Global Oneness Community          
Αυτόματη Μετάφραση γίνει από Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Κοινότητα > Global Oneness Main > Ειδικές ερωτήσεις
Εγγραφή Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Αναζήτηση Σημερινά μηνύματα Mark Forums Read Κανάλι

Ειδικές ερωτήσεις Οποιοδήποτε είδος των θεμάτων που σχετίζονται με τη ζωή σας, την προσωπική ανάπτυξη ή την κατάσταση που θέλετε να έχει βοηθήσει με από τους άλλους. Επίσης, παρακαλώ να βοηθήσει όσους έχουν μια ερώτηση - συνήθως όλοι έχουμε ζήσει παρόμοια πράγματα με τον ένα ή το άλλο ...

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικές ομάδες, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνία, Ερωτήσεις , Στατιστικές. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!

Σημείωση: Αυτή η διαφήμιση δεν εμφανίζεται για τα εγγεγραμμένα μέλη

Ετικέτες
Threads: Divide , Συγχωρέστε
Βίντεο: Divide , Συγχωρέστε ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2009, 06:28 PM   #10 (Permalink)
Τα super
Συντονιστής
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαριστήθηκε 1.320 Φορές σε 709 Posts
Essence is on a distinguished road

Re: Μπορείτε να συγχωρήσει αυτούς που θα μας χωρίζουν;

Χαιρετισμούς εαυτό μας,
Εγώ θα πρέπει να πάει να απασχολημένοι με δουλειές του 3D γι 'αυτό θα πρέπει να επανέλθουμε στη συζήτησή μας σε μεταγενέστερο γραμμικό χρόνο ..... LOL

Θα αφήσω συνομιλία μας με αυτό για τώρα ...

Δεν είναι μόνο ο πόνος που μας διδάσκει για να θεραπεύσει, είναι, επίσης, χαρά, γέλιο, έκπληξη και αγάπη που μας φέρνουν στο χείλος του να γνωρίζει πού βρισκόμαστε εμφανίζονται Δωρεάν θέλησή μας να δημιουργήσουμε ομορφιά στη ζωή μας.
I παραφράσω Kahlil Gibran στο βιβλίο του, "Ο Προφήτης", όπου μοιράστηκε μαζί μας ότι είναι προς τη θλίψη μας, να βρούμε τη δυνατότητα να γνωρίσουν μεγαλύτερη χαρά μας, για την θλίψη δεν θα υπήρχε τίποτα δεν συγκρίνουν και να αντιπαραβάλλουν με χαρά μας, έτσι δεν θα μπορούσαμε να το ξέρουμε. Και είναι στο ίδιο βάθος της απόστασης από τη θλίψη μας που είμαστε σε θέση να πετάξει στα ύψη στους ουρανούς στη χαρά μας.

Μέχρι να συνεχίσουμε .....

Αγάπη, Φως και ευλογίες,

Namaste

Ουσία

Τελευταία επεξεργασία από Ουσίας? 07-03-2009 σε 07:00 PM..
Essence está offline   Reply With Quote
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Ουσία για αυτό το χρήσιμο Post:
Εαυτό μας (07-05-2009)
Old 07-05-2009, 07:30 PM   #11 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Ευχαρίστησε 86 φορές σε 49 Posts
Ourself is on a distinguished road

Hi Essence?

Σας ευχαριστώ για την σκέψη καλά έξω και ενημερωτική απαντήσεις!

Δεν έχω δοκιμάσει το διαλογισμό σας πρότεινε ακόμη, αλλά θα όταν ξυπνάω επόμενη.

Όσον αφορά τη θλίψη και τη χαρά, εγώ δεν πιστεύουν πραγματικά σε αντιθέσεις. Ξέρω ότι διαφωνώ, αλλά στο μυαλό μου, μπορεί να υπάρξει μια χαρά που δεν έχει απέναντι στο οποίο γεννήθηκαν οι έννοιες της χαράς και λύπης. Δεν λέω ότι είμαι απόλυτα σωστό, με οποιοδήποτε μέσο ... Απλά την άποψή μου από αυτή την άποψη.

