|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Pyetjet specifike Çdo lloj pyetje lidhur me jetën tuaj, zhvillimin personal apo situata që ju dëshironi të keni ndihmë nga të tjerët. Gjithashtu, ju lutem mos ngurroni të ndihmuar askënd të paturit e një pyetje - zakonisht kemi të gjitha gjërat me përvojë të ngjashme në një formë apo tjetër ... |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
110 permalink)Admin | ||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Re: A mund ti falim ata që do ta ndante ne?Përshëndetje Ourself,
Unë jam i do të duhet të shkoni të merrni zënë me punët e 3D kështu që unë do të duhet të kthehen në diskutimin tonë në një kohë më vonë linear ..... LOL Unë do të largohet nga biseda jonë me këtë tani për tani ... Ajo është dhimbje jo vetëm që na mëson për të shëruar, kjo është edhe Joy, qeshur, habi dhe dashuri që na sjellin në buzë të ditur se ku jemi treguar do të Pa pagesë tona për të krijuar bukuri në jetën tonë. Unë parafrazoj Kahlil Gibran në librin e tij "Profeti", ku ai ndante me ne se ai është në trishtim tonë që kemi gjetur mundësinë të përjetojnë gëzimin tonë të madh, për pa brengë nuk do të ketë asgjë për të krahasuar dhe kontrast gëzim tonë për të, kështu ne nuk mund ta di atë. Dhe kjo është për të njëjtën thellësi të distancës të dëshpërimit tonë se ne jemi në gjendje të fluturoj në qiell nga gëzimi tonë. Deri ne vazhdojmë ..... Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi Last edited by Thelbi; 07-03-2009 në 07:00.. |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme: |
Ourself (07-05-2009)
|
|
|
111 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: A mund ti falim ata që do ta ndante ne?Hi Thelbi;
Thank you for tillë menduar mirë dhe përgjigjet informative! Unë nuk e kanë provuar menduarit ju sugjeroi akoma, por do të kur pas ardhshëm. Sa për dhimbje dhe gëzim, unë nuk besoj në të vërtetë opposites. Unë e di se ju nuk pajtoheni, por në mendjen time, nuk mund të jetë një gëzim e cila nuk ka të kundërt, në të cilën konceptet e gëzimi dhe pikëllimi janë të lindur. Unë nuk jam duke thënë unë jam absolutisht korrekte me çdo kusht ... Vetëm mendimit tim nga kjo perspektivë. Sa më shpejt të jetë gëzim dhe pikëllim të etiketohet, nuk ka identitet. Kjo nuk është një gjë e keqe nëse nuk harrojmë që identiteti nuk është asgjë e shkurtër e një JEMI iluzionin e nevojshme bërë në mënyrë të shqyrtuar atë që Ne jemi. Unë nuk mendoj se emocionet janë një mall të përjetshme. Unë besoj se ata ishin të fituara përmes ciklit të rritjes. Për mua, emocionet erdhi pas vetëdije, por para ndërgjegjes ishte rrugë të gjitha gjërat dhe është i paanshëm Rruga deri në realizimin e vetë lind, e cila nga ana e tij, të çon në shprehjen e vetë. Kjo është ku forma dhe shprehje të ndryshme të formës vijnë teorikisht në lojë për mua personalisht. Namaste
Om Mani Padme Hum Last edited by Ourself; 07-05-2009 në 07:46.. |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Ourself për këtë post të dobishme: |
Thelbi
(07-05-2009)
|
|
|
112 permalink)Admin | ||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Re: A mund ti falim ata që do ta ndante ne?Hi Thelbi;
Thank you for tillë menduar mirë dhe përgjigjet informative! Unë nuk e kanë provuar menduarit ju sugjeroi akoma, por do të kur pas ardhshëm. Sa për dhimbje dhe gëzim, unë nuk besoj në të vërtetë opposites. Unë e di se ju nuk pajtoheni, por në mendjen time, nuk mund të jetë një gëzim e cila nuk ka të kundërt, në të cilën konceptet e gëzimi dhe pikëllimi janë të lindur. Unë nuk jam duke thënë unë jam absolutisht korrekte me çdo kusht ... Vetëm mendimit tim nga kjo perspektivë. Sa më shpejt të jetë gëzim dhe pikëllim të etiketohet, nuk ka identitet. Kjo nuk është një gjë e keqe nëse nuk harrojmë që identiteti nuk është asgjë e shkurtër e një JEMI iluzionin e nevojshme bërë në mënyrë të shqyrtuar atë që Ne jemi. Unë nuk mendoj se emocionet janë një mall të përjetshme. Unë besoj se ata ishin të fituara përmes ciklit të rritjes. Për mua, emocionet erdhi pas vetëdije, por para ndërgjegjes ishte rrugë të gjitha gjërat dhe është i paanshëm Rruga deri në realizimin e