|
|
|
|||||||
| ثبت نام | بلاگ ها | مقالات | عکس | فیلم | کننده موضوعات | پرسش و پاسخ | لیست اعضا | امروز پست | جستجو | امروز پست | علامت بفرم خوانده شده | اتاق گپ |
| سوالات خاص هر نوع از سوالات مربوط به زندگی خود ، رشد فردی یا وضعیت را که می خواهید را با کمک از دیگران است. همچنین ، لطفا برای کمک به هر کسی با داشتن یک سوال -- که معمولا همه ما چیزهای مشابه با تجربه در یک فرم را پر و یا دیگر... |
| اخبار شرکت |
| خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع :
صفحه نخست انجمن ها،
گروه های اجتماعی،
بلاگ ها،
مقالات،
عکس،
فیلم،
کلیپ های جستجو،
تماس با ما،
پرسش و پاسخ ،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!
|
| برچسب ها |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | حالت نمایش |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
عضو جدید
کاربر جدید
|
hmnn؟ شیاطین ، انرژیHEY هر کس این پست من 1ST بنابراین مقدار زیادی از عشق و نور و خوبی را در زندگی سفرها عرض شود / شما GUYS. بنابراین یک ماه یا بیشتر پیش این اتفاق افتاد. من در اتاق و تمیز کردن من من من ROOMATES به اضافه بیش از چند ص بود. خوب من از شنیدن صداها و گفت کشتن او و امید از دل من می میرد او آغاز شده است. و مانند همه STUFF منفی و احساس قریب به اتفاق قربانیان از ترس. من سعی کردم به تفکر کردن خارج VIBES ، دور و من دعا کردیم و دعا کردیم. خوب این قانون نمی فناوری اطلاعات توقف بنابراین خارج از اتاق من باشم و من نگاه کنید به یک یا من نشسته ROOMATES وات دست او را بیش از او ، گوش به دنبال دور دور. ولی باز هم احساس می خواهم درباره من برای مردن. من مجبور کلمات برای بیرون آمدن از دهان من Ù تأیید هستند. او می گوید : Ýëá. من بپرسید او 2 بیشتر TIMES او بود گفت که این همان. سپس من جهنم من جاوا چندرسانهای اگر مادر او را شنوا و احساس چه احساس IM رسید. او گفت : YEAH و من به او گفت که من در گرفتن او در راه انرژی را در اتاق دیگر. من در دعا برای او می خواهد آنها را صحبت است و می تواند هر یک از آن را. من اگر او می دانست او را خواسته او می گوید : چرا این IDK شده است پس از من برای مدتی. من Ù Ù میدانید را تحت کنترل داریم UR آنها را بزرگتر از شیاطین است. آنها می خواهند که احساس این Ù. فناوری آر به آنها. و من فقط می تواند خود خارج شوید خدا از سایت. او آنقدر که جمعا در چشمانش او خاموش و خیره IDK تنها هم رفته است. بنابراین تصمیم گرفتم آن زمان رفتن به رختخواب. خوب من تخمگذار پایین و احساس می کنم که اگر من بدن منقبض شده و من SEMI بیرون آمدن از بالای سر من. شما هنوز در خارج در مجموع تجربه بدن است. و من هنوز به این مبارزه را خاموش شیاطین. فناوری اطلاعات به مانند یک جنگ روحانی. من رفتم تمام راه صحبت با فرشتگان در من سر به آنها گفت : من در گذشته قادر به فناوری ساخت. چه PPL ها به فرم خوانده اند ، مثل سازمان DONT نیت که به حیوانات آزار حیوانات در چشم و چگونه می دانند که. منظور من می توانم به سختی REMEMBER همه را روز بعد به فناوری اطلاعات توضیح دهد. اما من تو را دیدم من ROOMATES SIS روز بعد و او گفت : در مورد آنچه اتفاق افتاده است عرض / SIS او. او به نظر می رسید مثل او مشکلی پیش نیامد گزارش مصرف اکانت مراقبت. من گفتم که خودم داشته شیاطین سعی می کنید من و من توانسته ام که ضرب آنها را خاموش عرض / روح من. من هیچوقت احساس بنابراین بیش از B4 شده در زندگی من. او می گوید : آه آن چیزی prób من. او گفت : درباره IM را ترک برای اجرای ERRANDS ما خواهد شد TLK بیشتر درباره آن بعدا تلاش نمایید. خوب او برگردد و ما هرگز دید. من تو را دیدم من هم اتا قی روز بعد و او مانند عمل چیزی اتفاق افتاده است و لبخند بر لب یک فرد جدید. من تو را دیدم در او سعادت. من فقط تصور می کردند که عجیب بود که من از طریق این برو وقتی که DONT کاملا بفهمید چرا. اگر کسی تمایل به کمک کردند و هیچ کس مراقبت یا آن را جدی می گیرد. و من هرگز کسی ELSES شیاطین را از من نگه دارد. من می خواهم به طور جدی احساس من در دوزخ کتاب مقدس رسید. اکنون من می دانم اگر کسی جاوا است را بخوانید ، از طریق این کل سازمان ملل متحد و بلند EDTITED پست کنید و یا حتی آنچه که من هستم درخواست DONT. اما هر که می تواند اجازه بدهید من در بر دانش LIL.
