Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Automaatne tõlked tehtud Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Ülemaailmne ühtsus Main > Konkreetsed küsimused
Registreeru Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Otsima Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Konkreetsed küsimused Tahes küsimusi oma elu, isikliku arengu või olukord, et soovid on abi teistelt. Samuti palun, et aidata kedagi, kellel küsimus - tavaliselt me kõik oleme kogenud sarnaseid asju ühel või teisel ...

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Sildid
Threads: Jaga , Andesta
Videos: Jaga , Andesta ,

Reply

LinkBack Thread Tools Iimi
Old 07-03-2009, 06:28   #10 (Permalink)
Super liige
Moderaator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 46%Activity: 46%Activity: 46%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Päeviku sissekanded: 3
Aitäh: 1.381
Tänas 1.319 Times in 708 Posts
Essence is on a distinguished road

Re: Kas sa annaksid andeks neile, kes jagavad meiega?

Tervitused Ourself,
Ma lähen minema saada hõivatud majapidamistöid on 3D nii et ma ei pea tulema tagasi meie arutelu hiljem lineaarne aeg ..... LOL

Ma jätan meie vestluse see nüüd ...

See ei ole ainult valu, mis õpetab meid tervendada, on ka rõõm, naer, imestusega ja armastus, mis meid serva teada, kus me oleme näidanud oma vaba tahet luua ilu oma elus.
I parafraseerides Kahlil Gibran oma raamatus "Prohvet", kus ta jagab meile, et see on meie kurbusega, et me leiame, võime kogeda meie suurim rõõm, sest ilma kurbus oleks midagi võrrelda ja vastandada meie rõõm, seega me ei tea seda. Ja see on sama sügavuse kaugusele meie kurbusega, et oleme suutelised liuglema taevasse meie rõõmu.

Kuni me jätkame .....

Armastus, Valgus ja õnnistagu,

Namaste

Essence

Last edited by Essence; 07-03-2009 at 07:00..
Essence está offline   Reply With Quote
Pärast User Says Thank You to Essence For This Useful Post:
Ourself (07-05-2009)
Old 07-05-2009, 07:30   #11 (Permalink)
Liige
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Tänas 86 Times in 49 Posts
Ourself is on a distinguished road

Hi Essence;

Täname, et sellist hästi läbimõeldud ja informatiivseid vastuseid!

Ma ei ole proovinud meditatsiooni you said veel, kuid kui ma ärkan kõrval.

Nagu kurbust ja rõõmu, ma tõesti ei usu vastandid. Ma tean, et sa ei nõustu, kuid minu arvates ei saa rõõmu, mis ei ole vastupidine, kus mõisted rõõmu ja kurbust on sündinud. Ma ei ütle, olen täiesti õige mis tahes viisil ... Lihtsalt minu arvates sellest vaatepunktist.

Niipea kui rõõmu ja kurbust on märgistatud, on identiteeti. See ei ole halb, kui te unustada, et identiteet on midagi puudu vajalik illusioon tegime, et uurida, mida me oleme.

07-06-2009, 12:05

Namaste

Last edited by Ourself; 07-05-2009 at 07:46..
Ourself está offline   Reply With Quote
Pärast User Says Thank You to Ourself For This Useful Post:
Essence  (07-05-2009)
Old Hi Essence;   #12 (Permalink)
Super liige
Moderaator
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 46%Activity: 46%Activity: 46%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Päeviku sissekanded: 3
Aitäh: 1.381
Tänas 1.319 Times in 708 Posts
Essence is on a distinguished road

Täname, et sellist hästi läbimõeldud ja informatiivseid vastuseid!

Ma ei ole proovinud meditatsiooni you said veel, kuid kui ma ärkan kõrval.

Nagu kurbust ja rõõmu, ma tõesti ei usu vastandid. Ma tean, et sa ei nõustu, kuid minu arvates ei saa rõõmu, mis ei ole vastupidine, kus mõisted rõõmu ja kurbust on sündinud. Ma ei ütle, olen täiesti õige mis tahes viisil ... Lihtsalt minu arvates sellest vaatepunktist.

