Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Специфична питања

Специфична питања Било каквих питања везаних за свој живот, лични развој, или ситуације које желите да имате помоћ од других. Такође, молимо Вас да помогну свакоме има питање - обично смо све доживели сличне ствари у једном облику или друге ...

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Демони , Енергија , Хмнн
Видео: Демони , Енергија , Хмнн ,

Reply

ЛинкБацк Алати тхреад Приказ Модови
Old 06-13-2009, 07:47 АМ   #1 (Пермалинк)
Нови члан
Јуниор члан
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Локација: Даллас
Текстова у блогу: 1
Хвала: 8
Захваљено 3 пута на 3 порука
love333 is on a distinguished road

хмнн? демона, енергија

Хеы еверыоне ОВО ЈЕ МОЈ 1. ПОСТАВИ ТАКО много љубави и светла и лепо да буду у ЖИВОТУ путовања Ш / ыоу гуыс. Дакле, ово се десило око месец дана ор со аго. И Уас ЧИШЋЕЊЕ собу и доживео сам РООМАТЕС НАД плус ПАР ПП. Па ја почео да хеар воицес говорећи КИЛЛ њу и Надам се да умре. И као и све негативне ствари и неодољив осећај страха. Покушао сам да медитирам Вибес ван и далеко и сам молио и молио. Па не би ЗАУСТАВИ Тако сам Напоље из моје собе и сам видети једно или МОЈ РООМАТЕС СЕДНИЦА Ш / њене руке над њом Уши ТРАЖИТЕ далеко и удаљене. Ја сам још увек осећају као ћу умрети. ЈА САМ присиљавање речи излазе из мојих уста у реду. ЫЕА каже она. Сам МОРАО замолите је још 2 пута Схе Саид ИСТИ. Била сам ПАКЛА ЈА САМ Гонна ПРОДАЈА ЊЕНА Ако је слуха и осећаја за ћаскање ШТА осећање. Схе Саид ДА И рекао сам јој да сам ИЗЛАЗАК ЊЕНА ЕНЕРГИЈЕ све у другој соби. Ја молио ЗА ЊЕНЕ изнова и изнова и можда не говоре БИЛО ње оут. Питао сам је да ли је знала ЗАШТО каже она ИДК Ово је после мене неко време. Рекао сам у кноу у имати контролу над њима УР-већи од демона. Они желе да се осећају у ово. ИТ-ФЕЕДС њих. И сам могао само Гет Оут Бог је љубав. ОНА ЈЕ ТАКО УСКОРО у очима ОНА ЈЕ Старинг офф и ИДК САМО УСКОРО. Тако да сам одлучи своје време за ићи у кревет. ДОБРО САМ И ЈА Полагање чини да је моје тело смањује, а ја сам излазио из СЕМИ врху моје главе. УКУПНО НЕ ИСКУСТВО ИЗ ТЕЛА. И још морати да се бори ОВИХ демона офф. Било је то као духовни бој. Отишла сам све до разговора са анђели у мојој глави ДА ИХ говорећи сам био у могућности да прођу кроз. ДА извуку поуке ЗЈН су као СЗО Немам намере да науди животињама у очи и КАКО ЖИВОТИЊЕ знају. Мислим, једва запамтите СВИ Некст Даы да објасним. АЛИ сам видео МОЈ РООМАТЕС касим следећег дана и о томе шта јој се догодило Ш / ЊЕНА сис. ОНА изгледало као ОНА НИСУ ЗАИСТА ЧУВАЊЕ. Рекао сам му да сам имао демоне покушамо да се ми и ја био у могућности да тукли Искљуѐен Ш / МОЈ ДУХ. Никада нисам осећао МОРАМ ТАКО ЈЕ Поуеред Б4 у мом животу. Она каже ОХ ЊЕГОВИХ проблема нешто сам урадио. Схе Саид Чет О ОСТАВИ ДА Да бисте покренули еррандс ЋЕМО ТЛК ВИШЕ О касније. ДОБРО се враћа и никад нисмо урадили. Видео сам МОЈ цимер следећег дана и ОНА је деловао као ништа се догодило насмејана и нова особа. Видео сам среће у ЊЕНИ. Сам помислио да је то био СКАНДАЛ да ћу проћи кроз да када ја цу сасвим јасно зашто. Ако нико не жели да се помогао и никога није брига или ИТ узима озбиљно. И Никада нисам имала АНЫБОДЫ ЕЛСЕС демона Таке Холд оф Ме. Ја озбиљно осећао као сам био у библијски пакао. Сада знам ДОНТ ако је ко Гонна реад ПРЕКО ОВОГ цио УН ЕДТИТЕД пост или чак добијате оно што сам ПИТАЊА. Све што АЛИ МОГУ Лет Ме У НА Лил знања.

