Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Global Jedności główna > Pytania szczegółowe
Zarejestruj się Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Szukać Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Pytania szczegółowe Wszelkiego rodzaju pytania dotyczące swojego życia, rozwój osobisty, lub sytuacje, które chcesz mieć pomóc od innych. Ponadto, uprzejmie prosimy, aby pomagać osobom o pytanie - zazwyczaj Wszyscy doświadczyliśmy podobnych rzeczy w ten czy inny ...

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Demony , Energia , Hmnn
Filmy wideo: Demony , Energia , Hmnn ,

Reply

Linkback Narzędzia wątku Tryby wyświetlania
Old 06-13-2009, 07:47 PM   #1 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Blog Entries: 1
Podziękował 33 razy w 25 postów
Środowisko: 3 Times in 3 Posts
love333 is on a distinguished road

hmnn? demonów, energii

HEY EVERYONE THIS IS MY 1ST post, tak wiele miłości i ŚWIATŁO I NICE TO BE IN LIFE PODRÓŻE W / YOU GUYS. SO Stało się to około miesiąca mniej więcej przed. I WAS CZYSZCZENIE moim pokoju i miałam ROOMATES OVER PLUS kilka PP. DOBRZE zacząłem słyszeć głosy SAYING Kill Her Mam nadzieję, że umrze. I LIKE wszystkich negatywnych rzeczy i przytłaczające uczucie strachu. Starałem się medytacja VIBES OUT AND AWAY i modliłem się i modlił się. DOBRZE Czy nie STOP tak ja dostać się z mojego pokoju i widzę JEDNEJ LUB MY ROOMATES POSIEDZENIA W / ręce nad jej uszy odwracając i odległe. I am still feeling like I AM umrzeć. I AM WYMUSZANIE słowa, które pochodzą z moich ust ARE U OK. She Says YEA. Musiałem poprosić ją 2 MORE TIMES SHE to samo powiedział. Potem HELL I AM gonna zapytać ją, czy słyszy i uczucia co im uczucie. SHE SAID YEAH i powiedziałam jej, że był już swoją energię ALL THE WAY w drugim pokoju. Modliłem DLA NIEJ Over And Over i nie zna OF IT OUT. Poprosiłem ją, gdyby wiedziała DLACZEGO She Says IDK Zostało After Me for a while. I SAID U Know U mieć kontrolę nad nimi UR WIĘKSZY NIŻ demonów. They Want U TO FEEL THIS. IT je żywi. I mogłem tylko GET OUT Bóg jest miłością. SHE IS SO Gone In Her Eyes SHE IS OFF ROZPOCZĘCIA I IDK JUST GONE. SO zdecyduję swój czas na iść spać. Więc jestem ustanawiające i mi się, że moje ciało jest skurczył I JESTEM PÓŁ COMING OUT OF THE TOP OF MY HEAD. NIE RAZEM out of body experience. I nadal trzeba walczyć te demony OFF. To było jak DUCHOWA bitwy. I Went aż do rozmowy z ANGELS IN MY HEAD mówili mi było MAKE IT przeszłości. Dla sprawdzenia, które PPL są jak WHO Nie masz zamiar ZWIERZĄT HURT zwierzętami OCZY I JAK znają. Mam na myśli to ledwo Remember It następny dzień to wytłumaczyć. Ale widziałem MY ROOMATES SIS następnego dnia i powiedział jej, co się stało W / JEJ SIS. Zdawało się, że jak ona nie obchodzi. Powiedziałem, że ja sam miał DEMONS TRY TO GET ME i byłem w stanie ich pokonać OFF W / ducha mojego. Nigdy nie czułem się tak OVER POWERED B4 w moim życiu. She Says OH ITS ProB coś zrobił. SHE SAID IM o pozostawienie RUN Zlecenia BĘDZIEMY TLK Więcej o tym później. DOBRZE wraca i nigdy nie zrobił. I Saw mój współlokator następnego dnia i ONA działał jak nic się nie stało uśmiechnięty i nowego człowieka. I Saw SZCZĘŚCIA w niej. Pomyślałem, że to dziwne, że dojdzie do I że kiedy DONT końca rozumiem, dlaczego. Jeśli nikt nie chce być wspomagany i nikt nie dba lub bierze go poważnie. I NIGDY nie miało ANYBODY elses DEMONS TAKE A HOLD OF ME. I seriously FILC jak byłem w biblijnym HELL. TERAZ I Dont Know Jeśli ktokolwiek czyta ten cały GONNA PRZEZ DŁUGIE ONZ EDTITED POST Albo nawet to, czego ja pytam. Ale wszystko, co może LET ME IN NA WIEDZY LIL.

