Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Întrebări specifice
Registrul Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Căuta Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Întrebări specifice Orice fel de întrebări legate de viaţa ta, dezvoltare personală sau de situaţia pe care doriţi să aveţi ajuta cu de la altii. De asemenea, vă rugăm să nu ezitaţi să ajute cineva cu o intrebare - de obicei, avem toate lucrurile experienţă similară într-o formă sau alta ...

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Împărţiţi , Iertaţi
Videos: Împărţiţi , Iertaţi ,

Reply

LinkBack Thread Tools Moduri de afişare
Old 07.03.2009, 06:28   #10 (Permalink)
Super Membru
Moderator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 47%Activity: 47%Activity: 47%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Blog Entries: 3
Essence is on a distinguished road

Re: Poti ierta pe cei care s-ar diviza noi?

Salutări Ourself,
I sînt mergi la have la spre du-te sa ocupat cu sarcinile de 3D, aşa că am va trebui să revin la discuţia noastră la un moment ulterior liniar ..... LOL

Eu voi lăsa conversaţia noastră cu acest lucru pentru acum ...

Acesta nu este numai durere care ne învaţă să se vindece, este, de asemenea Joy, râsul, Uimirea şi Iubirii care ne aducă la marginea de a şti unde ne sunt prezentate voinţa noastră gratuit de a crea frumuseţe în vieţile noastre.
Am parafrazez Kahlil Gibran în cartea sa, "Profetul", unde a împărtăşit cu noi că este în durere noastre că vom găsi capacitatea de a experimenta bucuria noastră cea mai mare, pentru că fără durere nu ar fi nimic să se compare şi bucuria noastră de a, astfel nu am putut ştiu. Şi este la adâncimea de aceeaşi distanţă de durere noastre că suntem capabili de a urca pana la ceruri, în bucuria noastră.

Până când vom continua .....

Love, lumină şi binecuvântările,

NAMASTE

Esenţa

Last edited by Essence; 07.03.2009, la 07:00..
Essence está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You la esenta pentru acest post-uri utile:
(06-09-2009) (07-05-2009)
Old 07.05.2009, 07:30   #11 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Bună ziua Cemiess,
Ourself is on a distinguished road

Max Essence;

Vă mulţumim pentru astfel de bine conceput şi răspunsuri informativ!

Nu am încercat meditaţie aţi sugerat încă, dar se va trezi atunci când am următoare.

În ceea ce priveşte durere şi bucurie, să fac chiar nu cred în opuse. Ştiu că nu sunteţi de acord, dar în mintea mea, nu poate fi o bucurie care nu are un opus, în care conceptele de bucurie şi de tristeţe se nasc. Nu spun eu sunt absolut corecta prin orice mijloace ... Punctul meu de vedere Doar din această perspectivă.

De îndată ce bucuria şi tristeţea sunt etichetate, nu există identitate. Acesta nu este un lucru rău dacă nu uitaţi că identitatea nu este nimic scurt, a unui WE iluzie necesar pentru a explora realizate în ceea ce suntem.

07.06.2009, 12:05

NAMASTE

Last edited by Ourself; 07.05.2009, la 07:46..
Ourself está offline   Reply With Quote
09.09.2009, 07:44
Esenţa  (07-05-2009)
Old Max Essence;   #12 (Permalink)
Super Membru
Moderator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 47%Activity: 47%Activity: 47%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Blog Entries: 3
Essence is on a distinguished road

Vă mulţumim pentru astfel de bine conceput şi răspunsuri informativ!

Nu am încercat meditaţie aţi sugerat încă, dar se va trezi atunci când am următoare.

În ceea ce priveşte durere şi bucurie, să fac chiar nu cred în opuse. Ştiu că nu sunteţi de acord, dar în mintea mea, nu poate fi o bucurie care nu are un opus, în care conceptele de bucurie şi de tristeţe se nasc. Nu spun eu sunt absolut corecta prin orice mijloace ... Punctul meu de vedere Doar din această perspectivă.

De îndată ce bucuria şi tristeţea sunt etichetate, nu există identitate. Acesta nu este un lucru rău dacă nu uitaţi că identitatea nu este nimic scurt, a unui WE iluzie necesar pentru a explora realizate în ceea ce suntem.

Nu cred că emoţiile sunt o marfa veşnică. Cred că au fost achiziţionate prin intermediul ciclul de creştere. Pentru mine, a venit după emoţiile stării de conştienţă, dar înainte de conştiinţă a fost Calea tuturor lucrurilor şi Calea este imparţial, până când apare realizarea de sine, care, la rândul său, duce la exprimarea de sine. Asta în cazul în care forma şi expresii variate de formă, teoretic, intra in joc pentru mine personal.