Niipea kui rõõmu ja kurbust on märgistatud, on identiteeti. See ei ole halb, kui te unustada, et identiteet on midagi puudu vajalik illusioon tegime, et uurida, mida me oleme.

Ma ei usu, tunded on igavene kaup. Ma usun, nad olid omandatud tsükkel kasvu. Mulle, emotsioonid tulid pärast teadvuse, kuid enne teadvuse oli Way kõik asjad ja viis on erapooletu kuni enese realiseerimise tekib, mis omakorda tingib eneseväljendusele. Seal vormi ja erinevate väljenduste vorm teoreetiliselt tulevad mängu mulle isiklikult.

Namaste [/ quote]

Tead, see on huvitav, ma tõesti ei nõustu ... Mina ei usu vastandid kohas algallikast. Tead, ma arvan, et äkki ma ei ole kunagi mõelnud selle sinu nii täpselt, kuid nagu ma lugesin su sõnu pidin ma nõus, et ei saa rõõmu koos mitte vastupidi. Ma mõtlen, ei ole see, mida iga usuliste ja vaimsete veendumuste süsteem õpetab ..... et algallikast on ainult "Head mõtted"? Aga ..... kas see sama mõiste ei ole ka see, et selle sama algse allika seal tuleb sorrow ilma vastupidine, ilma rõõmu? Ei algallikast hõlmama kõiki asju? Isegi Vastandid? Või sa arvad mõiste vastandid on olemas vaid siin, või vähemalt teatud madalama Realms vibratsiooni? Millised on teie mõtted on? Ma tean, ma lähen kaaluma kõiki selle ise.
Tervitused Ourself,

Ka ..... you said:

"Niipea, kui rõõmu ja kurbust on märgistatud, on identiteeti. See ei ole halb, kui te unustada, et identiteet on midagi puudu vajalik illusioon tegime, et uurida, mida me oleme."
Ma olen ka nõus. Aga ..... ei me ei tulnud siia, kui me ei saadetud siia just selle? Uuri, kes ja millised me oleme. Ei algallika "expand" või (ja ma julgesti kasutada terminit, sest see on nii 3D .... lol) fragment (in Illusion) ta ise kogeda just seda? Mitte ainult meie taseme olemasolu, kuid arvukad muud?
Ja Järgmine ..... You said:

"Ma ei usu, et tunded on igavene kaup. Ma usun, nad olid omandatud tsükkel kasvu. Mulle emotsioonid tulid pärast teadvuse
Olen nõus, et emotsioone on meil ilmselge kolmanda mõõtmete inimeste me ei eksisteeri igavesti. Olen nõus, sellist tüüpi "emotsioon" on "omandatud" mitmel viisil võiksime arutelu, kui me seda tunda soovi .... LOL (Non mis tõeliselt küsimustes pikas perspektiivis ...... LOL)

kuid enne teadvuse oli Way kõik asjad ja viis on erapooletu

You said:

"Olles esindatud kõik ajas ja ruumis korraga"kuni enese realiseerimise tekib, mis omakorda tingib eneseväljendusele. Seal vormi ja erinevate väljenduste vorm teoreetiliselt tulevad mängu mind isiklikult. " Ja Olen nõus, et teadvus teiste tasemete olemasolu minevikus teatava punkti Awakenment ja Enlightenment on erapooletu, et näidendid on inimeste, isegi juurde tase olemasolu ja Illusionary näidendid galaktikate ja Universes,

AGA ....... Ma ei tähenda erapooletuse puudumine Kaastunne. Ja et meil on mingisugune ring sulgub ..... lol
Ma arvan, et järgmisel peaksime arutama, kas tingimusteta armastus / Kaastunne Jumaliku Allikas on Emotsioon. Ja pidage meeles, ma ei räägi "kaastunde meeles on kahju."
Mul on üks teine küsimus. See küsimus põhineb eeldusel, et sa usud Beings of Teiste Alade ja mõõtmed, olgu need "välismaalased" või "Spiritual Guides" või "tõusnud Masters". Kui teil ei ole, siis see on tõesti üsna tumm küsimus.

