Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Специфични въпроси Всякакъв вид на въпроси, свързани с живота си, личностно развитие или ситуация, която искате да получите с от другите. Също така, моля не се колебайте да помогне на никого с въпрос - обикновено имаме всички опитни подобни неща в една или друга форма ... |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти | Display Modes |
|
|
#10 (Permalink) | ||||||||||
|
Супер държави
Модератор
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1358
Благодари 1306 пъти в 703 Мнения
|
Re: Може ли да ти простя на тези, които ще ни разделят?Приветствия Ourself,
Аз ще трябва да отида да заета с домакинска работа на 3D така че ще трябва да се върнем към нашата дискусия на по-късен линейно време ..... LOL Аз ще напусне разговора ни с това за сега ... Това не е само болка, която ни учи да се лекува, тя е радост, смях, Смайването и любовта, която ни доведе до ръба на знае къде ще се показват нашата свободна воля да творим красота в живота ни. Аз перифразирам Джубран Халил Джубран в книгата си "Пророкът", където той сподели с нас, че е в нашата скръб, които ще намерите възможност да изпитат нашата най-голяма радост, защото без мъка няма да остане нищо за сравнение и контраст на нашата радост, като по този начин не бихме могли да го знаеш. И то е на една и съща дълбочина на разстояние от нашата скръб, че ние сме в състояние да се издигне до небесата в нашата радост. Докато ние продължаваме ..... Любов, Светлина и благословии Намасте Същност Последно редактиран от Същност; 07-03-2009 в 07:00 ч... |
||||||||||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за същността За това полезно мнение: |
Ourself (07-05-2009)
|
|
|
#11 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Може ли да ти простя на тези, които ще ни разделят?Здравейте Същност;
Благодаря ви за тези добре обмислени и информационен отговори! Аз не съм опитал на медитацията ви, но ще предложи още когато се събудя следваща. Що се отнася до скръб и радост, аз не вярвам в противоположности. Знам, че не сте съгласни, но в съзнанието ми, може да има радост, която не е обратното, в която са родени на концепциите за радост и тъга. Аз не казвам, аз съм абсолютно правилно по някакъв начин ... Просто мое мнение от тази гледна точка. Веднага след като радост и тъга са етикетирани, има идентичност. Това не е лошо нещо, ако не забравяме, че идентичността е нищо друго, необходимо НИЕ илюзия правят, за да проучи какво сме. Аз не мисля, че емоциите са едно вечно стока. Вярвам, че те са придобити чрез цикъл на растеж. За мен дойде след емоции съзнание, но преди съзнание е пътя на всички неща и пътят е безпристрастен до реализацията възниква самостоятелно, което от своя страна, води до самостоятелно изразяване. Това е форма, където и различните прояви на формата теоретично влезе в игра за мен лично. Намасте
Ом Мани Падме Хм Последно редактиран от Ourself; 07-05-2009 в 07:46 ч... |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за Ourself За това полезно мнение: |
Същност
(07-05-2009)
|
|
|
#12 (Permalink) | ||||||||||
|
Супер държави
Модератор
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1358
Благодари 1306 пъти в 703 Мнения
|
Re: Може ли да ти простя на тези, които ще ни разделят?Здравейте Същност;
Благодаря ви за тези добре обмислени и информационен отговори! Аз не съм опитал на медитацията ви, но ще предложи още когато се събудя следваща. Що се отнася до скръб и радост, аз не вярвам в противоположности. Знам, че не сте съгласни, но в съзнанието ми, може да има радост, която не е обратното, в която са родени на концепциите за радост и тъга. Аз не казвам, аз съм абсолютно правилно по някакъв начин ... Просто мое мнение от тази гледна точка. Веднага след като радост и тъга са етикетирани, има идентичност. Това не е лошо нещо, ако не забравяме, че идентичността е нищо