Namaste [/ quote]

Stii, e interesant, eu nu sunt într-adevăr nu sunt de acord ... I de asemenea nu au nici o credinţă în opuse, la locul de sursa originală. Stii, cred ca poate nu am mai gandit la ea drumul exact, dar după cum am citit cuvintele tale am avut să fie de acord că nu poate fi o bucurie cu care nu opuse. Vreau sa spun, nu este că ceea ce fiecare religioase si spirituale sistem de convingeri ne învaţă ..... faptul că sursa originală este doar "Happy Thoughts"? Dar ..... nu faptul că acelaşi concept, de asemenea, înseamnă că în acest aceeaşi sursă original trebuie să existe o durere fără opuse, cu nici o bucurie? Nu a sursei originale cuprinde toate lucrurile? Chiar şi Opusurile? Sau credeţi că conceptul de contrariilor există numai aici, sau cel puţin în anumite tărâmuri mai mici de vibraţii? Care sunt gândurile dvs. despre asta? I know I sînt mergi la contempla pe toate de acest lucru eu însumi.
Salutări Ourself,

De asemenea, ..... te a declarat:

"Imediat ce bucuria şi tristeţea sunt etichetate, nu există identitate. Acesta nu este un lucru rău dacă nu uitaţi că identitatea nu este nimic scurt, a unui WE iluzie necesar pentru a explora realizate în ceea ce suntem."
Eu, de asemenea, de acord. Dar ..... , nu ne-am venit aici, nu ne-au trimis aici pentru a face doar asta? Exploreaza cine şi ce suntem. Nu a sursei originale "extinde", sau (şi am ezita să folosesc termenul, pentru că este atât de 3D .... lol), "Fragment (într-o iluzie)," Self sale de a experimenta doar asta? Nu numai la nivelul nostru de existenţă, dar la multe altele?
Si ..... Next You a declarat:

"Nu cred că emoţiile sunt o marfa veşnică. Cred că au fost achiziţionate prin intermediul ciclul de creştere. Pentru mine, emoţiile venit după conştiinţă,
Sunt de acord că emoţiile ca noi, ca manifesta treia fiinţe umane dimensionale suntem nu există veşnicie. Sunt de acord, acest tip de "emoţie" este "achiziţionat" prin mai multe mijloace am putea dezbatere dacă am simţit atât de dorinţa .... LOL (Non din care cu adevărat probleme pe termen lung ...... LOL)

dar înainte de constiinta a fost Calea tuturor lucrurilor şi Calea este imparţial

You a declarat:

"până la realizarea de sine apare, care, la rândul său, duce la exprimarea de sine. Asta în cazul în care forma şi expresii variate de formă, teoretic, intra in joc pentru mine personal. " Si eu sunt de acord că conştiinţa alte niveluri ale existenţei trecut un anumit punct de Awakenment şi a Iluminismului este imparţial la drame de oameni, chiar până la nivelurile de existenţă şi iluzorii drame de galaxii şi universuri,

DAR ....... Eu nu imparţialitate echivalează cu lipsa de compasiune. Şi cu asta am venit fel de cerc complet ..... lol
Cred următoare ar trebui să discutăm dacă sunt sau nu Iubirea necondiţionată / Compasiune din Sursa divina este o emotie. Si tine minte, eu nu vorbesc de "compasiune suportate de milă".
Eu am o altă întrebare. Această întrebare se bazează pe presupunerea că tu crezi în fiinţe din alte taramuri si dimensiuni, fie ele "străini" sau "spirituale Guides" sau "Maestrii Ascensionati". Dacă nu, atunci aceasta este într-adevăr, mai degrabă o întrebare mut.

Dar, in cazul in care nu .....
Credeti ca aceste fiinte "de alte taramuri şi dimensiunile" posedă emotii? Dacă da, sunt emoţiile lor, la fel ca a noastră? Sau sunt emoţiile lor mai îndeaproape, în conformitate cu imparţialitatea Constiintei original?

Într-adevăr am bucura de acest schimb de energie. Mulţumesc.

07.06.2009, 07:21

Love, lumină şi binecuvântările,

NAMASTE

Esenta K

Essence está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You la esenta pentru acest post-uri utile:
(06-09-2009) (07-06-2009)
Old Heyya Essence;   #13 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Bună ziua Cemiess,
Ourself is on a distinguished road

Sunt într-adevăr se bucură de această prea. Vă mulţumesc foarte mult pentru timpul!

Dar ..... nu faptul că acelaşi concept, de asemenea, înseamnă că în acest aceeaşi sursă original trebuie să existe o durere fără opuse, cu nici o bucurie? Nu a sursei originale cuprinde toate lucrurile? Chiar şi Opusurile? Sau credeţi că conceptul de contrariilor există numai aici, sau cel puţin în anumite tărâmuri mai mici de vibraţii? Care sunt gândurile dvs. despre asta? I know I sînt mergi la contempla pe toate de acest lucru eu însumi.

Citat:
Când am început intrând în această parte, multe dintre acestea au un tare timp următor, lol ... Dacă aş începe de sondare non-sensical, Ignora-ma.
Eu cred opuşi sunt doar concepte. Nu cred că există o durere, fără speranţă de bucurie, dar că bucuria de a fi pur şi simplu, fără a conceptelor de bucurie şi de tristeţe nu are nici un opus. De exemplu, cred că ura este doar o manifestare negativă a Iubirii. Nu cred că Iubirea are un opus. Sau chiar magnetism ... Polarites negative şi pozitive sunt opuse în cadrul ciclului, dar nu există nici o opuse ale ciclului de sine.

