Global Oneness Community          
תרגום אוטומטי על ידי Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל באחדות הקהילה > גלובל האחדות ראשי > שאלות ספציפיות
הרשמה בלוגים מאמרים תמונות Videos Goodies שאלות נפוצות חברים ההודעות של היום חיפוש ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

שאלות ספציפיות כל סוג של שאלות הקשורות החיים, התפתחות אישית שלך, או המצב שברצונך לקבל עזרה מאחרים. כמו כן, אל תהסס לעזור למישהו שיש שאלה - בדרך כלל יש לנו את כל הדברים דומה חווה בצורה כזו או אחרת ...

מהיר חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: דף הבית של הפורום, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, Videos, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , סטטיסטיקה. תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!

הערה: המודעה אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: הפרד , סלח
וידאו: הפרד , סלח ,

Reply

LinkBack כלי פתיל מצבי תצוגה
Old 07-03-2009, 06:28   #10 (Permalink)
סופר חבר
מנחה
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
רשומות בלוג: 3
תודה: 1,381
המשתמש קיבל 1,320 תודות ב 709 הודעות
Essence is on a distinguished road

Re: את יכולה לסלוח לאלה תחלק קשר?

ברכות עצמנו,
אני אצטרך ללכת להשיג עסוק במטלות של 3D אז אני אצטרך לחזור לדיון שלנו במועד מאוחר יותר ליניארית ..... LOL

אני אעזוב את השיחה שלנו עם זה עכשיו ...

זה לא רק כי הכאב מלמד אותנו לרפא, היא גם שמחה, צחוק, פליאה ואהבה כי להביא אותנו אל ספו של לדעת איפה אנחנו מוצגים הרצון החופשי שלנו ליצור יופי בחיינו.
אני בפרפראזה ח 'ליל ג' ובראן בספרו "הנביא" הוא שם משותף איתנו כי היא בצער שלנו אנו מוצאים את היכולת לחוות את האושר הגדול ביותר שלנו, בלי צער לא יהיה שום דבר כדי להשוות לעומת השמחה שלנו, ולכן אנחנו לא יכולים לדעת את זה. וזה לעומק של אותו מרחק של צער שלנו כי אנו מסוגלים להמריא לשמיים השמחה שלנו.

עד שאנו ממשיכים .....

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

תמצית

נערך לאחרונה על ידי מהות; ב 07-03-2009 07:00..
Essence está offline   Reply With Quote
להלן פרטי אומר תודה למהות על ההודעה המועילה הזאת:
עצמנו (07-05-2009)
Old 07-05-2009, 07:30   #11 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
תודה: 84
המשתמש קיבל 86 תודות ב 49 הודעות
Ourself is on a distinguished road

היי במהותה;

תודה לך על כך מחושב ותגובות אינפורמטיבי!

אני לא ניסיתי את המדיטציה שהצעת אבל עדיין יהיה כשאני מתעורר הבא.

באשר צער ושמחה, אני לא באמת מאמין הפכים. אני יודעת שאת לא מסכימה אבל במוחי, לא יכולה להיות שמחה שאין לו מול שבה המושגים של שמחה ועצב נולדים. אני לא אומר שאני לגמרי נכונה בכל אמצעי ... רק דעתי מנקודת מבט זו.

ברגע שמחה ועצב הם תייג, יש זהות. זה לא דבר רע, אלא אם כן אתה שוכח כי זהות היא לא פחות מאשר אנו אשליה צורך עשה כדי לחקור מה אנחנו.

אני לא חושב רגשות הן מצרך נצחי. אני מאמין שהם נרכשו באמצעות מעגל של צמיחה. לי, רגשות בא אחרי התודעה, אבל לפני התודעה היתה הדרך של כל הדברים ואת הדרך הוא משוחד עד למימוש עצמי מתעוררת, אשר בתורו, מוביל הבעה עצמית. זה המקום שבו צורה את הביטויים השונים של הטופס תיאורטית להיכנס לפעולה בשבילי באופן אישי.

נמסטה

נערך לאחרונה על ידי עצמנו; ב 07-05-2009 07:46..
Ourself está offline   Reply With Quote
להלן פרטי אומר תודה על עצמנו על ההודעה המועילה הזאת:
תמצית  (07-05-2009)
Old 07-06-2009, 12:05   #12 (Permalink)
סופר חבר
מנחה
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
רשומות בלוג: 3
תודה: 1,381
המשתמש קיבל 1,320 תודות ב 709 הודעות
Essence is on a distinguished road

היי במהותה;

תודה לך על כך מחושב ותגובות אינפורמטיבי!

