|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Posebna vprašanja Kakršna koli vprašanja v zvezi z vašim življenjem, osebni razvoj, ali stanje, ki ga želite imeti pomoč pri od drugih. Prav tako vas prosimo, da bi kdorkoli, ki imajo vprašanje - ponavadi smo vsi imeli podobne stvari v eni obliki ali drugi ... |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
hmnn? demoni, energijaHej EVERYONE TO JE PO MOJE 1ST SO PARTIJE IN LJUBEZNI IN SVETLOBNO NICE, KI SE NA POTI LIFE W / YOU GUYS. To se je zgodilo SO O MESEC ALI SO AGO. I WAS ČIŠČENJE IN MY ROOM I HAD MY ROOMATES OVER PLUS nekaj PP. Pa sem začel slišati GLAS rekel KILL HER AND I HOPE SHE umre. IN PODOBNI vse negativne stvari in velik občutek strahu. Poskušal sem meditirati VIBES ZUNAJ IN stran in sem molil, in molili. DOBRO GA NE BI STOP SO I GET iz moje sobe in vidim eno ali MY ROOMATES SEJE W / roke nad njo ARSO POGLED AWAY in oddaljenosti. Jaz sem še vedno občutek, I AM ABOUT TO DIE. I AM Vsiljevanje BESEDILO, ki pridejo iz mojih ust SO U redu. Pravi, YEA. Moral sem vprašati HER 2-krat SHE povedal isto. Nato sem HELL WAS I AM te vprašati, če ona je HER PREDSTAVITEV IN OBČUTEK KAJ IM OBČUTEK. SHE SAID YEAH IN Povedal sem ji, da sem bil BOLJŠI NJENO ENERGIJO VSE POTI v drugi sobi. I WAS molitvi ZA NJENO znova in znova in ne bi mogel govoriti OUT OF IT. Vprašal sem jo, če bi vedela, zakaj je pravi IDK TO JE BILO PO ME za nekaj časa. I SAID U KNOW U imeti nadzor nad njimi UR večji od demonov. Želijo U TO FEEL THIS. IT jih hrani. In lahko sem samo GET OUT Bog je ljubezen. Ona je tako zgubljen v njenih očeh ona je strmela OFF IN IDK JUST zgubljen. SO I določil svoje Čas za odhod v posteljo. WELL I AM določitev in I FEEL KOT ČE Moje telo je skrčilo IN JAZ SEM SEMI prihajajo iz TOP OF MY HEAD. NE SKUPAJ IZ IZKUŠENJ BODY. In še vedno moram boriti s temi demoni OFF. Bilo je kot DUHOVNA BATTLE. Šel sem vse do pogovoru z angeli v moji glavi so jim rekel sem lahko prišel dalj. Gledati PPL KAJ JE ENAK, KI SO DONT namere za živali, škodujejo ŽIVALMI EYES IN KAKO vedo. Mislim, komaj spomnim VSE Naslednji dan razložiti IT. BUT I SAW MY ROOMATES SIS naslednji dan in ji povedal kaj se je zgodilo W / HER SIS. Se je zdelo, kot da se ni povsem CARE. Rekel sem, da sem imel MYSELF demoni TRY TO GET ME IN sem mogel premagati OFF W / MY SPIRIT. Nikoli nisem počutila tako OVER POWERED B4 v mojem življenju. Pravi, OH ITS PROB SOMETHING I DID. SHE SAID IM O prepustiti opravkih BOMO TLK več o tem kasneje. DOBRO SHE COMES BACK IN NIKOLI WE DID. I SAW mojo sostanovalko Naslednji dan in je delovala kot se ni nič zgodilo nasmejan IN NOVO oseba. I SAW sreče v HER. Mislil sem da Bilo je čudno, da jaz bi šla skozi, da ko sem DONT čisto razumem, zakaj. ČE JE TREBA pomagal nihče noče in nihče VSEENO ALI SE resno. Tudi jaz se nikoli niso KDO ELSES demoni VZELI HOLD OF ME. RESNO sem se počutil všeč biti sem bil v svetopisemskih HELL. Zdaj jaz dont znanje če je kdo te bo prebrati skozi vsa ta LONG UN-EDTITED POST ALI CELO GET KAJ Sprašujem. Vendar vse, kar lahko LET ME NA ZNANJA LIL.
THX PEACE LOVE AND LIGHT ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: hmnn? demoni, energijaLahko bi morali prebrati skozi to še enkrat, vendar se zdi, si vznemirjen zaradi nečesa sem ne dajo na svoj prst. Del je od njegove premešanih skupaj (vsi CAPS) in deloma zato, ker mislim, da njeno vsebino jumping.
