Global Oneness Community          
Otomatik çevirileri tarafından yapılan Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Küresel Oneness Toplum > Küresel Oneness Ana > Belirli Sorular
Üye ol Bloglar Makaleler Fotoğraflar Videos Hediyeler SSS Üye Bugünün Mesajlar Aramak Bugünün Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et Sohbet Odası

Belirli Sorular Sorularınız yaşam, kişisel gelişim veya durumla ilgili her türlü size başkalarından yardım istiyorum. Ayrıca, lütfen herkes bir soru olan yardım çekinmeyin - genellikle biz tek bir form veya diğer tüm deneyimli benzer şeyler var ...

Hızlı Haberler
Welcome Küresel Oneness Topluluğa! Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için: Forum Anasayfa, Sosyal Gruplar, Bloglar, Makaleler, Fotoğraflar, Videos, Video Arama, İletişim, SSS , Istatistikleri. İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!

Not: Bu reklam kayıtlı üye için görüntülenen değildir

Etiketler
Konular: Demons , Enerji , Hmnn
Videos: Demons , Enerji , Hmnn ,

Reply

LinkBack Konu Araçları Ekran Modu
Old 06-13-2009, 07:47   #1 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Yer: Dallas
Blog Entries: 1
Teşekkür 3 Defa 3 Mesaj
love333 is on a distinguished road

hmnn? iblis, enerji

Hey Everyone BU OF LOVE MY 1ST POST SO LOTS NEDİR VE HAFİF VE YAŞAM Journeys W olmak NICE / çocuklar. SO Bir ay kadar önce HAKKINDA OLDU BU. Ben TEMİZLİK MY ODA ve ben PLUS A Couple PP üzerinde MY ROOMATES HAD. WELL I hear SES HADİ KILL HER AND I HOPE SHE DIES başladı. VE GİBİ TÜM NEGATİF STUFF ve korku ezici bir feeling. Ben VIBES fersah fersah meditasyon yapmak için çalıştı ve ben dua dua. It Well STOP SO Odamda OUT OF alacağı ve onu ÜSTÜ BİR VEYA MY ROOMATES OTURMA W / ellerini GDA LOOKING EARS DEPLASMANT ve uzak. I Still FEELING LIKE ölmek HAKKINDA AM PM. Ben ağzımdan COME TO WORDS zorlamadan PM ARE U Tamam. SHE YEA diyor. Ben ASK HER 2 TİMES SHE fazla İÇİN AYNI demişti. Sonra SHE İŞİTME NEDİR VE IM FEELING FEELING HELL IF I AM GONNA ASK HER WS. O ve I Told Her That I DİĞER ODA YOL ULAŞIM HER ENERJİ all was YEAH SAID. Ben OVER HER ve BT Couldn't SPEAK HERHANGİ DÖRT BİR ÇIKIŞ İÇİN DİN WS. Ben biliyordu EĞER NEDEN SHE SAYS IDK BU bir süredir SONRA ME HAS sordum. Onları UR Demons DAHA BÜYÜK OVER U KNOW U HAVE KONTROL söyledi. Istedikleri U FEEL BU. BT TAKVİYELER THEM. Ve sadece OUT God Is Love alabilir. Gözlerini SHE STARING KAPALI VE IDK JUST Is Gone, böylece gitti. SO I Decide ITS TIME GO YATAK İÇİN İÇİN. Well I bırakmasını And I Feel OLARAK EĞER VÜCUT PM çekmiş ve ben TOP My Head BAKANLIĞI YARI GELECEK OUT PM. NOT VÜCUT DENEYİMİ toplam OUT. Ve ben hala BU Demons Fight Off. BT bir manevi BATTLE gibiydi. Onları söylediği My Head Ben BT GEÇMİŞ MAKE başardı meleklere Talking TÜM taraftan gitti. PPL HAYVANLAR Gözleriniz ve nasıl BİLİYOR yaralandı HAYVANLAR İÇİN WHO DONT HAVE Intentions What ARE görmeye. I CAN Barely ORTALAMA REMEMBER IT ALL Sonraki Gün Açıklaması. ANCAK I SAW MY ROOMATES DİE SONRAKİ GÜN VE TOLD HER NE W / HER DİE olanlar için. SHE LIKE SHE DID NOT REALLY CARE görünüyordu. Ben kendimi HAVE HAD Demons TRY ME almak ve ben BEAT mümkün onları W / MY SPIRIT söyledi. Ben asla KEÇE SO POWERED B4 MY LIFE IN OVER. SHE OH ITS prob I Did bir şeyler söylüyor. SHE RUN ERRANDS BİZ TLK BT HAKKINDA DAHA SONRA OLACAKTIR bırakın Sohbet HAKKINDA söyledi. WELL SHE GERİ GELİR VE BİZ ASLA DID. I SAW oda arkadaşım SONRAKİ GÜN VE SHE hareket Nothing Like gülümseyerek ve yeni bir kişi oldu. I SAW IN HER MUTLULUĞU. Ben sadece BT garip olduğunu düşündüm THAT I WOULD GO YOLUYLA O zaman DONT OLDUKÇA ANLAR NEDEN. Eğer hiç kimse istediğini No One Cares VEYA yardımcı OLMAK ciddiye alır. VE Of Me Ben asla HAD ANYBODY elses Demons TAKE HOLD. I seriously KEÇE I Like Başkent Madrid HELL oldu. Now I Know herkesten sorarak What I Am alacağım OKUYUN BU TOPTAN UZUN BM EDTITED POST VEYA BİLE IS IF DONT. ANCAK ANYTHING THAT CAN LET ME IN A Lil BİLGİ ON.

