נראה שאתה עדיין לא נרשמת עם הקהילה שלנו. כדי להירשם אנא לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגום אוטומטי על ידי Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל באחדות הקהילה > גלובל האחדות ראשי > שאלות ספציפיות
הרשמה בלוגים מאמרים תמונות Videos Goodies שאלות נפוצות חברים ההודעות של היום חיפוש ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

שאלות ספציפיות כל סוג של שאלות הקשורות החיים, התפתחות אישית שלך, או המצב שברצונך לקבל עזרה מאחרים. כמו כן, אל תהסס לעזור למישהו שיש שאלה - בדרך כלל יש לנו את כל הדברים דומה חווה בצורה כזו או אחרת ...

מהיר חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: דף הבית של הפורום, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, Videos, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , סטטיסטיקה. תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!

הערה: המודעה אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: שדים , אנרגיה , Hmnn
וידאו: שדים , אנרגיה , Hmnn ,

Reply

LinkBack כלי פתיל מצבי תצוגה
Old 06-13-2009, 07:47   #1 (Permalink)
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
רשומות בלוג: 1
תודה: 8
הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
love333 is on a distinguished road

hmnn? שדים, אנרגיה

Hey everyone THIS IS MY 1st Post SO בהמון אהבה ואור נחמד להיות בחייו Journeys W / אתם. אז זה קרה עם בערך חודש לפני. ניקיתי את שלי, החדר שלי ואני ROOMATES OVER בתוספת כמה PP. ובכן, אני התחיל לשמוע קולות אומר להרוג אותה ואני מקווה מת היא. וכמו STUFF כולם שליליים תחושה עצומה של פחד. ניסיתי מדיטציה OUT Vibes and away והתפללתי והתפללתי. ובכן, זה לא לעצור כדי שאצא שלי, החדר ואני רואה אחד או ROOMATES שלי יושב W / ידיה מעליה אוזניים מבטו ומרוחק. אני עדיין מרגישה כאילו אני עומד למות. בבוקר אני מכריח את המילים לצאת My Mouth ARE U אישור. היא אומרת אי"א. הייתי צריך לשאול אותה 2 יותר פעמים היא אמרה את אותו הדבר. אז הייתי לעזאזל אני הולך לשאול אותה אם היא השמיעה להרגיש מה מיידיות ההרגשה. She Said YEAH ואמרתי לה שאני לשכנע אותה אנרגיה כל הדרך החדר השני. התפללתי For Her שוב ושוב עלול לא מדבר כל זה. שאלתי אותה אם ידעה מדוע היא אומרת IDK זה היה אחרי זמן מה. אמרתי U Know U שליטה עליהם UR גדול יותר שדים. שהם רוצים U כדי להרגיש בכך. IT מאכיל אותם. ויכולתי רק צא מכאן אלוהים הוא אהבה. היא כל כך GONE בה העיניים היא בוהה לסירוגין IDK JUST נעלם. אז אני מחליט ITS הזמן ללכת לישון. אני כן מניח ואני מרגישה כאילו הגוף שלי התכווץ ואני SEMI יוצא העליון של MY HEAD. לא בחוץ סה"כ ניסיון הגוף. ואני עדיין צריך להילחם השדים אלה OFF. זה היה כמו קרב רוחני. אני הלכתי כל הדרך מדברת עם מלאכים שלי הראש אותם אומרים הייתי מסוגל לעשות את זה בעבר. לראות מה הם כמו PPL WHO DONT HAVE כוונות לפגוע בבעלי חיים בעיני בעלי חיים איך הם יודעים. כלומר, אני בקושי זוכר את זה כל יום המחרת להסביר את זה. אבל ראיתי ROOMATES MY SIS למחרת סיפר לה על מה שקרה W / SIS שלה. היא נראתה כמו שהיא לא ממש אכפת לי. אמרתי שאני עצמי שדים HAD לנסות לקבל אותי, ואני מסוגל לגרש אותם W / MY והרוח. מעולם לא הרגשתי ולכן במשך POWERED B4 שלי חיים. היא אומרת OH ITS prob משהו שאני עשיתי. She Said IM עומד לעזוב שליחויות רוצו We Will TLK נוסף על זה אחר כך. טוב, היא חוזרת לא עשינו. השותפה שלי שראיתי למחרת והיא התנהג כאילו לא קרה כלום מחייכים אדם חדש. שראיתי האושר שלה. פשוט חשבתי שזה היה מוזר שאני עובר שכאשר אני לא ממש מבינה למה. אם לא רוצה אחת TO BE עזר לאף אחד לא אכפת או לוקח את זה ברצינות. ו מעולם לא היה לי אף אחד השדים ELSES Take A HOLD ממני. אני מאוד הרגשתי כאילו אני נמצא לעזאזל התנ"כ י. עכשיו אני לא יודע אם מישהו הולך לקרוא את כולו LONG האו"ם EDTITED לפרסם או אפילו מה שאני מבקש. אבל כל דבר שיכול להכניס אותי על הידע ליל.

