|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Konkrét kérdések Bármilyen kérdéssel kapcsolatban az életed, a személyes fejlődés vagy a helyzet, hogy azt szeretné, hogy segítséget másoktól. Is, kérjük, hogy segítsen aki az egy kérdés - általában mindannyian tapasztalt hasonló dolgokat egyik vagy a másik ... |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
| Címkéket |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||
|
Super Member
Moderátori
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.306 megköszönte Times-ban 703 Hozzászólások
|
Re: Meg tudsz bocsátani azokat, akik azt osztani velünk?Magunkról üdvözlettel,
Megyek mennem Get Busy a házimunkát a 3D úgyhogy kell majd vissza a beszélgetés egy későbbi lineáris idő ..... LOL Elmegyek a beszélgetést, hogy ennek az a most ... Nem csak a fájdalom, hogy megtanít minket gyógyítani, az is öröm, nevetés, szeretet és a meghökkenés, hogy eljussunk szélére tudni, hol vagyunk mi látható szabad akaratukból szépség teremt az életünkben. Én parafrázis Kahlil Gibran könyvében, "próféta", ahol megosztják velünk, hogy mi a bánat, hogy megtaláljuk a képessége a mi legnagyobb élmény az öröm, a bánat nem lenne semmi összehasonlítani és a kontrasztot, hogy a mi örömünk, így mi nem ismerjük. És ez az azonos mélységű távolság bánat, hogy mi képesek vagyunk szárnyalása az ég a mi örömünk. Amíg mi is ..... Love, Light and Blessings, Namaste Lényegében Last edited by Essence; 07-03-2009 at 07:00.. |
||||||||||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post: |
Magunkról (07-05-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Meg tudsz bocsátani azokat, akik azt osztani velünk?Hi Essence;
Köszönjük, hogy ilyen jól átgondolt és tanulságos válaszokat! Még nem próbáltam a meditáció akkor ajánlott még, de mikor ébredek legközelebb. Mint a bánat és az öröm, én nem igazán hiszek az ellentétek. Tudom, hogy nem ért egyet, de a fejemben, nem lehet olyan öröm, amely nem ellentétes fogalmak, amelyben az öröm és bánat születnek. Nem azt mondom, én vagyok teljesen korrekt minden eszközzel ... Véleményem szerint éppen ebből a szempontból. Amint öröm és bánat, címkézett, azonosság áll fenn. Ez nem egy rossz dolog, ha nem szabad elfelejteni, hogy identitás semmi rövid-ból egy szükséges illúzió tettünk annak érdekében, hogy mit vagyunk. Nem hiszem, hogy érzelmek örök árucikk. Úgy gondolom, ezek során jutottak ciklusban a növekedés. Nekem, érzelmek azt követően került sor az eszméletét, de mielőtt eszméletét így történt minden dolgok és az előttünk álló pártatlan, amíg magától megvalósítása áll elő, ami viszont vezet, az önkifejezéshez. Ez az, ahol a forma és a különböző kifejezési forma elméletileg jöhet számításba nekem személyesen. Namaste
Om Mani Padme Hum - Last edited by Magunkról; 07-05-2009 at 07:46.. |
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For Magunkról, hogy ez hasznos Post: |
Lényegében
(07-05-2009)
|
|
|
#12 (permalink) | ||||||||||
|
Super Member
Moderátori
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.306 megköszönte Times-ban 703 Hozzászólások
|
Re: Meg tudsz bocsátani azokat, akik azt osztani velünk?Hi Essence;