THX Peace Love and Light
love333 está offline   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 06:02   #2 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Podziękował 37 razy w 32 stanowisk
lauralane is on a distinguished road

Re: hmnn? demonów, energii

Może muszę przeczytać to jeszcze raz, ale wydaje się, jesteś zmartwiony czymś po prostu nie da się palcem w sprawie. Część jej, gdyż jej pomieszanych ze sobą (wszystkie CAPS), a częściowo dlatego myślę, że jej treść skoków.
lauralane está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You to lauralane ta wiadomosc:
love333 (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 05:18 PM   #3 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 2,394, Level: 31Points: 2,394, Level: 31Points: 2,394, Level: 31
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss123
Podziękował 199 razy w 95 stanowisk
LoLo113 is on a distinguished road

Cytat:
Originally Posted by love333 View Post
HEY EVERYONE THIS IS MY 1ST post, tak wiele miłości i ŚWIATŁO I NICE TO BE IN LIFE PODRÓŻE W / YOU GUYS. SO Stało się to około miesiąca mniej więcej przed. I WAS CZYSZCZENIE moim pokoju i miałam ROOMATES OVER PLUS kilka PP. DOBRZE zacząłem słyszeć głosy SAYING Kill Her Mam nadzieję, że umrze. I LIKE wszystkich negatywnych rzeczy i przytłaczające uczucie strachu. Starałem się medytacja VIBES OUT AND AWAY i modliłem się i modlił się. DOBRZE Czy nie STOP tak ja dostać się z mojego pokoju i widzę JEDNEJ LUB MY ROOMATES POSIEDZENIA W / ręce nad jej uszy odwracając i odległe. I am still feeling like I AM umrzeć. I AM WYMUSZANIE słowa, które pochodzą z moich ust ARE U OK. She Says YEA. Musiałem poprosić ją 2 MORE TIMES SHE to samo powiedział. Potem HELL I AM gonna zapytać ją, czy słyszy i uczucia co im uczucie. SHE SAID YEAH i powiedziałam jej, że był już swoją energię ALL THE WAY w drugim pokoju. Modliłem DLA NIEJ Over And Over i nie zna OF IT OUT. Poprosiłem ją, gdyby wiedziała DLACZEGO She Says IDK Zostało After Me for a while. I SAID U Know U mieć kontrolę nad nimi UR WIĘKSZY NIŻ demonów. They Want U TO FEEL THIS. IT je żywi. I mogłem tylko GET OUT Bóg jest miłością. SHE IS SO Gone In Her Eyes SHE IS OFF ROZPOCZĘCIA I IDK JUST GONE. SO zdecyduję swój czas na iść spać. Więc jestem ustanawiające i mi się, że moje ciało jest skurczył I JESTEM PÓŁ COMING OUT OF THE TOP OF MY HEAD. NIE RAZEM out of body experience. I nadal trzeba walczyć te demony OFF. To było jak DUCHOWA bitwy. I Went aż do rozmowy z ANGELS IN MY HEAD mówili mi było MAKE IT przeszłości. Dla sprawdzenia, które PPL są jak WHO Nie masz zamiar ZWIERZĄT HURT zwierzętami OCZY I JAK znają. Mam na myśli to ledwo Remember It następny dzień to wytłumaczyć. Ale widziałem MY ROOMATES SIS następnego dnia i powiedział jej, co się stało W / JEJ SIS. Zdawało się, że jak ona nie obchodzi. Powiedziałem, że ja sam miał DEMONS TRY TO GET ME i byłem w stanie ich pokonać OFF W / ducha mojego. Nigdy nie czułem się tak OVER POWERED B4 w moim życiu. She Says OH ITS ProB coś zrobił. SHE SAID IM o pozostawienie RUN Zlecenia BĘDZIEMY TLK Więcej o tym później. DOBRZE wraca i nigdy nie zrobił. I Saw mój współlokator następnego dnia i ONA działał jak nic się nie stało uśmiechnięty i nowego człowieka. I Saw SZCZĘŚCIA w niej. Pomyślałem, że to dziwne, że dojdzie do I że kiedy DONT końca rozumiem, dlaczego. Jeśli nikt nie chce być wspomagany i nikt nie dba lub bierze go poważnie. I NIGDY nie miało ANYBODY elses DEMONS TAKE A HOLD OF ME. I seriously FILC jak byłem w biblijnym HELL. TERAZ I Dont Know Jeśli ktokolwiek czyta ten cały GONNA PRZEZ DŁUGIE ONZ EDTITED POST Albo nawet to, czego ja pytam. Ale wszystko, co może LET ME IN NA WIEDZY LIL.

