toughy's! Ben bir başka sorum var. Bu soruya diğer krallıkları ve boyutlar Ticareti bu iman varsayımına olmak dayanır onlar "Yabancılar" veya "Spiritual Kılavuzları" veya "Yükselmiş Masters". Eğer yoksa, bu gerçekten oldukça sessiz bir soru. Ama durumda siz yapın ..... Quote:
Düzenlenmiş kendimiz Son; 07-06-2009 de 3.1.0 Namaste
Om Mani Padme Hum 07:27.. |
|||||||
|
|
|
![]() |
Benzer Threads
|
||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İşleri: An Affair bağışlayın - Neden mi Sen? | Editor | Haberler - Love & Relationships | 0 | 06-18-2009 04:20 |
| İşler: Nasıl bir ilişki için bağışlayın - bile bir Affair affedin Olası mı? | Editor | Haberler - Love & Relationships | 0 | 05-13-2009 08:10 |
| İşleri: Ben benim cheating spouse affedin kuramıyorum - tavsiye ve ipuçları, Mayıs Yardım | Editor | Haberler - Love & Relationships | 0 | 03-23-2009 05:50 |
| Ilişkiler: Başarılı İlişki - Bölüm 17 - Secrets of bağışla ve unut | Editor | Haberler - İlişkiler | 0 | 03-11-2009 01:30 |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
| Ekran Modu | |
|
|