Από τη στιγμή που τη χαρά και τη θλίψη επισημαίνονται, υπάρχει ταυτότητα. Αυτό δεν είναι κακό αν δεν ξεχνάμε ότι η ταυτότητα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα απαραίτητο WE ψευδαίσθηση πραγματοποιούνται με σκοπό τη διερεύνηση τι είμαστε.

Δεν νομίζω ότι τα συναισθήματα είναι ένα αιώνιο αγαθό. Πιστεύω αποκτήθηκαν μέσα από τον κύκλο της ανάπτυξης. Για μένα, τα συναισθήματα ήρθε μετά την συνείδηση, αλλά πριν από την συνείδηση ήταν ο τρόπος όλων των πραγμάτων και ο δρόμος είναι αμερόληπτος μέχρι την υλοποίηση εαυτό προκύπτει, η οποία με τη σειρά του, οδηγεί σε έκφραση. Αυτός είναι όπου μορφή και τις διάφορες εκφράσεις της μορφής θεωρητικά μπαίνουν στο παιχνίδι για μένα προσωπικά.

Namaste

Τελευταία επεξεργασία από τον εαυτό μας? 07-05-2009 σε 07:46 PM..
Ourself está offline   Reply With Quote
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον εαυτό μας για αυτό το χρήσιμο Post:
Ουσία  (07-05-2009)
Old 07-06-2009, 12:05 AM   #12 (Permalink)
Τα super
Συντονιστής
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαριστήθηκε 1.320 Φορές σε 709 Posts
Essence is on a distinguished road

Hi Essence?

Σας ευχαριστώ για την σκέψη καλά έξω και ενημερωτική απαντήσεις!

Δεν έχω δοκιμάσει το διαλογισμό σας πρότεινε ακόμη, αλλά θα όταν ξυπνάω επόμενη.

Όσον αφορά τη θλίψη και τη χαρά, εγώ δεν πιστεύουν πραγματικά σε αντιθέσεις. Ξέρω ότι διαφωνώ, αλλά στο μυαλό μου, μπορεί να υπάρξει μια χαρά που δεν έχει απέναντι στο οποίο γεννήθηκαν οι έννοιες της χαράς και λύπης. Δεν λέω ότι είμαι απόλυτα σωστό, με οποιοδήποτε μέσο ... Απλά την άποψή μου από αυτή την άποψη.

Από τη στιγμή που τη χαρά και τη θλίψη επισημαίνονται, υπάρχει ταυτότητα. Αυτό δεν είναι κακό αν δεν ξεχνάμε ότι η ταυτότητα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα απαραίτητο WE ψευδαίσθηση πραγματοποιούνται με σκοπό τη διερεύνηση τι είμαστε.

Δεν νομίζω ότι τα συναισθήματα είναι ένα αιώνιο αγαθό. Πιστεύω αποκτήθηκαν μέσα από τον κύκλο της ανάπτυξης. Για μένα, τα συναισθήματα ήρθε μετά την συνείδηση, αλλά πριν από την συνείδηση ήταν ο τρόπος όλων των πραγμάτων και ο δρόμος είναι αμερόληπτος μέχρι την υλοποίηση εαυτό προκύπτει, η οποία με τη σειρά του, οδηγεί σε έκφραση. Αυτός είναι όπου μορφή και τις διάφορες εκφράσεις της μορφής θεωρητικά μπαίνουν στο παιχνίδι για μένα προσωπικά.