THX Peace Love and Light
Nie mam żadnych odpowiedzi dla Ciebie, to doświadczenie i to zajmie czasu, byś zrozumiał to wszystko. Jeśli chodzi o Twoje współlokatora, wydaje się, że ona jest w negowanie lub nie chce pomóc, jej działania są dla mnie dziwne. Tutaj jest coś, co czytam i to pomogło mi moje doświadczenie, które miałem.

"Bhagavad Gita opisuje całej drogi duchowej walki między siłami światła i ciemności w świadomości człowieka. Prawdziwego duchowego pokoju nie jest państwem, w który pochłaniacze biernie-nagroda za wieloletnią suffereing i łzy. It jest spokój, a raczej na zwycięstwo w walce oraz walczyły i pewności, że trzeba przezwyciężyć. Nie jest ścianą umieszczone ochronnie około zamykać się okropności życia, jest to raczej oślepiające światło, wygnaniu tych okropności w nieistnienia, evern jak ciemność jest wydalony z sali, gdy jeden włącza światło elektryczne. Żaden człowiek nigdy nie zsunął się do nieba. ścieżka została opisana, a raczej jako wznoszenie się góra, która może być zdobyty tylko po wielu trudach. Jest to najbardziej opisowy rzeczywiste wzniesienie świadomości, które odbywa się w człowieku wewnętrznym ".

Można już znane, podobnie thought I'd akcji. Take care i pomóc nam aktualizacji oczywiście na drodze.

Co absolutnie fantastyczne osiągnięcie! Jestem pewien, że będziesz cieszyć się przez wiele dni i nocy basen? Oops! tylko spojrzał rozumieniu Koi Pond się ....
07-19-2008, 07:11 PM
.. Tak, będziesz cieszyć się "oglądając" im basen! A w takim pięknym otoczeniu, wspaniałe dekoracje! Motyle też! jaki piękny! .. Well done theinfiniteone! Unoszę szkła na Ciebie! (Przed i napełniać!) Powinieneś czuć bardzo zachwyc
LoLo113 está offline   Reply With Quote
Miłość i współczucie ... kak
love333 (06-15-2009)
Old 06-16-2009, 03:57   #4 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Podziękował 31 razy w 22 stanowisk
Seeking Spirit is on a distinguished road

Ja usiłuje przeczytać dokładnie, jaki jest twój problem, ale ... na czysto off tytułu tematy, niektóre demony nie pragnąć, by ukraść energię z ludzi, nawet nie wszystkie demony są od tego samego rodzaju rzeczy, a każda z nich ma swoje własny pomysł, co chcą.
Seeking Spirit está offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 07:39   #5 (permalink)
Techniczne
Admin
Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16

Cemiess's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Podziękował 14 razy w 8 stanowisk
Cemiess is on a distinguished road

Sounds like you're pozwalając swojej wyobraźni, aby przejąć kontrolę nad umysłem. Relaks, koncentrują się na rzeczywistości, uwolnić się od tego świata, a to niebezpieczne miejsce. Żyć swoim życiem i koszmary stracą moc.
Cemiess está offline   Reply With Quote
Old 07-02-2009, 10:55 PM   #6 (permalink)
Użytkownik
Użytkownik
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Podziękował 39 razy w 26 postów
Podziękował 41 razy w 26 postów
Phoenixflame is on a distinguished road

