Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Специфична питања

Специфична питања Било каквих питања везаних за свој живот, лични развој, или ситуације које желите да имате помоћ од других. Такође, молимо Вас да помогну свакоме има питање - обично смо све доживели сличне ствари у једном облику или друге ...

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Подели , Опрости
Видео: Подели , Опрости ,

Reply

ЛинкБацк Алати тхреад Приказ Модови
Old 07-03-2009, 06:28 АМ   #10 (Пермалинк)
Супер члан
Модератор
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Локација: Дубоко Нортх Тексас
Текстова у блогу: 3
Хвала: 1.358
Захваљено 1.306 пута на 703 порука
Essence is on a distinguished road

Одг: Да ли можете опростити онима који би нас дели?

Поздрав себе,
Сам ће морати да се иде заузет послови на 3Д тако да ћу морати да се врате у наше дискусије на касније линеарном времену ..... ТОПАЗ

Ја ћу оставити нашег разговора са овим за сада ...

То није само бол која нас учи да зарасте, већ је Радост, смех, чуђење и љубав која нас доведе до руба знајући где су ми приказује нашу слободну вољу да створи лепоту у нашим животима.
Ја парафразирам Кахлил Гибран у својој књизи, "Пророк", где се дели са нама да је у нашој тугу да нађемо могућност да искуства наше највеће радости, јер без туге не би било ништа да упоредите и контраст наша радост, тиме нисмо могли знати. И то је исто дубине удаљености наше туге да смо у стању да винути на небо у нашој радости.

Док ми настављамо .....

Љубав, и светлост, благослови

Намасте

Суштина

Ласт едитед Суштина је, на 07-03-2009 07:00 АМ..
Essence está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала Суштина За Корисникове Постове
Собом (07-05-2009)
Old 07-05-2009, 07:30 АМ   #11 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Локација: Пхиллипс
Хвала: 84
Захваљено 86 пута на 49 порука
Ourself is on a distinguished road

Хи Суштина;

Хвала вам што добро промишљено и информативан одговор!

Нисам покусао медитацију ти још предложио, али ће кад пробудиш поред.

Што се тиче туге и радости, ја стварно не верујем у супротности. Знам да се не слажете, али по мом мишљењу, не може бити радост која нема супротност у којој су рођени појмови радост и тугу. Не кажем да сам апсолутно тачно ни на који начин ... Само мој поглед из ове перспективе.

Чим радост и туга су обележени, нема идентитета. Ово није лоше ако не заборавите да је идентитет није ништа мање од потребне илузије да би смо истраживати шта смо.

Не мислим да емоције су вечни робе. Верујем да су стекли кроз циклус раста. За мене, емоције након што је дошао свести, али свести пре него што је био начин све ствари и непристрасан начин је до остварења себе настаје, што заузврат води до само израза. То је место где форма и разних израза форме теоретски у игри за мене лично.

Намасте

Ласт едитед од себе, на 07-05-2009 07:46 АМ..
Ourself está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала на себе На Корисникове Постове
Суштина  (07-05-2009)
Old 07-06-2009, 12:05 ПМ   #12 (Пермалинк)
Супер члан
Модератор
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Локација: Дубоко Нортх Тексас
Текстова у блогу: 3
Хвала: 1.358
Захваљено 1.306 пута на 703 порука
Essence is on a distinguished road

Хи Суштина;

Хвала вам што добро промишљено и информативан одговор!

Нисам покусао медитацију ти још предложио, али ће кад пробудиш поред.

Што се тиче туге и радости, ја стварно не верујем у супротности. Знам да се не слажете, али по мом мишљењу, не може бити радост која нема супротност у којој су рођени појмови радост и тугу. Не кажем да сам апсолутно тачно ни на који начин ... Само мој поглед из ове перспективе.

Чим радост и туга су обележени, нема идентитета. Ово није лоше ако не заборавите да је идентитет није ништа мање од потребне илузије да би смо истраживати шта смо.

Не мислим да емоције су вечни робе. Верујем да су стекли кроз циклус раста. За мене, емоције након што је дошао свести, али свести пре него што је био начин све ствари и непристрасан начин је до остварења себе настаје, што заузврат води до само израза. То је место где форма и разних израза форме теоретски у игри за мене лично.