vetë lind, e cila nga ana e tij, të çon në shprehjen e vetë. Kjo është ku forma dhe shprehje të ndryshme të formës vijnë teorikisht në lojë për mua personalisht. Namaste [/ quote] Përshëndetje Ourself, Ti e di, është interesante, unë nuk pajtohem me të vërtetë ... Edhe unë nuk kanë besim në opposites në vendin e burimi origjinal. Ju e dini, unë mendoj ndoshta kurrë nuk kam menduar për këtë pikërisht në rrugën tuaj, por siç kam lexuar fjalët e tua Unë kisha për të rënë dakord se nuk mund të jetë një gëzim jo me e kundërt. Unë do të thotë, nuk është se ajo që çdo fetar dhe shpirtëror sistem besimi mëson ..... se Burimi origjinal është vetëm "Happy Mendim"? Por ..... nuk njëjti koncept që gjithashtu do të thotë se brenda këtij Burimi të njëjtën origjinal nuk duhet të jetë një Sorrow pa kundërt, pa Joy? A nuk Burimi origjinal përfshijë të gjitha gjërat? Edhe Opposites? A mos mendoni se koncepti i opposites ekziston vetëm këtu, ose të paktën brenda Realms caktuar të ulët të vibrimit? Cilat janë mendimet tuaja mbi këtë? Unë e di që jam do të mendojë për të gjithë këtë vetë. Gjithashtu ..... ju shpreh: "Sa më shpejt të jetë gëzim dhe pikëllim të etiketohet, atje është identiteti. Kjo nuk është një gjë e keqe nëse nuk harrojmë që identiteti nuk është asgjë e shkurtër e një JEMI iluzionin e nevojshme të bërë në mënyrë të shqyrtuar atë që Ne jemi". Unë gjithashtu pajtohem. Por ..... ka ne nuk vijnë këtu, ne nuk ishin dërguar këtu për të bërë vetëm se? Explore kush dhe çfarë jemi. A nuk Burimi origjinal "të zgjeruar", ose (dhe unë hezitoj për të përdorur termi, sepse ai është aq i 3D .... lol) "Fragment (në iluzion)" Vetë e tij për të përjetuar vetëm se? Jo vetëm në nivel të ekzistencës tonë, por në të tjerët të panumërta? Dhe ..... Next Ju shpreh: "Unë nuk mendoj se emocionet janë një komoditet të përjetshme. Unë besoj se ata ishin të fituara përmes ciklit të rritjes. Për mua, emocionet erdhi pas ndërgjegje, Unë pajtohem se emocione si ne si qenie njerëzore e tretë qartë dimensionale ne nuk ekzistojnë përjetësisht. I agree, ky lloj i "emocion" është "fituar" nga disa mjete që mund debat në qoftë se ne kështu ndjerë dëshirën .... LOL (jo në të cilat me të vërtetë gjërat në afat të gjatë ...... LOL) Ju shoh një zë i vogël në mua thotë se kur ne e shohim këtë të vërtetë si një mënyrë për të tërhequr pastaj ne të larguar nga veprimet e saj me qëllim. Duke e përdorur atë për të tërhequr sugjeron, për mua anyways, se kjo është d "deri në realizimin vetë lind, e cila nga ana e tij, të çon në shprehjen e vetë. Kjo është ku forma dhe shprehje të ndryshme të formës vijnë teorikisht në lojë për mua personalisht. " Dhe unë jam dakort që një vetëdije nivelet e tjera të ekzistencës së kaluar një pikë të caktuar të Awakenment dhe iluminizmit është i paanshëm në drama të njerëzve, madje edhe tek nivelet e ekzistencës dhe drama Illusionary e galaktikave dhe Universes, POR ....... Unë nuk e vë shenjën e barazimit me mungesën e paanësisë sensibile. Dhe me se kemi lloj të ardhur rrethit të plotë ..... lol I guess tjetër ne duhet të diskutuar nëse apo jo Dashuri Unconditional / Mëshira e Burimi Hyjnore është një Emocioni. Dhe mos harroni, unë nuk jam duke folur për "mëshirë mbajtur të keq". Unë kam një pyetje të tjera. Kjo pyetje është e bazuar në supozimin se ju besoj me Qenie e Realms dhe dimensionet e tjera, qofshin ato "të huajt" apo "Shpirtërore Guides" ose "Master ngjit". Nëse ju nuk e bëni, atëherë kjo është me të vërtetë më tepër një pyetje memec. Por në rast se ju bëni ..... A besoni se këto "Qenie e Realms dimensione të tjera dhe" të kenë emocione? Nëse është kështu, emocionet e tyre janë të njëjtë si i yni? Ose janë emocionet e tyre më të ngushtë në përputhje me paanësinë e ndërgjegjes origjinale? Në të vërtetë unë jam i gëzuar këtë shkëmbim të energjisë. Faleminderit. 07-06-2009, 07:21 Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi K |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme: |
Ourself (07-06-2009)
|
|
|
113 permalink)Admin | |||||||
|
Anëtar
Shvercer
|
Heyya Thelbi;Unë jam me të vërtetë shumë të shijuar këtë. Thank you so much për të marrë kohë!