THX BARIŞ SEVGİ VE IŞIK
love333 está offline   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 06:02   #2 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Teşekkür 37 Defa 32 Mesaj
lauralane is on a distinguished road

Re: hmnn? iblis, enerji

Bu tekrar ama sen sadece benim parmak koyamazsınız şey rahatsız görünüyor gezip gerekebilir. Onun karışık birlikte (tüm CAPS çünkü bir bölümü) ve parçası çünkü içeriğini atlama düşünüyorum.
lauralane está offline   Reply With Quote
Kullanıcı Bu Useful Post lauralane için teşekkürler Says takiben:
love333 (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 05:18   #3 (permalink)
Üye
Kıdemli Üye
Points: 2,394, Level: 31Points: 2,394, Level: 31Points: 2,394, Level: 31
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss123
Teşekkür 199 Defa 95 Mesaj
LoLo113 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by love333 View Post
Hey Everyone BU OF LOVE MY 1ST POST SO LOTS NEDİR VE HAFİF VE YAŞAM Journeys W olmak NICE / çocuklar. SO Bir ay kadar önce HAKKINDA OLDU BU. Ben TEMİZLİK MY ODA ve ben PLUS A Couple PP üzerinde MY ROOMATES HAD. WELL I hear SES HADİ KILL HER AND I HOPE SHE DIES başladı. VE GİBİ TÜM NEGATİF STUFF ve korku ezici bir feeling. Ben VIBES fersah fersah meditasyon yapmak için çalıştı ve ben dua dua. It Well STOP SO Odamda OUT OF alacağı ve onu ÜSTÜ BİR VEYA MY ROOMATES OTURMA W / ellerini GDA LOOKING EARS DEPLASMANT ve uzak. I Still FEELING LIKE ölmek HAKKINDA AM PM. Ben ağzımdan COME TO WORDS zorlamadan PM ARE U Tamam. SHE YEA diyor. Ben ASK HER 2 TİMES SHE fazla İÇİN AYNI demişti. Sonra SHE İŞİTME NEDİR VE IM FEELING FEELING HELL IF I AM GONNA ASK HER WS. O ve I Told Her That I DİĞER ODA YOL ULAŞIM HER ENERJİ all was YEAH SAID. Ben OVER HER ve BT Couldn't SPEAK HERHANGİ DÖRT BİR ÇIKIŞ İÇİN DİN WS. Ben biliyordu EĞER NEDEN SHE SAYS IDK BU bir süredir SONRA ME HAS sordum. Onları UR Demons DAHA BÜYÜK OVER U KNOW U HAVE KONTROL söyledi. Istedikleri U FEEL BU. BT TAKVİYELER THEM. Ve sadece OUT God Is Love alabilir. Gözlerini SHE STARING KAPALI VE IDK JUST Is Gone, böylece gitti. SO I Decide ITS TIME GO YATAK İÇİN İÇİN. Well I bırakmasını And I Feel OLARAK EĞER VÜCUT PM çekmiş ve ben TOP My Head BAKANLIĞI YARI GELECEK OUT PM. NOT VÜCUT DENEYİMİ toplam OUT. Ve ben hala BU Demons Fight Off. BT bir manevi BATTLE gibiydi. Onları söylediği My Head Ben BT GEÇMİŞ MAKE başardı meleklere Talking TÜM taraftan gitti. PPL HAYVANLAR Gözleriniz ve nasıl BİLİYOR yaralandı HAYVANLAR İÇİN WHO DONT HAVE Intentions What ARE görmeye. I CAN Barely ORTALAMA REMEMBER IT ALL Sonraki Gün Açıklaması. ANCAK I SAW MY ROOMATES DİE SONRAKİ GÜN VE TOLD HER NE W / HER DİE olanlar için. SHE LIKE SHE DID NOT REALLY CARE görünüyordu. Ben kendimi HAVE HAD Demons TRY ME almak ve ben BEAT mümkün onları W / MY SPIRIT söyledi. Ben asla KEÇE SO POWERED B4 MY LIFE IN OVER. SHE OH ITS prob I Did bir şeyler söylüyor. SHE RUN ERRANDS BİZ TLK BT HAKKINDA DAHA SONRA OLACAKTIR bırakın Sohbet HAKKINDA söyledi. WELL SHE GERİ GELİR VE BİZ ASLA DID. I SAW oda arkadaşım SONRAKİ GÜN VE SHE hareket Nothing Like gülümseyerek ve yeni bir kişi oldu. I SAW IN HER MUTLULUĞU. Ben sadece BT garip olduğunu düşündüm THAT I WOULD GO YOLUYLA O zaman DONT OLDUKÇA ANLAR NEDEN. Eğer hiç kimse istediğini No One Cares VEYA yardımcı OLMAK ciddiye alır. VE Of Me Ben asla HAD ANYBODY elses Demons TAKE HOLD. I seriously KEÇE I Like Başkent Madrid HELL oldu. Now I Know herkesten sorarak What I Am alacağım OKUYUN BU TOPTAN UZUN BM EDTITED POST VEYA BİLE IS IF DONT. ANCAK ANYTHING THAT CAN LET ME IN A Lil BİLGİ ON.

THX BARIŞ SEVGİ VE IŞIK
Ben, bu sizin deneyim ve bunu anlamak için tüm bu zaman alacaktır sizin için herhangi bir cevap yok. Kadar sizin oda arkadaşı olarak, onun reddi veya size yardım etmek istemiyor, onun eylemleri garip bana benziyor. Burada bir şey okumak ve o vardı benim deneyim bana yardımcı oldu.

"Bhagavad Gita adamın bilinç ışık ve karanlık güçler arasında bir savaş olarak tüm ruhsal yolu anlatılmaktadır. True ruhsal barış bir devlet değildir içine bir lavabolar pasif-ve gözyaşları suffereing uzun yıllar bir ödül. Bu bir mücadele zafer iyi savaştı ve kesinlik birinin üstesinden gelmiştir barış, oldukça vardır. bir duvarı etrafında koruyucu bir yaşam dehşeti sokmamak için yer değil, yerine kör edici bir ışık, içine o dehşet Banishing olduğunu olmayan varlığı, karanlık olarak evern bir odadan ne zaman bir elektrik ışığı yanar kovulmuş olan. Hiç kimse hiç cennet aşağı kaydı vardır. yolu değil, bir dağ, biri tek adlı olabilecek kadar bir çıkış olarak tanımlanmıştır birçok zorluklara sonra. Bu en bilinç bu iç adam yer alır gerçek yükseliş açıklayıcı. "

Zaten, sadece paylaşmak istedim bu bilinen olabilir. Take care ve bize elbette yolunda güncel tutun.

