|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Posebna vprašanja Kakršna koli vprašanja v zvezi z vašim življenjem, osebni razvoj, ali stanje, ki ga želite imeti pomoč pri od drugih. Prav tako vas prosimo, da bi kdorkoli, ki imajo vprašanje - ponavadi smo vsi imeli podobne stvari v eni obliki ali drugi ... |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Super država
Moderator
|
Re: Ali lahko odpusti tistim, ki bi delila nas?Lep pozdrav Sebe,
Bom moral iti pa se trudiš z opravila na 3D, da bom morala priti nazaj v naše razprave na poznejši čas linearno ..... LOL Bom zapustiti najin pogovor s tem za zdaj ... To ni samo bolečina, ki nas uči, da ozdravi, je tudi veselje, smeh, čudenje in ljubezen, ki nas do roba vedo, kjer smo prikazani naše svobodne volje, da ustvari lepoto v naših življenjih. Prepričati sem Kahlil Gibran v svoji knjigi, "Prerok", kjer je delil z nami, da je v naši žalosti, da smo našli možnost, da izkušnje, naše največje veselje, na žalost ne bi bilo nič s primerjavo in razliko naše veselje, s čimer nismo mogli vedeti, da. In to je isto globino na daljavo, našega žalosti, da smo sposobni Jadrati na nebu v naše veselje. Dokler bomo še naprej ..... Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil, Namaste Essence Last edited by Essence; na 07-03-2009 07:00.. |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You na Essence Za to Useful Post: |
Sebe (07-05-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Ali lahko odpusti tistim, ki bi delila nas?Hi Essence;
Hvala, ker ste tako dobro domišljena in informativne odgovore! Imam ne preizkušen meditacijo ste predlagali še, ampak ko sem se zbudil naslednji. Kot je za žalost in veselje, Res ne verjamem v nasprotji. Vem, da se ne strinjate, ampak v mojih mislih, gre lahko radost, ki nima nasprotno, v katerem se rodijo koncepti veselje in žalost. Ne pravim jaz sem popolnoma prav, na kakršen koli način ... Samo po mojem mnenju iz tega vidika. Takoj, ko veselje in žalost so označeni, je identiteta. To ni slabo, če ste pozabili, da identiteta ni nič manj potrebnih WE privid je, da bi o tem, kaj smo. Ne verjamem, da čustva so večni blaga. Menim, da so bile pridobljene s pomočjo cikel rasti. Da bi me, čustva prišel po zavesti, vendar pred zavest je bila pot za vse stvari in pot je nepristranski do realizacije self pojavi, kar vodi do izražanja. To je po obliki in različne oblike izrazov teoretično prišli v poštev za mene osebno. Namaste
Om Mani Padme Hum Last edited by Sebe; na 07-05-2009 07:46.. |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do Sebe Za to Useful Post: |
Essence
(07-05-2009)
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Super država
Moderator
|
Re: Ali lahko odpusti tistim, ki bi delila nas?Hi Essence;
Hvala, ker ste tako dobro domišljena in informativne odgovore! Imam ne preizkušen meditacijo ste predlagali še, ampak ko sem se zbudil naslednji. Kot je za žalost in veselje, Res ne verjamem v nasprotji. Vem, da se ne strinjate, ampak v mojih mislih, gre lahko radost, ki nima nasprotno, v katerem se rodijo koncepti veselje in žalost. Ne pravim jaz sem popolnoma prav, na kakršen koli način ... Samo po mojem mnenju iz tega vidika. Takoj, ko veselje in žalost so označeni, je identiteta. To ni slabo, če ste pozabili, da identiteta ni nič manj potrebnih WE privid je, da bi o tem, kaj smo. Ne verjamem, da čustva so večni blaga. Menim, da so bile pridobljene s pomočjo cikel rasti. Da bi me, čustva prišel po zavesti, vendar pred zavest je bila pot za vse stvari in pot je nepristranski do realizacije self pojavi, kar vodi do izražanja. To je po obliki in različne oblike izrazov teoretično prišli v poštev za mene osebno. Namaste [/ quote] Lep pozdrav Sebe, Veš, to je zanimivo, Res ne strinja ... Tudi jaz ne vera v nasprotji na kraju Vir Original. Veš, mislim da morda še nikoli nisem pomislil, da tvoje natančno, ampak kot sem prebral vaše besede, sem se strinjajo, da lahko obstaja Joy z ne nasprotno. Mislim, ni to tisto, kar vse verske in duhovnega prepričanja sistem uči ..... Original Source, da je le "Happy Misli"? Ampak ..... ne da isti koncept ne pomeni tudi, da v tem istem Vir Original pa mora biti Sorrow brez nasprotno, brez Joy? Ne Original Vir zajema vse stvari? Tudi Opposites? Ali misliš, da koncept nasprotij obstaja samo tukaj, ali pa vsaj v nekaterih nižjih kraljestvih vibracij? Kakšno je vaše mnenje o tem? Vem, da bom razmisliti o vsem tem sam. Prav tako ..... si je dejal: "Takoj, ko so označene veselje in žalost, je identiteta. To ni slabo, če ste pozabili, da identiteta ni nič manj potrebnih WE privid je, da bi o tem, kaj smo." Prav tako se strinjam. Toda ..... pa ne bomo prišli sem, smo bili poslani sem, da ni prav to? Raziščite, kdo in kaj smo. Ni Original Source "širitev", ali (in sem okleval uporabiti izraza, ker je