Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Automatické překlady provedené Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Global jednota Hlavní > Specifické otázky
Registrovat Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Hledat Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená Chat Místnost

Specifické otázky Jakékoli otázky týkající se vašeho života, osobního rozvoje, nebo situace, které chcete získat pomoc s od ostatních. Také, neváhejte pomoc kohokoli, kdo otázku - obvykle jsme všichni prožívali podobné věci v jednom ročníku nebo jiný ...

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Dělit , Odpustit
Videa: Dělit , Odpustit ,

Reply

LinkBack Nástroje témat Zobrazovací módy
Old 07.03.2009, 06:28 PM   #10 (permalink)
Super člen
Moderátor
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Místo: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Poděkoval 1320 Times in 709 Příspěvky
Essence is on a distinguished road

Re: Můžete mi odpustit těm, kdo by nás rozdělit?

Pozdravy sami,
Budu muset jít do práce s domácí práce v 3D, takže se budu muset vrátit do našich diskusí později lineární čas ..... LOL

Nechám náš rozhovor s touto zatím ...

To není jen bolest, která nás učí léčit, ale i radosti, smíchu, Ohromení a Láska, že nás přivedl k okraji vědět, kde jsme ukázaly naše svobodná vůle vytvářet krásu v našich životech.
I parafrází Kahlil Gibran ve své knize "Prorok", kde se podílel s námi, že je v našem zármutku, které najdeme možnost zažít náš největší radost, protože bez smutku, že by nebyla ničím srovnávat a porovnávat naše radost, tak jsme nemohli vědět. A to je stejné hloubky vzdálenosti našeho smutku, že jsme schopni stoupat k nebi v naší radosti.

Dokud budeme i nadále .....

Láska, Světlo a požehnání,

Namaste

Essence

Naposledy upravil Essence, 07.03.2009 V 07:00 PM..
Essence está offline   Reply With Quote
Po uživatelů říká k Essence Thank You For This Užitečné post:
Sami (07-05-2009)
Old 07.05.2009, 07:30 PM   #11 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Poloha: Burlington
Thanked 86 Times in 49 Příspěvky
Ourself is on a distinguished road

Hi Essence;

Děkujeme vám za takové promyšlené a věcné odpovědi!

I haven't tried meditace jste navrhl, ale stane, když se probudím vedle.

Pokud jde o smutku a radosti, nemám opravdu věří v protiklady. Já vím, že nesouhlasím, ale v mé mysli, může být radost, která nemá s opačným které se rodí pojmy radosti a smutku. Neříkám, že jsem naprosto správné jakýmkoli způsobem ... Jen dle mého názoru z tohoto hlediska.

Jakmile radost a smutek jsou označeny, je identita. To není špatná věc, pokud jste zapomněl, že identita není nic menšího než nezbytné iluze jsme se, aby prozkoumala, co jsme.

Nemyslím si, že emoce jsou věčné komoditou. Věřím, že byly pořízeny v rámci cyklu růstu. Pro mě, emoce přišel po vědomí, ale vědomí, než byla cesta ze všech věcí a cesta je nestranný do vlastní realizace vznikne, což vede k vlastní projev. To je, kde se forma a různé formy projevů teoreticky to pro mě osobně.

Namaste

Naposledy upravil sami, 07.05.2009 V 07:46 PM..
Ourself está offline   Reply With Quote
Po uživatelů říká se sami Thank You For This Užitečné post:
Essence  (07-05-2009)
Old 07.06.2009, 12:05 AM   #12 (permalink)
Super člen
Moderátor
Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85Points: 15,366, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1207
Místo: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Poděkoval 1320 Times in 709 Příspěvky
Essence is on a distinguished road

Hi Essence;

Děkujeme vám za takové promyšlené a věcné odpovědi!

I haven't tried meditace jste navrhl, ale stane, když se probudím vedle.

Pokud jde o smutku a radosti, nemám opravdu věří v protiklady. Já vím, že nesouhlasím, ale v mé mysli, může být radost, která nemá s opačným které se rodí pojmy radosti a smutku. Neříkám, že jsem naprosto správné jakýmkoli způsobem ... Jen dle mého názoru z tohoto hlediska.

Jakmile radost a smutek jsou označeny, je identita. To není špatná věc, pokud jste zapomněl, že identita není nic menšího než nezbytné iluze jsme se, aby prozkoumala, co jsme.

Nemyslím si, že emoce jsou věčné komoditou. Věřím, že byly pořízeny v rámci cyklu růstu. Pro mě, emoce přišel po vědomí, ale vědomí, než byla cesta ze všech věcí a cesta je nestranný do vlastní realizace vznikne, což vede k vlastní projev. To je, kde se forma a různé formy projevů teoreticky to pro mě osobně.

