Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

??   Глобальне співтовариство Єдності > Глобальна Єдності Головні > Конкретні питання

Конкретні питання Будь-які питання, що стосуються вашого життя, розвиток особистості, або ситуації, які ви хочете, щоб допомогти з іншими. Також, будь ласка, за допомогою будь-якого питання - як правило, всі ми випробували на собі подібні речі в тій чи іншій ...

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Demons , Енергія , Hmnn
Відео: Demons , Енергія , Hmnn ,

??

Linkback hmnn? демонами, енергії hmnn? демонами, енергії
? 06-13-2009, 07:47 PM   #1 (Постійне посилання)
Нові члени
Junior Member
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

love333 ???

Activity Longevity
0/20 5/20
Today ??
0/0 ssssssss4
?: Dallas
?: 1
Поблагодарили 33 раза в 25 повідомленнях
Поблагодарили 3 раз в 3 повідомлень
love333 is on a distinguished road

hmnn? демонами, енергії

HEY EVERYONE THIS IS MY 1ST пост так багато любові і світла, Ніцца бути в житті ПОДОРОЖІ Вт / вас, хлопці. SO Це сталося близько місяця тому. Я чистив мою кімнату і я був моїм Компаньйони НАД плюс пара ПП. WELL я почав чути голоси СКАЗАТИ вбити її і я сподіваюся, що вона вмирає. І, як все негативне, і переважна почуття страху. Я спробував MEDITATE вібрації під поза, геть І я молився і молився. , Що вона буде не зупинити Я Геть з моєї кімнати і я побачити один або MY Компаньйони ЗАСІДАННЯ Вт / її руками за вуха не дивлячись і далеким. Я все ще відчувала, як я вмираю. Я змушуючи слова, щоб вийти з уст моїх U ОК. ВОНА КАЖЕ YEA. Мені довелося попросити її 2 рази ВОНА сказав те ж саме. Тоді я був ад Я GONNA ASK її, якщо вона є слухання і відчуття What IM почуття. She Said Yeah, і я сказав їй, що я отримував її енергію всю дорогу в іншу кімнату. Я молилася за НЕЇ Over And Over і не міг розмовляє на одному з його. Я запитав її, чи знає вона, чому вона КАЖЕ ИДК це було за мною деякий час. Я сказав, U Know U контроль над ними УР більше, ніж бісів. ХОЧУТЬ U щоб відчути це. Живить їх. І я міг би отримати тільки OUT Бог є любов. Вона так GONE в очах вона IS STARING OFF І ИДК щойно пішов. Так що я ВИРІШУВАТИ свій час лягати спати. Ну я закладка і я відчуваю, що моє тіло зменшилася, і я SEMI виходить з верхньої частини моєї голови. Чи не є повним з досвіду BODY. І я все ще доводиться боротися з цими демонами OFF. Це було схоже на духовну битву. Я пройшли весь шлях до бесід з ангелів на голову, щоб вони говорили мені вдалося змогли пройти повз. Побачити, що PPL схожі, хто не має намірів боляче ТВАРИН У тварин ОКА І звідки вони знають. Я хочу сказати, ледве пам'ятаю все на наступний день пояснити. АЛЕ я бачив Компаньйони SIS на наступний день і розповів їй про ЩО СТАЛОСЯ Вт / HER SIS. Вона, здавалося, що вона не хвилювало. Я сказав, що я сам бісами спробувати отримати мене, і я зміг побити їх залишити Вт / від Духа Свого. Я ніколи не відчував себе так НАД АКТИВНІ B4 у моєму житті. ВОНА КАЖЕ ВІН ЇЇ PROB те, що я зробив. SHE SAID І.М. Про залишити на побігеньках Ми будемо ТЛК це пізніше. Ну, вона повернеться і ми ніколи не робили. Я побачив мого сусіда по кімнаті на наступний день вона повела себе як нічого не сталося посміхаючись і новою людиною. Я ВИДЕЛ щастя. Я подумав, що Було дивно, що я буду йти цим КОЛИ Я DONT зовсім зрозуміло, чому. ЯКЩО ніхто не хоче отримати допомогу і No One Cares або приймає це всерйоз. І я ніколи не мав НІКОМУ ELSES ДЕМОНИ TAKE HOLD OF ME. Я серйозно здавалося, що я У біблійному артеріального тиску. Зараз я не знаю Якщо хтось GONNA прочитати це весь довгий ООН EDTITED POST Або навіть отримати те, що я прошу. АЛЕ все, що може Let Me In на знання Lil.

