|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Pyetjet specifike Çdo lloj pyetje lidhur me jetën tuaj, zhvillimin personal apo situata që ju dëshironi të keni ndihmë nga të tjerët. Gjithashtu, ju lutem mos ngurroni të ndihmuar askënd të paturit e një pyetje - zakonisht kemi të gjitha gjërat me përvojë të ngjashme në një formë apo tjetër ... |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
1( permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
hmnn? demonët, energjiaHEY THIS IS MY GJITHË PAS 1-SO shumë LOVE DHE NICE DHE TË LEHTA NË JETËN Journeys W / you guys. Pra, kjo ndodhi për një ago MUAJ OSE SO. PASTRIMI I ISHTE MY ROOM AND I HAD MY ROOMATES LART PLUS disa PP. WELL I FILLUAR TË dëgjojnë zëra duke thënë KILL HER DHE I HOPE SHE vdes. DHE STUFF LIKE GJITHA NEGATIVE DHE një ndjenjë e madhe frike. Unë u përpoq të meditoj OUT ndjenjë DHE AWAY DHE I lutej dhe u lut. WELL IT DO NOT STOP SO I GET OUT OF MY ROOM AND I SEE NJE OSE MY ROOMATES ulur W / ASAJ dorëzon HER KAQ veshėt AWAY DHE largët. Unë jam ende ndjenja si unë jam gati të vdesin. JAM detyruar FJALET EJA ME OUT OF MY goja U JANE OK. Ajo thotë se po. I HAD TO ASK ASAJ 2 HERE ME SHUME AJO THA NJELLOJ. PASTAJ I ISHTE ferr JAM gonna EMRIN ASAJ NESE AJO ESHTE dëgjim dhe ndjenja ÇKA IM ndjenjë. AJO DHE THA Yeah I tha asaj se isha mua HER TE GJITHE ENERGJI NË RRUGË dhomë tjetër. ISHTE I LUTET PËR ASAJ LART LART DHE NUK MUND TË BISEDONI NDONJE IT OUT. Unë e pyeti nëse ajo e dinte PSE Ajo thotë se IDK KJO ESHTE KA ME PAS për një kohë. I THA U DI U KANE MBI KONTROLLIN E THEM Ur madhe se demonët. Ata duan të ndihen U THIS. IT ushqen. DHE I VETEM MUND GET OUT Perëndia është dashuri. SHE IS SO SHKUAR NË HER SHE IS sytë e ndezur OFF DHE IDK JUST SHKUAR. SO I SAJ VENDOSI KOHË TË bie të fle. WELL I AM DOWN hedhjen dhe ndjehem SI TRUPI E MIA NESE ESHTE zvogëluar DHE JAM SEMI COMING OUT OF TOP OF MY HEAD. NOT A OUT TOTALE E EKSPERIENCA TRUPI. DHE AKOMA DUHET FIGHT KETO demonët OFF. IT ishte si një betejë shpirtërore. Shkova GJITHA SHKUAR NË folur me engjëjt në kokën time për ta duke thënë se isha në gjendje për ta bërë atë PAST. Duke parë TË CILAT JANË PPL WHO DONT LIKE KANE synimet për kafshët të lënduar në sytë SHTAZËVE DHE ATA SI DI. Unë do të thotë S'mund ta KUJTO TI DITE TE GJITHE ardhshme për të shpjeguar TI. POR I SAW MY SIS ROOMATES DITE TJETER DHE tha asaj se çka ndodhi W / ASAJ SIS. Ajo dukej si ajo NUK REALLY CARE. I tha se unë vetë kam HAD demonët TRY TO GET ME DHE I ISHTE NE GJENDJE TE rrahin OFF W / MY shpirt. Unë kurrë nuk kanë ndjerë SO BY B4 LART NE MY LIFE. Ajo thotë se problemet SAJ OH diçka kam bërë. SHE KUSH THA MI LENI TE TE RUN ERRANDS NE DO ABOUT IT TLK MË SHUMË MË VONË. WELL AJO KTHEHET MBRAPA DHE ASNJEHERE NE A. I SAW MY mi DITA TJETER DHE AJO vepronte si asgjë nuk ndodhi qeshur dhe një person të ri. I SAW HER NË lumturi. I JUST THOUGHT IT QE ISHTE çuditshëm se unë do të kalojnë nëpër QE KUR I DONT shume i KUPTONI PSE. Nqs askush nuk dëshiron të jetë NDIHMOI DHE JO nuk kujdeset ose merr seriozisht. DHE nuk kanë pasur kurrë askujt ELSES demonët TË një të mbajë ME. Unë seriozisht ndjehet si isha në ferr biblik. TANI I DONT E DI NESE ESHTE E ASKUJT gonna LEXONI KËTË NËPËRMJET gjithë CILI OKB-EDTITED PAS OSE EDHE GET WHAT I AM PYETJE. POR Çdo gjë që mund LET ME NJOHURI NE MBI LIL.
