Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > Specifiski jautājumi
Reģistrēties Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Meklēt Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Specifiski jautājumi Jebkuru jautājumu, kas saistīti ar savu dzīvību, personisko attīstību un situāciju tādas, ko vēlaties, lai palīdzētu no citiem. Tāpat, lūdzu, palīdzēt ikvienam, kam ir jautājums - parasti mēs visi esam pieredzējuši līdzīgas lietas vienā formā, vai citu ...

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Divide , Piedot
Video: Divide , Piedot ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2009, 06:28   #10 (Permalink)
Super loceklis
Moderator
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 42%Activity: 42%Activity: 42%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Atrašanās vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Pateicās 1.307 Times 703 Posts
Essence is on a distinguished road

Re: Vai jūs piedot tos, kuri varētu sadalīt Us?

Sveicieni Ourself,
Es esmu nāksies iet saņemt aizņemts ar darbiem un 3D lai es būtu atgriezties pie mūsu diskusijas vēlāk lineāra laika ..... LOL

Es vedīs mūsu saruna ar šo tagad ...

Tas ir ne tikai sāpes, kas māca mūs dziedināt, bet arī prieks, smiekli, izbrīns un Mīlestības mums, kas sniedz malas, zinot, kur mums ir parādītas mūsu brīvas gribas radīt skaistuma mūsu dzīvē.
Es Pārfrāzējot Kahlil Gibran savā grāmatā "Pravietis", kurā viņš kopīgi ar mums, ka tā ir mūsu bēdas, ka mēs redzam iespēju pieredzēt mūsu lielākais prieks, jo bez bēdas nebūtu neko salīdzināt un pretstatīt mūsu prieks, tādējādi mēs nevaram zināt. Un tas pats dziļumu attālumā no mūsu bēdas, ka mēs varam planēt, lai mūsu prieks debesīs.

Kamēr mēs turpinām .....

Mīlestības, gaismas un Blessings,

Namaste

Essence

Last edited by Essence; 07-03-2009 at 07:00..
Essence está offline   Reply With Quote
(09-30-2009)
Ourself (07-05-2009)
Old 07-05-2009, 07:30   #11 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Atrašanās vieta: Burlington
Pateicās 86 Times 49 Posts
Ourself is on a distinguished road

Hi Essence;

Paldies par šāda labi pārdomāts un informatīvu atbildes!

Es neesmu mēģinājis meditācijas jums ieteica vēl, bet, kad es pamostos nākamo.

Kā skumjas un prieku, man nav īsti ticam pretstati. Es zinu, ka jūs nepiekrītat, bet, manuprāt, var būt prieks kam nav pretī, kad prieka un bēdu jēdzieni ir piedzimis. Es nesaku, es esmu pilnīgi pareizu ar jebkuriem līdzekļiem ... Tikai mans skats no šī viedokļa.

Tiklīdz prieks un skumjas, ir marķētas, ir identitāte. Tas nav slikti, ja aizmirst, ka identitāte nav nekas pietrūkst nepieciešams ilūzija WE tiek veikti, lai izpētītu, kādā mēs esam.

Es nedomāju, ka emocijas ir mūžīgas preci. Es uzskatu, ka tie ir iegūti, izmantojot ciklu izaugsmei. Man, emocijas nāca pēc samaņu, bet pirms apziņa bija ceļš visas lietas un ceļš ir objektīva līdz sevis realizāciju rodas, kas, savukārt, noved pie sevis izpausmi. Tur formu un dažādas izteiksmes formas, teorētiski nonākt spēlē man personīgi.

Namaste

Last edited by Ourself; 07-05-2009 at 07:46..
Ourself está offline   Reply With Quote
Pēc Lietotājs saka Paldies Ourself Par šo noderīgo Post:
Essence  (07-05-2009)
Old 07-06-2009, 12:05   #12 (Permalink)
Super loceklis
Moderator
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 42%Activity: 42%Activity: 42%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Atrašanās vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Pateicās 1.307 Times 703 Posts
Essence is on a distinguished road

Hi Essence;

Paldies par šāda labi pārdomāts un informatīvu atbildes!