друго, необходимо НИЕ илюзия правят, за да проучи какво сме. Аз не мисля, че емоциите са едно вечно стока. Вярвам, че те са придобити чрез цикъл на растеж. За мен дойде след емоции съзнание, но преди съзнание е пътя на всички неща и пътят е безпристрастен до реализацията възниква самостоятелно, което от своя страна, води до самостоятелно изразяване. Това е форма, където и различните прояви на формата теоретично влезе в игра за мен лично. Намасте [/ цитат] Приветствия Ourself, Знаеш ли, това е интересно, не съм съгласен наистина ... Аз също не вярата в противоположностите на мястото на източника Оригинален. Вие знаете, предполагам, че може би никога не съм все пак на пътя си го точно, но като чета вашите думи, които трябваше да са съгласни, че може да има радост с не обратното. Искам да кажа, че не е това, което всички религиозни и духовни системи учи ..... Оригинален Източник, че е само "хубави неща"? Но ..... не, че едно и също понятие означава също, че в рамките на този същия източник Оригинален трябва да има тъга, без обратното, без радост? Не Оригинален Източник обхване всички неща? Дори Opposites? Или мислиш, че концепцията на противоположности съществува само тук, или най-малкото в определени сфери на по-ниски вибрации? Какви са вашите мисли за това? Знам, че отивам да съзерцавам на всичко това сам. Също така ..... ти казва: "Веднага след като радост и тъга са етикетирани, има идентичност. Това не е лошо нещо, ако не забравяме, че идентичността е нищо друго, необходимо НИЕ илюзия правят, за да проучи какви сме." Аз също са съгласни. Но ..... не сме се тук, ние не са били изпратени тук, за да направите точно това? Разгледайте кой и какво сме. Не Оригинален код "разширяване", или (и аз се колебайте да се използва терминът, защото тя е толкова 3D .... LOL) "Фрагмент (в илюзия)" Самостоятелно да си опит точно това? Не само в нашето ниво на съществуване, но в безброй други? И до ..... Вие се казва: "Аз не мисля, че емоциите са едно вечно стока. Вярвам, че те са придобити чрез цикъл на растеж. За мен дойде след емоции съзнание, Съгласен съм, че емоциите, ние, явно трети тримерно човешки същества, ние сме не съществува вечно. Съгласен съм, този тип "емоция" е "придобити" по различни начини можем да дебата, ако можем така почувствах желание .... LOL (Non на които наистина въпроси в дългосрочен план ...... LOL) Вие се казва: "съзнание, но преди беше пътя на всички неща и пътят е безпристрастен до реализацията възниква самостоятелно, което от своя страна, води до самостоятелно изразяване. Това е форма, където и различните прояви на формата теоретично влезе в игра за мен лично. " И аз съм съгласен, че в съзнанието на другите нива на съществуването миналото в известен смисъл Awakenment и Просвещението е безпристрастна към драми на хора, дори и при нивата на съществуване и Illusionary драми на галактиките и вселените НО ....... Аз не уравнявам безпристрастност с липса на състрадание. И с това ние имаме нещо като дойде пълен кръг ..... LOL Предполагам, че следващата ние трябва да дискутираме дали или не Unconditional Love / състрадание от Божествен източник е емоция. И помнете, аз не говоря за "съчувствие поемат от милост". Имам един друг въпрос. Този въпрос се основава на предположението, че вярват в същества от други области и размери, били те "чужденци" или "Духовното ръководство" или "издигна Мастърс". Ако не, тогава това е наистина по-скоро ням въпрос. Но в случай, че се ..... Вярвате ли, че тези "хора от други области и измерения" притежава емоции? Ако е така, са емоциите си същите като нашите? Или са емоциите си по-тясно съответствие с безпристрастността на съзнанието Оригинален? Наистина съм, ползващи този обмен на енергия. Благодаря. Любов, Светлина и благословии Намасте Същност К |
||||||||||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за същността За това полезно мнение: |
