|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Specifična pitanja Bilo kakva pitanja vezana za svoj život, osobni razvoj ili situacije koje želite imati pomoć od drugih. Također, molimo Vas da pomogne svima koji imaju pitanje - obično smo sve doživjeli slične stvari u jednom obliku ili druge ... |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Super Član
Moderator
|
Re: Možete li oprostiti onima koji bi nas dijele?Pozdravi sebe,
Ja ću morati ići dobiti zauzet s sitni i 3D pa ću se morati vratiti u našu raspravu na naknadno linearnog vremena ..... LOL Ja ću ostaviti naš razgovor s ovim za sada ... To nije samo bol koja nas uči da ozdravi, nego je i Joy, smijeha, čuđenjem i Ljubav koja nas dovesti do ruba znajući kamo su prikazani smo našu slobodnu volju za stvaranje ljepote u našim životima. Ja parafrazirati Kahlil Gibran u svojoj knjizi, "The Prophet", u kojoj je dijelio s nama da je u našoj tuzi da ćemo pronaći mogućnost da doživite naša najveća radost, jer bez tuge ne bi bilo ništa za usporediti i kontrast na našu radost, tako nismo mogli to znati. I to je to ista dubina udaljenost od naše tuge da smo u mogućnosti da vinuti u nebo u našoj radost. Nastaviti sve dok mi ..... Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence Last edited by Essence; 07-03-2009 at 07:00.. |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post: |
Sebi (07-05-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: Možete li oprostiti onima koji bi nas dijele?Hi Essence;
Hvala vam za tako dobro osmišljenog i informativne odgovore! Imam ne pokušao meditaciju te predložen još ali će se probuditi kad sam sljedeći. Kao i za tugu i radost, ja stvarno ne vjerujem u suprotnosti. Znam da se ne slažete, ali u mom umu, ne može biti radost koja nema nasuprot u kojem su rođeni koncepti radosti i tuge. Ja sam ne kazivanje Ja sam apsolutno ispraviti na bilo koji način ... Samo pogled mi iz ove perspektive. Čim radost i tuga su obilježen, postoji identitet. To nije loša stvar, osim ako zaboravite da identitet nije ništa manje od potrebnih iluzija mi je napravio kako bi istražili što smo. Ja ne mislim da su emocije vječni roba. Ja vjerujem da su stečena kroz ciklus rasta. Za mene, emocije nakon što je došao svijesti, ali prije nego što je bio Put svijesti svih stvari i put je nepristran do realizacije sebe nastaje, što zauzvrat, vodi do sebe izražavanja. To je gdje se oblik i različitim izrazima oblika teoretski dolaze u igru za mene osobno. Namaste
Om Mani Padmé Hum Last edited by sebi; 07-05-2009 at 07:46.. |
||
|
|
|
| 09-09-2009, 07:44 |
Essence
(07-05-2009)
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Super Član
Moderator
|
Re: Možete li oprostiti onima koji bi nas dijele?Hi Essence;
Hvala vam za tako dobro osmišljenog i informativne odgovore! Imam ne pokušao meditaciju te predložen još ali će se probuditi kad sam sljedeći. Kao i za tugu i radost, ja stvarno ne vjerujem u suprotnosti. Znam da se ne slažete, ali u mom umu, ne može biti radost koja nema nasuprot u kojem su rođeni koncepti radosti i tuge. Ja sam ne kazivanje Ja sam apsolutno ispraviti na bilo koji način ... Samo pogled mi iz ove perspektive. Čim radost i tuga su obilježen, postoji identitet. To nije loša stvar, osim ako zaboravite da identitet nije ništa manje od potrebnih iluzija mi je napravio kako bi istražili što smo. Ja ne mislim da su emocije vječni roba. Ja vjerujem da su stečena kroz ciklus rasta. Za mene, emocije nakon što je došao svijesti, ali prije nego što je bio Put svijesti svih stvari i put je nepristran do realizacije sebe nastaje, što zauzvrat, vodi do sebe izražavanja. To je gdje se oblik i različitim izrazima oblika teoretski dolaze u igru za mene osobno. Namaste [/ quote] Pozdravi sebe, Znaš, to je zanimljivo, ja stvarno ne slažem ... I ja nemam vjeru u suprotnosti na mjestu originalnog izvora. Znaš, mislim da možda nikad nisam mislio na to tvoj način točno, ali kao što sam pročitao tvoje riječi morao sam složiti da ne može biti Radost s ne suprotno. Mislim, nije da je ono što svaki vjerski i duhovni sustav vjerovanja uči ..... da je originalni izvor je samo "Happy Thoughts"? Ali ne ..... to isti koncept također ne znači da se unutar tog istog originalni izvor mora postojati Tuga bez suprotnom, bez radosti? Ne originalni izvor obuhvatiti sve stvari? Čak i suprotnostima? Ili mislite koncept suprotnosti postoji samo ovdje, ili barem u nekim nižim područjima vibracija? Koje su vaše misli o tome? Znam da ću se razmatrati na sve ovo ja. Isto tako ..... te je izjavio: "Čim su označen radost i tugu, tu je identitet. Ovo nije loša stvar, osim ako zaboravite da identitet nije ništa manje od potrebnih iluzija mi je napravio kako bi istražili što smo." Ja isto slažem. Ali ..... nije mi ne dolaze ovdje, bili mi ne šalju ovdje učiniti upravo to? Istražite tko i što smo. Nije Originalni Izvor "proširiti", ili (i ja ustručavajte se koristiti izraz, jer je na