Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Întrebări specifice
Registrul Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Căuta Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Întrebări specifice Orice fel de întrebări legate de viaţa ta, dezvoltare personală sau de situaţia pe care doriţi să aveţi ajuta cu de la altii. De asemenea, vă rugăm să nu ezitaţi să ajute cineva cu o intrebare - de obicei, avem toate lucrurile experienţă similară într-o formă sau alta ...

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Demons , De energie , Hmnn
Videos: Demons , De energie , Hmnn ,

Reply

LinkBack Thread Tools Moduri de afişare
Old 06.13.2009, 07:47   #1 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Blog Entries: 1
love333 is on a distinguished road

hmnn? demoni, energie

Hey fiecare This Is My 1ST POST SO o mulţime de iubire si lumina şi de la Nisa a fi în LIFE CĂLĂTORII W / voi. SO Acest lucru sa întâmplat DESPRE O SO sau o lună în urmă. I was cleaning Camera mea şi am avut MEU ROOMATES OVER, plus o pereche de PP. Ei bine am început să aud voci SAYING omoare Şi sper că moare ea. Şi la fel ca toate lucrurile negative şi un sentiment coplesitor de teamă. Am încercat să meditez OUT VIBES şi în deplasare ŞI m-am rugat şi sa rugat. BINE nu ar STOP So I Get Out Of My cameră şi am vedea una sau My ROOMATES REUNIUNII W / mâinile ei asupra ei URECHI LOOKING DEPLASARE şi îndepărtate. Sunt inca SENTIMENTUL ca eu sunt pe cale de a DIE. I AM Forţarea cuvinte pentru a ieşi din MEA GURA ti u OK. She Says YEA. A trebuit să o întrebăm 2 de mai multe ori She Said la fel. Apoi am fost HELL eu am să o întrebăm dacă ea este AUDIERE şi senzaţie de CE AI sentiment. She Said YEAH ŞI I-am spus că am fost INTENŢII EI DE ENERGIE All The Way în camera cealaltă. Mă rugam PENTRU EI de peste si peste si nu a putut VORBESC DE NICI it out. Am întrebat-o dacă ştia de ce ea spune IDK A FOST După mine pentru un timp. I Said u know u au control asupra lor UR mai mare decât demoni. Ei doresc să se simtă U PREZENTA. IT le hrăneşte. Şi am putut NUMAI Get Out Dumnezeu este dragoste. Ea este atât de DISPARUTA IN Ochii ei She Is mirat OFF şi IDK JUST plecat. Aşa că am DECIDE ITS timpul să mergem la culcare. Well I AM DE STABILIRE ŞI-am simţi ca şi cum MEU corpului este diminuat Şi eu sunt SEMI care ies din partea de sus a capul meu. NU O OUT TOTALĂ DE EXPERIENTA BODY. Şi eu încă mai trebuie să lupte acesti demoni OFF. A fost ca o luptă spirituală. M-am dus la capăt pentru a discuta cu îngerii din MY HEAD care le spui ca a fost capabil să reuşesc să treacă. Să văd ce PPL sunt ca OMS DONT intenţiile AU SUFERIT la animale în ochii ANIMALELOR ŞI CUM Ei ştiu. I mean I CAN'T abia amintesc toată ziua următoare pentru a explica de IT. Dar am vazut MEU ROOMATES SIS a doua zi şi ia spus despre ce sa întâmplat W / SIS ei. Parea Ea a făcut-Nu chiar CARE. Am spus că eu însumi am avut demoni să încercaţi să obţineţi ME şi am fost în stare să bată pe ei off W / spiritul meu. Niciodată nu am simţit atât de OVER POWERED B4 IN MY LIFE. She Says OH ITS Exchage-uri ceva ce am făcut. She Said IM pe cale de a se lasă să se RUN comisioane VOM MAI MULTE TLK despre asta mai târziu. BINE Ea vine înapoi şi nu am făcut-o. Am văzut MEU coleg de cameră a doua zi şi ea a acţionat ca nu sa întîmplat nimic zâmbind şi o nouă persoană. Am văzut fericirea în ei. Am crezut că a fost ciudat că m-ar trece prin că, atunci când i dont DESTUL înţeleg de ce. Daca nimeni nu vrea să fie ajutat şi NU-i pasa sau ia în serios. Si eu am avut niciodată ANYBODY elses demoni TAKE A stapanire pe mine. GRAV-am simtit ca am fost in HELL biblice. ACUM i dont know dacă este cineva o să parcurgeţi acest Toată ONU-EDTITED POST Sau chiar primesc ceea ce am cer. DAR tot ceea ce poate Let Me In pe o cunoaştere LIL.