THX שלום אהבה ואור
love333 está offline   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 06:02   #2 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
תודה: 3
הודה 37 פעמים ב 32 הודעות
lauralane is on a distinguished road

Re: hmnn? שדים, אנרגיה

אולי אני צריך לקרוא את זה שוב אבל נראה שאתה מוטרד משהו אני פשוט לא יכול לשים את האצבע שלי. חלק זה מאז בערבוביה שלה (כל CAPS) וחלק כי אני חושב התוכן שלה קופץ.
lauralane está offline   Reply With Quote
להלן פרטי אומר תודה כדי lauralane על ההודעה המועילה הזאת:
love333 (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 05:18   #3 (Permalink)
חבר
חבר בכיר
Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss122
תודה: 192
המשתמש קיבל 198 תודות ב 94 הודעות
LoLo113 is on a distinguished road

ציטוט:
פורסם במקור על ידי love333 View Post
Hey everyone THIS IS MY 1st Post SO בהמון אהבה ואור נחמד להיות בחייו Journeys W / אתם. אז זה קרה עם בערך חודש לפני. ניקיתי את שלי, החדר שלי ואני ROOMATES OVER בתוספת כמה PP. ובכן, אני התחיל לשמוע קולות אומר להרוג אותה ואני מקווה מת היא. וכמו STUFF כולם שליליים תחושה עצומה של פחד. ניסיתי מדיטציה OUT Vibes and away והתפללתי והתפללתי. ובכן, זה לא לעצור כדי שאצא שלי, החדר ואני רואה אחד או ROOMATES שלי יושב W / ידיה מעליה אוזניים מבטו ומרוחק. אני עדיין מרגישה כאילו אני עומד למות. בבוקר אני מכריח את המילים לצאת My Mouth ARE U אישור. היא אומרת אי"א. הייתי צריך לשאול אותה 2 יותר פעמים היא אמרה את אותו הדבר. אז הייתי לעזאזל אני הולך לשאול אותה אם היא השמיעה להרגיש מה מיידיות ההרגשה. She Said YEAH ואמרתי לה שאני לשכנע אותה אנרגיה כל הדרך החדר השני. התפללתי For Her שוב ושוב עלול לא מדבר כל זה. שאלתי אותה אם ידעה מדוע היא אומרת IDK זה היה אחרי זמן מה. אמרתי U Know U שליטה עליהם UR גדול יותר שדים. שהם רוצים U כדי להרגיש בכך. IT מאכיל אותם. ויכולתי רק צא מכאן אלוהים הוא אהבה. היא כל כך GONE בה העיניים היא בוהה לסירוגין IDK JUST נעלם. אז אני מחליט ITS הזמן ללכת לישון. אני כן מניח ואני מרגישה כאילו הגוף שלי התכווץ ואני SEMI יוצא העליון של MY HEAD. לא בחוץ סה"כ ניסיון הגוף. ואני עדיין צריך להילחם השדים אלה OFF. זה היה כמו קרב רוחני. אני הלכתי כל הדרך מדברת עם מלאכים שלי הראש אותם אומרים הייתי מסוגל לעשות את זה בעבר. לראות מה הם כמו PPL WHO DONT HAVE כוונות לפגוע בבעלי חיים בעיני בעלי חיים איך הם יודעים. כלומר, אני בקושי זוכר את זה כל יום המחרת להסביר את זה. אבל ראיתי ROOMATES MY SIS למחרת סיפר לה על מה שקרה W / SIS שלה. היא נראתה כמו שהיא לא ממש אכפת לי. אמרתי שאני עצמי שדים HAD לנסות לקבל אותי, ואני מסוגל לגרש אותם W / MY והרוח. מעולם לא הרגשתי ולכן במשך POWERED B4 שלי חיים. היא אומרת OH ITS prob משהו שאני עשיתי. She Said IM עומד לעזוב שליחויות רוצו We Will TLK נוסף על זה אחר כך. טוב, היא חוזרת לא עשינו. השותפה שלי שראיתי למחרת והיא התנהג כאילו לא קרה כלום מחייכים אדם חדש. שראיתי האושר שלה. פשוט חשבתי שזה היה מוזר שאני עובר שכאשר אני לא ממש מבינה למה. אם לא רוצה אחת TO BE עזר לאף אחד לא אכפת או לוקח את זה ברצינות. ו מעולם לא היה לי אף אחד השדים ELSES Take A HOLD ממני. אני מאוד הרגשתי כאילו אני נמצא לעזאזל התנ"כ י. עכשיו אני לא יודע אם מישהו הולך לקרוא את כולו LONG האו"ם EDTITED לפרסם או אפילו מה שאני מבקש. אבל כל דבר שיכול להכניס אותי על הידע ליל.