THX СВІТУ любов і світло
love333 est

<!-- END TEMPLATE: postbit_onlinestatus -->

</td>

<td class= hmnn? demons, energy???
? 06-15-2009, 06:02 AM   #2 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 2593, Level: 32Points: 2593, Level: 32Points: 2593, Level: 32

lauralane ???

Activity Longevity
0/20 18/20
Today ??
0/0 ssssss228
Поблагодарили 37 раз в 32 повідомленнях
lauralane is on a distinguished road

Re: hmnn? демонами, енергії

Я, можливо, необхідно прочитати це знову, але ви, здається, турбує те, що я просто не можу покласти руку на мою. Частина з них після його перемішані разом (ALL CAPS), а почасти тому, що я думаю, його зміст стрибків.
lauralane est

</td>

Цей користувач сказав Дякую lauralane за цей пост:
love333 (06-15-2009)
? 06-15-2009, 05:18 PM   #3 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member
Points: 2199, Level: 29Points: 2199, Level: 29Points: 2199, Level: 29

LoLo113 ???

Activity Longevity
0/20 10/20
Today ??
0/0 ssssss122
Thanked 196 Times у 94 повідомленнях
Поблагодарили 198 раз в 94 повідомленнях
LoLo113 is on a distinguished road

?:
?: love333 hmnn? demons, energy
HEY EVERYONE THIS IS MY 1ST пост так багато любові і світла, Ніцца бути в житті ПОДОРОЖІ Вт / вас, хлопці. SO Це сталося близько місяця тому. Я чистив мою кімнату і я був моїм Компаньйони НАД плюс пара ПП. WELL я почав чути голоси СКАЗАТИ вбити її і я сподіваюся, що вона вмирає. І, як все негативне, і переважна почуття страху. Я спробував MEDITATE вібрації під поза, геть І я молився і молився. , Що вона буде не зупинити Я Геть з моєї кімнати і я побачити один або MY Компаньйони ЗАСІДАННЯ Вт / її руками за вуха не дивлячись і далеким. Я все ще відчувала, як я вмираю. Я змушуючи слова, щоб вийти з уст моїх U ОК. ВОНА КАЖЕ YEA. Мені довелося попросити її 2 рази ВОНА сказав те ж саме. Тоді я був ад Я GONNA ASK її, якщо вона є слухання і відчуття What IM почуття. She Said Yeah, і я сказав їй, що я отримував її енергію всю дорогу в іншу кімнату. Я молилася за НЕЇ Over And Over і не міг розмовляє на одному з його. Я запитав її, чи знає вона, чому вона КАЖЕ ИДК це було за мною деякий час. Я сказав, U Know U контроль над ними УР більше, ніж бісів. ХОЧУТЬ U щоб відчути це. Живить їх. І я міг би отримати тільки OUT Бог є любов. Вона так GONE в очах вона IS STARING OFF І ИДК щойно пішов. Так що я ВИРІШУВАТИ свій час лягати спати. Ну я закладка і я відчуваю, що моє тіло зменшилася, і я SEMI виходить з верхньої частини моєї голови. Чи не є повним з досвіду BODY. І я все ще доводиться боротися з цими демонами OFF. Це було схоже на духовну битву. Я пройшли весь шлях до бесід з ангелів на голову, щоб вони говорили мені вдалося змогли пройти повз. Побачити, що PPL схожі, хто не має намірів боляче ТВАРИН У тварин ОКА І звідки вони знають. Я хочу сказати, ледве пам'ятаю все на наступний день пояснити. АЛЕ я бачив Компаньйони SIS на наступний день і розповів їй про ЩО СТАЛОСЯ Вт / HER SIS. Вона, здавалося, що вона не хвилювало. Я сказав, що я сам бісами спробувати отримати мене, і я зміг побити їх залишити Вт / від Духа Свого. Я ніколи не відчував себе так НАД АКТИВНІ B4 у моєму житті. ВОНА КАЖЕ ВІН ЇЇ PROB те, що я зробив. SHE SAID І.М. Про залишити на побігеньках Ми будемо ТЛК це пізніше. Ну, вона повернеться і ми ніколи не робили. Я побачив мого сусіда по кімнаті на наступний день вона повела себе як нічого не сталося посміхаючись і новою людиною. Я ВИДЕЛ щастя. Я подумав, що Було дивно, що я буду йти цим КОЛИ Я DONT зовсім зрозуміло, чому. ЯКЩО ніхто не хоче отримати допомогу і No One Cares або приймає це всерйоз. І я ніколи не мав НІКОМУ ELSES ДЕМОНИ TAKE HOLD OF ME. Я серйозно здавалося, що я У біблійному артеріального тиску. Зараз я не знаю Якщо хтось GONNA прочитати це весь довгий ООН EDTITED POST Або навіть отримати те, що я прошу. АЛЕ все, що може Let Me In на знання Lil.