אני לא ניסיתי את המדיטציה שהצעת אבל עדיין יהיה כשאני מתעורר הבא.

באשר צער ושמחה, אני לא באמת מאמין הפכים. אני יודעת שאת לא מסכימה אבל במוחי, לא יכולה להיות שמחה שאין לו מול שבה המושגים של שמחה ועצב נולדים. אני לא אומר שאני לגמרי נכונה בכל אמצעי ... רק דעתי מנקודת מבט זו.

ברגע שמחה ועצב הם תייג, יש זהות. זה לא דבר רע, אלא אם כן אתה שוכח כי זהות היא לא פחות מאשר אנו אשליה צורך עשה כדי לחקור מה אנחנו.

אני לא חושב רגשות הן מצרך נצחי. אני מאמין שהם נרכשו באמצעות מעגל של צמיחה. לי, רגשות בא אחרי התודעה, אבל לפני התודעה היתה הדרך של כל הדברים ואת הדרך הוא משוחד עד למימוש עצמי מתעוררת, אשר בתורו, מוביל הבעה עצמית. זה המקום שבו צורה את הביטויים השונים של הטופס תיאורטית להיכנס לפעולה בשבילי באופן אישי.

נמסטה [/ quote]
ברכות עצמנו,

אתה יודע, זה מעניין, אני לא ממש מסכים ... אני גם אין לי אמונה הפכים את המקום של המקור. אתה יודע, אני מניח שאולי מעולם לא חשבתי על זה בדיוק הדרך שלך, אבל כשקראתי את המילים אני חייב להסכים שלא יכולה להיות שמחה עם לא מול שלך. אני מתכוון, זה לא מה בכל הדתית והרוחנית מערכת אמונה מלמד ..... כי המקור הוא רק "שמח מחשבות"? אבל ..... זה לא מושג זהה גם בתוך המקור אומר כי זה המקורי אותו שם צריך להיות ההיפך לא עם צער, עם שמחה לא? לא המקורי להקיף את כל הדברים? אפילו ניגודים? או אתה חושב את הרעיון של ניגודים קיים רק כאן, או לכל הפחות בתוך התחתונה בממלכות מסוימות של הרטט? מה דעתך על זה? אני יודע שאני הולך לחשוב על כל זה בעצמי.

גם ..... אתה הצהיר:
"ברגע שמחה ועצב הם תייג, יש זהות. זה לא דבר רע, אלא אם כן אתה שוכח כי זהות היא לא פחות מאשר אנו אשליה צורך עשה כדי לחקור מה אנחנו."
אני גם מסכים. אבל ..... לא אנחנו לא באים לכאן, לא היינו כאן נשלח לעשות בדיוק את זה? לחקור מי ומה אנחנו. לא המקורי "להרחיב", או (ואני מהסס להשתמש במונח, כי זה כל כך .... lol 3D) "שבר (באשליה)" העצמי שלה רק כדי לחוות את זה? לא רק ברמה של הקיום שלנו אבל אין ספור אחרים?

ו ..... הבא אתה הצהיר:
"אני לא חושב רגשות הן מצרך נצח. נדמה לי שהם נרכשו באמצעות מעגל של צמיחה. לי, רגשות בא אחרי התודעה,

אני מסכים כי רגשות כמו שאנחנו כפי הגלוי הממד השלישי בני אדם אנחנו לא קיימים לנצח. אני מסכים, זה סוג של רגש "" הוא "רכש" באמצעות כמה שיכולנו הדיון אם אנחנו כל כך הרגשתי את הרצון .... LOL (לא באמת בעניינים של דבר בטווח הארוך ...... LOL)

אתה הצהיר:

"אבל לפני התודעה היתה הדרך של כל הדברים ואת הדרך הוא משוחד עד למימוש עצמי מתעוררת, אשר בתורו, מוביל הבעה עצמית. זה המקום שבו צורה את הביטויים השונים של הטופס תיאורטית להיכנס לפעולה בשבילי באופן אישי. "

אך ....... אני לא משווים עם חוסר האובייקטיביות של חמלה. ועם כי יש לנו מעין מעגל לבוא ..... lol
אני מניח הבא שעלינו לדון או לא האהבה הבלתי מותנית / חמלה של המקור האלוהי הוא רגש. וזכור, אני לא מדבר על חמלה "מובל של רחמים".
יש לי שאלה אחרת. שאלה זו מבוססת על ההנחה כי אתה מאמין בבני למחוזות אחרים של ממדים, הם להיות "חייזרים" או "מדריכים רוחניים" או "מאסטרס עלה". אם לא, אז זה באמת די שאלה אילמת.