Cytat:
Originally Posted by love333 View Post

THX Peace Love and Light
Mam odpowiedzi na deamons czynienia jest tylko jednym z moich obowiązków. Musisz poprosić o pomoc z wyższym źródłem. Jednego do kontaktu w południe i daje nam wsparcie i odwagę, aby ją przeszłości nasze boje, his name is Michała Archanioła. Niektóre deamons są o wiele silniejsze niż w innych. Niektóre jesteśmy w stanie poradzić sobie sami. Uważam, że nie zaskoczy Cię widział aniołów swoich doświadczeń. AA Michael jest do Państwa dyspozycji. Wystarczy wiedzieć, że coś w tym rodzaju w Twoim życiu jest nie uczyć się lekcji. Odkryłam, że jak na koniec tych napastników pochodzą z ogromną siłą, rodzaj ślepej obserwacji you as you sleep. Zobacz możemy być zarówno życie się wreckoned lub całkowicie podatni na sen. Oto kilka wskazówek co robić, gdy wraca lub coś próbuje wjechać swoim domu ....

1. Go potwierdzić. Daj znać jej nie znasz. (to jest zasilany away)
2. Dziękuję za to jego czas jest tam i lekcja była tam nauczać.
3. Niech wiedzą nie jest już potrzebne.
4. Wyślij go na urlop, bo już nie jest potrzebny.

Wszystko to należy powiedzieć w zupełnej władzy nad swoim domu. Bo to jest tylko gościem.

Następnie zapytaj Michała Archanioła o pomoc. Istnieje film z wielkim przesłaniem wniosku o pomoc AA Mikael, jeden, którego używam z wielką wpływu. AA Mikael jest szybki w jego pomóc w biorąc go 1 lub 2 dni, aby uzyskać ją w całości. Ale każdy przypadek jest inny.

Oto link: Zacznij od 1:16 do wniosku, Polecam obejrzeć całość. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz żadnych innych powiązań, wszystko co musisz zrobić, to zapytać. Jestem tu dla Ciebie
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
(07-18-2009)
love333 (07-03-2009)
Old 07-24-2009, 09:01 PM   #7 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 6%Activity: 6%Activity: 6%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
5/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Podziękował 68 razy w 40 postów
BelievHUman is on a distinguished road

Love333,
Potrafię zrozumieć, czego doświadczył i proszą.

I został zaatakowany przez Psychic Podmioty, kiedy byłem dzieckiem, objawia się jako Evil clown twarze w oknach w nocy i przeczucie obecności.

W tym czasie byłem bezsilny wobec nich i nie mów nikomu, dowiedziałem się później, byli tam na ucztę na negatywną energię miałem w związku z chorobą.

Później dowiedziałem się, że jeden jest wszechmocna ochrony przed negatywnymi podmiotów, Love, nic więcej.

Modlitwa może pomóc spokój duszy wystarczy mieć racjonalne myślenie o tym, co się dzieje, ale najlepszą odpowiedzią jest wizualizacja Pure Love odniesieniu do jednostki. Miłość zwycięża wszystko, że jest czymś więcej niż tylko oświadczenie.

Postaraj się w pokoju, nie Duchowość jednostka może Ci zaszkodzić, jeśli nie niech to. Wiedza to potęga i zrozumienia, czego chcą (negatywnej energii) pozwala na usunięcie tej energii z ich, tym samym likwidując źródło pożywienia.

Po prostu moje myśli, nadzieję, że pomogą.

Baraka Bashad,

Believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07-27-2009, 11:30 PM   #8 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3

lildiezel513's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 sssssss12
Środowisko: 6 Times in 4 Posts
lildiezel513 is on a distinguished road

Ok, ale im nie ekspertów z wat rozumiem z wpadł explination jest to, że twój współlokator miał swoje doświadczenia wrażliwy umysł czuł. Ja też wiele doświadczeń z uczucia kogoś, kto jest bieng terroryzowani przez "złe duchy" mogą projektu. Być może łatwiej powiedzieć, że nie są duchy wniesienia agonii do siebie niż do realizacji może tworzysz demonów. Moja matka jest schizofrenikiem. Część jej urojenia są duchy i mogę zapewnić, że przyjaciel nie jest atakowany z zewnątrz, ale wewnętrznie własnej niestabilności ... Dużo miłości dla wszystkich, pobyt uziemione. Doświadczamy wielu rzeczy nadprzyrodzonych everday, że są naturalne. Mądrość nie umiejętność widzenia rzeczy innym jest może, ale nie zdolność dostrzegania rzeczy wat one naprawdę są ..
lildiezel513 está offline   Reply With Quote
Reply