tako 3D .... lol) "Fragment (v Illusion)" Samo, da svoje izkušnje, prav to? Not raven samo na naših obstoja, temveč na številne druge? In Naslednja ..... You izjavil: "I don't think so čustva večnega blago. Menim, da so bile pridobljene s pomočjo cikel rasti. Za mene, čustva prišel po zavesti, Strinjam se, da čustev kot mi kot manifest tretji dimenzij, z ljudmi mi ne obstajajo večno. Strinjam se, ta vrsta "čustev" je "kupila" na različne načine, kar bi lahko razpravo, če smo tako čutiti željo .... LOL (Non od zadev, v katerih resnično dolgoročno ...... LOL) You izjavil: "vendar pred zavest je bila pot za vse stvari in pot je nepristranski self pride do realizacije, kar vodi do izražanja. To je po obliki in različne oblike izrazov teoretično prišli v poštev za mene osebno. " In jaz se strinjajo, da zavest drugih ravni obstoja preteklosti določene točke Awakenment in razsvetljenstva je nepristranski, da drame ljudi, tudi k ravni obstoja in Illusionary drame galaksij in svetov, BUT ....... Ne enači nepristranskost s pomanjkanjem sočutja. In s tem smo nekako prišel poln krog ..... lol Mislim, da moramo razpravljati naslednjem, ali ne brezpogojno ljubezen / sočutje Vir Božanski je Emotion. In zapomni si, jaz nisem govoril o "sočutju krijejo iz usmiljenja". Imam eno vprašanje. To vprašanje temelji na predpostavki, da verjamete v bitja drugih kraljestev in dimenzij, se jih "tujcev" ali "Spiritual Guides" ali "Vnebovzete Masters". Če ne, potem je to res precej nemi vprašanje. Toda v primeru, da ne ..... Ali verjamete, te "bitja drugih svetovi in dimenzije" imeti čustva? Če je odgovor pritrdilen, so njihova čustva enako, kot je naša? Ali so njihova čustva bolj v skladu s nepristranskost Consciousness Original? Resnično sem uživajo te izmenjave energije. Hvala. Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil, Namaste Essence K |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You na Essence Za to Useful Post: |
Sebe (07-06-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||
|
Države
Junior države
|
Re: Ali lahko odpusti tistim, ki bi delila nas?Heyya Essence;
Jaz sem resnično uživajo to preveč. Najlepša hvala za vzeli čas! Citat:
Menim, da nasprotja so samo koncepti. Ne verjamem, da je žalost brez upanja za veselje, ampak, da je veselje preprosto brez konceptov veselje in žalost nima nasprotno. Na primer, verjamem, sovražim je samo negativno manifestacija ljubezni. Ne verjamem, ljubezen je nasprotno. Ali celo Magnetometrija ... Negativni in pozitivni polarites so nasprotja znotraj cikla, vendar ni ravno nasprotno od samega cikla. Mislim, da pot ni večna Vibration. Drugi vibracije nastanejo le kot del te Vibration (kot valovi v ocean, ocean sama val). Opposites so samo del našega sistema označevanja. Pravimo, da je sistem označevanja ločitve ali dvojnost. Pred dvojnost, nasproti nima pomena. Opposites lahko obstaja le skozi iluzijo ločitve. Če je vse Eno, ne more biti "drugi" in ne more biti "nobena druga". Citat:
Strinjam se, da čustev kot mi kot manifest tretji dimenzij, z ljudmi mi ne obstajajo večno. Strinjam se, ta vrsta "čustev" je "kupila" na različne načine, kar bi lahko razpravo, če smo tako čutiti željo .... LOL (Non od zadev, v katerih resnično dolgoročno ...... LOL) Citat:
Ampak to je zabavno, da razmišljajo o včasih. BUT ....... Ne enači nepristranskost s pomanjkanjem sočutja. In s tem smo nekako prišel poln krog ..... lol Citat:
Mislim, da proces "I am" ali samozaposlena realizacijo ni imel pojma za samostojno ali kaj podobnega ... Bilo je samo pot do Way postal self svest. To ne bi bilo nobene potrebe po razvoju sočutja, ker ni bilo nerealno pričakovati premagati. Razen, kot ste jo dali, bi se lahko uporabijo Sočutje v istem smislu, kot ljubezen. Ne verjamem, da je Vir čustva, dokler smo jih pridobili, ampak ljubezen? To je toughy! Imam eno vprašanje. To vprašanje temelji na predpostavki, da verjamete v bitja drugih kraljestev in dimenzij, se jih "tujcev" ali "Spiritual Guides" ali "Vnebovzete Masters". Če ne, potem je to res precej nemi vprašanje. Citat:
Zdaj, bom dobil nekaj zajtrk in ne meditacijo ste predlagali. Last edited by Sebe; na 07-06-2009 Namaste
Om Mani Padme Hum 07:27.. |
|||||||
|
|
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Zadeve: Oprosti Affair - Zakaj bi? | Editor | Novice - Love & Relationships | 0 | 06-18-2009 04:20 |
| Zadeve: Kako Oprosti Affair - Ali je sploh mogoče, da Forgive Affair? | Editor | Novice - Love & Relationships | 0 | 05-13-2009 08:10 |
| Zadeve: I Am Ne morem Oprosti My Goljufanje žena - nasvete in namige, ki pomagajo maja | Editor | Novice - Love & Relationships | 0 | 03-23-2009 05:50 |
| Odnosi: Skrivnosti Uspešne Povezava - 17. del - Forgive in Forget | Editor | Novice - Relationships | 0 | 03-11-2009 01:30 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|