Global Oneness Community          
Otomatik çevirileri tarafından yapılan Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Küresel Oneness Toplum > Küresel Oneness Ana > Belirli Sorular
Üye ol Bloglar Makaleler Fotoğraflar Videos Hediyeler SSS Üye Bugünün Mesajlar Aramak Bugünün Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et Sohbet Odası

Belirli Sorular Sorularınız yaşam, kişisel gelişim veya durumla ilgili her türlü size başkalarından yardım istiyorum. Ayrıca, lütfen herkes bir soru olan yardım çekinmeyin - genellikle biz tek bir form veya diğer tüm deneyimli benzer şeyler var ...

Hızlı Haberler
Welcome Küresel Oneness Topluluğa! Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için: Forum Anasayfa, Sosyal Gruplar, Bloglar, Makaleler, Fotoğraflar, Videos, Video Arama, İletişim, SSS , Istatistikleri. İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!

Not: Bu reklam kayıtlı üye için görüntülenen değildir

Etiketler
Konular: Bölmek , Forgive
Videos: Bölmek , Forgive ,

Reply

LinkBack Konu Araçları Ekran Modu
Old 07-03-2009, 06:28   #10 (permalink)
Süper Üye
Moderatör
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Yer: Derin East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.321 Times in 709 Posts
Essence is on a distinguished road

Re: edenler Hakkımızda bölmek istiyorsunuz affeder mi?

Greetings kendimiz,
Beraber işleri 3D yüzden bizim tartışmaya LOL ..... daha sonra doğrusal bir zamanda tekrar gelmek zorunda meşgul olsun gitmek zorunda edeceğim

Bu şimdi bizim konuşma bırakacağım ...

Bizi iyileşmek için öğretir sadece acı, o da Joy, Laughter, şaşkınlık ve Love that nerede bizim hayatımızda güzellik oluşturmak için Free Will gösterilir bilmenin kenarına bize getirmek.
Onun kitabında Kahlil Gibran tefsir, "Peygamber" burada bizimle birlikte bizim üzüntü içinde ki yeteneği en büyük sevinç yaşamaya bulmak paylaşılan için üzüntü olmadan orada karşılaştırmak ve bizim sevinç, böylece kontrast şey olurdu onu bilemedim. Ve bizim keder mesafe aynı derinlik için biz bir sevinç göğe uçmak mümkün olmasıdır.

Dek devam .....

Love, Işık ve Blessings,

Namaste

Özü

Özü Last edited; 07-03-2009 de 07:00..
Essence está offline   Reply With Quote
Kullanıcı Essence Bu Useful Post Thank You ardından Says:
Kendimiz Re: Lisa Renee Temmuz Ascension güncelleme
Old 07-05-2009, 07:30   #11 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Yer: Burlington
Teşekkür 86 Defa 49 Mesaj
Ourself is on a distinguished road

Hi Essence;

Böyle iyi ve bilgilendirici yanıtlar düşünülmüş için teşekkür ederiz!

Seni henüz ama önerilen zaman yanında uyanmak olacak meditasyon hiç denemedim.

Üzüntü ve sevinç gelince, gerçekten karşıtların de inanıyorum. Sana katılmıyorum ama fikrimi bilmek, var olan hangi sevinç ve keder kavramlarını doğarlar hiçbir ters bir neşe olabilir. Ben kesinlikle hiçbir şekilde doğru am demiyorum ... Bu bakış açısıyla sadece bence.

En kısa sevinç ve keder olarak işaretlenmiştir, orada bir kimlik. Sürece bu kimliğin hiçbir şey gerekli bir yanılsama BİZ sırada biz ne olduğunu keşfetmek yapılan kısa unutma Bu kötü bir şey değil.

Ben duygu sonsuz bir meta olmadığını düşünüyorum. Sanırım büyüme döngüsü yoluyla elde olduğuna inanıyorlar. Bana göre, duyguların bilinç sonra, ama gelmeden önce bilinç her şeyi Way ve yoluydu kadar kendine gerçekleşme, bunun da, kendini ifade yol açan doğar tarafsızdır. İşte bu noktada biçim ve form çeşitli ifadeler teorik oyun beni kişisel olarak's come.

Namaste

Düzenlenmiş kendimiz Son; 07-05-2009 de 07:46..
Ourself está offline   Reply With Quote
Kullanıcı kendimiz Bu Useful Post Thank You ardından Says:
Özü  Re: Lisa Renee Temmuz Ascension güncelleme
Old 07-06-2009, 12:05   #12 (permalink)
Süper Üye
Moderatör
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Yer: Derin East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.321 Times in 709 Posts
Essence is on a distinguished road

Hi Essence;

Böyle iyi ve bilgilendirici yanıtlar düşünülmüş için teşekkür ederiz!