Laura
love333 (06-15-2009)
Old 06-16-2009, 03:57   #4 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Teşekkür 31 Defa 22 Mesaj
Seeking Spirit is on a distinguished road

Tam olarak ne ... tamamen kapalı konu başlığının gidiş senin sorunun, ama okumayı, bazı Demons yapmak mücadele pm insanlardan bile tüm iblis enerji çalmak için yalvarmak sonra şeylerin aynı tür ve her vardır onların ne istediklerini ve kendi fikri.
Seeking Spirit está offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 07:39   #5 (permalink)
Teknik
Admin
Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16

Cemiess's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Cemiess is on a distinguished road

Gibi sizin hayal fikrinizi devralmaya izin verdiğimiz geliyor. Gerçekte odaklanmak, bu dünyada iken olmak için tehlikeli bir yer kendinizi özgür rahatlayın. Ve Live Your Life kabuslar güçlerini kaybeder.
Cemiess está offline   Reply With Quote
Old 07-02-2009, 10:55   #6 (permalink)
Üye
Üye
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Yer: Los Angeles
Blog Entries: 1
Teşekkür 41 Defa 26 Mesaj
Phoenixflame is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by love333 View Post

THX BARIŞ SEVGİ VE IŞIK
Cevapları varsa yapmak, ilgili Deamons için ama benim görev. Daha yüksek bir kaynaktan yardım istemek gerekir. Bir iletişim Güney ve bize destek ve cesaret bizim savaşlardan geçmiş make it vermek, adını Archangel Michael. Bazı Deamons çok diğerlerinden daha güçlüdür. Bazı bizim kendi idare edebiliyoruz. Hiç sürpriz size deneyimi melekler gördüm bile bulabilirsiniz. AA Michael orada size göre. Sadece hayatında doğanın size bir ders öğretmek için var olan bir şey biliyorum. Ben bu kadar geç bu saldırganların çok büyük bir güçle, kör sizin gibi nişan tür geliyor bulduk uyku. Ikimiz de bir kuvvet veya tamamen bizim uykusunda savunmasız wreckoned için olabilir bakın. Ancak bunu geri veya başka bir şey geldiğinde ne yapacağınız konusunda birkaç ipucu evinize girmek için çalışır ....

1. Onu tanıyalım. Bu onun orada biliyorum bildirin. (bu away) gücünü alır
2. Onun zaman orada ve orada öğretmek oldu ders olması için teşekkür ederiz.
3. O artık tabi bildirin.
4. Bırakın söyle, çünkü artık ihtiyaç vardır.

Bu mutlak otoritesi ev büyük her dedi olmalıdır. Çünkü sadece bir ziyaretçi olduğunu.

Sonra yardım için Başmelek isteyin. Orada AA Mikael yardım için büyük bir istek mesajı ile bir video Bir Beraber çok etkileyen hangi kullanın. AA Mikael onun yardım zamanlarda 1 veya 2 gün onu alarak tamamen kurtulmak için çabuk görendir. Ama her durumda farklıdır.

İşte link: Request 1:16 başla, sana her şeyi seyretmek öneririz. Eğer sorularınız varsa veya başka bağlantılar gerekirse, tüm yapmanız olduğunu sormak gerekir. Sen buradayım için çok
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Kullanıcı Bu Useful Post Phoenixflame için teşekkürler Says takiben:
love333 (07-03-2009)
Old 07-24-2009, 09:01   #7 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 6%Activity: 6%Activity: 6%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
5/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Teşekkür 68 Defa 40 Mesaj
BelievHUman is on a distinguished road

Love333,
Ne deneyimli ve anlayabiliyorum soruyorsunuz.