Намасте: [/ куоте]
Поздрав себе,

Знате, то је занимљиво, ја баш и не слажем ... Ја немам веру у супротности на месту оригиналног извора. Знаш, мислим можда никада нисам мислио о томе ваш начин тачно, али како сам читао своје речи сам морао да се сложи да не може бити радости са не супротно. Мислим, није да је оно што свака верска и духовна систем веровања учи ..... да је оригинални извор је само "Срећан мисли"? Али ..... да ли то исти концепт такође не значи да у оквиру овог истог оригиналног извора да треба да буде Туга без супротно, без радости? Не оригиналног извора обухвати све ствари? Чак Оппоситес? Или мислите концепт супротности постоји само овде, или у најмању руку у одређеним сферама нижа вибрација? Које су Ваше мишљење о томе? Знам ја идем да размишљају о свим овим себе.

Такође ..... вам рекао:
"Чим се радост и туга су етикетирани, постоји идентитет Ово није лоше ако не заборавите да је идентитет није ништа мање од потребне илузије да би смо истраживати шта смо.."
И ја слажем. Али ..... није ми нисмо дошли овде, нисмо били послати овде да раде управо то? Истражи ко је и шта смо. Није оригинални извор "прошири", или (и оклевају да користе термин, јер је то 3Д .... ЛОЛ) "Одломак (у илузија)" Само да је управо то искуство? Не само на нашем нивоу постојања, али на безброј других?

А Следећа ..... Ти рекао:
"Не мислим да емоције су вечни робних верујем да су стекли кроз циклус раста.. За мене, емоције после дошао свести,

Слажем се да емоције као и ми, као манифеста трећег димензионални људска бића ми се не постоје вечно. Слажем се, ова врста "осећања" је "добио" неколико значи да смо могли расправу да ли смо то осетили жељу .... ТОПАЗ (Не који заиста ствари на дуге стазе ...... лол)

Ти рекао:

"али пре него што свест је пут свих ствари и пут је непристрасан док се само реализација настаје, што заузврат води до само израза. То је место где форма и разних израза форме теоретски у игри за мене лично. "

И слажем се да је свест других нивоа постојања прошлости одређене тачке Ауакенмент и просветитељства је непристрасно да драме људи, чак и до нивоа постојања и привидни драме галаксије и Универзума,
АЛИ ....... Не изједначавати непристрасност са недостатком саосећања. И са тим смо врста дошао пун круг ..... ЛОЛ
Ваљда поред о томе да ли треба или не Безусловна љубав / Самилости божанске Извор је емоција. И запамтите, ја нисам говорио о "имати самилост и сажаљење".

Имам један други питање. Ово питање је заснована на претпоставци да ли верујеш у бићима и световима других димензија, било да су "Осми путник" или "духовни водичи" или "Узвишени Господари". Ако не, онда је ово стварно, а нем питање.
Али, у случају да не .....

Да ли верујете овим "бицима и световима других димензија" поседује емоције? Ако је тако, њихове емоције су исти као и наши? Или су њихове емоције више тесно у складу са непристрасност Оригинални Свести?

Заиста сам ужива ова размена енергија. Хвала.

Љубав, и светлост, благослови

Намасте

Суштина к

Essence está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала Суштина За Корисникове Постове
Собом (07-06-2009)
Old 07-06-2009, 07:21 ПМ   #13 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Локација: Пхиллипс
Хвала: 84
Захваљено 86 пута на 49 порука
Ourself is on a distinguished road

Хеыыа Суштина;

Стварно сам уживање ово превише. Хвала што сте одвојили толико времена!

Куоте:
Али ..... да ли то исти концепт такође не значи да у оквиру овог истог оригиналног извора да треба да буде Туга без супротно, без радости? Не оригиналног извора обухвати све ствари? Чак Оппоситес? Или мислите концепт супротности постоји само овде, или у најмању руку у одређеним сферама нижа вибрација? Које су Ваше мишљење о томе? Знам ја идем да размишљају о свим овим себе.
Када почнем да добијам на овом делу, многи су тешко следећи, Лол ... Ако почнем да звучи не-сенсицал, само ми игнорисати.

Верујем супротности су само концепти. Не верујем да постоји жалост, без наде за радост, али да једноставно се радост без појмови радост и тугу нема супротно. На пример, верујем да је мрзим само негативна манифестација љубави. Не верујем да љубав има супротно. Или чак и магнетизму ... Негативних и позитивних поларитес су супротности у оквиру циклуса, али не постоји супротна од самог циклуса.

Мислим да начин је вечно вибрација. Друге вибрације настају само као део овог Вибрације (Као таласи унутар океана, океан је сама талас).

Супротности су само део нашег система обележавања. Ми називамо систем етикетирања одвајање или двојности. Пре него дуалност, супротно нема смисла. Супротности могу постојати само кроз илузију сепарације. Ако је све Једно, не може да постоји "други" и нико не може бити "нема другог".