THX СВІТУ любов і світло
У мене немає ніяких відповідей для Вас, це Ваш досвід і буде потрібно час, щоб зрозуміти все це. Наскільки Мать вашу кімнату, здається, що вона знаходиться в запереченні або не хочемо, щоб допомогти вам, її дії мені дивним. Ось те, що я читав і допомагав мені з моїм досвідом, що я мав.

"Бхагават Гіта описує весь духовний шлях, як боротьба між силами світла і темряви у свідомості людини. True духовний світ не є державою, в якому одна раковина пасивно-нагорода за довгі роки suffereing і сліз. Це це світ, швидше, про перемогу добре воювати воював і впевненістю, що треба подолати. Це не захисна стіна Місця навколо одного, щоб заглушити жах життя, це, скоріше, осліпляє світ, вигнавши цих жахів в небуття, Еферн як тьма вислали з кімнати, коли опиняється на електричному світлі. Ніхто ніколи не скотився в небеса. шлях був описаний, скоріше, як підйом на гору, яка може бути завойована лише після багатьох труднощів. Це найбільш описовий фактичної сходження свідомості, який відбувається у внутрішньому людину ".

Ви, напевно, вже знали це, просто думала, що я б поділитися. Будьте обережні і тримайте нас в курсі, звичайно, на вашому шляху.

"Світ починається, коли очікування кінця"

</td>

love333 (06-15-2009)
? 06-16-2009, 03:57 AM   #4 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 1172, Level: 19Points: 1172, Level: 19Points: 1172, Level: 19

Seeking Spirit ???

Activity Longevity
0/20 10/20
Today ??
0/0 sssssss93
Поблагодарили 31 раз в 22 повідомленнях
Seeking Spirit is on a distinguished road

Я борюся, щоб читати те, що ваша проблема, але ... буде чисто від назви тим, деякі роблять демони жадають вкрасти енергію з людей, навіть не всі демони після такого ж роду речей, і кожен має свої власні ідеї про те, що вони хочуть.
Seeking Spirit est

</td>

? 06-18-2009, 07:39 AM   #5 (Постійне посилання)
Технічний
Адміністратор
Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16

Cemiess ???

Activity Longevity
0/20 9/20
Today ??
0/0 sssssss25
Поблагодарили 14 раз 8 повідомлень
Cemiess is on a distinguished road

Схоже, ви дозволить вашій уяві взяти на ваш розум. Розслабтеся, зосередити увагу на реальність, звільнитися від цього світу, а це небезпечне місце бути. Живи своїм життям, і кошмари втратять свою силу.
Cemiess est

</td>

? 07-02-2009, 10:55 вечора   #6 (Постійне посилання)
Користувач
Користувач
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame ???

Activity Longevity
0/20 5/20
Today ??
0/0 sssssss50
?: Лос-Анджелес
?: 1
Поблагодарили 41 раза в 26 повідомленнях
Phoenixflame is on a distinguished road

?:
?: love333 hmnn? demons, energy

THX СВІТУ любов і світло
У мене є відповіді, для вирішення демони є лише однією з моїх обов'язків. Вам необхідно звернутися по допомогу до вищих джерелом. Від одного до контакту у Південній та надати нам підтримку і мужність, щоб обійти нашу битви, його ім'я Архангела Михаїла. Деякі демони набагато сильніше, ніж інші. Деякі ми здатні приймати на нашу власну. Я вважаю це не здивує вас бачив ангелів у вашому досвіді. А. А. Майкл там для вас. Просто знайте, що нічого подібного характеру у вашому житті є вчити вас уроком. Я виявив, що як останнім часом ці нападники йдуть з величезною силою, свого роду сліпим прицільна вас, як ви спите. Дивіться нас можуть бути як силами, які будуть з wreckoned або повністю уразливі уві сні. Ось декілька порад про те, що робити, якщо він повернеться або щось інше намагається проникнути у ваш будинок ....

1. Визнати його. Нехай це знаю, що ви знаєте його там. (це займає свою владу Away)
2. Дякую її за час не існує і урок Саме там викладати.
3. Нехай знають, що це більше не потрібен.
4. Розкажіть йому піти, тому що не потрібно більше часу.