Seni henüz ama önerilen zaman yanında uyanmak olacak meditasyon hiç denemedim.

Üzüntü ve sevinç gelince, gerçekten karşıtların de inanıyorum. Sana katılmıyorum ama fikrimi bilmek, var olan hangi sevinç ve keder kavramlarını doğarlar hiçbir ters bir neşe olabilir. Ben kesinlikle hiçbir şekilde doğru am demiyorum ... Bu bakış açısıyla sadece bence.

En kısa sevinç ve keder olarak işaretlenmiştir, orada bir kimlik. Sürece bu kimliğin hiçbir şey gerekli bir yanılsama BİZ sırada biz ne olduğunu keşfetmek yapılan kısa unutma Bu kötü bir şey değil.

Ben duygu sonsuz bir meta olmadığını düşünüyorum. Sanırım büyüme döngüsü yoluyla elde olduğuna inanıyorlar. Bana göre, duyguların bilinç sonra, ama gelmeden önce bilinç her şeyi Way ve yoluydu kadar kendine gerçekleşme, bunun da, kendini ifade yol açan doğar tarafsızdır. İşte bu noktada biçim ve form çeşitli ifadeler teorik oyun beni kişisel olarak's come.

Saygılarımla [/ quote]
Greetings kendimiz,

Biliyorsunuz, ben gerçekten katılmıyorum ne ilginç ... Ben de Orijinal Kaynak yerde karşıtların hiçbir inanç var. Biliyor musun, belki ben de senin yol tam olarak hiç düşünmemiştim, ama sanırım ben o bir Joy tersi değil olabilir kabul zorunda kelimeleriniz okuyun. Yani ne her türlü dini ve manevi inanç sistemi olmadığı anlamına öğretir ..... Bu Özgün Kaynak sadece "olduğu Happy Thoughts"? Bu aynı Özgün Kaynak orada içinde hiçbir ters bir Sorrow olmak, hiçbir sevinçle anlamına Ama ..... da aynı kavram değildir? Değil Özgün Kaynak Her şeyi kapsayacak mı? Hatta Opposites? Yoksa karşıtların kavramı sadece burada var veya en azından titreşim bazı alt alanlar içinde düşünüyorsunuz? Ne sizin düşünceleriniz nelerdir? Sanırım tüm bunlar kendimi düşünmek için gidiyorum biliyorum.

Ayrıca ..... size ifade:
En kısa sürede sevinç ve üzüntüyü işaretlenmiştir ", orada bir kimlik. Sürece kimlik şey gerekli bir yanılsama BİZ sırada biz ne olduğunu keşfetmek yapılan kısa unutma Bu kötü bir şey değil."
Ben de katılıyorum. Ama ..... biz burada gelmek vardı biz burada yapmak gönderildi mi sadece? Kim ve ne olduğumuzu keşfedin. "Veya genişletmek değil" Özgün Kaynak mı (ve ben tereddüt terimi kullanmak için, çünkü 3D .... lol) "Parçalara kendini Illusion ()" deneyim sadece bu? Varlığının seviye değil sadece ama sayısız diğerleri de?

Ve Sonraki ..... Size ifade:
"Ben duygu sonsuz bir meta olmadığını düşünüyorum. Sanırım büyüme döngüsü yoluyla elde olduğuna inanıyorlar. Bana göre, duyguların bilinç sonra geldi

Kabul ediyorum ki sonsuza bulunmayan vardır bildirim üçüncü boyutlu insan olarak BİZ gibi duygular. Bu kadar olan gerçekten LOL ...... uzun vadede konularda) (Sigara .... LOL arzusu hissettim ben, bir "satın" biz tartışmalar olabilir çeşitli yöntemlerle "duygu" Bu tür katılıyorum

Size ifade:

"Olmak her zaman ve mekanda aynı anda" mevcuttarafsız ama önce bilinç her şeyi Way ve yol olmasıdır kadar kendine gerçekleşme, bunun da, kendini ifade yol açar doğar. İşte bu noktada biçim ve form çeşitli ifadeler teorik oyun beni kişisel olarak's come. "

Ve ben katılıyorum do that varlığı ve Galaksiler ve evren İlizyon dramaları seviyeleri bile Allah'a Awakenment belirli bir noktaya ve Aydınlanma Humans dramaları için tarafsız bir geçmiş varlığının diğer seviyelerinin bilinç,
ANCAK ....... Ben Merhamet eksikliği ile tarafsızlığı eşit değildir. Ve biz tam daire ..... lol gelen bir çeşit var
Sanırım biz olup olmadığını Koşulsuz Sevgi / Merhamet İlahi Kaynak bir Emotion olduğunu tartışmak gerekir gelecek. Ve, ben "şefkat merhamet karşılanır" konuşma değilim hatırlıyorum.

