Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Globális Egység Main > Konkrét kérdések
Nyilvántartásban Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Keres Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

Konkrét kérdések Bármilyen kérdéssel kapcsolatban az életed, a személyes fejlődés vagy a helyzet, hogy azt szeretné, hogy segítséget másoktól. Is, kérjük, hogy segítsen aki az egy kérdés - általában mindannyian tapasztalt hasonló dolgokat egyik vagy a másik ...

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: Démonokkal , Energiaügyi , Hmnn
Videó: Démonokkal , Energiaügyi , Hmnn ,

Reply

LinkBack Thread Tools Megjelenítési módok
Old 06-13-2009, 07:47   #1 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1Points: 92, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

love333's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 ssssssss4
Helyszín: Dallas
Blog Entries: 1
Köszönet: 8
Megköszönte 3 Times in 3 Posts
love333 is on a distinguished road

hmnn? démonok, az energia

Hé mindenki THIS IS MY 1ST POST SO sok szeretettel a fény és Nizza lenni LIFE utazásokat W / srácok. SO ez történt egy hónapja vagy tehát ezelőtt. VOLTAM CLEANING szobámba, és Megvolt rá az ROOMATES OVER PLUS pár PP. JÓL elkezdtem hangokat hallok MONDÁS ölni És remélem meghal. És mint minden negatív cuccot és elsöprő érzés FEAR. Próbáltam meditálni AZ Vibrátor ki és el, és imádkoztam és imádkoztam. Nos, nem hagyja abba Szóval gyere ki a szobámba, és látok egyet vagy Saját ROOMATES ÜLÉS W / HER átadja a füle félrepillantva és távoli. Még mindig FEELING, mint én fog halni. Én vagyok arra kényszerítve a szavakat, hogy menjen ki a számat U ARE OK. Azt mondja, igen. Meg kellett feltenni neki 2 alkalommal SHE ugyanezt mondta. Aztán HELL én fogok feltenni neki ha ő van hallás és az érzés mi im érzés. SHE SAID YEAH és mondtam neki, hogy én GETTING HER ENERGY All The Way a másik szobában. Én imádkozott For Her újra, újra és nem tudott beszélni BÁRMELY ki. Megkérdeztem, ha ő tudta, miért Azt mondja, IDK Ezt utánam egy darabig. Azt mondtam, U KNOW U HAVE ellenőrzést felette UR nagyobb, mint a démonok. Azt akarják, U érezze. IT FEEDS megvalósítják. ÉS ÉN csak GET OUT Isten a szeretet. Annyira GONE a szemébe nézett SHE IS OFF AND IDK éppen most távozott. SO úgy döntöttem annak idején lefeküdni. JÓL VAGYOK megállapítása és úgy érzem, a testem összement És én vagyok SEMI kijönni a TOP a fejemen. NEM A TELJES OUT OF BODY EXPERIENCE. De még fellépnek a DEMONS OFF. Olyan volt, mint egy szellemi csata. Elmentem egészen beszélt az angyalok az a fejem, hogy megvalósítják azt mondtam hogy legyen az IT MÚLT. A látni, mit PPL olyanok, mint a WHO DONT HAVE szándékok bántani állatokat az állatok szemét, és hogyan tudom. Úgy értem, alig emlékszem rá ÖSSZES másnap elmagyarázni. De láttam MY ROOMATES SIS Másnap, és elmondtam neki, mi történt W / HER-SIS. Úgy tűnt, mintha nem igazán érdekelte. Azt mondtam, hogy én magam nem volt DEMONS próbálj meg nekem, és tudta, hogy legyőzzük őket OFF W / Lelkem. Én még soha nem annyira OVER POWERED B4 életemben. Azt mondja, OH ITS PROB valami, amit. She Said IM elhagyni a RUN megbízásokat We Will TLK többet később. JÓL SHE COMES BACK AND WE soha. Láttam a szobatársam Másnap és úgy cselekedtek, nem történt semmi, mosolyogva és egy új ember. Láttam a boldogságot HER. Csak arra gondoltam, hogy meg volt furcsa, hogy szeretnék átmenni, hogy amikor én DONT egészen értem, miért. Ha senki nem akar lenni, segíteni, és senkit sem érdekel, vagy veszi komolyan. És én soha senkinek ELSES DEMONS Take A megragadott. Komolyan úgy éreztem, hogy voltam a bibliai pokol. MOST Nem tudom, ha valaki nem fog átolvasni ezt az egész hosszú ENSZ-EDTITED POST Vagy még megkapja, amit kérek. De bármit, ami LET ME IN EGY LIL tudás.