Es neesmu mēģinājis meditācijas jums ieteica vēl, bet, kad es pamostos nākamo.

Kā skumjas un prieku, man nav īsti ticam pretstati. Es zinu, ka jūs nepiekrītat, bet, manuprāt, var būt prieks kam nav pretī, kad prieka un bēdu jēdzieni ir piedzimis. Es nesaku, es esmu pilnīgi pareizu ar jebkuriem līdzekļiem ... Tikai mans skats no šī viedokļa.

Tiklīdz prieks un skumjas, ir marķētas, ir identitāte. Tas nav slikti, ja aizmirst, ka identitāte nav nekas pietrūkst nepieciešams ilūzija WE tiek veikti, lai izpētītu, kādā mēs esam.

Es nedomāju, ka emocijas ir mūžīgas preci. Es uzskatu, ka tie ir iegūti, izmantojot ciklu izaugsmei. Man, emocijas nāca pēc samaņu, bet pirms apziņa bija ceļš visas lietas un ceļš ir objektīva līdz sevis realizāciju rodas, kas, savukārt, noved pie sevis izpausmi. Tur formu un dažādas izteiksmes formas, teorētiski nonākt spēlē man personīgi.

Namaste [/ quote]
Sveicieni Ourself,

Ziniet, tas ir interesanti, man nav īsti nepiekrītu ... Arī man ir pretstati nav pārliecības par vietu sākotnējo avotu. Ziniet, es domāju, varbūt es nekad neesmu domājis par to savu ceļu tieši tā, bet kā es izlasīju jūsu vārdiem, man bija vienisprātis, ka var būt Joy ar ne otrādi. Es domāju, nav tas, kas visu reliģisko un garīgo uzskatu sistēma māca ..... ka Original Source ir tikai "Happy Domas"? Bet ..... tas, ka to pašu jēdzienu nedrīkst nozīmēt arī to, ka šajā pašā Original Source ir jābūt Sorrow bez pretī, bez prieka? Nav Original Source ietver visas lietas? Pat Pretstati? Vai jūs domājat par pretstati jēdzienam eksistē tikai šeit, vai vismaz dažu mazāku realms vibrācijas? Kādas ir jūsu domas par to? Es zinu, es došos uz pārdomāt par visu sevi.

Arī ..... Jums teikts:
"Tiklīdz prieks un skumjas, ir marķētas, ir identitāte. Tas nav nekas slikts, ja vien jums aizmirst, ka identitāte nav nekas pietrūkst nepieciešams ilūzija WE tiek veikti, lai izpētītu, kādā mēs esam."
Es arī piekrītu. Bet ..... mēs nenāk šeit bija mums nav nosūtīts šeit darīt tieši to? Izpētīt, kas un kādi mēs esam. Nav Original Source "expand" vai (un es nešauboties izmantot terminu, jo tas ir tik 3D .... lol) "fragments (in ilūzija)" tās Self pieredzēt tikai to? Ne tikai mūsu līmeņa pastāvēšana, bet gan neskaitāmiem citiem?

Un Nākamā ..... You teica:
"Es nedomāju, ka emocijas ir mūžīga preci. Es uzskatu, ka tie ir iegūti, izmantojot ciklu izaugsmei. Man, emocijas nāca pēc samaņas

Es piekrītu, ka emocijas, kā mēs kā acīmredzamu trešo dimensiju cilvēkiem mēs nepastāv mūžīgi. Es piekrītu, šāda veida "emocija" ir "ieguvis" ar dažādiem līdzekļiem, mēs varētu debates, ja mēs tik jūtama vēlme .... LOL (Non kas patiesi jautājumiem ilgtermiņā ...... LOL)

You teica:

"bet pirms apziņa bija ceļš visas lietas un ceļš ir objektīva līdz self realizāciju rodas, kas, savukārt, noved pie sevis izpausmi. Tur formu un dažādas izteiksmes formas, teorētiski nonākt spēlēt man pašam. "