LOVE THX PAQE DHE TË LEHTA ![]() |
||
|
|
|
|
|
12 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: hmnn? demonët, energjiaUnë mund të kenë nevojë për të lexuar nëpër këtë përsëri, por duket se ju jeni të shqetësuar nga diçka Unë thjesht nuk mund të vë gishtin tim mbi. Pjesë e saj që nga jumbled saj së bashku (Të gjitha të CAPS) dhe pjesërisht për shkak se unë mendoj se përmbajtjen e tij duke kërcyer.
|
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to lauralane për këtë post të dobishme: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
13 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: hmnn? demonët, energjiaQuote:
"Gita Bhagavad përshkruan rrugën shpirtërore gjithë si një betejë midis forcave te drites dhe e errësirës në vetëdijen e njeriut. Paqe e vërtetë shpirtërore nuk është një shtet në të cilën një mënyrë pasive-mbytet një shpërblim për vitet e gjata të suffereing dhe lot. Kjo është paqe, në vend, të fitores të luftuar një luftë të mirë dhe siguri që e ka kapërcyer. Kjo nuk është një mur një gjest prej mbrojtësi vendosur rreth një të mbyllur nga tmerret e jetës, por është më tepër një dritë verbues, banishing ato tmerret në jo-ekzistenca, evern si errësira është e dëbuan nga një dhomë, kur e kthen në dritë elektrike. Nuk ka njeri kurrë shkau poshtë në qiell. rrugë është përshkruar, në vend, si një kthim prapa një mal, e cila mund të mposhten vetëm pas shumë mundime. Kjo është më përshkrues i ardhja aktuale e vetëdijes që ndodh në njeriun e brendshëm. " Ju mund të keni njohur tashmë këtë, mendova se vetëm do të ndajnë. Kini kujdes dhe na mbajnë përditësuar sigurisht në rrugën tuaj. Laura
|
|
| Pas User Says Thank You to LoLo113 për këtë post të dobishme: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
14 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: hmnn? demonët, energjiaUnë jam duke luftuar për të lexuar saktësisht se çfarë problemi juaj, por ... do thjesht off titullin e temave, disa demonët nuk vdes për të vjedhur energji nga njerëzit, as edhe të gjithë demonët janë pas njëjtin lloj e gjërave, dhe secili ka të tyre idenë e vet për atë që ata duan.
|
||
|
|
|
|
|
15 permalink)Admin | ||
|
Teknike
Vendndodhja: Stockholm
|
Re: hmnn? demonët, energjiaTingëllon si ju jeni duke lejuar imagjinatën tuaj që të marrë mbi mendjen tuaj. Relax, të përqëndrohet në realitet, pa veten nga kjo botë, ndërsa kjo është një vend i rrezikshëm për jetë. Jetojnë jetën tuaj dhe të këqija do të humbasin fuqinë e tyre.