THX PEACE LOVE AND LIGHT
love333 está offline   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 06:02   #2 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Köszönet: 3
37 köszönetet mondott Times-ban 32 Hozzászólások
lauralane is on a distinguished road

Re: hmnn? démonok, az energia

Lehet, hogy el kell olvasnia ezen keresztül újra de úgy tűnik, Ön zavarta meg valami, amit egyszerűen nem tesz az ujjam. Részén, mivel a zagyva együtt (az összes CAPS), és részben azért, mert azt hiszem, annak tartalmát ugrálás.
lauralane está offline   Reply With Quote
A következő felhasználó Says Thank You For lauralane, hogy ez hasznos Post:
love333 (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 05:18   #3 (permalink)
Tagjának
Senior Member
Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29Points: 2,199, Level: 29

LoLo113's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss122
Köszönet: 189
198 köszönetet mondott Times 94 Hozzászólások
LoLo113 is on a distinguished road

Idézet:
Originally Posted by love333 View Post
Hé mindenki THIS IS MY 1ST POST SO sok szeretettel a fény és Nizza lenni LIFE utazásokat W / srácok. SO ez történt egy hónapja vagy tehát ezelőtt. VOLTAM CLEANING szobámba, és Megvolt rá az ROOMATES OVER PLUS pár PP. JÓL elkezdtem hangokat hallok MONDÁS ölni És remélem meghal. És mint minden negatív cuccot és elsöprő érzés FEAR. Próbáltam meditálni AZ Vibrátor ki és el, és imádkoztam és imádkoztam. Nos, nem hagyja abba Szóval gyere ki a szobámba, és látok egyet vagy Saját ROOMATES ÜLÉS W / HER átadja a füle félrepillantva és távoli. Még mindig FEELING, mint én fog halni. Én vagyok arra kényszerítve a szavakat, hogy menjen ki a számat U ARE OK. Azt mondja, igen. Meg kellett feltenni neki 2 alkalommal SHE ugyanezt mondta. Aztán HELL én fogok feltenni neki ha ő van hallás és az érzés mi im érzés. SHE SAID YEAH és mondtam neki, hogy én GETTING HER ENERGY All The Way a másik szobában. Én imádkozott For Her újra, újra és nem tudott beszélni BÁRMELY ki. Megkérdeztem, ha ő tudta, miért Azt mondja, IDK Ezt utánam egy darabig. Azt mondtam, U KNOW U HAVE ellenőrzést felette UR nagyobb, mint a démonok. Azt akarják, U érezze. IT FEEDS megvalósítják. ÉS ÉN csak GET OUT Isten a szeretet. Annyira GONE a szemébe nézett SHE IS OFF AND IDK éppen most távozott. SO úgy döntöttem annak idején lefeküdni. JÓL VAGYOK megállapítása és úgy érzem, a testem összement És én vagyok SEMI kijönni a TOP a fejemen. NEM A TELJES OUT OF BODY EXPERIENCE. De még fellépnek a DEMONS OFF. Olyan volt, mint egy szellemi csata. Elmentem egészen beszélt az angyalok az a fejem, hogy megvalósítják azt mondtam hogy legyen az IT MÚLT. A látni, mit PPL olyanok, mint a WHO DONT HAVE szándékok bántani állatokat az állatok szemét, és hogyan tudom. Úgy értem, alig emlékszem rá ÖSSZES másnap elmagyarázni. De láttam MY ROOMATES SIS Másnap, és elmondtam neki, mi történt W / HER-SIS. Úgy tűnt, mintha nem igazán érdekelte. Azt mondtam, hogy én magam nem volt DEMONS próbálj meg nekem, és tudta, hogy legyőzzük őket OFF W / Lelkem. Én még soha nem annyira OVER POWERED B4 életemben. Azt mondja, OH ITS PROB valami, amit. She Said IM elhagyni a RUN megbízásokat We Will TLK többet később. JÓL SHE COMES BACK AND WE soha. Láttam a szobatársam Másnap és úgy cselekedtek, nem történt semmi, mosolyogva és egy új ember. Láttam a boldogságot HER. Csak arra gondoltam, hogy meg volt furcsa, hogy szeretnék átmenni, hogy amikor én DONT egészen értem, miért. Ha senki nem akar lenni, segíteni, és senkit sem érdekel, vagy veszi komolyan. És én soha senkinek ELSES DEMONS Take A megragadott. Komolyan úgy éreztem, hogy voltam a bibliai pokol. MOST Nem tudom, ha valaki nem fog átolvasni ezt az egész hosszú ENSZ-EDTITED POST Vagy még megkapja, amit kérek. De bármit, ami LET ME IN EGY LIL tudás.