Ben bir başka sorum var. Bu soruya diğer krallıkları ve boyutlar Ticareti bu iman varsayımına olmak dayanır onlar "Yabancılar" veya "Spiritual Kılavuzları" veya "Yükselmiş Masters". Eğer yoksa, bu gerçekten oldukça sessiz bir soru.
Ama durumda siz yapın .....

Diğer krallıkları ve boyutlar bu "Ticareti" duygu sahip inanıyor musunuz? Eğer öyleyse, bizimki gibi duygularını aynıdır? Veya duygularını daha yakından Orijinal Bilinç tarafsızlık doğrultusunda nelerdir?

Doğrusu bu enerji alışverişi zevk am. Teşekkürler.

Love, Işık ve Blessings,

Namaste

Özü K

Essence está offline   Reply With Quote
Kullanıcı Essence Bu Useful Post Thank You ardından Says:
Kendimiz (07-06-2009)
Old 07-06-2009, 07:21   #13 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Yer: Burlington
Teşekkür 86 Defa 49 Mesaj
Ourself is on a distinguished road

Heyya Essence;

Ben gerçekten çok zevk am. Bu kadar zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz!

Quote:
Bu aynı Özgün Kaynak orada içinde hiçbir ters bir Sorrow olmak, hiçbir sevinçle anlamına Ama ..... da aynı kavram değildir? Değil Özgün Kaynak Her şeyi kapsayacak mı? Hatta Opposites? Yoksa karşıtların kavramı sadece burada var veya en azından titreşim bazı alt alanlar içinde düşünüyorsunuz? Ne sizin düşünceleriniz nelerdir? Sanırım tüm bunlar kendimi düşünmek için gidiyorum biliyorum.
Ne zaman bu bölümü getting into başlamak, çok, lol aşağıdaki a sert zaman var ... Eğer sigara çalmaya başlamak mantıklı, sadece beni görmezden.

Ben karşıtların sadece kavramlar olduğuna inanıyoruz. Orada keder neşe için umudu olmayan ama inanmıyorum sadece sevinç kavram olmadan hiçbir varlık ve üzüntü karşısında sahiptir sevinç. Örneğin, I hate Love sadece olumsuz bir tezahürü olduğuna inanıyoruz. I Love tersi bir sahiptir inanmıyorum. Hatta manyetik ... Negatif ve pozitif polarites döngüsü içinde karşıtların, ama orada döngüsü kendisi hiçbir tersidir.

Karşıtların Bizim etiketleme sisteminin sadece bir parçasıdır. Biz buna bir etiketleme sistemi ayırma veya ikiliği. Ikilik önce, tam tersi bir anlamı vardır. Karşıtların sadece ayrılığın illüzyon ile var olabilir. Eğer tüm One yoktur "diğer" ve hiçbir "olabilir olabilir başka".

Ben de katılıyorum. Ama ..... biz burada gelmek vardı biz burada yapmak gönderildi mi sadece? Kim ve ne olduğumuzu keşfedin. "Veya genişletmek değil" Özgün Kaynak mı (ve ben tereddüt terimi kullanmak için, çünkü 3D .... lol) "Parçalara kendini Illusion ()" deneyim sadece bu? Varlığının seviye değil sadece ama sayısız diğerleri de?

Quote:
Evet, öyle inanıyorum. Bu yüzden bu gerekli bir illüzyon olduğunu söylemek olduğunu. Bu ya ya da burada oturup sonsuza kadar hiçbir şey oldu ... Hayır teşekkürler, lol.

Kabul ediyorum ki sonsuza bulunmayan vardır bildirim üçüncü boyutlu insan olarak BİZ gibi duygular. Bu kadar olan gerçekten LOL ...... uzun vadede konularda) (Sigara .... LOL arzusu hissettim ben, bir "satın" biz tartışmalar olabilir çeşitli yöntemlerle "duygu" Bu tür katılıyorum

Quote:
Ama eğlence bazen düşünmek's.

ANCAK ....... Ben Merhamet eksikliği ile tarafsızlığı eşit değildir. Ve biz tam daire ..... lol gelen bir çeşit var Sanırım biz olup olmadığını Koşulsuz Sevgi / Merhamet İlahi Kaynak bir Emotion olduğunu tartışmak gerekir gelecek. Ve, ben "şefkat merhamet karşılanır" konuşma değilim hatırlıyorum.

