|
|
|
|||||||
| ثبت نام | بلاگ ها | مقالات | عکس | فیلم | کننده موضوعات | پرسش و پاسخ | لیست اعضا | امروز پست | جستجو | امروز پست | علامت بفرم خوانده شده | اتاق گپ |
| سوالات خاص هر نوع از سوالات مربوط به زندگی خود ، رشد فردی یا وضعیت را که می خواهید را با کمک از دیگران است. همچنین ، لطفا برای کمک به هر کسی با داشتن یک سوال -- که معمولا همه ما چیزهای مشابه با تجربه در یک فرم را پر و یا دیگر... |
| اخبار شرکت |
| خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع :
صفحه نخست انجمن ها،
گروه های اجتماعی،
بلاگ ها،
مقالات،
عکس،
فیلم،
کلیپ های جستجو،
تماس با ما،
پرسش و پاسخ ،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!
|
| برچسب ها |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | حالت نمایش |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
مدیر ویژه انجمن
ناظر
|
پاسخ : آیا کسانی که با ما تقسیم می خواهد شما را ببخشد؟تبریکات خودمان ،
من به زودی برای رفتن با مشغول گرفتن از کارهای 3D ، بنابراین من باید دوباره به بحث ما در زمان بعد خطی..... LOL من با این صحبت ما هم اکنون برای ترک... این نیست درد ما می آموزد که تنها به درمان ، آن را همچنین شادی ، خنده ، تعجب و عشق است که ما را به لبه دانستن نمایش داده می شود که در آن ما رایگان ما برای ایجاد زیبایی در زندگی ما است. من ترجمه و تفسیر Kahlil جبران در کتاب خود ، "رسول" جایی که او با ما به اشتراک گذاشته است که آن را در غم و اندوه ما این است که پیدا کنیم و توانایی ما را تجربه بزرگترین شادی برای غم و اندوه بدون وجود داشته باشد که چیزی برای مقایسه و تقابل ما را به شادی ، بنابراین ما می تواند از آن دانند. و آن را به همان عمق از راه دور از غم و اندوه ما این است که ما قادر به بلند پروازی کردن به آسمان در شادی ما است. تا زمانی که ما ادامه..... عشق ، نور و Blessings ، Namaste اسانس آخرین ویرایش توسط اسانس ؛ 07-03-2009 در 07:00.. |
||
|
|
|
| پس شما نمی توانید به اسانس برای این پست سودمند : |
خودمان (07-05-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : آیا کسانی که با ما تقسیم می خواهد شما را ببخشد؟سلام اسانس ؛
از شما به خاطر چنین خوب است و پاسخ های آموزنده! من مراقبه به شما پیشنهاد خواهد کرد ، اما هنوز که بیدار می شوم بعدی محاکمه نیست. همانطور که برای غم و اندوه و شادی ، من واقعا نه در متضاد اعتقاد دارند. من می دانم شما موافق ، اما در ذهن من ، می تواند وجود داشته باشد که هیچ شادی مخالف است که در آن مفاهیم از شادی و غم و اندوه است متولد شد. من نمی گویم من مطلقا با هیچ به معنای صحیح... فقط به نظر من از این چشم انداز. به محض این که شادی و غم و اندوه دارای برچسب هستند ، هویت وجود دارد. این چیز بد نیست مگر آن که هویت شما را فراموش می کنند که هیچ چیز کوتاهی از ما توهم ساخته شده لازم به منظور اکتشاف آنچه ما می شوند. من فکر نمی کنم احساسات کالا ابدی هستند. من اعتقاد دارم که آنها را از طریق چرخه رشد خریداری شد. برای من ، احساسات پس از آگاهی ، اما قبل از آگاهی در راه همه چیز و بی طرف بود تا در راه تحقق خود ناشی میشود ، که به نوبه خود ، منجر به بیان خود است. که در آنجا شکل و عبارات مختلف به صورت تئوری بازی برای من شخصا آمده است. Namaste