אבל במקרה שאתה עושה .....
האם אתה מאמין ישויות אלה "של במחוזות אחרים וממדים" בעל רגשות? אם כך, הם הרגשות שלהם זהה לשלנו? או הם הרגשות שלהם מקרוב יותר בקו אחד עם משוא הפנים של התודעה המקורי?

באמת אני נהנה מזה חילופי אנרגיה. תודה.

07-06-2009, 07:21

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

תמצית K

Essence está offline   Reply With Quote
להלן פרטי אומר תודה למהות על ההודעה המועילה הזאת:
עצמנו (07-06-2009)
Old Re: את יכולה לסלוח לאלה תחלק קשר?   #13 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
תודה: 84
המשתמש קיבל 86 תודות ב 49 הודעות
Ourself is on a distinguished road

Heyya במהותה;

אני באמת נהנה מזה יותר מדי. תודה רבה לך על הזמן שהקדשת!

אבל ..... זה לא מושג זהה גם בתוך המקור אומר כי זה המקורי אותו שם צריך להיות ההיפך לא עם צער, עם שמחה לא? לא המקורי להקיף את כל הדברים? אפילו ניגודים? או אתה חושב את הרעיון של ניגודים קיים רק כאן, או לכל הפחות בתוך התחתונה בממלכות מסוימות של הרטט? מה דעתך על זה? אני יודע שאני הולך לחשוב על כל זה בעצמי.

ציטוט:
כאשר אני מתחיל לחלק זה, רבים מתקשים הבאים, lol ... אם אני מתחיל להישמע שאינם sensical, פשוט מתעלמים ממני.
אני מאמין ניגודים הם רק מושגים. אני לא מאמין שיש צער בלי תקווה משמחה אבל את השמחה של להיות פשוט ללא מושגים של שמחה ועצב אין ההיפך. למשל, אני מאמין שונא הוא רק ביטוי שלילי של אהבה. אני לא מאמין באהבה יש ההיפך. או אפילו מגנטיות ... Polarites שליליים וחיוביים, הם הפכים בתוך מעגל, אבל אין מול מחזור של עצמו.

אני חושב שהדרך היא רטט נצחי. תנודות אחר מתעוררות רק כחלק הזה של רטט (כמו גלים בתוך האוקיינוס, האוקיינוס עצמו הוא גל).

ניגודים הם רק חלק ממערכת התוויות שלנו. אנו קוראים כי ההפרדה מערכת התוויות או הדואליות. לפני הדואליות, מול אין שום משמעות. ניגודים יכולה להתקיים רק דרך האשליה של ההפרדה. אם הוא כל אחד, לא יכול להיות "אחר" ואת לא יכולה להיות "אין אחרים".

אני גם מסכים. אבל ..... לא אנחנו לא באים לכאן, לא היינו כאן נשלח לעשות בדיוק את זה? לחקור מי ומה אנחנו. לא המקורי "להרחיב", או (ואני מהסס להשתמש במונח, כי זה כל כך .... lol 3D) "שבר (באשליה)" העצמי שלה רק כדי לחוות את זה? לא רק ברמה של הקיום שלנו אבל אין ספור אחרים?

ציטוט:
כן, אני מאמין שכן. לכן אני אומר את זה היא אשליה הכרחי. זה היה או זה או לשבת כאן ולא לעשות כלום לנצח ... לא תודה, lol.

אני מסכים כי רגשות כמו שאנחנו כפי הגלוי הממד השלישי בני אדם אנחנו לא קיימים לנצח. אני מסכים, זה סוג של רגש "" הוא "רכש" באמצעות כמה שיכולנו הדיון אם אנחנו כל כך הרגשתי את הרצון .... LOL (לא באמת בעניינים של דבר בטווח הארוך ...... LOL)

ציטוט:
לא כהוא זה.

