|
|
|
|||||||
| hmnn? демонами, енергії | Блог | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | ? | hmnn? демонами, енергії | hmnn? демонами, енергії? | Канал |
| Конкретні питання Будь-які питання, що стосуються вашого життя, розвиток особистості, або ситуації, які ви хочете, щоб допомогти з іншими. Також, будь ласка, за допомогою будь-якого питання - як правило, всі ми випробували на собі подібні речі в тій чи іншій ... |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | hmnn? демонами, енергії | hmnn? демонами, енергії |
|
|
#1 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
hmnn? демонами, енергіїHEY EVERYONE THIS IS MY 1ST пост так багато любові і світла, Ніцца бути в житті ПОДОРОЖІ Вт / вас, хлопці. SO Це сталося близько місяця тому. Я чистив мою кімнату і я був моїм Компаньйони НАД плюс пара ПП. WELL я почав чути голоси СКАЗАТИ вбити її і я сподіваюся, що вона вмирає. І, як все негативне, і переважна почуття страху. Я спробував MEDITATE вібрації під поза, геть І я молився і молився. , Що вона буде не зупинити Я Геть з моєї кімнати і я побачити один або MY Компаньйони ЗАСІДАННЯ Вт / її руками за вуха не дивлячись і далеким. Я все ще відчувала, як я вмираю. Я змушуючи слова, щоб вийти з уст моїх U ОК. ВОНА КАЖЕ YEA. Мені довелося попросити її 2 рази ВОНА сказав те ж саме. Тоді я був ад Я GONNA ASK її, якщо вона є слухання і відчуття What IM почуття. She Said Yeah, і я сказав їй, що я отримував її енергію всю дорогу в іншу кімнату. Я молилася за НЕЇ Over And Over і не міг розмовляє на одному з його. Я запитав її, чи знає вона, чому вона КАЖЕ ИДК це було за мною деякий час. Я сказав, U Know U контроль над ними УР більше, ніж бісів. ХОЧУТЬ U щоб відчути це. Живить їх. І я міг би отримати тільки OUT Бог є любов. Вона так GONE в очах вона IS STARING OFF І ИДК щойно пішов. Так що я ВИРІШУВАТИ свій час лягати спати. Ну я закладка і я відчуваю, що моє тіло зменшилася, і я SEMI виходить з верхньої частини моєї голови. Чи не є повним з досвіду BODY. І я все ще доводиться боротися з цими демонами OFF. Це було схоже на духовну битву. Я пройшли весь шлях до бесід з ангелів на голову, щоб вони говорили мені вдалося змогли пройти повз. Побачити, що PPL схожі, хто не має намірів боляче ТВАРИН У тварин ОКА І звідки вони знають. Я хочу сказати, ледве пам'ятаю все на наступний день пояснити. АЛЕ я бачив Компаньйони SIS на наступний день і розповів їй про ЩО СТАЛОСЯ Вт / HER SIS. Вона, здавалося, що вона не хвилювало. Я сказав, що я сам бісами спробувати отримати мене, і я зміг побити їх залишити Вт / від Духа Свого. Я ніколи не відчував себе так НАД АКТИВНІ B4 у моєму житті. ВОНА КАЖЕ ВІН ЇЇ PROB те, що я зробив. SHE SAID І.М. Про залишити на побігеньках Ми будемо ТЛК це пізніше. Ну, вона повернеться і ми ніколи не робили. Я побачив мого сусіда по кімнаті на наступний день вона повела себе як нічого не сталося посміхаючись і новою людиною. Я ВИДЕЛ щастя. Я подумав, що Було дивно, що я буду йти цим КОЛИ Я DONT зовсім зрозуміло, чому. ЯКЩО ніхто не хоче отримати допомогу і No One Cares або приймає це всерйоз. І я ніколи не мав НІКОМУ ELSES ДЕМОНИ TAKE HOLD OF ME. Я серйозно здавалося, що я У біблійному артеріального тиску. Зараз я не знаю Якщо хтось GONNA прочитати це весь довгий ООН EDTITED POST Або навіть отримати те, що я прошу. АЛЕ все, що може Let Me In на знання Lil.
THX СВІТУ любов і світло ![]() |
||
|
|
|
#2 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: hmnn? демонами, енергіїЯ, можливо, необхідно прочитати це знову, але ви, здається, турбує те, що я просто не можу покласти руку на мою. Частина з них після його перемішані разом (ALL CAPS), а почасти тому, що я думаю, його зміст стрибків.
