|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Špecifické otázky Akékoľvek otázky týkajúce sa vášho života, osobného rozvoja, alebo situácie, ktoré chcete získať pomoc od iných. Tiež, neváhajte pomoc kohokoľvek, kto otázku - zvyčajne sme všetci prežívali podobné veci v jednom ročníku alebo iný ... |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||
|
Super člen
Moderátor
Miesto: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Děkuji moc za zdieľanie tejto nádherné miesto s nami.
|
Re: Môžete mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?Pozdravy sami,
Budem musieť ísť do práce s domáce práce v 3D, takže sa budem musieť vrátiť do našich diskusií neskôr lineárny čas ..... LOL Nechám náš rozhovor s touto zatiaľ ... To nie je len bolesť, ktorá nás učí liečiť, ale aj radosti, smiechu, ohromení a Láska, že nás priviedol k okraju vedieť, kde sme ukázali naše slobodná vôľa vytvárať krásu v našich životoch. I parafrázou Kahlil Gibran vo svojej knihe "Prorok", kde sa podieľal s nami, že je v našom zármutku, ktoré nájdeme možnosť zažiť náš najväčšiu radosť, pretože bez smútku, že by nebola ničím porovnať a naša radosť, tak sme nemohli vedieť. A to je rovnaké hĺbky vzdialenosti nášho smútku, že sme schopní stúpať k nebu v našej radosti. Kým budeme aj naďalej ..... Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence Naposledy upravil Essence, 07.03.2009 V 07:00 PM.. |
||||||||||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k Essence Thank You For This Užitočné post: |
Sami (07-05-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Môžete mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?Hi Essence;
Ďakujeme vám za také premyslené a vecné odpovede! I Nenašli tried meditácie ste navrhol, ale stane, keď sa prebudím vedľa. Pokiaľ ide o smútku a radosti, nemám naozaj verí v protiklady. Ja viem, že nesúhlasím, ale v mojej mysli, môže byť radosť, ktorá nemá s opačným ktoré sa rodia pojmy radosti a smútku. Nehovorím, že som úplne správne akýmkoľvek spôsobom ... Len podľa môjho názoru z tohto hľadiska. Akonáhle radosť a smútok sú označené, je identita. To nie je zlá vec, ak ste zabudli, že identita nie je nič menšieho ako nevyhnutné ilúzie sme sa, aby preskúmala, čo sme. Nemyslím si, že emócie sú večné komoditou. Verím, že boli vyhotovené v rámci cyklu rastu. Pre mňa, emócie prišiel po vedomie, ale vedomie, ako bola cesta zo všetkých vecí a cesta je nestranný do vlastnej realizácie vznikne, čo vedie k vlastný prejav. To je, kde sa forma a rôzne formy prejavov teoreticky to pre mňa osobne. Namaste
Om Mani Padme Hum Naposledy upravil sami, 07.05.2009 V 07:46 PM.. |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí sa sami Thank You For This Užitočné post: |
Essence
(07-05-2009)
|
|
|
#12 (permalink) | ||||||||||
|
Super člen
Moderátor
Miesto: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Děkuji moc za zdieľanie tejto nádherné miesto s nami.