Om مانی Padme رطوبت آخرین ویرایش توسط خودمان ؛ 07-05-2009 در 07:46.. |
||
|
|
|
| پس شما نمی توانید به خودمان برای این پست سودمند : |
اسانس
(07-05-2009)
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
مدیر ویژه انجمن
ناظر
|
پاسخ : آیا کسانی که با ما تقسیم می خواهد شما را ببخشد؟سلام اسانس ؛
از شما به خاطر چنین خوب است و پاسخ های آموزنده! من مراقبه به شما پیشنهاد خواهد کرد ، اما هنوز که بیدار می شوم بعدی محاکمه نیست. همانطور که برای غم و اندوه و شادی ، من واقعا نه در متضاد اعتقاد دارند. من می دانم شما موافق ، اما در ذهن من ، می تواند وجود داشته باشد که هیچ شادی مخالف است که در آن مفاهیم از شادی و غم و اندوه است متولد شد. من نمی گویم من مطلقا با هیچ به معنای صحیح... فقط به نظر من از این چشم انداز. به محض این که شادی و غم و اندوه دارای برچسب هستند ، هویت وجود دارد. این چیز بد نیست مگر آن که هویت شما را فراموش می کنند که هیچ چیز کوتاهی از ما توهم ساخته شده لازم به منظور اکتشاف آنچه ما می شوند. من فکر نمی کنم احساسات کالا ابدی هستند. من اعتقاد دارم که آنها را از طریق چرخه رشد خریداری شد. برای من ، احساسات پس از آگاهی ، اما قبل از آگاهی در راه همه چیز و بی طرف بود تا در راه تحقق خود ناشی میشود ، که به نوبه خود ، منجر به بیان خود است. که در آنجا شکل و عبارات مختلف به صورت تئوری بازی برای من شخصا آمده است. Namaste [/ نقل قول] تبریکات خودمان ، شما می دانید ، آن جالب است ، من واقعا نمی مخالف... من هم که هیچ ایمان و اعتقاد به متضاد در محل از منبع اصلی. شما می دانید ، من عقیده دارم که شاید من را از آن هرگز به فکر راه خود را دقیقا ، اما من به عنوان خوانده شده واژه ها شما را مجبور به توافق می کنید که می تواند وجود داشته باشد با شادی مخالف نیست. منظور من این است که آنچه را که هر مذهبی و معنوی نظام باور نمی می آموزد..... منبع اصلی است که فقط "تولدت افکار"؟ اما..... ولی آیا هر مفهوم مشابه نیز این معنی نیست که در درون این همان منبع اصلی وجود دارد به اندوه می شود ، بدون مخالف ، با هیچ شادی؟ آیا نه منبع اصلی در بر گرفتن همه چیز؟ حتی متضاد؟ آیا شما فکر می کنید و یا مفهوم متضاد وجود داشته باشد فقط در اینجا ، و یا حداقل در داخل قلمرو مشخصی پایین تر از لرزش؟ افکار خود را در آن چه هستند؟ من می دانم دوست دارم در همه از این تفکر خودم. همچنین..... شما می فرماید : "به محض این که شادی و غم و اندوه دارای برچسب هستند ، هویت وجود دارد. این چیز بد نیست مگر اینکه شما را فراموش می کنند که هویت چیزی کوتاهی از ما توهم ساخته شده لازم به منظور اکتشاف آنچه ما می شوند." من هم موافقم. اما..... آیا ما نمی آمد در اینجا بودند ، ما نمی خبر اینجا است که فقط برای انجام؟ کاوش و آنچه را که ما می شوند. مگر منبع اصلی "توسعه" ، و یا (من و تردید به استفاده از ترم ، چون آنقدر 3D.... lol) "تکه (در توهم)" خود آن را تجربه که فقط؟ نه تنها در سطح ما را از وجود آن ها به دیگران بی شماری؟ و بعد..... شما می فرماید : "من فکر نمی کنم احساسات کالا ابدی هستند. من اعتقاد دارم که آنها را از طریق چرخه رشد خریداری شد. برای من ، احساسات پس از آگاهی ، من با شما موافقم که احساسات به عنوان ما به عنوان موجودات بعدی فاش سوم انسانی ما وجود ندارد ابدا. من با شما موافقم ، این نوع از "احساسات" شده است "" توسط ما می تواند به معنای چند بحث به دست آورد پس اگر ما احساس تمایل.... LOL (غیر از آنها واقعا در دراز مدت به مسائل...... LOL) شما می فرماید : "اما قبل از این آگاهی در راه همه چیز در راه بود و بی طرف است تا تحقق خود ناشی میشود ، که به نوبه خود ، منجر به بیان خود است. که در آنجا شکل و عبارات مختلف به صورت تئوری بازی برای من شخصا آمده است. " و من کار توافق می کنید که سطح آگاهی دیگر از وجود گذشته ، نقطه خاصی از Awakenment و روشن فکری به dramas انسان بی طرف است ، حتی در آنچه سطح وجود و dramas Illusionary کهکشانها کهکشانهای و ، اما....... من بی طرفی با عدم شفقت یکسان فرض کردن نیست. و با که باید مرتب کردن آمده از دایره کامل..... lol من حدس بعدی ما باید بحث یا نه بی قید و شرط عشق / شفقت از منبع الهی است عواطف. و به یاد داشته باشید ، من از "شفقت صحبت از ترحم نیست تحمل کرده". من یک سوال دیگر. این سوال با این فرض که شما از قلمرو موجودات ابعاد دیگر و باور بنا شده است ، می شود که آنها "بیگانگان" و یا "راهنماهای و عرفانی" و یا "کارشناسی ارشد Ascended". اگر اینکار را نکنید ، این واقعا جای سوال و لال. اما در مورد شما..... آیا فکر می کنید که این موجودات "دیگر از قلمرو و ابعاد" دارای احساسات؟ اگر چنین است ، احساسات خود را همانند خودمان؟ و یا احساسات خود را بیشتر از نزدیک در راستای بی طرفی از آگاهی پژوهشی؟ واقعا من لذت بردن از این تبادل انرژی هستند. تشکر از شما خواهد شد. عشق ، نور و Blessings ، Namaste اسانس K |
||
|
|
|
| پس شما نمی توانید به اسانس برای این پست سودمند : |
خودمان (07-06-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : آیا کسانی که با ما تقسیم می خواهد شما را ببخشد؟Heyya اسانس ؛
من واقعا با بهره گیری از این بیش از حد. تشکر از شما آنقدر برای گرفتن زمان! نقل قول :
من اعتقاد دارم که تنها مفاهیم متضاد. من باور نمی می باشد را بدون غم و اندوه وجود دارد امیدواریم که برای شادی اما شادی را از بودن به سادگی بدون مفهوم شادی و غم و اندوه ندارد مخالف. به عنوان مثال ، به اعتقاد من از آنها بدم میاید فقط تظاهر منفی از سایت. من را باور نداشتند و مخالف عشق است. و یا حتی magnetics... مثبت و منفی هستند polarites متضاد در درون چرخه است ، اما هیچ مخالف چرخه خود وجود دارد. من فکر می کنم در راه است لرزش ابدی. ارتعاشات دیگر را تنها به عنوان بخشی از این لرزش (مثل امواج اقیانوس در داخل بوجود می آیند ، خود را از اقیانوس موج است). متضاد تنها بخشی از سیستم برچسب زدن ما. که جدایی ما تماس بگیرید سیستم برچسب زدن و یا زوجیت. قبل از دوگانگی ، مخالف است معنی ندارد. متضاد تنها می تواند از طریق به باطل تصوری از جدایی وجود دارد. اگر همه یکی است ، می تواند وجود داشته باشد هیچ "دیگر" و می تواند وجود داشته باشد نه "هیچ". نقل قول :
