|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Specifična pitanja Bilo kakva pitanja vezana za svoj život, osobni razvoj ili situacije koje želite imati pomoć od drugih. Također, molimo Vas da pomogne svima koji imaju pitanje - obično smo sve doživjeli slične stvari u jednom obliku ili druge ... |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
hmnn? demona, energijaHey everyone THIS IS MY 1ST POST TAKO PUNO LJUBAVI I svjetlo i lijepo da se U ŽIVOTU putovanja W / you guys. SO To se dogodilo oko mjesec ili na taj način prije. JA BILA MOJ ČIŠĆENJE SOBA I JA JE MOJ ROOMATES OVER PLUS Nekoliko PP. Pa sam počeo HEAR VOICES govoreći ubiti I Nadam se da umre. I poput svih negativnih stvari i neodoljiv osjećaj straha. JA pokušao meditirati znakovi out i daleko i sam molio i molio. Pa to ne bi zaustaviti tako da sam izaći iz My Room i vidim jednu ili MOJ ROOMATES sjedi W / rukama uši joj OVER LOOKING daleko i udaljene. Još uvijek sam osjećaj kao da ću umrijeti. JA SAM forsiranje RIJEČI da iziđe iz mojih usta U redu. YEA, kaže ona. Morao sam ASK HER 2 puta She Said ISTI. Ja se HELL I AM gonna ASK HER ako je sluh i OSJEĆAJ ŠTO IM osjećaj. She Said yeah i rekao sam joj da sam se njena energija sve na putu u drugoj sobi. Sam molila ZA NJU iznova i iznova i mogao ne govori ništa za VANI. JA je pitao nju ako ona znao zašto, kaže ona IDK Ovo je bila poslije mene za neko vrijeme. I Said U ZNATI u imati kontrolu nad njima UR veća od demona. Oni žele da se osjećaju U OVOM. IT FEEDS njih. I JA MOGU SAMO DOBITI IZVAN Bog je ljubav. Ona je tako otišao u Her Eyes She Is bulji IDK JUST OFF I otišao. Tako sam ODLUČUJU svoje vrijeme za ići u krevet. Pa ja sam polaganje i osjećam se kao da je moje tijelo je smanjeno I SEMI I AM COMING OUT OF THE TOP OF my head. NE UKUPNO IZVAN TIJELA ISKUSTVA. A ja još uvijek se boriti OVI DEMONI OFF. Bilo je kao duhovni boj. JA je otišao pa sve do Talking to ANĐELI u glavi da im govoreći: Sam bio u mogućnosti to izraditi Internet prošlosti. DO vidjeti što ZJN are like TKO dont imati NAMJERE nauditi životinjama u ŽIVOTINJA I OČIJU KAKO znaju. Mislim jedva sjećati se posrijedi SVE sljedeći dan to objasniti. ALI JA pila moj ROOMATES SIS-a sljedeći dan pa je rekla O ŠTO SE DOGODILO W / NJEZINE SIS-a. ONA se činilo kao ona nije stvarno briga. Rekao sam da sam imao DEMONI pokušati doći meni i ja bio u mogućnosti to BEAT THEM OFF W / duh moj. Ja nikada nisam osjećala tako OVER POWERED B4 u mom životu. Ona kaže OH NJEGOV vjerojatno nešto što sam učinio. She Said IM ABOUT TO OSTAVI ZA TRČANJE errands ĆEMO TLK više o tome kasnije. WELL SHE COMES BACK i nikad se nismo učinili. JA pila moj cimer sljedeći dan i glumila je kao ništa DOGODILO nasmijana i nove osobe. I SAW sreće u njoj. Samo sam mislio da je čudan taj JA će proći kroz taj našto JA dont ZNATNO shvatiti zašto. Ako nitko ne želi biti pomogao i NO ONE CARES ili IT uzima ozbiljno. I JA imati nikada je TKO elses DEMONI UZMITE HOLD OF ME. OZBILJNO JA klobučina poput Bio sam u BIBLIJSKA HELL. SADA JA dont znati ako bilo tko je gonna pročitajte cijeli ovaj LONG UN-EDTITED POST ILI ČAK I GET WHAT I AM POSTAVLJANJA. Ali sve što MOŽE PUSTITI MENE NA NA LIL ZNANJE.