|
Re: Môžete mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?Hi Essence;
Ďakujeme vám za také premyslené a vecné odpovede! I Nenašli tried meditácie ste navrhol, ale stane, keď sa prebudím vedľa. Pokiaľ ide o smútku a radosti, nemám naozaj verí v protiklady. Ja viem, že nesúhlasím, ale v mojej mysli, môže byť radosť, ktorá nemá s opačným ktoré sa rodia pojmy radosti a smútku. Nehovorím, že som úplne správne akýmkoľvek spôsobom ... Len podľa môjho názoru z tohto hľadiska. Akonáhle radosť a smútok sú označené, je identita. To nie je zlá vec, ak ste zabudli, že identita nie je nič menšieho ako nevyhnutné ilúzie sme sa, aby preskúmala, čo sme. Nemyslím si, že emócie sú večné komoditou. Verím, že boli vyhotovené v rámci cyklu rastu. Pre mňa, emócie prišiel po vedomie, ale vedomie, ako bola cesta zo všetkých vecí a cesta je nestranný do vlastnej realizácie vznikne, čo vedie k vlastný prejav. To je, kde sa forma a rôzne formy prejavov teoreticky to pre mňa osobne. Namaste [/ quote] Pozdravy sami, Viete, je to zaujímavé, Nechcem really nesúhlasím ... Ja som tiež žiadnu vieru v protikladmi v mieste pôvodnej zdroj. Vieš, myslím, že možno som nikdy nenapadlo, že si tak presne, ale ako som čítal vaše slová, ktoré som musel súhlasiť, že tam môže byť radosť s nie naopak. Chcem povedať, nie je to to, čo každej náboženskej viery a duchovný systém, učia ..... Pôvodný zdroj, ktorý je len "Happy Thoughts"? ..... Ale to, že rovnaký koncept nie je tiež znamenať, že v tom istom Pôvodný zdroj tu musia byť Sorrow bez opak, bez radosti? Pôvodný zdroj nebude zahŕňať všetky veci? Dokonca aj protiklady? Alebo si myslíte, že pojem protikladov existuje len tu, alebo prinajmenšom v niektorých nižších ríšach vibrácie? Aké sú vaše názory na to? Viem, že budem premýšľať o všetkom sám. I ..... ste uviedol: "Akonáhle sú označené radosť i smútok, je identita. To nie je zlé, ak ste zabudli, že identita nie je nič menšieho ako nevyhnutné ilúzie sme sa, aby preskúmala, čo sme." Ja tiež súhlasím. Ale ..... sme sem neprišiel, neboli sme poslali sem práve toto? Skúmať, kto a čo sme. Didn'ti Pôvodný zdroj "rozbalenie", alebo (a to som váhať použiť termín, pretože je to 3D .... lol) "Fragment (v Illusion)" Ja na jeho skúsenosti práve to? Nielen na úrovni našej existencie, ale na nespočetných ďalších? A ďalšie ..... You uviedol: "Nemyslím si, že emócie sú večné komoditou. Verím, že boli vyhotovené v rámci cyklu rastu. Pre mňa, emócie prišiel po vedomie, Súhlasím s tým, že emócie ako my ako zjavne tretej dimenzionální ľudské bytosti sme neexistujú večne. Súhlasím, tento typ "emócií" je "získal" niekoľkými spôsobmi môžeme diskusiu, keby sme to cítili túžbu .... LOL (Non o veciach, ktoré skutočne v dlhodobom horizonte ...... LOL) You uviedol: "ale pred vedomie bola cesta zo všetkých vecí a cesta je nestranný do vlastnej realizácie vznikne, čo zase vedie k vlastný prejav. To je, kde sa forma a rôzne formy prejavov teoreticky to pre mňa osobne. " A ja súhlasím, že povedomie o iných úrovniach existencie minulosti určitým bodom Awakenment a osvietenstva je nestranný, aby drámy ľudí, až úrovne existencie a Illusionary drám galaxií a vesmírov VUT v Brne ....... Nechcem porovnávať nestrannosť s nedostatkom súcitu. A s tým máme trochu celý kruh ..... lol Myslím, že by sme mali konať budúci tiež Unconditional Love / Súcit Zdroje Božského je Emotion. A pamätajte, ja nehovorím o "súcitu hradí zo súcitu". Mám ešte jednu ďalšiu otázku. Táto otázka je založená na predpoklade, že veríte v bytosťami z iných sfér a rozmerov, či už sa jedná "Cudzinci" alebo "duchovné sprievodcovi", alebo "vystúpil Masters". Ak nechcete, potom je to naozaj skôr němá otázka. Ale v prípade, že ste si ..... Myslíte si, že tieto "bytosti z iných sfér a dimenzií" vlastné emócie? Ak áno, sú ich emócie rovnako ako my? Alebo sú ich emócie viac v súlade s nestrannosť vedomie Original? Som naozaj baví výmenu energie. Ďakujeme vám. Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence K |