Köszönjük, hogy ilyen jól átgondolt és tanulságos válaszokat! Még nem próbáltam a meditáció akkor ajánlott még, de mikor ébredek legközelebb. Mint a bánat és az öröm, én nem igazán hiszek az ellentétek. Tudom, hogy nem ért egyet, de a fejemben, nem lehet olyan öröm, amely nem ellentétes fogalmak, amelyben az öröm és bánat születnek. Nem azt mondom, én vagyok teljesen korrekt minden eszközzel ... Véleményem szerint éppen ebből a szempontból. Amint öröm és bánat, címkézett, azonosság áll fenn. Ez nem egy rossz dolog, ha nem szabad elfelejteni, hogy identitás semmi rövid-ból egy szükséges illúzió tettünk annak érdekében, hogy mit vagyunk. Nem hiszem, hogy érzelmek örök árucikk. Úgy gondolom, ezek során jutottak ciklusban a növekedés. Nekem, érzelmek azt követően került sor az eszméletét, de mielőtt eszméletét így történt minden dolgok és az előttünk álló pártatlan, amíg magától megvalósítása áll elő, ami viszont vezet, az önkifejezéshez. Ez az, ahol a forma és a különböző kifejezési forma elméletileg jöhet számításba nekem személyesen. Namaste [/ quote] Magunkról üdvözlettel, Tudod, ez érdekes, én nem igazán értek egyet ... Én is nem hitt ellentétek helyen eredeti forrás. Tudod, azt hiszem talán még soha nem gondoltam, hogy pontosan az utat, de ahogy olvasom a szavaidat kellett egyetértenek abban, hogy lehet az öröm nem ellentéte. Úgy értem, nem az, hogy mi minden vallási és spirituális hitrendszer tanít ..... hogy az eredeti forrás csak "Happy Thoughts"? ..... De nem, hogy ugyanez az elv nem is jelenti, hogy ebben ugyanaz Eredeti Forrás ott kell lennie a Sorrow-val nem ellentétes, és nem öröm? Eredeti forrás nem terjed ki mindent? Ellentétek még? Vagy úgy gondolja fogalmát ellentétek már csak itt, vagy legalábbis bizonyos alacsonyabb birodalmakban a rezgés? Te mit gondolsz e? Tudom, hogy megyek, hogy gondolkodjunk az összes e magam. Is ..... Ön kijelentette: "Amint az öröm és bánat, címkézett, azonosság áll fenn. Ez nem egy rossz dolog, ha nem szabad elfelejteni, hogy identitás semmi rövid-egy szükséges illúzió tettünk annak érdekében, hogy mit vagyunk." Én is egyetértek. De ..... nem mi nem jött ide, nem voltunk küldtek ide, hogy épp ez? Fedezze fel, hogy kik és mik vagyunk. Nem eredeti Source "bővíteni", vagy (és én habozás nélkül használja ezt a kifejezést, mert annyira 3D-s .... lol) "Töredék (in Illusion)" Self tapasztalni, hogy csak az? Nem csak nálunk szint meglétét, de számtalan más? És a Tovább ..... Ön kijelentette: "Nem hiszem, hogy érzelmek örök árucikk. Úgy gondolom, ezek során jutottak ciklusban a növekedés. Számomra érzelmek azt követően került sor az eszméletét, Egyetértek azzal, hogy az érzelmek, mint mi, mint a nyilvánvaló harmadik dimenziós emberi lények vagyunk, nem léteznek örökké. Egyetértek, ez a fajta "izgalom" a "szerzett" azt jelenti, hogy több vita is, ha úgy érezte, hogy a vágy .... LOL (nem igazán kérdések, amelyek hosszú távon ...... LOL) Ön kijelentette: : "de mielőtt tudat volt az út minden dolog és az előttünk álló pártatlan self-ig megvalósítása áll elő, ami viszont vezet, az önkifejezéshez. Ez az, ahol a forma és a különböző kifejezési forma elméletileg jöhet számításba nekem személyesen. " És egyetértek, hogy a tudat más szintjein létezés múlt egy bizonyos pontján Awakenment felvilágosodás és pártatlan a drámák, az emberek, méghozzá szint meglétét és illuzórikus drámái galaxisok és univerzumok, DE ....... Én nem jelent egyet a pártatlanság hiánya, együttérzés. És hogy van valami jön a teljes kör ..... lol Azt hiszem a következő kellene beszélnünk e vagy sem a feltétel nélküli szeretet / Együttérzés az isteni forrás is érzelem. És ne feledd, én nem beszélek "együttérzés viseli a szánalom". Van egy másik kérdés. Ez a kérdés azon a feltételezésen alapul, hogy hiszel lények más birodalmakban és a méreteket, legyen az "idegenek", vagy "Spiritual Guides", vagy "Ascended Masters". Ha nem, akkor ez tényleg inkább a néma kérdést. De ha nem ..... Hiszel az ilyen "lények más birodalmakban és méretek" rendelkeznek érzelmek? Ha igen, akkor az érzelmeiket ugyanaz, mint a miénk? Vagy az érzelmeiket jobban megfelel a pártatlanság az eredeti tudat? Én igazán élvezem ezt a cseréje energia. Köszönöm. Love, Light and Blessings, Namaste Essence K |