Namaste [/ quote]
Χαιρετισμούς εαυτό μας,

Ξέρεις, είναι ενδιαφέρον, εγώ δεν διαφωνώ πραγματικά ... Έχω επίσης δεν έχουν πίστη στην αντιθέτων στον τόπο προέλευσης Original. Ξέρετε, υποθέτω ότι ίσως δεν έχω σκεφτεί αυτό ακριβώς το δρόμο σας, αλλά όπως διάβασα τα λόγια σας θα έπρεπε να συμφωνήσουν ότι μπορεί να υπάρξει μια χαρά με το να μην αντίθετο. Θέλω να πω, είναι ότι δεν είναι αυτό που κάθε θρησκευτικό και πνευματικό σύστημα πεποιθήσεων διδάσκει ..... ότι η αρχική πηγή είναι μόνο "Happy Thoughts"; Αλλά ..... δεν έχει την ίδια έννοια σημαίνει επίσης ότι σε αυτό το ίδιο Πηγή Αρχικό εκεί πρέπει να είναι μια θλίψη που δεν απέναντι, δεν με χαρά; Δεν Πηγή Αρχικό περιλαμβάνει Όλα τα πράγματα; Ακόμη Opposites; Ή πιστεύετε ότι η έννοια των αντιθέτων υπάρχει μόνο εδώ, ή τουλάχιστον εντός ορισμένων χαμηλότερο σφαίρες των κραδασμών; Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με αυτό; Ξέρω ότι πρόκειται να εξετάσουμε τον εαυτό μου για όλα αυτά.

Επίσης ..... δηλώσατε:
"Μόλις η χαρά και η θλίψη είναι επισημαίνεται, υπάρχει ταυτότητα. Αυτό δεν είναι κακό αν δεν ξεχνάμε ότι η ταυτότητα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα απαραίτητο WE ψευδαίσθηση πραγματοποιούνται με σκοπό τη διερεύνηση αυτό που είμαστε."
Συμφωνώ επίσης. Αλλά ..... Δεν είχαμε έρθει εδώ, ήταν ότι δεν έστειλαν εδώ για να κάνει ακριβώς αυτό; Εξερευνήστε το ποιος και τι είμαστε. Δεν Πηγή Original "επέκταση", ή (και διστάζω να χρησιμοποιήσω τον όρο, επειδή είναι τόσο 3D .... lol) "Κομμάτι (σε Illusion)" Self της για την εμπειρία ακριβώς αυτό; Δεν είναι μόνο στο επίπεδο της ύπαρξής μας, αλλά και σε αμέτρητες άλλες;

Επόμενη και ..... Μπορείτε δήλωσε:
"Δεν νομίζω ότι τα συναισθήματα είναι ένα αιώνιο αγαθό. Πιστεύω αποκτήθηκαν μέσα από τον κύκλο της ανάπτυξης. Για μένα, τα συναισθήματα ήρθε μετά συνείδησης,

Συμφωνώ ότι τα συναισθήματα, όπως εμείς, ως δηλωτικό τρίτη διαστάσεων ανθρώπινα όντα είμαστε δεν υπάρχουν αιώνια. Συμφωνώ, αυτό το είδος της "συναίσθημα" είναι "απέκτησε" με διάφορα μέσα θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε αν είχαμε την αίσθηση ότι τόσο η επιθυμία .... LOL (Μη εκ των οποίων πραγματικά ζητήματα μακροπρόθεσμα ...... LOL)

Μπορείτε δήλωσε:

"αλλά πριν συνείδηση ήταν ο τρόπος των πάντων και ο δρόμος είναι αμερόληπτος μέχρι την υλοποίηση self προκύπτει, η οποία με τη σειρά του, οδηγεί σε έκφραση. Αυτός είναι όπου μορφή και τις διάφορες εκφράσεις της μορφής θεωρητικά μπαίνουν στο παιχνίδι για μένα προσωπικά. "

Και εγώ συμφωνώ ότι η συνείδηση των άλλων επιπέδων της ύπαρξης παρελθόν κάποιο σημείο της Awakenment και φώτιση είναι αμερόληπτη για το δράματα των ανθρώπων, ακόμη και εις τα επίπεδα της ύπαρξης και της Illusionary δράματα των γαλαξιών και σύμπαντα,
ΑΛΛΑ ....... Δεν ισοδυναμεί με την έλλειψη αμεροληψίας της συμπόνιας. Και με το ότι έχουμε τέτοια ξαναγυρίζω ..... lol
Υποθέτω επόμενο θα πρέπει να συζητήσουμε αν δεν την άνευ όρων αγάπη / Compassion Πηγή της Θείας είναι ένα συναίσθημα. Και να θυμάστε, δεν μιλώ της "συμπόνια βαρύνουν του κρίμα».

