|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Špecifické otázky Akékoľvek otázky týkajúce sa vášho života, osobného rozvoja, alebo situácie, ktoré chcete získať pomoc od iných. Tiež, neváhajte pomoc kohokoľvek, kto otázku - zvyčajne sme všetci prežívali podobné veci v jednom ročníku alebo iný ... |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
THX PEACE lásky a svetlaAhoj všetkým, This Is My 1st Post SO veľa lásky, ľahké a príjemné byť v LIFE JÁZD W / vás. SO To sa stalo asi mesiac alebo tak dávno. Som čistil môjho izby som mal ROOMATES OVER PLUS PÁR PP. WELL som začal počuť hlasy login KILL HER A dúfam, že zomrie. A podobne sa všetky negatívne veci a neprekonateľný pocit strachu. Snažil som sa meditácii vibes OUT A preč a ja sa modlil a modlil sa. WELL by nebolo stôp, takže som Vypadni z môjho izby a ja uvidím, alebo môj ROOMATES ZASADANIA W / jej ruky cez uši odvrátil a vzdialené. Som stále pocit, ako ja umieram. I AM nútiť SLOVA, aby vyšiel z mojich úst sú U OK. She Says YEA. I Had sa jej opýtať, 2 viackrát She Said rovnaké. Potom som bol HELL JSEM opýtať sa jej, či rokuje a pocit CO IM pocit. She said yeah A já jej povedal, že som začínal svoju energiu celú cestu v inej miestnosti. Modlil som sa PRE ŽENY znova a znova a nemohol hovoriť z toho nič OUT. Spýtal som sa jej, keby vedela, prečo sa ŘÍKÁ IDK to bolo za mnou na chvíľu. I Said U Know U mať kontrolu nad nimi UR väčší ako démonmi. U THEY WANT TO FEEL THIS. IT živí. A ja mohol len GET OUT Boh je láska. Ona je tak v očiach GONE She Is civel OFF A IDK JUST GONE. Tak som sa rozhodnúť, že jej čas ísť spať. WELL I AM stanovenie a som pocit, ako by moje telo ubudlo a I AM SEMI Coming out TOP z mojej hlavy. NIE JE SPOLU OUT OF BODY EXPERIENCE. A mám ešte na boj proti týmto DÉMON OFF. Bolo to ako duchovného boja. Išiel som celú cestu až do rozhovoru s ANGELS In My Head, ktorá im povedať, že som bol schopný robiť IT PAST. ČO SA NA VAŠU PPL sú ako KTORÍ SA zámery DONT HURT zvierat so zvieratami OČI A AKO vedia. Chcem povedať, sotva si to pamätať po celý nasledujúci deň to vysvetliť. Ale videl som môj ROOMATES SIS ďalší deň a povedal jej, čo sa stalo W / HER SIS. Zdalo sa, ako by bolo jedno. Povedal som, že ja som mal DÉMON snažiť dostať ku mne a ja bol schopný poraziť OFF W / MY SPIRIT. Nikdy som sa necítila tak OVER POWERED B4 v mojom živote. She Says OH IDS PROB čo som sa. She Said IM O ponechať RUN pochôdzky BUDEME TLK viac o tom neskôr. WELL sa vráti a nikdy sme DID. Videl som SPOLUBYDLICI ďalší deň, a ona sa správala podobne sa nič nestalo, usmieval sa a nový človek. I SAW ŠTĚSTÍ v nej. Já si myslel, že je to divné, že by som sa prejsť, že keď som DONT celkom chápem prečo. AK Nikto nechce pomoc a nikto nezaujíma, alebo sa to vážne. A nikdy som ANYBODY elses DÉMON TAKE drží ME. Ja vážne pocit, že som bol v BIBLICKÉ HELL. TERAZ Neviem, či je niekto GONNA prečítať celý tento LONG UN-EDTITED POST, alebo sa dokonca CO pýtam sa. VUT v čomkoľvek, čo sa Let Me In na vedomosti LIL.