Por ..... nuk njëjti koncept që gjithashtu do të thotë se brenda këtij Burimi të njëjtën origjinal nuk duhet të jetë një Sorrow pa kundërt, pa Joy? A nuk Burimi origjinal përfshijë të gjitha gjërat? Edhe Opposites? A mos mendoni se koncepti i opposites ekziston vetëm këtu, ose të paktën brenda Realms caktuar të ulët të vibrimit? Cilat janë mendimet tuaja mbi këtë? Unë e di që jam do të mendojë për të gjithë këtë vetë. Quote:
Unë mendoj se Vibration Rruga është e përjetshme. Vibracioneve të tjera lindin vetëm si një pjesë e këtij Vibration (Ashtu si valët në oqean, oqeani vetvete është një valë). Opposites janë vetëm një pjesë e sistemit tonë etiketimit. Ne e quajmë atë ndarje etiketimit sistemit ose dual. Para dual, e kundërta nuk ka kuptim. Opposites mund të ekzistojnë vetëm përmes iluzionin e ndarjes. Nëse të gjitha është një, nuk mund të ketë "të tjera" dhe nuk mund të ketë "jo të tjera". Unë gjithashtu pajtohem. Por ..... ka ne nuk vijnë këtu, ne nuk ishin dërguar këtu për të bërë vetëm se? Explore kush dhe çfarë jemi. A nuk Burimi origjinal "të zgjeruar", ose (dhe unë hezitoj për të përdorur termi, sepse ai është aq i 3D .... lol) "Fragment (në iluzion)" Vetë e tij për të përjetuar vetëm se? Jo vetëm në nivel të ekzistencës tonë, por në të tjerët të panumërta? Quote:
Unë pajtohem se emocione si ne si qenie njerëzore e tretë qartë dimensionale ne nuk ekzistojnë përjetësisht. I agree, ky lloj i "emocion" është "fituar" nga disa mjete që mund debat në qoftë se ne kështu ndjerë dëshirën .... LOL (jo në të cilat me të vërtetë gjërat në afat të gjatë ...... LOL) Quote:
Por është argëtim të mendojnë rreth ndonjëherë. POR ....... Unë nuk e vë shenjën e barazimit me mungesën e paanësisë sensibile. Dhe me se kemi lloj të ardhur rrethit të plotë ..... lol Quote:
Unë mendoj se procesi i "Unë jam" ose realizimin e vetë nuk kishte nocionin e vetë apo ndonjë gjë ... Ajo ishte vetëm rrugë derisa u bë vetë rrugën e di. Nuk do të kishte pasur nevojë për të zhvilluar sensibile, sepse nuk kishte asnjë iluzion për të kapërcyer. E nëse nuk ju pëlqen ta thënë, Mëshira mund të përdoret në të njëjtën kuptim si shumë. Unë nuk mendoj se kishte emocione deri Burimi Kemi fituar ato, por dashuria? Kjo është një toughy! Unë kam një pyetje të tjera. Kjo pyetje është e bazuar në supozimin se ju besoj me Qenie e Realms dhe dimensionet e tjera, qofshin ato "të huajt" apo "Shpirtërore Guides" ose "Master ngjit". Nëse ju nuk e bëni, atëherë kjo është me të vërtetë më tepër një pyetje memec. Quote:
Tani, unë jam duke shkuar për të marrë disa mëngjes dhe të bëjë meditim ju sugjeroi. Last edited by Ourself; 07-06-2009 në Namaste
Om Mani Padme Hum Përvoja Starange ... Clairaudience pazakonshme. 07:27.. |
|||||||
|
|
|
![]() |
Fije
|
||||
| Nismėtari | Forum | Forum | Last Post | News - Shpirtërore |
| Çështjet: falë një Affair - Pse duhet Ju? | Editor | Lajme - Love & Relationships | 10:00 | 06-18-2009 04:20 |
| Çështjet: Si mund të falë një Affair - A është e mundshme edhe të falë një Çështja? | Editor | Lajme - Love & Relationships | 10:00 | 05-13-2009 08:10 |
| Çështjet: Unë jam pamundur të bëhen me fal bashkëshortit tim - Këshilla dhe Këshilla Kjo Help maj | Editor | Lajme - Love & Relationships | 10:00 | 03-23-2009 05:50 |
| Relationships: Secrets of a Relationship e suksesshme - Pjesa 17 - falë dhe është harruar | Editor | News - Marrëdhëniet | 10:00 | 03-11-2009 01:30 |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|