taj način 3D .... lol) "fragment (u Illusion)" Self svoje iskustvo kako bi upravo to? Ne samo na našoj razini postojanja, ali na bezbroj drugih? I Dalje ..... You izjavio: "Ne mislim da su emocije vječni roba. Vjerujem da su stečena kroz ciklus rasta. Za mene, emocije došao nakon što je svijest, Slažem se da emocije kao što smo i treći dimenzionalnog očituje ljudska bića mi ne postoje vječno. Slažem se, ova vrsta "emocija" je "kupio" od nekoliko znači da smo mogli raspravljati ako mi tako osjetio želju .... lol (bez kojih uistinu pitanja na duge staze ...... LOL) You izjavio: "ali prije nego što je bio Put svijesti svih stvari i put je nepristran do realizacije sebe nastaje, što zauzvrat, vodi do sebe izražavanja. To je gdje se oblik i različitim izrazima oblika teoretski dolaze u igru za mene osobno. " A ja ne slažem da je svijest o drugim razinama postojanja prošlosti određene točke Awakenment Prosvjetljenje je nepristran i da drame ljudi, čak i do razine postojanja i iluzorni drame galaksija i svemira, ALI ....... Ne ravnati nepristranost s nedostatkom suosjećanja. A uz to imamo kakve dolaze puni krug ..... lol Mislim da bismo trebali raspravljati sljedeći li ili ne, bezuvjetnu ljubav / suosjećanja of Divine Source je emocija. I zapamtite, ja ne govorim o "suosjećanja nosili sažaljenja". Imam neki drugi pitanje. Ovo pitanje se temelji na pretpostavci da vjerujete u ljudima druge sfere i dimenzije, bilo da su "Aliens" ili "Duhovni vodiči" ili "Uzašlih Majstora". Ako ne, onda je ovo stvarno prilično nijemi pitanje. Ali, u slučaju da ne ..... Vjerujete li da se ta "bića druge sfere i dimenzije", posjeduju emocije? Ako je tako, svoje emocije su isto kao i naša? Ili su njihove emocije u većoj mjeri u skladu s nepristranost Original Consciousness? Zaista sam uživajući u ovom razmjena energije. Hvala. Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence K |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post: |
Sebi (07-06-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||
|
Member
Junior Member
|
Re: Možete li oprostiti onima koji bi nas dijele?Heyya Essence;
Ja sam stvarno uživati ovaj previše. Hvala vam toliko za uzimanje vremena! Quote:
Vjerujem suprotnosti su samo koncepti. Ne vjerujem da postoji tuga bez nade za radost, ali da radost jednostavno se bez koncepte radosti i tuge nema suprotno. Na primjer, vjerujem da mrzim je samo negativna manifestacija ljubavi. Ne vjerujem da ljubav ima suprotno. Ili čak magnetometrija ... Negativna i pozitivna polarites su suprotnosti unutar ciklusa, ali ne postoji suprotno od samog ciklusa. Mislim da je put vječnom vibracija. Ostali vibracije tek nastati kao dio ovog vibracija (Kao i valovi u oceanu, sam ocean je val). Suprotnosti su samo dio našeg sustava označavanja. Mi pozvati da označavanju sustav razdvajanja ili dvojnost. Prije dvojnost, nasuprot nema smisla. Suprotnosti može postojati samo kroz iluziju odvojenosti. Ako je sve u jednom, ne može biti "drugi" i ne može biti "ni drugo". Quote:
Da, vjerujem da na taj način. Zato kažem da je potrebno iluzija. Bilo je ili to ili sjediti ovdje i učiniti ništa za vječnost ... Ne, hvala, lol. Quote:
Nije u najmanji. No, to je zabavno razmišljati o ponekad. Quote:
Gotchya ... Ali sada ste stvarno dali mi nešto da razmisli. Ja sam ne siguran suosjećanja je prije consciouness i vjerujem svijesti bio nagli realizaciju "Ja jesam". Vjerujem Compassion je rezultat isti realizacije, ali da ne postoji vječna "Realizirani Self". Prije nego "Ja sam" je proces ili uzvik sama je sebi naviještanja i ne samouprave realizacije. To bi ga vječne ego i ego je samo sjena sebe. Mislim da je proces "ja sam" ili samostalno ostvarenje nije imala pojma o sebi ili nešto ... To je bio samo put do put postao svjestan sebe. Tu ne bi bilo potrebno razviti suosjećanje jer nema iluzija da prevladaju. Osim ako kao da ga stavite, suosjećanja bi se mogla koristiti u istom smislu kao i Ljubav. Ne mislim Izvor imali emocijama dok smo ih nabavili, ali ljubav? To je toughy! Quote:
Siguran sam da neki imaju emocije, a neki ne. Mislim da je bilo koji su napredni i znati da sve je Jedno i imaju znanost bilo koje vrste također će imati emocije ... Čak Vulcans imao emocije. Oni su ih samo potisnuti s ritual i odgoj. Neki su vjerojatno bi se kao i ljudi emocionalno, ali neke će biti sasvim drukčiji. Na način koji se čini nemoguće reći dok ne postoji kontakt. Nikad ne znaš ... Mi svibanj biti najnapredniji u ovom univerzumu pod (iako ja sumnjam). Kao i za druge sfere, ja stvarno ne nagađati ... Vjerujem da su svi tu i sve, ali oni su na drugoj strani veliki prasak ili bilo što drugo. Ja sam samo dobivanje natrag u mistično, ali sam uglavnom koncentrirati na ono što se događa u ovom području. Most će doći k meni na kraju. Sada ću dobiti neki doručak i napraviti meditaciju te predložen. Namaste
Om Mani Padmé Hum Last edited by sebi; 07-06-2009 at 07:27.. |
|||||||
|
|
|
![]() |