אבל זה כיף לחשוב לפעמים. אך ....... אני לא משווים עם חוסר האובייקטיביות של חמלה. ועם כי יש לנו מעין מעגל לבוא ..... lol

ציטוט:
אני מניח הבא שעלינו לדון או לא האהבה הבלתי מותנית / חמלה של המקור האלוהי הוא רגש. וזכור, אני לא מדבר על חמלה "מובל של רחמים".
Gotchya ... אבל עכשיו יש לך באמת נתן לי משהו להרהר. אני לא בטוח חמלה היה לפני consciouness ואני מאמין התודעה היתה ההבנה הפתאומית של "אני". אני מאמין חמלה היא תוצאה של מימוש עצמי אבל כי אין נצחי "עצמי" הבנתי ". לפני "אני" היה או תהליך הקריאה עצמו הוא הכרזה עצמית ולא למימוש עצמי. זה יגרום אותו אגו הנצחי של האגו הוא רק צל של עצמי.

אני חושב תהליך של "אני" או מימוש עצמי לא היה מושג של העצמי או משהו ... זה היה בדיוק כמו הדרך עד הפך עצמית מודעת. שם היה צורך לפתח חמלה כי לא היה אשליה כדי להתגבר. אם אתה אוהב את זה, חמלה ניתן להשתמש באותו מובן כמו אהבה.

אני לא חושב המקור היו רגשות עד שרכשנו אותם אבל אהבה? זה toughy!

יש לי שאלה אחרת. שאלה זו מבוססת על ההנחה כי אתה מאמין בבני למחוזות אחרים של ממדים, הם להיות "חייזרים" או "מדריכים רוחניים" או "מאסטרס עלה". אם לא, אז זה באמת די שאלה אילמת.

ציטוט:
אבל במקרה שאתה עושה .....
האם אתה מאמין ישויות אלה "של במחוזות אחרים וממדים" בעל רגשות? אם כך, הם הרגשות שלהם זהה לשלנו? או הם הרגשות שלהם מקרוב יותר בקו אחד עם משוא הפנים של התודעה המקורי?

אני בטוח כמה יש רגשות וכמה לא. אני חושב כל כי הם מתקדמים הוא יודע כי כל אחד ויש לי המדע מכל סוג תהיה גם רגשות ... אפילו Vulcans היו רגשות. הם פשוט לדכא אותם עם טקסים החינוך. כמה היה צפוי להיות כמו בני אדם מבחינה רגשית אבל כמה יהיה שונה לגמרי. באופן שהופך את זה אי אפשר לומר עד אין קשר. לעולם אינך יודע ... אנחנו יכולים להיות המתקדמת ביותר ביקום זה משנה (אם כי אני בספק). באשר למחוזות אחרים, אני באמת לא השערות ... אני מאמין שהם כל שם וכל זה, אבל הם בצד השני של המפץ הגדול או מה שלא יהיה. אני רק מקבל בחזרה מיסטי אבל אני להתרכז בעיקר על מה קורה בתחום זה. הגשר יגיע לי בסופו של דבר.

עכשיו, אני הולך לקבל ארוחת בוקר ולעשות את המדיטציה שהצעת.

נערך לאחרונה על ידי עצמנו; ב 07-06-2009

נמסטה

ניסיון Starange ... Clairaudience חריגה. 07:27..
Ourself está offline   Reply With Quote
Reply

האשכולות דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לענייני: סלח רומן - למה אתה? Editor חדשות - והבנים 0 06-18-2009 04:20
לענייני: איך לסלוח רומן - האם זה אפשרי גם סלח רומן? Editor חדשות - והבנים 0 05-13-2009 08:10
לענייני: אני לא יכול סלח בת זוג שלי רמאות - ייעוץ טיפים שיסייעו במאי Editor חדשות - והבנים 0 03-23-2009 05:50
קשרים: הסודות של מערכת יחסים מוצלחת - חלק 17 - לסלוח ולשכוח Editor חדשות - יחסים 0 03-11-2009 01:30

תגיות
הפרד , סלח
הפרד , סלח ,

כלי פתיל
מצבי תצוגה

כללי פרסום
אתה אולי לא לפרסם הודעות חדשות
אתה אולי לא לפרסם תגובות
אתה אולי לא העברת קבצים מצורפים
אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך

קוד vB הוא על
סמיילים הם על