Aga kui sul .....
Kas teie arvates need "Beings of Teiste Alade ja mõõtmed" omavad emotsioone? Kui jah, siis on oma emotsioone sama kui meie oma? Või on oma emotsioone paremini kooskõlas erapooletuse Originaal Teadvus?

Tõesti, ma olen nautida seda vahetada energiat. Tänan.

07-06-2009, 07:21

Armastus, Valgus ja õnnistagu,

Namaste

Essence K

Essence está offline   Reply With Quote
Pärast User Says Thank You to Essence For This Useful Post:
Ourself (07-06-2009)
Old Ma tõesti nautida ka see. Tänan sind nii väga, et leidsite aega!   #13 (Permalink)
Liige
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Tänas 86 Times in 49 Posts
Ourself is on a distinguished road

Aga ..... kas see sama mõiste ei ole ka see, et selle sama algse allika seal tuleb sorrow ilma vastupidine, ilma rõõmu? Ei algallikast hõlmama kõiki asju? Isegi Vastandid? Või sa arvad mõiste vastandid on olemas vaid siin, või vähemalt teatud madalama Realms vibratsiooni? Millised on teie mõtted on? Ma tean, ma lähen kaaluma kõiki selle ise.

Kui ma alguses sattumist see osa, paljudel on raske aja pärast, lol ... Kui ma alguses kõlav mitte sensical, ignoreerivad mind.

Tsitaat:
Ma arvan, vastandid on vaid mõisted. Ma ei usu, on kurbus ilma lootust rõõmu, kuid rõõmu lihtsalt ilma kontseptsioone rõõmu ja kurbust ei ole vastupidist. Näiteks usun, viha on lihtsalt negatiivne ilming Love. Ma ei usu, et armastus on vastupidine. Või isegi Magnetics ... Negatiivsed ja positiivsed polarites on vastandid jooksul tsükkel, kuid puudub vastupidine tsükkel ise.
Ma arvan, et viis on igavene vibratsiooni. Muud vibratsiooni ainult juhul, kui osa sellest vibratsioon (nagu lained jooksul ookean, ookeani ise laine).

Vastandid on vaid osa meie märgistamise süsteem. Me nõuame, et märgistamise süsteemi lahuselu või dubleeriv. Enne duaalsus, vastupidist ei ole tähendust. Vastandid on olemas ainult läbi illusiooni kaugusest. Kui kõik on üks, ei saa olla "muu" ja ei saa olla mingeid "muid".

Ma olen ka nõus. Aga ..... ei me ei tulnud siia, kui me ei saadetud siia just selle? Uuri, kes ja millised me oleme. Ei algallika "expand" või (ja ma julgesti kasutada terminit, sest see on nii 3D .... lol) fragment (in Illusion) ta ise kogeda just seda? Mitte ainult meie taseme olemasolu, kuid arvukad muud?

Jah, ma usun seda. Sellepärast ma öelda, et see on vajalik illusioon. See oli nii, et ega siin istuda ja mitte midagi igavesti ... Ei aitäh, lol.

Tsitaat:
Olen nõus, et emotsioone on meil ilmselge kolmanda mõõtmete inimeste me ei eksisteeri igavesti. Olen nõus, sellist tüüpi "emotsioon" on "omandatud" mitmel viisil võiksime arutelu, kui me seda tunda soovi .... LOL (Non mis tõeliselt küsimustes pikas perspektiivis ...... LOL)

Mitte vähimatki.

Tsitaat:
Aga see on lõbus mõelda mõnikord.