Un es piekrītu, ka citu līmeņu pastāvēšana apziņas iepriekš noteiktu punkta, Awakenment un Apgaismības ir objektīva, lai drāmas cilvēku, pat sacīja eksistences un iluzoras drāmas Galaxies un visumus līmenī,
BET ....... Man nav vienādot taisnīguma trūkumu līdzjūtību. Un ka mums ir sava veida nāk pilnu apli ..... lol
Es domāju, blakus mums ir jāapspriež, vai beznosacījumu mīlestību / Compassion dievišķās avots ir emocijas. Un atceries, es neesmu runā par "līdzjūtība sedz no žēl".

Man ir viens cits jautājums. Šis jautājums balstās uz pieņēmumu, ka jūs ticat tirdzniecību ar citām jomām un gabarītiem, vai tie būtu "ārvalstniekiem" vai "Garīgās Guides" vai "ascended Masters". Ja jums nav, tad tas ir patiešām diezgan izslēgtu jautājumu.
Bet, ja tu .....

Vai jūs uzskatāt, ka šie "tirdzniecību ar citām jomām un izmēri" piemīt emocijas? Ja tā ir savas emocijas paši kā mūsējie? Vai arī ir savas emocijas labāk saskan ar objektivitātes Original Apziņa?

Patiesi es izbaudu šo apmaiņu enerģiju. Paldies.

Mīlestības, gaismas un Blessings,

Namaste

Essence K

Essence está offline   Reply With Quote
(09-30-2009)
Ourself (07-06-2009)
Old 07-06-2009, 07:21   #13 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Atrašanās vieta: Burlington
Pateicās 86 Times 49 Posts
Ourself is on a distinguished road

Heyya Essence;

Es esmu patiešām bauda šo too. Thank you so much ņemšanas laiku!

Quote:
Bet ..... tas, ka to pašu jēdzienu nedrīkst nozīmēt arī to, ka šajā pašā Original Source ir jābūt Sorrow bez pretī, bez prieka? Nav Original Source ietver visas lietas? Pat Pretstati? Vai jūs domājat par pretstati jēdzienam eksistē tikai šeit, vai vismaz dažu mazāku realms vibrācijas? Kādas ir jūsu domas par to? Es zinu, es došos uz pārdomāt par visu sevi.
Kad es sāku nokļūst šo daļu, daudziem ir grūti laikā pēc, lol ... Ja es sāktu skanēt bez sensical, vienkārši ignorē mani.

Es uzskatu, ka pretstati ir tikai jēdzieni. Es nedomāju, ka ir skumjas bez cerības par prieku, bet prieks vienkārši bez koncepcijas prieka un bēdu nav pretējo. Piemēram, es uzskatu, naids ir tikai negatīva izpausme Love. Es nedomāju, ka mīlestība ir pretējs. Vai pat Magnetics ... Negatīvā un pozitīvā polarites ir pretstati, kas ciklā, bet nepastāv cikla pati pretējo.

Es domāju, ka ceļš ir mūžīgs vibrāciju. Citas vibrācijas rodas tikai kā daļa no šīs vibrāciju (piemēram, viļņi, kas okeāna, okeāna pati vilni).

Pretstati ir tikai daļa no mūsu marķēšanas sistēmu. Mēs saucam par marķēšanas sistēmu atdalīšanas vai duālismu. Pirms divdabība pretī nav nekādas nozīmes. Viens otru var pastāvēt tikai ar ilūziju atšķiršanu. Ja visi ir, nav iespējams "citi", un nevar būt "neviens cits".

Quote:
Es arī piekrītu. Bet ..... mēs nenāk šeit bija mums nav nosūtīts šeit darīt tieši to? Izpētīt, kas un kādi mēs esam. Nav Original Source "expand" vai (un es nešauboties izmantot terminu, jo tas ir tik 3D .... lol) "fragments (in ilūzija)" tās Self pieredzēt tikai to? Ne tikai mūsu līmeņa pastāvēšana, bet gan neskaitāmiem citiem?

