|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Specifiski jautājumi Jebkuru jautājumu, kas saistīti ar savu dzīvību, personisko attīstību un situāciju tādas, ko vēlaties, lai palīdzētu no citiem. Tāpat, lūdzu, palīdzēt ikvienam, kam ir jautājums - parasti mēs visi esam pieredzējuši līdzīgas lietas vienā formā, vai citu ... |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
hmnn? dēmoniem, enerģētikaHEY EVERYONE THIS IS MY 1ST POST SO LOTS OF LOVE UN GAISMAS UN NICE TO BE IN LIFE CEĻOJUMI W / you guys. SO Tas notika apmēram mēnesi vai SO AGO. Es biju UZKOPŠANAS savā istabā un man bija ROOMATES OVER PLUS OF PP pārim. Nu es sāku dzirdamas cilvēku balsis pasakot KILL viņas un es ceru, ka viņa mirst. UN LĪDZĪGS visas negatīvās stuff un lielākā SAJŪTA bailes. Es mēģināju gudrot vibrācijām, un prom, un man lūdzās un lūdza. WELL Nebūtu STOP SO I GET no manas istabas un redzu vienu vai manu ROOMATES SĒDES W / viņas rokas OVER HER Ausis LOOKING līdzi un tālāk. Es esmu vēl nejūtas kā es esmu par nāvi. I AM piespiežot vārdi nāk no manas NAGU ARE U OK. Viņa saka YEA. Man bija ASK HER 2 reizes viņa teica pats. Tad mani HELL I AM gonna ASK HER, ja viņa ir dzirdes un SAJŪTA KAS IM sajūta. Viņa teica, jā un es sacīju, ka man bija panākt, VIŅAS ENERGY galam otrā istabā. Es biju praying HER vairāk un vairāk un VARĒTU nerunāju kāda tā OUT. Es pajautāju, vai viņa zināja, kādēļ viņa saka IDK Tas ir pēc manis FOR laiku. Es teicu, U KNOW U ir kontrole pār tiem UR lielāki par dēmoniem. Viņi vēlas U izjust to. IT barībā TOS. Un es varētu tikai iegūt OUT Dievs ir mīlestība. Viņa ir tik GONE IN HER EYES viņa skatās OFF UN IDK JUST GONE. Tāpēc es DECIDE savs laiks iet gulēt. Nu es esmu ar ko nosaka un es justos kā mana organizācija ir sarucis, un esmu SEMI IERODAS NO TO MY HEAD TOP. NAV TOTAL NO BODY PIEREDZE. Un es joprojām ir cīnīties ar šiem dēmoniem OFF. Tas bija kā garīgā cīņā. Es devos ALL CEĻŠ UZ runājot galvā ANGELS viņiem sakot, man bija iespēja MAKE IT pagātni. Redzēt KAS PPL ir kā PVO dont ir nodomiem sāp SUGU DZĪVNIEKIEM dzīvniekiem acis un to zināt. Es domāju man ir tikko ATCERIETIES IT ALL NEXT DAY to izskaidrotu. BUT I SAW MY ROOMATES SIS Nākamā diena un sāka stāstīt par notikušo W / HER SIS. SHE likās SHE DID NOT REALLY CARE. Es teicu, ka es pats esmu HAD dēmoniem TRY TO GET mani un man bija iespēja BEAT TĀM OFF W / MY SPIRIT. Man nekad nav bijušas tik OVER IN MY LIFE B4 POWERED. Viņa saka OH ITS PROB kaut ko es to darīju. SHE SAID IM PAR atstāt RUN ERRANDS MĒS TLK vairāk par to vēlāk. Labi viņa nāk atpakaļ un mēs neesam nekad DID. I SAW MY istabas nākošajā dienā, un viņa rīkojās kā nekas nenotika smaidīga un jaunas personas. Es redzēju laimi HER. Es tikai domāju, ka ir pareģojums, ka es būtu jāiet cauri, ka, ja i dont diezgan saprast, kāpēc. Ja neviens negrib jāpalīdz un neviens cares vai notiek to nopietni. Un man nekad nav bijis kāds ELSES dēmoniem LIETOT HOLD OF ME. Es nopietni Likās, ka es biju Bībeles elle. NOW Nezinu, vai kāds ir gonna izlasīt visu šo ILGTERMIŅA UN-EDTITED POST vai pat iegūt to, ko es lūdzu. Bet viss, LET ME IN LIL ZINĀŠANAS.
THX PEACE LOVE AND LIGHT ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: hmnn? dēmoniem, enerģētikaEs varētu nepieciešams lasīt caur šo atkal, bet šķiet, ka Jums ir noraizējusies par kaut ko, es vienkārši nevar laist mani pirkstu. Tā daļā, jo tās jumbled kopā (All Caps), un daļēji tāpēc, ka es domāju, ka tā saturs lekt.
|
||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies lauralane Par šo noderīgo Post: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Senior Member
|
Re: hmnn? dēmoniem, enerģētikaQuote:
"Bhagavad Gita aprakstīts viss garīgais ceļš starp gaismas spēku un tumsas cīņa, kas apziņā cilvēks. Patiess garīgais miers nav valsts, kurā viens izlietnes pasīvi, atlīdzība par ilgu gadu suffereing un plīsumi. Tā ir miers, drīzāk par uzvaru cīņā labi cīnījās un pārliecību, ka tāds ir jāpārvar. Tas nav sienu novietoti Aizsargātu aptuveni vienu izslēgt no dzīves šausmas, tā drīzāk ir žilbinošā gaisma, izraidot tās šausmas vērā neesamību, evern kā tumsa ir izraidīja no istabas, kad viens kļūst par elektrisko gaismu. Neviens cilvēks nekad noslidinājās nosaka debesīs. gaita ir aprakstīta, drīzāk, kā uzkāpšana augšu kalnā, no kuras var iekaroja tikai pēc daudzām grūtībām. Tas ir ļoti apraksta faktisko pacelšanās apziņas, kas notiek iekšējais cilvēks. " Jūs, iespējams, jau zināms, šis, tikai domāju, ka man daļa. Rūpēties un uzturēt mums updated, protams, par savu ceļu. Laura
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies LoLo113 Par šo noderīgo Post: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: hmnn? dēmoniem, enerģētikaEs esmu cīnās izlasīt tieši kādas ir jūsu problēma, bet ... iet tīri nost no tēmas nosaukuma, daži Demons do kārot zagt enerģiju no cilvēkiem, pat ne visi dēmoni ir pēc paša veida lietas, un katrai ir savas savas idejas par to, ko viņi vēlas.
|
||
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Technical
Admin
|
Re: hmnn? dēmoniem, enerģētikaLīdzīgi kā jūs, kas ļauj jūsu iztēlei, lai pārņemtu jūsu prātā. Relax, koncentrējoties uz realitāti, bez sevi no šīs pasaules, bet tā ir bīstama vieta. Dzīvot savu dzīvi un murgi zaudēs savu spēku.
|
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | |||||||||||
|
Loceklis
Loceklis
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
Blog Entries: 1
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.
Pateicās 41 Times 26 Ziņojumi
|
Re: hmnn? dēmoniem, enerģētikaQuote:
1. Atzīt to. Let it zinātu, ka jūs zināt, tās tur. (šajā summā savu varu attālumā) 2. Pateicos, ka tā pagaidām tur un mācība bija tur strādāt. 3. Let it zinām, ka tā vairs nav nepieciešama. 4. Pateikt to atstāt, jo tas ir nepieciešams ne vairāk laika. Tas viss ir teikts izdvest varu pār jūsu mājās. Jo tas ir tikai viesis. Tad lūgt Archangel Michael palīdzību. Ir ar lielu lūgumu ziņu AA Mikael palīdzības, video tāds, kas es varu izmantot daudz ietekmēt. AA Mikael's ir ātra viņa palīdzību brīžos, veikt viņu 1 vai 2 dienas lai saņemtu to ārā pavisam. Bet katrs gadījums ir atšķirīgs. Šeit ir saite: Sākas 1:16 ar lūgumu, es iesaku jums vērot visa lieta. Ja jums ir kādi jautājumi vai vajadzīga citas saites, viss, kas jums jādara, ir prasīt. I am here for you pārāk ![]() |
|||||||||||
|
|
|
| Sisters |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: hmnn? dēmoniem, enerģētikaLove333,
Es varu saprast, kas jums ir nācies saskarties, un lūdz. Man bija uzbrukušas psihisko Uzņēmumi, kad es biju Child, tie izpaužas kā ļauns āksts sejām logu naktī un nojauta klātbūtni. Tajā laikā man bija bezspēcīgi pret viņiem un neteica nevienam, es uzzināju vēlāk viņi tur uz svētkiem par negatīvu enerģiju man bija laikā slimības dēļ. Vēlāk es uzzināju, ka ir viens visiem spēcīga aizsardzība no negatīvās vienības, Love, nekas cits. Dievu var palīdzēt klusums psihi pietiek ar racionālu domu par to, kas notiek, taču labākā atbilde ir vizualizēt Pure Love for vienību. Mīlestība iekaro visu, kas ir vairāk nekā tikai paziņojumu. Centieties būt miera, bez garīgās struktūras var kaitēt jums, ja jūs dariet to. Zināšanas ir vara un izpratne, ko viņi vēlas (negatīvā enerģija) ļauj ar vienu izņemt šo enerģiju no tos, tādējādi novēršot pārtikas avots. Tikai manas domas, ceru, ka tās palīdz. Baraka Bashad, Believ |
||
|
|
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: hmnn? dēmoniem, enerģētikaOk, im nav eksperts, bet no wat es saprotu no jūsu metās explination ir tas, ka jūsu istabas ir pieredze jūsu jutīgs prātā jūtama. Es pats esmu daudz pieredzes jūtas cilvēks, kurš ir bieng terrorized ar "dēmonu" var projektu. To var vieglāk pateikt ir spirti celt mokas ar sevi, nekā saprast varbūt jūs veidojat dēmonus. Mana māte ir šizofrēnijas. Daļa no viņas murgiem ir demons, un es varu jums apliecināt, ka esat draugam netiek uzbruka ārēji, bet iekšēji viņa paša nestabilitāte ... Much love to all, apturēt gruntētas. Mums ir pieredze daudzas pārdabiskām lietām everday, kas ir dabiska. Gudrība nav spēja redzēt lietas, citi nav, bet spēja redzēt lietas, wat tās patiesi ir ..
|
||
|
|
|
![]() |