|
|
|
|||||||
| Registruotis | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Konkretūs klausimai Bet klausimų, susijusių su jūsų gyvenimo, asmenybės vystymosi ar tokiai padėčiai, kad norite turėti pagalbos iš kitų. Taip pat, prašome padėti visiems, turintys klausimas - paprastai mes visi patyrė panašių dalykų vienaip ar kita ... |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
| Žymos |
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Re: Ar galima atleisti tiems, kurie mus skiria?Sveikinimai Save,
Man teks eiti Get Busy su favoritai ir 3D todėl turės grįžti į mūsų diskusiją vėliau linijinis laiko ..... LOL Aš paliks mūsų pokalbis su šio dabar ... Jis yra ne tik skausmas, kuris mus moko, kad išgydyti, taip pat džiaugsmas, juokas, Staigmena ir meilę, kad jis mums žinoti, kur yra parodyta mūsų Free Will sukurti grožį mūsų gyvenime krašto. Aš perfrazuojant Kahlil Gibran knygoje "Pranašas", kurioje jis dalijasi su mumis, kad mūsų liūdesys, kad mes surasime galimybę pajusti mūsų didžiausias džiaugsmas, nes be liūdesio nebūtų nieko, kas galėtų palyginti ir mūsų džiaugsmas, todėl Mes negalėjome žinoti. Ir tai yra paties gylis atstumas nuo mūsų liūdesį, kad mes galime būti iškilusiam, kad mūsų džiaugsmas dangų. Kol mes toliau ..... Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė Paskutinį kartą redagavo esmė; metu 07-03-2009 07:00.. |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame esmė Už šią naudingą Post: |
Save (07-05-2009)
|
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Ar galima atleisti tiems, kurie mus skiria?Hi esmė;
Ačiū už tokios gerai apgalvotos ir informatyviai atsakymus! Aš ne bandė meditacija jums siūloma dar, bet kai aš Wake kitą. Kalbant apie liūdesį ir džiaugsmą, I don't really tiki priešingybės. Žinau, jūs nesutinkate, bet mano nuomone, ten gali būti džiaugsmas, kuris neturi priešais, kurioje džiaugsmas ir liūdesys sąvokos yra gimęs. Aš nesakau, aš esu visiškai teisinga bet kokiomis priemonėmis ... Tiesiog mano nuomone, iš šios perspektyvos. Kaip tik džiaugsmas ir liūdesys, yra ženklinami etiketėmis, yra tapatybę. Tai nėra blogas dalykas, jei pamiršti, kad tapatybė yra niekas neatitiko būtinų iliuzija Mes padarėme siekiant ištirti, kas mes esame. Nemanau, kad emocijos yra amžinas prekė. Manau, jie buvo įgyti augimo ciklą. Man emocijas atėjo po sąmonės, tačiau iki sąmonės buvo visų dalykų kelyje ir kaip yra nešališka, kol savęs realizavimo kyla, o tai savo ruožtu veda prie saviraiškos. Štai kur formos ir įvairios išraiškos formą teoriškai atėjo į žaidimą man asmeniškai. Namaste
Om Mani Padme Hum Paskutinį kartą redagavo Save; metu 07-05-2009 07:46.. |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame Save Už šią naudingą Post: |
Esmė
(07-05-2009)
|
|
|
#12 (Permalink) | ||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Re: Ar galima atleisti tiems, kurie mus skiria?Hi esmė;
Ačiū už tokios gerai apgalvotos ir informatyviai atsakymus! Aš ne bandė meditacija jums siūloma dar, bet kai aš Wake kitą. Kalbant apie liūdesį ir džiaugsmą, I don't really tiki priešingybės. Žinau, jūs nesutinkate, bet mano nuomone, ten gali būti džiaugsmas, kuris neturi priešais, kurioje džiaugsmas ir liūdesys sąvokos yra gimęs. Aš nesakau, aš esu visiškai teisinga bet kokiomis priemonėmis ... Tiesiog mano nuomone, iš šios perspektyvos. Kaip tik džiaugsmas ir liūdesys, yra ženklinami etiketėmis, yra tapatybę. Tai nėra blogas dalykas, jei pamiršti, kad tapatybė yra niekas neatitiko būtinų iliuzija Mes padarėme siekiant ištirti, kas