THX שלום אהבה ואור
אין לי תשובות בשבילך, זה הניסיון שלך זה ייקח זמן לך להבין הכל. ככל זוג בחדר שלך, נראה כי היא בהכחשה או לא רוצה לעזור לך, מעשיה הם לי מוזר. הנה משהו שקראתי והוא עזר לי עם הניסיון שיש לי שלי.

"הבהגווד גיטא מתאר את הנתיב הרוחני כולו כמו קרב בין כוחות האור על החושך בתודעה של אדם. השלום הרוחנית האמיתית אינה מצב שבו אחד שוקע בפסיביות-גמול על שנים ארוכות של suffereing ודמעות. זה היא השלום, ולא, הניצחון של להילחם היטב נלחמו של ודאות כי אחד יש להתגבר. זה לא קיר הניח מגוננת סביב אחד כדי לחסום את זוועות החיים; זה די אור מסנוור, לגרש אותם לתוך זוועות אי קיומה, כמו החושך evern ומודרת מחדר כאשר אחד מדליק את האור החשמלי. האיש מעולם לא החליקה לתוך השמים. הנתיב שתואר, די, כמו הטיפוס במעלה ההר, אחד שיכול להיות רק כבשו לאחר תלאות רבות. זה תיאורי רוב העלייה בפועל של התודעה המתרחש האיש הפנימי. "

ייתכן שכבר ידוע זה, פשוט חשבתי לשתף. לדאוג ולשמור אותנו עודכן כמובן בדרך שלך.

לורה
love333 (06-15-2009)
Old 06-16-2009, 03:57   #4 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss93
תודה: 0
המשתמש קיבל 31 תודות ב 22 הודעות
Seeking Spirit is on a distinguished road

אני נאבקת כדי לקרוא בדיוק מה הבעיה שלך, אבל ... הולך אך ורק את הכותרת של נושאים, כמה שדים משתוקק לעשות כדי לגנוב את האנרגיה מבני האדם, אפילו לא אחרי כל השדים הם אותו סוג של דברים, ועל כל אחד יש את שלהם הרעיון עצמו של מה שהם רוצים.
Seeking Spirit está offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 07:39   #5 (Permalink)
טכני
מנהלה
Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16

Cemiess's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss25
תודה: 12
המשתמש קיבל 14 תודות ב 8 הודעות
Cemiess is on a distinguished road

נשמע כאילו אתה מאפשר בדמיון שלך כדי להשתלט על המוח שלך. להירגע, להתמקד במציאות, להשתחרר מן העולם הזה בעוד זה מקום מסוכן להיות. לחיות את החיים שלך ואת הסיוטים יאבדו את כוחם.
Cemiess está offline   Reply With Quote
Old 07-02-2009, 10:55   #6 (Permalink)
חבר
חבר
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
תודה: 41
רשומות בלוג: 1
המשתמש קיבל 39 תודות ב 26 הודעות
המשתמש קיבל 41 תודות ב 26 הודעות
Phoenixflame is on a distinguished road

ציטוט:
פורסם במקור על ידי love333 View Post

THX שלום אהבה ואור
יש לי תשובות, עבור deamons בהתמודדות אבל היא אחת החובות שלי. אתה צריך לבקש עזרה ממקור גבוה יותר. אחד לפנות היא בדרום ולתת לנו את התמיכה ואת האומץ לעשות את זה בעבר הקרבות שלנו, שמו הוא המלאך מיכאל. כמה deamons חזקים הרבה יותר מאשר לאחרים. כמה אנחנו מסוגלים להתמודד בכוחות עצמנו. אני מוצא את זה של הפתעה לא ראית מלאכים החוויה שלך. א.א. מייקל הוא שם בשבילך. רק יודע דבר מהסוג הזה בחיים שלך הוא שם כדי ללמד אותך לקח. מצאתי כי כמו אלה של המנוח התוקפים מגיעים עם כוח עצום, סוג של עיוור שראה אותך כמו לישון. לראות אנחנו יכולים להיות גם כוח להיות wreckoned עם או פגיע לחלוטין שינה שלנו. הנה כמה טיפים על מה לעשות אם הוא יחזור או משהו אחר מנסה להיכנס הביתה שלך ....

1. מכירים את זה. תן לו לדעת שאתה יודע שם שלו. (זה לוקח את הכוח שלה משם)
2. תודה זה זמן להיות שם השיעור היה שם כדי ללמד שלה.
3. תן לזה יודע שזה לא היה עוד צורך.
4. ספר זה לעזוב, בשביל זה צריך עוד.