THX PACE iubire si lumina
love333 está offline   Reply With Quote
Old 06.15.2009, 06:02   #2 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Vă mulţumim pentru acţiunile aici. Am fost stiintele vise de mai mulţi ani de acum şi aproape la fel de dificil ca, uneori, faci impozite.
lauralane is on a distinguished road

Re: hmnn? demoni, energie

Am putea avea nevoie pentru a citi acest lucru din nou, dar se pare că sunteţi tulburat de ceva ce eu nu pot pune degetul pe mine. O parte din ea, deoarece sa amestecate împreună (cu majuscule), precum şi o parte, deoarece cred că conţinutul acesteia jumping.
lauralane está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You a lauralane pentru acest post-uri utile:
love333 (06-15-2009)
Old 06.15.2009, 05:18   #3 (Permalink)
Membru
Senior Member
Points: 2,394, Level: 31Points: 2,394, Level: 31Points: 2,394, Level: 31
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss123
LoLo113 is on a distinguished road

Citat:
Originally Posted by love333 View Post
Hey fiecare This Is My 1ST POST SO o mulţime de iubire si lumina şi de la Nisa a fi în LIFE CĂLĂTORII W / voi. SO Acest lucru sa întâmplat DESPRE O SO sau o lună în urmă. I was cleaning Camera mea şi am avut MEU ROOMATES OVER, plus o pereche de PP. Ei bine am început să aud voci SAYING omoare Şi sper că moare ea. Şi la fel ca toate lucrurile negative şi un sentiment coplesitor de teamă. Am încercat să meditez OUT VIBES şi în deplasare ŞI m-am rugat şi sa rugat. BINE nu ar STOP So I Get Out Of My cameră şi am vedea una sau My ROOMATES REUNIUNII W / mâinile ei asupra ei URECHI LOOKING DEPLASARE şi îndepărtate. Sunt inca SENTIMENTUL ca eu sunt pe cale de a DIE. I AM Forţarea cuvinte pentru a ieşi din MEA GURA ti u OK. She Says YEA. A trebuit să o întrebăm 2 de mai multe ori She Said la fel. Apoi am fost HELL eu am să o întrebăm dacă ea este AUDIERE şi senzaţie de CE AI sentiment. She Said YEAH ŞI I-am spus că am fost INTENŢII EI DE ENERGIE All The Way în camera cealaltă. Mă rugam PENTRU EI de peste si peste si nu a putut VORBESC DE NICI it out. Am întrebat-o dacă ştia de ce ea spune IDK A FOST După mine pentru un timp. I Said u know u au control asupra lor UR mai mare decât demoni. Ei doresc să se simtă U PREZENTA. IT le hrăneşte. Şi am putut NUMAI Get Out Dumnezeu este dragoste. Ea este atât de DISPARUTA IN Ochii ei She Is mirat OFF şi IDK JUST plecat. Aşa că am DECIDE ITS timpul să mergem la culcare. Well I AM DE STABILIRE ŞI-am simţi ca şi cum MEU corpului este diminuat Şi eu sunt SEMI care ies din partea de sus a capul meu. NU O OUT TOTALĂ DE EXPERIENTA BODY. Şi eu încă mai trebuie să lupte acesti demoni OFF. A fost ca o luptă spirituală. M-am dus la capăt pentru a discuta cu îngerii din MY HEAD care le spui ca a fost capabil să reuşesc să treacă. Să văd ce PPL sunt ca OMS DONT intenţiile AU SUFERIT la animale în ochii ANIMALELOR ŞI CUM Ei ştiu. I mean I CAN'T abia amintesc toată ziua următoare pentru a explica de IT. Dar am vazut MEU ROOMATES SIS a doua zi şi ia spus despre ce sa întâmplat W / SIS ei. Parea Ea a făcut-Nu chiar CARE. Am spus că eu însumi am avut demoni să încercaţi să obţineţi ME şi am fost în stare să bată pe ei off W / spiritul meu. Niciodată nu am simţit atât de OVER POWERED B4 IN MY LIFE. She Says OH ITS Exchage-uri ceva ce am făcut. She Said IM pe cale de a se lasă să se RUN comisioane VOM MAI MULTE TLK despre asta mai târziu. BINE Ea vine înapoi şi nu am făcut-o. Am văzut MEU coleg de cameră a doua zi şi ea a acţionat ca nu sa întîmplat nimic zâmbind şi o nouă persoană. Am văzut fericirea în ei. Am crezut că a fost ciudat că m-ar trece prin că, atunci când i dont DESTUL înţeleg de ce. Daca nimeni nu vrea să fie ajutat şi NU-i pasa sau ia în serios. Si eu am avut niciodată ANYBODY elses demoni TAKE A stapanire pe mine. GRAV-am simtit ca am fost in HELL biblice. ACUM i dont know dacă este cineva o să parcurgeţi acest Toată ONU-EDTITED POST Sau chiar primesc ceea ce am cer. DAR tot ceea ce poate Let Me In pe o cunoaştere LIL.