mes esame. Nemanau, kad emocijos yra amžinas prekė. Manau, jie buvo įgyti augimo ciklą. Man emocijas atėjo po sąmonės, tačiau iki sąmonės buvo visų dalykų kelyje ir kaip yra nešališka, kol savęs realizavimo kyla, o tai savo ruožtu veda prie saviraiškos. Štai kur formos ir įvairios išraiškos formą teoriškai atėjo į žaidimą man asmeniškai. Namaste [/ quote] Sveikinimai Save, Žinote, įdomu, aš tikrai nesutinku ... Aš taip pat neturi jokio priešingybės tikėjimo ne iš originalaus šaltinio vieta. You know, I guess Gal aš niekada maniau, kad tai Jūsų būdas tiksliai, bet aš perskaičiau tavo žodžius man teko sutikti, kad gali būti su ne priešingą džiaugsmui. Aš turiu galvoje, ne tai, kas kas religines ir dvasinio tikėjimo sistema moko ..... kad originalų yra tik "Happy Thoughts"? Bet ..... nėra ta pati sąvoka nėra taip pat reiškia, kad per tą patį šaltinį ten turi būti be jokių priešingose Liūdesys, be džiaugsmo? Nėra šaltinį apimti visus daiktus? Net Opposites? Ar manote, kad priešingybės sąvokos egzistuoja tik čia, ar bent jau tam tikrose mažiau sferų vibracijos? Ką manote apie tai? Žinau, aš einu pagalvoti apie visa tai pats. Pat ..... Jums sakė: "Vos tik džiaugsmas ir liūdesys, yra ženklinami etiketėmis, yra tapatybę. Tai nėra blogai, jei pamiršti, kad tapatybė yra niekas neatitiko būtinų iliuzija Mes padarėme siekiant ištirti, kas mes esame." Aš taip pat sutinku. Bet ..... Ar mes ne čia, mes buvo išsiųstas ne čia, tai tik, kad? Naršyti kas ir kokie esame. Ne originalų "išplėsti", arba (ir aš nedvejodama naudoti terminas, nes jis yra toks 3D .... lol) "fragmentas (iš iliuzija)" savarankiško patirti tik, kad? Ne tik mūsų lygio egzistavimo, bet ne daugybė kitų? Ir Sekanti ..... Jūs nurodė: "Nemanau, kad emocijos yra amžinas prekė. Manau, kad jie buvo įgytas augimo ciklą. Man, emocijos atėjo po sąmonės, Aš sutinku, kad emocijos, kaip mes, kaip akivaizdžios trečiosios matmenų žmonėmis mes ne egzistuoti amžinai. Sutinku, šis "Jausmai" tipo "įsigijo" keliais būdais galime diskusijos, jei mes taip jaučiamas noras .... LOL (be kurio tikrai klausimus ilgainiui ...... lol) Jūs nurodė: "bet iki sąmonės buvo visų dalykų Kelias ir būdas yra nešališka iki savęs realizavimo kyla, o tai savo ruožtu veda prie saviraiškos. Štai kur formos ir įvairios išraiškos formą teoriškai, tapo svarbios ir man asmeniškai ". Ir aš sutinku, kad kitų lygių buvimas sąmonės praeitį tam tikras taškas Awakenment ir Apšvietos yra nešališka į žmonių dramų, net pas egzistavimo ir Illusionary dramos galaktika ir visatos lygį, BET ....... Nemanau tapatina nešališkumo trūksta užuojautos. Ir kad mes tarsi ateiti Full Circle ..... lol Manau kitą turėtume aptarti, ar ne Unconditional Love / Compassion dieviškąją Šaltinis Jausmai. Ir atminkite, kad aš nekalbu apie "užuojauta apmoka gailesčio". Turiu dar vieną klausimą. Šis klausimas grindžiamas prielaida, kad tu tiki būtybių kitų sferų ir matmenų, gali būti jie "Ateiviai" ar "Spiritual Guides" arba "Pakylėtųjų Masters". Jei ne, tai tikrai gana nutildyti klausimą. Tačiau jei jūs ..... Ar manote, kad šių "būtybių kitų sferų ir matmenys" turi emocijas? Jei taip, jų emocijas, taip pat, kaip mūsų? Arba savo emocijas labiau atitinka pirminį sąmonės nešališkumą? Aš tikrai džiaugiuosi šio energijos mainų. Ačiū. Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė K |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame esmė Už šią naudingą Post: |
Save (07-06-2009)
|
|
|
#13 (Permalink) | |||||||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Ar galima atleisti tiems, kurie mus skiria?Heyya esmė;