|
||
|
|
|
|
|
16 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: hmnn? demonët, energjiaQuote:
1. Pranojnë atë. Le se e di ti e di e saj atje. (kjo e merr fuqinë e tij larg) 2. Faleminderit për kohën e saj ajo ka qenë dhe mësim ishte atje për të mësuar. 3. Le se e di se nuk është më e nevojshme. 4. Them se të largohen, sepse nuk është e nevojshme. E gjithë kjo duhet të thuhet në autoritet absolut mbi shtëpinë tuaj. Për shkak se ajo është vetëm një vizitor. Pastaj pyet Pëllumbi ilir Michael për ndihmë. Nuk është një video me një mesazh kërkesë e madhe për ndihmën AA Mikael, njëri që ta përdor me shumë të ndikojë. AA Mikael është i shpejtë në ndihmën e tij në kohë të marrë atë 1 ose 2 ditë për të marrë atë plotësisht. Por secili rast është i ndryshëm. Këtu është link: Fillojë në 1:16 për kërkesën, unë do ju rekomandojmë shikojnë gjë tërësi. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndonjë lidhje të tjera, të gjithë ju duhet të bëni është të pyesni. Unë jam këtu për ju shumë ![]() |
|||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Phoenixflame për këtë post të dobishme: |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
17 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: hmnn? demonët, energjiaLove333,
Unë mund ta kuptoj se çfarë keni përjetuar dhe janë duke i kërkuar. Unë u sulmua nga Njësitë e psikike, kur unë isha një fëmijë, që manifestohet si klloun i keq fytyra në dritaret në natën dhe një prani parandjenjë. Në kohë unë isha e pafuqishme ndaj tyre dhe nuk i them askujt, kam mësuar më vonë ata ishin atje për festë të energjisë negative kisha brenda për shkak të sëmundjes. Më vonë, kam mësuar se ka një mbrojtje të fuqishme nga të gjitha njësitë e negative, Dashuria, asgjë tjetër. Lutje mund të ndihmojë qetë psikikë të mjaftueshme që të ketë një mendim racional mbi atë që po ndodh, por përgjigjen më të mirë është që të parashikoj Pure Dashuria për njësi. Dashuria pushton të gjithë, se është më shumë se vetëm një deklaratë. Mundohuni të jetë në paqe, nuk ka subjekt shpirtërore mund të dëmtojë ju nëse ju le atë. Njohuri është pushtet dhe të kuptuarit se çfarë ata duan (energjia negative) lejon një të hequr këtë energji nga të qenit e tyre, duke hequr burim ushqimi. Vetëm mendimet e mia, shpresoj se ata ndihmojnë. Baraka Bashad, Believ |
||
|
|
|
|
|
18 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: hmnn? demonët, energjiaOk, im nuk ka ekspert por nga i wat kuptuar nga explination juaj nxituan mi juaj është që kishte një përvojë të ndjeshme ndjeva mendjen tuaj. Unë vetë kam shumë përvojë me dikë ndjenjat që është bieng terrorizuar nga "demonët" mund të projektit. Kjo mund të jetë më e lehtë të thonë se janë shpirtrat duke agoni për veten sesa për të realizuar ndoshta ju jeni duke krijuar demonët. Nëna ime është schizophrenic. Pjesë e iluzionet e saj janë demonët dhe unë mund t'ju siguroj se ti mik nuk është duke u sulmuar nga jashtë, por brenda vendit nga paqëndrueshmëria e saj ... Shumë dashuri për të gjithë, të qëndrojnë i bazuar. Ne kemi përvojë shumë gjëra mbinatyrore everday që janë të natyrshme. Wisdom nuk është aftësia për të parë gjëra të tjerët mund të mos por aftësia për të parë gjëra për wat ata vërtet janë ..
|
||
|
|
|
![]() |
Fije
|
||||
| Nismėtari | Forum | Forum | Last Post | News - Shpirtërore |
| Energjisë e ndërgjegjes | James | Open Teuhidi i TiranaLive | 16 | 07-25-2009 03:51 |
| Duke parë të Energjisë Signatures in Photos | curious1 | Pyetjet specifike | ( | 04-11-2009 10:30 |
| Dizajnuar | shiva777 | Open Teuhidi i TiranaLive | ( | 10-05-2008 10:24 |
| Mind Power Energy Healing Kundalini Kriyas meditim Spanjë | Jonas1 | Videos - Ligji i tërheqje | 10:00 | 09-18-2008 02:41 |
| Prodhimi i energjisë Energji Mind Vampires Brain Power Meditim EE Pt 2-2 | Jonas1 | Videos - Ligji i tërheqje | 10:00 | 09-18-2008 01:39 |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|