Куоте:
И ја слажем. Али ..... није ми нисмо дошли овде, нисмо били послати овде да раде управо то? Истражи ко је и шта смо. Није оригинални извор "прошири", или (и оклевају да користе термин, јер је то 3Д .... ЛОЛ) "Одломак (у илузија)" Само да је управо то искуство? Не само на нашем нивоу постојања, али на безброј других?

Да, ја тако верујем. Зато кажем да је потребно илузија. То је било или да седите овде и не радите ништа за вечност ... Не хвала, ЛОЛ.

Куоте:
Слажем се да емоције као и ми, као манифеста трећег димензионални људска бића ми се не постоје вечно. Слажем се, ова врста "осећања" је "добио" неколико значи да смо могли расправу да ли смо то осетили жељу .... ТОПАЗ (Не који заиста ствари на дуге стазе ...... лол)

Не у најмању. Али је забавно размишљати о томе понекад.

Куоте:
АЛИ ....... Не изједначавати непристрасност са недостатком саосећања. И са тим смо врста дошао пун круг ..... ЛОЛ
Ваљда поред о томе да ли треба или не Безусловна љубав / Самилости божанске Извор је емоција. И запамтите, ја нисам говорио о "имати самилост и сажаљење".

Готцхыа ... Али сада сте ми стварно дали нешто за размишљање. Нисам сигуран Самилости је пре цонсциоунесс свест и верујем да је изненадно остварење "Ја сам". Верујем Самилости је резултат само реализација, али да не постоји вечни "Остварени самоуправи". Пре него "сам" је процес или сам знак узвика је само прокламација и не само реализација. Да би га вечног его и его само сенка самога себе.

Мислим да процес "Ја сам", или само реализација није имао појма о себи или нешто ... То је био само Пут до пута је постала Свесна себе. Не би било потребе да се развије Самилости јер нема илузија да превазиђу. Осим ако као што си ти рекао, сажаљење може да се користи у истом смислу као љубав.

Не мислим да су емоције Извор док смо их купио, али љубав? То је тоугхы!

Куоте:
Имам један други питање. Ово питање је заснована на претпоставци да ли верујеш у бићима и световима других димензија, било да су "Осми путник" или "духовни водичи" или "Узвишени Господари". Ако не, онда је ово стварно, а нем питање.
Али, у случају да не .....

Да ли верујете овим "бицима и световима других димензија" поседује емоције? Ако је тако, њихове емоције су исти као и наши? Или су њихове емоције више тесно у складу са непристрасност Оригинални Свести?

Сигуран сам да су неке емоције и неке не. Мислим да су све напредне и знам да је све Једно и да науци од било које врсте ће такође имати емоције ... Чак Вулцанс су емоције. Они су само да их потисну са ритуално и васпитања. Неки би вероватно да се као људи емоционално, али неки ће бити сасвим другачији. На начин који чини немогуће рећи док не постоји контакт. Никад се не зна ... Можда ћемо бити најнапреднији у овом под универзума (Иако ја сумњам). Као и за друге профиле, ја стварно не нагађамо ... Верујем да су сви ту и све, али су на другој страни Биг Банг или шта год. Ја сам само поново уђе у мистично, али углавном се концентришу на оно што се дешава у овој области. Мост ће доћи к мени на крају.

Сада, ја ћу да добијем неке доручак и да ли предложени медитацију.

Намасте

Ласт едитед од себе, на 07-06-2009 07:27..
Ourself está offline   Reply With Quote
Reply

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Послова: Опростите афера - зашто би требало? Editor Новости - Љубав & Везе 0 06-18-2009 04:20 АМ
Питања: Како да опрости аферу - Да ли је уопште могућа афера да се опрости? Editor Новости - Љубав & Везе 0 05-13-2009 08:10 ПМ
Послове: Ја сам Немогуће Опростите невјесто Варка - Савети и савете који могу да помогну Editor Новости - Љубав & Везе 0 03-23-2009 05:50 АМ
Релације: Тајне везе Успешни - Део 17 - Опрости и заборави Editor Вести - Релације 0 03-11-2009 01:30 ПМ

Тагс
Подели , Опрости
Подели , Опрости ,

Алати тхреад
Приказ Модови

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ББ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 07:13.

Контакт Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Архива Глобална Јединство заједнице Врх

Аутоматски превод Деливеред бы НЛП-ЕР
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Мацхинес 3.1.0 3.1.0
Мисхед.цо.ук Ентер ыоур сеарцх термс
Google