THX صلح عشق و نور ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : hmnn؟ شیاطین ، انرژیمن ممکن است نیاز داشته باشند از طریق این صفحه دوباره اما به نظر میرسد شما توسط چیزی من فقط می تواند در انگشت من قرار نیست مشکل دارند بخوانند. بخشی از آن از سال jumbled خود را با هم (همه کلاه) و بخشی چون من فکر می کنم محتوای آن پریدن.
|
||
|
|
|
| کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از lauralane : |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
پاسخ : hmnn؟ شیاطین ، انرژینقل قول :
"گیتا Bhagavad توصیف مسیر معنوی به عنوان یک کل نبرد بین نیروهای نور و تاریکی را در ذهن انسان. صلح واقعی و معنوی را به دولت نمی باشد که یکی غرق می منفعلانه - پاداش را برای سالهای طولانی در suffereing و اشک از آن صلح ، نه ، از پیروزی به خوبی جنگیدند و مبارزه از یک یقین است که تا به غلبه است. این دیوار نیست protectively در اطراف قرار داده تا یکی از باختن وحشت از زندگی است و نه یک منبع نور خیره کننده ، وحشت طرد آن را به عدم حضور ، به عنوان evern تاریکی از اتاق تبعید وقتی است که یکی در چرخش نور برق. به او تا به حال به آسمان پایین تضعیف. مسیر توضیح داده شده است ، بلکه به عنوان یک صعود یک کوه ، که ممکن است یکی را فتح تنها پس از دشواری های بسیاری در آن است بیشتر توصیفی از صعود واقعی آگاهی است که طول می کشد محل را در انسان درونی ". ممکن است شما در حال حاضر شناخته شده این فقط تصور من سهیم شوند. مراقبت و نگه داشتن ما البته در مسیر حرکت خود را به روزآوری شد. لورا
|
|
| پس شما نمی توانید به LoLo113 برای این پست سودمند : |
love333 (06-15-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : hmnn؟ شیاطین ، انرژیمن مبارزه می دفعات بازدید : دقیقا همان چیزی است مشکل شما است ، اما... رفتن کاملا از روی عنوان مباحث ، برخی از شیاطین انجام ارزو به سرقت انرژی را از انسان ها ، و نه حتی همه شیاطین هستند پس از مرتب کردن به همان چیز ، و هر کرده است خود را ایده خود را از آنچه آنها می خواهند.
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
فنی
مدیر
|
پاسخ : hmnn؟ شیاطین ، انرژینظر می رسد که شما اجازه می دهد ذهن خود را به گرفتن و ذهن شما را. را شل کنید ، و تمرکز بر واقعیت است ، آزاد از خود در این دنیا در حالی که آن محل را به خطرناک باشد. زندگی و کابوس خواهد قدرت خود را از دست بدهند.