THX MIR ljubav i svjetlo ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: hmnn? demona, energijaMožda ću morati pročitati kroz ovaj opet, ali čini se da su uznemirena nešto što jednostavno ne mogu staviti na moj prst. Dio je od njenog zbrkan zajedno (svi CAPS), a dijelom zato što mislim da njegov sadržaj skakanje.
|
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to lauralane Za Ovaj Koristan Post: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
Re: hmnn? demona, energijaQuote:
"Bhagavad Gita opisuje cijeli duhovni put kao borbu između sila svjetla i tame u svijesti čovjeka. Prava duhovnog mira nije država u kojoj jedna sudoperi pasivno-nagrada za dugo godina suffereing i suza. To je mir, bolje rečeno, od pobjede borbe dobro borio i sigurnost da ima nadvladati. To nije zid postavljen protectively oko jedan do isključiti strahote života, to je prilično zasljepljujuće svjetlo, protjerivanje onih strahota u ne-postojanje, evern kao tama je prognan iz sobe kada se skreće na električno svjetlo. "Nitko nikada nije skliznula dolje na nebo." put je opisan, već, kao uspon gore planina, onaj koji svibanj biti osvojili samo nakon mnogo teškoća. To je najviše opisne stvarnog uzdizanja svijesti koja se odvija u unutarnjeg čovjeka. " Možda je već poznato ovo, samo mislio bih podijeliti. Brinuti se i držati nas obnovljeno naravno na svom putu. Laura
|
|
| Nakon User Says Thank You to LoLo113 Za Ovaj Koristan Post: |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: hmnn? demona, energijaJa sam bori za čitanje točno ono što je vaš problem, ali ... ide čisto off od naslova teme, neke Demoni ne žude za ukrasti energije iz ljudi, ni svi demoni su nakon što je ista vrsta stvari, i svaki ima svoje vlastite ideje o tome što oni žele.
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Tehnička
Admin
|
Re: hmnn? demona, energijaZvuči kao da vam dozvoljava mašti da preuzme svoj um. Opustite se, fokus na realnost, oslobodite od ovoga svijeta, a to je opasno mjesto za biti. Živjeti svoj život i noćne more će izgubiti svoju moć.
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Member
Member
|
Re: hmnn? demona, energijaQuote:
1. Primi ga. Neka to znam znate njezin tamo. (ovo uzima svoje snage daleko) 2. To vam za svoje vrijeme se tamo i sat je tu da naučiti. 3. Neka se zna da više nije potrebna. 4. Recite ga ostaviti, jer je potrebno više nema. Sve to mora biti, rekao je u gluhim autoritet nad svoj dom. Jer to je jedini posjetitelj. Zatim zamoliti za pomoć arhanđela Mihaela. Tu je jedan video s velikim poruka zahtjeva za AA Mikael pomoć, koja mi koristiti s mnogo utjecati. AA's Mikael je brzo u njegovu pomoć s vremena na vrijeme ga je uzimanje 1 ili 2 dana da biste dobili vanjska strana u potpunosti. Ali svaki slučaj je drugačiji. Ovdje je link: Start at 116: za zahtjeva, ja vam preporučujem pogledati cijelu stvar. Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate bilo kakve druge veze, sve što trebate učiniti je pitati. Ja sam ovdje za vas previše ![]() |
|||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Phoenixflame Za Ovaj Koristan Post: |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: hmnn? demona, energijaLove333,
Ja mogu razumjeti ono što su doživjeli i molba. Sam je napao Psyche entitetima kad sam bio dijete, oni manifestira kao Zli klaun lica u prozore noću i slutnja prisutnost. U to vrijeme sam bio nemoćan protiv njih i ne reći nikome, kasnije sam saznala da su tamo na blagdan Negativna energija koju sam imao u roku zbog bolesti. Kasnije sam saznala da postoji jedan svi moćnu zaštitu od negativnih entiteta, Ljubav, ništa drugo. Moliti može pomoći smirivanju psihe dovoljno imati racionalnu misao na ono što se događa, a najbolji odgovor je da vizualiziraju Pure Love za entitet. Ljubav osvaja sve, to je više nego samo izjavu. Pokušajte biti u miru, bez duhovne entitet može vam naškoditi ako ste ga pustiti. Znanje je moć i razumijevanje onog što žele (negativne energije) dopušta da uklonite ovu energiju iz svoje biće, na taj način ukloniti izvor hrane. Samo moje misli, nadam se pomoći. Baraka Bashad, Believ |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: hmnn? demona, energijaOk, im nije stručnjak, ali iz wat ja shvatiti iz vašeg explination požurio je da je vaš cimer imao iskustvo osjetljivih um osjetio. Ja sam se mnogo iskustva s osjećaje nekome tko je bieng strah od "demona" može projekta. On svibanj biti lakše reći da postoje duhovi donosi agoniju za sebe nego realizirati možda ste stvaranje demonima. Moja majka je shizofreničar. Dio njezine zablude su demoni i ja mogu uvjeravam vas da prijatelj nije napadnut interno, eksterno, ali po svojoj nestabilnosti ... Puno ljubavi za sve, ostati osnovana. Mi doživjeti mnoge nadnaravne stvari everday koje su prirodne. Mudrost nije sposobnost da vidi stvari koje drugima svibanj ne, ali sposobnost vidjeti stvari za wat oni zaista jesu ..
|
||
|
|
|
![]() |