06-15-2009, 06:02 ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
By som mohol potrebovať prečítať znova, ale to sa zdá, ste trápi niečo, čo jednoducho nemôžem si spomenúť. Súčasťou, pretože jeho neusporiadané dohromady (všetky CAPS), a čiastočne preto, že myslím, že jeho obsah na lyžiach.06-15-2009, 05:18 PM
|
||
|
|
|
| 06.10.2009, 07:02 |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
THX PEACE lásky a svetlaCitácia:
Možno ste si už známy to, len som si myslel, podiel. Starať a keep us updated samozrejme na vašej ceste. 06-16-2009, 03:57 Po užívateľov hovorí k LoLo113 Thank You For This Užitočné post:
|
|
| .. Takže si môžete vychutnať "sledovanie" je plávanie! A v takom krásnom prostredí, nádherné scenérie! Butterflys taky! to je krása! .. Výborne theinfiniteone! Zvedám pohári k vám! (Náplň, ako som to!) By ste mali cítiť veľmi chuffed s úsilím! |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Ja som sa snažil prečítať presne to, čo je tvoj problém, ale ... ide čisto z tém stránok, niektoré Démoni si túži ukradnúť energie z ľudí, a to ani potom, čo všetci démoni sú rovnakého druhu vecí, a každý má svoj vlastnú predstavu o tom, čo chcú.06-18-2009, 07:39
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Technická
Admin
|
Znie to ako by ti umožní vašej fantázii, aby prevzal svoj názor. Uvoľnite sa, zamerať sa na skutočnosť, oslobodiť sa od tohto sveta a zároveň je to nebezpečné miesto. Žiť svoj život a nočné mory stratí svoju silu.07.02.2009, 10:55 PM
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Členské
Členské
|
THX PEACE lásky a svetlaCitácia:
2. Ďakujem, že na svoju dobu je tam a poučenie, že tam učiť. 3. Mu oznámil, že už nie je potreba. 4. Povedz ju opustiť, pretože je potreba naďalej. To všetko musí byť v naprostém povedal moc nad vašej domácnosti. Pretože to je jediný návštevník. Potom sa opýtajte archanjela Michaela o pomoc. K dispozícii je video s veľkou správu so žiadosťou o pomoc, AA Mikael, jeden, ktorý používam s veľmi ovplyvniť. AA Mikael je rýchly v jeho pomoc v čase, vzal ho 1 alebo 2 dni, aby si ju úplne. Ale každý prípad je iný. Tu je odkaz: YouTube - Ako uvoľniť negatívne osoba z ... 07-24-2009, 09:01 PM ![]() |
|||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k Phoenixflame Thank You For This Užitočné post: |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Love333,Chápem, čo ste zažil a žiadajú.
Bol som napadnutý Psychic Subjekty, keď som bol dieťa, ktoré sa prejavuje ako klaun Evil tváre v oknách v noci, a predtucha prítomnosti. V tej dobe som bol bezmocný proti nim, a ani to nikomu, som sa neskôr dozvedel, že tam sú k sviatku na negatívnej energie som sa v dôsledku choroby. Neskôr som sa dozvedel, že existuje len jedna všemocná ochranu pred negatívnymi subjektov, láska, nič iného. Modliť sa môže pomôcť upokojiť psychiku natoľko, že racionálne myslenie o tom, čo sa deje, ale najlepšia odpoveď, je vizualizovať čistá láska k subjektu. Láska dobýva všetko, to je viac než len vyhlásenie. Snažte sa byť v kľude, žiadne duchovné subjekt nemôže ublížiť, ak jej to dovolíš. Vedenie je moc, a pochopenie toho, čo chcú (negatívne energie), umožňuje jednej odstrániť túto energiu z ich bytia, čím sa zdroj potravy. Len moje myšlienky, dúfam, že pomôže. Baraka Bashad, 07-27-2009, 11:30 PM Believe |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Ok, im žiadny odborník, ale z Wat chápem z vašich ponáhľal explination je, že váš spolubývajúci mal skúsenosti Vaša citlivej mysle pocit. Ja sám mám veľa skúseností s pocitmi niekoho, kto je bieng zastrašovanie zo strany "démoni" je projekt. To môže byť jednoduchšie povedať, že sú duchovia prináša utrpenie na seba, ako si uvedomiť, možno budete chcieť démonmi. Moja matka je schizofrenik. Časť jej ilúzie sú démoni a môžem vás uistiť, že vás priateľ nie je, že budú napadnutí navonok, ale vnútorne jej vlastné nestabilitou ... Láskou ku všetkým, zostať uzemnění. Máme veľa skúseností everday nadprirodzených vecí, ktoré sú prirodzené. Múdrosť nie je schopnosť vidieť veci, iné nie, ale schopnosť vidieť veci pre wat sú naozaj ..Platonická Sušina
|
||
|
|
|
![]() |