||||||||||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post: |
Magunkról (07-06-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Meg tudsz bocsátani azokat, akik azt osztani velünk?Heyya Essence;
Én igazán élvezi ezt is. Nagyon köszönöm, hogy időt! Idézet:
Úgy vélem, az ellentétek csak a fogalom. Nem hiszem, hogy van bánat reménye nélkül az örömtől, de az öröm csak annak fogalma nem az öröm és bánat nem ellentéte. Például, azt hiszem utálom csak egy negatív megnyilvánulásai Love. Nem hiszem, hogy van szeretet ellentéte. Vagy akár Magnetics ... Pozitív és negatív polarites ellentétei a cikluson belül, de ez nem ellentétes a ciklus is. Azt hiszem, az Út az örök Vibration. Más rezgések csak akkor keletkezik, mint egy része a rezgés (mint az óceán hullámai, az óceán maga is egy hullám). Ellentétek csak egy része a címkézési rendszert. Hívjuk, hogy a címkézési rendszer szétválasztása vagy kettősség. Mielőtt kettősség, szemben nincs értelme. Ellentétek csak akkor létezhet keresztül illúziója szétválasztás. Ha minden Egy, nem lehet "egyéb", és nem lehet "nincs más". Idézet:
Igen, azt hiszem. Ezért azt mondom, hogy egy szükséges illúzió. Azt sem, hogy vagy itt ülni, és nem tesz semmit az örökkévalóság ... Nem, köszönöm, lol. Idézet:
Nem a legkisebb. De ez vicces gondolkodni néha. Idézet:
Gotchya ... De most már tényleg adott nekem valamit, hogy gondolkozzanak. Nem vagyok biztos benne együttérzés consciouness előtt volt, és azt hiszem tudat Hirtelen megvalósításához "Én vagyok". Úgy vélem, együttérzés annak az eredménye, az önálló megvalósítását, hanem, hogy nincs örök "realizált Self". Mielőtt "Én vagyok" volt a folyamat, vagy a felkiáltójelet maga magától kiáltványt, és nem önálló megvalósításra. Tenné, hogy az örök Ego és az ego is csak árnya önmagának. Azt hiszem, a folyamat az "én vagyok" vagy önálló megvalósítására fogalma sem volt önálló, vagy ilyesmi ... Épp az Út, amíg az Út vált önálló Aware. Lettek volna szükség, hogy dolgozzon együttérzés, mert nem volt illúzió leküzdeni. Hacsak nem, mint maga fogalmazott, együttérzés lehetne alkalmazni abban az értelemben, mint Love. Nem hiszem, hogy a Forrás volt érzelmek, amíg meg nem szerezte, hanem a szeretet? Ez egy bandita! Idézet:
Biztos vagyok benne, néhányan érzelmek, mások pedig nem. Azt hiszem, minden olyan, amely a fejlett és tudják, hogy minden egy, és a tudomány bármilyen is lesz érzelmek ... Még az is Vulkániak érzelmek. Ők csak elnyomja őket rituális és a nevelést illeti. Néhány nagy valószínűséggel az lenne, mint az emberek érzelmileg, de néhány igencsak különböző. Olyan módon, amely lehetetlenné teszi azt, amíg nincs kapcsolat. Soha nem lehet tudni ... Mi lehet a legfejlettebb ebben az univerzumban sub (bár kétlem). Mint a többi birodalmakban, nem igazán spekulálnak ... Azt hiszem, mindannyian ott meg minden, de ők a másik oldalon a nagy bumm, vagy bármi más. Én csak arra, hogy vissza a misztikus, de én leginkább koncentrálni, hogy mi folyik ezen a területen. A híd fog jönni hozzám végül. Na, megyek egy kis reggeli és nem a meditáció akkor javasolt. Namaste
Om Mani Padme Hum - Last edited by Magunkról; 07-06-2009 at 07:27.. |
|||||||
|
|
|
![]() |