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
عضو
عضو
|
پاسخ : hmnn؟ شیاطین ، انرژینقل قول :
1. تائید می شود. اجازه بدهید آن را میدانم که تو میدانی آن وجود دارد. (این طول می کشد قدرت خود را دور) 2. با تشکر از آن زمان خود قرار نگرفته است و درس آن را برای تدریس وجود داشت. 3. اجازه بدهید این را میدانند که دیگر مورد نیاز است. 4. ارسال به آن را ترک کند ، برای آن مورد نیاز است دیگر. همه باید در این اقتدار مطلق به انتها رسیدن خانه تان است. از آنجا که این کار فقط بازدید کننده. سپس ArchAngel مایکل جویای کمک شوید. یک ویدیو را با یک پیام درخواست کمک بزرگی برای AA میکائیل است ، یکی وجود دارد که من با استفاده بسیار تاثیر گذار باشد. AA میکائیل در کمک به او سریع است در زمان گرفتن او را 1 یا 2 روز تا آن را به طور کامل خارج شوید. اما هر مورد متفاوت است. در اینجا لینک می باشد : برای شروع در 1:16 درخواست ، پیشنهاد می کنم که کل آن تماشا کنید. در صورتی که هر گونه سوال و یا نیاز به هر نوع دیگر لینکها ، همه شما نیاز دارید بپرسید. من در اینجا برای شما بیش از حد ![]() |
|||
|
|
|
| کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از Phoenixflame : |
love333 (07-03-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : hmnn؟ شیاطین ، انرژیLove333 ،
من می توانم درک آنچه شما با تجربه هستند و پرسیدن. من با مؤسسات و نهادهای روانی مورد حمله قرار گرفت وقتی که کودک بود ، آنها به عنوان تجلی دلقک ایول چهره در ویندوز در شب و با حضور foreboding. در آن زمان من در مقابل آنها ضعیف بود و آیا کسی نگویید ، یاد گرفتم بعد از آنها وجود دارد بر روی انرژی های منفی درون من به دلیل بیماری به حال جشن گرفتن. بعد ، یاد گرفتم که یکی وجود تمام حفاظت قدرتمند از اشخاص منفی ، عشق ، چیزی نیست. دعا کمک می کند آرام و روان به اندازه کافی فکر منطقی در مورد آنچه اتفاق می افتد را داشته باشد ، اما بهترین جواب این است : به محض تجسم عشق نهاد. conquers عشق همه ، که بیشتر از یک بیانیه. سعی کنید در آرامش باشد ، بدون هستار معنوی می تواند شما را مگر اینکه به شما اجازه آسیب برساند. دانش قدرت است و درک آنچه آنها می خواهند (انرژی منفی) اجازه می دهد تا یکی برای حذف این انرژی از خود بودن ، بنابراین از بین بردن منابع غذایی می باشد. فقط افکار من ، امیدواریم که آنها کمک کند. شهدای Bashad ، Believ |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : hmnn؟ شیاطین ، انرژیخوب ، پیام رسانی فوری ، اما از هیچ متخصص wat من از شما explination عجولانه درک این است که هم اتا قی خود را به حال تجربه ذهن حساس شما احساس می شود. من خودم که تجربه زیادی با احساسات کسی است که bieng وحشت توسط "شیاطین" می توانند در پروژه می باشد. ممکن است راحت تر می گویند روح به آوردن عذاب از خود بی خود به تحقق بخشیدن به شاید به شما ایجاد شیاطین وجود دارد. مادر من اسکیزوفرنی است. بخشی از توهم او را شیاطین هستند و من می توانم به شما اطمینان دهم که شما دوستان می باشد که نمی حمله خارج ، اما بی ثباتی داخلی توسط خود... عشق زیاد تمام ، مبتنی اقامت. ما تجربه بسیاری از چیزهای خارق العاده everday که آنها طبیعی هستند. حکمت توانایی دیدن چیزهایی دیگر نمی باشد ممکن است اما توانایی دیدن چیزهایی برای wat آنها واقعا هستند..
|
||
|
|
|
![]() |
تاپیک های مشابه
|
||||
| موضوع | نویسنده موضوع | تالار گفتگو | پاسخها | آخرین ارسال |
| انرژی آگاهی | James | باز یگانگی انجمن | 16 | 07-25-2009 03:51 |
| دیدن انرژی امضا در عکسها | curious1 | سوالات خاص | 1 | 04-11-2009 10:30 |
| چی رایگان قدرتمند ناقوس شفا | shiva777 | باز یگانگی انجمن | 1 | 10-05-2008 10:24 |
| قدرت ذهن انرژی شفا Kundalini Kriyas مراقبه اسپانیا | Jonas1 | فیلم -- قانون جاذبه | 0 | 09-18-2008 02:41 |
| قدرت ذهن انرژی خون آشام ها مغز قدرت مراقبه ëè پاسیفیک 2-2 | Jonas1 | فیلم -- قانون جاذبه | 0 | 09-18-2008 01:39 |
| برچسب ها |
| ابزارهای موضوع | |
| حالت نمایش | |
|
|