Cred că modul în care sunt vibratii etern. Vibraţii Alte apărea doar ca o parte din acest vibratii (La fel ca în termen de valurile oceanului, oceanul în sine este un val).

Opuse sunt doar o parte a sistemului nostru de etichetare. Noi numim că separarea de sistemul de etichetare sau de dualitate. Înainte de dualitate, vizavi nu are sens. Contrariile se poate exista numai prin iluzia de separare. Dacă totul este una, nu poate exista "alte" şi nu poate exista "nici o altă".

Eu, de asemenea, de acord. Dar ..... , nu ne-am venit aici, nu ne-au trimis aici pentru a face doar asta? Exploreaza cine şi ce suntem. Nu a sursei originale "extinde", sau (şi am ezita să folosesc termenul, pentru că este atât de 3D .... lol), "Fragment (într-o iluzie)," Self sale de a experimenta doar asta? Nu numai la nivelul nostru de existenţă, dar la multe altele?

Citat:
Da, cred că da. De aceea spun că este o iluzie necesară. Sa fie că sau de a sta aici şi nu fac nimic pentru eternitate ... Nu, mulţumesc, lol.

Sunt de acord că emoţiile ca noi, ca manifesta treia fiinţe umane dimensionale suntem nu există veşnicie. Sunt de acord, acest tip de "emoţie" este "achiziţionat" prin mai multe mijloace am putea dezbatere dacă am simţit atât de dorinţa .... LOL (Non din care cu adevărat probleme pe termen lung ...... LOL)

Citat:
Nu e în cea mai mică.

Dar e distractiv să mă gândesc uneori. DAR ....... Eu nu imparţialitate echivalează cu lipsa de compasiune. Şi cu asta am venit fel de cerc complet ..... lol

Citat:
Cred următoare ar trebui să discutăm dacă sunt sau nu Iubirea necondiţionată / Compasiune din Sursa divina este o emotie. Si tine minte, eu nu vorbesc de "compasiune suportate de milă".
Te-am prins ... Dar acum tu ai dat-mi ceva cu adevărat să reflecteze. Nu sunt sigur Compasiunea a fost înainte de consciouness şi cred că conştiinţă a fost o realizare bruscă a "Eu sunt". Eu cred Compasiunea este un rezultat al realizării de sine, dar că nu există nici o veşnică "Self Realizat". Înainte de a "Eu sunt" a fost un proces sau de exclamare în sine este vestirea de sine, şi nu realizarea de sine. Care ar face un ego veşnică şi ego-ul este doar o umbra de sine.

Cred că procesul de "Eu sunt" sau realizarea de sine nu a avut nici noţiunea de sine sau ceva ... A fost la fel cum, până când a devenit de sine Way Conştiente. Nu ar fi fost nevoie pentru a dezvolta Compasiunea pentru că nu a existat nici o iluzie de a depăşi. Cu excepţia cazului ca ai pus-o, Compasiune ar putea fi utilizate în acelaşi sens în dragoste.

Nu cred ca Sursa a avut emoţii până când vom le-a achiziţionat, dar Love? That's a toughy!

Eu am o altă întrebare. Această întrebare se bazează pe presupunerea că tu crezi în fiinţe din alte taramuri si dimensiuni, fie ele "străini" sau "spirituale Guides" sau "Maestrii Ascensionati". Dacă nu, atunci aceasta este într-adevăr, mai degrabă o întrebare mut.

Citat:
Dar, in cazul in care nu .....
Credeti ca aceste fiinte "de alte taramuri şi dimensiunile" posedă emotii? Dacă da, sunt emoţiile lor, la fel ca a noastră? Sau sunt emoţiile lor mai îndeaproape, în conformitate cu imparţialitatea Constiintei original?

Sunt sigur ca unii au emoţii şi unele nu. Cred că orice, care sunt avansate şi ştiu că totul este Unul şi au ştiinţa de orice fel va avea, de asemenea, emotii ... Chiar şi Vulcans a avut emotii. Ei doar suprima-le cu ritual şi creşterea. Unii ar fi probabil ca oameni punct de vedere emotional, dar unii ar fi destul de diferite. Într-un fel, ceea ce face imposibil de spus, până când nu există contact. Nu se ştie niciodată ... S-ar putea fi cele mai avansate din acest univers (sub Deşi mă îndoiesc). În ceea ce priveşte alte taramuri, nu-mi specula cu adevărat ... Eu cred că toate sunt acolo şi totul, dar ele sunt pe partea cealaltă a Big Bang-ului sau orice altceva. Eu sînt achiziþie doar înapoi în mistică, dar am concentra mai ales pe ceea ce se întâmplă în acest domeniu. Podul va veni la mine în cele din urmă.

Acum, I sînt mergi la a lua un mic dejun şi nu meditatie ai sugerat.

Last edited by Ourself; 07.06.2009, la

NAMASTE

07:27..
Ourself está offline   Reply With Quote
Reply