AGA ....... Ma ei tähenda erapooletuse puudumine Kaastunne. Ja et meil on mingisugune ring sulgub ..... lol Ma arvan, et järgmisel peaksime arutama, kas tingimusteta armastus / Kaastunne Jumaliku Allikas on Emotsioon. Ja pidage meeles, ma ei räägi "kaastunde meeles on kahju."

Tsitaat:
Gotchya ... Aga nüüd teil on tõesti andnud mulle midagi mõelda. Ma ei ole kindel Kaastunne oli enne consciouness ja usun, et teadvus oli ootamatu realiseerimise "Ma olen". Usun Kaastunne on tingitud füüsilisest realiseerimist, kuid ei ole igavene "Realiseeritud Self". Enne "Ma olen" oli protsess või hüüatus ise enda kuulutamine ja mitte enese realiseerimist. See muudaks Igavene Ego ja Ego on ainult vari ise.
Ma arvan, et protsessi "Ma olen" või füüsilisest realiseerimist ei olnud mõiste ise või midagi ... See oli lihtsalt, kuni tee sai ise teab. Poleks olnud mingit vajadust arendada Kaastunne kuna puudus illusioon ületamiseks. Kui nagu paned seda Kaastunne võib kasutada samas tähenduses nagu Armastus.

Ma ei usu Allikas oli emotsioone kuni me need omandas kuid Love? See toughy!

Mul on üks teine küsimus. See küsimus põhineb eeldusel, et sa usud Beings of Teiste Alade ja mõõtmed, olgu need "välismaalased" või "Spiritual Guides" või "tõusnud Masters". Kui teil ei ole, siis see on tõesti üsna tumm küsimus.

Aga kui sul .....

Tsitaat:
Kas teie arvates need "Beings of Teiste Alade ja mõõtmed" omavad emotsioone? Kui jah, siis on oma emotsioone sama kui meie oma? Või on oma emotsioone paremini kooskõlas erapooletuse Originaal Teadvus?
Olen kindel, et mõned on emotsioone ja mõned mitte. Ma arvan, kõik, mis on arenenud ja teavad, et kõik on üks ning neil on teaduse tahes on ka tunded ... Isegi Vulcans oli emotsioone. Nad lihtsalt kaotada need rituaalse ja kasvatusele. Mõned on tõenäoliselt samasuguse Inimesed emotsionaalselt, kuid mõned oleks täiesti teistsugune. Viisil, mis on võimatu öelda enne, kui on kontakt. Sa ei tea ... Me võime olla kõige paremini arenenud selle all universumis (Kuigi ma kahtlen selles). Nagu Teiste Alade, ma tõesti ei spekuleerida ... Usun nad on kõik olemas ja kõike, kuid nad on teisel pool suure paugu või mis iganes. Ma olen lihtsalt saada tagasi müstiline kuid ma keskenduda peamiselt Mis toimub selles valdkonnas. Sild tulevad mulle lõpuks.

Nüüd ma lähen, et saaksin breakfast ja ei meditatsiooni you said.

Last edited by Ourself; 07-06-2009 at

About LinkBacks

Namaste

07:27..
Ourself está offline   Reply With Quote
Reply

Niit
Thread Starter Foorum Foorum Viimane postitus Videod - seadus Attraction
Komisjon: Andesta afäär - Miks peaks? Editor Uudised - Armastus ja suhted 10-03-2008 06-18-2009 04:20
Komisjon: Kuidas andestada afäär - Kas see on isegi võimalik andestada afäär? Editor Uudised - Armastus ja suhted 10-03-2008 05-13-2009 08:10
Komisjon: Ma ei saa andestada Minu Cheating Abikaasa - Nõuanded ja näpunäited, mis võivad aidata Editor Uudised - Armastus ja suhted 10-03-2008 03-23-2009 05:50
Seosed: Secrets of Successful seos - Osa 17 - Andesta ja unusta Editor Uudised - Seosed 10-03-2008 03-11-2009 01:30

Sildid
Jaga , Andesta
Jaga , Andesta ,

Thread Tools
Iimi

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid