Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Global Išskirtinis Pagrindinis > Konkretūs klausimai
Registruotis Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Ieškoti Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Konkretūs klausimai Bet klausimų, susijusių su jūsų gyvenimo, asmenybės vystymosi ar tokiai padėčiai, kad norite turėti pagalbos iš kitų. Taip pat, prašome padėti visiems, turintys klausimas - paprastai mes visi patyrė panašių dalykų vienaip ar kita ...

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Demonai , Energetika , Hmnn
Video: Demonai , Energetika , Hmnn ,

Reply

LinkBack Temos įrankiai Display Modes
Old 06-13-2009, 07:47   #1 (Permalink)
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Vieta: Dalasas
Blog Entries: 1
Ačiū: 8
Padėkojo 3 kartus per 3 Pranešimai
love333 is on a distinguished road

hmnn? Demonai energijos

HEY EVERYONE THIS IS MY 1ST POST SO Lots Of Love IR ŠVIESOS IR NICE TO BE IN LIFE REISŲ W / you guys. Taigi tai nutiko maždaug mėnesį arba tiek atgal. Karas VALYMAS mano kambarį ir aš MANO ROOMATES OVER PLIUS couple of PP. Na PRAD išgirsti BALSAS sakydamas nužudyti ir aš tikiuosi, kad ji miršta. IR PANAŠUS visų neigiamų dalykų ir didžioji feeling of fear. Bandžiau medituoti VIBES Gerokai bet aš kandžių ir girdi. Na tai nebus sustabdytas SO I Get Out of my kambario ir matau VIENOS ARBA MANO ROOMATES POSĖDŽIO W / jos rankas virš ausis looking away ir atokiau. I am still feeling kaip ir aš miršta. AŠ versti žodžius išėję iš mano burna are u Gerai. She Says yea. Turėjau paklausti jos 2 kartus She Said pats. Buvau HELL I AM GONNA Paklausk jos, jei ji nagrinėja ir jausmas KAM MP jausmą. She Said Yeah ir pasakiau jai, kad aš getting her ENERGIJOS visų kitų kambarių WAY. Aš girdi JAI Over And Over ir negalėjo kalbėti viena iš IT OUT. Aš paklausė jos, jei ji žinojo, kodėl ji SAKO IDK Tai buvo po manęs kurį laiką. Aš minėtos U Know U HAVE kontroliuoti jų UR didesnis nei demonai. They Want U "jauti. IT juos maitina. Ir galiu gauti tik OUT Dievas yra meilė. Ji taip gone in Her Eyes She Is PRADŽIOS OFF AND IDK JUST gone. SO sprendžiu aš savo laiku eiti miegoti. Na aš, nustatantį ir jaučiuosi taip, lyg MANO įstaiga sumažėjo O aš PUSIAU išeina iš mano galvos viršaus. NĖRA IŠ VISO KŪNO PATIRTIS. Ir aš vis dar tenka kovoti JOSE demonai OFF. Tai buvo tarsi dvasinis mūšis. Aš visą kelią iki Talking to mano galva angelai JŲ sakydamas galėjau, kad ji praeitis. Matyti KAS PPL yra tarsi PSO Neturite ketinimus hurt gyvūnai, gyvūnų akys IR KAIP jie žino. I mean I can vos prisiminti visą kitą dieną jį paaiškinti. Bet pamačiau savo ROOMATES SIS kitą dieną ir pasakė jai, kas nutiko W / Jos SIS. SHE atrodė ji nebuvo really care. Pasakiau, kad aš HAVE HAD demonai bando gauti ME ir galėjau beat them off W / mano siela. Niekada neteikė tokio OVER POWERED B4 mano gyvenime. She Says OH ITS Prob something I did. She Said MP APIE palikti Būti siuntinys MES TLK daugiau apie tai vėliau. GERAI JI grįžta IR MES niekada. Pamačiau savo kambarioku Sekanti diena ir Ji veikė kaip nieko neatsitiko Smiling IR naujo žmogaus. I Saw laimės Her. I Just maniau, kad jis weird, kad norėčiau praeiti, kad kai aš DONT gana suprasti, kodėl. Jei niekas nenori padėti ir niekam arba vykdomas labai rimtas. Ir aš niekada catch ELSES demonai VARTOTI HOLD ME. Aš rimtai atrodė buvau Biblijos pragarą. Now I dont know if anyone is gonna perskaityti visą šią LONG JT EDTITED PAŠTU ARBA NETGI gauti tai, ko aš prašau. BET kas gali Let Me In APIE lil ŽINIOS.

THX PEACE LOVE AND LIGHT
love333 está offline   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 06:02   #2 (Permalink)
Valstybės
Legionierius
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Ačiū: 3
Padėkojo 37 kartus iš 32 vietų
lauralane is on a distinguished road

Re: hmnn? Demonai energijos

Aš gali prireikti perskaityti šį kartą, tačiau atrodo, esate susirūpinusi kažko aš tiesiog negali įdėti savo pirštu. Jo dalis, nes jos Pogmatwany kartu (All Caps) ir iš dalies dėl to, manau, kad jo turinys šokinėja.
lauralane está offline   Reply With Quote
Šis vartotojas Says Dėkojame lauralane Už šią naudingą Post:
love333 (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 05:18   #3 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas
Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss122
Ačiū: 189
Padėkojo 198 Times 94 Žinutės
LoLo113 is on a distinguished road

Citata:
Originally Posted by love333 View Post
HEY EVERYONE THIS IS MY 1ST POST SO Lots Of Love IR ŠVIESOS IR NICE TO BE IN LIFE REISŲ W / you guys. Taigi tai nutiko maždaug mėnesį arba tiek atgal. Karas VALYMAS mano kambarį ir aš MANO ROOMATES OVER PLIUS couple of PP. Na PRAD išgirsti BALSAS sakydamas nužudyti ir aš tikiuosi, kad ji miršta. IR PANAŠUS visų neigiamų dalykų ir didžioji feeling of fear. Bandžiau medituoti VIBES Gerokai bet aš kandžių ir girdi. Na tai nebus sustabdytas SO I Get Out of my kambario ir matau VIENOS ARBA MANO ROOMATES POSĖDŽIO W / jos rankas virš ausis looking away ir atokiau. I am still feeling kaip ir aš miršta. AŠ versti žodžius išėję iš mano burna are u Gerai. She Says yea. Turėjau paklausti jos 2 kartus She Said pats. Buvau HELL I AM GONNA Paklausk jos, jei ji nagrinėja ir jausmas KAM MP jausmą. She Said Yeah ir pasakiau jai, kad aš getting her ENERGIJOS visų kitų kambarių WAY. Aš girdi JAI Over And Over ir negalėjo kalbėti viena iš IT OUT. Aš paklausė jos, jei ji žinojo, kodėl ji SAKO IDK Tai buvo po manęs kurį laiką. Aš minėtos U Know U HAVE kontroliuoti jų UR didesnis nei demonai. They Want U "jauti. IT juos maitina. Ir galiu gauti tik OUT Dievas yra meilė. Ji taip gone in Her Eyes She Is PRADŽIOS OFF AND IDK JUST gone. SO sprendžiu aš savo laiku eiti miegoti. Na aš, nustatantį ir jaučiuosi taip, lyg MANO įstaiga sumažėjo O aš PUSIAU išeina iš mano galvos viršaus. NĖRA IŠ VISO KŪNO PATIRTIS. Ir aš vis dar tenka kovoti JOSE demonai OFF. Tai buvo tarsi dvasinis mūšis. Aš visą kelią iki Talking to mano galva angelai JŲ sakydamas galėjau, kad ji praeitis. Matyti KAS PPL yra tarsi PSO Neturite ketinimus hurt gyvūnai, gyvūnų akys IR KAIP jie žino. I mean I can vos prisiminti visą kitą dieną jį paaiškinti. Bet pamačiau savo ROOMATES SIS kitą dieną ir pasakė jai, kas nutiko W / Jos SIS. SHE atrodė ji nebuvo really care. Pasakiau, kad aš HAVE HAD demonai bando gauti ME ir galėjau beat them off W / mano siela. Niekada neteikė tokio OVER POWERED B4 mano gyvenime. She Says OH ITS Prob something I did. She Said MP APIE palikti Būti siuntinys MES TLK daugiau apie tai vėliau. GERAI JI grįžta IR MES niekada. Pamačiau savo kambarioku Sekanti diena ir Ji veikė kaip nieko neatsitiko Smiling IR naujo žmogaus. I Saw laimės Her. I Just maniau, kad jis weird, kad norėčiau praeiti, kad kai aš DONT gana suprasti, kodėl. Jei niekas nenori padėti ir niekam arba vykdomas labai rimtas. Ir aš niekada catch ELSES demonai VARTOTI HOLD ME. Aš rimtai atrodė buvau Biblijos pragarą. Now I dont know if anyone is gonna perskaityti visą šią LONG JT EDTITED PAŠTU ARBA NETGI gauti tai, ko aš prašau. BET kas gali Let Me In APIE lil ŽINIOS.