THX PEACE LOVE AND LIGHT
Nincs semmilyen választ az Ön számára, ez a tapasztalata és ez időt vesz igénybe az Ön számára, hogy megértse az egészet. Ami a szobájába mate, úgy tűnik, hogy ő a tagadás, vagy nem akar segíteni, neki intézkedések furcsa számomra. Itt van valami amit olvastam, és ez segített nekem a tapasztalat, hogy én.

"A Bhagavad-Gita leírja az egész spirituális út, mint a harc erői között a fény és a sötétség a tudat az ember. True lelki béke nem állapot, amelybe egy mosogató-passzívan jutalmazta hosszú évek suffereing és könnyek. A a béke, inkább a győzelem a harc jól küzdött, és a bizonyosság, hogy az egyik legyőzte. Ez nem egy falat vont köré védelmezőn egyet kiszorulnak a borzalmakat az élet, inkább egy vakító fényt, banishing ezeket a borzalmakat nemlét, evern a sötétség száműznek a helyiségben, amikor az egyik bekapcsolja a villanyfény. ember még soha nem csúszott le az égbe. útja már le, inkább, mint egy hegy megmászása, amelyik lehet csak a meghódított Sok nehézség után. Rendkívül leíró tényleges emelkedés a tudat, hogy zajlik a belső ember. "

Lehet, hogy már ismeri ezt, csak gondoltam osztozik. Vigyázz magadra, és folyamatosan frissített minket természetesen az Ön útját.

Magyfabi
love333 (06-15-2009)
Old 06-16-2009, 03:57   #4 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19Points: 1,172, Level: 19

Seeking Spirit's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss93
Köszönet: 0
31 köszönetet mondott Times 22 Hozzászólások
Seeking Spirit is on a distinguished road

Én küzd, hogy olvassa el pontosan mi a bajod, de ... megy ki tisztán a téma címe, néhány Demons nem vágyom lopni az energiát az emberek, még csak nem is az összes démonok után ugyanaz a fajta dolog, és minden megvan a saját ötlete, hogy mit akarnak.
Seeking Spirit está offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 07:39   #5 (permalink)
Műszaki
Adminisztratív
Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16Points: 891, Level: 16

Cemiess's Avatar

Activity Longevity
0/20 10/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Köszönet: 12
Köszönetet mondott 14 Times in 8 Posts
Cemiess is on a distinguished road

Úgy hangzik, mint te vagy a fantáziádat, amely lehetővé teszi, hogy átvegye az agyad. Nyugi, összpontosítás valóság, szabad magad ebben a világban, miközben ez egy veszélyes hely. Élni az életet és a rémálmok fogják veszíteni hatalmukat.
Cemiess está offline   Reply With Quote
Old 07-02-2009, 10:55   #6 (permalink)
Tagjának
Tagjának
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Helyszín: Los Angeles
Blog Entries: 1
Köszönet: 41
41 köszönetet mondott Times 26 Hozzászólások
Phoenixflame is on a distinguished road

Idézet:
Originally Posted by love333 View Post

THX PEACE LOVE AND LIGHT
ÉN csinál volna választ, kezelésére deamons csak egyike a munkámat. Be kell segítséget kérni a magasabb forrásból. Az egyik a kapcsolat a déli és adja nekünk a támogatást és a bátorságot, hogy ez utóbbi a mi csaták, a neve Mihály arkangyal. Néhány deamons sokkal erősebbek, mint mások. Néhány vagyunk képesek kezelni a miénk. ÉN talál ez nem meglepő, láttál angyalok élmény. AA Michael van az Ön számára. Csak tudni, hogy bármi ilyen jellegű az életedben is ott tanít neked egy leckét. Azt tapasztaltam, hogy a kései támadók jönnek ezek a hatalmas erő, egyfajta vak megfigyelési Ön, mint alszol. Lásd: lehetünk egyszerre erőt kell wreckoned vagy teljesen kiszolgáltatott a mi aludni. Íme néhány tipp, hogy mi a teendő, ha jön vissza, vagy valami mást próbál belépni a saját ....