Έχω ένα άλλο θέμα. Το ερώτημα αυτό στηρίζεται στην υπόθεση ότι πιστεύετε σε Όντων από άλλες σφαίρες και τις διαστάσεις, είτε πρόκειται για "αλλοδαπών" ή "Πνευματική Οδηγοί" ή "Αναληφθέντα Masters». Αν δεν το κάνετε, τότε αυτό είναι πραγματικά μάλλον σίγασης ερώτηση.
Αλλά σε περίπτωση που κάνετε .....

Πιστεύετε ότι αυτά τα "όντα της άλλες σφαίρες και τις διαστάσεις» έχουν συναισθήματα; Αν ναι, τα συναισθήματά τους τα ίδια με τη δική μας; Ή είναι τα συναισθήματά τους πιο στενά, σύμφωνα με την αμεροληψία της Συνείδησης Original;

Είμαι πραγματικά απολαμβάνει αυτή η ανταλλαγή ενέργειας. Σε ευχαριστώ.

Αγάπη, Φως και ευλογίες,

Namaste

Ουσία K

Essence está offline   Reply With Quote
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Ουσία για αυτό το χρήσιμο Post:
Εαυτό μας (07-06-2009)
Old 07-06-2009, 07:21 πμ   #13 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Ευχαρίστησε 86 φορές σε 49 Posts
Ourself is on a distinguished road

Heyya Essence?

Είμαι πραγματικά απολαμβάνει αυτό το πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο!

Παράθεση:
Αλλά ..... δεν έχει την ίδια έννοια σημαίνει επίσης ότι σε αυτό το ίδιο Πηγή Αρχικό εκεί πρέπει να είναι μια θλίψη που δεν απέναντι, δεν με χαρά; Δεν Πηγή Αρχικό περιλαμβάνει Όλα τα πράγματα; Ακόμη Opposites; Ή πιστεύετε ότι η έννοια των αντιθέτων υπάρχει μόνο εδώ, ή τουλάχιστον εντός ορισμένων χαμηλότερο σφαίρες των κραδασμών; Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με αυτό; Ξέρω ότι πρόκειται να εξετάσουμε τον εαυτό μου για όλα αυτά.
Πότε μπορώ να αρχίσω να εμπλακούμε σε αυτό το μέρος, πολλοί έχουν έναν σκληρό χρόνο μετά, lol ... Αν αρχίσω να εκπέμπει μη sensical, μόνο εγώ αγνοήσει.

Πιστεύω αντίθετα είναι απλώς έννοιες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θλίψη δεν την ελπίδα για χαρά, αλλά ότι η χαρά του δεν είναι απλώς έννοιες της χαράς και της λύπης δεν έχει αντίθετο. Για παράδειγμα, πιστεύω ότι το μίσος είναι απλά μια αρνητική εκδήλωση της αγάπης. Δεν πιστεύω αγάπη έχει αντίθετο. Ή ακόμη και μαγνήτες ... Αρνητικά και θετικά polarites οι αντιθέσεις στο εσωτερικό του κύκλου, αλλά δεν υπάρχει αντίθετο του ίδιου κύκλου.

Νομίζω ότι ο δρόμος είναι η αιώνια δόνηση. Άλλα δονήσεις να προκύψει μόνο ως μέρος αυτής της δόνησης (όπως τα κύματα μέσα στον ωκεανό, ο ωκεανός είναι η ίδια ένα κύμα).

Αντίθετα είναι μόνο ένα μέρος του συστήματος σήμανσης μας. Καλούμε την επισήμανση ότι ο διαχωρισμός του συστήματος ή δυαδικότητα. Πριν δυαδικότητας, απέναντι δεν έχει νόημα. Αντίθετα μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού. Αν όλα είναι ένα, δεν μπορεί να υπάρξει "άλλη" και δεν μπορεί να υπάρξει «Δεν υπάρχει άλλη".