ТХКС МИР ЉУБАВ И СВЕТЛОСТ
love333 está offline   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 06:02 ПМ   #2 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Хвала: 3
Захваљено 37 пута на 32 порука
lauralane is on a distinguished road

Одг: хмнн? демона, енергија

Можда ћу морати да прочитате ово поново, али чини се да су у невољи нешто Једноставно не могу да ставим прст на. Део тога јер је збркан заједно (све ВЕЛИКА СЛОВА), а делом због тога што мислим да њен садржај скакање.
lauralane está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала лауралане За Корисникове Постове
лове333 (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 05:18 АМ   #3 (Пермалинк)
Члан
Виши члан
Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss122
Хвала: 189
Захваљено 198 пута на 94 порука
LoLo113 is on a distinguished road

Куоте:
Оригиналлы постед бы лове333 View Post
Хеы еверыоне ОВО ЈЕ МОЈ 1. ПОСТАВИ ТАКО много љубави и светла и лепо да буду у ЖИВОТУ путовања Ш / ыоу гуыс. Дакле, ово се десило око месец дана ор со аго. И Уас ЧИШЋЕЊЕ собу и доживео сам РООМАТЕС НАД плус ПАР ПП. Па ја почео да хеар воицес говорећи КИЛЛ њу и Надам се да умре. И као и све негативне ствари и неодољив осећај страха. Покушао сам да медитирам Вибес ван и далеко и сам молио и молио. Па не би ЗАУСТАВИ Тако сам Напоље из моје собе и сам видети једно или МОЈ РООМАТЕС СЕДНИЦА Ш / њене руке над њом Уши ТРАЖИТЕ далеко и удаљене. Ја сам још увек осећају као ћу умрети. ЈА САМ присиљавање речи излазе из мојих уста у реду. ЫЕА каже она. Сам МОРАО замолите је још 2 пута Схе Саид ИСТИ. Била сам ПАКЛА ЈА САМ Гонна ПРОДАЈА ЊЕНА Ако је слуха и осећаја за ћаскање ШТА осећање. Схе Саид ДА И рекао сам јој да сам ИЗЛАЗАК ЊЕНА ЕНЕРГИЈЕ све у другој соби. Ја молио ЗА ЊЕНЕ изнова и изнова и можда не говоре БИЛО ње оут. Питао сам је да ли је знала ЗАШТО каже она ИДК Ово је после мене неко време. Рекао сам у кноу у имати контролу над њима УР-већи од демона. Они желе да се осећају у ово. ИТ-ФЕЕДС њих. И сам могао само Гет Оут Бог је љубав. ОНА ЈЕ ТАКО УСКОРО у очима ОНА ЈЕ Старинг офф и ИДК САМО УСКОРО. Тако да сам одлучи своје време за ићи у кревет. ДОБРО САМ И ЈА Полагање чини да је моје тело смањује, а ја сам излазио из СЕМИ врху моје главе. УКУПНО НЕ ИСКУСТВО ИЗ ТЕЛА. И још морати да се бори ОВИХ демона офф. Било је то као духовни бој. Отишла сам све до разговора са анђели у мојој глави ДА ИХ говорећи сам био у могућности да прођу кроз. ДА извуку поуке ЗЈН су као СЗО Немам намере да науди животињама у очи и КАКО ЖИВОТИЊЕ знају. Мислим, једва запамтите СВИ Некст Даы да објасним. АЛИ сам видео МОЈ РООМАТЕС касим следећег дана и о томе шта јој се догодило Ш / ЊЕНА сис. ОНА изгледало као ОНА НИСУ ЗАИСТА ЧУВАЊЕ. Рекао сам му да сам имао демоне покушамо да се ми и ја био у могућности да тукли Искљуѐен Ш / МОЈ ДУХ. Никада нисам осећао МОРАМ ТАКО ЈЕ Поуеред Б4 у мом животу. Она каже ОХ ЊЕГОВИХ проблема нешто сам урадио. Схе Саид Чет О ОСТАВИ ДА Да бисте покренули еррандс ЋЕМО ТЛК ВИШЕ О касније. ДОБРО се враћа и никад нисмо урадили. Видео сам МОЈ цимер следећег дана и ОНА је деловао као ништа се догодило насмејана и нова особа. Видео сам среће у ЊЕНИ. Сам помислио да је то био СКАНДАЛ да ћу проћи кроз да када ја цу сасвим јасно зашто. Ако нико не жели да се помогао и никога није брига или ИТ узима озбиљно. И Никада нисам имала АНЫБОДЫ ЕЛСЕС демона Таке Холд оф Ме. Ја озбиљно осећао као сам био у библијски пакао. Сада знам ДОНТ ако је ко Гонна реад ПРЕКО ОВОГ цио УН ЕДТИТЕД пост или чак добијате оно што сам ПИТАЊА. Све што АЛИ МОГУ Лет Ме У НА Лил знања.