||||||||||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k Essence Thank You For This Užitočné post: |
Sami (07-06-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Môžete mi odpustiť tým, kto by nás rozdeliť?Heyy Essence;
Som naozaj moc baví. Mockrát vám ďakujem za čas! Citácia:
Verím, že protiklady sú len koncepty. Neverím, že tam je smútok bez nádeje pre radosť, ale radosť z toho, že jednoducho musia byť bez koncepcie radosti a zármutku nemá opak. Napríklad, verím, nenávisť je len negatívny prejav lásky. Neverím, že láska je opačný. Alebo dokonca magnetizmu ... Negatívne a pozitívne polarites sú protikladmi v rámci cyklu, ale nie je opakom cyklu sám. Myslím, že cesta je večný vibrácií. Ostatné vibrácie vzniknúť len ako súčasť tejto vibrácie (ako vlny v oceáne, oceán sám je vlna). Protiklady sú len súčasťou nášho systému označovania. Hovoríme, že systém označovania oddelenia alebo duality. Pred duality, naproti nemá žiadny význam. Protiklady sa môžu existovať len skrze ilúziu odlúčenie. Ak je všetko v jeden, nemôže existovať žiadny "iný" a nemôže dôjsť k "žiadny iný". Citácia:
Áno, myslím, že áno. To je dôvod, prečo hovorím, že je to nevyhnutné ilúzie. Bolo to buď, že ani tu sedieť a nerobiť nič pre večnosť ... Nie, vďaka, lol. Citácia:
Nie je v najmenšom. Ale je to zábava myslieť niekedy. Citácia:
Vida ... Ale teraz ste mi dal naozaj niečo na zamyslenie. Nie som si istý, Súcit bol pred consciouness a verím, že vedomie náhle realizáciu "Ja som". Verím, Súcit je výsledkom vlastnú realizáciu, ale že nie je večný "Realizované Self". Pred "Som" bol proces alebo výkričník sám je vlastné proklamácie a nie vlastnú realizáciu. Že by bolo večné Ego a ego je len odtieň já. Myslím, že proces "Ja som", alebo osoby samostatne zárobkovo realizáciu Netušila samostatne alebo tak niečo ... To bola len cesta do cesty sám seba Aware. Tam by bola žiadna potreba rozvíjať súcit, pretože tam nebol žiadny ilúzie prekonať. Ak nie je, ako ste vy, mohol byť Compassion používajú v rovnakom zmysle ako láska. Nemyslím si, že emócie, kým Zdroj Získali sme sa, ale láska? To je tough! Citácia:
Som si istý, niektoré majú emócie a niektoré nie. Myslím si, že všetky sú pokročilé a viem, že všetko je jeden a má veda všetkého druhu budú mať emócie ... Dokonca aj Vulkánci sa emócií. Jednoducho je potlačiť s rituálom a výchovu. Niektorí by pravdepodobne rád ľudí emotívne, ale niektorí by sa to úplne inak. Spôsobom, ktorý znemožňuje povedať, kým tam je kontakt. Človek nikdy nevie ... Môžeme byť najmodernejšie v tejto čiastkovej vesmíre (I keď o tom pochybujem). Ako u iných oblastiach, Nechcem really špekulovať ... Verím, že sú tam všetci a všetko, ale oni sú na druhej strane veľkého tresku alebo čokoľvek iného. Som len dostať sa späť do mystického, ale já sústrediť hlavne na to, čo sa deje v tejto oblasti. Most príde ku mne nakoniec. A teraz, budem si niečo na raňajky, a to meditácie vám navrhol. Namaste
Om Mani Padme Hum Naposledy upravil sami, 07.06.2009 V 07:27.. |
|||||||
|
|
|
![]() |