THX PEACE LOVE AND LIGHT
Aš neturiu jokių jūsų atsakymus, tai savo patirtimi ir ji užims laiko jums suprasti visus. Kiek jūsų Room Mate, atrodo, kad ji yra neigimas ar nenori padėti, jos veiksmai yra keistai į mane. Čia yra kažkas, kad aš perskaičiau ir jis man labai padėjo mano patirtis rodo, kad turėjau.

"Bhagavad Gita apibūdina visas dvasinio kelio, kaip tarp šviesos ir tamsos jėgų kova už žmogaus sąmonės. Tikrasis dvasinis pasaulis yra ne valstybės, į kurią vieną kriauklės pasyviai, už ilgus metus suffereing ir ašaros atlygį. Ji yra taika, o ne "į pergalę kovoje gerai kovojo ir tikrumą, kad vienas turi įveikti. Tai ne sienos pateikiami Apsaugos maždaug nuo vieno iki užtemdyti gyvenimo baisumų, ji yra gana akinanti šviesa, Banishing tuos baisumus į nebūties, evern, tamsiu paros metu yra ištremtas iš kambario, kai viena virsta ant elektros šviesos. Niekas niekada slenkamas nustatytas į dangų. kelias buvo aprašytas, o, kaip iki kalnų, kuris gali būti atėmė tik Sklypas Po daugelio sunkumų. Tai labiausiai apibūdina faktinis Sklypas sąmonės, kad vyksta vidinis žmogus ".

Galbūt jau žinoma, tiesiog thought I'd share. Rūpintis ir saugoti mus Atnaujinta žinoma dėl savo kelio.

Laura
love333 (06-15-2009)
Old 06-16-2009, 03:57   #4 (Permalink)
Valstybės
Legionierius
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Ačiū: 0
Padėkojo 31 kartą 22 Žinutės
Seeking Spirit is on a distinguished road

Aš sunkiai sekasi skaityti, ką jūsų problema, bet ... vyksta ne vien dėl temos pavadinimo, kai demonai do trokšta vogti energiją iš žmonių, net ne visi demonai yra po tos pačios rūšies daiktų, ir kiekvienas turi savo savo mintis, ką jie nori.
Seeking Spirit está offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 07:39   #5 (Permalink)
Techninės
Administratorius
Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16

Cemiess's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Ačiū: 12
Padėkojo 14 kartų 8 Žinutės
Cemiess is on a distinguished road

Sounds like you're leis jūsų fantazija perimti savo mintis. Atsipalaiduoti, sutelkti dėmesį į realybę, nemokama save nuo šio pasaulio, o tai pavojinga vieta bus. Gyventi savo gyvenimą ir košmarai neteks galios.
Cemiess está offline   Reply With Quote
Old 07-02-2009, 10:55   #6 (Permalink)
Valstybės
Valstybės
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Vieta: Los Andželas
Blog Entries: 1
Ačiū: 41
Padėkojo 41 kartus iš 26 vietų
Phoenixflame is on a distinguished road

Citata:
Originally Posted by love333 View Post

THX PEACE LOVE AND LIGHT
Aš turiu atsakymus, sprendžiant deamons yra tik viena iš mano pareigų. Jums reikia paprašyti pagalbos iš aukštojo šaltinį. Vieną susisiekti yra Pietų ir suteikti mums pagalbą ir drąsos, kad jis praeityje mūsų mūšiai, jo vardas yra Arkangelas Mykolas. Kai deamons yra daug stipresni nei kiti. Kai mes galėsime valdyti savo jėgomis. Manau, tai ne jus nustebinti matė angelų savo patirtimi. A. Michael there for you. Tiesiog žinau, kad tos jūsų gyvenimo pobūdis viskas ten išmokys jus pamoką. Radau, kad nuo šių užpuolikų vėlai ateina su didžiule jėga, tipo aklai pastebėjimą tave miego. Žr galime būti tiek jėgos turi būti wreckoned arba visiškai pažeidžiami mūsų miegoti. Štai keletas patarimų, ką daryti, jei ji grįžta ar kažkas bando patekti į jūsų namuose ....

1. Pripažinti tai. Tegul jis žino, žinote jos ten. (tai mano jo galios away)
2. Dėkojame, kad jos metu ten ir pamoka ji ten buvo mokyti.
3. Tegul jis žino, kad yra nebereikalingi.
4. Papasakok ją palikti, nes jis reikalingas nebėra.