Ја немам одговоре за вас, ово је ваше искуство и биће потребно време да разуме све то. Што се тиче ваше соба другарица, изгледа да је у порицање или не жели да вам помогне, њене акције су чудно за мене. Ево нешто што сам прочитао и то ми је помогао са својим искуством које сам имао.

"Бхагавад Гита описује цео духовни пут, као битка између снага светлости и таме у свести човека истински духовни мир. Није држава у којој један судопере пасивно-награда за дугогодишње суффереинг и суза Она. је мир, а, за победу борити и борила и сигурношћу да се мора превазићи Није протецтивелы зид налази око једног до искључити страхоте живота, а то је заслепљеност светла, банисхинг оне страхоте у. непостојању, еверн као тама протерана из собе кад се окрене на електричног осветљења Ниједан човек никада није склизнуо доле у небо.. стаза је описао, а, као успон до планине, један који може бити освојен само после много невоље То је највише описне и стварни успон свести која се одвија у унутрашњем човеку.. "

Можда сте већ познато ово, помислио бих деле. Побринути и води нас ажуриран наравно на путу.

Лора
лове333 (06-15-2009)
Old 06-16-2009, 03:57 ПМ   #4 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Хвала: 0
Захваљено 31 пута на 22 порука
Seeking Spirit is on a distinguished road

Ја сам се боре да прочитате шта је ваш проблем, али ... иде чисто офф од тема наслов, неки демони не жуде да краду енергију из људи, ни сви демони су након исте врсте ствари, а свако има своје сопствене идеје о томе шта желе.
Seeking Spirit está offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 07:39 ПМ   #5 (Пермалинк)
Техничка
Админ
Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16

Cemiess's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Хвала: 12
Захваљено 14 пута на 8 порука
Cemiess is on a distinguished road

Звучи као да си дозволи ваше маште да преузме свој ум. Опустите се, фокус на реалност, ослободите се од овога света, а то је да буде опасно место. Живи свој живот и ноћне море ће изгубити своју моћ.
Cemiess está offline   Reply With Quote
Old 07-02-2009, 10:55 АМ   #6 (Пермалинк)
Члан
Члан
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Локација: Лос Анђелес
Текстова у блогу: 1
Хвала: 41
Захваљено 41 пута на 26 порука
Phoenixflame is on a distinguished road

Куоте:
Оригиналлы постед бы лове333 View Post

Ја немам одговоре, за које се баве деамонс је само један од мојих обавеза. Потребно је да тражите помоћ од више извора. Један је да се обратите у Јужној и дају нам подршку и храбрости да прођу кроз наше ратове, његово име Архангела Михаила. Неки деамонс су много јаче од других. Неке смо у стању да обради на сопственом. Ја налаз не чуди што сте видели у анђеле своје искуство. Авионска Мајкл је ту за вас. Само знам да све те природе у ваш живот је ту да вас научи лекцију. Нашао сам да је од краја ове нападача долазе са великим силе, врсте слепих вам нишанске као сан. Погледајте можемо бити и снаге да се са урецконед или потпуно угрожених у нашем сну. Ево неколико савета о томе шта да урадите ако се врати, или нешто друго покушава да унесете свој дом ....