بله ، من اعتقاد دارم تا. به همین دلیل است که من میگویم از آن توهم است لازم باشد. آن چه که بود و یا در اینجا بنشینم و کاری انجام ندادن برای ابدیت... بدون با تشکر ، lol. نقل قول :
هنوز در کوچکترین. اما آن جالب است به فکر کردن در مورد بعضی اوقات. نقل قول :
Gotchya... اما اکنون شما واقعا به من داده شده است چیزی برای تعمق. من مطمئن نیستم شفقت بود قبل از consciouness و من معتقدم که آگاهی ناگهانی از تحقق "من" بود. من اعتقاد دارم که شفقت است در نتیجه تحقق خود ، اما ابدی است که هیچ "خود متوجه وجود دارد". قبل از اینکه "من" یک فرایند بود و یا خود را اعلام تعجب از خود و نه تحقق خود است. که میتواند آن را Ego جاویدان و رضایت خاطر ، تنها سایه ای از خود است. من فکر می کنم روند "من" و یا تحقق نفس نداشت تصور از خود و یا هر چیزی... این فقط تا زمانی که راه راه بود از خود آگاه بود. مجبور شده است وجود دارد نیازی به این علت که هیچ شفقت توسعه برای غلبه بر توهم وجود داشت. مگر اینکه مانند شما آن را قرار دهید ، شفقت می تواند در احساس همان عشق مورد استفاده قرار گیرد. من فکر نمی کنم منبع احساسات تا به حال ما آنها را به دست آورد ، اما عشق؟ که یک مسئله بغرنج است! نقل قول :
من مطمئن هستم بعضی از آنها احساسات و بعضی نمی کنند. من فکر می کنم هر کدام را که پیشرفته هستند و می دانیم که همه یکی است و علم را از هر نوع را نیز عواطف... حتی Vulcans احساسات بود. آنها فقط آنها را به همراه آیین و تربیت سرکوب می کنند. به احتمال زیاد می خواهم بعضی از انسانها می شود اما برخی از احساسی کاملا متفاوت خواهد بود. در راه که می سازد آن را غیر ممکن می گویند تا زمانی است تماس با ما وجود دارد. شما هیچ وقت نمی دانید... ما ممکن است از پیشرفته ترین را در جهان دریافت شده این است (هر چند من شک دارم). همانطور که برای کلام دیگر ، من واقعا گمان... من اعتقاد دارم که همه آنها وجود دارد و همه چیز است ، ولی در سمت دیگر از بیگ بنگ یا هر چیز دیگری. من فقط از برگشت به عرفان ولی من تمرکز بیشتر در چه خبر است در این زمینه. پل خواهد شد تا در نهایت من بیایید. در حال حاضر ، من رفتن به گرفتن برخی از صبحانه و انجام مراقبه به شما پیشنهاد شده است. Namaste
Om مانی Padme رطوبت آخرین ویرایش توسط خودمان ؛ 07-06-2009 در 07:27.. |
|||||||
|
|
|
![]() |
تاپیک های مشابه
|
||||
| موضوع | نویسنده موضوع | تالار گفتگو | پاسخها | آخرین ارسال |
| امور : ببخش و احوال شخصیه -- چرا باید به شما؟ | Editor | اخبار -- عشق و روابط | 0 | 06-18-2009 04:20 |
| امور : چگونه می توان ببخش و احوال شخصیه -- آیا ممکن برای حتی ببخش و احوال شخصیه؟ | Editor | اخبار -- عشق و روابط | 0 | 05-13-2009 08:10 |
| امور خارجه : من قادر به من ببخش همسر تقلب -- مشاوره و کمک کنند ممکن است این نکات | Editor | اخبار -- عشق و روابط | 0 | 03-23-2009 05:50 |
| روابط : اسرار از روابط موفق -- قسمت 17 -- ببخش و فراموش کرده ام | Editor | خبر -- روابط | 0 | 03-11-2009 01:30 |
| برچسب ها |
| ابزارهای موضوع | |
| حالت نمایش | |
|
|