Παράθεση:
Συμφωνώ επίσης. Αλλά ..... Δεν είχαμε έρθει εδώ, ήταν ότι δεν έστειλαν εδώ για να κάνει ακριβώς αυτό; Εξερευνήστε το ποιος και τι είμαστε. Δεν Πηγή Original "επέκταση", ή (και διστάζω να χρησιμοποιήσω τον όρο, επειδή είναι τόσο 3D .... lol) "Κομμάτι (σε Illusion)" Self της για την εμπειρία ακριβώς αυτό; Δεν είναι μόνο στο επίπεδο της ύπαρξής μας, αλλά και σε αμέτρητες άλλες;

Ναι, έτσι πιστεύω. Γι 'αυτό λέω ότι είναι μια απαραίτητη ψευδαίσθηση. Ήταν είτε ότι ή καθόμαστε εδώ και δεν κάνουν τίποτα για την αιωνιότητα ... Δεν χάρη, lol.

Παράθεση:
Συμφωνώ ότι τα συναισθήματα, όπως εμείς, ως δηλωτικό τρίτη διαστάσεων ανθρώπινα όντα είμαστε δεν υπάρχουν αιώνια. Συμφωνώ, αυτό το είδος της "συναίσθημα" είναι "απέκτησε" με διάφορα μέσα θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε αν είχαμε την αίσθηση ότι τόσο η επιθυμία .... LOL (Μη εκ των οποίων πραγματικά ζητήματα μακροπρόθεσμα ...... LOL)

Δεν έχει ούτε στο ελάχιστο. Αλλά είναι διασκεδαστικό να σκεφτούμε μερικές φορές.

Παράθεση:
ΑΛΛΑ ....... Δεν ισοδυναμεί με την έλλειψη αμεροληψίας της συμπόνιας. Και με το ότι έχουμε τέτοια ξαναγυρίζω ..... lol
Υποθέτω επόμενο θα πρέπει να συζητήσουμε αν δεν την άνευ όρων αγάπη / Compassion Πηγή της Θείας είναι ένα συναίσθημα. Και να θυμάστε, δεν μιλώ της "συμπόνια βαρύνουν του κρίμα».

Gotchya ... Τώρα, όμως, έχετε πραγματικά μου έδωσε κάτι να σκεφτώ. Δεν είμαι σίγουρος, Compassion ήταν πριν consciouness και πιστεύω συνείδηση ήταν μια ξαφνική υλοποίηση του «Είμαι». Πιστεύω οίκτος είναι αποτέλεσμα της υλοποίησης μόνος, αλλά ότι δεν υπάρχει αιώνια "πραγματοποιηθέντα Self". Πριν "Είμαι" ήταν μια διαδικασία ή το ίδιο το θαυμαστικό είναι διακήρυξη του εαυτού και δεν υλοποίηση εαυτό. Αυτό θα καθιστούσε ένα Αιώνια Εγώ και το εγώ είναι μόνο μια σκιά του εαυτού.

Νομίζω ότι η διαδικασία της «Είμαι» ή την υλοποίηση αυτο δεν είχε καμία ιδέα του εαυτού ή τίποτα ... Ήταν ακριβώς το δρόμο μέχρι το δρόμο έγινε εαυτό γνώστης. Θα υπάρχουν δεν έχουν ανάγκη να αναπτύξουν, Compassion επειδή δεν υπήρχε καμία ψευδαίσθηση για να ξεπεραστούν. Αν δεν ήθελα να το πω, οίκτος θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κατά την ίδια έννοια όπως Αγάπη.

Δεν νομίζω ότι η Πηγή είχε συναισθήματα μέχρι να αποκτήσει τους αλλά αγάπη; Αυτό είναι ένα toughy!