1. Признају га. Нека то знате знате своје тамо. (овај узе своју снагу)
2. Хвала за то време се тамо и ту је лекцију да научи.
3. Нека се зна да више није потребно.
4. Реци га да оде, јер је потребно више.

Све ово мора да је у крајњом власт над свој дом. Јер само је посетилац.

Онда пита Архангела Михаила за помоћ. Постоји видео са великим поруку захтев за помоћ авионска Микаел је, један који ја користим са много утицати. Авионска Микаел је брз у помоћ у временима водећи га 1 или 2 дана да га потпуно изаћи. Али сваки случај је другачији.

Овде је линк: Почиње у 1:16 на захтев, ја не препоручујем да гледате целу ствар. Ако имате било каква питања или Вам је потребна било које друге везе, све што треба да урадите је да питате. Ја сам овде за вас превише
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
07-03-2009, 05:46 АМ
лове333 (07-03-2009)
Old 07-24-2009, 09:01 АМ   #7 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 26%Activity: 26%Activity: 26%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
6/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Хвала: 15
Захваљено 68 пута на 40 порука
BelievHUman is on a distinguished road

Лове333,
Ја могу да разумем шта сте доживели и траже.

Била сам нападнута од Псыцхо ентитета када сам био дете, они манифестују као зли кловн лица у прозоре ноћу и слутња присуство.

У време када сам био немоћан против њих и није никоме рећи, касније сам сазнао да су се на празник негативну енергију сам у због болести.

Касније сам сазнао да постоји једна моћна заштита од свих негативних ентитета, љубави, ништа друго.

Моли могу да помогну смири психу довољно да рационално мисли о томе шта се дешава, али најбољи одговор је да се сагледају чисте љубави за лице. Љубав осваја све, што је више од изјаве.

Покушајте да се у миру, ни духовни ентитет може да ти науди ако га пусти. Знање је моћ и разумевање онога што они желе (негативну енергију) омогућава да уклоните ову енергију из своје биће, на тај начин уклањања извора хране.

Само моје мисли, надам се помоћи.

Барака Басхад,

Белиев
BelievHUman está online agora   Reply With Quote
Old 07-27-2009, 11:30 АМ   #8 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3

lildiezel513's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 sssssss12
Хвала: 9
Захваљено 6 пута у 4 порука
lildiezel513 is on a distinguished road

Ок, ИМ, али није експерт из Уат разумем из вашег експлинатион пожурио је да ваш цимер је имао искуство ваше осетљиве ум осећао. Ја сам доста искуства са осећањима неког ко је биенг терор по "демона" може да пројекат. То може бити једноставније да кажу да постоји расположење да се доносе агонију него да можда оствари креирања демона. Моја мајка је шизофреничар. Део њене заблуде су демоне и могу Уверавам вас да сте пријатељ не буде нападнута споља, али интерно по својим нестабилности ... Пуно љубави за све, остане утемељена. Ми искуство многе натприродне ствари евердаы који су природни. Мудрост је способност да не види ствари које други не могу, али способност да види ствари за Уат су заиста ..
lildiezel513 está offline   Reply With Quote
Reply

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Енергија Свести James Отвори Јединство Форуми 16 07-25-2009 03:51 ПМ
Потписи виђење енергетике у сликама curious1 Специфична питања 1 04-11-2009 10:30 АМ
Фрее моћне Ки-Гонг лечења shiva777 Отвори Јединство Форуми 1 10-05-2008 10:24 АМ
Моћ ума Лечење Енергија Кундалини медитација Криыас Шпанија Jonas1 Видеос - Закон привлачења 0 09-18-2008 02:41 АМ
Моћ ума Енергетски Вампири мозга Снага медитацију ее, Парт 2-2 Jonas1 Видеос - Закон привлачења 0 09-18-2008 01:39 АМ

Тагс
Демони , Енергија , Хмнн
Демони , Енергија , Хмнн ,

Алати тхреад
Приказ Модови

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ББ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 07:43 АМ.

Контакт Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Архива Глобална Јединство заједнице Врх

НЛП-ЕР уживајте НЛП-ЕР можете уживати Поуеред бы вБуллетин ® ®? 3.8.1
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Мацхинес 3.1.0 3.1.0
Мисхед.цо.ук Ентер ыоур сеарцх термс
Google