Ourself (07-06-2009)
|
|
|
#13 (Permalink) | |||||||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Може ли да ти простя на тези, които ще ни разделят?Heyya Същност;
Аз съм много ползващи този също. Благодаря ви много за отделеното време! Цитат:
Вярвам, противоположностите са само понятия. Аз не вярвам, че има скръб без надежда за радост, но радостта на просто е без концепции за радост и тъга не обратното. Например, аз вярвам, мразя само отрицателна проява на любовта. Не вярвам, че любовта е едно обратното. Или дори магнетизъм ... Отрицателни и положителни polarites са противоположности в рамките на цикъла, но там не е обратното на самия цикъл. Мисля, че пътят е вечното вибрации. Други вибрации може да възникне само като част от тази вибрации (като вълни в океана, на самия океански е вълна). Opposites са само част от нашата система за етикетиране. Ние наричаме това система за етикетиране на раздяла или двойственост. Преди двойственост, срещу няма никакво значение. Opposites може да съществува само чрез илюзията за раздяла. Ако всичко е един, не може да има "други" и не може да има "никой друг". Цитат:
Да, аз вярвам. Ето защо казвам, че е необходима илюзия. Това е било, че или си седим тук и да не правят нищо за вечността ... Не, благодаря, хаха. Цитат:
Не сте в най-малката. Но това е забавно да си помисля понякога. Цитат:
Gotchya ... Но сега ти наистина ми даде нещо да размишлявам. Аз не съм сигурен, Доброта беше преди consciouness и вярвам, че съзнанието е внезапно реализацията на "Аз съм". Вярвам, Доброта е резултат от самостоятелна реализация, но че не е вечен "реализирани самоуправление". Преди "Аз съм" е процес, или на самата прокламация удивителен е самостоятелно, а не самостоятелно реализация. Това ще го направи и една вечна Его и его е само сянка на себе си. Мисля, че процесът на "Аз съм" или самостоятелно реализация не е имал идеята за самостоятелно или нищо ... Това е просто начина, докато Пътя става самостоятелно сведущ. Там би имало нужда да се развиват състрадание, защото не е имало илюзия да се преодолее. Освен като го сложите, Доброта може да се използва в същия смисъл, като любовта. Аз не мисля, че е Източник емоции, докато ние, придобити тях, но любовта? Това е toughy! Цитат:
Сигурен съм, че някои са емоции, а някои не. Мисля, че всички, които са напреднали и знам, че всичко е едно и науката са от всякакъв вид, също ще има емоции ... Дори Vulcans са емоции. Те просто ги подтиснат с ритуал и възпитание. Някои вероятно ще бъде като хората емоционално, но някои ще бъде съвсем различно. По начин, който го прави невъзможно да се каже, докато не е да се свържете. Никога не знаеш ... Ние може да бъде най-напредналите в това под вселена (въпреки че аз се съмнявам). Както и при другите области, аз наистина не се спекулира ... Вярвам, че те всички са там и всичко, но те са от другата страна на Големия взрив или нещо такова. Аз съм просто се връща в мистични, но аз концентрира най-вече върху това, което се случва в тази област. Мостът ще дойде при мен, евентуално. Сега, аз отивам да правя някаква закуска и медитацията ви предложи. Намасте
Ом Мани Падме Хм Последно редактиран от Ourself; 07-06-2009 в 07:27 ч... |
|||||||
|
|
|
![]() |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Работи: Простете афера - Защо Ти Трябва? | Editor | Новини - Love & Връзки | 0 | 06-18-2009 04:20 ч. |
| Въпроси: Как да прощаваме един Affair - Възможно е дори да прощава връзка? | Editor | Новини - Love & Връзки | 0 | 05-13-2009 08:10 ч. |
| Работи: Аз съм в състояние да ми прости Съпруг Cheating - и полезни съвети, които помагат май | Editor | Новини - Love & Връзки | 0 | 03-23-2009 05:50 ч. |
| Хора: Тайните на една успешна връзка - Част 17 - Прости и забрави | Editor | Новини - Връзки | 0 | 03-11-2009 01:30 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
| Display Modes | |
|
|