Namaste [/ quote]
Pozdravy sami,

Víte, je to zajímavé, I don't really nesouhlasím ... Já jsem také žádnou víru v protiklady v místě původní zdroj. Víš, myslím, že možná jsem nikdy nenapadlo, že si tak přesně, ale jak jsem četl vaše slova, která jsem musel souhlasit, že tam může být radost s ne naopak. Chci říct, není to to, co každé náboženské víry a duchovní systém, učí ..... Původní zdroj, který je jen "Happy Thoughts"? ..... Ale to, že stejný koncept není také znamenat, že v tomtéž Původní zdroj zde musí být Sorrow bez opak, bez radosti? Původní zdroj nebude zahrnovat všechny věci? Dokonce i protiklady? Nebo si myslíte, že pojem protikladů existuje pouze zde, nebo přinejmenším v některých nižších říších vibrace? Jaké jsou vaše názory na to? Vím, že budu přemýšlet o všem sám.

I ..... jste uvedl:
"Jakmile jsou označeny radost i smutek, je identita. To není špatné, pokud jste zapomněl, že identita není nic menšího než nezbytné iluze jsme se, aby prozkoumala, co jsme."
Já také souhlasím. Ale ..... jsme sem nepřišel, nebyli jsme poslali sem právě tohle? Zkoumat, kdo a co jsme. Didn't Původní zdroj "rozbalení", nebo (a to jsem váhat použít termín, protože je to 3D .... lol) "Fragment (v Illusion)" Já na jeho zkušenosti právě to? Nejen na úrovni naší existence, ale na bezpočtu dalších?

A další ..... You uvedl:
"Nemyslím si, že emoce jsou věčné komoditou. Věřím, že byly pořízeny v rámci cyklu růstu. Pro mě, emoce přišel po vědomí,

Souhlasím s tím, že emoce jako my jako zjevně třetí dimenzionální lidské bytosti jsme neexistují věčně. Souhlasím, tento typ "emocí" je "získal" několika způsoby můžeme diskusi, kdybychom to cítili touhu .... LOL (Non o věcech, které skutečně v dlouhodobém horizontu ...... LOL)

Uvidíte malý hlas ve mně říká, že když se podíváme na tuto pravdu jako způsob, jak přilákat pak jsme se od svého účelu. Použití je přilákat navrhuje, aby se mi tak jako tak, že je to něco, co můžeme dělat, co se proti tomu, že d

"Být přítomen ve všech čase a prostoru najednou"ale před vědomí byla cesta ze všech věcí a cesta je nestranný do vlastní realizace vznikne, což zase vede k vlastní projev. To je, kde se forma a různé formy projevů teoreticky to pro mě osobně. "

A já souhlasím, že povědomí o jiných úrovních existence minulosti určitým bodem Awakenment a osvícenství je nestranný, aby dramata lidí, až úrovně existence a Illusionary dramat galaxií a vesmírů
VUT v Brně ....... Nechci srovnávat nestrannost s nedostatkem soucitu. A s tím máme trochu celý kruh ..... lol
Myslím, že bychom měli jednat příští též Unconditional Love / Soucit Zdroje Božského je Emotion. A pamatujte, já nemluvím o "soucitu hradí ze soucitu".

Mám ještě jednu další otázku. Tato otázka je založena na předpokladu, že věříte v bytostmi z jiných sfér a rozměrů, ať už se jedná "Cizinci" nebo "duchovní průvodci", nebo "vystoupil Masters". Pokud nechcete, pak je to opravdu spíše němá otázka.
Ale v případě, že jste si .....

Myslíte si, že tyto "bytosti z jiných sfér a dimenzí" vlastní emoce? Pokud ano, jsou jejich emoce stejně jako my? Nebo jsou jejich emoce více v souladu s nestrannost vědomí Original?

Jsem opravdu baví výměnu energie. Děkujeme vám.

Láska, Světlo a požehnání,

Namaste

Essence K

Essence está offline   Reply With Quote
Po uživatelů říká k Essence Thank You For This Užitečné post:
Sami (07-06-2009)
Old 07.06.2009, 07:21   #13 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15Points: 779, Level: 15
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Ourself's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss61
Poloha: Burlington
Thanked 86 Times in 49 Příspěvky
Ourself is on a distinguished road

Heyya Essence;

Jsem opravdu moc baví. Mockrát vám děkuji za čas!

Citace:
..... Ale to, že stejný koncept není také znamenat, že v tomtéž Původní zdroj zde musí být Sorrow bez opak, bez radosti? Původní zdroj nebude zahrnovat všechny věci? Dokonce i protiklady? Nebo si myslíte, že pojem protikladů existuje pouze zde, nebo přinejmenším v některých nižších říších vibrace? Jaké jsou vaše názory na to? Vím, že budu přemýšlet o všem sám.
Při startu se dostal do této části, mnohé z nich tyto těžké časy, lol ... Mám-li začít znít bez-sensical, jen mě ignorovat.