Nu am nici un răspuns pentru tine, aceasta este experienta dvs., iar acesta va lua ceva timp pentru tine de a înţelege totul. În ceea ce priveşte Mate camera ta, se pare că ea este în negarea sau nu vrea să vă ajute, acţiunile ei sunt ciudat la mine. Aici este ceva ce-am citit şi m-au ajutat cu experienta mea pe care am avut-o.

"Bhagavad Gita descrie întregul calea spirituală ca o luptă între forţele de lumină şi de întuneric în conştiinţa omului. Adevărata pace spirituală nu este o stare în care o chiuvete pasiv-o recompensă pentru anii lungi de suffereing şi de lacrimi. Ea este pace, mai degrabă, de victorie a unei lupte de bine au luptat şi a certitudinii că unul a depăşit. Nu este plasat un zid protector în jurul unuia să închidă afară de ororile de viaţă, este mai degrabă o lumina orbitoare, surghiunire aceste orori în non-existenta, Evern fi întunericul este izgonit de la o cameră de când unul se aprinde lumina electrica. Nici un om nu a alunecat vreodată în jos la cer. traiectorie a fost descris, mai degrabă, ca o ascensiune a unui munte, una care poate fi cucerit doar după mai multe greutăţi. Aceasta este cea mai descriptiv al ascensiunii reale de constiinta care are loc în omul interior ".

S-ar putea fi cunoscut deja acest lucru, doar thought I'd parts. Aveţi grijă şi să păstreze ne actualizat, desigur, pe calea ta.

Laura
love333 (06-15-2009)
Old 06.16.2009, 03:57   #4 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Seeking Spirit is on a distinguished road

Sunt lupta pentru a citi exact care este problema ta, dar ... merge pur off de subiecte titlu, unii demoni nu aştepta cu nerăbdare să fure energia de la oameni, nu chiar toate demonii sunt după acelaşi gen de lucruri, şi fiecare a lor idee proprie a ceea ce doresc.
Seeking Spirit está offline   Reply With Quote
Old 06.18.2009, 07:39   #5 (Permalink)
Tehnic
Admin
Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16

Cemiess's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Mulţumit de 14 ori in 8 Posts
Cemiess is on a distinguished road

Sună ca şi cum vă permite imaginatia pentru a prelua mintea ta. Relaxaţi-vă, se concentreze asupra realităţii, liber-te de la această lume, în timp ce este un loc periculos de a fi. Live-ti viata si cosmarurile vor pierde puterea lor.
Cemiess está offline   Reply With Quote
Old 07.02.2009, 10:55   #6 (Permalink)
Membru
Membru
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Re: Lisa Renee iulie actualizare ASCENSIUNE
Phoenixflame is on a distinguished road

Citat:
Originally Posted by love333 View Post

I a face have răspunsuri, pentru deamons care se ocupă, dar este una din îndatoririle mele. Ai nevoie pentru a cere ajutor de la o sursă mai mare. Unul la contact este în sud şi să ne dea de sprijin şi curajul de a face mai trecut luptele noastre, numele lui este Arhanghelul Mihail. Unele deamons sunt mult mai puternici decât altele. Unii suntem în măsură să se ocupe de pe cont propriu. Mi se pare de nici o surpriză-aţi văzut îngeri în experienţa dumneavoastră. AA Michael este acolo pentru tine. Doar ştiu că nimic de această natură în viaţa ta este acolo pentru a învăţa o lecţie. Am constatat că, de la sfârşitul anului aceste atacatori vin cu o forţă uriaşă, un fel de orb ţinerii sub observaţie tine ca tu dormi. A se vedea putem fi atât o forţă care urmează să fie wreckoned cu sau complet vulnerabile în somn noastre. Iată câteva sfaturi despre ce să facă dacă este vorba de spate sau altceva încearcă să intre .... de acasă