Jā, es uzskatu, so. Tāpēc es saku, tas ir nepieciešams ilūzija. Tas bija vai nu to vai sēdēt šeit un darīt neko mūžībai ... Nē, paldies, lol.

Quote:
Es piekrītu, ka emocijas, kā mēs kā acīmredzamu trešo dimensiju cilvēkiem mēs nepastāv mūžīgi. Es piekrītu, šāda veida "emocija" ir "ieguvis" ar dažādiem līdzekļiem, mēs varētu debates, ja mēs tik jūtama vēlme .... LOL (Non kas patiesi jautājumiem ilgtermiņā ...... LOL)

Ne mazākajā mērā. Bet tas ir jautri domāt par dažreiz.

Quote:
BET ....... Man nav vienādot taisnīguma trūkumu līdzjūtību. Un ka mums ir sava veida nāk pilnu apli ..... lol
Es domāju, blakus mums ir jāapspriež, vai beznosacījumu mīlestību / Compassion dievišķās avots ir emocijas. Un atceries, es neesmu runā par "līdzjūtība sedz no žēl".

Gotchya ... Bet tagad jums ir patiešām devis man kaut ko apdomāt. Es neesmu pārliecināts, Labestība bija pirms consciouness un es uzskatu, apziņa bija pēkšņs realizācija "es esmu". Es uzskatu, Labestība ir rezultāts sevis realizācija, bet nav mūžīgs "Realizētā Self". Pirms "Es esmu" ir process vai izsaukuma pati sevi pasludināšanu, nevis sevis realizācijai. Tos to padarītu Eternal Ego un ego ir tikai ēnojums self.

Es domāju, ka process "I am" vai pašnodarbinātas realizācija nebija jēdziens pašpārvaldes vai kaut ... Tas bija tikai ceļš līdz Way kļuva self Apzinoties. Nebūtu bijusi nepieciešama, lai attīstītu Labestība, jo nebija ilūziju pārvarēt. Ja tāpat jūs varēsiet ievietot to, Labestība varētu izmantot tādā pašā nozīmē kā mīlestība.

Es nedomāju Avots bija emocijas, kamēr mēs tās ieguvis bet mīlestība? That's toughy!

Quote:
Man ir viens cits jautājums. Šis jautājums balstās uz pieņēmumu, ka jūs ticat tirdzniecību ar citām jomām un gabarītiem, vai tie būtu "ārvalstniekiem" vai "Garīgās Guides" vai "ascended Masters". Ja jums nav, tad tas ir patiešām diezgan izslēgtu jautājumu.
Bet, ja tu .....

Vai jūs uzskatāt, ka šie "tirdzniecību ar citām jomām un izmēri" piemīt emocijas? Ja tā ir savas emocijas paši kā mūsējie? Vai arī ir savas emocijas labāk saskan ar objektivitātes Original Apziņa?

Es esmu pārliecināts, ka dažas no tām emocijām un dažos ne. Es domāju, ka jebkuru, kas ir moderni un zināt, ka viss ir viens un ir zinātne par jebkāda veida būs arī emocijas ... Pat Vulcans bija emocijas. Viņi tikai tos nomākt ar rituālu un audzināšanu. Daži, iespējams, tiktu tāpat Cilvēki emocionāli, bet dažas varētu būt diezgan atšķirīgas. In Way, kurā nav iespējams pateikt, kamēr nav kontaktu. Jūs nekad nevarat zināt ... Mums var būt visattīstītākās šajā apakšpasākumā Universe (lai gan es šaubos). Attiecībā uz citām jomām, man nav īsti spekulēt ... Es uzskatu, ka tie visi tur un viss, bet tie ir otrā pusē lielā sprādziena vai neatkarīgi. Es esmu vienkārši kļūst atpakaļ mistisks, bet man koncentrēties galvenokārt uz to, kas notiek šajā jomā. Tilts būs man galu galā.

Tagad es došos uz dabūt brokastis un vai meditācijas jūs ierosināts.

Namaste

Last edited by Ourself; 07-06-2009 at 07:27..
Ourself está offline   Reply With Quote
Reply