1. Elismerni. Hagyjuk, hogy tudják, hogy tudod, hogy ott. (ez a hatalom veszi el)
2. Köszönjük, hogy a maga idejében, hogy ott vannak, és a tanulság, hogy ott van, hogy tanítani.
3. Hadd tudja, hogy már nincs szükség.
4. Mondd meg neki, hogy hagyja, mert már nem szükséges.

Mindezek azt mondta mélységes hatalmat a haza. Mert ez csak egy látogató.

Akkor Mihály arkangyal kér segítséget. Van egy videó egy nagy kérés üzenet AA Mikael segítségével, egy általam használható nagy hatással. AA Mikael's gyors ő segít időnként vesz neki, 1 vagy 2 napig kap ki teljesen. De minden eset más.

Itt a link: Start-on 116 a kérés, tudom ajánlani nézed az egészet. Ha kérdése van, vagy bármilyen más szükséges linkeket, mindössze annyit kell tennie, hogy megkérdezze. Itt vagyok neked is
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Édes
love333 (07-03-2009)
Old 07-24-2009, 09:01   #7 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 26%Activity: 26%Activity: 26%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
6/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Köszönet: 15
68 köszönetet mondott Times 40 Hozzászólások
BelievHUman is on a distinguished road

Love333,
Megértem, hogy mit tapasztalt, és megkérdeztem.

Én támadta Psychic szervezetek, amikor gyerek voltam, akkor nyilvánult meg, hogy gonosz bohóc arc ablakok éjjel és rossz előérzet jelenlét.

Abban az időben voltam tehetetlen ellenük, és nem mondja el senkinek, később megtudtam, ott voltak az ünnepen a negatív energia kellett belül betegség miatt.

Később megtudtam, hogy van egy erős védelem mind a negatív személyek, szeretet, semmi más.

Imádkozó segíthet lecsillapítani a psziché elég, hogy a racionális gondolkodás, hogy mi is történik, de a legjobb válasz az, hogy megjelenítsék a tiszta szerelem az egység. A szerelem mindent legyőz, ez több, mint egy nyilatkozatot.

Próbálja meg a béke, nem spirituális entitás sem árthat neked, ha nem hagyja. A tudás hatalom, és megértenék, hogy mit akarnak (negatív energia) lehetővé teszi, hogy távolítsa el az energiát, hogy azok, kizárva az élelmiszer-forrás.

Csak az én gondolataim, remélem, hogy segít.

A Baraka Bashad,

Believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Old 07-27-2009, 11:30   #8 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3Points: 195, Level: 3

lildiezel513's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 sssssss12
Köszönet: 9
Megköszönte 6 Times 4 Hozzászólások
lildiezel513 is on a distinguished road

Ok, im nem szakértő, hanem a wat Megértem az Ön rohant explination okozza, hogy a szobatársam volt a tapasztalat Ön érzékeny szem előtt éreztem. Én magam is sok tapasztalat az érzések aki bieng terrorizálta a "démonok" lehet projekt. Lehet, hogy könnyebb mondani, vannak olyan lelkek hozza kín az önmagunkkal, mint megvalósítani talán létre a démonokat. Anyám skizofrén. Része az ő téveszméket Démonok és én biztosíthatom arról, hogy barátja nem támadja, hanem külsőleg belsőleg maga bizonytalanság ... Sok szeretettel minden, tartózkodás földelt. Megtapasztaljuk Sok természetfeletti dolgok everday, amelyek természetes. Bölcsesség nem az a képessége, hogy látja a dolgokat, mások esetleg nem, de a képesség, hogy látja a dolgokat, a wat azok valóban vannak ..
lildiezel513 está offline   Reply With Quote
Reply