Παράθεση:
Έχω ένα άλλο θέμα. Το ερώτημα αυτό στηρίζεται στην υπόθεση ότι πιστεύετε σε Όντων από άλλες σφαίρες και τις διαστάσεις, είτε πρόκειται για "αλλοδαπών" ή "Πνευματική Οδηγοί" ή "Αναληφθέντα Masters». Αν δεν το κάνετε, τότε αυτό είναι πραγματικά μάλλον σίγασης ερώτηση.
Αλλά σε περίπτωση που κάνετε .....

Πιστεύετε ότι αυτά τα "όντα της άλλες σφαίρες και τις διαστάσεις» έχουν συναισθήματα; Αν ναι, τα συναισθήματά τους τα ίδια με τη δική μας; Ή είναι τα συναισθήματά τους πιο στενά, σύμφωνα με την αμεροληψία της Συνείδησης Original;

Είμαι βέβαιος ότι ορισμένοι έχουν συναισθήματα και μερικά δεν έχουν. Νομίζω ότι κάθε βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όλοι γνωρίζουν ότι είναι μία επιστήμη και έχουν κάθε είδους θα έχουν επίσης συναισθήματα ... Ακόμη και η Vulcans είχε συγκινήσεις. Μπορούν καταστείλουν μόνο με τελετουργικό και ανατροφή. Μερικοί θα ήταν πιθανόν να ήθελε άνθρωποι συναισθηματικά αλλά κάποιοι θα είναι εντελώς διαφορετική. Κατά τρόπο που να καθιστά αδύνατο να πει μέχρι να υπάρξει επαφή. Ποτέ δεν ξέρεις ... Μπορεί να είμαστε οι πιο προηγμένες σε αυτό το σύμπαν sub (Αν και αμφιβάλλω). Όσον αφορά τις άλλες σφαίρες, δεν πραγματικά εικασίες ... Πιστεύω ότι είναι όλα εκεί και τα πάντα, αλλά είναι στην άλλη πλευρά του big bang ή οτιδήποτε άλλο. Είμαι απλά να πάρει πίσω τη μυστικιστική αλλά επικεντρώνονται κυρίως σε ό, τι συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα. Η γέφυρα θα έρθει σε μένα τελικά.

Τώρα, εγώ είμαι πρόκειται να πάρετε κάποια πρωινό και να κάνουμε το διαλογισμό σας πρότεινε.

Namaste

Τελευταία επεξεργασία από τον εαυτό μας? 07-06-2009 σε 07.27π.μ...
Ourself está offline   Reply With Quote
Reply

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υποθέσεων: Συγχωρέστε μια υπόθεση - Γιατί θα έπρεπε να? Editor Νέα - Love & Relationships 0 06-18-2009 04:20 PM
Θεμάτων: Πώς να συγχωρήσει μια υπόθεση - Είναι ακόμη δυνατόν να Συγχώρεσέ μια υπόθεση; Editor Νέα - Love & Relationships 0 05-13-2009 08.10π.μ.
Υποθέσεων: μπορώ να Συγχώρεσέ εξαπατώντας σύζυγος μου - συμβουλές και συμβουλές που βοηθούν Μαΐου Editor Νέα - Love & Relationships 0 03-23-2009 05:50 PM
Σχέσεις: Τα μυστικά μιας επιτυχημένης σχέσης - Μέρος 17 - Συγχωρήστε και ξεχάστε Editor Νέα - Σχέσεις 0 03-11-2009 01.30π.μ.

Ετικέτες
Divide , Συγχωρέστε
Divide , Συγχωρέστε ,

Thread Tools
Display Modes

Απόσπαση Κανονισμού
Εσύ δεν μπορεί δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB κωδικός είναι Σε λειτουργία
Smilies είναι Σε λειτουργία
[IMG] κωδικός Σε λειτουργία
HTML κώδικας Εκτός χρήσης
Trackbacks είναι Σε λειτουργία
Pingbacks είναι Σε λειτουργία
Refbacks είναι Σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT. Η ώρα τώρα είναι 07.16π.μ..

Αυτόματη μετάφραση παραδίδονται από NLP-er