|
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do lauralane Za to Useful Post: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
Re: hmnn? demoni, energijaCitat:
"Bhagavad-gita opisuje celotno pot duhovnega kot boj med silami svetlobe in teme, v zavesti ljudi. Zvest duhovni mir ni država, v katerih je ena ponori pasivno-nagrado za dolgih letih suffereing in solze. Prav je mir, ampak za zmago boj dobro boril in gotovosti, da je ena je premagala. Ni zid dajati zaščitniško približno eno za izklop iz grozote življenja, je precej slepilnem svetlobo, banishing te grozote v neobstoj, evern kot tema je pregnan iz sobe, ko je eden vklopi električno svetlobo. Noben človek ni nikoli zdrsnila navzdol v nebesa. Pot je bila opisana in ne, kot je vzpon do gore, tisti, ki so lahko osvojili samo Po mnogih stiske. Zelo opisuje dejanske vzpona zavesti, ki poteka v notranjosti človeka. " Morda ste to že znano, samo mislil, da sem delež. Bodite pozorni in vodi posodobljene nas je seveda na vaši poti. Po User Says Thank You do LoLo113 Za to Useful Post:
|
|
| Kaj je absolutno fantastično izvedbo! Prepričan sem, da boste uživali veliko dni in noči kopanje? Ups! Samo gledal smislu koi ribnik gor .... |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: hmnn? demoni, energijaJaz sem bori, da se glasi, kaj je tvoj problem, ampak ... gre zgolj sveže od naslova teme, nekateri pa hrepenijo Demons ukrasti energijo iz človeka, niti vsi demoni so po enako vrsto stvari, in vsak ima svoje lastna zamisel o tem, kaj hočejo.
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Tehnična
Admin
|
Re: hmnn? demoni, energijaSliši se, kot ste, ki omogočajo vašo domišljijo, da prevzame svoj um. Sprostite se, se osredotočajo na realnost, osvobodite tem svetu, medtem ko je nevarno mesto. Živi svoje življenje in nočne more bodo izgubili svojo moč.
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Države
Države
|
Re: hmnn? demoni, energijaCitat:
1. Priznajte to. Naj se ve veš svoje tam. (ta sprejme svojo moč stran) 2. Hvala za svoj čas pa tam in lekcijo, da je tam za poučevanje. 3. Naj vedo, da ni več potreben. 4. Povej ga zapustiti, ker je to potrebno ni več. Vse mora biti to zapisano v izreči oblast nad vaš dom. Ker je le obiskovalec. Nato prosi nadangela Mihaela za pomoč. Obstaja video z veliko prošnjo za pomoč sporočilo AA Mikael je, tisti, ki sem uporabo z veliko vplivati. AA Mikael je hiter na njegovo pomoč v času, ki mu 1 ali 2 dni, da dobim iz povsem. Toda vsak primer drugačen. Tukaj je link: Start ob 1:16 za zahtevo, jaz priporočiti vi bedeti vso stvar. Če imate vprašanja ali potrebujete druge povezave, vse, kar morate storiti je vprašati. Tukaj sem zate ![]() |
|||
|
|
|
| Po User Says Thank You do Phoenixflame Za to Useful Post: |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: hmnn? demoni, energijaLove333,
Razumem, kaj se vam je zgodilo, in se sprašuje. Me je napadel s Psychic Subjekti, ko sem bil otrok, se kaže kot klovn Evil obraze na oknih ponoči in Zlosutan prisotnost. Takrat sem bil brez moči proti njim in ne povejte nikomur, sem se naučila kasneje so bili tam na praznik Negativne energije sem moral v roku zaradi bolezni. Kasneje sem se naučila, da obstaja ena vsemogočna zaščito pred Negative subjektov, ljubezen, nič drugega. Moli lahko pomaga mirno psiho dovolj, da so racionalni misli o tem, kaj se dogaja, ampak najboljši odgovor je, da vizualizirati Pure Love za podjetje. Ljubezen premaga vse, da je več kot le izjavo. Poskušajte biti pri miru, ne more škodovati Spiritual Entity vi, če pustite to. Znanje je moč in razumevanje, kaj hočejo (negativne energije) omogoča eno za odstranitev te energije iz njihovega bitja, tako da izključi vir hrane. Samo moje misli, upam, da pomagajo. Baraka Bashad, Believ |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: hmnn? demoni, energijaOk, im ne strokovnjak, ampak iz wat jaz razumem iz vašega planila explination je, da vaš sostanovalka je doživetje vaš um občutljivih čutil. Sam imam veliko izkušenj z občutki nekoga, ki je bieng terrorized z "demoni" lahko projekt. Morda je lažje reči, da so žgane pijače prinaša agonija do samega sebe, kot da ste morda spoznali ustvarjanje demoni. Moja mama je shizofrenih. Del njene zablode so demoni in jaz lahko vam zagotovim, da vas prijatelj se ne napada, ampak od zunaj navznoter, ki jo tudi nestabilnost ... Veliko ljubezni za vse, ostati na tleh. Smo veliko izkušenj everday nadnaravne stvari, ki so naravni. Modrost ni sposobnost dojemanja stvari, drugih pa ne, ampak sposobnost dojemanja stvari za wat resnično so ..
|
||
|
|
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Energy of Consciousness | James | Open Oneness Forumi | 16 | 07-25-2009 03:51 |
| Videti Energy Podpisi v fotografijah | curious1 | Posebna vprašanja | 1 | 04-11-2009 10:30 |
| Free močan qi-gong zdravilne | shiva777 | Open Oneness Forumi | 1 | 10-05-2008 10:24 |
| Mind Power Energy Healing Meditation Kundalini Kriyas Španija | Jonas1 | Videos - Law of Attraction | 0 | 09-18-2008 02:41 |
| Mind Power Energy Vampires Brain Power Meditacija EE Pt 2-2 | Jonas1 | Videos - Law of Attraction | 0 | 09-18-2008 01:39 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|