Quote:
Yakalandın ... Ama şimdi sen gerçekten bana bir şey düşünmek için verdik. Ben Merhamet bilincimizi önce ve ben bilinç "Ben ani bir hayata olduğuna inanmak" emin değilim. Ben Merhamet kendini hayata bir sonucu ama hiçbir ebedi "gerçekleşmiştir Kendiliğinden" inanıyoruz. "I Am" bir süreç olarak veya ünlem kendisi önce kendini ilan değil, kendini hayata bir. Bunun bir Ebedi Ego ve egonun kendini sadece bir gölge olduğunu olur.
Bence "I" veya kendinden önce hayata kendini ya da bir şey hiçbir fikri yoktu süreci ... Sadece yol kadar yol kendini bilir oldu oldu. Gerek yoktur Merhamet geliştirmek için çünkü üstesinden gelmek için bir illüzyon olduğunu olurdu. Gibi dediği sürece, Merhamet Love gibi aynı anlamda kullanılabilir.

Ben kadar Onları ancak Love elde Kaynak duygu olduğunu sanmıyorum? Bir toughy's!

Ben bir başka sorum var. Bu soruya diğer krallıkları ve boyutlar Ticareti bu iman varsayımına olmak dayanır onlar "Yabancılar" veya "Spiritual Kılavuzları" veya "Yükselmiş Masters". Eğer yoksa, bu gerçekten oldukça sessiz bir soru.

Ama durumda siz yapın .....

Quote:
Diğer krallıkları ve boyutlar bu "Ticareti" duygu sahip inanıyor musunuz? Eğer öyleyse, bizimki gibi duygularını aynıdır? Veya duygularını daha yakından Orijinal Bilinç tarafsızlık doğrultusunda nelerdir?
Eminim bazı duygular ve bazı yoktur. Herhangi bir gelişmiş olduğunu ve her biri ve aynı zamanda duygu olacak herhangi bir bilim var biliyorum ... Hatta Vulcans duyguları vardı. Onlar sadece ritüel ve yetiştirilmesine onları bastırır. Bazı büyük olasılıkla insanlar gibi olurdu duygusal ama bazı çok farklı olurdu. Bu o kadar orada temas olduğunu söylemek imkansız kılan bir şekilde. You never know ... Biz en çok bu alt evrende gelişmiş olabilir (gerçi) bundan şüpheliyim. Diğer krallıkları gelince, gerçekten spekülasyon değil ... Sanırım hepsi var ve her şey, ama onlar büyük patlama veya diğer tarafında ne olursa olsun. Ben sadece arkasına alıyorum mistik ama çoğunlukla ne bu alanda konsantre oluyor. Köprü bana sonunda gelecektir.

Şimdi, biraz kahvaltı ve size önerilen meditasyon yapmak gidiyorum.

Düzenlenmiş kendimiz Son; 07-06-2009 de

3.1.0

Namaste

07:27..
Ourself está offline   Reply With Quote
Reply

Benzer Threads
Iplik Thread Starter Forum Cevaplar Son Mesaj
İşleri: An Affair bağışlayın - Neden mi Sen? Editor Haberler - Love & Relationships 0 06-18-2009 04:20
İşler: Nasıl bir ilişki için bağışlayın - bile bir Affair affedin Olası mı? Editor Haberler - Love & Relationships 0 05-13-2009 08:10
İşleri: Ben benim cheating spouse affedin kuramıyorum - tavsiye ve ipuçları, Mayıs Yardım Editor Haberler - Love & Relationships 0 03-23-2009 05:50
Ilişkiler: Başarılı İlişki - Bölüm 17 - Secrets of bağışla ve unut Editor Haberler - İlişkiler 0 03-11-2009 01:30

Etiketler
Bölmek , Forgive
Bölmek , Forgive ,

Konu Araçları
Ekran Modu

Gönderme Kuralları
Sen olmayabilir Yeni Mesaj yazma yetkiniz
Sen olmayabilir Mesaj Cevaplar
Sen olmayabilir posta ekleri
Sen olmayabilir your posts değiştir

BB kodu olmak Üzerinde
Smilies onlar Üzerinde
[IMG] kodu Üzerinde
HTML kodu şudur: Kapalı
Trackbacks onlar Üzerinde
Pingbacks onlar Üzerinde
Refbacks onlar Üzerinde

All times are GMT. Time is now Ne) artık Bleep Do We (k? Part 16 Extd Rastgele Jeneratörler.

İletişim Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Arşiv Küresel Oneness Toplum Üst

Otomatik çeviriler NLP tarafından teslim-ER