Все це повинно бути сказано в повну владу над вашим домом. Оскільки це тільки відвідувач.

Потім попросіть Архангела Михайла за допомогу. Існує відео з великим повідомлення із запитом про допомогу А. А. Мікаел, один, який я використовую з великим афекту. А. А. Мікаел є SWIFT в його допомоги часом беручи його 1 або 2 днів, щоб отримати його до кінця. Але кожна справа йде інакше.

Ось посилання: Початок о 1:16 на прохання, я рекомендую вам подивитися цілком. Якщо у Вас виникли питання або потрібна яка-небудь посилання, все, що вам потрібно зробити, це запитати. Я тут для вас теж
Phoenixflame est

</td>

Цей користувач сказав Дякую Phoenixflame за цей пост:
love333 (07-03-2009)
? 07-24-2009, 09:01 PM   #7 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 925, Level: 17Points: 925, Level: 17Points: 925, Level: 17
Activity: 59%Activity: 59%Activity: 59%

BelievHUman ???

Activity Longevity
7/20 5/20
Today ??
0/0 sssssss69
Re: Сонник - в 3 простих кроки (eckankar)
Поблагодарили 59 раз в 38 повідомленнях
BelievHUman is on a distinguished road

Love333,
Я розумію, що ви досвідчений і просите.

Я був атакований Психічна особи, коли я був дитиною, вони проявляються як зло клоуна особи у вікнах вночі і передчуття присутності.

У той час я була безсила проти них, і нікому не розповідали, я дізнався пізніше вони були там, щоб поласувати негативної енергії, я мав протягом внаслідок хвороби.

Пізніше я дізнався, що є один всі потужний захист від негативні суті, любов, більше нічого.

Молитва може допомогти заспокоїти психіку досить мати раціональні думки про те, що відбувається, але найкращою відповіддю є візуалізація чистої любові до організації. Любов перемагає все, тобто більше, ніж просто заяву.

Намагайтеся бути в світі, не духовна особа може зашкодити вам, якщо ви дозволите це. Знання є сила, і розуміння того, що вони хочуть (негативна енергія) дозволяє видалити цю енергію від їхнього буття, усунувши тим самим джерело прожитку.

Просто мої думки, сподіваюся, що вони допомагають.

Барак Башад,

Believ
BelievHUman est

</td>

? 07-27-2009, 11:30 вечора   #8 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3

lildiezel513 ???

Activity Longevity
0/20 4/20
Today ??
0/0 sssssss12
Поблагодарили 5 раз на 3 повідомлень
lildiezel513 is on a distinguished road

Гаразд, їм не фахівець, але з Wat я зрозумів з вашого кинулися explination є те, що ваш сусід по кімнаті був досвід ваш розум був чутливим. Я сам багато досвіду з почуттями тих, хто є bieng тероризували "демони" можуть проекту. Це може бути легше сказати, живуть духи чого болісно, ніж себе реалізувати, може бути, ви створюєте демонів. Моя мати шизофреніка. Частина її марення демонів і я можу запевнити вас, що ви друг не напали зовні, але і всередині її власної нестабільності ... Багато любові до всього, перебування обгрунтованими. Ми переживаємо надприродне багато речей Everday, які є природними. Мудрість не здатність бачити речі іншими не може, але є можливість дивитися на речі по Wat вони насправді ..
lildiezel513 est

</td>

??

hmnn? демонами, енергії?
? hmnn? демонами, енергії ? ? Останнє повідомлення
Енергія свідомості James Відкриті форуми Єдності 16 07-25-2009 03:51 AM
Бачачи енергії підписів у фотографіях curious1 Конкретні питання 1 04-11-2009 10:30 вечора
Безкоштовні потужні Ци-Гун зцілення shiva777 Відкриті форуми Єдності 1 10-05-2008 10:24 вечора
Mind Power Energy Healing Кундаліні медитація Крійі Іспанії Jonas1 Відео - Закон тяжіння 0 09-18-2008 02:41 PM
Mind Power Energy Vampires Brain Power медитація EE Pt 2-2 Jonas1 Відео - Закон тяжіння 0 09-18-2008 01:39 PM

Мітки
Demons , Енергія , Hmnn
Demons , Енергія , Hmnn ,

hmnn? демонами, енергії
hmnn? демонами, енергії

hmnn? демонами, енергії
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути ?
?? HTML?

hmnn? демонами, енергії?hmnn? демонами, енергії?? 11:35 вечора?

Завдяки НЛП-ER ви можете насолоджуватися автоматичний переклад