Olarak Evil palyaço pencerelerde bir önsezi varlığı gecelik yüzeylerini ben Medyum kuruluşlar tarafından zaman bir çocuktum saldırıya uğradı, onlar gösterdi.

Ben onlara karşı güçsüz olduğu zaman ve de kimseye söylemedim, daha sonra orada ben hastalık nedeniyle içinde vardı Negatif enerji şölene öğrendik.

Sonra, ben bir tane Negatif varlıklar, Love, başka bir şey tüm güçlü bir koruma olduğunu öğrendim.

Yeterli neler olup bittiğini bir akılcı düşünce için ruh sakin yardımcı olabilir, ancak Praying en iyi yanıtı taraf için Pure Love görselleştirmek etmektir. Love fetheder tüm bu sadece bir açıklama daha.

Barış, eğer o izin hiç Manevi Varlık size zarar olabilir çalışın. Bilgi güç ve anlayış onlar (negatif enerji) istediğim şey onların bir varlık bu enerji kaldırmak için, böylece besin kaynağı kaldırmayı sağlar.

Sadece düşünce, onlar yardım umuyoruz.

Baraka Bashad,

Believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07-27-2009, 11:30   #8 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3

lildiezel513's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 sssssss12
Teşekkür 6 Times in 4 Posts
lildiezel513 is on a distinguished road

Ok, dan wat ben senin koştu explination den anlamak hiç uzman ama im ki oda arkadaşı hassas zihin hissetti bir deneyim olduğu. Kendime olan "iblis" proje olabilir terörize bieng bir duygu biriyle deneyim çok şey var. Orada belki iblisler oluşturduğunuz gerçekleştirmek için ruhları acı kendine daha getiren söylemek kolay olabilir. Annem şizofren olduğunu. Onun sanrılar Part of iblisler ve ben sizi temin ederim arkadaş vardır ama dıştan içten kendi istikrarsızlık tarafından saldırıya varlık değildir ... Herkese Much love, topraklı muaftır. Biz doğal birçok doğaüstü şeyler Everday deneyim. Bilgelik yeteneği şeyleri başkalarının görmek değildir olmayabilir ama yeteneği wat onlar gerçekten .. şeyleri görmek için
lildiezel513 está offline   Reply With Quote
Reply

Benzer Threads
Iplik Thread Starter Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilinç Enerji James Açık Oneness Forumlar 16 07-25-2009 03:51
Seeing Enerji İmzalar in Photos curious1 Belirli Sorular 1 04-11-2009 10:30
Ücretsiz güçlü qi-gong şifa shiva777 Açık Oneness Forumlar 1 10-05-2008 10:24
Güç Enerji Şifa Kundalini Kriyas Meditasyon İspanya Mind Jonas1 Videolar - Hukuk Attraction 0 09-18-2008 02:41
Güç Enerji Vampires Beyin Gücü Meditasyon EE Pt 2-2 Mind Jonas1 Videolar - Hukuk Attraction 0 09-18-2008 01:39

Etiketler
Demons , Enerji , Hmnn
Demons , Enerji , Hmnn ,

Konu Araçları
Ekran Modu

Gönderme Kuralları
Sen olmayabilir Yeni Mesaj yazma yetkiniz
Sen olmayabilir Mesaj Cevaplar
Sen olmayabilir posta ekleri
Sen olmayabilir your posts değiştir

BB kodu olmak Üzerinde
Smilies onlar Üzerinde
[IMG] kodu Üzerinde
HTML kodu şudur: Kapalı
Trackbacks onlar Üzerinde
Pingbacks onlar Üzerinde
Refbacks onlar Üzerinde

All times are GMT. Time is now 10:01.

İletişim Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Arşiv Küresel Oneness Toplum Üst

NLP-er sen tadını çıkarabilirsiniz otomatik çevirileri Powered by ®? 3.8.1