|
||
|
| Цей користувач сказав Дякую lauralane за цей пост: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#3 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: hmnn? демонами, енергії?:
"Бхагават Гіта описує весь духовний шлях, як боротьба між силами світла і темряви у свідомості людини. True духовний світ не є державою, в якому одна раковина пасивно-нагорода за довгі роки suffereing і сліз. Це це світ, швидше, про перемогу добре воювати воював і впевненістю, що треба подолати. Це не захисна стіна Місця навколо одного, щоб заглушити жах життя, це, скоріше, осліпляє світ, вигнавши цих жахів в небуття, Еферн як тьма вислали з кімнати, коли опиняється на електричному світлі. Ніхто ніколи не скотився в небеса. шлях був описаний, скоріше, як підйом на гору, яка може бути завойована лише після багатьох труднощів. Це найбільш описовий фактичної сходження свідомості, який відбувається у внутрішньому людину ". Ви, напевно, вже знали це, просто думала, що я б поділитися. Будьте обережні і тримайте нас в курсі, звичайно, на вашому шляху. "Світ починається, коли очікування кінця"
| Thanks: 1249 |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#4 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: hmnn? демонами, енергіїЯ борюся, щоб читати те, що ваша проблема, але ... буде чисто від назви тим, деякі роблять демони жадають вкрасти енергію з людей, навіть не всі демони після такого ж роду речей, і кожен має свої власні ідеї про те, що вони хочуть.
|
||
|
|
|
#5 (Постійне посилання) | ||
|
Технічний
Адміністратор
|
Re: hmnn? демонами, енергіїСхоже, ви дозволить вашій уяві взяти на ваш розум. Розслабтеся, зосередити увагу на реальність, звільнитися від цього світу, а це небезпечне місце бути. Живи своїм життям, і кошмари втратять свою силу.
|
||
|
|
|
#6 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Користувач
|
Re: hmnn? демонами, енергії?:
1. Визнати його. Нехай це знаю, що ви знаєте його там. (це займає свою владу Away) 2. Дякую її за час не існує і урок Саме там викладати. 3. Нехай знають, що це більше не потрібен. 4. Розкажіть йому піти, тому що не потрібно більше часу. Все це повинно бути сказано в повну владу над вашим домом. Оскільки це тільки відвідувач. Потім попросіть Архангела Михайла за допомогу. Існує відео з великим повідомлення із запитом про допомогу А. А. Мікаел, один, який я використовую з великим афекту. А. А. Мікаел є SWIFT в його допомоги часом беручи його 1 або 2 днів, щоб отримати його до кінця. Але кожна справа йде інакше. Ось посилання: Початок о 1:16 на прохання, я рекомендую вам подивитися цілком. Якщо у Вас виникли питання або потрібна яка-небудь посилання, все, що вам потрібно зробити, це запитати. Я тут для вас теж ![]() |
|||
|
| Цей користувач сказав Дякую Phoenixflame за цей пост: |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
#7 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: hmnn? демонами, енергіїLove333,
Я розумію, що ви досвідчений і просите. Я був атакований Психічна особи, коли я був дитиною, вони проявляються як зло клоуна особи у вікнах вночі і передчуття присутності. У той час я була безсила проти них, і нікому не розповідали, я дізнався пізніше вони були там, щоб поласувати негативної енергії, я мав протягом внаслідок хвороби. Пізніше я дізнався, що є один всі потужний захист від негативні суті, любов, більше нічого. Молитва може допомогти заспокоїти психіку досить мати раціональні думки про те, що відбувається, але найкращою відповіддю є візуалізація чистої любові до організації. Любов перемагає все, тобто більше, ніж просто заяву. Намагайтеся бути в світі, не духовна особа може зашкодити вам, якщо ви дозволите це. Знання є сила, і розуміння того, що вони хочуть (негативна енергія) дозволяє видалити цю енергію від їхнього буття, усунувши тим самим джерело прожитку. Просто мої думки, сподіваюся, що вони допомагають. Барак Башад, Believ |
||
|
|
|
#8 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: hmnn? демонами, енергіїГаразд, їм не фахівець, але з Wat я зрозумів з вашого кинулися explination є те, що ваш сусід по кімнаті був досвід ваш розум був чутливим. Я сам багато досвіду з почуттями тих, хто є bieng тероризували "демони" можуть проекту. Це може бути легше сказати, живуть духи чого болісно, ніж себе реалізувати, може бути, ви створюєте демонів. Моя мати шизофреніка. Частина її марення демонів і я можу запевнити вас, що ви друг не напали зовні, але і всередині її власної нестабільності ... Багато любові до всього, перебування обгрунтованими. Ми переживаємо надприродне багато речей Everday, які є природними. Мудрість не здатність бачити речі іншими не може, але є можливість дивитися на речі по Wat вони насправді ..
|
||
|
![]() |
hmnn? демонами, енергії?
|
||||
| ? | hmnn? демонами, енергії | ? | ? | Останнє повідомлення |
| Енергія свідомості | James | Відкриті форуми Єдності | 16 | 07-25-2009 03:51 AM |
| Бачачи енергії підписів у фотографіях | curious1 | Конкретні питання | 1 | 04-11-2009 10:30 вечора |
| Безкоштовні потужні Ци-Гун зцілення | shiva777 | Відкриті форуми Єдності | 1 | 10-05-2008 10:24 вечора |
| Mind Power Energy Healing Кундаліні медитація Крійі Іспанії | Jonas1 | Відео - Закон тяжіння | 0 | 09-18-2008 02:41 PM |
| Mind Power Energy Vampires Brain Power медитація EE Pt 2-2 | Jonas1 | Відео - Закон тяжіння | 0 | 09-18-2008 01:39 PM |
| Мітки |
| hmnn? демонами, енергії | |
| hmnn? демонами, енергії | |
|
|