Man tikrai patinka tai. Thank you so much, kad radote laiko! Citata:
Manau, priešingai, yra tik koncepcija. Nemanau, kad yra liūdesio, be džiaugsmo, bet tikiuosi, kad bus tiesiog be sąvokų džiaugsmas ir liūdesys neturi priešais džiaugsmo. Pavyzdžiui, aš manau, neapykantos yra tik neigiamas apraiškas Meilė. Nemanau, kad meilė yra priešinga. Arba net Magnetics ... Neigiami ir teigiami polarites yra priešingybės per ciklą, bet nėra ciklo pati priešais. Manau, kad kelias yra amžinas Vibracija. Kiti vibracijos atsirasti tik kaip šio Vibracija dalis (kaip bangos per vandenyną, vandenynas pats yra bangų). Opposites yra tik mūsų ženklinimo sistemos dalis. Mes raginame, kad ženklinimo sistemą, atskyrimu ar dvilypumas. Prieš dvilypumas, priešais neturi jokios reikšmės. Priešingybės gali egzistuoti tik per atskyrimo iliuzija. Jei visi yra, negali būti jokių "kitų" ir negali būti jokių "joks kitas". Citata:
Taip, manau, taip. Štai kodėl aš sakau tai būtina iliuzija. Jis buvo tiek, kad arba čia sėdėti ir nieko amžinai ... Ne, ačiū, lol. Citata:
Ne menkiausio. Bet tai smagu pagalvoti kartais. Citata:
Gotchya ... Bet dabar jums tikrai davė man ką apmąstyti. Nesu tikras Compassion buvo prieš consciouness ir manau sąmonė staiga realizavimas "Aš esu". Manau Compassion yra savęs realizavimo rezultatų, bet kad nėra amžino "Realizuotas Savęs". Iki "Aš" buvo procesas ar Šauktukas pati savarankiškai paskelbimo, o ne savęs realizavimo. Tai padaryti jį amžinai Ego ir Ego yra tik savęs atspalvį. Manau, kad "I am" arba savarankiškai įgyvendinti neturėjo sau ar nieko sąvoka procesas ... Tai buvo tik kelias, kol kelias tapo savaime Aware. Nebūtų buvę jokio poreikio kurti Compassion nes nebuvo iliuzija įveikti. Nebent kaip jūs įtraukėte, atjautą gali būti naudojamas ta pačia prasme kaip meilė. Nemanau, kad Šaltinis buvo emocijų, kol mes jas įsigijo, tačiau meilė? Tai Sunku problema! Citata:
Aš tikiu, kad kai kurios emocijos ir kai kurie ne. Manau, bet kurios yra pažangios ir žinau, kad visi yra vienas ir yra mokslas apie bet kurios rūšies, taip pat turės emocijas ... Net vulkanas buvo emocijų. Jie tiesiog nuslopinti jų ritualų ir auklėjimą. Kai kurie tikriausiai kaip žmonės emociškai, bet kai bus visiškai skirtingas. Tokiu būdu, kad neįmanoma pasakyti, kol nėra kontakto. You never know ... Mums gali būti labiausiai pažengę šioje sub Universe (Nors aš abejoju). Kaip ir kitų sferų, I don't really spėlioti ... Manau, visi jie ten ir viskas, bet jie yra iš kitos pusės didžiojo sprogimo ar whatever. Aš tiesiog grįžti į mistinį bet aš sutelkti daugiausia apie tai, kas vyksta šioje srityje. Tiltas, ateis pas mane pagaliau. Dabar aš einu, kad gauti pusryčius ir meditacija tai jums siūloma. Namaste
Om Mani Padme Hum Paskutinį kartą redagavo Save; metu 07-06-2009 07:27.. |
|||||||
|
|
|
![]() |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikalai: Atleisk Affair - Kodėl verta? | Editor | Naujienos - Love & Relationships | 0 | 06-18-2009 04:20 |
| Reikalų: Kaip atleisti Affair - Is it even possible to forgive afera? | Editor | Naujienos - Love & Relationships | 0 | 05-13-2009 08:10 |
| Reikalų: Aš negaliu atleisti Mano Cheating sutuoktinis - Patarimai ir gudrybės, kurios gali padėti | Editor | Naujienos - Love & Relationships | 0 | 03-23-2009 05:50 |
| Bendravimas: Secrets of Successful Sąryšis - 17 dalis - Atleisk ir pamiršk | Editor | Naujienos - Santykiai | 0 | 03-11-2009 01:30 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
| Display Modes | |
|
|