Věřím, že protiklady jsou jen koncepty. Nevěřím, že tam je smutek bez naděje pro radost, ale radost z toho, že prostě musí být bez koncepce radosti a zármutku nemá opak. Například, věřím, nenávist je jen negativní projev lásky. Nevěřím, že láska je opačný. Nebo dokonce magnetismu ... Negativní a pozitivní polarites jsou protiklady v rámci cyklu, ale není opakem cyklu sám.

Myslím, že cesta je věčný vibrací. Ostatní vibrace vzniknout jen jako součást této vibrace (jako vlny v oceánu, oceán sám je vlna).

Protiklady jsou jen součástí našeho systému označování. Říkáme, že systém označování oddělení nebo duality. Před duality, naproti nemá žádný význam. Protiklady se mohou existovat pouze skrze iluzi odloučení. Pokud je vše v jeden, nemůže existovat žádný "jiný" a nemůže dojít k "žádný jiný".

Citace:
Já také souhlasím. Ale ..... jsme sem nepřišel, nebyli jsme poslali sem právě tohle? Zkoumat, kdo a co jsme. Didn't Původní zdroj "rozbalení", nebo (a to jsem váhat použít termín, protože je to 3D .... lol) "Fragment (v Illusion)" Já na jeho zkušenosti právě to? Nejen na úrovni naší existence, ale na bezpočtu dalších?

Ano, myslím, že ano. To je důvod, proč říkám, že je to nezbytné iluze. Bylo to buď, že ani tady sedět a nedělat nic pro věčnost ... Ne, díky, lol.

Citace:
Souhlasím s tím, že emoce jako my jako zjevně třetí dimenzionální lidské bytosti jsme neexistují věčně. Souhlasím, tento typ "emocí" je "získal" několika způsoby můžeme diskusi, kdybychom to cítili touhu .... LOL (Non o věcech, které skutečně v dlouhodobém horizontu ...... LOL)

Není v nejmenším. Ale je to zábava myslet někdy.

Citace:
VUT v Brně ....... Nechci srovnávat nestrannost s nedostatkem soucitu. A s tím máme trochu celý kruh ..... lol
Myslím, že bychom měli jednat příští též Unconditional Love / Soucit Zdroje Božského je Emotion. A pamatujte, já nemluvím o "soucitu hradí ze soucitu".

Vida ... Ale teď jste mi dal opravdu něco k zamyšlení. Nejsem si jist, Soucit byl před consciouness a věřím, že vědomí náhle realizaci "Já jsem". Věřím, Soucit je výsledkem vlastní realizaci, ale že není věčný "Realizované Self". Před "Jsem" byl proces nebo vykřičník sám je vlastní proklamace a ne vlastní realizaci. Že by bylo věčné Ego a ego je jen odstín já.

Myslím, že proces "Já jsem", nebo osoby samostatně výdělečně realizaci Netušila samostatně nebo tak něco ... To byla jen cesta do cesty sám sebe Aware. Tam by byla žádná potřeba rozvíjet soucit, protože tam nebyl žádný iluze překonat. Není-li, jako jste vy, mohl být Compassion používají ve stejném smyslu jako láska.

Nemyslím si, že emoce, dokud Zdroj Získali jsme je, ale láska? To je toughy!

Citace:
Mám ještě jednu další otázku. Tato otázka je založena na předpokladu, že věříte v bytostmi z jiných sfér a rozměrů, ať už se jedná "Cizinci" nebo "duchovní průvodci", nebo "vystoupil Masters". Pokud nechcete, pak je to opravdu spíše němá otázka.
Ale v případě, že jste si .....

Myslíte si, že tyto "bytosti z jiných sfér a dimenzí" vlastní emoce? Pokud ano, jsou jejich emoce stejně jako my? Nebo jsou jejich emoce více v souladu s nestrannost vědomí Original?

Jsem si jistý, některé mají emoce a některé ne. Myslím si, že všechny jsou pokročilé a vím, že všechno je jeden a má věda všeho druhu budou mít emoce ... Dokonce i Vulkánci se emocí. Prostě je potlačit s rituálem a výchovu. Někteří by pravděpodobně rád lidi emotivně, ale někteří by se to úplně jinak. Způsobem, který znemožňuje říci, dokud tam je kontakt. Člověk nikdy neví ... Můžeme být nejmodernější v této dílčí vesmíru (I když o tom pochybuji). Jako u jiných oblastech, I don't really spekulovat ... Věřím, že jsou tam všichni a všechno, ale oni jsou na druhé straně velkého třesku nebo cokoliv jiného. Jsem jenom dostat se zpátky do mystického, ale já soustředit hlavně na to, co se děje v této oblasti. Most přijde ke mně nakonec.

A teď, budu si něco k snídani, a to meditace vám navrhl.

Namaste

Naposledy upravil sami, 07.06.2009 V 07:27..
Ourself está offline   Reply With Quote
Reply