1. Recunoaste-o. Să-l cunosc ştii sale acolo. (acest lucru ia puterii sale de distanţă)
2. Va multumim pentru timpul acesta ei fiind acolo şi lecţia a fost acolo pentru a preda.
3. Lăsaţi-o să ştiu că nu mai este necesar.
4. Spune-i să plece, pentru că este nevoie de nu mai este.

Toate acestea trebuie să fie spus în autoritate totală de peste casa ta. Pentru ca este doar un vizitator.

Apoi, cere Arhanghelului Mihail, pentru ajutor. Există un video cu un mesaj de cerere mare pentru a vă ajuta AA Mikael lui, unul pe care am utilizat cu mult mai afectează. AA Mikael este rapid în ajutorul său la momente luând el 1 sau 2 zile pentru a lua it afară complet. Dar fiecare caz este diferit.

Aici este link-ul: Start la 116 de cereri, fac recomandăm să urmăriţi totul. Dacă aveţi orice întrebări sau aveţi nevoie de orice alte link-uri, tot ce trebuie să facem este să cerem. Sunt aici pentru tine
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You a Phoenixflame pentru acest post-uri utile:
love333 (07-03-2009)
Old 07.24.2009, 09:01   #7 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 6%Activity: 6%Activity: 6%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
5/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Mulţumit de 68 de ori în 40 de posturi
BelievHUman is on a distinguished road

Love333,
Pot să înţeleg ceea ce aţi trăit şi sunt cer.

Am fost atacat de către entităţile psihic atunci când eram copil, au manifestat ca clovn Evil se confruntă în ferestre pe timp de noapte şi o prezenţă presimţire.

La data am fost neputincioasă împotriva lor şi nu spune nimănui, am aflat mai târziu au fost acolo pentru a sărbători pe energia negativa am avut în termen de cauza bolii.

Mai târziu, am aflat că există o protecţie puternică din toate entităţile Negativ, dragoste, nimic altceva.

Praying poate ajuta calma psihicul suficient pentru a avea o gândire raţională asupra a ceea ce se întâmplă, dar cel mai bun răspuns este de a vizualiza pura dragoste pentru entitate. Dragostea învinge toate, că este mai mult decât o declaraţie.

Încercaţi să fie la pace, nici o entitate spirituală excepţia cazului în care vă pot afecta sănătatea şi ai lăsat-o. Cunoaşterea este puterea si intelegerea a ceea ce doresc (energie negativă) permite o pentru a elimina această energie de a fi a acestora, eliminând astfel sursa de hrana.

Doar gândurile mele, speranţa ei de ajutor.

Baraka Bashad,

Believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07.27.2009, 11:30   #8 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3

lildiezel513's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 sssssss12
Mulţumit de 6 ori in 4 Posts
lildiezel513 is on a distinguished road

Ok, IM nu sunt expert, dar de la I wat explination înţeleg de la dumneavoastră este că s-au grabit colega ta a avut o experienţă de mintea ta sensibile simtit. Eu însumi am o mulţime de experienţă cu sentimente cineva care este bieng terorizat de "demoni" poate proiect. Aceasta poate fi mai uşor să spun că sunt spirite aduce agonie la sine decât pentru a realiza Poate vă creaţi demoni. Mama mea este de schizofrenie. O parte din iluzii ei sunt demoni şi pot să vă asigur că prietenul nu este atacat din exterior, dar la nivel intern de către instabilitate propria ei ... Multă dragoste la toate, stai întemeiată. Avem experienta de multe lucruri supranaturale everday, care sunt naturale. Înţelepciunea nu este abilitatea de a vedea alte lucruri, dar nu poate abilitatea de a vedea lucrurile pentru Wat sunt cu adevărat ..
lildiezel513 está offline   Reply With Quote
Reply