כל זה חייב להיות אמר סמכות מוחלטת מעל הבית שלך. כי זה רק ביקור.

ואז שואל המלאך מיכאל לעזרה. יש וידאו עם הודעת בקשה לעזרה רבה, א.א. מיקאל אחד בו אני משתמש עם הרבה להשפיע. א.א. מיקאל הוא מהיר עזרתו בזמנים לוקח אותו 1 או 2 ימים להוציא אותו לגמרי. אבל כל מקרה הוא שונה.

הנה הקישור: התחלה בשעה 1:16 לבקשה, אני ממליץ לך לראות את כל העניין. אם יש לך שאלות או כל צורך אחר קישורים אחרים, כל מה שאתה צריך לעשות הוא לבקש. אני כאן בשבילך
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
מתוק
love333 (07-03-2009)
Old 07-24-2009, 09:01   #7 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 13%Activity: 13%Activity: 13%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
5/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
תודה: 15
Re: הגיע הזמן לשינוי
BelievHUman is on a distinguished road

Love333,
אני יכול להבין מה אתה מנוסה שואלים.

הותקפתי על ידי גופים Psychic כאשר הייתי ילד, הם באה לידי ביטוי ליצן רשע פרצופים בחלונות בלילה נוכחות מבשרת רעות.

באותו זמן הייתי חסר אונים נגדם לא לספר לאף אחד, למדתי מאוחר יותר הם היו שם כדי סעודה על האנרגיה השלילית היה לי בתוך עקב מחלה.

מאוחר יותר, נודע לי כי יש הגנה חזקה כל אחד מגורמים שליליים, אהבה, שום דבר אחר.

מתפללים יכול לעזור להרגיע את הנפש מספיק יש מחשבה הגיונית על מה שקורה, אבל את התשובה הטובה ביותר היא לדמיין אהבה טהורה עבור הישות. האהבה מנצחת כל, כי הוא יותר מסתם אמירה.

נסה להיות רגוע, לא ישות רוחנית יכול לפגוע בך אם אתה נותן את זה. ידע הוא כוח והבנה מה שהם רוצים (אנרגיה שלילית) מאפשרת להסיר את האנרגיה מלהיות שלהם, ובכך להסיר את מקור המזון.

רק המחשבות שלי, מקווה לעזור להם.

(במאי את הברכות Be)

Believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07-27-2009, 11:30   #8 (Permalink)
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3

lildiezel513's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 sssssss12
תודה: 9
הודה 6 פעמים ב 4 הודעות
lildiezel513 is on a distinguished road

Ok, im לא מומחה אבל אני מן Wat להבין explination מיהר שלך היא השותפה שלך היתה חוויה המוח שלך הרגיש רגיש. אני עצמי יש ניסיון רב עם מישהו את הרגשות מי bieng אימה על ידי "שדים" יכול הפרויקט. זה יכול להיות קל יותר לומר שיש רוחות ייסורים כדי להביא את עצמך מאשר להבין אולי אתה יוצר את השדים. אמא שלי היא סכיזופרנית. חלק הזיות שלה הם שדים ואני יכול להבטיח לך חבר הוא לא הותקף חיצונית אבל מבפנים על ידי אי היציבות שלה ... הרבה אהבה לכל, להישאר מקורקע. אנחנו חווים דברים טבעיים רבים everday כי הם טבעיים. החוכמה היא לא היכולת לראות דברים אחרים אבל אולי לא את היכולת לראות את הדברים עבור ואט הם באמת ..
lildiezel513 está offline   Reply With Quote
Reply

האשכולות דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
האנרגיה של התודעה James פתח האחדות פורומים 16 07-25-2009 03:51
רואה חתימות אנרגיה תמונות curious1 שאלות ספציפיות 1 04-11-2009 10:30
הצ 'י גונג חינם עוצמה הריפוי shiva777 פתח האחדות פורומים 1 10-05-2008 10:24
המוח כוח ריפוי אנרגיה קונדליני Kriyas מדיטציה ספרד Jonas1 וידאו - חוק המשיכה 0 09-18-2008 02:41
המוח כוח המוח כוח אנרגיה ערפדים מדיטציה EE Pt 2-2 Jonas1 וידאו - חוק המשיכה 0 09-18-2008 01:39

תגיות
שדים , אנרגיה , Hmnn
שדים , אנרגיה , Hmnn ,

כלי פתיל
מצבי תצוגה

כללי פרסום
אתה אולי לא לפרסם הודעות חדשות
אתה אולי לא לפרסם תגובות
אתה אולי לא העברת קבצים מצורפים
אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך

קוד vB הוא על
סמיילים הם על