Visa tai turi būti pasakyta ištarti institucija per savo namuose. Nes ji yra tik svečias.

Tada paprašykite Arkangelo Mykolo pagalbos. Yra su paklausus žinutė A. Mikael pažymos, vaizdo, kuri galiu naudoti su daug įtakos. A. Mikael's SWIFT jo pagalba tuo metu, atsižvelgiant jam 1 ar 2 dienas gausite ją visiškai. Tačiau kiekvienas atvejis yra skirtingas.

Štai nuoroda: Start at 1:16 prašymo, I don't recommend you watch the whole thing. Jei turite kokių klausimų ar reikia bet kokios kitos nuorodos, viską, ką reikia padaryti, tai paklausti. I am here for you too
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Šis vartotojas Says Dėkojame Phoenixflame Už šią naudingą Post:
love333 (07-03-2009)
Old 07-24-2009, 09:01   #7 (Permalink)
Valstybės
Legionierius
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 27%Activity: 27%Activity: 27%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
7/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Ačiū: 15
Padėkojo 68 kartus su 40 pranešimų
BelievHUman is on a distinguished road

Love333,
Aš galiu suprasti, ką patyrė ir klausia.

Aš atakavo psychic Subjektai, kai buvau vaikas, jie pasireiškia kaip Velniškas klounas veidus Windows naktį ir nuojauta buvimą.

Tuo metu man buvo bejėgiai prieš jį, ir nebuvo niekam nesakė, aš sužinojau vėliau jie buvo ten, kad šventė dėl neigiamos energijos turėjau per dėl ligos.

Vėliau aš sužinojau, kad yra vienas visų galinga apsauga nuo neigiamo subjektai, meilė, nieko daugiau.

Girdi gali padėti nuraminti psichika pakankamai, kad galėtų racionaliai mąstyti apie tai, kas vyksta, bet geriausias atsakymas yra vizualizuoti Pure Meilė subjektas. Meilė laimėjo visi, tai yra daugiau nei vien pareiškimu.

Pasistenkite būti ne taikos, jokio dvasinio subjektas gali pakenkti jums, jei leisite jį. Žinios yra galios ir suprasti, ką jie nori (neigiama energija) leidžia pašalinti šią energiją iš jų yra, o tai pašalina maisto šaltinis.

Tiesiog mano mintys, tikiuosi, kad jie padės.

Baraka Bashad,

Believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07-27-2009, 11:30   #8 (Permalink)
Valstybės
Legionierius
Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3

lildiezel513's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 sssssss12
Ačiū: 9
Padėkojo 6 kartus 4 Žinutės
lildiezel513 is on a distinguished road

Ok, im ne ekspertas, bet iš wat aš suprantu iš jūsų puolė explination tai, kad savo kambarioku buvo patirtis savo jautrus tai veltinis. Aš pats turi patirties su jausmais kažkas, kas yra bieng teroro "demonai" gali projektą aikštelė. Jis gali būti lengviau pasakyti yra spirito pareikšti agoniją į save kaip suprasti gal kuriate vaiduokliai. Mano mama yra šizofrenija. Dalis jos kliedesiai yra demonai, ir aš galiu jus patikinti, kad draugas nebūtų užpulti iš išorės, bet viduje savo pačios nestabilumas ... Much love to all, stay įžemintas. Mes patiriame daug Supernatural dalykų everday, kad yra natūralios. Išmintis nėra galimybės pamatyti ką kiti gali ne, bet sugebėjimas matyti daiktus už wat jie tikrai yra ..
lildiezel513 está offline   Reply With Quote
Reply

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Sąmonės Energetika James Atidaryti Išskirtinis Forumai 16 07-25-2009 03:51
Matydamas energijos Parašai nuotraukose curious1 Konkretūs klausimai 1 04-11-2009 10:30
Laisvas galingas Qi-Gong gijimas shiva777 Atidaryti Išskirtinis Forumai 1 10-05-2008 10:24
Mind Power Energy Healing Kundalini meditacija Kriyas Ispanija Jonas1 Video - Įstatymas Attraction 0 09-18-2008 02:41
Mind Power Energy Vampires Brain Power Meditacija EE Pn 2-2 Jonas1 Video - Įstatymas Attraction 0 09-18-2008 01:39

Žymos
Demonai , Energetika , Hmnn
Demonai , Energetika , Hmnn ,

Temos įrankiai
Display Modes

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant